Orijinalini görmek için tıklayınız : Can ARAT

eker
08.12.2004, 09:26
Henüz 20 yaşında olmasına rağmen inanılmaz bir futbolcu. Defansta müthiş güven veriyor. Futbolu ruhuyla oynuyor. Kısa zamanda taraftarın sevgilisi oldu. Hep böyle devam, Yeniçeri CAN!!!

serhankaburcuk
08.12.2004, 09:33
Henüz 20 yaşında olmasına rağmen inanılmaz bir futbolcu. Defansta müthiş güven veriyor. Futbolu ruhuyla oynuyor. Kısa zamanda taraftarın sevgilisi oldu. Hep böyle devam, Yeniçeri CAN!!!

evet ekerin söylediklerine katılıyorum...Ve ben Canı hollandalı stam vardı ona benzetiyorum siz ne dersiniz.....defansta çok güven veriyor. Ayrıca Yeniçeri.....

RüStü ElmaS
08.12.2004, 12:14
Tabiiki Sivassporumuzun böyle genc, yetenekli ve güvenilir oyunculari ihtiyaci var.
Böyle oyunculara destegimiz her zaman sonsuzdur.

Sen devam et Can, cok kisiye güzel örnek oluyorsun

Sen her zaman böyle görmek istiyoruz.:wink:

Sivas58
08.12.2004, 15:58
henüz bu genc yasda bu kadar sakinlik göstermesi beni cok ilgilendiriyor ve tabiki sevindiriyor.tek diyebilecegim sey:
HELAL OLSUN

b1glord
08.12.2004, 21:14
taraftarin sevgilisi oldu adam helal olsun ne diyelim..

cem_yesilova
08.12.2004, 21:51
aynen öyle.. sürkli canla görüsüyoruz bizim gruba hayran bizden biri gibi..

eker
09.12.2004, 09:06

Cem muhabbetin varsa bi gün chate alalım. b1glord bi kanal açsın da... :lol:

cem_yesilova
10.12.2004, 20:40

Cem muhabbetin varsa bi gün chate alalım. b1glord bi kanal açsın da... :lol:
olur abi ona uygun bi gün ayarlayalım.. hatta canla yüzyüze konusma ihtimalimiz bile var nasıl isterseniz.. o artık bi YENİÇERİ..

tahakalebasi
01.01.2005, 12:37
CAN GERÇEKTENDE ÇOK İYİ BİR SAVUNMA O DEFANSIMIZIN EN İYİ ADAMI DİYEBİLİRİM.DAHA ÇOK GENÇ OLMASINA RAĞMEN ÇOK GÜZEL OYNUYOR.KİMBİLİR BÜYÜYÜNCE NASIL OYANAR.AYRICA CAN ÇOK ŞİRİN,YAKIŞIKLI VE TERBİYELİ BİR ÇOCUK.UZUN BOYLU OLDUĞU İÇİN GOL DE ATABİLİYOR.MESELA MANİSAYA ATTIĞI GOL ÇOK GÜZELDİ.NASIL O KADAR YÜKSEĞE SIÇRAYABİLDİ HAYRET ETTİM... :D

türkçerap_yakup
01.01.2005, 13:19
canın süper ligde oynayabilmesi için çok çalışması gerek...süper lige çıkarsak yedeklerde beklemesi gerekir....

sVs
10.01.2005, 19:42
ya iyi ki Nobre nin kaşını açmış yoksa bize gelebilir miydi bilmem ama sonuçta oda artık bir yiğido

ForzaSivas
13.01.2005, 15:08
Yeniçeri Can Yeniçeri.. hareketleri oyun stili tam anlamıyla italyanların stam'a benziyor

mericcas
27.01.2005, 21:28
CAN süperligde oynayan bi çok futbolcudan daha iyi bir kumaşa sahip tecrübesini bir kenara bırakırsak Allah aşkına söyleyin servetten ne eksiği var bu çocuğun...
İnşallah gelecek senede kalır

izmirliyigido
27.01.2005, 22:00
Arkadaşlar CAN'a ayıp etmeyin. 1-2 sene daha pişsin, 5 büyüklerin vazgeçemeyceği bir eleman olacak. (5. büyük SİVASSPOR oluyor bu arada). Hatta Servet'in tahtına tek aday.

abcde
28.01.2005, 00:53
canın süper ligde oynayabilmesi için çok çalışması gerek...süper lige çıkarsak yedeklerde beklemesi gerekir....
bence biraz daha tecrübeyle süper ligdeki çoğu futbolcudan daha iyi işler yapabilecek gibi geliyor bana..bilmem benmi yanlış düşünüyorum yoksa :roll:

3yildizli
27.02.2005, 17:28
Can'ı eleştirmeyin, alkışlayın. Bugünkü maçta gördük. Sahada en iyi oynayan 2 futbolcudan biriydi. (Diğeri de Mehmet Yıldız).

Can, başı yarılsa, kaşı açılsa hiç farketmiyor topa, tekmeye kafa sokuyor. Helal olsun sana CAN. Sen artık bizim CAN'IMIZSIN.....

ergin
27.02.2005, 17:42
Evet,CAN ve illede CAN diyorum.Umarım ki;önümüzdeki yıllarda bu futbolcumuzu elimizden kaçırmayız.Ama ne yazıkki :( Daum bu oyuncumuzu önümüzde ki yıl geri alacakmış diye duydum.Yönetim ve İsmail hocamız sanırım gereken atakları yapacaklardır..

...ARSLANLARIN GERÇEK TARİHLERİ YAZILANA DEK,
AVCILIK ÖYKÜLERİ AVCILARI SÜREKLİ YÜCELTECEKTİR...

izmirliyigido
27.02.2005, 18:45
Can, Can, Can....Her zaman aynı başarılı çizgisinde ve hatta her geçen gün başarı grafiğini yükselten futbolcumuz şimdiden göz kamaştırıyor. Süper Lig'e çıktığımızda ya F.Bahçe geri alır yada tarnsfer teklifleri çok olur. Keşke şimdiden bonservisiyle beraber F.Bahçe'den alabilsek. Sivas'a onun gibi bir yıldız çok zor geliyor.

Bugün kü maçtada gördük işte. Kafası yarıldığı halde her topa kafa koydu, defansı ayakta tutan bir adamdı.

Can sen bir tanesin. Başarılarının devamını diliyorum.

izmirliyigido
27.02.2005, 18:47
Can, Can, Can....Her zaman aynı başarılı çizgisinde ve hatta her geçen gün başarı grafiğini yükselten futbolcumuz şimdiden göz kamaştırıyor. Süper Lig'e çıktığımızda ya F.Bahçe geri alır yada tarnsfer teklifleri çok olur. Keşke şimdiden bonservisiyle beraber F.Bahçe'den alabilsek. Sivas'a onun gibi bir yıldız çok zor geliyor.

Bugün kü maçtada gördük işte. Kafası yarıldığı halde her topa kafa koydu, defansı ayakta tutan bir adamdı.

Can sen bir tanesin. Başarılarının devamını diliyorum.

RüStü ElmaS
27.02.2005, 18:49
Burda bende Can kardesimizin oynadigi oyundan kendisiyle büyük gurur duydugumu söyleyebilirim.

Bu ne hirs, bu ne mücadele.

Tek kelimeyle bravo Can.
Seni hep böyle görmek istiyoruz :wink:

V1CT0RY
28.02.2005, 21:01
Burda bende Can kardesimizin oynadigi oyundan kendisiyle büyük gurur duydugumu söyleyebilirim.

Bu ne hirs, bu ne mücadele.

Tek kelimeyle bravo Can.
Seni hep böyle görmek istiyoruz :wink:
fazla söze gerek yok
______________________________ __
victory

ergin
19.04.2005, 17:27
Bursa deplasmanından dönerken,ORHAN dinlenme tesislerinde CAN'la konuştum.''merak etmeyin,Manisa'yı döve döve yeneceğiz'' demişti.Mersin deplasmanında da maç sonunda bu sözünü teyit ettirdim.''Unuturmuyum hiç'' dedi.

Mardin maçında yokluğu dayanılmaz hissedildi.Mersin de ise defansta yine o vardı.Diğer tüm oyuncularımızda bir harikaydı ama CAN başka...

O bir YILDIZ...

O bir KALE...

O bir İSTANBULLU...

O bir BEYEFENDİ...

O bir SORUMLULUK ADAMI...

O bir YAKIŞIKLI...

O bir CAN...

CAN..CAN...CAN.........Sen bizim canımızsın CAN ..

...ARSLANLARIN GERÇEK TARİHLERİ YAZILANA DEK,
AVCILIK ÖYKÜLERİ AVCILARI SÜREKLİ YÜCELTECEKTİR...

HakkıTİMUÇİN
19.04.2005, 17:54
ya gardaslar bu CAN ın sivaslı olmadığından eminmisiniz ??

bu kadar özellik ancak bir yiğido da olabilir ??

:D :D :D

karli-58
19.04.2005, 18:20
Daha cok genc olmasina ragmen vazgecilmez oyuncularimizdan birisi.Dilerim süperligte Sivasspor"da kalir ve Sivas"la beraber dahada tecrübe kazanir.

malik58
19.04.2005, 18:51
Abiler stam'a falan benzetmişiniz ama fazla uzağa gitmeye gerek yok, daha çok luciano'yu andırıyo..Zaten fener elinde bi tane olduğu için Can'ı bize vermiş herhalde..:wink:

Ama izlediğim bütün maçlardan edindiğim düşünce Can'ın " ADAM OLACAK ÇOCUK" olduğu. İnşallah sakatlık filan yaşamaz....

serhankaburcuk
19.04.2005, 18:53
Daha cok genc olmasina ragmen vazgecilmez oyuncularimizdan birisi.Dilerim süperligte Sivasspor"da kalir ve Sivas"la beraber dahada tecrübe kazanir.

Bu hafta süperdi inşallah dahada iyi olacak bizim yönetimden isteğimiz seneye Can ARAT'I bırakmaması ...İnşallah seneye de Can Sivassporun futbolcusu olur...

BROTHERS58
19.04.2005, 23:25
CAN DEFANSTA VAZGECILMEZİMİZ.MA BENİ ÜZEN ONU BİZE BIRAKMAZLAR.DEVRE ARASINDA SÜPER LİG HOCALARI BENİM YANIMDA ONUN İÇİN MAÇI İZLEDİKLERİNİ SÖYLEDİLER.HEMDE ÖYLE BOŞ TAKIMLAR DEGİLLERDİ TAKİP EDENLER.BONSERVİSİ F.B DE.EGERKİ AZİZ YILDIRIM ONU BİZE BIRAKSIN BİZİM EN BÜYÜK TRANSFERİMİZ OLUR EMİN OLUN.

58_serhat
19.04.2005, 23:52
evet arkadaşlar benim fikrimde aşagı yukarı böyle ah birde topu ayagında iken iyi kullanabilse işte her meziyet bir arada toplanır ama inş.kapıtacak geçen günlerle bunuda çünki hırsı azmi var:)

FatihSoner58
20.04.2005, 00:00
Can super bir futbolcudur. Sivassporda kesinlikle kalmasi lazim...

senarist
20.04.2005, 00:57
CAN antremanda nobrenin kaşını yardığı gerekçesiyle ertesi gün hemen takımdan uzaklaştırılmıştı...Şimdi düşünüyorumda iyikide kaşını yarmış nobrenin yoksa can fenerbahçede koca 1 yılını heba edecekti...Sivassporda çok tecrübe kazandı ve seneye fenerbahçede luciano gidince onada çok iş düşecek...

CAGLAYAN
04.05.2005, 23:00
Ümit Milliler, Can Arat'ın golüyle 1-0 öne geçti. dakika 50

GuNaY
04.05.2005, 23:02
helal be can.... 1-1 berabere kaldıgımız mısırdaki özel macta gölümüz bizim oyuncumuz olan can arat!tan geldi

sivasli_tufan
04.05.2005, 23:22
slm arkadaslar
Cani nekadar ovsek yeridir ben tip olarak ve futbol olarakda lucianoya benzetiyorum ama su kesinki ileride fenerbahcenin degismez futbolcusu olacak su durumda bile kalas servete bes ceker
saygilar

MusLumce58
09.05.2005, 01:24
Bence Sivasspor umuzda 2 maldini ve 3 totti var adriano yu unutmamak lazım :P

BROTHERS58
08.07.2005, 19:03
CAN ARAT KONUSUNDA NET BİR HABER ALAMIYORUZ,UMARIM BİZDE KALIR VE DEFANSIN BELKEMİĞİ OLMAYA DEVAM EDER.GÖNLÜM TEMELLİ ALINMASINDAN YANA AMA EN AZINDAN BİR YIL DAHA KİRALIK ALINSA ONADA RAZIYIZ.

nicolasdasouza58
08.07.2005, 20:09
Abi can fenerbahcede kalacakmis Sampiyonlar ligi icin en az 4 tane alt yapidan oyuncu vermesi lazim fenerbahce onun icin fenerde kalacak !!!

ibrahim58-nl
08.07.2005, 20:14
Can gibi defans i buldu DAUM, birakirmi artik, Bu sefer Nobre yi oldurse gene birakmaz, Luciano bile yedek kala bilir CAN sayesinde.......

nicolasdasouza58
08.07.2005, 20:17
Can gibi defans i buldu DAUM, birakirmi artik, Bu sefer Nobre yi oldurse gene birakmaz, Luciano bile yedek kala bilir CAN sayesinde.......

Haklisin abi lucianoyu ben hic begenmiyorum can ondan daha iyi ve genc oyuncu onun icin can oynasa daha iyi hemde Turk milli takimi iyi bir oyuncu kazanmis olur.