Orijinalini görmek için tıklayınız : SIVAS`TA TFF`Ye PROTESTO
SivasSpor.Com 09.01.2006, 19:51 Sivasspor taraftarı bir grup, Sivasspor- Konyaspor maçında yaşanan olayların ardından takımlarına 1 maç saha kapatma cezası verilmesini protesto etti.
1967 Sivasspor Genç Taraftarlar Derneği üyesi yaklaşık 30 kişilik grup, 4 Eylül Stadı önünde ellerinde Sivasspor bayrak ve atkılarıyla toplandı. Daha sonra stada giren grup, misafir takım taraftarları için ayrılan tribünün önünde Sivasspor lehine tezahüratta bulundu.
Turkcell Süper Ligi'nin 16. haftasında 4 Eylül Stadı'nda oynanan ve 1-1 berabere sonuçlanan Sivasspor-Konyaspor maçında yaşanan olayların ardından takımlarına 1 maç saha kapatma cezası verilmesini protesto eden grup, bu maçta misafir takım tribününde kırılan koltukları ellerine alarak, olayları çıkardıklarını iddia ettikleri Konyaspor taraftarlarını kınadı.
Grup adına açıklama yapan taraftarlardan Serhan Kaburcuk, ''Konyaspor'u desteklemeye gelen, kendilerine taraftar sanan bir grubun çıkarmış olduğu olayda, Sivasspor'un ve taraftarının cezalandırılmasını şiddetle kınıyoruz'' dedi.
Sivasspor taraftarının daima centilmen bir şekilde takımını desteklediğini ve misafir takımları dostça karşıladığını ifade eden Kaburcuk, ''Sivasspor, başkanından taraftarına kadar her zaman fair-play kurallarına uyarak, futbolun şiddet olmadığına, barış ve kardeşlik olduğuna inanmıştır'' diye konuştu.
Sivasspor'a verilen ceza nedeniyle Futbol Federasyonu ve Tahkim Kurulu'nu protesto ettiklerini anlatan Kaburcuk'un açıklamasının ardından tezahüratlarına devam eden grup, olaysız bir şekilde dağıldı.
protestoya gelen arkadaşlara teşekkürler..
1967_Dernek_Ayhan 09.01.2006, 20:10 MÜKEMMEL OLDU GERÇEKTEN BÜYÜK BÜTÜN BASIN ORDAYDI.....
SAHİPSİZ SİVASIN SAHİPLERİYİZ.....
NOT:BAZILARI !!!öyLE KOSKOS öTMEKLE OLMUYOR!!!!icRAAT YAPIN İCRAAAAAt!!!!!!
serhankaburcuk 09.01.2006, 20:28 İstanbulda ve Sivastaki protestoya gelen tüm cefakar ve vefekar taraftarımıza teşekkür ediyoruz...
SİVASSPOR ''ASLA YALNIZ YÜRÜMEYECEKSİN''
''YOU''LL NEVER WALK ALONE''
İstanbulda ve Sivastaki protestoya gelen tüm cefakar ve vefekar taraftarımıza teşekkür ediyoruz...
SAHİPSİZ SİVASIN SAHİPLERİYİZ....
serhankaburcuk 09.01.2006, 20:34 SAHİPSİZ SİVASIN SAHİPLERİYİZ....
Sivas biz oldugumuz sürece asla sahipsiz olmayacaktır....
HERZAMAN VE HER YERDE SİVASIN VE SİVASSPORUN YANINDAYIZ...
RüStü ElmaS 09.01.2006, 20:38 ISTANBUL`DAKI CELENK PROTESTOSUNA ES ZAMANLI OLARAK BU ORGANIZEYE KATILAN TÜM TARAFTARLARA TESEKKÜR EDERIM.
TARAFTAR OLARAK SESIMIZI DUYURMAK ICIN BU TÜRLÜ ORGANIZELER YAPMAK COK ÖNEMLIDIR.
SIZLERI KUTLUYORUM.
serhankaburcuk 09.01.2006, 20:41 ISTANBUL`DAKI CELENK PROTESTOSUNA ES ZAMANLI OLARAK BU ORGANIZEYE KATILAN TÜM TARAFTARLARA TESEKKÜR EDERIM.
TARAFTAR OLARAK SESIMIZI DUYURMAK ICIN BU TÜRLÜ ORGANIZELER YAPMAK COK ÖNEMLIDIR.
SIZLERI KUTLUYORUM.
Teşekkür ederiz abi...Bizim taraftar olarak bu tür işler görevimiz...SİVASSPOR ASLA SAHİPSİZ KALMAYACAKTIR...
bİZ ELİMİZDEN GELDİĞİ KADAR SİVASSPORUMUZU YALNIZ BIRAKMAMAYA ÇALIŞIYORUZ....
VALLAHİ HELAL OLSUN SİZLERE
PROTESTO NUN İSTANBUL LA EŞ ZAMANLI OLMASI
PROTESTO YU DAHA DA GÜZELLEŞTİRİYOR
Etem-Murat 09.01.2006, 21:10 PROTESTO İÇİN KATILAN TÜM YİGİDOLARI CANI GÖNÜLDEN KUTLARIM
SOĞUK .SICAK.KAR YAMUR DEMEDEN KATILAN TÜM KARDEŞLERİM SİVAS
SİZİNLE GURUR DUYYOR.
PROTESTO İÇİN KATILAN TÜM YİGİDOLARI CANI GÖNÜLDEN KUTLARIM
SİZİNLE GURUR DUYYOR.
EYWALLAH Abi..saol...
serhankaburcuk 09.01.2006, 21:24 PROTESTO İÇİN KATILAN TÜM YİGİDOLARI CANI GÖNÜLDEN KUTLARIM
SİZİNLE GURUR DUYYOR.
Teşekkür ederiz abi...Biz Sivaslıların içindeki düşüncelere tercüman olduk....Umarımki sizde bizim yerimizde olsaydınız aynı şekilde davranırdınız...
İstanbulda ve Sivastaki protestoya gelen tüm cefakar ve vefekar taraftarımıza teşekkür ediyoruz...
serhan abi açıklamanda iyiymiş.allah razı olsun senden.pis konyalılar yüzünden bizim adımız kirlendi.bunun hesabı verilmeli.
1967_DERNEK_10UR 09.01.2006, 21:33 SAHANIN KENARINDA Kİ KOŞU PİSTİNDE BUZLAR HALEN DURUYORDU..BUZ GİBİ BİR HAVA VARDI...KOLTUKLARI YIĞMIŞLAR KIRILAN ...ÇOK YAZIK 150 KADAR KOLTUK KIRILMIŞ..
gercek58li 09.01.2006, 22:56 HEPINIZI YÜREKTEN KUTLARIM CEFAKAR YIGIDOLAR!
GÖNÜL ISTERDIKI ISTANBULDAKI TARAFTAR DA EN AZINDAN SIZIN KADAR ILGI GÖSTERSEYDI AMA YINEDE ORDA BULUNAN TÜM YIGIDOLARA TESEKKÜRLER...
1967_DERNEK_10UR 09.01.2006, 23:54 HEPINIZI YÜREKTEN KUTLARIM CEFAKAR YIGIDOLAR!
GÖNÜL ISTERDIKI ISTANBULDAKI TARAFTAR DA EN AZINDAN SIZIN KADAR ILGI GÖSTERSEYDI AMA YINEDE ORDA BULUNAN TÜM YIGIDOLARA TESEKKÜRLER...
biz bütün dünyada ki yiğidolar adına kinimiz kustuk..gerekli her şeyi söledik..
1967_Dernek_Murat 09.01.2006, 23:58 sivasspor hiç bir zaman yannız kalmayacak.
1967_DERNEK_MUSTAFA 09.01.2006, 23:59 İNŞALLAH SES GETİRİR
erhan5834 10.01.2006, 00:01 Sivasspor taraftarı bir grup, Sivasspor- Konyaspor maçında yaşanan olayların ardından takımlarına 1 maç saha kapatma cezası verilmesini protesto etti.
1967 Sivasspor Genç Taraftarlar Derneği üyesi yaklaşık 30 kişilik grup, 4 Eylül Stadı önünde ellerinde Sivasspor bayrak ve atkılarıyla toplandı. Daha sonra stada giren grup, misafir takım taraftarları için ayrılan tribünün önünde Sivasspor lehine tezahüratta bulundu.
Turkcell Süper Ligi'nin 16. haftasında 4 Eylül Stadı'nda oynanan ve 1-1 berabere sonuçlanan Sivasspor-Konyaspor maçında yaşanan olayların ardından takımlarına 1 maç saha kapatma cezası verilmesini protesto eden grup, bu maçta misafir takım tribününde kırılan koltukları ellerine alarak, olayları çıkardıklarını iddia ettikleri Konyaspor taraftarlarını kınadı.
Grup adına açıklama yapan taraftarlardan Serhan Kaburcuk, ''Konyaspor'u desteklemeye gelen, kendilerine taraftar sanan bir grubun çıkarmış olduğu olayda, Sivasspor'un ve taraftarının cezalandırılmasını şiddetle kınıyoruz'' dedi.
Sivasspor taraftarının daima centilmen bir şekilde takımını desteklediğini ve misafir takımları dostça karşıladığını ifade eden Kaburcuk, ''Sivasspor, başkanından taraftarına kadar her zaman fair-play kurallarına uyarak, futbolun şiddet olmadığına, barış ve kardeşlik olduğuna inanmıştır'' diye konuştu.
Sivasspor'a verilen ceza nedeniyle Futbol Federasyonu ve Tahkim Kurulu'nu protesto ettiklerini anlatan Kaburcuk'un açıklamasının ardından tezahüratlarına devam eden grup, olaysız bir şekilde dağıldı.
BİZLER HERZAMAN HER ORTAMDA SİVASIMIZIN YANINDAYIZ HEP DESTEK TAM DESTEK İLKESİYLE... OLMAYIPDA DALAŞANLAR KISKANANLAR UTANSIN...
HEPİNİZİ YÜREKTEN KUTLUYORUM ARKADAŞLAR.SOĞUK,ÇAMUR,YAĞMUR DEMEDEN TEPKİNİZİ ORTAYA KOYDUNUZ.HEPİMİZ SİZLERLE GURUR DUYDUK.İNŞALLAH ZAMANLA DAHA DA BİLİNÇLENEREK ŞEHİR OLARAK TEPKİMİZİ KOYARIZ.EMEĞİ GEÇEN TÜM GARDAŞLARIMI SAYGIYLA SELAMLIYORUM.
AyhanBayrak 10.01.2006, 02:58 Buradan 1967 Taraftarlar Dernegini cani gönülden kutluyorum istanbuldaki es anlamli protestoyu gerceklestirdikleri icin
Bu protesto fazlasiyla istenilen hedefe ulasti diyebilirim
Cünkü yok az kisi gelmis yok suymus yok buymus gibi mazeretlerin arkasina siginmayacagim daha güzel olurdu suydu buydu demeyecegim cünkü sivasspor.com olarak herzaman bir ilke imzayi atmis bulunuyoruz
Bugünün birde yarini vardir bu böyle biline en azindan ne ve nasil yapilmasi gerektigini biliyoruz bundan böyle sivassporumuzun vede yönetimimizin arkasinda herseyden önce sahiplenen bir taraftarlari oldugunu görmüs oldular
TFF denen adil düzeni bozan sahislar simdilik bu ilk ama son degil aklinizi basiniza alin :mad:
BERABER ISLANDIK...
EVET ARKADAŞLAR;
HANİ BİR ŞARKI SÖYLENİR... HEMEN HEMEN
HER TAKIM TARAFTARININ EZBERE BİLDİĞİ,
TAKIMLARINI MOTİVE ETMEK İÇİN KORO
HALİNDE DUDAKLARDAN DÖKÜLEN NAĞMELER...
BERABER ISLANDIK ŞARKISI...
ARTIK, ŞARKIDAN DA ÖTE; VEFAKAR, CEFAKAR,
TARAFTARLARIN DUYGUSAL MARŞI... SEVDA YÜKLÜ
NAĞMELER...
HÜZÜN İLE SEVİNCİN...
CEFA İLE COŞKUNUN...
VEFA İLE HEYECANIN...
GARK OLDUĞU; PLATONİK BİR AŞKIN ESİRİ GİBİ
MASUM, SAF, TAZE, PIRIL PIRIL YÜREKLERİN
ORTAK NAKARATI OLAN, MANA YÜKLÜ NAĞMELER...
İŞTE BU NAĞMELERİ, YA BİR STATDA; YADA BİR STAD
YOLUNDA DUYMUŞUZDUR HEP... KİMİ ZAMAN, ROMANTİK
BİR YAZ AKŞAMINDA, KİMİ ZAMAN, BAHARDAN DEM VURAN
ILIK, SEVECEN GÜNEŞ ALTINDA... KİMİ ZAMAN DA ŞEMSİYELERİ
TERS DÖNDÜREN, FIRTINALI YAĞMURLARDA, KARLARDA...
AMA, BU SEFER BU NAĞMELER DUDAKLARDAN DÖKÜLEN
NAKARATLAR DEĞİL; BİZZAT YAŞANAN NAĞMELERDİ...
SADECE ŞARKI SÖZLERİNDE KALAN DEĞİL; GERÇEKTEN DE
YAŞANAN NAĞMELERDİ...
BERABER YÜRÜYÜŞLER GERÇEKTİ...
BERABER ISLANIŞLAR GERÇEKTİ...
BERABER HATIRLAYIŞLAR GERÇEKTİ...
BU GERÇEKLERİ YAŞAYAN VE YAŞATAN, BİR GRUP İNANMIŞ,
YÜREKLİ GENÇLİĞİ, YÜREKTEN SELAMLIYOR; İÇTENLİKLE TEBRİK
EDİYOR; SAMİMİYETLE ALINLARINDAN ÖPÜYOR; VE İSİMLERİNİ
AŞAĞIYA İFTİHARLA, GURURLA YAZIYORUM...!!!
ARİFCOŞKUN
ZARALIX1968
SÖNMEZ
ÇEVİK
SİVASLIAVUKAT
MUAMMER ÖZDEMİR
MAHMUT ARSLAN
ER58OL
İMPARATOR 58-34
FATİH 58-34
KARACAÖREN 5834
SİNAN 5834
DJ_SADO_88
UTKUFB58
WRONGWAY
SPAİNLOCO
ALİMUHARREM
ADENGÖZE
BİLAL ŞAHİN
SİNAN KAYA
PUAR(ORHAN)
EŞ ZAMANLI OLARAK, YÜREKLERİ ORTAK ÇARPAN SİVAS'TAKİ
YİĞİDOLARI DA SEVGİYLE SELAMLIYORUZ...
dj_sado_88 10.01.2006, 12:48 üzerimize düşen görevi en iyi şekilde yapmaya çalıştık amacımıza ulaşabildiysek ne mutlu bizlere
1967_DERNEK_MUSTAFA 10.01.2006, 14:19 Buradan 1967 Taraftarlar Dernegini cani gönülden kutluyorum istanbuldaki es anlamli protestoyu gerceklestirdikleri icin
Bu protesto fazlasiyla istenilen hedefe ulasti diyebilirim
Cünkü yok az kisi gelmis yok suymus yok buymus gibi mazeretlerin arkasina siginmayacagim daha güzel olurdu suydu buydu demeyecegim cünkü sivasspor.com olarak herzaman bir ilke imzayi atmis bulunuyoruz
Bugünün birde yarini vardir bu böyle biline en azindan ne ve nasil yapilmasi gerektigini biliyoruz bundan böyle sivassporumuzun vede yönetimimizin arkasinda herseyden önce sahiplenen bir taraftarlari oldugunu görmüs oldular
TFF denen adil düzeni bozan sahislar simdilik bu ilk ama son degil aklinizi basiniza alin :mad:
EYVALLAH ABİ GÜZEL DEĞİNMİŞSİN KONUYA SES GETİRMEK İLLA 100 KİŞİYLE OLACAK DİYE BİR KAİDE YOK BİZ GÖREVİMİZİ YERİNE GETİRELİMDE TARAFTAR OLARAK SAYI BENİM İÇİN HİÇ ÖNEMLİ DEĞİL
BENİM ANKARA DAN DAYIMLAR GELMİŞLERDİ O YÜZDEN GELEMEDİM AMA GİNE DE ÖZÜR DİLERİM
Arkadaşlar sizleri canı yürekten kutluyor bu birlikteliğinizin daimi olmasını Yüce Allahtan diliyorum.SİVASSPOR için elinizden geleni yapmışsınız ve yapıyorsunuzda SAĞOLUN-VAROLUN...
1967 dernek serkan20 10.01.2006, 22:17 inşallah bu terbiyesiz konyalıların yaptıkları yanına kalmaz
BROTHERS58 10.01.2006, 23:22 1967 DERNEGİNİN DEGERLİ ÜYELERİ,KARDESLERİM; HEPİNİZE BİZLERE TERCÜMAN OLDUGUNUZ İÇİN MİNNETTARIZ.SAYGI VE SELAMLAR SUNUYORUM HEPİNİZE!!
arkadaşlar bu bir memleket meselesi .bizim memleketimizin meselesi.
sivasın,sivasımızın meselesi.
bize karşı bir haksızlık yapıldı ve bunun karşısında oturup beklemek gaflet olurdu.
en azından müsait olan arkadaşlarımız protestoya katılıdılar pek ilgi yoktu ama sonuçta bir eylem vardı ortada,haklı davamızı en azından az kişi ilede olsa savunmaya çalıştık.
gelen,gelmeyen,gelmek isteyipte gelemeyen tüm dostlara,hemşehrilerimize selam olsun.
gercek58li 11.01.2006, 01:45 DÜN SRT DE IZLEDIM VE TEKRAR YAZMA GEREGI DUYDUM
YIGIDOLARIN PROTESTOSU VE SERHAN GARDASIMIZIN ACIKLAMASI BENI GURURLANDIRDI DISARDAN TAKIP EDEN BIR SIVASLI OLARAK!
HEPINIZIN YÜREGINE SAGLIK!..
Arkadaşlar ben konyada okuyan bir Sivaslı öğrenciyim.Maçta konyalı taraftarların yaptığı taşkınlığın faturasının sivassporumuza çıkması beni çok sinirlendirdi.Konya tahkime gitti ceza kaldırıldı,fakat Sivasımıza verilen ceza kaldırılmadı.Bu nasıl bir anlayıştır.Türkiyede yapılan bir yanlışın diğer bir yanlışla kapatılması bir gelenek haline geldi.Konya fenerbahçe maçında bi mağduriyete uğradı ama bunun faturası neden sivasa çıkarıldı,lütfen bunu değerli! federasyonumuz açıklasın.Tabi açıklayacak yüzleri varsa...
catli_58 11.01.2006, 11:20 la bize niye haber vermiyonuz. protesoya gidiyonuzda. Akşam TV den izledim bende. Üzüldüm orda olamadığım için. Bir daha benimde haberim olsun. böyle organizasyonlara benden habersiz gitmeyin emi...
1967_DERNEK_10UR 11.01.2006, 18:02 la bize niye haber vermiyonuz. protesoya gidiyonuzda. Akşam TV den izledim bende. Üzüldüm orda olamadığım için. Bir daha benimde haberim olsun. böyle organizasyonlara benden habersiz gitmeyin emi...
WALLA ABI HAZIRLIKSIZ GİTTİK..YOKSA YÜZLERCE KİŞİNİN KATILMASINI BİZDE İSTERDİK..
Etem-Murat 11.01.2006, 18:39 WALLA ABI HAZIRLIKSIZ GİTTİK..YOKSA YÜZLERCE KİŞİNİN KATILMASINI BİZDE İSTERDİK..
HELAL OLSUN SİZE HALAL TÜM KATILAN VE KATILMAYAN HERKESE TEŞEKKÜRLER
alimuharrem58 11.01.2006, 19:38 onur o bıle yeter gıttık ya gosterdık tepkımızı
ReDYiGiDo 11.01.2006, 19:57 Arkadaşlar BU ÇELENK OPEROSYANU ZANNEDİYOR YETERİ KADAR BAŞARILI GEÇMEDİ. EN azından Medayada sesini duyuramadı.. Bunun doğrudüzgün çıktığı bi gazete var mı ya hiç bir şey yazmıyorlar yada başka bir haber içnde kısacık söz EDİYORLAR.. İLLAKİ FEDERASYON BİNASININ BAŞLARINA MI YIKILMASINI İSTİYORLAR.. Sivassporumuz da Sivasspor Taraftarıda Her şeyi Hakediyor.... uMaRIM AKILLARINI BAŞLARINA ALIRLAR VE GEREKEN İLGİYİ SİVASSPORUMUZA GÖSTERİRLER...
Hüseyin_58 11.01.2006, 20:58 YAGMUR DEMEDEN,CAMUR DEMEDEN,KAR DEMEDEN.BUGÜN TFF`YE CELENK PROTESTOSUNA KATILAN VE ES ZAMANLI 4 EYLÜL STADINDA YINE TFF´i PROTESTO EDEN TÜM VEFAKAR YİĞİDOLARA TEŞEKKÜR EDERIM
alimuharrem58 11.01.2006, 21:00 YAGMUR DEMEDEN,CAMUR DEMEDEN,KAR DEMEDEN.BUGÜN TFF`YE CELENK PROTESTOSUNA KATILAN VE ES ZAMANLI 4 EYLÜL STADINDA YINE TFF´i PROTESTO EDEN TÜM VEFAKAR YİĞİDOLARA TEŞEKKÜR EDERIM
celenk pazartesı konuldu
Arkadaşlar BU ÇELENK OPEROSYANU ZANNEDİYOR YETERİ KADAR BAŞARILI GEÇMEDİ. EN azından Medayada sesini duyuramadı.. Bunun doğrudüzgün çıktığı bi gazete var mı ya hiç bir şey yazmıyorlar yada başka bir haber içnde kısacık söz EDİYORLAR.. İLLAKİ FEDERASYON BİNASININ BAŞLARINA MI YIKILMASINI İSTİYORLAR.. Sivassporumuz da Sivasspor Taraftarıda Her şeyi Hakediyor.... uMaRIM AKILLARINI BAŞLARINA ALIRLAR VE GEREKEN İLGİYİ SİVASSPORUMUZA GÖSTERİRLER...
Biz görevimizi yaptığımızı düşünüyoruz....Bence Bayağıda ses getirdiii ...Özellikle Görsel Basın Bahsetti...Sivas ve istanbulda eş zmanlı yapılmasıda bence ilgi çekti...
serhankaburcuk 13.01.2006, 15:41 DÜN SRT DE IZLEDIM VE TEKRAR YAZMA GEREGI DUYDUM
YIGIDOLARIN PROTESTOSU VE SERHAN GARDASIMIZIN ACIKLAMASI BENI GURURLANDIRDI DISARDAN TAKIP EDEN BIR SIVASLI OLARAK!
HEPINIZIN YÜREGINE SAGLIK!..
Eyvallah abim görevimiz...Sizin sevginiz ile bu yola devam edeceğiz....
Eyvallah abim görevimiz...Sizin sevginiz ile bu yola devam edeceğiz....
Taraftar Görevini yaptı.....Şimdi sıra federasyonda cevap bekliyoruz...
serhankaburcuk 13.01.2006, 15:51 Taraftar Görevini yaptı.....Şimdi sıra federasyonda cevap bekliyoruz...
Federasyon cevabını verdi Sivasspor bir maç dış bir sahada oynayacak...SİVASSPOR & Gaziantepspor maçı Olimpiyatta...Federasyonun cevabı net....
1967_DERNEK_MUSTAFA 13.01.2006, 23:37 SEVDAYLA BİRLEŞTİK DİRENDİK ZULME
ASLA EĞİLMEDİK AĞA ABİLERE
MEYDAN BIRAKMADIK HARAMİLERE
YIKTIK ENGELLERİ KİM TUTAR BİZİ..
İLKBAHAR KARDA YAĞMURDA KARDA
SENİNLE YÜRÜDÜK OMUZ OMUZA
MEYDAN OKUYORUZ TÜM DÜNYAYA
67 VARKEN KİM TUTAR SİZİ
YİĞİDO VARKEN KİM TUTAR SİZİ
BİZ BİR FIRTINAYIZ DURDURAMAZLAR
BİZİM ÖNÜMÜZE SET KURAMAZLAR.
ETLE TIRNAĞI AYIRAMAZLAR
67 VARKEN KİM TUTAR SİZİ
1967_DERNEK_10UR 13.01.2006, 23:39 SEVDAYLA BİRLEŞTİK DİRENDİK ZULME
67 VARKEN KİM TUTAR SİZİ
ETLE TIRNAĞI AYIRAMAZLAR
67 VARKEN KİM TUTAR SİZİ
USTA AKŞAM AKŞAM YİNE YAPTIN DAMARDAN ARTIK YENİ BESTEMİZ BU OLDU...RİTMİNİ AYARLARSAK SÜPER OLACAK...
erhan5834 13.01.2006, 23:40 SEVDAYLA BİRLEŞTİK DİRENDİK ZULME
67 VARKEN KİM TUTAR SİZİ
ETLE TIRNAĞI AYIRAMAZLAR
67 VARKEN KİM TUTAR SİZİ
yakışır usta eline sağlık süper olmuş ....
bilalsahin 14.01.2006, 15:25 sivaslılar MERTTİR SİVASIMI haksızlığa uğratanlarda NAMERTTİR
1967_DERNEK_10UR 15.01.2006, 22:05 TAHKİM BİZE SAHA KAPATMA CEZASI VERDİ FAKAT MAÇI İSTANBULDA OYNAYACAZ..HA SİVAS HA İSTANBUL FARKETMEZ...
|