Orijinalini görmek için tıklayınız : İkinci yarı işimiz çok zor
SivasSpor.Com 12.01.2006, 22:57 Sivasspor Başkanı Mecnun Otyakmaz, ligin ikinci yarısının maddi ve manevi açıdan daha zor geçeceğini söyledi.
Bütün takımların ara transferde kadrolarını güçlendirdiğine dikkat çeken Başkan Otyakmaz Ligin ilk yarısında iyi maçlar oynadık ve hiç kimsenin tahmin etmediği bir yerde ilk yarıyı tamamlardık. Buna rağmen daha çok puanla daha iyi yerdede olabilirdik.Çok basit hatalar yaparak puanlar kaybettik. Ligin ikinci yarısında bu hataları yapmamak için teknik ekibimiz gerekli çalışmaları yapıyor. Artık oynanan maçın rövanşı olmayacak dedi.
Ara transfer çalışmalarının devam ettiğini,kulübün bütcesine ve yapısına göre futbolcu arayışlarının sürdüğünüde ifade eden Otyakmaz, Basında futbolcu transfer eden takım bir hayli fazla, ancak imza attıranlar çok az. Biz transfer yapmış olmak için transfer yapmayacağız. Şu anda bünyemize kattığımız futbolcular genç, geleceği olan kaliteli futbolcular. Dengeleri bozmadan transfer çalışmalarımız devam edecek ve ikinci yarıya daha güçlü bir ekiple çıkacağız şeklinde konuştu.
TARAFTARA ÖNEMLİ MESAJLAR
Sivasspor’un Sivas'ta 5 maç oynadığını ve bu maçlarda çok az destek gördüğünüde hatırlatan Başkan Mecnun Otyakmaz,taraftarlarında artık takımlarına sahip çıkmasının zamanının geldiğini belirter şunları söyledi:
“Bizim taraftarımız takımlarını çok seviyor,ancak bunu takımın lehine kullanamıyorlar. Tribünleri doldurmak tabiki önemli,ancak asıl önemli olan dolu tribünlerin takıma gereken desteği vermesidir. Sivas'a gelen bütün takımlar Sivas'ın çok rahat bir deplasman olduğunu söylüyor.
Centilmenlik kuralları içerisinde susmadan futbolcularımıza destek olmalarını bekliyoruz, ikinci yarıda futbolcuların göstereceği performans kadar, taraftarlarımızında desteği önemli.
Hürdogan
Etem-Murat 12.01.2006, 23:12 haklısın başkan yapın transferde seyircilerde desdeğini hiç bir zaman
azalmayacak daha fazlaştıracaktır yaptı ğı son maclara bakarsak iyi bir durumda değiliz başkanım hadi liğ başlayacak hala bizi sevindirecek iyi adam alınmadı bizlerin sabırları kalmadı alında artık iyi en az iki tana adamda bizlerde
sevinelim yoksa işimir zor ikinci yarıda
baskana hak veriyorum
sivas seyircisi oyunculara destek degil kostek oluyor,yurtdisinda oldugum icin sivasin sadece bi macini seyredebildim omactada maci 1-0 yendigimiz halde seyirci oyunculara yapmadigini birakmadi buna kendim sahit oldum
oyuncu tac atmaya kenara geldiginde agiza alinmayacak kufurler edildigini duydum,bence boyleseyler yapilmamali hata yapsalarda onlari desteklememiz lazim o zaman o oyuncular daha iyi motive olacaklardir.
lutfen arkadaslar oyuncularimiza kufur etmeyin
Ewet 2.yarı maçlar daha zor olcak son sıralar özellikle çok karışcak!...
seyircilerin hepsi tekniktröktör gibi taktik veriyorlar birakin adamlari hocalari ne taktik verdiyse onu yapsinlar
sivasta oynayacagimiz maclari almamiz lazim eger bu maclari alirsak ligi ortalarda bitire biliriz,sonuncuyla aramizda fazlabi puan farki yok onunicinde butun maclari gercekten cok ciddiye almaliyiz özellikle sivasta oynanacak maclarda seyirciye cok is düsüyor
sinan58_34 12.01.2006, 23:51 ıkıncı yarıda sıvasta kolay kolay mac vermememız lazım tabıkı taraftarın destegı bunu olumlu yonde etkıleyecek ama kulubunde taraftara destegı olması lazım kendı ımkanları cercevesınde en ıyısını yaptıklarına ınanıyoruz insallah ıkınıcı yarıya bomba gıbı bı sıvasspor cıkacak meydana rakıplerıne kok sokturecek
muratduru58 13.01.2006, 01:10 GARDASLAR BASIN 4 BUYUKLERDEN BASKASINI YAZMIYOR BILEN VARSA YAZSINDA GURBETTE BIZLERDE BILELIM SIVASSPOR KIMLERI TRANSFER ETTI NEREDEN ALDI LUTFEN YAZINDA BILELIM SITEMIZDE HIC KIMSE BUNDAN BAHSETMIYOR.
bencede 2. yarimaclari zor olacak!
1967_DERNEK_10UR 13.01.2006, 10:50 BAŞKANIMIZINDA DEDİĞİ GİBİ TRANSFERDE ÖNEMLİ OLAN TAKIMIN DENGELERİNİ BOZMAMAK..2.YARI LİGE DAHA FAZLA ALIŞMIŞ BİR SİVASSPOR İZLEYECEĞİMİZİ DÜŞÜNÜYORUM..ŞİMDİ DEN BAŞARILAR..
Sampiyom 13.01.2006, 11:13 baskan hakli 2.lig deki sivasspor taraftari ile simdikine bakinca eski gunleri arar olduk olmayacak bir is bu sivas taraftari iyi gunde kotu gunde sivasa destek olmasi lazim
Etem-Murat 13.01.2006, 11:14 PALAVRA PALAVRA BİR COK GÖRDÜK BÖYLE SENERYOLARI SİVAS SPOR SU ANA KADARALDIĞI 3 TANE ADAM GİDEN 5 OLDU NEZAM ALINACAK YENİ İYİ BİR KAC SPORCU ŞİMDİDE ŞİMDİDE TAKIMIN RUHUNU BOZMADAN DİYE BİZLERİ OYALAMAYIN ALIN DA GÖRELİM ŞU İKİ SPORCUYU TAKIMA BİR AN EVVEL ALIŞMASI GEREKMEKTEDİR BİZ NE YAPIYORUZ HALA BEKLEMEKTEYİZ
SivaslıMurat 13.01.2006, 14:27 tabiki zor gececek...iyi bir transfer yok.
serhankaburcuk 13.01.2006, 15:53 Başkanımız güzel mesajlar vermiş ama bence taraftara yani aslında çekirdek yiyen seyirciye boşa mesaj yollamış...Bizim seyircinin bu mesajlar bir kulagından girer bir kulağından çıkar...Ama biz taraftarlar olarak dernek mensupları olarak 2.yarı takımımızı her maçta 90 dakika aralıksız destekleyeceğiz...
rallicifurkan 13.01.2006, 20:37 doğru çünki hep 3 büyükler dışarıda oynayacağız fener beşik gibi
dj_sado_88 13.01.2006, 21:31 Başkanımız güzel mesajlar vermiş ama bence taraftara yani aslında çekirdek yiyen seyirciye boşa mesaj yollamış...Bizim seyircinin bu mesajlar bir kulagından girer bir kulağından çıkar...Ama biz taraftarlar olarak dernek mensupları olarak 2.yarı takımımızı her maçta 90 dakika aralıksız destekleyeceğiz...
abi zaten statda göze çarpan bi siz varsınız 1967'liler olmasa düşünün halimizi :rolleyes: cıt cıt nereye kadar :D
ABİ SİZ ZATEN SÜPERSİNİZ GEÇEN SENE HERKES SİVASSPOR UN TARAFTARINI KONUŞUODU...
1967_DERNEK_10UR 13.01.2006, 23:33 WALLA TAKIMIN İŞİDE ZOR TARAFTARIN İŞİDE ZOR KIŞ AYINDAYIZ GİDECEĞİMİZ DEPLASMANLAR ÇOK UZAK..ÇOK ÇETİN GEÇECEK 2.YARI..
NE YAĞMUR NE DOLU NE KAR BİRLİKTEN HEP KUVVET DOĞAR SEVERSE GÖNÜLDEN SEVER BU ALEMDE 67 LERRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR
erhan5834 13.01.2006, 23:35 WALLA TAKIMIN İŞİDE ZOR TARAFTARIN İŞİDE ZOR KIŞ AYINDAYIZ GİDECEĞİMİZ DEPLASMANLAR ÇOK UZAK..ÇOK ÇETİN GEÇECEK 2.YARI..
NE YAĞMUR NE DOLU NE KAR BİRLİKTEN HEP KUVVET DOĞAR SEVERSE GÖNÜLDEN SEVER BU ALEMDE 67 LERRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR
ah be onurum biz ne deplasmanlar gördük bunu sen ben ve deplesmana gelen gardaşlarımız bilir ama yıldırmaz bizi bu yollar ya ...
clio-sport58 14.01.2006, 13:52 baskanim gönlümüz sizinle ve daima sivassporla! biz avusturyadan yigidolar herkese selamlar!!!
serhankaburcuk 14.01.2006, 13:59 abi zaten statda göze çarpan bi siz varsınız 1967'liler olmasa düşünün halimizi :rolleyes: cıt cıt nereye kadar :D
Sağol kardeş inşallah 2.yarıda desteğimiz devam edecek...Millet çekirdek yemeye devam etsin...Çekirdek bizi kurtaracak ....
abi zaten statda göze çarpan bi siz varsınız 1967'liler olmasa düşünün halimizi :rolleyes: cıt cıt nereye kadar :D
EYWALLAH KARDEPŞ...BİZ HER MAÇ ELİMİZDEN GELENİ YAPIYORUZ.....
Sivasli_Celal 14.01.2006, 14:18 herhalde zor
millet futbolcu aliyor
biz sadece havamizi almakdayiz
yahu manisanin neyi var sanki?
bizede gelir aslinda iyi kalitede futbolcu
Kaptan-58 14.01.2006, 14:31 İŞİMİZ ÇOK ZOR.. İNŞALLAH GÜZEL OLACAK
1967_DERNEK_10UR 14.01.2006, 15:03 abi zaten statda göze çarpan bi siz varsınız 1967'liler olmasa düşünün halimizi :rolleyes: cıt cıt nereye kadar :D
ELİMİZDEN GELDİĞİ KADAR DESTEK OLUYOZ...
bilalsahin 14.01.2006, 16:03 ÖNEMLİ OLAN DESTEKTİR BİZ BİRLİK OLDUKTAN SONRA AŞILMAYACAK ENGEL YOKTUR
Aturan_58 14.01.2006, 17:13 Antalya'da gergin maç
Turkcell Süper Ligi takımlarından Sivasspor ile İkinci Futbol Ligi (A) Kategorisi'nde mücadele eden Antalyaspor arasında yapılan hazırlık maçı 2-2 sona erdi. Maça yaşanan tartışmalar damgasını vurdu.
14 Ocak 2006 16:52
Atatürk Stadı'nda oynanan maçı, Cem Deda, Bülent Çetin Öztürk, Burak Şeker hakem üçlüsü yönetti.
Maça Antalyaspor, Şenol, Onur, Hakan Çimen, Metin, Serkan, Mustafa Gürsel, Ercan, Tayfun, Coşkun, Hakan Keleş ve Burak; Sivasspor ise Petkoviç, Murat Duman, Fransergio, Hakkı, Hayrettin, Hakan, Yasir, Cem Can, Cem Karaca, Balili, Anderson 11'iyle çıktı.
Maçın 18. dakikasında Fransergio'nun ceza sahası içerisinde Burak'ı düşürmesiyle Antalyaspor penaltı kazandı. Penaltıya itiraz eden Yasir hakemle girdiği diyalog sonucu kırmızı kartla oyun dışı kaldı. Maçı kapalı tribünden takip eden Sivasspor Teknik Direktörü Werder Lorant, saha kenarına gelerek hakem Cem Deda'yla sözlü
tartışmaya girdi.
Penaltı atışını gole çeviren Burak 20. dakikada Antalyaspor'u 1-0 öne geçirdi.
Maçın 24. dakikasında Balili'nin attığı golle Sivasspor beraberliği yakalarken ilk yarı bu sonuçla tamamlandı.
Maçın ikinci yarısında kaleci Şenol'un yerine oyuna giren İlker'in 51. dakikada ceza sahasında topu elinden kaçırmasını fırsat bilen Balili, düzgün bir vuruşla topu ağlara gönderdi: 2-1
Maçın 74. dakikasında Hakan Bayraktar'a sert giren Antalyaspor'danBurak kırmızı kartla oyun dışı kaldı.
Maçın 82. dakikasında Antalyaspor, rakip ceza sahası dışından serbest vuruş kazandı. Gürsel'in yerine oyuna giren Mustafa Özkaya'nın serbest vuruşunda top ağlarla buluştu: 2-2 Karşılaşmada bu skorla sona erdi.
İki kırmızı kartın çıktığı ve zaman zaman sert mücadeleye sahne olan maçta Antalyaspor'dan Hakan Çimen ile Sivasspor'dan Fransergio, Hakkı ve Hakan da sarı kart gördü.
Maçın son düdüğünün ardından bazı futbolcular arasında yaşanan gerginlik takım arkadaşlarının müdahalesiyle önlendi.
gercek58li 14.01.2006, 17:42 doğru çünki hep 3 büyükler dışarıda oynayacağız fener beşik gibi
Yaa onlar Sivasla oynayacagi icin düsünsünler,biz niye düsünecegiz?
serhankaburcuk 14.01.2006, 17:53 Antalya'da gergin maç
Turkcell Süper Ligi takımlarından Sivasspor ile İkinci Futbol Ligi (A) Kategorisi'nde mücadele eden Antalyaspor arasında yapılan hazırlık maçı 2-2 sona erdi. Maça yaşanan tartışmalar damgasını vurdu.
14 Ocak 2006 16:52
Atatürk Stadı'nda oynanan maçı, Cem Deda, Bülent Çetin Öztürk, Burak Şeker hakem üçlüsü yönetti.
Maça Antalyaspor, Şenol, Onur, Hakan Çimen, Metin, Serkan, Mustafa Gürsel, Ercan, Tayfun, Coşkun, Hakan Keleş ve Burak; Sivasspor ise Petkoviç, Murat Duman, Fransergio, Hakkı, Hayrettin, Hakan, Yasir, Cem Can, Cem Karaca, Balili, Anderson 11'iyle çıktı.
Maçın 18. dakikasında Fransergio'nun ceza sahası içerisinde Burak'ı düşürmesiyle Antalyaspor penaltı kazandı. Penaltıya itiraz eden Yasir hakemle girdiği diyalog sonucu kırmızı kartla oyun dışı kaldı. Maçı kapalı tribünden takip eden Sivasspor Teknik Direktörü Werder Lorant, saha kenarına gelerek hakem Cem Deda'yla sözlü
tartışmaya girdi.
Penaltı atışını gole çeviren Burak 20. dakikada Antalyaspor'u 1-0 öne geçirdi.
Maçın 24. dakikasında Balili'nin attığı golle Sivasspor beraberliği yakalarken ilk yarı bu sonuçla tamamlandı.
Maçın ikinci yarısında kaleci Şenol'un yerine oyuna giren İlker'in 51. dakikada ceza sahasında topu elinden kaçırmasını fırsat bilen Balili, düzgün bir vuruşla topu ağlara gönderdi: 2-1
Maçın 74. dakikasında Hakan Bayraktar'a sert giren Antalyaspor'danBurak kırmızı kartla oyun dışı kaldı.
Maçın 82. dakikasında Antalyaspor, rakip ceza sahası dışından serbest vuruş kazandı. Gürsel'in yerine oyuna giren Mustafa Özkaya'nın serbest vuruşunda top ağlarla buluştu: 2-2 Karşılaşmada bu skorla sona erdi.
İki kırmızı kartın çıktığı ve zaman zaman sert mücadeleye sahne olan maçta Antalyaspor'dan Hakan Çimen ile Sivasspor'dan Fransergio, Hakkı ve Hakan da sarı kart gördü.
Maçın son düdüğünün ardından bazı futbolcular arasında yaşanan gerginlik takım arkadaşlarının müdahalesiyle önlendi.
Sivasspor henüz hazırlık maçlarında galip gelemedi...İnşallah sezona bomba gibi gireriz...Ama yapılan transferler pek içimi açmadı...İnşallah yanılırım....
1967 dernek serkan20 14.01.2006, 21:22 2.yarı zor olacak ama başkanımız ses getirecek bir transfer yapmadı
elimizde araştırdığımız çok futbolcu war diyen başkan şimdi neden transfer yapamıyoruz?
Etem-Murat 14.01.2006, 21:29 haydi sivasım bekletme bizi yap artık şu transferri
al artık iyi cok istemiyoz 2 tane olsa yeter yoksa ikinci yarı işimiz cok zor olur
1967_DERNEK_10UR 14.01.2006, 22:51 KİMSE TEDİRGİN OLMASIN GEREKEN TRANSFERLER YAPILACAKTIR...YÖNETİME GÜVENİMİZ TAM...
alimuharrem58 14.01.2006, 23:53 KİMSE TEDİRGİN OLMASIN GEREKEN TRANSFERLER YAPILACAKTIR...YÖNETİME GÜVENİMİZ TAM...
NE ZAMAN YAPACAK transferlerı
koskoca sivasın takımının kaderi 4-5 kişinin elinde.
vatandaş bekliyorki yönetim transfer yapsın.
yönetim habire futbolcu satıyor,yerine sırdan futbolcu transfer ediyor.
genede çençler umudunu yitirmemiş ve bekliyor<başkan transfer yapacak>diye.
başkan açıklama yapıyor ikinci yarı maddi açıdan zor geçecek diye.
neden acaba,hiç kimse sormuyor.
daha çok yazacağım ama en iyisi yazmayayım.
çözülmesi zor bir iş.
allah kolaylık versin yönetime.
Gardaslar hic tedirgin olmayin. Transfer konusunu yonetim elbette bizlerden daha cok dusunuyor. Inaniyorum ki onlar dunyanin en iyi futbolcularini almak isterler. Ama bir bildikleri vardir elbet. Benim kendi inancim transferden cok suandaki oyuncularin uyumu ve inancidir. Oyle takimlar gordukki super futbolcular transfer edipde ligde son siralarda kaldilar.
Bizler taraftar olarak her zaman sivasspor un arkasinda olmaliyiz. Ben kendi adima yonetim kuruluna ve antrenorumuze guveniyorum. Ikinci yari daha tecrubeli,daha az hata yapan bir Sivasspor gorecegiz. Hakemleri, federasyonu, gozlerinde buyuttukleri buyuk takimlari gorduler. Ikinci yari kendinden emin bir takim olarak firtinalar estirecegiz.
Sivas bizim herseyimiz, kim oynarsa o oyuncuda canimiz.
twity_58 15.01.2006, 14:02 sivas ilk yarıda sergıledıgı performansla işini zorlastırdı cunku sımdı ondan cok daha buyuk basarılar bekleyen bır taraftar var bu sevgıye ve destege layık olmaya calısacakları için işleri cok zor..
Sivasli_Celal 16.01.2006, 01:05 yahu baskan bos durma
takima adam bulup ikinci yarida herkeze ezilmemeye bakalim
cünki millet simdi bizi ciddi aliyor
ona göre top oynarlar
tamam bütcemize göre futbolcu almamiz gerek okey anladim
ama hicmi bulamadiniz baskanim???
Sivasli_Celal 16.01.2006, 01:07 KİMSE TEDİRGİN OLMASIN GEREKEN TRANSFERLER YAPILACAKTIR...YÖNETİME GÜVENİMİZ TAM...
bize gerekiyor
cünkli coook az gol atiyoruz bence
İkinci yarı için ümitvar konuşmak isterdim ama gerçekçide olmak gerek,şu dakikaya kadar aman aman bir transfer yapmadığımız gibi yeri doldurulacak diye gönderdiğimiz futbolcularımızda cabası,diğer kulüpler ise takımlarını ilk yarıdakinden daha kuvvetli hale getirdi,İnşaAllah yanılırım ama eğer ikinci yarıya bu şekilde çıkarsak bulunduğumuz konum bize hayal olabilir.Hazırlık maçlarındada gördük ki bize takımı sırtlayacak,oyunun kaderine etki edecek bir futbolcu lazım...
malatya maci takimin durumunu tam anlamiyla ortaya serecek
bekleyelim gorelim
Etem-Murat 16.01.2006, 10:10 ARKADAŞLAR İKİNCİ YARI NE OLUR DERSENİZ İŞİMİZ İNANIN BEN DE BİLMİYOM İNŞALLAH İYİ OLUR DİYECEM DE OLMUYOR ALDIKLARIMIZA BAKIYOM YOLLADIKLARIMIZA BAKIYOM DAHA COKKK ARADA FARK VAR OLDUĞU CIKIYOR BUNA BAKARAKTA İŞİMİZ COK ZOR
DeLi YuReK 58 16.01.2006, 10:33 HER SEY YOLUNA GIRECEK
ALLAHIN IZNIYLE
Sayın başkanımız çok haklı fakat merak etmesin biz sivaslı doğduk ve sivaslı öleceğiz ne olursa olsun sizin yanınızdayız inanıyorum ikinci yarıda biraz daha gayret edersek ligi yine iyi yerde bitireceğimize inanıyorum
Ikinci yarinin zor olacagi kesin.Öbür takimlar büyük transferler yaptilar.Biz maalesef su ana kadar yetersiz transfer yaptik.
Etem-Murat 17.01.2006, 22:34 zor dostum zor inşallah kalbizize düşen edişelere mahal vermeden iyi adam alırız yok sa kalpimizde cok iyi şeyler gecmiyor
|