Orijinalini görmek için tıklayınız : Avrupa'da ki Türklere

Kibrisli
15.01.2006, 15:05
Sevgili Yiğidolar. Üniversite oyunlarında KKTC'ye yapılan ayıpı hepberaber protesto etmiş sitemizin gücünü e-postalarla kullanmış ve yapılan yanlışı insanların yüzüne vurmuştuk.
Bana yakın zamanda gelen bir e-posta'da 18 MART 2006 tarihinde Almanyadaki tüm Türkleri Berlinde bir araya getirecek "Her Yer Lozan olacak" isimli Sözde Ermeni Soykırımına karşı bir miting düzenleneceği yazıyordu. Ben Kıbrıs'tan gidemeyeceğim için Avrupada'ki TÜRKleri örgütlemek istedim. Altta bu mitingi düzenleyen "Büyük Proje 2006" isimli grubunun çağrı bildirisinden bir paragraf ve çağrı için kullanılan bir afiş var. Bu grup kim, kimlerden oluşuyor, kim destekliyor bilmem ama Ulusal Bilinç için desteklemeniz inancındayımİlgilenmeniz umuduyla

"18 Mart, 1915 Büyük Çanakkale Deniz Zaferimizin yıldönümüdür ve aynı zamanda Şehitler Günüdür. “Talat Paşa Harekatı”nın bu anlamlı tarihe denk gelmesi, milletimizin kararlılık ve özgüven içinde ulusal hedeflerle seferber olması ve başarısı için güç ve esin kaynağı olacaktır.

Lozan 2005’le açılan yolda, milletimizin bağımsızlık tarihine yeni bir zafer sayfası ekleyecek olan “Berlin Talat Paşa Harekatı”na bayraklarınızla katılarak güç vermenizi diliyoruz. "

Sivasli_Celal
15.01.2006, 15:08
tüh berlin bana uzak olmasa giderdim

ama hic belli olmaz yolum düsebilirde

bilgilerin icin tesekürler

DeLi YuReK 58
15.01.2006, 15:18
bana uzak yaw berlin ben belcika da yasiyorum

Sivasli_Celal
15.01.2006, 15:20
ben almanyadayimda duisburg kendine yakin

banada var baya

ama hic belli olmaz giderim:)

Bln-Fatih58
15.01.2006, 16:18
ben berlindeyim

1967_DERNEK_10UR
15.01.2006, 16:25
ERMENİLERE EN GÜZEL CEVABI BAYRAĞIMIZLA VERMELİYİZ..

capkin sivasli
15.01.2006, 16:26
vallaha arkadaslar bende hollandadan sivasspor sitesine katiliyorum biliyorsunuzdur

agca58
15.01.2006, 16:38
arkadaşlar gitmelisiniz..ders kitabında ermeni katliamı ne demek yaa..kim kimikatletmiş..
almanlar yahudileri, fransızlar cezayiri,ve çoğu avrupa ülkeri afrikayı katledince, amerikalılar kızılderelileri katledince neden kimse görmüyorda ,olmamaış bir katliam için neden herkes türkiyeye tavır alıyo..
uyuma hükümet avrupa birliği için ne hallere düştü türkiye gör artık..bırak AB yi artık bırak..

1967_DERNEK_10UR
15.01.2006, 16:50
arkadaşlar gitmelisiniz..ders kitabında ermeni katliamı ne demek yaa..kim kimikatletmiş..
almanlar yahudileri, fransızlar cezayiri,ve çoğu avrupa ülkeri afrikayı katledince, amerikalılar kızılderelileri katledince neden kimse görmüyorda ,olmamaış bir katliam için neden herkes türkiyeye tavır alıyo..
uyuma hükümet avrupa birliği için ne hallere düştü türkiye gör artık..bırak AB yi artık bırak..
bunlar iyice azıttılar..bu kadar büyük bir rezalet olmaz..kendi yaptıklarını sümen altı yapıyorlar bizi karalıyorlar...

DeLi YuReK 58
15.01.2006, 17:19
neyse ben gelmeye cabalicam bana adres verin ne zaman saat kaca da orda olacagiz

Kibrisli
15.01.2006, 17:37
Arkadaşlar internet adresi bu http://www.buyukproje2006.org/ adamların. Biraz araştırdım yapanları. Rauf Denktaş'ın katılacağı bir etkinlik olacakmış. İşçi Partisi yapıyormuş. Ben şahsım adına pek hoşlaşmam onlarla ama miting tek bir parti ya da zümreye ait değil onu biliyorum yani Sadece Avrupadaki Türkleri oraya toplamaya çalışıyolar. Ermenilerin her sene Fransa da yaptıkları miting'in yaklaşık 10 katı büyüklüğünde (Yani 1,5 milyonluk) birşey yapmak istiyorlar. Ben o partiden olmamama rağmen elimden gelen desteği Türklük adına yapacağım. Saygılar.

agca58
15.01.2006, 17:48
bunlar iyice azıttılar..bu kadar büyük bir rezalet olmaz..kendi yaptıklarını sümen altı yapıyorlar bizi karalıyorlar...
bizim devlet büyükleri(sözde büyük) neden acaba CEZAYİR yasa yasarısı(fransaya inat) yada KIZILDERELİ yasa tasarısı (amerikaya inat) yada almanlara inat ve tüm sömürge yapan ülkeler için neden yasa tasarısı çıkarmıyo..seslerini keserler ozman...ama bunu yapacak büyük adam yok devlette malesef...

agca58
15.01.2006, 17:51
Arkadaşlar internet adresi bu http://www.buyukproje2006.org/ adamların. Biraz araştırdım yapanları. Rauf Denktaş'ın katılacağı bir etkinlik olacakmış. İşçi Partisi yapıyormuş. Ben şahsım adına pek hoşlaşmam onlarla ama miting tek bir parti ya da zümreye ait değil onu biliyorum yani Sadece Avrupadaki Türkleri oraya toplamaya çalışıyolar. Ermenilerin her sene Fransa da yaptıkları miting'in yaklaşık 10 katı büyüklüğünde (Yani 1,5 milyonluk) birşey yapmak istiyorlar. Ben o partiden olmamama rağmen elimden gelen desteği Türklük adına yapacağım. Saygılar.
tabiki destek vereceğiz..işçi partisi de kim oluyormuş..amaç siyasi bir olay değil milli bir olaydır..işçi partiside önce kendileri adam olsunlar sonra bu tür eylemlere katılsınlar...
siyasal bi yazı oldu ama kusura bakmayın..

Kibrisli
15.01.2006, 18:05
Ağca kardeşim bende İP'ten pek hoşlanmam. İnandırıcı g,elmiyolar ama bişeyler yapıyorlar... Neyse bunlardan konuşmayalım. Diğer konuda doğrusun ABD'nin kızılderililerini, Fransanın Cezayirlileri hakkında bide Kıbrıstaki Soykırım Türk soykırımı bunu unutmamak lazım.

1967_DERNEK_10UR
15.01.2006, 18:28
İP BİR KANAL ALDIĞINDAN BERİ ÇEŞİTLİ ORGANİZELER YAPIYOR AMA ÇOK TA İNANDIRICI GELMEDİ..BANA GÖRE BİR ŞEYLER YAPMAYA ÇALIŞIYORLAR..ALNIMIZA SÜRÜLEN KARA LEKEYİ TEMİZLEMELİYİZ..

gercek58li
15.01.2006, 19:50
HER KIM YAPIYORSA BAKMAKSIZIN NE ICIN YAPILDIGINA BAKMAK GEREKIR!
BANA COK UZAK AMA YETERLI KISI BULURSAK NEDEN OLMASIN!