Orijinalini görmek için tıklayınız : DAHA İYİ OLACAĞIZ
SivasSpor.Com 07.01.2006, 19:46 Sivasspor İdari Menajeri Bülent Uygun ikinci yarıda daha iyi bir performans sergileyeceklerini söyledi.
Sivasspor’un Antalya kampının başlamasıyla birlikte transfer çalışmalarını tamamlayarak Antalya’ya giden İdari Menajer Bülent Uygun takımlarının durumunun çok iyi olduğunu ikinci yarıya daha da iyi başlayacaklarını söyledi. Uygun, “Yaptığımız transferlerle daha da güçlendik. İlk yarı yakaladığımız başarıyı ikinci yarıda da devam ettireceğiz. Daha da yukarı çıkmayı hedefliyoruz. Kamp beklediğimiz gibi son derece verimli geçiyor. İkinci yarıya kesinlikle daha iyi bir giriş yapacağız. Takıma yeni kazandırdığımız futbolcular da yavaş yavaş uyum sorununu aştı. Bize büyük katkılar sağlayacaklar. Bunu da Türk Telekom maçında sergiledikleri başarılı futbol ile herkese gösterdiler.”dedi.
BİZDE 67 TARAFTAR DERNEĞİ OLARAK SİVASSPORUMUZUN HER ZMAN YANINDAYIZ..İNŞ.2 YARIYA FIRTINA GİBİ GİRECEZ...
alimuharrem58 07.01.2006, 19:51 insallah daha ıyı olup daha ıyı yerlere gelecegız
1967_DERNEK_10UR 07.01.2006, 20:00 İLK YARIDA Kİ MAÇLARI DÜŞÜNÜYORUMDA 2.YARI DAHA FAZLA PERFORMANS GÖSTERİRSEK DEHŞET SONUÇLAR ALIRIZ..TAKIM MÜTHİŞ OLUR..
İLK YARIDA Kİ MAÇLARI DÜŞÜNÜYORUMDA 2.YARI DAHA FAZLA PERFORMANS GÖSTERİRSEK DEHŞET SONUÇLAR ALIRIZ..TAKIM MÜTHİŞ OLUR..
bende KAYBETTİĞİMİZ PUANLARI DÜŞÜNDÜKÇE KAFAYI YİYOM...
alimuharrem58 07.01.2006, 20:19 bende KAYBETTİĞİMİZ PUANLARI DÜŞÜNDÜKÇE KAFAYI YİYOM...
kac puan kactı son dakkalarda
cemal58yiğido 07.01.2006, 20:36 inşallah daha iyi oluruz:(
capkin sivasli 07.01.2006, 20:39 sivas daha iyi olacak sivasa ikinci yariya tum destek susmak yok ama ne olur size hollandadan sesleniyorum kavga kufur etmiyelim bize yakisirmi?
BAKALAIM NASIL OLACAĞIZ 2. YARI..RÜYAMDA MALATYAYI DEVİRİP GELİYORDUK İNŞALLAH RÜYAM DOĞRU ÇIKAR...
twity_58 08.01.2006, 11:05 İLK YARIDA Kİ MAÇLARI DÜŞÜNÜYORUMDA 2.YARI DAHA FAZLA PERFORMANS GÖSTERİRSEK DEHŞET SONUÇLAR ALIRIZ..TAKIM MÜTHİŞ OLUR..
kesınlıkle bende öyle dusunuyorum ilk yarıya bakılırsa ıkıncı yarı daha muthıs olmalı..:)
sinan58_34 08.01.2006, 11:09 bırıncı yarıda gosterdıgımız performansın bırazdaha fazlasını ıkıncı yarıda gosterebılırsek basarıya ulasacagımıza ınanıyorum insallah takımımız uyumıcınde bu zorluklarında ustesınden gelecektır
dj_sado_88 08.01.2006, 11:24 bırıncı yarıda gosterdıgımız performansın bırazdaha fazlasını ıkıncı yarıda gosterebılırsek basarıya ulasacagımıza ınanıyorum insallah takımımız uyumıcınde bu zorluklarında ustesınden gelecektır sivas sporumuza güveniyoruz
1967_DERNEK_10UR 08.01.2006, 11:39 biz talihsiz puan kaybı yaşamasaydık..fenerde kelekten puan almasaydı bizdik lider..
Sampiyom 08.01.2006, 11:39 insallah sivas birinci yarida oldugu gibi bizim yuzumuzu guldurmeye devam eder sivasspora guveniyorum
35gürün58 10.01.2006, 11:11 Sn Bülent Uygun' ile ilgili haberde ''transfer çalışmalarını tamamlayıp Antalyaya dönen'' ifadesi kullanılmış yani transfer bittimi ? forvet alınmayacakmı ?
bir de İlhan ile Mehmet Yıldız' ın İstanbulspor'a kiralanmasından bahsediliyor
bu durumda gidenlerle gelenleri mukayese ettiğimde bana hiç de güçlendik gibi gelmedi...dilerim yanılırım...Keneddy Bakırcıoğlu'ndan bir haber yok ...iyi bir forvete ihtiyacımız var.. Mehmet Yıldız kendini geliştirebilirse çok iyi bir oyuncumuz olur..
FIRTINA GİBİ ESECEĞİZ KİMSE BİZİ TUTA MIYCAK ABİ..
bulent kardesime guveniyorum insallah dedigibi ikinciyarida yukarilara tirmanacagiz
karacaören34-58 11.01.2006, 09:20 İLK YARIDA Kİ MAÇLARI DÜŞÜNÜYORUMDA 2.YARI DAHA FAZLA PERFORMANS GÖSTERİRSEK DEHŞET SONUÇLAR ALIRIZ..TAKIM MÜTHİŞ OLUR..
AYNI DÜŞÜNCEDEYİM İLK 3 MAÇTAN 9 PUAN ALIRSAK GERİSİ MÜKENMEL OLACAK
1967_Dernek_Ayhan 11.01.2006, 09:27 AYNI DÜŞÜNCEDEYİM İLK 3 MAÇTAN 9 PUAN ALIRSAK GERİSİ MÜKENMEL OLACAK
inşallah alırız...
1967_DERNEK_MUSTAFA 11.01.2006, 20:37 ikinci yarı çok çetin geçecek dikkatli olmak lazım çünkü son sıradaki takımla aramızdaki sayı 9 her an her şey ola bilir
|