Orijinalini görmek için tıklayınız : SİZCE! AMİGOMUZ SEBAHATTİN ABİ YETERLİ Mİ?
1967_DERNEK_10UR 20.03.2005, 11:02 http://www.sivasspor.com/modules/coppermine/albums/userpics/10015/normal_Werner%20Lorant%20(3).j pg
SEBAHATTİN ABİ İYİ NİYETLİ ; HİÇ BİR GRUBA AYRIM YAPMADAN YAKLAŞAN BİR ABİMİZ. BEN KENDİMİ BİLDİM BİLELİ SEBAHATTİN ABİ SİVASSPOR MAÇLARINA GİDER İÇ SAHA DIŞ SAHA.ASIL MESLEĞİ POSTACILIK OLAN SEBAHATTİN ABİ STADYUMDA POSTACI DİYE ANILIR.SİVAS'IMIZIN RENKLİ SİMALARINDAN BİRİSİ DİR.HER KESİM TARAFINDAN SEVİLİR VE TANINIR.....
çok ii niyetli çalışıyor ama etkili diil .. ateşliyemiyor tarafatrı
ya aslında onunda suçu yok birazda bizim taraftarlar da
adam naapsın zorla bağırtamaz yaa....
postacıya diyecek birşey yoktur,ama stadyumda birlikberaberlik yoktur,tek amigo ile bu iş olmuyor,saha içinde telsiz telefon vs. ile iletişim kurulacak şekilde yeni bie düzenleme yapmalıyız.stadın hertarafına davullar koymalıyız, maçya yapılavak tezahüratları maçtan önce bildiri yayınlayarak,broşürlerle, bilet kuyruklarında,kapı kuyruklarında taraftarlara ulaştırmalıyız.bu konuda sebo yıllardır uğraş veriyor,ona destek olmalıyız,sahip çıkmalıyız.ayrıca maçlara belli gruplar biletsiz sokuluyor,bıunun hiçbir bahanesi olamaz,ben öğrenci olduğum halde bilet parası ayırabiliyorsam o bedava giren arkadaşlarda para ayırabilirler,sadece tezahürat yeterli değil,tezahürat yapıyo diye maç a bedava gelmemeliler...ilgililere duyurulur...
1967_DERNEK_10UR 21.03.2005, 10:58 GARDAŞ BİZİM STADYUMDA HERKES KENDİ BAŞINA DEVLET GÜNYANIN EN İYİ AMİGOSUNU GETİRSEN ÇİME GÖMERLER :lol: AMA SEBO ABİ HARBİDEN İYİ NİYETLİ AMA KİMSE FAZLA DİNLEMİYOR ONU ANA BİZ ARKASINDAYIZ....
alico58_58 21.03.2005, 11:23 kişiliğine birşey diyemem SİVAS sporan olan sevgiside herkes tarafından bilinir ama pek birşey bilmiyor tezaharuat ları yetersiz hep aynı şeyler mesela ben kendimi bildim bileli eller havaya diye bağırtırır başka ha bide kırmızı beyaz başkada birsey yok
1967_DERNEK_10UR 21.03.2005, 11:35 sebahhattin abini en çok sevdiği tezahurat :
HEY BABA İNDİ HEY ALLAH başka bildiği yok ama öğrenecek :lol:
iyi niyetli sebo...adam ne yapsın biz kendimizi geliştirelim..elinden anca bu kadar geliyor
serhankaburcuk 21.03.2005, 12:43 Sebahattin abinin iyi niyetinden kimse şüphe edemez...Sebo Reis herzaman insaniyetli bir abimizdir ve herkese eşit yaklaşmaya çalışır...Tribündeki fonsiyonuna gelince Postacı çok uğrasıyor Sivasspor için gecesini gündüzüne katıyor adam daha ne yapsın...Deplasman demiyor,yağmur çamur demiyor daha ne yapsın...Suç sebonun değil bence suç bütün taraftarların ...Adam Statda herkesi ayaga kaldırmak için elinden geleni yapıyor ama Sivasın insanı sevinmesini ve takımını desteklemesini bilmediği için Sebo başarısız gibi gözüküyor...Ha şunuda söylüyeyim Sivasta Sebahattin abinin üstlendiği görevi hiçbir delikanlıda üstlenmez...Burdan Sebo Reise selamlarımı iletiyorum SENİ SEVİYORUZ SEBO REİS...
..........OOOOOO BAŞBAKAN SEBO..........
ofozturk 21.03.2005, 12:52 Amigo sayısı davullar olsun futbolcuları ateşlendirecek heyecanlandıracak malzemeler artmalı. Yönetim bu konuda çalışma yapma çok iyi olur...
Sebahattin abi çok iyi ve devamlı sivasspor için çalışan bir abimdir. Şahsen tanıyorum kendisini...Evinde dört tane digiturk üyeliği var... :lol:
:lol: :lol: :lol: :lol:
İyiniyetli,gayretli ve birde AMİGO TİPİ var zaten.Ama üzülerek söylemeliyimki,staddaki taraftarlarımız (15-20 KİŞİ HARİÇ) amigoyu dinlemiyor.Niye böyleyiz?Bence bunu sorgulamak gerekli.
Tabi bu benim deplasmanlarda ki gözlemim...
...ARSLANLARIN GERÇEK TARİHLERİ YAZILANA DEK,
AVCILIK ÖYKÜLERİ AVCILARI SÜREKLİ YÜCELTECEKTİR...
1967_DERNEK_10UR 22.03.2005, 10:20 Sebahattin abinin iyi niyetinden kimse şüphe edemez...Sebo Reis herzaman insaniyetli bir abimizdir ve herkese eşit yaklaşmaya çalışır...Tribündeki fonsiyonuna gelince Postacı çok uğrasıyor Sivasspor için gecesini gündüzüne katıyor adam daha ne yapsın...Deplasman demiyor,yağmur çamur demiyor daha ne yapsın...Suç sebonun değil bence suç bütün taraftarların ...Adam Statda herkesi ayaga kaldırmak için elinden geleni yapıyor ama Sivasın insanı sevinmesini ve takımını desteklemesini bilmediği için Sebo başarısız gibi gözüküyor...Ha şunuda söylüyeyim Sivasta Sebahattin abinin üstlendiği görevi hiçbir delikanlıda üstlenmez...Burdan Sebo Reise selamlarımı iletiyorum SENİ SEVİYORUZ SEBO REİS...
..........OOOOOO BAŞBAKAN SEBO..........BAŞBAKANSEBO SEBOYA UZANAN ELLER KIRILSIN,DLLER KESİLSİN
1967_DERNEK_10UR 22.03.2005, 10:22 SİVAS 4 EYLÜL STADYUMUNDA HERKES AMİNGO BİZDE BİREYSEL AMİGO ÇOK SEBO ABİ HADİ HADİ DİYOR MİLLET HADİ LAN DİYE CEVAP VERİYOR.DÜNYANIN EN İYİ AMİGOSUNU GETİR FOS ÇIKAR WALLAHİ BİZİM MİLLET ONU ÇİMLERE GÖMER...
sivaslim58 22.03.2005, 10:28 Seyircimiz maça çekirdek yemek ve küfür etmek için geliyor.Herkes değil tabiki.Gerçektende diğer takımların taraftarlarına bakıyorum inanın çoğu maçı bile seyretmiyor sadece tezahurat yapıyor.Bizim oralara gelmemiz çok zor.Mesela o Bursa maçında kaşkol shov müthişti.Bizde neden olmasın.Stadı süsleyelim bayram yeri gibi olsun.Rakip takım sahaya çıktığı zaman o atmosferden etkilenmeli.
1967_DERNEK_10UR 22.03.2005, 10:33 KARDEŞ BİZDE YAPIYORUZ DA TRİBÜN KÜÇÜK YOKSA BAYRAKTAN ATKIDAN ÇOK NE VAR
1967_DERNEK_10UR 22.03.2005, 10:49 AMİGO SEN BİZİM HERŞEYİMİZSİN
1967_DERNEK_10UR 22.03.2005, 11:09 BAK POSTACI GELİYOR SELAM VERİYOR HERKES ONA BAKIYOR MERAK EDİYOR :lol:
1967_DERNEK_10UR 22.03.2005, 11:12 İDEAL MESLEK REHBERİNDEN BAKTIM BİZİN SEBO ABİNİN MESLEĞİ :lol: AT HIRSIZI :lol: SEBAHATTİN ABİ ALLAH AŞKINA GÜZEL BİR MESLEK BUL KENDİNE;DERNEKÇİMİSİN,AMİGOMUS UN SEBO ABİ SEN NE AYAKSIN .... :lol:
1967_DERNEK_10UR 22.03.2005, 11:20 ALLAHINI SEVERSEN GÖZLÜĞÜ NASIL AMA ADAMIN KENDİSİ KARİZMA ZATEN :lol:
1967_DERNEK_10UR 22.03.2005, 11:28 SEBO ABİYİ BURSADA BIRAKSAYDINIZ.BİRAZ YUMUŞASIN :lol:
1967_DERNEK_10UR 22.03.2005, 11:33 ALLLLLL YAKIŞIR GARDAŞIMA :lol:
1967_DERNEK_10UR 22.03.2005, 11:39 MEKTUP VAR :lol:
1967_DERNEK_10UR 22.03.2005, 15:31 SEBOOOOOOOO UYUMA TARAFTAR SENİ BEKLİYOR :lol:
efsanedavulcu 22.03.2005, 15:48 SEBO REİS İN HEPİNİZE SELAMI VAR GÖZLERİNİZDEN ÖPÜYOR ey vallah
1967 GENÇ TARAFTARLAR DERNEĞİ
1967_DERNEK_10UR 22.03.2005, 15:52 LAN SELAM SÖYLE OTURAN RESİE :lol:
efsanedavulcu 22.03.2005, 15:57 A.SLM.LAN ABİ
1967_DERNEK_10UR 22.03.2005, 15:59 LAN KÜÇÜK ARIZA GAFANI GIRARIM :lol: YOKLUĞUMU BELLİ ETMEYİN
efsanedavulcu 22.03.2005, 16:08 AYIP ETTİN REİS YOKLUGUN BELLİ BELLİ BİLE DEĞİL.
1967 dernek serkan20 22.03.2005, 16:28 sebahattin abi yeterli ben ne zaman sivas maç1na gitsem onu görüyorum bizim taraftarlar ilgisiz kal1yor adam y1rt1yor kendini daha ne yaps1n
belki bizden daha sivasl1
OOOOOOOOOOOOOOOOOO
OOOOOOOOOOOOOOOOOO
POSTACI SEBAHATTİN :lol: :lol:
______________________________ _________________
BUILT FOR THE DESTROY...
S&S
1967_DERNEK_10UR 23.03.2005, 10:29 postacı buraya yumruk havaya ooooooooooooooooo
1967_DERNEK_10UR 23.03.2005, 10:53 Sebahattin reis yanlış yapanı ezeriz.
amigomusun postacımısın
sebo abi sen ne ayaksın
dernekçimisin reklamcımısın
sebo abi sen manyakmısınSEBO RESİSE YAPILŞAN YAŞNIŞ BİZE YAPILIR.YALNIŞLAR ÖLÜR ÖLÜLER KONUŞAMAZ...
efsanedavulcu 23.03.2005, 11:22 SEBO ORTAYA 4 LÜ YAPTIR STADA
1967_DERNEK_10UR 23.03.2005, 11:24 SEBO KALEYE SEBO KALEYE GOL YAPTIR.OOOOOOOOOOOOOOOOOOOO GOLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL LLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL
efsanedavulcu 23.03.2005, 11:28 fffüüüüüüüüüüüüü
fffüüüüüüüüüüüüüü
bağırın yaaavvvvvvvvv
:lol:
1967_DERNEK_10UR 23.03.2005, 11:29 SIKMA AMİGO SES ÇIKMIYOR... :lol:
rajona ters bizim millet tezahürat yapmaz sarkilar söylemez !
bayraklarla gelmez kirmizi giyenmez !
zaten yas ortalamasi baya yüksek bizim tribünlerin
küfüre gelince girtlak patlatirlar !
ben böyle gördüm
yoksa yanlismi algilamisim ??????????????
yanlisim varsa düzeltin lütfen ....
allahtan yeniceriler ve cilginlar var
bizde bu iki gurba daha dogrusu tek grubu destek olalim onlara katilalim !
stadin önünde gördügünüz gencleri alin araniza !
alistirin !!!
serhankaburcuk 23.03.2005, 12:38 SİVAS 4 EYLÜL STADYUMUNDA HERKES AMİNGO BİZDE BİREYSEL AMİGO ÇOK SEBO ABİ HADİ HADİ DİYOR MİLLET HADİ LAN DİYE CEVAP VERİYOR.DÜNYANIN EN İYİ AMİGOSUNU GETİR FOS ÇIKAR WALLAHİ BİZİM MİLLET ONU ÇİMLERE GÖMER...
Onur bu yazınla herşeyi özetlemişsin gerçektende bizim amigomuzda problem yok bizim taraftarımızda problem var nezamanki taraftar düzelir o zaman sebo işini tam anlamıyla yapar...Bence Taraftar derneklerinin taraftarı eğitici dersler vermesi lazım..(Sivas için geçerli sadece)...
OOOO BAŞBAKAN SEBO....
1967_DERNEK_10UR 24.03.2005, 10:50 SERHAT ABİ BİLİYON SENDE BİZİM STADDA KABADAYI ÇOK ADAM KATİL OLUR MAL GİBİ OTURUYORLAR.SEBO ABİNİN YANINA BİR İMHA TİMİ LAZIM..BAŞKA OLMAZ...
1967_DERNEK_10UR 26.03.2005, 10:25 SEBOOOOOOOO İSMAİL HOCA SENDEN ŞİKAYETÇİ TARAFTAR YETERİ KADAR DESTEK OLMUYOR DİYOR.BU İŞE BİR ÇÖZÜM BUL . :lol:
1967_DERNEK_10UR 27.03.2005, 11:42 SEBONUN PERFORMANSININ BU GÜN GÖRECEZ STADDA ...
1967_DERNEK_10UR 11.04.2005, 15:31 DÜNKÜ MAÇTA SERHAT REİS SETE ÇIKTI BENDE SEBO'NUN YERİNE YANİ TELLERE ÇIKTIM 2 TARAFI İDARE EDİYORDUK.SEBO YA BAKTIM PİYASADA GÖRÜNMÜYOR.UYANIK KAPALI TRİBÜNE ÇIKMIŞ GÖLGELENİYOR.NERDESİN DİYORUM TELEFONDAN YA KAPALI TÜRİBÜNDEYİM BİZ GÜNEŞİN ALNIN DA PATLICAN GİBİ YANALIM BİZİM SEBO GİTSİN KAPALIDA GÖLGELENSİN....
1967_DERNEK_10UR 11.04.2005, 15:32 :lol: SEBO PABUCU YARIM ÇIK DIŞARIYA OYNAYALIM
:lol: SEBO PABUCU YARIM ÇIK DIŞARIYA OYNAYALIM
1967_DERNEK_10UR 11.04.2005, 18:34 :lol: AMİGO İSTİFA
:lol: AMİGO İSTİFA
SERHAT ABİ TRİBÜNE: ARTIK SEBONUN MODASU GEÇTİ :wink: .15 SENE OLDU SENİN SÜREN DOLDU YETER ARTIK SEBO ARTIK İSTİFA ARTIK İSTİFA :x :x OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO OOOOO :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
serhankaburcuk 11.04.2005, 18:36 Sebo abi bu tribünde bizden daha eski ona saygımız sonsuz gerçi o polarını bana hediye etmedi ama yinede onu seviyoruz dünkü 4'lü muhtesemdi..
1967_DERNEK_10UR 11.04.2005, 18:39 POLARDA SANA YAKIŞTI AMA REİS DÜNKÜ MAÇTA.ÇOK MÜTAVEZİ BİR REİSSİN SENİ KUTLUYORUM KİMSENİN YERİNDE GÖZÜN YOK VE SANA DERNEK OLARAK BİR PLAKETİ KENDİ ELİMLE TAKDİM EDECEM.SİVASSPOR'A VERDİĞİN HİZMETLERDEN DOLAYI......
serhankaburcuk 11.04.2005, 18:43 POLARDA SANA YAKIŞTI AMA REİS DÜNKÜ MAÇTA.ÇOK MÜTAVEZİ BİR REİSSİN SENİ KUTLUYORUM KİMSENİN YERİNDE GÖZÜN YOK VE SANA DERNEK OLARAK BİR PLAKETİ KENDİ ELİMLE TAKDİM EDECEM.SİVASSPOR'A VERDİĞİN HİZMETLERDEN DOLAYI......
Vay saol gardaşım plaket dediğin nedirki bana bir polar alırsınız olur biter :lol: :lol: :lol:
1967_DERNEK_10UR 11.04.2005, 18:46 POLAR HAV HAVIN OLUR SEN İSTE REİS YETER Kİ...
1967_DERNEK_10UR 11.04.2005, 18:49 HERKES SUSACAK TEK YORUM YAPACAK KİŞİ DERNEKÇİ MUSTAFA ABİ VEKALET ONDA...
serhankaburcuk 11.04.2005, 18:56 POLAR HAV HAVIN OLUR SEN İSTE REİS YETER Kİ...
Eyvallah gardaşım saol yawww
1967_DERNEK_10UR 11.04.2005, 18:59 BAŞKA BİR İSTEĞİ VAR MI?
serhankaburcuk 11.04.2005, 19:05 BAŞKA BİR İSTEĞİ VAR MI?
Canının sağlığı...Düşünmen yeterli..
1967_DERNEK_10UR 11.04.2005, 19:06 ABİ KELLE KIRDIRIYIM İSTERSEN :lol:
serhankaburcuk 11.04.2005, 19:08 ABİ KELLE KIRDIRIYIM İSTERSEN :lol:
Arifle hüsüyünde olursa kelleyi kırar yerik ....
1967_DERNEK_10UR 11.04.2005, 19:10 ONLAR OLMAZSA OLMAZ ZATEN ARİFİ GÜMÜŞHANE MAÇINA GİDERKEN ŞOFÜR NASIL ÇARPMIŞTI.DAYI SAĞA ÇEKTE KELLE KIRDIRAK.... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
serhankaburcuk 11.04.2005, 19:12 Arife şöför ver ha ver yapmıştı çalmıştı sopayı.. :lol: :lol: :lol:
1967_DERNEK_10UR 24.04.2005, 18:14 GÖKHAN BOZKAYA TRİBÜNLERİ DOLAŞTI AMİGOLUK YAPTI...
1967_DERNEK_10UR 24.04.2005, 18:15 SÜLEYMAN KÜSE ABİMİZDE KAPALI TRİBÜNDEYDİ SEYİRCİLERİN İÇİNDE...
1967_DERNEK_10UR 24.04.2005, 18:18 SÖNMEZ ABİNİN SESİ FALAN KISILMIŞTI...AKŞAM DERNEKTE BERABERDİK ARAMIZDA ÇEVİK ABİ VE GAKKO DA VARDI...
BEN GÖRDÜĞÜM KADAR SEBAHATTİN ABİYİ KİMSE DİNLEMİYOR TARAFTARA KARŞI AĞIRLIĞINI KOYAMAMIŞ ÇOK PASİF[/b]
1967_DERNEK_10UR 25.04.2005, 12:01 zamanla her şey yoluna girecek...
Sebahattin abinin iyi niyetinden kimse şüphe edemez...Sebo Reis herzaman insaniyetli bir abimizdir ve herkese eşit yaklaşmaya çalışır...Tribündeki fonsiyonuna gelince Postacı çok uğrasıyor Sivasspor için gecesini gündüzüne katıyor adam daha ne yapsın...Deplasman demiyor,yağmur çamur demiyor daha ne yapsın...Suç sebonun değil bence suç bütün taraftarların ...Adam Statda herkesi ayaga kaldırmak için elinden geleni yapıyor ama Sivasın insanı sevinmesini ve takımını desteklemesini bilmediği için Sebo başarısız gibi gözüküyor...Ha şunuda söylüyeyim Sivasta Sebahattin abinin üstlendiği görevi hiçbir delikanlıda üstlenmez...Burdan Sebo Reise selamlarımı iletiyorum SENİ SEVİYORUZ SEBO REİS...
+ IMZA
+İMZA+1967+SIVASSPOR
CAGLAYAN 06.06.2005, 20:39 postacıya diyecek birşey yoktur,ama stadyumda birlikberaberlik yoktur,tek amigo ile bu iş olmuyor,saha içinde telsiz telefon vs. ile iletişim kurulacak şekilde yeni bie düzenleme yapmalıyız.stadın hertarafına davullar koymalıyız, maçya yapılavak tezahüratları maçtan önce bildiri yayınla*****,broşürlerle, bilet kuyruklarında,kapı kuyruklarında taraftarlara ulaştırmalıyız.bu konuda sebo yıllardır uğraş veriyor,ona destek olmalıyız,sahip çıkmalıyız.[b]ayrıca maçlara belli gruplar biletsiz sokuluyor,bıunun hiçbir bahanesi olamaz,ben öğrenci olduğum halde bilet parası ayırabiliyorsam o bedava giren arkadaşlarda para ayırabilirler,sadece tezahürat yeterli değil,tezahürat yapıyo diye maç a bedava gelmemeliler...ilgililere duyurulur...
+İMZA+1967+SIVASSPOR
1967_DERNEK_10UR 06.06.2005, 21:15 SENEYE DAHA İYİ OLACAK ARTIK BİRAZ PROFOSYENEL OLMASI LAZIM...
Abim bizim o yerlere gelmemiz için özellikle bağaranları alıp bir tayfa yaparak büyütmeleri lazım bak ben maltepespor çankırı macında cankırı seyircisi 70 ila 80 civarında bağıran bizde maltepeden 25 beş kişi getirdim abi inanmazsın ama 90 dakka o golden başka hiç bir pozisyon seyretmedim biz o 25 kişiyle nasıl bagırdık bi bilseniz sebahattin abi sana akıl verdiğimi düşünme sakın öyle bir niyetim yok ama bu bağaranlardan bir tayfanı cıkar bagarmayanlarıda ne stada beleş al nede yanlarına sok bide bu arada sivassporun istanbuldaki amigosu kim beyler bilen varsa yazsın eger yok sa ben adayım vallahi sadece ben maltepeden 100 kişi rahat bulurum getıreceklerım adamlar 90 dakka boyunca bagran ve kolay kolay susmayana adamlar son söz siizn abiler
EMİNÇOLAK 07.06.2005, 09:31 Sebahattin abinin iyi niyetinden kimse şüphe edemez...Sebo Reis herzaman insaniyetli bir abimizdir ve herkese eşit yaklaşmaya çalışır...Tribündeki fonsiyonuna gelince Postacı çok uğrasıyor Sivasspor için gecesini gündüzüne katıyor adam daha ne yapsın...Deplasman demiyor,yağmur çamur demiyor daha ne yapsın...Suç sebonun değil bence suç bütün taraftarların ...Adam Statda herkesi ayaga kaldırmak için elinden geleni yapıyor ama Sivasın insanı sevinmesini ve takımını desteklemesini bilmediği için Sebo başarısız gibi gözüküyor...Ha şunuda söylüyeyim Sivasta Sebahattin abinin üstlendiği görevi hiçbir delikanlıda üstlenmez...Burdan Sebo Reise selamlarımı iletiyorum SENİ SEVİYORUZ SEBO REİS...
+İMZA+1967+SIVASSPOR
yigido24 07.06.2005, 10:37 [quote=serhankaburcuk]Sebahattin abinin iyi niyetinden kimse şüphe edemez...Sebo Reis herzaman insaniyetli bir abimizdir ve herkese eşit yaklaşmaya çalışır...Tribündeki fonsiyonuna gelince Postacı çok uğrasıyor Sivasspor için gecesini gündüzüne katıyor adam daha ne yapsın...Deplasman demiyor,yağmur çamur demiyor daha ne yapsın...Suç sebonun değil bence suç bütün taraftarların ...Adam Statda herkesi ayaga kaldırmak için elinden geleni yapıyor ama Sivasın insanı sevinmesini ve takımını desteklemesini bilmediği için Sebo başarısız gibi gözüküyor...Ha şunuda söylüyeyim Sivasta Sebahattin abinin üstlendiği görevi hiçbir delikanlıda üstlenmez...Burdan Sebo Reise selamlarımı iletiyorum SENİ SEVİYORUZ SEBO REİS...
+İMZA+1967+SIVASSPOR
+İMZA+1967+SIVASSPOR
postacıya diyecek birşey yoktur,ama stadyumda birlikberaberlik yoktur,tek amigo ile bu iş olmuyor,saha içinde telsiz telefon vs. ile iletişim kurulacak şekilde yeni bie düzenleme yapmalıyız.stadın hertarafına davullar koymalıyız, maçya yapılavak tezahüratları maçtan önce bildiri yayınlayarak,broşürlerle, bilet kuyruklarında,kapı kuyruklarında taraftarlara ulaştırmalıyız.bu konuda sebo yıllardır uğraş veriyor,ona destek olmalıyız,sahip çıkmalıyız.[b]ayrıca maçlara belli gruplar biletsiz sokuluyor,bıunun hiçbir bahanesi olamaz,ben öğrenci olduğum halde bilet parası ayırabiliyorsam o bedava giren arkadaşlarda para ayırabilirler,sadece tezahürat yeterli değil,tezahürat yapıyo diye maç a bedava gelmemeliler...ilgililere duyurulur...
+1967
+ İMZA
tanju_58 07.06.2005, 11:41 ARKADAŞLAR BEN TARAFTARLAR KONUSUNDA TEK BİRŞEYDEN ŞİKAYETCİYİM HİÇ BİRİ AYNI TEZAVHURAT YAPMIYOR HEPSİ AYRI BİR TELDEN ÇALIYOR TRT DE SİVASIMIZIN MAÇINI İZLERKEN DOĞRU DÜRÜST TEZAVHURAT YAPILDIĞINI DUYMADIM SIRF GÜRÜLTÜ GELİYOR ARTIK BUNUN NEDENİNİ BİLEMİYORUM AMİGOLARIMIZMI AZ YOKSA TARAFTARLARI KONTROL ALTINA ALAMIYOR BİLEMİYORUM AMA BUNUN SÜPER LİGDE DÜZELTİLİP AYNI TEZAVHURATI YAPIP YERİ GÖĞÜ İNLETMELİYİZ
serhankaburcuk 07.06.2005, 16:42 ARKADAŞLAR BEN TARAFTARLAR KONUSUNDA TEK BİRŞEYDEN ŞİKAYETCİYİM HİÇ BİRİ AYNI TEZAVHURAT YAPMIYOR HEPSİ AYRI BİR TELDEN ÇALIYOR TRT DE SİVASIMIZIN MAÇINI İZLERKEN DOĞRU DÜRÜST TEZAVHURAT YAPILDIĞINI DUYMADIM SIRF GÜRÜLTÜ GELİYOR ARTIK BUNUN NEDENİNİ BİLEMİYORUM AMİGOLARIMIZMI AZ YOKSA TARAFTARLARI KONTROL ALTINA ALAMIYOR BİLEMİYORUM AMA BUNUN SÜPER LİGDE DÜZELTİLİP AYNI TEZAVHURATI YAPIP YERİ GÖĞÜ İNLETMELİYİZ
Gardas sivasta bu işle uğrasanların başında gelen kişilerden birisi olarak sunu söyleyebilirim...İş bildiğiniz gibi değil herkes elinden geleni yapıyor geçen sezon biz yeni bir taraftar profili çizmeye çalıştık ve başarılıda olmaya başladık...Bizim Yiğidolar henüz taraftar bilinçinde değillerdi seyirci idiler sadece...Ama biz bunu yavaş yavaş düzeltmeye başladık seneye herşey daha güzel ve süper olacak...Buradan tekrar Sebahattin abimize sevgilerimizi yolluyorum...
amigosebo 07.06.2005, 16:46 Sebahattin abinin iyi niyetinden kimse şüphe edemez...Sebo Reis herzaman insaniyetli bir abimizdir ve herkese eşit yaklaşmaya çalışır...Tribündeki fonsiyonuna gelince Postacı çok uğrasıyor Sivasspor için gecesini gündüzüne katıyor adam daha ne yapsın...Deplasman demiyor,yağmur çamur demiyor daha ne yapsın...Suç sebonun değil bence suç bütün taraftarların ...Adam Statda herkesi ayaga kaldırmak için elinden geleni yapıyor ama Sivasın insanı sevinmesini ve takımını desteklemesini bilmediği için Sebo başarısız gibi gözüküyor...Ha şunuda söylüyeyim Sivasta Sebahattin abinin üstlendiği görevi hiçbir delikanlıda üstlenmez...Burdan Sebo Reise selamlarımı iletiyorum SENİ SEVİYORUZ SEBO REİS...
Kardeşim çok saol seninde yaptıklarını inkar edemeyiz...Sende benimle beraber az deplasmana gitmedin hani...Seninde tribünlerdeki yerin çok farklı ve özel..Ha ben şunu söyleyeyim ben Sivassporu çok seviyorum elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyorum ve de yapmaya devam edeceğim...Burdan bütün yiğdolara selamlarımı iletiyorum..
serhankaburcuk 07.06.2005, 16:48 Sebahattin abinin iyi niyetinden kimse şüphe edemez...Sebo Reis herzaman insaniyetli bir abimizdir ve herkese eşit yaklaşmaya çalışır...Tribündeki fonsiyonuna gelince Postacı çok uğrasıyor Sivasspor için gecesini gündüzüne katıyor adam daha ne yapsın...Deplasman demiyor,yağmur çamur demiyor daha ne yapsın...Suç sebonun değil bence suç bütün taraftarların ...Adam Statda herkesi ayaga kaldırmak için elinden geleni yapıyor ama Sivasın insanı sevinmesini ve takımını desteklemesini bilmediği için Sebo başarısız gibi gözüküyor...Ha şunuda söylüyeyim Sivasta Sebahattin abinin üstlendiği görevi hiçbir delikanlıda üstlenmez...Burdan Sebo Reise selamlarımı iletiyorum SENİ SEVİYORUZ SEBO REİS...
Kardeşim çok saol seninde yaptıklarını inkar edemeyiz...Sende benimle beraber az deplasmana gitmedin hani...Seninde tribünlerdeki yerin çok farklı ve özel..Ha ben şunu söyleyeyim ben Sivassporu çok seviyorum elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyorum ve de yapmaya devam edeceğim...Burdan bütün yiğdolara selamlarımı iletiyorum..
Abim eyvallah seninde yerin çok farklı seni seviyoruz...
1967_DERNEK_10UR 07.06.2005, 20:05 SEBAHATTİN ABI BİRAZ YENİLİKLERE AYAK UYDURSAN...ARTIK HEY BABA DEVİRLERİ GEÇTİ...
CAGLAYAN 07.06.2005, 21:03 Sebahattin abinin iyi niyetinden kimse şüphe edemez...Sebo Reis herzaman insaniyetli bir abimizdir ve herkese eşit yaklaşmaya çalışır...Tribündeki fonsiyonuna gelince Postacı çok uğrasıyor Sivasspor için gecesini gündüzüne katıyor adam daha ne yapsın...Deplasman demiyor,yağmur çamur demiyor daha ne yapsın...Suç sebonun değil bence suç bütün taraftarların ...Adam Statda herkesi ayaga kaldırmak için elinden geleni yapıyor ama Sivasın insanı sevinmesini ve takımını desteklemesini bilmediği için Sebo başarısız gibi gözüküyor...Ha şunuda söylüyeyim Sivasta Sebahattin abinin üstlendiği görevi hiçbir delikanlıda üstlenmez...Burdan Sebo Reise selamlarımı iletiyorum SENİ SEVİYORUZ SEBO REİS...
OOOOOOO SENI SEVIYORUZ SEBOOOOO.......
OOOOOOO GURURUMUZSUN SEBOOOOO.......
_Carizmatik_ 07.06.2005, 21:32 abicim bence sebo abi amigo konusunda yetersiz..taraftara otoritesini koyacak,taraftarı kendisine dinleteceği birisinin getirilmesi lazım.ha sebo abi amigoluğu yapıyo yapmasınada çoşturamıyo abi milleti....tavsiyem işi tam bilen birisinin getirilmesii...
_Carizmatik_ 07.06.2005, 21:34 abicim bence sebo abi amigo konusunda yetersiz..taraftara otoritesini koyacak,taraftarı kendisine dinleteceği birisinin getirilmesi lazım.ha sebo abi amigoluğu yapıyo yapmasınada çoşturamıyo abi milleti....tavsiyem işi tam bilen birisinin getirilmesii
CAGLAYAN 07.06.2005, 21:44 Sebahattin abinin iyi niyetinden kimse şüphe edemez...Sebo Reis herzaman insaniyetli bir abimizdir ve herkese eşit yaklaşmaya çalışır...Tribündeki fonsiyonuna gelince Postacı çok uğrasıyor Sivasspor için gecesini gündüzüne katıyor adam daha ne yapsın...Deplasman demiyor,yağmur çamur demiyor daha ne yapsın...Suç sebonun değil bence suç bütün taraftarların ...Adam Statda herkesi ayaga kaldırmak için elinden geleni yapıyor ama Sivasın insanı sevinmesini ve takımını desteklemesini bilmediği için Sebo başarısız gibi gözüküyor...Ha şunuda söylüyeyim Sivasta Sebahattin abinin üstlendiği görevi hiçbir delikanlıda üstlenmez...Burdan Sebo Reise selamlarımı iletiyorum SENİ SEVİYORUZ SEBO REİS...
OOOOOOOO SENI SEVIYORUZ SEBOOOOOOO
OOOOOOO GURURUMUZSUN SEBOOOOOOOO
Sebahattin abinin iyi niyetinden kimse şüphe edemez...Sebo Reis herzaman insaniyetli bir abimizdir ve herkese eşit yaklaşmaya çalışır...Tribündeki fonsiyonuna gelince Postacı çok uğrasıyor Sivasspor için gecesini gündüzüne katıyor adam daha ne yapsın...Deplasman demiyor,yağmur çamur demiyor daha ne yapsın...Suç sebonun değil bence suç bütün taraftarların ...Adam Statda herkesi ayaga kaldırmak için elinden geleni yapıyor ama Sivasın insanı sevinmesini ve takımını desteklemesini bilmediği için Sebo başarısız gibi gözüküyor...Ha şunuda söylüyeyim Sivasta Sebahattin abinin üstlendiği görevi hiçbir delikanlıda üstlenmez...Burdan Sebo Reise selamlarımı iletiyorum SENİ SEVİYORUZ SEBO REİS...
oo ooo ooooo sebooooo
oo ooo ooooo sebooooo
58_SIVAS_58 08.06.2005, 09:02 Sebahattin abinin iyi niyetinden kimse şüphe edemez...Sebo Reis herzaman insaniyetli bir abimizdir ve herkese eşit yaklaşmaya çalışır...Tribündeki fonsiyonuna gelince Postacı çok uğrasıyor Sivasspor için gecesini gündüzüne katıyor adam daha ne yapsın...Deplasman demiyor,yağmur çamur demiyor daha ne yapsın...Suç sebonun değil bence suç bütün taraftarların ...Adam Statda herkesi ayaga kaldırmak için elinden geleni yapıyor ama Sivasın insanı sevinmesini ve takımını desteklemesini bilmediği için Sebo başarısız gibi gözüküyor...Ha şunuda söylüyeyim Sivasta Sebahattin abinin üstlendiği görevi hiçbir delikanlıda üstlenmez...Burdan Sebo Reise selamlarımı iletiyorum SENİ SEVİYORUZ SEBO REİS...
OOOOOOOO SENI SEVIYORUZ SEBOOOOOOO
OOOOOOO GURURUMUZSUN SEBOOOOOOOO
mehmetcik58 08.06.2005, 09:41 abicim sebo görevini çok iyi yerine getiriyorda bizim taraftarda iş yok alıyorlar çekirdeği oturup yiyorlar olmazkii böyle şimdi takımın birinci lig takımı kalkıp doksan dakka susmadan destekliyicen.
Bu ne BİÇİM ZİHNİYETTİR ANLAMIYORUM
BUNA BİR EL ATILMASI LAZIM
ÇEKİRDEKÇİLERE HAYIR
serserilerin_prensi 08.06.2005, 11:59 dah iyisini bulana kadar en iyisi sebo reisss :roll:
1967_DERNEK_10UR 08.06.2005, 12:27 SEBAHATTİN ABİDE BİR EFSANE OLACAK.KOLAY DEĞİL SİVASSPOR'UN AMİGOSU OLMAK...
serhankaburcuk 08.06.2005, 13:38 Sebahattin abimiz bizim herşeyimiz ona sonunu kadar destekçiyiz...
1967_DERNEK_10UR 08.06.2005, 14:06 I LOVE YOU SEBOOOOOOOOOOOOOOOOOO :lol:
serhankaburcuk 09.06.2005, 14:18 I LOVE YOU SEBOOOOOOOOOOOOOOOOOO :lol:
Seni Sevmeyen ölsün sebo reiss...
1967_DERNEK_10UR 09.06.2005, 20:32 I LOVE YOU SEBOOOOOOOOOOOOOOOOOO :lol:
Seni Sevmeyen ölsün sebo reiss...BENİ DUYGULANDIRDIN SERHAT REİS.RESİMDE MANYAK OLMUŞ NERDE ÇEKİNDİN?...
1967_DERNEK_10UR 09.06.2005, 20:33 I LOVE YOU SEBOOOOOOOOOOOOOOOOOO :lol:
Seni Sevmeyen ölsün sebo reiss...BENİ DUYGULANDIRDIN SERHAT REİS.RESİMDE MANYAK OLMUŞ NERDE ÇEKİNDİN?...
Bilmiyorum 09.06.2005, 20:49 YENİ STADIMIZ OLSUN Fb GS BJK ts MAÇLARINDA ATKI ŞOV BİZDE YAPARIZ
SEBAHATTİN KARDEŞİMİZİ COK SEVIYORUZ ONUNLA GURUR DUYUYORUM. SONUNA KADAR DESTEKÇİYİZ ...SAYGILAR SEBAHATTİN ABİ.. MEYVA VEREN AĞAÇ TAŞLANIR......
SİVASLI OLMAK AYRICALIKTIR...
Yildizelili58 09.06.2005, 21:57 GARDASLAR YAPMAYIN BÖYLE JA
BIZIM DERDIMIZ AMIGO DEGIL SIMDILIK TABI ÖNEMLI AMA
ANTRÖNÖR VE
FUTBOLCU ALMAK DAHA ÖNEMLI
SEBAHATTİN KARDEŞİMİZİ COK SEVIYORUZ ONUNLA GURUR DUYUYORUM. SONUNA KADAR DESTEKÇİYİZ ...SAYGILAR SEBAHATTİN ABİ.. MEYVA VEREN AĞAÇ TAŞLANIR......
İMZAAAA
EMİNÇOLAK 10.06.2005, 09:21 SEBAHATTİN KARDEŞİMİZİ COK SEVIYORUZ ONUNLA GURUR DUYUYORUM. SONUNA KADAR DESTEKÇİYİZ ...SAYGILAR SEBAHATTİN ABİ.. MEYVA VEREN AĞAÇ TAŞLANIR......
İMZAAAA
+ bir imzada benden
1967_DERNEK_10UR 10.06.2005, 11:21 SEBAHATTİN ABI SENİ SEVMEYEN ÖLSÜN .... :lol:
serhankaburcuk 11.06.2005, 15:24 Sebahattin abi Werner LORANT ile bir fotoğraf çektirdiki sormayın...Dün akşam Sebahattin abi saçları boyatmıştı simsiyah olmuştu bugünde LORANT Sivasa geldi saçlar bembeyaz ikisi yanyana durunca çok ilginç bir fotoğraf oldu...Biri Simsiyah biri bembeyaz...Ama ne diyelim POSTACI sebahattin bu karizma yani :lol: :lol: :lol: ...
1967_DERNEK_10UR 11.06.2005, 20:53 İYİ HATIRLATTIN ABI SEBO SAÇLARINI BOYAMADAN GEZMİYOR.KESİN AYDA 3-4 KEZ SAÇLARINI BOYATIR.HELE MOTORA BİR BİNİŞİ VAR Kİ HARLEYE BİNİYOR SANKİ. İŞTE POSTACI HA BİRDE POSTACI DEMEYİN ÇOK KIZIYOR..MESLEĞİ POSTACILIK.AMA İŞTE GELDE ANLAT... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
BROTHERS58 11.06.2005, 21:28 Sebahattin abi Werner LORANT ile bir fotoğraf çektirdiki sormayın...Dün akşam Sebahattin abi saçları boyatmıştı simsiyah olmuştu bugünde LORANT Sivasa geldi saçlar bembeyaz ikisi yanyana durunca çok ilginç bir fotoğraf oldu...Biri Simsiyah biri bembeyaz...Ama ne diyelim POSTACI sebahattin bu karizma yani :lol: :lol: :lol: ...
SERHAN gardasım senin o SİVAS KARİZMANDA HİÇ KENARA BIRAKILACAK GİBİ DEGİL YANİ.SEBAHATTİN ABİYLE DEVAM AMA KEMİKLEŞMİŞ ŞÖYLE 1000 KİŞİLİK DESTEK LAZIM EN AZINDAN. :!: :!:
Serkan-58 12.06.2005, 00:09 Iyi birisi olmasi Sivasspor icin yetmiyor. Önemli olan Sivassporumuz icin yeterli olmasidir. Buda gösteriyorki maalesef yetersiz kaliyor. Süperligte atesli bir amigoya ihtiyac vardir.
1967_DERNEK_10UR 12.06.2005, 13:04 Sebahattin abi Werner LORANT ile bir fotoğraf çektirdiki sormayın...Dün akşam Sebahattin abi saçları boyatmıştı simsiyah olmuştu bugünde LORANT Sivasa geldi saçlar bembeyaz ikisi yanyana durunca çok ilginç bir fotoğraf oldu...Biri Simsiyah biri bembeyaz...Ama ne diyelim POSTACI sebahattin bu karizma yani :lol: :lol: :lol: ...
SERHAN gardasım senin o SİVAS KARİZMANDA HİÇ KENARA BIRAKILACAK GİBİ DEGİL YANİ.SEBAHATTİN ABİYLE DEVAM AMA KEMİKLEŞMİŞ ŞÖYLE 1000 KİŞİLİK DESTEK LAZIM EN AZINDAN. :!: :!:ZATEN SEBAHATTİN ABI 1000 KİŞİNİN ÜZERİNE ÇIKINCA BAĞIRTAMIYOR TRİBÜNLERİ :lol: :lol: :lol: ...
alacaturk 13.06.2005, 16:25 sebo abi tyek başınada ghötürü işi ama yanına bi kaç tane daha yardımcı alsa hiç fena olmıucak yani
58_CAVUSBASLI 13.06.2005, 17:04 yetersiz
Serkan-58 19.06.2005, 16:57 SEBAHATTİN ABI SENİ SEVMEYEN ÖLSÜN .... :lol: :lol: :lol: :lol:
serhankaburcuk 19.06.2005, 17:20 SEBAHATTİN ABI SENİ SEVMEYEN ÖLSÜN .... :lol: :lol: :lol: :lol:
Sebo You''ll never walk Alone...
1967_DERNEK_10UR 19.06.2005, 17:56 SEBAHATTİN ABI SENİ SEVMEYEN ÖLSÜN .... :lol: :lol: :lol: :lol:
Sebo You''ll never walk Alone...+1967 İMZA+KAŞE+MÜHÜR... :k14: :k14:
serhankaburcuk 19.06.2005, 18:06 Sebo You''ll never walk Alone...[/quote]
osman_58_1967 22.06.2005, 19:25 bence Sadece Sebo Yetmez bir kac AMIGO ya daha ihtiyacimiz var
gerci SERHAN abi Taraftari iyi Costuruyor ama genede yetersiz.
Unutmayalim Süperligdeyiz !!
CAGLAYAN 22.06.2005, 21:08 bence Sadece Sebo Yetmez bir kac AMIGO ya daha ihtiyacimiz var
+ IMZA
HakkıTİMUÇİN 23.06.2005, 08:27 bence Sadece Sebo Yetmez bir kac AMIGO ya daha ihtiyacimiz var
Bu takıma amigodan önce takımını maça giderek destekleyen ve maçtada çekirdek yemeden 90 dk. bağıran taraftar lazım..yoksa sebo ve serhan gibi 100 tane amigomuzda olsa boş...unutmayalım 38 yıl sonra şampiyonluğumuzu kutladığımız k.gümrük maçında 4 eylül stadında sadece 2-3 bin kişi vardı... :cry:
EMİNÇOLAK 23.06.2005, 09:33 bence Sadece Sebo Yetmez bir kac AMIGO ya daha ihtiyacimiz var
+ IMZA
Gardaşlar birşeyi karıştırmayalım amigo birtane olur
türübünlerde ise guruplar vardır ve hergurubun bir lideri vardır onlar kendi türübünlerini çoşturur ve bütün guruplar amigoya uyması gerekir
bizler bunu nekadar başarıyoruz bilemem
önemli olan gakgo'nun dedigi gibi önce türübünleri doldurmalıyız
bana göre sebo yeterlidir (gerçi bizler bir amigoyu bile dinlemiyoruz filim seyreder gibi oturup çekirdek yemek daha rahat geliyo ontane amigo olsa ne farkeder önce filim seyretmeyi bırakmamız lazım)
benim görüşüm böyle
serhankaburcuk 23.06.2005, 13:49 Arkadaşlar ilkönce seneye herşeyin daha güzel olacağını söyleyerek başlamak istiyorum...Seneye İnşallah takımımız başarıları ile bizleri sevindirecek bizler ise tribünlerde futbolcularımıza ve teknik heyetimize elimizden gelen desteğin en iyisini sunmaya çalışacağız...
İlk önce bu senenin şampiyonu takımımıza geçen sezon tribünden gerekli desteği verdiğimize inanmıyorum...Yani ben kendi dernek üyelerimiz için konuşmuyorum genel olarak Sivasspor taraftarı için konuşuyorum.Yoksa biz Taraftarlar derneği olarak bu sene 4 Eylüldeki maçlarda takımımıza destek olduğumuz gibi Deplasmanlardaki maçlardada takımımızı yalnız bırakmadık.Seneye Sivastaki bütün taraftardan ricamız gelsinler bize destek olsunlar bu takımı el birliği ile gerçekten layık olduğu yere ulaştıralım...
Serkan-58 26.06.2005, 09:51 bence Sadece Sebo Yetmez bir kac AMIGO ya daha ihtiyacimiz var
serhankaburcuk 26.06.2005, 17:29 Arkadaşlar ilkönce seneye herşeyin daha güzel olacağını söyleyerek başlamak istiyorum...Seneye İnşallah takımımız başarıları ile bizleri sevindirecek bizler ise tribünlerde futbolcularımıza ve teknik heyetimize elimizden gelen desteğin en iyisini sunmaya çalışacağız...
İlk önce bu senenin şampiyonu takımımıza geçen sezon tribünden gerekli desteği verdiğimize inanmıyorum...Yani ben kendi dernek üyelerimiz için konuşmuyorum genel olarak Sivasspor taraftarı için konuşuyorum.Yoksa biz Taraftarlar derneği olarak bu sene 4 Eylüldeki maçlarda takımımıza destek olduğumuz gibi Deplasmanlardaki maçlardada takımımızı yalnız bırakmadık.Seneye Sivastaki bütün taraftardan ricamız gelsinler bize destek olsunlar bu takımı el birliği ile gerçekten layık olduğu yere ulaştıralım...
sivas58net 26.06.2005, 17:40 Sebahattin abinin iyi niyetinden kimse şüphe edemez...Sebo Reis herzaman insaniyetli bir abimizdir ve herkese eşit yaklaşmaya çalışır...Tribündeki fonsiyonuna gelince Postacı çok uğrasıyor Sivasspor için gecesini gündüzüne katıyor adam daha ne yapsın...Deplasman demiyor,yağmur çamur demiyor daha ne yapsın...Suç sebonun değil bence suç bütün taraftarların ...Adam Statda herkesi ayaga kaldırmak için elinden geleni yapıyor ama Sivasın insanı sevinmesini ve takımını desteklemesini bilmediği için Sebo başarısız gibi gözüküyor...Ha şunuda söylüyeyim Sivasta Sebahattin abinin üstlendiği görevi hiçbir delikanlıda üstlenmez...Burdan Sebo Reise selamlarımı iletiyorum SENİ SEVİYORUZ SEBO REİS...
+IMZA+1967+SIVASSPOR
GeCeVeMaVi58pRf 26.07.2005, 14:50 SEBO BASKANIN GERCEKTEN GÖREVİ ÇOK ZOR AMA SUDA UNUTULMAMALIKI HER TARAFTAR KİTLESİNİN SEVCGİSİNİ KAZANMIS BIR ABİMİZ AMA STATTA YANINA BİRİSİ ÇOK YAKISIR ODA SERHAT REİS TABİKİ İKİSİ BİR OLURSA İNANIYORUMKİ TARAFTARLAR BİR DÜZENE GİRER VE SİVASSPOR BU TARAFTARLA GERCEKTEN BASARILI OLUR BURADAN SEBO REİSE VE SERHAT REISE SELAMLARIMI İLETİRİM ... EYWALLAH...
serhankaburcuk 27.07.2005, 13:55 SEBO BASKANIN GERCEKTEN GÖREVİ ÇOK ZOR AMA SUDA UNUTULMAMALIKI HER TARAFTAR KİTLESİNİN SEVCGİSİNİ KAZANMIS BIR ABİMİZ AMA STATTA YANINA BİRİSİ ÇOK YAKISIR ODA SERHAT REİS TABİKİ İKİSİ BİR OLURSA İNANIYORUMKİ TARAFTARLAR BİR DÜZENE GİRER VE SİVASSPOR BU TARAFTARLA GERCEKTEN BASARILI OLUR BURADAN SEBO REİSE VE SERHAT REISE SELAMLARIMI İLETİRİM ... EYWALLAH...
Eyvallah kardeşim bizde sana sevgilerimizi yolluyoruz..Gerçekten Sivasspor için ne gerekiyorsa onu yapacağız şüpheniz olmasın..Sizlerin sevgisine layık olmaya çalışacağız...
Sizleri ve Bütün Sivaslıları seviyoruz....
1967_DERNEK_10UR 06.08.2005, 15:56 SİVASSPOR'UN RESMİ AMİGOSU BİLE GİDEMEDİ MAÇA ARTIK DÜŞÜNÜN NE HALLERE DÜŞTÜK...AMİGO SİVASTA KALDI TARAFTARI İSTANBUL'DA ..
Amigo Eksikliği Hissediliyordu Tribünde 2 Grup Iyiniyetlerine Rağmen Tezahüratta Birliği Ve Uyumu Yakalayamadi, Davullarda Ritm Bozukluğu Vardi Ama Allah Kuvvet Versin Baştan Sona Hiç Susmadilar, Taraftarin Allahi Var Ilk Maça Rağmen Kirkyildir Yanyana Gibi Kaynaşti. Helal Olsun Hemşerilerime. Zor Anlarda Hep Bir Ağizdan Bağirmasini Bildi Zaman Zaman Malatyalilarin Temposunu Bastirmak Için Heyecanlandiği Ve Herkesin Tezahürata Katilmasi çok Heyecan Vericiydi, Yiğido Yiğidoluğunu Gösterdi Anliycaniz. Zaman Zaman Sus Pus Oturup Harbi Harbi Maç Izledik, Isliklamayai Ve Alkisi Yuhalamayi Doğru Zanada Kullandik, Futbol Izlemesini, Etki Tepki Mekanizmasini çaliştirmasini Bilen Taraftarimiz Var Ne Mutlu Sana Sivasim
Sevgili ABİRCAN abicim. Hakkaten taraftarımızın durumunu iyi özetlemişsin. Ben bu takımın ve taraftarın geleceğinden ümitliyim. Tabii ki taşlar yerine zamanla oturacak. Sadece en başından beri bahsettiğim gibi bizim büyük kitleleri harekete geçirecek, organize edecek bir yapılanmaya ihtiyacımız var. Bu yapılanmaya ulaştığımız zaman hiç kimsenin şüphesi olmasın bir gün Olimpiyat'a 80 bin kişiyide toplayacağız. Olimpiyat'a gelen yaklaşık 20 bin seyircimize de teşekkür ediyorum. Bu rakam bence bizim için hayal kırıcı değil ümit verici olmalıdır. Bu maçtaki 20 bin kişi demek Sivas'ın İstanbuldaki resmi maçlarda en kötü ihtimalle 20 bin kişiye oynayacağı anlamına gelir. Diğer bir ifadeyle en az 20 bin kişiden oluşan kemikleşmiş sağlam bir taraftara sahip olduğumuzu gösterir. Bu rakam hiç şüpheniz olmasın organizasyonlar yapıldıkça 60-70 binlere çıkacaktır.
Haydi Sivas'ım yolun açık olsun. Bu arada kendilerine ''doğunun real madrid'i'' diyenlere hem iki kat taraftarla hem de sahadaki futbolla cevabımızı verdik.
selamlar arkadaslar.ben amigo sebonun oz ve oz yigeniyim.yurt disindayim ve elimden gelidigi kadar sivassporumu takip ediyorum.insallah onumuzdeki ayda sivastayim.size taraftarimiz ve amcam hakkinda bir hikaye anlaticam.gecen sene bir mactayiz.sebo (pardon amca ) basbas bagiriyor kendini yirtiyor resmen.hadi arkadaslar bagirin bagirinn..bende gururla seyrediyorum ve buyuk bir zevklee.sagimdan inanilmaz bir kufurlu yaklasim sebo ya.aynen yazamicam..laaaaannn seboooo si..... lannn..allah allah dedim kendi kendimee.milletin tepki vermesini bekledim.tepki geldi evett.hahahahaha kahkalar koptu.rezalettt ve pesi pesine saygisiz yuzlerce dalga gecme ve asagilama kelimeri.inanirmisiniz coluk cocuklar bile yapiyor bunu.bu adam daha ne yapsin siz soleyin.kaynar sular basimdan asagi dokuldu.kafami egdim ve amcam beni gormesin diye dua ettim.demek bu adam yeterli diil he.evet bencede yeterli diil.neden mi...cunku ayni cevabi veremiyecek kadar sivasli ve sivasporlu bir beyefendi....herkese iyigunler.seni seviyorum AMCA
devrim_can_58 08.08.2005, 12:40 ankaradaki maçlara hepten gittim.sebo abi iyi birisi.
serhankaburcuk 08.08.2005, 13:10 Sebahattin abimizi destekliyoruz ve herzaman yanındayız...
1967_DERNEK_10UR 08.08.2005, 20:30 BİZDE SONUNA KADARE SEBO REİSİN ARKASINDAYIZ..
http://www.sivasspor.com/modules/coppermine/albums/userpics/10015/normal_Werner%20Lorant%20(3).j pg
SEBAHATTİN ABİ İYİ NİYETLİ ; HİÇ BİR GRUBA AYRIM YAPMADAN YAKLAŞAN BİR ABİMİZ. BEN KENDİMİ BİLDİM BİLELİ SEBAHATTİN ABİ SİVASSPOR MAÇLARINA GİDER İÇ SAHA DIŞ SAHA.ASIL MESLEĞİ POSTACILIK OLAN SEBAHATTİN ABİ STADYUMDA POSTACI DİYE ANILIR.SİVAS'IMIZIN RENKLİ SİMALARINDAN BİRİSİ DİR.HER KESİM TARAFINDAN SEVİLİR VE TANINIR.....
okadarda faydali degil soylediniz kisi kac tane tezaurat biliyor uzerinde durmaklazim. kendi repertuarini gelistirmesi herkes icin iyi olur tezaurat yaptirmak kolay degil biliyorum ama taraftarida ayaga kaldirmak tezauratlarin coklugu ile olur bilindik bir iki sarki ile olmaz.ogrenmenin yasi yoktur amigolugu devam ettirmek istiyorsa kendini gelistirsin.benden soylemesi
MAÇ 1-2 DAKİKA 60 FALAN,BU SEBO DENEN GARDAŞŞŞ..GEÇMİŞ GAR TARAFINDAKİLERE MEKSİKA YAPALIM DİYO..ULA NEYİ KUTLUYOZ???!!!BİZİM İNSANIMIZDA GAZA GELİYO YAPAR GİBİ OLUYO DAHA KALE ARKASININ YARISINA ULAŞMADAN DALGA BİTİYOOO:)!!TABİ SEBO PES ETMİYO TAKMIŞ Bİ KERE Bİ DAHA DENİYO OLMUYO...MİLLETE SÖYLENİYO..SALLIYAN YOK TABİ..YİNE AYNI DURUM HAVUZ TARAFIYLA MARATON A'DA OLUYO...HERNEYSE İŞTE..
TAMAM BU KARDEŞİMİZ İYİ NİYETLİ OLABİLİR AMA Bİ HALTTAN ANLAMIYOOO..BU VATANDAŞIN YERİNE ADAM GİBİ Bİ AMİGOMUZ OLMALI YOKSA MİLLET OTURMAYA DEVAM EDER...ALTTA BEYAZ PANTOLON,ÜSTTE KIRMIZI SWEAT GİYMEYLE OLMAZ AĞALAR BU İŞ...SEBONUN HİÇ BİR İŞLEVSELİĞİ YOKTUR..BU İŞİ BİZ TARAFTARLARDAN DAHA ÇOK YÖNETİMİN DÜŞÜNÜP ÇÖZMESİ GEREKMEKTEDİR..
serhankaburcuk 07.11.2005, 13:16 MAÇ 1-2 DAKİKA 60 FALAN,BU SEBO DENEN GARDAŞŞŞ..GEÇMİŞ GAR TARAFINDAKİLERE MEKSİKA YAPALIM DİYO..ULA NEYİ KUTLUYOZ???!!!BİZİM İNSANIMIZDA GAZA GELİYO YAPAR GİBİ OLUYO DAHA KALE ARKASININ YARISINA ULAŞMADAN DALGA BİTİYOOO:)!!TABİ SEBO PES ETMİYO TAKMIŞ Bİ KERE Bİ DAHA DENİYO OLMUYO...MİLLETE SÖYLENİYO..SALLIYAN YOK TABİ..YİNE AYNI DURUM HAVUZ TARAFIYLA MARATON A'DA OLUYO...HERNEYSE İŞTE..
TAMAM BU KARDEŞİMİZ İYİ NİYETLİ OLABİLİR AMA Bİ HALTTAN ANLAMIYOOO..BU VATANDAŞIN YERİNE ADAM GİBİ Bİ AMİGOMUZ OLMALI YOKSA MİLLET OTURMAYA DEVAM EDER...ALTTA BEYAZ PANTOLON,ÜSTTE KIRMIZI SWEAT GİYMEYLE OLMAZ AĞALAR BU İŞ...SEBONUN HİÇ BİR İŞLEVSELİĞİ YOKTUR..BU İŞİ BİZ TARAFTARLARDAN DAHA ÇOK YÖNETİMİN DÜŞÜNÜP ÇÖZMESİ GEREKMEKTEDİR..
Gardaş adam daha ne yapsın elinden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyor...Daha iyi bir amigo adayınız varsa çıkarın ortaya...
Gardaş adam daha ne yapsın elinden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyor...Daha iyi bir amigo adayınız varsa çıkarın ortaya...
ADAM BİŞE YAPMIYO ABİCİMM..BEN BİŞEDE ÇIKARIRIM DEMEDİM AYRICA...BU İŞE YÖNETİM Bİ ÇARE BULSUN..OLMUYO BÖLEEE...DÜN Bİ AVUÇ FENERLİ SUSTURDU BİZİ...ISLIKLIYOZ ADAMLARI YANIMIZDAKİLER"NE ISLIKLIYOSUNUZ"DİYO.SESTEN RAHATSIZ OLMUŞLARDA...BURASI FORUMSA BENDE FİKRİMİ BEYAN EDİYORUM..BOŞU BOŞUNA SEBOYU KUCAKLAMANIN Bİ MANASI YOKKKK...ADAM ANLAMIYO İŞTEEE OLAY BUDUR!!!
serhankaburcuk 07.11.2005, 13:27 ADAM BİŞE YAPMIYO ABİCİMM..BEN BİŞEDE ÇIKARIRIM DEMEDİM AYRICA...BU İŞE YÖNETİM Bİ ÇARE BULSUN..OLMUYO BÖLEEE...DÜN Bİ AVUÇ FENERLİ SUSTURDU BİZİ...ISLIKLIYOZ ADAMLARI YANIMIZDAKİLER"NE ISLIKLIYOSUNUZ"DİYO.SESTEN RAHATSIZ OLMUŞLARDA...BURASI FORUMSA BENDE FİKRİMİ BEYAN EDİYORUM..BOŞU BOŞUNA SEBOYU KUCAKLAMANIN Bİ MANASI YOKKKK...ADAM ANLAMIYO İŞTEEE OLAY BUDUR!!!
Gardaşım fikirine saygımız sonsuz....Ama suç sadece sebonun değil orada bağırmayan tüm Sivaslıların...Eğer dün biz bağırmasak hiç kimse bağırmazdı...Neyse kardeşim fikrin için tekrardan teşekkür ederiz...Kırdımsa affola..
[QUOTE=5841]SEBAHATTİN KARDEŞİMİZİ COK SEVIYORUZ ONUNLA GURUR DUYUYORUM. SONUNA KADAR DESTEKÇİYİZ ...SAYGILAR SEBAHATTİN ABİ.. MEYVA VEREN AĞAÇ TAŞLANIR......
HERKES SEBAHATTIN VE SERHAN KARDEŞLER GIBI OLSA.
ESTAFURULLAH..KIRILMA FALAN YOKTA!!!BENİM ANLATMAK İSTETİĞİM BU İŞE BİRİLERİNİ ÇÖZÜM BULMASI..BUNA ÇÖZÜM BULACAKLARDA YA YÖNETİM YADA BÜYÜK TARAFTAR GRUPLARIDIR..
serhan abicim amigomuz gayet iyi fakat bence yeterli değil ona yardımcı olarak bi kaç kişi lazım bide önerim bağırmak isteyenler belirli yerde toplansınlar mesela sizin dernek olarak seçtiğiniz yer bence yanlış bi yer aşşağıa sesiniz inmiyor ayrıcada herkesin oradan bilet alma imkanı yok mesela hobby kale arkasına geçseniz bağırmak isteyen taraftarda oraya gelir sizin orada oldunuzda oradaki taraftarda mecbur bağırır bide dağınık durduğunuzda herkes çoşar bi iki hafta orda durduğunuzda artık bağırmak istemeyen taraftar oraya gelmeyecek ve bağırmak isteyen taraftarıda orada buluşturmuş olacaksınız bide yeni bişeyler üretmek gerekir kırmızı beyazla nereye kadar?
serhankaburcuk 07.11.2005, 14:02 serhan abicim amigomuz gayet iyi fakat bence yeterli değil ona yardımcı olarak bi kaç kişi lazım bide önerim bağırmak isteyenler belirli yerde toplansınlar mesela sizin dernek olarak seçtiğiniz yer bence yanlış bi yer aşşağıa sesiniz inmiyor ayrıcada herkesin oradan bilet alma imkanı yok mesela hobby kale arkasına geçseniz bağırmak isteyen taraftarda oraya gelir sizin orada oldunuzda oradaki taraftarda mecbur bağırır bide dağınık durduğunuzda herkes çoşar bi iki hafta orda durduğunuzda artık bağırmak istemeyen taraftar oraya gelmeyecek ve bağırmak isteyen taraftarıda orada buluşturmuş olacaksınız bide yeni bişeyler üretmek gerekir kırmızı beyazla nereye kadar?
Orası bizim için özel olarak yapıldı...Ve orasının alt tarafınıda yapacaklar ve biz komple dernek olarak orada olacagız ve maratonun tam göbeği olacak...
serhankaburcuk 07.11.2005, 14:03 SEBAHATTİN KARDEŞİMİZİ COK SEVIYORUZ ONUNLA GURUR DUYUYORUM. SONUNA KADAR DESTEKÇİYİZ ...SAYGILAR SEBAHATTİN ABİ.. MEYVA VEREN AĞAÇ TAŞLANIR......
Eyvallah abicim...Gönüller bir olsun...
serhankaburcuk 07.11.2005, 14:03 ESTAFURULLAH..KIRILMA FALAN YOKTA!!!BENİM ANLATMAK İSTETİĞİM BU İŞE BİRİLERİNİ ÇÖZÜM BULMASI..BUNA ÇÖZÜM BULACAKLARDA YA YÖNETİM YADA BÜYÜK TARAFTAR GRUPLARIDIR..
Gardaş yönetim bu konuda ve diğer konularda bize fazla destek vermiyor...
serhan bey sizin oradan bilet temini mümkünmü acaba?birde derneğinizin yeri nerede
mtekmen58 07.11.2005, 14:07 Arkadaş daha ne olacak iyi niyetli olarak yapıyor bu işi varsa daha iyi yapacak vatandaş geçsin yapsın görelim.
1967_DERNEK_10UR 07.11.2005, 14:13 SEBAHATTİN AĞBI BİZİM DERNEĞİN YÖNETİMİNDE OLDUĞU İÇİN BİZE DAHA YAKIN VE BAZILARI BU DURUMDAN RAHATSIZ OLDUĞU İÇİN ASLI ASTARI OLMAYAN DEDİKODULAR ÇIKARARAK SEBAHATTİN AĞBIYI YIPRATMAK İSTİYORLAR AMA BİZ SONUNUA KADAR ARKASINDAYIZ..
[QUOTE=5841]SEBAHATTİN KARDEŞİMİZİ COK SEVIYORUZ ONUNLA GURUR DUYUYORUM. SONUNA KADAR DESTEKÇİYİZ ...SAYGILAR SEBAHATTİN ABİ.. MEYVA VEREN AĞAÇ TAŞLANIR......
MEYVE VEREN AĞAÇ TAŞLANIR MI??!!!BEN TAŞLIYORUM ÖLEMİİ..VALLA SANA HELAL BE GARDAŞŞŞŞ...BU YAZDIKLARIMA BÖLE Bİ YORUM!!İYİ GARDAŞ İYİİ SİZ SEBONUN İZİNDEN AYNEN DEVAM EDİN,SEBO DENEN VATANDAŞTAN AMİGO OLMAZDA GÜZEL MASKOT OLURRR..YENİK DURUMDAYKEN MEKSİKA FALAN YAPMAYA DEVAM EDERİZ..KIRMIZI BEYAZI BİLE BECEREMEYİZ..BÖLE DEVAM EDER İŞTEEE..ADAMLARDA BİZDEN 3 PUANI ALIR GİDER...
SEBAHATTİN AĞBI BİZİM DERNEĞİN YÖNETİMİNDE OLDUĞU İÇİN BİZE DAHA YAKIN VE BAZILARI BU DURUMDAN RAHATSIZ OLDUĞU İÇİN ASLI ASTARI OLMAYAN DEDİKODULAR ÇIKARARAK SEBAHATTİN AĞBIYI YIPRATMAK İSTİYORLAR AMA BİZ SONUNUA KADAR ARKASINDAYIZ..
BENİM YAZDIKLARIMIDA MI SEBAHATTİNİ YIPRATMAK AMACINI GÜDÜYO YANİ...???
1967_CLUB_ÖZGÜR 07.11.2005, 14:18 Arkadaş daha ne olacak iyi niyetli olarak yapıyor bu işi varsa daha iyi yapacak vatandaş geçsin yapsın görelim.
evet sebati abi bu işi severek yapıyor...bızlerde sonuna kadar arkasındayızz
serhankaburcuk 07.11.2005, 14:18 serhan bey sizin oradan bilet temini mümkünmü acaba?birde derneğinizin yeri nerede
Kardes derneğimizin adresini yazıyorum....
Selçuk İşhanı kat:4 No:409
telefon:0-346-2211967
ok en kısa zamanda uğramaya çalışıacam saygılar..
serhankaburcuk 07.11.2005, 14:30 ok en kısa zamanda uğramaya çalışıacam saygılar..
Eyvallah kapımız herzaman açık bekleriz canım...
ofgurleyuk78 07.11.2005, 14:45 Arkadaslar gurbette oldugum için Amigomuz SEBAHATTiN Beyi tanimiyorum. Bu yüzden onun hakkinda yorum yapamiyorum70 li yillari bilenlere lütfen Amigo iHSAN' i sorsunlar. Sanirim o yillari yasayan herkes onu hatirlayacaktir. Koca stadi tek el hareketi ile susturur, tek hareketle cehenneme çevirirdi. Elbette seyirci de onu çok seviyordu. (Sakin guruplardaki arkadaslarim alnmasin kötü niyetle söylemiyorum.) o zamanlar guruplarda yoktu. Yani herkes basibos ve bagimsizdi. Üçlü dörtlü arkadas guruplari ile maça gidilirdi. Selamlar.
bbptek58 07.11.2005, 14:48 SEBO ABİYİ İSTANBULDAKİ MAÇLARDAN BİLİRİM ÇOK İYİ BİRİSİ HER NE KADAR UĞRAŞSA DA BİZİM TARAFTARI ANCAK 'SİİİVAS SİİİVAS'DİYE BAĞIRTABİLEN ADAM
x_burnley 07.11.2005, 14:59 BENCE YETERLİ VE ÇOK SEVİMLİ BİR İNSAN CANIM FEDA OLSUN SEBAHATTİN ABİMİZE YETERSİZ DİYEN ARKADAŞLAR BİR KEZ DAHA DÜŞÜNÜP KARAR VERSİNLER
Sivasspor- Fenerbahçe maçını seyretmek için İstanbuldan geldim ve sivaslı bir taraftar olarak şaşkınlığa uğradım. Yaklaşık onbirbin taraftarı bastıran bir avuç fenerbahçelinin taraftara desteğini gördükçe hem bizim taraftarın sadece maç izlemek üzere geldiğini hem de organize yapamayan amigoyu görmek beni oldukça üzdü.
Değerli sivaslı hemşehrilerim, stadyuma maç seyretmeye gelmenin tek amacı takıma destek vermektir; yerinde oturup çekirdek çıtlatmak değildir. Bunu evinizde tv karşısına oturarak yapabilirsiniz. Her ne zamanki taraftar ateşlenip sesini yükseltmeye başladıkça, dikkatinizi çekerim hakem lehimize karar vermeye başladı. Benim görebildiğim sorun amigoların eğitimsizliğidir (gerçi benim gördüğüm bitane vardı). Ben 3. ligden beri o statta görev yapan o amigo arkadaşın yerine istanbulda yaşayan ve sivaslı olan, taraftarı coşturabilen amigoların (en az 5) cüzi bir ücret karşılığı ilimize sivasspor bayrağı altında cüzi bir ücretle çalıştırılmasıdır. Organize olabilen ve ateşini gösterebilen taraftar her zaman karar üzerinde etkili olur ve olacaktır. Bir avuç fenerbahçelinin kendilerinden 7-8 kat fazla olan sivasspor a baskın çıkması oldukça şaşılacak bir olaydır. Rakip takibe deplansmanda olduğunu hissettirecek kuru kalabalık değil, ateşli ve 90 dakika boyunca takımı destekleyen taraftar olacaktır. Bunun için karizma ve tecrübe sahibi amigolar şart. 3.lige yetebilen ama 1.lig de cılız kalan amigolara ihtiyacımız yok. Yönetim muhakkak amigoları bünyesinde çalıştırmalı.
VALLA DÜN GECE BAŞKANIMIZ SİPAS TV'DE Bİ SPOR PROGRAMINA KATILDI..O DA BU AMİĞO OLAYINA DEĞİNDİ..SİVASIN SEMPATİK VE TARAFTARI ATEŞLİCEK Bİ AMİGOYA İHTİYACI OLDUĞUNU SÖYLEDİ..BUNUN SİVAS İÇİNDEKİ
TARAFTAR GRUPLARINDAN ÇIKMASI GEREKTİĞİNİ BELİRTTİ.."EĞER SİNDİREBİLECEKLERİNİ BİLSEM İSTANBULDANDA AMİĞO TRANSFER EDERİM"DEDİ..ANCAK SİVASSPOR AMİGOSUNUN,TARAFTARIN KENDİ İÇİNDEN ÇIKMASINI GEREKTİĞİNİ BELİRTTİ..
evet başkanımız doğru söylüyor amigo herşeydir sebo abi iyi ama artık bi cazibesi kalmadı vede yetersiz kalıyo bence bende defalarca söyleyip duruyorum lütfen başka bi amigo çıksın taraftar gurubumuzdan sebo abide kalsın ama ona yardımcı olmak için biri şart!!
Sivasspor- Fenerbahçe maçını seyretmek için İstanbuldan geldim ve sivaslı bir taraftar olarak şaşkınlığa uğradım. Yaklaşık onbirbin taraftarı bastıran bir avuç fenerbahçelinin taraftara desteğini gördükçe hem bizim taraftarın sadece maç izlemek üzere geldiğini hem de organize yapamayan amigoyu görmek beni oldukça üzdü.
Değerli sivaslı hemşehrilerim, stadyuma maç seyretmeye gelmenin tek amacı takıma destek vermektir; yerinde oturup çekirdek çıtlatmak değildir. Bunu evinizde tv karşısına oturarak yapabilirsiniz. Her ne zamanki taraftar ateşlenip sesini yükseltmeye başladıkça, dikkatinizi çekerim hakem lehimize karar vermeye başladı. Benim görebildiğim sorun amigoların eğitimsizliğidir (gerçi benim gördüğüm bitane vardı). Ben 3. ligden beri o statta görev yapan o amigo arkadaşın yerine istanbulda yaşayan ve sivaslı olan, taraftarı coşturabilen amigoların (en az 5) cüzi bir ücret karşılığı ilimize sivasspor bayrağı altında cüzi bir ücretle çalıştırılmasıdır. Organize olabilen ve ateşini gösterebilen taraftar her zaman karar üzerinde etkili olur ve olacaktır. Bir avuç fenerbahçelinin kendilerinden 7-8 kat fazla olan sivasspor a baskın çıkması oldukça şaşılacak bir olaydır. Rakip takibe deplansmanda olduğunu hissettirecek kuru kalabalık değil, ateşli ve 90 dakika boyunca takımı destekleyen taraftar olacaktır. Bunun için karizma ve tecrübe sahibi amigolar şart. 3.lige yetebilen ama 1.lig de cılız kalan amigolara ihtiyacımız yok. Yönetim muhakkak amigoları bünyesinde çalıştırmalı
extrasivas 08.11.2005, 12:13 aslinda milleti bagirtmanin yolu vericen eline sopayi bagirmayana iki tane vurucan bak o zaman nasil bagiriyo
aslinda milleti bagirtmanin yolu vericen eline sopayi bagirmayana iki tane vurucan bak o zaman nasil bagiriyo
VALLA EN İYİ YOL BU GALİBA..ZATEN MAÇTA Bİ KAÇ KİŞİYLE PAPAZ OLDUK..ADAMLAR TOKATTAN GELMİŞ SİVASLI DEĞİLLER..BİZ AYAĞA KALKIP BAĞIRIP ÇAGIRIKEN "OTURUN OTURUN MAÇI İZLİYEMİYOZ" DİYOLARDI..TABİ BİRAZ SERT ÇIKIŞINCA SUSTU İ.NELER!!!ASLINDA BU ŞEHİR DIŞINDAN GELENMİDE ALMICAN..ADAM SALLAMIYOKİ SİVAS YENİLMİŞ YENİLMEMİŞ..MAÇI OT GİBİ İZLEMEYE GELMİŞ..GET O ZAMAN KAPALIDAN AL GARDAŞŞŞ YANİ...BANANE BEN AYAKTA İZLİCEM!!!
berlinli1967 08.11.2005, 12:34 sebahhatin abimiz cok iyi biri ve sunu diyorum saygı herşey kim saygızıslık yaparsa artık edelini ödemeli sebahhatin abi sivasspor için nelere göz alığını biz biliriz o yüzden bir anda herşey bitmez sonuna kaar yanındayız SEBAHATTİN ABİ üniyiğidola yanında beşiktaş macında geliyoruz
ygd kardeş aynen bizde papaz olduk arkama oturmuş fb liler oturunda oturun ulen dedim senin tribünün karşıda niye gitmedin oraya sanki tiyatro bağırmadan o maçtan nası zevk alıyolar bilmiyorum
UMTçarşı 08.11.2005, 12:37 valla arkadaşlar ben istanbuldayım ama tvden takip ettiğim kadarıyla sivas maçlarında seyircimizi kamera ne zaman gösterse çekirdek yiyor ve hiç tezahurat sesi bile gelmiyor belki belli bir grup vardır ama oda maalesef stadımızın açık olması ve akustik olmamasından ama en azından büyük maçlarda biraz sesimiz çıksın yoksa sivastan basın bahsetmiyor der dururuz....
arada diğer takımların maçlarını takip etsin bu arkadaşlar biraz öğrenirler amigoluğun bedava bilet olmadığını ...tabi anlayana
saygılar
bakbulut34 08.11.2005, 12:56 bağıran taraftar olmadıktan sonra 15 amigo gelse ne olur .önemli olan şu ki gencleri stada çekebilmek liseleri organize etmek 45 yaş ortalamsı stada gelen tarfarların.
gençliğin ve bağırmak isteyen seyircinin belirli bir yerde toplanması gerekir mesela havuz tarafı kale arkası d bloğuna öğrenci kimliği olmayana bilet satılamasın
serhankaburcuk 09.11.2005, 13:13 bağıran taraftar olmadıktan sonra 15 amigo gelse ne olur .önemli olan şu ki gencleri stada çekebilmek liseleri organize etmek 45 yaş ortalamsı stada gelen tarfarların.
Gardaş çok haklısın...Bu stadyumda bağıran taraftar olmadıktan sonra Sebahattin değil ya Beşiktaş tribününden 15 tane Alen bul getir yine olmaz...Bu bir sevgi meselesi bence...Önce seveceğiz sonrada destekleyeceğiz...
1967_DERNEK_10UR 09.11.2005, 13:25 sebahhatin abimiz cok iyi biri ve sunu diyorum saygı herşey kim saygızıslık yaparsa artık edelini ödemeli sebahhatin abi sivasspor için nelere göz alığını biz biliriz o yüzden bir anda herşey bitmez sonuna kaar yanındayız SEBAHATTİN ABİ üniyiğidola yanında beşiktaş macında geliyoruz
ÜNİ.YİĞİDOLAR BEŞİKTAŞ MAÇINDA TRİBÜNDEKİ YERLERİNİ ALACAKLAR.
amigosebo 13.11.2005, 14:05 sebahhatin abimiz cok iyi biri ve sunu diyorum saygı herşey kim saygızıslık yaparsa artık edelini ödemeli sebahhatin abi sivasspor için nelere göz alığını biz biliriz o yüzden bir anda herşey bitmez sonuna kaar yanındayız SEBAHATTİN ABİ üniyiğidola yanında beşiktaş macında geliyoruz
Gardaş teşekkür ederim...Bu stadyumda insanların beni eleştirmesine kızmıyorum ama maç zamanında tribünde oturan ve çekirdek yiyen takıma destek olmayan insanlara sitem ediyorum...Birde bazı kesimden kendini grup olarak ön plana çıkaran bazı kişiler var onların beni eleştirebilmeleri için benim kadar Sivassporu sevmeleri gerekir...Bu bir aşktır ve bu aşkı yaşayabilecek insanların tribünde bulunmalarını istiyorum...Eğer beni beğenmeyenlerde var ise buyursun gelsin kendileri amigo luk yapsınlar...HERŞEY SİVASPOR İÇİN....Bu arada Uni Yiğidoları Beşiktaş maçında aramızda görmek bize büyük haz verir...
serhankaburcuk 13.11.2005, 14:07 Gardaş teşekkür ederim...Bu stadyumda insanların beni eleştirmesine kızmıyorum ama maç zamanında tribünde oturan ve çekirdek yiyen takıma destek olmayan insanlara sitem ediyorum...Birde bazı kesimden kendini grup olarak ön plana çıkaran bazı kişiler var onların beni eleştirebilmeleri için benim kadar Sivassporu sevmeleri gerekir...Bu bir aşktır ve bu aşkı yaşayabilecek insanların tribünde bulunmalarını istiyorum...Eğer beni beğenmeyenlerde var ise buyursun gelsin kendileri amigo luk yapsınlar...HERŞEY SİVASPOR İÇİN....Bu arada Uni Yiğidoları Beşiktaş maçında aramızda görmek bize büyük haz verir...
Başbakan Sebahattin herkese gerekli cevapları vermiş bize başka söz düşmez...
4eylülcehennemi 13.11.2005, 14:12 Sebahattin abinin iyi niyetinden kimse şüphe edemez...Sebo Reis herzaman insaniyetli bir abimizdir ve herkese eşit yaklaşmaya çalışır...Tribündeki fonsiyonuna gelince Postacı çok uğrasıyor Sivasspor için gecesini gündüzüne katıyor adam daha ne yapsın...Deplasman demiyor,yağmur çamur demiyor daha ne yapsın...Suç sebonun değil bence suç bütün taraftarların ...Adam Statda herkesi ayaga kaldırmak için elinden geleni yapıyor ama Sivasın insanı sevinmesini ve takımını desteklemesini bilmediği için Sebo başarısız gibi gözüküyor...Ha şunuda söylüyeyim Sivasta Sebahattin abinin üstlendiği görevi hiçbir delikanlıda üstlenmez...Burdan Sebo Reise selamlarımı iletiyorum SENİ SEVİYORUZ SEBO REİS...
KESİNLİKTE SERKAN KARDESİME KATILIYORUM KENDİMİ BİLDİM BİLELİ STADA GİDERİM AMA 20 SENEDİR DEGİŞEN BİŞEY YOK HALA İNSANIMIZ TİYATRA SEGREDER GİBİ MAÇ SEGREDİYOR BİDE ÇEKİRDEK YİYOR SEBO ABİ NEYAPSINKİ SEBA ABİ SELAMLARIM SUNUYORUM SANA..........
Gardaş teşekkür ederim...Bu stadyumda insanların beni eleştirmesine kızmıyorum ama maç zamanında tribünde oturan ve çekirdek yiyen takıma destek olmayan insanlara sitem ediyorum...Birde bazı kesimden kendini grup olarak ön plana çıkaran bazı kişiler var onların beni eleştirebilmeleri için benim kadar Sivassporu sevmeleri gerekir...Bu bir aşktır ve bu aşkı yaşayabilecek insanların tribünde bulunmalarını istiyorum...Eğer beni beğenmeyenlerde var ise buyursun gelsin kendileri amigo luk yapsınlar...HERŞEY SİVASPOR İÇİN....Bu arada Uni Yiğidoları Beşiktaş maçında aramızda görmek bize büyük haz verir...
aslında dediklerinizde sonuna kadar haklısınız ama unutmayalımki henüz büyük bir takımın taraftarı olduklarının farkında dahi olmayan sivassporlu arkadaşlarımız var...işte burdada size büyük rol düşüyor bu coşkuyu onlara yaşatmalı ve tribünleri ayağa kaldırmalısınız...
muhammet58 13.11.2005, 14:23 amıgo sebaattın abı yeter ama kapalı turbıne 1 amıgo lazım
serhankaburcuk 13.11.2005, 14:40 aslında dediklerinizde sonuna kadar haklısınız ama unutmayalımki henüz büyük bir takımın taraftarı olduklarının farkında dahi olmayan sivassporlu arkadaşlarımız var...işte burdada size büyük rol düşüyor bu coşkuyu onlara yaşatmalı ve tribünleri ayağa kaldırmalısınız...
Evet haklısın halen kendini 3.Lig de zanneden Sivassporlu insanlar var...Sebahattin abiyi destekliyoruz...
MAVİ_BERE 13.11.2005, 17:38 SELAMIN ALEYKÜM!!!!
ANKARA'DA Yaşayan SİVASLI GARDAŞLAR ÖNEMLE DUYRULUR!!!!!!!
Herkesin bildiği gibi ankara'da yaşayan sivaslı bir hayli çok,ama birlik beraberlik yok.
Bu birlik beraberliği sağlıya biliriz...
Nasılmı?
İSTANBUL'DAKİ YİGİDOLAR RAMAZAN AYINDA İFTAR VEREREK TANIŞTILAR VE MAÇLAR DA BİRLİK BERABERLİK İÇİN DE BAGIRDILAR TAKIMLARINA DESTEK VERDİLER....
BİZ de birbirimizi yakından tanımış oluruz hem...
VE Sİvas'daki maçlara veya deplasman maçlarına ankaradan otobüs ve ya özel bir araçla gideriz ve çok güzel olur...
Daha sonrasında fazlalık olursa ANKARA'DA BİR DERNEGİMİZ OLUR...
BU düşünceler çok güzel şimdi ben gözümde canlandırıyorum da çok mutlu oluyorum...
BEN Sİvas'daki maçlara gitme sansım oluyor ama yanlız gidiyorum..hiç olmassa diyorum en kötü ihtimalle 5 kişi gitsek diyorum ama kimse yok...
ANKARADAKİ SİVASSPOR SEVERLERİ VE SİVASLILAR SİZDEN TEK İSTEGİM BENİ BU YOLDA YANLIZ BIRAKMAYIN!!!!! LÜTFEN...!!!!!
BEN KENDİ CEP TELEFON NUMARAMI VERİYORUM VE 3 HAFTA SONRA KAYSERİDE
KAYSERİ&SİVAS MAÇI VAR ben bu maça kayseriye gidecem benim le bu yola başkoyan varsa ÖLÜMÜNE ÖLÜM diyen varsa buyursun basımın üstünde yeri var....
LEVENT AKÇINAR
CEP TELEFON NUMARAM: 0543 296 46 98...
MSN ADRESİM:duygulum_1982@hotmail. com
BİRAZ SİZDEN SİVASSPORA DESTEK CIKMANIZI BEKLİYORUM BASKA BİRSEY İSTEMİYORUMMM...
TELEFONLARINIZI BEKLİYORUMMMM..
ÖNEMLİ NOTT::::
BU KONUYU LAF OLSUN VE SÖZDE KALSIN DİYE ACMADIM...
ANLAYAN ANLAR...
1967_DERNEK_10UR 13.11.2005, 17:41 Evet haklısın halen kendini 3.Lig de zanneden Sivassporlu insanlar var...Sebahattin abiyi destekliyoruz...
KESİNLİKLE SEBAHATTİN ABININ ARKASINDAYIZ...HEM DERNEĞİMİZİN YÖNETİM KURULUNDA HEMDE SİVASSPOR'UN RESMİ AMİGOSU..DESTEĞİMİZİDE FENERASYONMAÇINDA GÖSTERDİK VE TRİBÜNLERE ÇAĞIRARAK KENDİSİNİ ONURLANDIRDIK..
MAVİ_BERE 14.11.2005, 18:19 SELAMIN ALEYKÜM!!!!
ANKARA'DA Yaşayan SİVASLI GARDAŞLAR ÖNEMLE DUYRULUR!!!!!!!
Herkesin bildiği gibi ankara'da yaşayan sivaslı bir hayli çok,ama birlik beraberlik yok.
Bu birlik beraberliği sağlıya biliriz...
Nasılmı?
İSTANBUL'DAKİ YİGİDOLAR RAMAZAN AYINDA İFTAR VEREREK TANIŞTILAR VE MAÇLAR DA BİRLİK BERABERLİK İÇİN DE BAGIRDILAR TAKIMLARINA DESTEK VERDİLER....
BİZ de birbirimizi yakından tanımış oluruz hem...
VE Sİvas'daki maçlara veya deplasman maçlarına ankaradan otobüs ve ya özel bir araçla gideriz ve çok güzel olur...
Daha sonrasında fazlalık olursa ANKARA'DA BİR DERNEGİMİZ OLUR...
BU düşünceler çok güzel şimdi ben gözümde canlandırıyorum da çok mutlu oluyorum...
BEN Sİvas'daki maçlara gitme sansım oluyor ama yanlız gidiyorum..hiç olmassa diyorum en kötü ihtimalle 5 kişi gitsek diyorum ama kimse yok...
ANKARADAKİ SİVASSPOR SEVERLERİ VE SİVASLILAR SİZDEN TEK İSTEGİM BENİ BU YOLDA YANLIZ BIRAKMAYIN!!!!! LÜTFEN...!!!!!
BEN KENDİ CEP TELEFON NUMARAMI VERİYORUM VE 3 HAFTA SONRA KAYSERİDE
KAYSERİ&SİVAS MAÇI VAR ben bu maça kayseriye gidecem benim le bu yola başkoyan varsa ÖLÜMÜNE ÖLÜM diyen varsa buyursun basımın üstünde yeri var....
LEVENT AKÇINAR
CEP TELEFON NUMARAM: 0543 296 46 98...
MSN ADRESİM:duygulum_1982@hotmail. com
BİRAZ SİZDEN SİVASSPORA DESTEK CIKMANIZI BEKLİYORUM BASKA BİRSEY İSTEMİYORUMMM...
TELEFONLARINIZI BEKLİYORUMMMM..
ÖNEMLİ NOTT::::
BU KONUYU LAF OLSUN VE SÖZDE KALSIN DİYE ACMADIM...
ANLAYAN ANLAR...
|