Orijinalini görmek için tıklayınız : Sivasspor hazırlık maçında yenildi

SivasSpor.Com
15.01.2006, 19:21
Sivasspor, Antalya'daki son hazırlık maçında Rusya'nın güçlü ekiplerinden Rubin Kazan'a 2-0 mağlup oldu.
Arcadia Oteli'nin antrenman sahasında oynanan karşılaşmaya Sivasspor, Oğuz, Murat, Fransergio, Hakan Turan, Hayrettin, Gökhan Bozkaya, Hakan Bayraktar, Cem Can, Cem Karaca, Musa ve Anderson 11'i ile başladı. Sivasspor, ilk yarıda rakibine oranla daha çok topa sahip olmasına rağmen gol pozisyonlarına girmekte zorlandı. Oyunu daha çok kendi sahasında kabul eden Rus ekibi, yakaladığı kontrataklarla etkili olmaya çalıştı. Maçın ilk yarısı oldukça sert geçti.

2 takım oyuncuları birbirlerine oldukça sert müdahalelerde bulunurken, Rus takımından bir oyuncunun Sivassporlu bir futbolcuya attığı tekme sonucunda saha bir anda karıştı. 2 takım oyuncuları birbirlerinin üzerine yürürken hakem ve 2 ekibin teknik yönetiminin araya girmesiyle gerginlik büyümeden önlendi. Tekmeyi atan Rus futbolcu kırmızı kart görürken, iki takım arasında yapılan anlaşma gereği Rus takımı, oyuna başka bir oyuncuyu sokarak maça 11 kişi ile devam etti. Karşılaşmanın ikinci yarısında Sivasspor'da genç oyuncular da forma şansı buldu. Rubin Kazan bu yarıda bulduğu 2 golle sahadan 2-0 galip ayrıldı.

Maç sonrasında açıklamalarda bulunan Sivasspor Teknik Direktörü Werner Lorant, Antalya'da çok güzel şartlar altında çalışmalarını gerçekleştirdiklerini ifade ederek, "Burada çok iyi çalıştık. Ama hala eksikliklerimiz var. Ligin başlamasına 1 hafta kaldı. Bu 1 hafta içinde eksikliklerimizi gidererek ligin ilk maçı olan Malatyaspor sınavına hazır olacağız. Şimdiden Avrupa Kupaları'na katılmayla ilgili bir şey söylemek doğru değil.

Ama sezonun ikinci yarısına, ilk yarıya başladığımız gibi başlarsak neden Avrupa Kupaları'na katılmayalım?" diye konuştu.Sivasspor'un, Antalya kampını değerlendiren Genel Menajer Bülent Uygun, çalışmalarını çok güzel bir ortamda yaptıklarını belirterek, "Yeni transfer edilen oyuncular da takıma çok hızlı bir şekilde uyum sağladılar" dedi. Sezonun ilk yarısında kimsenin beklemediği bir başarı yakaladıklarının altını çizen Uygun, "Genellikle Süper Lig'e yeni çıkan takımların üçte ikisi küme düşüyor. Biz, Süper Lig'e çıktığımız ilk sezonda kimsenin beklemediği ama bizim beklediğimiz şekilde başarılı olduk.

Biz, bugünlere hayal kurarak geldik. Ama Avrupa Kupaları'na katılacağız diye hayalperestlik yapmak istemiyoruz. Bu seneyi ilk 10'da tamamlayıp, gelecek sezon Avrupa Kupaları'nda mücadele edecek bir kadro kuracağız" şeklinde konuştu. Uygun ayrıca, takıma yabancı bir forvet oyuncusu almak istediklerini belirterek, 6-7 futbolcuyla görüşmelerinin devam ettiğini söyledi.Bülent Uygun, Sivasspor olarak Almanya ve Brezilya ekolünü birleştirip, Yiğido ekolünü oluşturduklarını ve bu ekolü Süper Lig'in ilk yarısında başarıyla uyguladıklarını kaydetti.

Sivasspor'un başarılı oyuncuları Hakkı ve Cem Karaca da, Antalya'da çok iyi bir hazırlık dönemi geçirdiklerini ifade ederek, hedeflerinin sezonun ikinci yarısında ilk yarıda yakaladıkları başarıyı tekrarlamak olduğunu söylediler.

1967_DERNEK_10UR
15.01.2006, 19:25
yine gol yollarında etkisiz kalıyoz buna bir çözüm bulmak lazım..ayrıca bir deiğer endişemde son 2 hazırlık maçımız çok sert geçmiş oyuncularımız normalde agresif değiller ama nasıl oldu anlayamadım..

halilozturk
15.01.2006, 19:53
arkadaslar herkese sesleniyorum uc dort hazirlik maci oynuyoruz bir tanesini bile galibiyetle bitiremedik hale bir transfer yapilmadi kim alinacak bizimde her kesin takimiyla ilgilendigibi bizimde kendi takimimizi iyi oyuncular almasini beklemek hakkimiz olduguna inaniyorum hayirli haberler bekliyorum SIVAS SPORUMUZU IYI YERDE GORMEK ISTIYORUM SAYGILARIMI SUNUYORUM IYI FUTBOLCU HABERLERINI BEKLIYORUM HALIL FRANSA

sarkislali
15.01.2006, 19:54
Bülent dogru söylemis. Ligi ilk onun arasinda bitirmek en iyi basari olur bizim icin. Gelecek yilda ilk üce oynariz. Gercekci olalim. Sertligede söyleyecek bir sey bulamiyorum. Insallah lig maclarinda oyuncularimiz sakinlesir. Oyuncu atmama olayinida yeni duydum. Heralde dünyada ilk defa uygulanmistir. Cok sacma birsey.

Etem-Murat
15.01.2006, 19:56
hayırlara vesile olsun bu gidiş hiç hayra alamet değil
gibi geliyor inşallah yanılıyomdur

1967_DERNEK_10UR
15.01.2006, 19:59
TEK SIKINTIMIZ GOL..AZ GOL ATIYOZ.ANERSONUN YANINSA SAĞLAM BİR PARTNER VE SKORER LAZIM..

DeLi YuReK 58
15.01.2006, 20:10
diyecek bir sey bulamiyorum

SivasLady
15.01.2006, 20:11
haftaya lig basliyor
daha düzgün yeni bir takim olusmadi
biraz daha gayretli olsalarda transfer isini bitirseler
takimin yaptigi hazirlik maclarida eksik olanin gidermedigini gösteriyor
birde denildigi gibi sert tavirlar baslamis
umarim lig baslayisin bunlar olmaz

casus84
15.01.2006, 20:29
bu hazırlık maçı bu sonuçlar olabilir.önemli oln bu yenilgiden ders çıkarıp lig maçlarına odaklanmak.

casus84
15.01.2006, 20:30
bu arada sivasspor,antalyada antalyaspor ilede maç yaptı.maç 2-2 sona erdi.

Yasir'de kırmızı kart gördü.Gollerimizin ikiside Balili'den geldi

gercek58li
15.01.2006, 20:39
HAZIRLIK MACLARI HICBIR ZAMAN ÖLCÜ ALINAMAZ!
ÜC BÜYÜK DEDIKLERIMIZ ALMANYANIN 2.-3. LIG TAKIMLARINI YENEMIYOR!
2 HIZLI OYUNCUYLA BU ISIN CÖZÜLECEGINE INANIYORUM...

1967_DERNEK_MUSTAFA
15.01.2006, 20:52
HAZIRLIK MAÇLARI HİÇ BİR ZAMAN ÖLÇÜ OLMAMIŞTIR

serhat3358
15.01.2006, 21:10
KARAMSAR OLMAK İSTEMİYORUM AMA HİÇDE İYİ OYNAYAMIYORUZ, GİDİŞAT HİÇ HOŞ DEĞİL...

Bln-Fatih58
15.01.2006, 23:08
zaten ilk devreye normal ilk 11 le cikmisiz gol bulamamisiz ama golde yememisiz, 2 devreye genc futbolcular ile cikmisiz 2-0 yenilmisiz.yani forvetteki sorun cözülürse sivassporumuz macdan galip cikabilir(idi)!

Sivasli_Celal
16.01.2006, 00:55
diyecek bir sey bulamiyorum

sendemi??
bir yerden üzülüyorum
kaliteli futbolcu alamadik diye
yahu biz iyi basladik lige
simdide tersine gelmesin?

herkez futbolcu alip duruyor ama biz bekliyoruz

ama neyi onu merak ediyorum

avare
16.01.2006, 01:20
bence butun problem ortasahada,orta sahaya acilen transfer yapilmali,anderson balili ikilisi kotu degil ama onlara gol pasi gelmezse ne yapsin adamlar,defans kurgumuzda kotu degil ,rakibi ortasahada karsilasak oynama sansi tanimasak golyeme oranimiz dusecektir.bence butun sorun ortasahada

avare
16.01.2006, 01:26
ikinci yari icin cok endiseliyim insallah korktugum basima gelmez,fazla bisey istemiyorum ilkyari performansimizin yarisini ikinci yariya yansitirsak bu sene anlimizin akiyla bitiririz biz bu ligi

Serd@r
16.01.2006, 01:38
KARAMSAR OLMAK İSTEMİYORUM AMA HİÇDE İYİ OYNAYAMIYORUZ, GİDİŞAT HİÇ HOŞ DEĞİL...
Evet Ağabeyciğim karamsar olmamak gerek ama görünenide görüp,görmezden gelmek,kafayı kuma sokmaktan farklı değil,bizim tek gayretimiz SİVASSPORumuzun layık olduğu saygıyı daima görmesi...
Hazırlık maçında yenilginin önemi olmaz,olmazda ama nasıl olmaz sen kavga gürültü maç yap sonra yenil veya berabere kal,sonrada bu bir dereceleme olamaz de,nedense bu sözcüğü hep yenilgiye uğrayan taraf söylüyor,yenen takımın böyle bir söylevin gerisinde durduğuna pek rast gelmiyoruz.
İlk yarıdaki eksiklikler devam ediyor,hala gol atma,son dakikalarda gol yeme,orta saha organizasyonunda zayıfız,üstelik iyisinin yerine gelecek diye beklediğimiz Mohammad Ali'dende olduk.Neyse bakalım,hep son dakikada yediği gollerle ön plana çıkan takımımız bir son dakika golü atıp bir FUTBOLCUYA imza attırır belki...

drummer
16.01.2006, 02:02
hazırlık maçlarından her ne kadar belli olmaz deselerde.
takım görüntüsünü çiziyor işte.
işallah korktuğumuz başımıza gelmez.
biz neler bekliyoruz takımdan,takım nere gidiyor.

dj_sado_88
16.01.2006, 02:51
gardaş la insan korkmuyorda degil hani elle tutulur bi transferimizde yok zaten

Etem-Murat
16.01.2006, 10:14
hazırlık maçlarından her ne kadar belli olmaz deselerde.
takım görüntüsünü çiziyor işte.
işallah korktuğumuz başımıza gelmez.
biz neler bekliyoruz takımdan,takım nere gidiyor.
ŞU ANA KADAR YAPTIĞI HAZIRLIK MACLARINDA YA BERABERE
YA MALUP OLDUK GİNE AYNISIKINTI GİRİYİ SAĞLAM TUT TESADÜF GOL ATARSAK ÜSTÜNE YATAK MANTIĞI İLERİYE DÖNÜK ŞU ANA KADAR TOP OYNAMADIK BU ŞEKİLDE TEKIMIN HALİ HİÇ İYİ ÖRÜNMÜYOR

DeLi YuReK 58
16.01.2006, 10:28
bizee bir hizli ve atti top kaleyi bulmali bir forvet lazim
kesin lazim

MERİÇ
16.01.2006, 10:50
GOL ATAMIYORUZ VE HİÇ TAKVİYE YAPMADIK NE OLCAK BİLMİYORUM 2. YARI...:(

MERİÇ
16.01.2006, 10:52
ESKİDEN GOL YEMİYODUK DEFANSLARA NOOLDUYSA...ARTIK GOL YİYORUZ....

DeLi YuReK 58
16.01.2006, 11:46
forvet sart bu takima

twity_58
16.01.2006, 12:54
birinci yarıdaki eksıklıklerımız hala devam edıyor gene aynı hatalara dusuyoruz hazırlık maclarında bu sorunun mutlaka halledılmesı ve daha cok gol atılması lazım..

rallicifurkan
16.01.2006, 13:16
sivassporumuza bişi oldu sanki biri büyü yaptı sanki çünkü ligin ilk yarısının ilk haftalarında çok süperdik ama işi cıvıttılar ikinci yarı daha zor geçeceğe benziyor.
artıl hazırlık maçlarının bi tanesini alalım. böyle gitmez sivassporumuzun neyi eksikse biz yardım ederiz tabi tüm yiğidolar. daha hiç güzel yıldız oyuncuda almadık kaptanımız gitti.
ama ben diyorumki sivas inşallah 2. yarıya güzel başlar.

rallicifurkan
16.01.2006, 13:18
forvetimiz hiç ama hiç etkili değil. bunun için hemen forvete mutlaka ama mutlaka takviye edilmesi gerekiyor.

Arif Coşkun
16.01.2006, 13:27
Hazırlık maçlarında hiç iyi değildik,hazırlık maçlarıdır deyip geçiştirdik inşallah ligde bunun sıkıntısını yaşamayız.Bu hafta maçlar başlıyor bundan sonra gelecek futbolcunun uyum sorunuda olabilir.Artık hayırlısı.

GuNaY
16.01.2006, 13:32
Galibiyetimiz olmadan bitirdik....
umarım lig maçlarında tersi olur:confused:

DJMuRaT
16.01.2006, 13:37
Bize acil bi forvet lazım..........

alimuharrem58
16.01.2006, 14:22
Galibiyetimiz olmadan bitirdik....
umarım lig maçlarında tersi olur:confused:

galibiyetsiz bitirdik ama inşallah malatya yı yenerız

casus84
16.01.2006, 14:27
gol atacak adam yokkkkkkkkkkkkk

alimuharrem58
16.01.2006, 15:23
gol atacak adam yokkkkkkkkkkkkk

inşallah alınacak

MERİÇ
16.01.2006, 15:49
galibiyetsiz bitirdik ama inşallah malatya yı yenerız
inşallah ligde böyle olmaz....

alimuharrem58
16.01.2006, 15:51
inşallah ligde böyle olmaz....

İNŞALLAH LİGE FIRTINA GIRIP GALIBIYET SAYIMIZI ARTIRACAGIZ

akkuzu
16.01.2006, 15:52
YA TÜM TAKIMLAR DAHADA GÜÇLENDİ BENCE İKİNCİ YARI İŞİMİZ ÇOK ZOR KÜME DÜŞMESİN BAŞARIDIR(AMA BU OYUNCULARA GÜVENİYORUM)

MERİÇ
16.01.2006, 15:56
YA TÜM TAKIMLAR DAHADA GÜÇLENDİ BENCE İKİNCİ YARI İŞİMİZ ÇOK ZOR KÜME DÜŞMESİN BAŞARIDIR(AMA BU OYUNCULARA GÜVENİYORUM)
haklısın her ne kadar diğer takımlar güçlensede bizim bi potansiyelimiz war.....

umut584
16.01.2006, 16:02
arkadaşlar ümitsizliğe kapılmaya hiç gerek yok allah büyüktür herşey daha iyi olacak buna inanıyorum inanmak zorundayım ve zorundayız ama bu bir gerçek forvete gerçektende ihtiyacımız var ALLAH İKİNCİ YARIDA YAR VE YARDIMCIMIZ OLSUN

alimuharrem58
16.01.2006, 16:05
arkadaşlar ümitsizliğe kapılmaya hiç gerek yok allah büyüktür herşey daha iyi olacak buna inanıyorum inanmak zorundayım ve zorundayız ama bu bir gerçek forvete gerçektende ihtiyacımız var ALLAH İKİNCİ YARIDA YAR VE YARDIMCIMIZ OLSUN

ALIRIZ OYUNCUYU YINE TEK FORVET OYNARSAK BIR LUZUMU YOK BELLI MACLARDA CIFT FORVET OYNAMALIYIZ

dj_sado_88
16.01.2006, 17:17
bu transfer konusunda çok pasif kaldık ha

alimuharrem58
16.01.2006, 20:47
transferdeki pasıflıgımızı guzel bır oyuncu alarak unutturmalıyız

antalyali_yigido
16.01.2006, 21:29
GARDAŞLAR KAMPTAN İZLEDİĞİM KADARIYLA TAKIMIMIZ İLK YARIDAN DAHA KÖTÜ BİR PERFORMANS SERGİLEYECEĞE BENZİYOR... BU DURUMA ÇOK ÜZÜLÜYORUM AMA GERÇEĞİ GÖZLERİMLE GÖRDÜM. AMA İNŞALLAH YANILIRIM VE DEDİĞİM ÇIKMAZ. KENDİMİZİ BU KADROYLA KANDIRMAYALIM 2.LİG TOPLÇULARIYLA BİR YERE VARILMAZ (ÖRNEK YASİR). MAÇTA KAVGADAN ÖNCE OYUN DÜŞÜNÜLMELİ RAKİP OYUNCULARA ZARAR VERİNCE 3 PUAN BİZE VERİLMİYOR BİDE ÜSTELİK CEZA YİYORUZ. BU SENE FAZLA UÇMAYALIM LİGDE KALIP SENEYE BU KADROYU DÜZELTELİM. BU ARADA BİRŞEY DAHA BELİRTMEK İSTİYORUM DİYARBAKIRA GİDEN MUHAMMET SİVASTA OYNADIĞI OYUNDAN DAHA GÜZEL BİR PERFORMANS SERGİLEYECEK BUNU GÖRECEKSİNİZ...
SİVASLIYIZ BİZ LİG ÖNEMLİ DEĞİL BENİM İÇİN AMATÖR BİLE OLSA TAKIMIM GURUR DUYARIM ONLARLA( BU SÖZÜM SİVAS SÜPER LİGE ÇIKINCA AKLINA GELENLERE)

erhan5834
16.01.2006, 22:16
yine gol yollarında etkisiz kalıyoz buna bir çözüm bulmak lazım..ayrıca bir deiğer endişemde son 2 hazırlık maçımız çok sert geçmiş oyuncularımız normalde agresif değiller ama nasıl oldu anlayamadım..
ağresiflik takım halinde olması biraz ilginç geldi bana umarım en kısa zamanda bu siniri üzerinden atıp lige adapte olurlar...

drummer
16.01.2006, 23:48
ağresiflik takım halinde olması biraz ilginç geldi bana umarım en kısa zamanda bu siniri üzerinden atıp lige adapte olurlar...
buda gösteriyorki ikinci yarı dksan dakikayı on bir kişiyle tamamlamamız zor görünüyor.

gercek58li
16.01.2006, 23:51
buda gösteriyorki ikinci yarı dksan dakikayı on bir kişiyle tamamlamamız zor görünüyor.

Belkide bütün streslerini orda attilar ve rahatlamis olarak dönüyorlar?
Olayin birde pozitif degerlendirmesini yapalim!:)

GuNaY
17.01.2006, 01:38
Belkide bütün streslerini orda attilar ve rahatlamis olarak dönüyorlar?
Olayin birde pozitif degerlendirmesini yapalim!:)
Hadi ins öyledir.. ilk maçta hersey belli olur!!!

BROTHERS58
17.01.2006, 01:47
Sivasspor, Antalya'daki son hazırlık maçında Rusya'nın güçlü ekiplerinden Rubin Kazan'a 2-0 mağlup oldu.
Arcadia Oteli'nin antrenman sahasında oynanan karşılaşmaya Sivasspor, Oğuz, Murat, Fransergio, Hakan Turan, Hayrettin, Gökhan Bozkaya, Hakan Bayraktar, Cem Can, Cem Karaca, Musa ve Anderson 11'i ile başladı. Sivasspor, ilk yarıda rakibine oranla daha çok topa sahip olmasına rağmen gol pozisyonlarına girmekte zorlandı. Oyunu daha çok kendi sahasında kabul eden Rus ekibi, yakaladığı kontrataklarla etkili olmaya çalıştı. Maçın ilk yarısı oldukça sert geçti.

2 takım oyuncuları birbirlerine oldukça sert müdahalelerde bulunurken, Rus takımından bir oyuncunun Sivassporlu bir futbolcuya attığı tekme sonucunda saha bir anda karıştı. 2 takım oyuncuları birbirlerinin üzerine yürürken hakem ve 2 ekibin teknik yönetiminin araya girmesiyle gerginlik büyümeden önlendi. Tekmeyi atan Rus futbolcu kırmızı kart görürken, iki takım arasında yapılan anlaşma gereği Rus takımı, oyuna başka bir oyuncuyu sokarak maça 11 kişi ile devam etti. Karşılaşmanın ikinci yarısında Sivasspor'da genç oyuncular da forma şansı buldu. Rubin Kazan bu yarıda bulduğu 2 golle sahadan 2-0 galip ayrıldı.

Maç sonrasında açıklamalarda bulunan Sivasspor Teknik Direktörü Werner Lorant, Antalya'da çok güzel şartlar altında çalışmalarını gerçekleştirdiklerini ifade ederek, "Burada çok iyi çalıştık. Ama hala eksikliklerimiz var. Ligin başlamasına 1 hafta kaldı. Bu 1 hafta içinde eksikliklerimizi gidererek ligin ilk maçı olan Malatyaspor sınavına hazır olacağız. Şimdiden Avrupa Kupaları'na katılmayla ilgili bir şey söylemek doğru değil.

Ama sezonun ikinci yarısına, ilk yarıya başladığımız gibi başlarsak neden Avrupa Kupaları'na katılmayalım?" diye konuştu.Sivasspor'un, Antalya kampını değerlendiren Genel Menajer Bülent Uygun, çalışmalarını çok güzel bir ortamda yaptıklarını belirterek, "Yeni transfer edilen oyuncular da takıma çok hızlı bir şekilde uyum sağladılar" dedi. Sezonun ilk yarısında kimsenin beklemediği bir başarı yakaladıklarının altını çizen Uygun, "Genellikle Süper Lig'e yeni çıkan takımların üçte ikisi küme düşüyor. Biz, Süper Lig'e çıktığımız ilk sezonda kimsenin beklemediği ama bizim beklediğimiz şekilde başarılı olduk.

Biz, bugünlere hayal kurarak geldik. Ama Avrupa Kupaları'na katılacağız diye hayalperestlik yapmak istemiyoruz. Bu seneyi ilk 10'da tamamlayıp, gelecek sezon Avrupa Kupaları'nda mücadele edecek bir kadro kuracağız" şeklinde konuştu. Uygun ayrıca, takıma yabancı bir forvet oyuncusu almak istediklerini belirterek, 6-7 futbolcuyla görüşmelerinin devam ettiğini söyledi.Bülent Uygun, Sivasspor olarak Almanya ve Brezilya ekolünü birleştirip, Yiğido ekolünü oluşturduklarını ve bu ekolü Süper Lig'in ilk yarısında başarıyla uyguladıklarını kaydetti.

Sivasspor'un başarılı oyuncuları Hakkı ve Cem Karaca da, Antalya'da çok iyi bir hazırlık dönemi geçirdiklerini ifade ederek, hedeflerinin sezonun ikinci yarısında ilk yarıda yakaladıkları başarıyı tekrarlamak olduğunu söylediler.
DOGRU OTEL SAHA HAVA COK GÜZELDİ AMA TAKIMIMIZ NET BİR SKOR VE OYUN OYNAYAMADAN BURADAN AYRILDI.DİLEĞİMİZ LİGDE TERSİ OLUR NE DİYELİM!!!