Orijinalini görmek için tıklayınız : İSMAİL KARTAL"Imparator" BIRYIL DAHA BİZİMLE!!!

BROTHERS58
09.02.2005, 06:10
FUTBOLCULARIMIZ BASKANIMIZ TARAFTAR HAKKINDA YAZILAR YAZDIK BENCE HOCAMIZ TAKDİR VE ÖVGÜYÜ HERKES KADAR HAKEDİYOR.
EFENDİLİGİ DİSİPLİNİ VE BİLGİSİ İLE ÖRNEK BİR HOCA VE BİZİM HOCAMIZ.ÖVÜNMEKTE COK HAKLIYIZ ÇÜNKÜ;
İSMAİL KARTAL HOCAMIZ.

cavres__ss
09.02.2005, 06:25
İsmail hocamızı teprik ediyorum takımın başına getirildiği günden bu yana takımla hemen uyumsağladı hocamız gerçekten çok disiplinli inşallah böyle devam eder tabiki herşey hocada bitmiyor yiğidolarıda kutlamak gerek arkadaşlar ismail hocama ve tüm sivasspor camiyasına sonsuz sevgiler başarılar ismail hocam 8)

puar
09.02.2005, 07:57
hocamız gerçekten kişiliği ile futbol bilsii il her şeyi ile mukkemmel..kendisin süper ligdetede takımın başında olması gerektiğini düşünüyorum.

58_sivas
09.02.2005, 08:43
Degerli Ismail Kartal hocamizla ne kadar Ovunsek azdir Gercekten Cok mutevazi kisiligiyle Beyefendiligi Sanirim Futbol Dunyasinin Buyuk sempatisini kazanmistir.
Sivassporumuzu Suan ki konumuna getirmis olmasi Ayrica Gonlumuzde Dahada buyuk Taht kurdu.Ismail hocam seni cok seviyoruz.Bu gune dek yaptigin isler hep dogruydu bu gunden sonrada dogru olacagi inancindayim.
Hele bu gun sitemizi Ziyaret etme dusuncesinde olusunuz biz site uyelerini ve site ziyaretcilerini Onurlandirdiniz
saygilarimla
malik gurses

RüStü ElmaS
09.02.2005, 17:26
HOCAMIZ SONUNDA BUGÜN SITEMIZI ZIYARET EDECEK.

KENDISI BIZLERI ONURE ETMISTIR

V1CT0RY
09.02.2005, 17:51
hocamız için tek bi cümle söleyeceğim.ADAM GİBİ ADAM...
______________________________ ___________________
victory

ergin
09.02.2005, 17:53
Süper ligde bile bu kadar başarılı ve istikrarlı bir teknik direktör varmı?Ayrıca mütevazi kişiliği ilede gönüllerde taht kurmuştur.Futbol nankör oyunudur derler,doğrudur.Bende yıllar önce lisanslı olarak futbolun içindeydim,bilirim.Takım mağlup olsa da İsmail KARTAL'ın arkasında durmalı,kıymetini bilmeliyiz diyorum.İnanıyorum ki s.ligde de bizimle olacaktır.Kendisine içten saygılarımı sunuyorum...

...ARSLANLARIN GERÇEK TARİHLERİ YAZILANA DEK,
AVCILIK ÖYKÜLERİ AVCILARI SÜREKLİ YÜCELTECEKTİR...

Fiko72
09.02.2005, 18:50
sivas imiza, takimimiza ve tüm sivasspor un basarisi icin calisan herkese buradan tesekkür etmek istiyorum.

basaridan herkez sorumludur.
hocamiz mükemmel.oyunculari iyi anliyor,genc, dinamik.takimi takim ruhu yapti.geriye sadece tpo oynamak kaliyor.onuda oyuncularimiz gördügümüz gibi basariyorlar.

her sey sivaslilar icin.

Fikret / Hafik/ Almanya

CAGLAYAN
09.02.2005, 20:40
Süper ligde bile bu kadar başarılı ve istikrarlı bir teknik direktör varmı?Ayrıca mütevazi kişiliği ilede gönüllerde taht kurmuştur.Futbol nankör oyunudur derler,doğrudur.Bende yıllar önce lisanslı olarak futbolun içindeydim,bilirim.Takım mağlup olsa da İsmail KARTAL'ın arkasında durmalı,kıymetini bilmeliyiz diyorum.İnanıyorum ki s.ligde de bizimle olacaktır.Kendisine içten saygılarımı sunuyorum...

Bravo Gardas cok güzel yorumlamissin!!

BROTHERS58
10.02.2005, 01:56
İSMAİL HOCAYA BİZZAT ANTALDA SÖYLEMESTİM SİTEMİZİ ZİYARET EDERMİSİNİZ DİYE.AMA KISMET BANA NASİP OLMADI HOCAYLA YAZISMAK.UMARIM GÜZEL GECMİSTİR SOHBET.AMA SAMPİYONLUGU ANTALYADA ONUNLA KUTLAMAK UMARIM NASİP OLUR BİZLERE..

puar
10.02.2005, 07:30
gardas dün site olduğum halde sohbet etmek tanışmak kismet olmadı..ama kendiisi süper bir kişilkik..allahın izniyle istanbulda sarıyer macında tanışağız...1.5 milyon sivaslı şampiyon takımını bekleyecek

serrkann58
10.02.2005, 09:38
İSMAİL HOCAMIZ gerçekten çok büyük işler başardı fenerbahçe oynarkende çok severdim takımı için canla başla tekmeye kafa koyacak kadar yüreklidir.inşallah süper lige çıkıncıda onunla yola devam edicez tribünlerin ooooooo arap ismail diye bagırmalarını hatırlıyorum kulaklarımda İSMAİL HOCAM seni çok SEVİYORUM

sivaslikaplan
10.02.2005, 15:56
ARKADAŞLAR HEPİNİZE MERHABA.HOCAMIZLA BENDE KONUŞMAK İSTERDİM.çüNKÜ O BANA GÖRE TÜM SİVASLININ SEVGİSİNİ KAZANMIŞTIR.fUTBOLCULUĞU GİBİ ANTRENÖRLÜĞÜ DE MUHTEŞEM.BEN SENE BAŞINDAN BU YANA HEP SÖYLÜYORUM.OYUNU İYİ OKUYAN YERİNDE DEĞİŞİKLİK YAPAN ADALETLİ ÇALIŞKAN VE ÇOK HIRSLI BİR KİŞİLİĞE SAHİP.ELİMİZDEN GELENİ YAPIP SÜPERLİGDEDE ONUNLA YOLA DEVAM ETMELİYİZ.FUTBOLCULARDAN BİLE ÖNCE ONUNLA ANLAŞMALIYIZ.YURT İÇİ VE YURT DIŞINDAKİ SİVASLIYIM DİYEN HERKES GEREKEN YARDIMI YAPMALI.FORMA SATIŞI ,SİVASSPOR ANAHTARLIK V.B. SATIŞLARA BAŞLAYIP GEREKEN MADDİ YARDIMI SAĞLAMALIYIZ.

ergin
11.02.2005, 15:27

Bravo Gardas cok güzel yorumlamissin!!

Teşekkürlerimi sunuyorum ÇAĞLAYAN kardeşim,hocamız daha iyi övgülere layık bir insan,benim naçizane fikirlerim bu...

Saygı ve selamlarımla...

puar
11.02.2005, 15:42
sivaslıyada bu yakışır...kendisi taktire şahan birisidir...hocamızı süper ligdece başında görmek istiyoruz.

ElbeyLi58
11.02.2005, 15:56
Allah yardimcisi olsun

Dünyada En Güzel Düsler Sivastadir

golova
11.02.2005, 16:16
çok kaliteli, çok azimli ve profesyonel hoca süper lige çıktığımızda das bizi büyük başarılara koşturacaktır eminim.

BROTHERS58
20.02.2005, 16:36
SELAM YİĞİDOLAR BEN BU TOPİCİ AÇARKEN İSMAİL HOCAMIZA DAHA FAZLA ÖNEM VERİLİYOR SANIYORDUM,AMA ÖYLE GÖRÜNMÜYOR HOCAMIZ BURAYI OKURSA ÜZÜLMEZMİ.EMİNİM HERKES ONU ÇOK SEVİYOR AMA OKUDUKTAN SONRA HEM BURAYI HEMDE DİĞER KONULARDAKİ DÜŞÜNCELERİNİZİ YAZSANIZ BİR ŞEY KAYBETMEZSİNİZ.
LÜTFEN FORMLARA DÜŞÜNCELERİNİZİ YAZIN.

CAGLAYAN
20.02.2005, 16:43
IMPARATORLA Gurur duyuyoruz

doktor
20.02.2005, 18:00
kendisinin FENERBAHÇE gibi türkiyenin en büyük klubünden gelmiş olması zaten onun kalitesini göster miyor mu ?....
Yani bunu tartışmaya hiç ama hiç gerek yok... Kişiliği ilede zaten dillerde..,
Hocamıza başarılarının devamını dilerim..
Umarım süper ligdede başarıları devam eder..
uzaklardan can.....[/i][/quote]

CAGLAYAN
27.02.2005, 15:18
buradan Ismail Kartala Sesleniyorum!!

Hocam Talebelerini Penalti atislarinda biraz daha Motive et!!!
cok Penalti kaciriyoruz.

Yildizeli
27.02.2005, 15:38
hocamizla nekadar gurur duysak azdir kisiligiyle tavirlariyla hareketleriyle bizi gururlandiriyor boyle hocayla devam etmek isteriz ve basarilarinin devamini dilerim sivasimizi hakettigi yere cikardi tesekkurler ismail hocam

puar
03.03.2005, 08:27
buradan Ismail Kartala Sesleniyorum!!

Hocam Talebelerini Penalti atislarinda biraz daha Motive et!!!
cok Penalti kaciriyoruz.

ABİ BU SAATTEN SONRA BİZE PENALTI VERMEZLER....BENCE ÇALIŞMAYA DA GEREK YOK...

V1CT0RY
03.03.2005, 20:18
her zaman penaltı atarız kocaelisi burssı yok.çünkü dewamlı atak oynuyoruz we pozisyon uretiyoruz birincisi olmazsa ikincisini kesin çalarlar
______________________________ ________
victory

abcde
10.03.2005, 23:01
bence SAYIN İSMAİL KARTAL hocamız bu sene itibarı ile kendi kalitesini ortaya koymuştur..her şey ortada daha fazla söze gerek varmı????

V1CT0RY
11.03.2005, 18:33
bence SAYIN İSMAİL KARTAL hocamız bu sene itibarı ile kendi kalitesini ortaya koymuştur..her şey ortada daha fazla söze gerek varmı????
YOK ABİ +1967
______________________________ ____________________
BUILT FOR THE DESTROY...
S&S

serhankaburcuk
14.03.2005, 10:02
Seneyede İsmail hocayla birlikteyiz ve daha çok başarıları beraber yaşayacağız...

...İMPARATOR SEN BİZİM HERŞEYİMİZSİN...

sivas58net
14.03.2005, 10:35
GARDAŞLARIM İSMAİL HOCAMIZ HAKKATENDE SÜPER ALLAH ONDAN RAZI OLSUN ALLAH ONU BAŞIMIZDAN EKSİK ETMESİN HOCAMIZLA DAHA GÜZEL YERLERE DİYORUM GÖZLERİNDEN ÖPÜYORUM... << İSMAİL HOCAM SEN BİZİM CANIMIZ VE CİĞERİMİZSİN >>

serhankaburcuk
14.03.2005, 10:55
İMPARATORU ALLAH BAŞIMIZDAN EKSİK ETMESİN. SİVASIN VE SİVASPORUN TARİHİNE ADINI ALTIN HARFLERLE KAZIDI HELAL OLSUN...

abcde
14.03.2005, 22:49
İMPARATORU ALLAH BAŞIMIZDAN EKSİK ETMESİN. SİVASIN VE SİVASPORUN TARİHİNE ADINI ALTIN HARFLERLE KAZIDI HELAL OLSUN...
+1967

karli-58
14.03.2005, 23:32
Ismail Kartal bence Sivas "a büyük hizmetler etmistir.Birkac kez röportajlarini seyretme firsati buldum ve mütavazligindan hic bir zaman taviz vermiyor.Demeclerinde herzaman temkinli davraniyor.Inaniyorumki Sivas"imiza ilerde de cok faydali olacatir.Basarilar Hocam..

CAGLAYAN
28.03.2005, 19:58
Fazla karamsar olmayalim önümüzde 8 Hafta daha var kritik mac olarak Elazig ve Manisa Karsilasmalarini görüyorum.
artik verilecek kredimiz kalmadigini ISMAIL KARTAL cok Iyi biliyor !! moralimiz bozmayalim vede son macimiz SIVASSPOR / Karagümrük Macinda SAMPIYON lugumuzu KUTLAYACAGIMIZA inaniyorum

BU CEKIRDEKCILER NEREYE BAKIYOOOO !!! MACA KONSANTRE OLAN VARMI?
http://www.sivasspor.com/modules/coppermine/albums/userpics/10015/normal_G%F6r%FCnt061.jpg
http://www.sivasspor.com/modules/coppermine/albums/userpics/10015/normal_G%F6r%FCnt053.jpg

V1CT0RY
28.03.2005, 21:23
çağlayan abi haklısın bun karamsar havayı atmalıyız.zaten bende hiç olmadı....lig sonunda ipi göğüsleyeceğiz

kral58
28.03.2005, 22:19
BİZİM HOCAMIZ ÇOK DEĞERLİ BİR HOCA O TAM BİR KARTAL

CAGLAYAN
29.03.2005, 09:38
İMPARATOR İsmail KARTAL sen BİZİM HERŞEYİMİZSİN sana Güvenimiz Sonsuz.

BROTHERS58
30.03.2005, 15:04

ÇAGLAYAN ABİYE KATILIYOR EK OLARAK SİVAS KARTALI HOCAMIZA SÜPERLİGDE YAPACAKLARIMIZ İÇİN HAZIRLIGA BASLAMASINI ONU KOLAY KOLAY BIRAKMAYACAGIMIZI SÖYLEMEK İSTİYORUM :!: :!:

V1CT0RY
31.03.2005, 20:23
böle düşünmeyen gelmesin buraya zaten

GuNaY
31.03.2005, 20:49
İMPARATOR İsmail KARTAL sen BİZİM HERŞEYİMİZSİN sana Güvenimiz Sonsuz. 8) 8)

3yildizli
31.03.2005, 21:15
İsmail Kartal hoca bence 2. Lig'in çok çok üstünde bir teknik adam. İşin ilmini çok iyi biliyor. Zaten öyle olmasa geçen sene F.Bahçe'de onu barındırmazlardı. Geçen seneki başarılarını bilmeyen yok sanırım.

Bu sene de bu başarılarına, Sivasspor'u şampiyon yaparak en büyüğünü ekleyecek.

Yalnız biz taraftarları daha fazla strese sokmadan şu işi bir kopartsa, bizde bir rahatlasak. Bunun yolu da kesinlikle Elazığspor'u yenmekten geçiyor. Bu hafta liderliği Vestel'e bırakmazsak ömr-ü billah kimse bizden bir daha alamaz..

Haydi hocam, haydi arkadaşlar yenin bu hafta Gakkoşlar'ı....

CAGLAYAN
04.04.2005, 16:51
IMPARATOR Ismail KARTAL la Gurur Duyuyoruz

BROTHERS58
04.04.2005, 17:21
IMPARATOR Ismail KARTAL la Gurur Duyuyoruz

HOCAMIZ HER ZAMAN MÜTEVAZİ ŞEKİLDE MATEMATİKSEL OLARAK GARANTİLEMEDEN KESİN KONUŞMAM DEDİ ONUN BU YÖNÜDE TAKDİR EDİLMELİ.YANİ FARK 12 PUAN OLDUGUNDA BİLE BÜYÜK KONUSMADI.
İSMAİL HOCAMIZLA NE KADAR GURUR DUYSAK AZDIR.
BU HAFTA SİVAS KARTALI SAHAYA İNİYOR GÖZÜMÜZ AYDIN!!

skywriter
04.04.2005, 19:36
Hagi'nin, Daum'un, Senol Gunes'in veya diger baska bir teknik direktorun yapamayacagini yapti, tribunlerden yoneterek 9 kisi kalmis bir takimi deplasmanda gol yemeden galibiyetle sahadan ayirdi. Bakiniz Hagi'ye, 2-1 onde olan takimini son dakikaya kadar dayandiramadi, ya da Senol Gunes 10 kisi kalmis Ankaraspor'u yenemedi. Ben ilk kirmizi karttan sonra degisik bir taktik belirleyecek, Mehmet'i ya da Muhammet'i cikarip bir defans oyuncusu alacak derken bu ikiliyi golden cok Elazig defansini oyalamakla gorevlendirdi ve Elazigspor rahat olarak Sivasspor'un uzerine gelemedi. Cesurca bir davranisti, hatta kontra atakla gol bulmamiz icten bile degildi (penalti pozisyonu). Kendisini tebrik ediyorum, simdiye kadarki basarili yonetiminden dolayi da tekrar tesekkurler...

CAGLAYAN
07.04.2005, 10:17
http://www.sivasspor.com/modules/coppermine/albums/userpics/10015/normal_svssivas-istanbul-2-.JPG

IMPARATOR Ismail KARTAL Seninle Gurur Duyuyoruz
9 kisiyle Gaggos Bozuntularini Darmadagan ettinya Helal Olsun sana Simdide bizlere Mardin Sevincini yasat .Hep Beraber Mardin Kapi Sen olur Sarkisini söyleyelim :lol: :lol: :lol:

BROTHERS58
08.04.2005, 14:39
Hocamızın aldiği kararla şok oldum Sivassporun tesisislerine göndercegim mektupta" onu nekadar sevdiğimizi ve onunla devam etmek istediğimizi en azından süperlige alışana kadar bizimle kalmasını istediğimizi" yazacagım.

SİVAS KARTALI YİĞİDOLAR HER ZAMAN YANINDA!

ergin
12.04.2005, 10:05
Dün akşam tv.de yayınlanan 2.LİG DOSYASI'nı eminim birçoğumuz izlemiştir.Değerli hocamız İsmail KARTAL'ın açıklamaları tutarlı,açık mantıklı ve profesyonelcedir.Zaten böyle olmasa idi,ne takım ve nede kendisi bu kadar başarılı olabilirdi.
10 şubat trh.de yine bu topicte ''futbol nankör bir oyundur''demiştim.Takımımız bu hocayla ve bu kadroyla buralara geldi ve s.lige terfi köprüsü kuruldu.Bu unutulmamalıdır.Gönlüm,s.ligde de İsmail hocamızla devam etmekten yanadır.

V1CT0RY
12.04.2005, 20:02
BUGUN MİLLİYET GAZETESİND İSMAİ,L KARTAL BURSASPORLA GELECEK YIL İÇİN ANLAŞTI VE BULENT UYGUNUN TEKNİK DİREKTÖRLÜK SERTİFİKASI ALIP GLECEK SENE TAKIMIN BAŞINA GEÇECEĞİ SÖYLENTİLERİNİN OLDUĞU BELİRTİLDİ.AMA BALON HABER HER HALDE BİLMİORUM...BEN İNANMADIM

BROTHERS58
13.04.2005, 13:03
BUGUN MİLLİYET GAZETESİND İSMAİ,L KARTAL BURSASPORLA GELECEK YIL İÇİN ANLAŞTI VE BULENT UYGUNUN TEKNİK DİREKTÖRLÜK SERTİFİKASI ALIP GLECEK SENE TAKIMIN BAŞINA GEÇECEĞİ SÖYLENTİLERİNİN OLDUĞU BELİRTİLDİ.AMA BALON HABER HER HALDE BİLMİORUM...BEN İNANMADIM

+ GARDAS HOCAMIZA SEVGİMİZ GERCEKTEN BİR HAYRANLIK GÜVEN SINIRININ EN ÜST SEVİYESİNDE,AMA ÜST ÜSTE ÖYLE SEYLER ACIKLIYORKİ İNANAMIYORUM.ÖNCE AİLEVİ NEDENLERLE GİDEBİLİRİM DEDİ SONRA TEKLİF GELMEDİ PROFOSYONELİM DEDİ DAHA 6 HAFTA VAR BEN HALA BUNLARIN İSMAİL HOCAMIZIN DEDİĞİNE İNANAMIYORUM.BİZİ ÜZÜYORSUN HOCAM :(

CAGLAYAN
13.04.2005, 20:30
http://www.sivasspor.com/modules/coppermine/albums/userpics/10015/normal_svssivas-istanbul-2-.JPG

ers58
13.04.2005, 21:39
Sivas taraftarı olarak imparatorun son açıklamaları bizi biraz üzdü kimine göre yersiz zamansız kiminin yorumu başka oldu ama överkende, eleleştiri yaparkende hep kendi açımızdan değerlendirdik. >Birçoğumuz duygusalbazımız ani kırgınlık ve bir iki maç kaybetmenin verdiği üzüntü ile pek çok şey yazdı ama ortada bir gerçek var bizi belki sene başında beklediğimiz noktadan bile iyi durumdayken biraz bi düşüş yaşadık gönül isterki bu düşüş te olmasa daha iyi olurdu. Diyeceğim şu ki bizi birinci ligde başarıya götürecek hoca İSMAİL KARTAL dır. Hocamız umarım gitmez yoksa sakaryasporun şaban hocayı gönderip işler sarpa sarınca tekrer takımın başına geçirdiği trajik olayın benzerini yaşayabiliriz........... Hocamın bence açıklamalında gitmek istediği falan yok sadece Yönetimi biraz elini çabuk tutması için taraftarımızın sevgisini göstermek istiyo olabilir bu da en doğal hakkıdır...................... .bence...................

CAGLAYAN
13.04.2005, 22:00

İMPARATOR İsmail KARTAL sen BİZİM HERŞEYİMİZSİN sana Güvenimiz Sonsuz. SIVASSPORU BIRAKIP BIR YERE GIDEMEZSIN. Et Tirnaktan Ayrilirmi?

V1CT0RY
13.04.2005, 22:56
İSMAİL HOCAYI SEWDİK SAYDIK.O DA BİZİ SEWSİN...

sVs
13.04.2005, 23:09
kimse hocamızın gitmesi yanlısı değil ama eleştiri her zaman olacaktır dozu kaçmadığı sürece ne hocalığına nede kişiliğine söylenen bir şey yok hocam kalmanızı 6.5 milyon sivaslı olarak istiyoruz sizde bu sese kulak verin ve bizi kırmayın

BROTHERS58
17.04.2005, 20:31
HOCAMIZ HAFTA İÇİNDE SEZON BİTMEDEN BU İŞİN BİTMEYECEGİNİ SÖYLEMİŞTİ.SİVAS KARTALI SİVASA OLAN SEVGİSİNİ VE BİZİ SAMPİYON YAPIP PLANLARINI SEZON SONUNA ERTELEDİĞİNİ ACIKLADI.
VE ARTIK SİVASIN ŞAMPİYON YAPMADAN GİTMEYCEGİNE İNANIYOR İSMAİL HOCAMIZA GÜVENİMİZİN AZALMADAN ARTTIĞINI ONA İLETMEK İSTİYORUM. SİVAS KARTALI YİĞİDOLAR SENİNLE HER ZAMAN EN SONA DEK..

izmirliyigido
21.04.2005, 12:44
BİZ SENİNLE YÜRÜDÜK,
BİZ SENİNLE GÜLDÜK,
BIRAKACAĞIM DERSEN EĞER,
İŞTE BİZ O ZAMAN ÖLDÜK...

Sana inanıyor ve seni seviyoruz İsmail Hoca...

türkçerap_yakup
21.04.2005, 12:51
kendisinin sivasspor taraftarından hoşnut olmadığını bilioruz...galiba kendisi çok taraftarlı takımlarda görev yapmak istio..yada bizim yönetim parayı az verdi..bilemiorum artık..neden sivası bırakıp gidio..seneye süper ligde oynuyacaz..

FatihSoner58
21.04.2005, 13:44
Et tirnaktan ayrilmaz Hoca. Biz seni birakmayiz..

ergin
23.04.2005, 14:25
Sivas ta ki arkadaşlar,taraftarlarımız...

Mersin deplasmanından aldığımız galibiyet sonrası İsmail KARTAL hocamızı tribünlere çağırmadık.ihmal ettik.bu hatamızı yarınki manisa maçında coşkulu bir biçimde telafi edelim lütfen..

Hüseyin_58
23.04.2005, 15:13
Acaba bizim Ismail Kartal kendi ne düsünüyor?
Neyse su macida bir atladalim, bakalim gelismeler nasil olacak.

kadir20
01.05.2005, 18:28
arkadaslar hoca icin kalsin diyorsunuz bende istiyorum ama hersey yönetim in elinde onun icin yönetime baski yapmak lazim

BROTHERS58
01.05.2005, 18:33
İMPARATORU YİĞİDOLAR,FUTBOLCULARVE YÖNETİM BUGÜN BAGRINA BASTI.ADINI ALTIN HARFLERLE SİVASMIZIN TARİHİNE VE KALBİMİZE YAZDIK.HOCAM SENİ SEVİYORUZ.UMARIM KALIRSIN DAHA YAPACAK COK İŞİMİZ VAR.

sarkisla_58
01.05.2005, 20:32
İMPARATORA SELAM LÜTFEN GÖREVE DEVAM.

58_SIVAS_58
01.05.2005, 21:38
BIR SARKISIN SEN

lülülü
02.05.2005, 16:54
Ismail Kartal Hoca sen büyüksün
senin Ismin Altin harflernen yazilacak bir kisi sahibsin
sen bizim herseyi misin

ofozturk
02.05.2005, 17:07
Hocam lütfen bizi bırakmayın...
Daha önümüzde türkiye kupası, süper liğ şampiyonluğu, uefaya katılma imkanları var...
Ve bunlar sen olmadan zor olur...
Lütfen bizleri ve sivaslı yiğidolarımızı bırakma...

serhankaburcuk
02.05.2005, 17:12
BİZE BU MUTLULUGU YAŞATAN SAYIN HOCAMIZA TEKRAR TEKRAR TEŞEKKÜR EDİYORUZ İSMAİL KARTAL HOCAM SİVAS SENİ HİÇBİR ZAMAN UNUTMAYACAK SEN SİVASSPOR VE SİVAS TARİHİNE ADINI ALTIN HARFLERLE KAZIDIN...İSMAİL KARTAL HOCAM SENİ SEVİYORUZ...

GuNaY
02.05.2005, 17:12
hocamızı herkes kadar bence cok begeniyorum... ins bizimle devam eder... ancak olurda yolumuz ayrılırsa allah yolunu herzaman acık eylesin.. gonlune gore versin herseyi 8)

ofozturk
03.05.2005, 11:43
Dün 2.lig dosyasında hocamızı izledim ve dinledim..
Çok profesyonel ve mütevazi bir kişiliğe sahip. Sivasa da böyle kişilikli kişiler lazım...
Hocam biz sizden ve sizlerden memmunuz sizde bizlerden memmundursunuz inş.
Göreve devam edin lütfen...

ZoRBeY_58
03.05.2005, 13:47
Sevgili hocamız İSMAİL KARTAL abi bize hayatımızın en mutlu günlerini yaşattın 38 yıl sonra süper lige çıktık..bunun için seni unutmayacağız...Bu vesileyle Sivasspor yönetimine,teknik kadroya,ve emeği geçen herkese teşekkürler..saygılar..

CAGLAYAN
04.05.2005, 12:42

BIR SARKISIN SEN .........
İMPARATOR İsmail KARTAL

SEN BİZİM HERŞEYİMİZSİN
SEN BIR EFSANESIN

****** SÜPERLIG ********
HEPIMIZE HAYIRLI OLSUN.

DJMuRaT
04.05.2005, 13:02
İ.KaRTaL Hıcamıza çOk TeşEkÜrLeR.Önüzümdeki yıllardada hep yanındayıZ.

Hüseyin_58
04.05.2005, 14:01

İMPARATOR İsmail KARTAL

SEN BİZİM HERŞEYİMİZSİN
SEN BIR EFSANESIN

****** SÜPERLIG ********
HEPIMIZE HAYIRLI OLSUN.

+ IMZA

DJMuRaT
05.05.2005, 11:59
+1967

BROTHERS58
05.05.2005, 18:31

İMPARATOR İsmail KARTAL

SEN BİZİM HERŞEYİMİZSİN
SEN BIR EFSANESIN

****** SÜPERLIG ********
HEPIMIZE HAYIRLI OLSUN.

+ IMZA

UEFA HEDEFİMİZ
YİGİDO İSMİMİZ
BİZ SENİ HİÇ BİRŞEYE DEGİŞMEYİZ
YOLUMUZ UZUN HOCAM
İSTESENDE GÖNDERMEYİZ :D

CAGLAYAN
07.05.2005, 21:19

İMPARATOR İsmail KARTAL

SEN BİZİM HERŞEYİMİZSİN
SEN BIR EFSANESIN

****** SÜPERLIG ********
HEPIMIZE HAYIRLI OLSUN.

+ IMZA

UEFA HEDEFİMİZ
YİGİDO İSMİMİZ
YOLUMUZ UZUN HOCAM

58_KARTAL
09.05.2005, 20:05
BİZE BU MUTLULUGU YAŞATAN SAYIN HOCAMIZA TEKRAR TEKRAR TEŞEKKÜR EDİYORUZ İSMAİL KARTAL HOCAM SİVAS SENİ HİÇBİR ZAMAN UNUTMAYACAK SEN SİVASSPOR VE SİVAS TARİHİNE ADINI ALTIN HARFLERLE KAZIDIN...İSMAİL KARTAL HOCAM SENİ SEVİYORUZ...

+ IMZA

sizirli
14.05.2005, 12:31
SLM ALEYKÜM YAW BİZİM SYN:İSMAİL KARTAL'A RAPİD WİENDEN DE TEKLİF GELMİŞ..AMA O SİVAS DEMİŞŞŞŞ 8) 8) 8) 8)

BROTHERS58
18.05.2005, 14:41
ŞİMDİ DUYDUM ÇOK SEVİNDİM!!UMARIM SİVASSPORUMUZA HAYIRLI OLUR.

mehmet34
18.05.2005, 15:06
HOCAMIZ TEK KELİMEYLE MÜKEMMEL

ygd
18.05.2005, 15:38
HOCAMIZ İSMAİL KARTALIN DOGRU TRANSFERLERDE BERABER DAHA ÇOK BAŞARILARA İMZA ATACAĞINDAN EMİNİM!!!2005-2006 YILINDA YİĞİT SİVASIMIZA BAŞARILAR...

türkçerap_yakup
18.05.2005, 15:44
evet beyler sivasspor ismail hocayla anlaşması çok mutlu bir haber..inşallah 2.ligde gösterdiği başarıyı süperligdede gösterir...ilk seneden ilk 10 büyük başarı olur ;)

GuNaY
18.05.2005, 17:04
birçok fedakarlıgı göz önüne alarak yeni sezon icicn anlasması cok sevindirici oldu... böylece hocamıza olan saygımız ve sevgimiz bir kat arttı... kendine olan güvenimizi bosa cıkarmayagını biliyoruz....

ziraatcierol
18.05.2005, 17:11
oooo arap ismail oooo imparator ismail

metinumar
18.05.2005, 17:18
sevgili yönetim kurulunu kesinlikle tebrik ederim bbence çok çok dogru bir karar imparator ismail hoca sivasımızı biliyor ve kendisi gibi başarıya aç bir yerde süper ligde kendisini ve kuracagı takımını canı gönülden destekliyorum

soguk iklimin sıcak yiğidosu

ziraatcierol
18.05.2005, 17:18
oooo arap ismail oooo imparator ismail

ismail hocama bir yıl daha bizimle çalışacağı için çok teşekkür ederim

sVs
18.05.2005, 17:22
hocamızın bir yıl değil aslında daha uzun zaman kalması dileğiyle hayırlı olsun diyor ve tebrik ediyoruz

ziraatcierol
18.05.2005, 17:28
İMPARATOR İSMAİL

mesocan
18.05.2005, 18:50
Sivas'a yakışan... Sivas'a imzasını atan bir insan... İnşallah bi gün avrupada bile görürüz ve gurur duyarız.. :)

CAGLAYAN
19.05.2005, 08:43
Bu iddialı sözler, birçok kulübün listesinde olmasına rağmen yönetimin yola devam etme önerisine “evet” diyen teknik direktör İsmail Kartal’a ait.

Camialarının müthiş bir potansiyele sahip olduğunu söyleyen başarılı hoca, Süper Lig’e de damga vuracaklarını belirtirken, adeta devlere mesaj yolladı

Öncelik hocadaydı
İkinci Lig A Kategorisi’nde bitime 4 hafta kala ilk üçü garantileyerek 38 yıllık tarihinde ilk kez Süper Lig’e adım atan Sivasspor, gelecek hesapları yapmaya devam ediyor. İlk iş olarak takımı büyük bir başarıya taşıyan teknik direktör İsmail Kartal ile anlaşmak için kolları sıvayan yönetim, dün beklediği cevabı aldı. Teklife “evet” diyen genç çalıştırıcı, artık hedef büyütmek zorunda olduklarını söyleyip iddialı açıklamalar yaptı.

‘Çok seviliyorum’
Sivas’ın Süper Lig’e adım atmasının ardından birçok kulüpten teklif aldığını doğrulayarak konuşmasına başlayan Kartal, Kırmızı - Beyazlı ekipte kaldığı için çok mutlu olduğunu söyledi. Önceliğin her zaman Sivasspor’a ait olduğunun altını çizen başarılı hoca, “Çok sevildiğim bir yerdeyim. Ayrıca ben de burada mutluyum. Yönetimimiz de isteklerime olumlu yaklaştı. Tüm bunlar Sivasspor’da kalmam için yeterli oldu” ifadesini kullandı.

8-10 oyuncu kalıyor
Gelecek sezon ki stratejileri hakkında da bilgi veren İsmail Kartal, Süper Lig’de önemli işler yapacaklarını ileri sürdü. Transferdeki son gelişmeleri değerlendiren başarılı teknik adam şunları söyledi: “Şampiyon kadrodan 8-10 futbolcu yola bizimle devam edecek. Türkiye’den birçok oyuncu listemizde, ön görüşmeler yapıyoruz. Ayrıca genel menacerimiz Bülent Uygun da yurt dışında oyuncu izliyor. Kısacası işi sıkı tutuyoruz ve Süper Lig’e iddialı geliyoruz.”

yasin_58
19.05.2005, 11:00
eğer İSMAİL hocamız giderse çok üzülürdüm çünkü sivassporun 37 yıllık hasterini dindiren en önemli kişilerden biri.Süper Ligdede Olması Beni çok mutlu etti. Süper Ligdede aynı performansı göstererek sivas ımızı en iyi yere getirireceğinden Hİç ŞÜPHEM yok.....

kral58
19.05.2005, 11:30

İMPARATOR İsmail KARTAL

SEN BİZİM HERŞEYİMİZSİN
SEN BIR EFSANESIN

****** SÜPERLIG ********
HEPIMIZE HAYIRLI OLSUN.

+ IMZA

UEFA HEDEFİMİZ
YİGİDO İSMİMİZ
YOLUMUZ UZUN HOCAM

fuat58
19.05.2005, 12:32
imparator kartal!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!

fuat58
19.05.2005, 12:36
IMAPARATOR KARTAL

BROTHERS58
19.05.2005, 14:38

İMPARATOR İsmail KARTAL

SEN BİZİM HERŞEYİMİZSİN
SEN BIR EFSANESIN

****** SÜPERLIG ********
HEPIMIZE HAYIRLI OLSUN.

+ IMZA

UEFA HEDEFİMİZ
YİGİDO İSMİMİZ
YOLUMUZ UZUN HOCAM

SİVAS KARTALI
UCURACAK SİVASI
İSMAİL HOCA DEDİKİ
KİMİNİN PARASI
KİMİNİN HAVASI,
YİĞİDOLAR EN DELİKANLISI
BIRAKAMAM BENİM EVİM BU-RA-SI :!: :!: :!:

yigido24
05.06.2005, 14:57
Tek kelimeyle süper.
Ismail Kartala sonuna kadar güvenimiz vardir.
Bazilarinin hosuna gitmese bile. Ismail Kartal Sivassporda bir sene daha kalacaktir.

CAGLAYAN
06.06.2005, 21:58
http://www.turksportal.net/tsi/v2/image/Haber/ismail_kartal.jpg

"5. büyük Sivas ! "
Sivasspor teknik direktörü İsmail Kartal iddialı konuştu.
Bu iddialı sözler, birçok kulübün listesinde olmasına rağmen yönetimin yola devam etme önerisine �evet� diyen teknik direktör İsmail Kartal�a ait.

Camialarının müthiş bir potansiyele sahip olduğunu söyleyen başarılı hoca, Süper Lig�e de damga vuracaklarını belirtirken, adeta devlere mesaj yolladı

Öncelik hocadaydı

İkinci Lig A Kategorisi�nde bitime 4 hafta kala ilk üçü garantileyerek 38 yıllık tarihinde ilk kez Süper Lig�e adım atan Sivasspor, gelecek hesapları yapmaya devam ediyor. İlk iş olarak takımı büyük bir başarıya taşıyan teknik direktör İsmail Kartal ile anlaşmak için kolları sıvayan yönetim, dün beklediği cevabı aldı. Teklife �evet� diyen genç çalıştırıcı, artık hedef büyütmek zorunda olduklarını söyleyip iddialı açıklamalar yaptı.

�Çok seviliyorum�

Sivas�ın Süper Lig�e adım atmasının ardından birçok kulüpten teklif aldığını doğrulayarak konuşmasına başlayan Kartal, Kırmızı - Beyazlı ekipte kaldığı için çok mutlu olduğunu söyledi. Önceliğin her zaman Sivasspor�a ait olduğunun altını çizen başarılı hoca, �Çok sevildiğim bir yerdeyim. Ayrıca ben de burada mutluyum. Yönetimimiz de isteklerime olumlu yaklaştı. Tüm bunlar Sivasspor�da kalmam için yeterli oldu� ifadesini kullandı.

8-10 oyuncu kalıyor

Gelecek sezon ki stratejileri hakkında da bilgi veren İsmail Kartal, Süper Lig�de önemli işler yapacaklarını ileri sürdü. Transferdeki son gelişmeleri değerlendiren başarılı teknik adam şunları söyledi: �Şampiyon kadrodan 8-10 futbolcu yola bizimle devam edecek. Türkiye�den birçok oyuncu listemizde, ön görüşmeler yapıyoruz. Ayrıca genel menacerimiz Bülent Uygun da yurt dışında oyuncu izliyor. Kısacası işi sıkı tutuyoruz ve Süper Lig�e iddialı geliyoruz.�

İMPARATOR İsmail KARTAL

SEN BİZİM HERŞEYİMİZSİN
SEN BIR EFSANESIN

yigido24
07.06.2005, 14:34

"5. büyük Sivas ! "
Bu iddialı sözler, birçok kulübün listesinde olmasına rağmen yönetimin yola devam etme önerisine �evet� diyen teknik direktör İsmail Kartal�a ait.

Camialarının müthiş bir potansiyele sahip olduğunu söyleyen başarılı hoca, Süper Lig�e de damga vuracaklarını belirtirken, adeta devlere mesaj yolladı

Öncelik hocadaydı

İkinci Lig A Kategorisi�nde bitime 4 hafta kala ilk üçü garantileyerek 38 yıllık tarihinde ilk kez Süper Lig�e adım atan Sivasspor, gelecek hesapları yapmaya devam ediyor. İlk iş olarak takımı büyük bir başarıya taşıyan teknik direktör İsmail Kartal ile anlaşmak için kolları sıvayan yönetim, dün beklediği cevabı aldı. Teklife �evet� diyen genç çalıştırıcı, artık hedef büyütmek zorunda olduklarını söyleyip iddialı açıklamalar yaptı.

�Çok seviliyorum�

Sivas�ın Süper Lig�e adım atmasının ardından birçok kulüpten teklif aldığını doğrulayarak konuşmasına başlayan Kartal, Kırmızı - Beyazlı ekipte kaldığı için çok mutlu olduğunu söyledi. Önceliğin her zaman Sivasspor�a ait olduğunun altını çizen başarılı hoca, �Çok sevildiğim bir yerdeyim. Ayrıca ben de burada mutluyum. Yönetimimiz de isteklerime olumlu yaklaştı. Tüm bunlar Sivasspor�da kalmam için yeterli oldu� ifadesini kullandı.

8-10 oyuncu kalıyor

Gelecek sezon ki stratejileri hakkında da bilgi veren İsmail Kartal, Süper Lig�de önemli işler yapacaklarını ileri sürdü. Transferdeki son gelişmeleri değerlendiren başarılı teknik adam şunları söyledi: �Şampiyon kadrodan 8-10 futbolcu yola bizimle devam edecek. Türkiye�den birçok oyuncu listemizde, ön görüşmeler yapıyoruz. Ayrıca genel menacerimiz Bülent Uygun da yurt dışında oyuncu izliyor. Kısacası işi sıkı tutuyoruz ve Süper Lig�e iddialı geliyoruz.�

İMPARATOR İsmail KARTAL

SEN BİZİM HERŞEYİMİZSİN
SEN BIR EFSANESIN

cengaver
07.06.2005, 19:48

"5. büyük Sivas ! "

Öncelik hocadaydı

�Çok seviliyorum�

8-10 oyuncu kalıyor

İMPARATOR İsmail KARTAL

SEN BİZİM HERŞEYİMİZSİN
SEN BIR EFSANESIN

+IMZA

ofozturk
08.06.2005, 15:13
:)