hakandemirezen
20.10.2005, 12:11
TÜM SPOR SEVERLERİN YORUMLARINI BEKLİYORUM SAMİMİ VE DÜRÜSTCE
|
Orijinalini görmek için tıklayınız : FENERBAHÇE GRUPTAN ÇIKABİLECEKMİ? hakandemirezen 20.10.2005, 12:11 TÜM SPOR SEVERLERİN YORUMLARINI BEKLİYORUM SAMİMİ VE DÜRÜSTCE eren1 20.10.2005, 12:13 u e f a ya gıder hakandemirezen 20.10.2005, 12:14 u e f a ya gıder SAMİMİ DUYGULARIN İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM Siir_Misali 20.10.2005, 12:19 İNŞALLAH ÇIKAR ..BEN YABANCIYLA HANGİ TÜRK TAKIMI MAÇ YAPARSA YAPSIN KALBİM TÜRK TAKIMIYLADIR.. yusuf_07 20.10.2005, 12:23 BUNDAN HİÇ KİMSENİN ŞÜPHESİ OLMASIN FENERBAHÇE BU GRUPTAN LİDER OLARAK ÇIKACAK. gürünlü58 20.10.2005, 13:16 insallah cikar bu sene allahdan puan alabildiler eskisi gibi 0 puanlan cikmadilar abircan 20.10.2005, 13:39 hakan merak etme gruptan çıkar fener, en az 4 puan daha alacak fener, ülke puanımız ve sivasımın uefada yolunun açılması için her türk takımının uluslarası maçlarda puan alması tur atlaması iyi sonuçtur, takımın rengi ne olursa olsun her türk sevinmelidir alınacak tüm başarılı sonuçlardan hemso58 20.10.2005, 13:48 GEREK ÜLKE PUANI AÇISINDAN GEREKSE FENERBAHÇENİN UEFA SRALAMADAKİ YERİ AÇISINDAN BU GRUPTAN ÇIKMASI LAZIM.NE KADAR PUAN ALIRSAK BİZİM GELECEĞİMİZ AÇISINDAN O KADAR İYİ OLUR.İNŞALLAH BU SENE UEFA VE ŞAMPİYONLAR LİGİNDE MÜCADELE EDEN EDKİPLERİMİZ MAÇLARININ HEPSİNİ KAZANIRLAR... turkmenefe 20.10.2005, 13:52 1. AC Milan 2. Shalke 04 3. Fenerbahce 4. Psv Eindhoven Fener uefaya gidecek ve ordanda dusecekler hakandemirezen 20.10.2005, 13:55 1. AC Milan 2. Shalke 04 3. Fenerbahce 4. Psv Eindhoven Fener uefaya gidecek ve ordanda dusecekler KINA YAKARSINIZ DİMİ? 1967_DERNEK_10UR 20.10.2005, 14:13 çıksa bana ne faydası var çıkmasa ne faydası var ..diyecekeniz ülke puanı falan bir takımla olamaz bu işler .nerde aslan geçiçnen cimbom nerde trabzon...en iyi alacağı sonuç 3.lük oda öpsün başına koysun... gercek58li 20.10.2005, 14:18 hakan merak etme gruptan çıkar fener, en az 4 puan daha alacak fener, ülke puanımız ve sivasımın uefada yolunun açılması için her türk takımının uluslarası maçlarda puan alması tur atlaması iyi sonuçtur, takımın rengi ne olursa olsun her türk sevinmelidir alınacak tüm başarılı sonuçlardan AYNEN KATILIYORUM... serhankaburcuk 20.10.2005, 14:23 Fenerbahçe dünkü gibi eğer oynarsa bu gruptan çıkmayı bırakın uefayı bile zora sokar....Ama Psv maçında 1-0 olduktan sonraki futbolunu sergilerse veya Milanodaki gibi oynarsa ilk 2 ye girer ve bir üst tura çıkar...Ama bence Fenerbahçe 3.olur ve Uefaya gider... 1967_DERNEK_10UR 20.10.2005, 14:26 Fenerbahçe dünkü gibi eğer oynarsa bu gruptan çıkmayı bırakın uefayı bile zora sokar....Ama Psv maçında 1-0 olduktan sonraki futbolunu sergilerse veya Milanodaki gibi oynarsa ilk 2 ye girer ve bir üst tura çıkar...Ama bence Fenerbahçe 3.olur ve Uefaya gider... 1967+imza+kaşe+mühür+..UZUN ZAMANIR İMZA ATMIYORDUK..:D GuNaY 22.10.2005, 03:02 fener gruptan çıkar inş... süper ligde rakibimiz olsada avrupada takımımızdır... ülke puanına ihtiyacımız olduğu bu yıllarda umarım başarılı olarak ülkemizi iyi yerlere taşırlar... Kaptan-58 22.10.2005, 08:30 fener gruptan çıkar inş... süper ligde rakibimiz olsada avrupada takımımızdır... ülke puanına ihtiyacımız olduğu bu yıllarda umarım başarılı olarak ülkemizi iyi yerlere taşırlar... BENDE BUNA İMZAMI ATAYIM... İMZA.......... avsarli behlül 22.10.2005, 08:45 u e f a ya gıder bence final oynar insallah.tabiki türk olan arkadaslarimiz ister bunu senin gibisi degil. ErdalGüler 22.10.2005, 08:54 Kim ne derse desin Fener bu güzel oyununa devam ederse turu geçer. Ayrıca bu nasıl Türklük yok bizim ülke puanına ihtiyacımız yok ne bilim bunun gibi yanlış fikirler benim fikir anlayışıma uymuyor. Biz Türksek oda bizim için avrupadaysa gidipte elin rumunu,almanını,ingilizinimi destekleyelim burası bizim ülkemiz. Galatasaray uefa kupasını aldığında meydanlara kim olursa olsun inmedimi. Ayrıca avrupada türk takımlarını desteklemeyenler türk değil bence. Herkes şunu bilksinki avrupada alınan her puanın bize faydası var. Avrupadaki tüm takımlarımız başarılı olur inşallah... Saygılar. 1967_CLUB_ÖZGÜR 22.10.2005, 08:55 insallah cikar bu sene allahdan puan alabildiler eskisi gibi 0 puanlan cikmadilar +++++++++++++++ HAYIRLISI NE DİYELİM:D eren1 22.10.2005, 09:00 bence final oynar insallah.tabiki türk olan arkadaslarimiz ister bunu senin gibisi degil. .............................. .............................. ............... gkhnszksn 22.10.2005, 09:17 Bence Fenerbahçe gruptan çıkacak güçte. Ama ben uefaya gitmesini istiyorum. Diuyeceksiniz ki kesin Beşiktaşlısın. Evet beşiktaşlıyım. Uefaya gitmesini istememin nedeni ise Fenerbahçe eğer uefaya giderse oranın altını üstüne getiri bence kupoayı da alır. Gönül isterki Final maçı Fener-Beşiktaş olsun. Ama ben fener uefaya düşerse kupayı alır diyorum. x_burnley 22.10.2005, 10:34 mrb hakan abi fikrin için teşekkür ederim ben yusuf kardeşimize bir konuda katılmıyorum fener bu gruptan çıkar almanyada shalkeyi yener bence taraftarda var almanyada bu gruptan fener ikinic çıkar benim görüşüm saygılar 1967 dernek serkan20 22.10.2005, 11:08 fener çıkmasında kim çıkarsa çıksın eren1 22.10.2005, 11:14 U.E.F.A. sız ALEM twity_58 22.10.2005, 11:28 ben insallah cıkar dıyorum cunku ona farklı bır takım olarak degıl de turkıyemızı temsıl eden adını duyuran bır takım olarak bakıyorum..her ne kadar farklı takımlara gönul vermıs olsak da TURKIYE İÇİN fenere guvenmelı ve ınanmalıyız basarılarrr 34istanbul_58 22.10.2005, 11:33 bende çıkar diyorum hem Türk futbolu için hem kendi için hem de sivasspor için faydası olacaktır diye düşünüyorum bunu da başaracak gücte inşallah bir üs tura çıkar.sevgilerle Arif Coşkun 22.10.2005, 11:39 Geçmiş yıllardaki Galatasarayın yaptığını Şimdi Fenerbahçe yapmalı.O dönemlerdeki başarılarıyla Galatasaray ülkeye kazandırdığı puanlarla avrupada 4 takımlarla mücadele etme hakkı kazandırmıştı. Fenerbahçeninde şimdi aynısını yapıp alacağı her puan takımlarımız lehinedir.Umarım gruptan çıkar ve gideceği yere kadar gitme başarısı gösterir. Saygılar serhankaburcuk 22.10.2005, 15:26 Fenerbahçe dünkü gibi eğer oynarsa bu gruptan çıkmayı bırakın uefayı bile zora sokar....Ama Psv maçında 1-0 olduktan sonraki futbolunu sergilerse veya Milanodaki gibi oynarsa ilk 2 ye girer ve bir üst tura çıkar...Ama bence Fenerbahçe 3.olur ve Uefaya gider... veysel 22.10.2005, 16:39 böyle oynarlarsa gurupdan cikarlar GuNaY 22.10.2005, 16:53 temennimiz cıkması yönünde umarım o şekilde olur... agca58 22.10.2005, 16:55 İNŞALLAH ÇIKAR ..BEN YABANCIYLA HANGİ TÜRK TAKIMI MAÇ YAPARSA YAPSIN KALBİM TÜRK TAKIMIYLADIR.. kusura bakmada fb de bi yabancı takım sayılırççhangi maçlarında 1 tane türk futbolcu gol atıyor..herpsi yabancı takımın %51 i yabancı bu demek oluyorki fenerde bi yabancı takım sayılır. açıkcası ben feneri avrupa maçlarında kesinlikle tutmuyorum..inşallah elenir ..zaten durumda onu gösteriyor..bi PSV maçıyla göklere çıkardılar ama şalke deplasmanda dağıttı tüm dünya gördü .. GuNaY 22.10.2005, 16:58 kusura bakmada fb de bi yabancı takım sayılırççhangi maçlarında 1 tane türk futbolcu gol atıyor..herpsi yabancı takımın %51 i yabancı bu demek oluyorki fenerde bi yabancı takım sayılır. açıkcası ben feneri avrupa maçlarında kesinlikle tutmuyorum..inşallah elenir ..zaten durumda onu gösteriyor..bi PSV maçıyla göklere çıkardılar ama şalke deplasmanda dağıttı tüm dünya gördü .. ilginç bir yaklaşım, bizimde yabancı oyuncumuz var bizimde teknik direktörümüz yabancı bizde mi yabancı patentli olduk??? keşke milli çıkarlar olduğunda küçük hesapları bıraksak!!! GeCeVeMaVi58pRf 22.10.2005, 17:30 bence artık fenerbahcenin 3.lük sansı bile kalmadı malesef capkin sivasli 22.10.2005, 17:33 turk futbol icin iyi olur 2 tur diyorum ben süper sivas 22.10.2005, 17:41 cıkarsa çok iyi olur ülke puanımız sükselir ama böyle oynarsa biraz zor temennimiz 2tur _iZmİrLi_yİGiDo 22.10.2005, 18:01 İNŞALLAH ÇIKACAK... KİM NE DERSE DESİN HERŞEYDEN ÖNCE TÜRK ÜM.... FB ÇIKACAK..... ;) ;) 5841 22.10.2005, 18:19 FENERBAHCEYI HAYATTA SEVMEM . FAKAT TABIKI TURK VATANDAŞI OLARAK BENDE İSTERIM AVRUPADA BIR ŞEYLER YAPSINLAR EN AZINDAN PUANLARA IHTIYACIMIZ VAR. BAŞARILAR DILERIM.YOLUN ACIK OLSUN.. zubiceman28 30.10.2005, 07:59 Fenerbahcenin grubu cok karisik herkes milan garanti diyor ama milan 3 macta sadece kendi sahasinda feneri yenebildi Psv milani mutlaka yenmek icin cikacak maca ama Shalke macini deplasmanda fenerbahce alirsa cok buyuk avantaj saglar bu grupta fenerbahce 1.de olabilir 4.de sinan-58 30.10.2005, 09:28 Kim ne derse desin Fener bu güzel oyununa devam ederse turu geçer. Ayrıca bu nasıl Türklük yok bizim ülke puanına ihtiyacımız yok ne bilim bunun gibi yanlış fikirler benim fikir anlayışıma uymuyor. Biz Türksek oda bizim için avrupadaysa gidipte elin rumunu,almanını,ingilizinimi destekleyelim burası bizim ülkemiz. Galatasaray uefa kupasını aldığında meydanlara kim olursa olsun inmedimi. Ayrıca avrupada türk takımlarını desteklemeyenler türk değil bence. Herkes şunu bilksinki avrupada alınan her puanın bize faydası var. Avrupadaki tüm takımlarımız başarılı olur inşallah... Saygılar. imza imza + kaşe +muhur bende aynı duşuncedeyim fenerbahçe bu gruptan diğerlerinin inadına 1. olarak çıkacak 1.FENERBAHÇE 2.SHALKE 04 3. AÇ MİLAN 4.PSV dj_sado_88 30.10.2005, 09:39 abiler inş. çıkar nede olsa bi TÜRK takımı -------------------CENNET-ANALARIN-AYAKLARI-ALTINDADIR--------------- ------------------MAÇ-İZLEMEYE-GELİN-KÜFÜR-ETMEYE-DEGİL------------- candan58 30.10.2005, 09:55 toprağım güzel sormuşunda bu schalke maçını alırsa çıkar 1967 dernek serkan20 30.10.2005, 10:11 inşallah çıkamazlar GFBEmir 30.10.2005, 11:10 inşallah çıkamazlar Nasil Türksünüz siz ya?? O takim türkiye bayragini tasiyo Türkiye icin mücadele ediyo ama bu kimi ilgilendiriyo. Siz gidin elin gevur takimlarini destekleyin "Alkis" bu bizim türklügümüz. CEVIK 30.10.2005, 11:25 arkadaş lar bu tür form lar kendi aranızda bölün melere sebep ola bilir burada hepimiz sivaslıyıs önce sivasspor gelir tabiki ben eski bir cimbomlu olarak bir türk takımın nın zirvelere oynamasından gurur duyarım bu fener olabilir beşiktaş veya bir anadolu takımı unutmayın ayyıldızı temsil ediyor bu vatan evlatları: renkler semboller önemli degil önemli olan türk miletinin dünya sahnesinde başarıları önemlidir ben şimdiden fener bahceye başarılar diliyorum saygılarımla ESKİ CİMBOMLU (VE KOYU SİVASLI ) TEVFİK ÇEVİK 1967 dernek serkan20 30.10.2005, 11:32 Nasil Türksünüz siz ya?? O takim türkiye bayragini tasiyo Türkiye icin mücadele ediyo ama bu kimi ilgilendiriyo. Siz gidin elin gevur takimlarini destekleyin "Alkis" bu bizim türklügümüz. benim nasıl türk olduğum seni ilgilendirmez sizin gibi hırsızlar anadolu takımlarını sömürerek şampiyon oluyorlar sonrada destek istiyorlar sizi destekleyeceğimize hamit altıntoplu schalkeyi desteklerim daha iyi CEVIK 30.10.2005, 11:36 benim nasıl türk olduğum seni ilgilendirmez sizin gibi hırsızlar anadolu takımlarını sömürerek şampiyon oluyorlar sonrada destek istiyorlar sizi destekleyeceğimize hamit altıntoplu schalkeyi desteklerim daha iyi serkan kardeşim lütfen sakin olalım benim üstdeki yazıyı bir oku lütfen selamlar bu tür polemikler sana yakışmıyor sekan ım selamlar 1967 dernek serkan20 30.10.2005, 11:58 serkan kardeşim lütfen sakin olalım benim üstdeki yazıyı bir oku lütfen selamlar bu tür polemikler sana yakışmıyor sekan ım selamlar eyw abi saol herkesin sewmediği takımlar olabilir artı polemiğe gerek yok ben fenere değilde hamitli schalkeye destek vererek milanla birlikte üst tura çıkmalarını istiyorum ErdalGüler 30.10.2005, 12:01 Kim ne derse desin Fener bu güzel oyununa devam ederse turu geçer. Ayrıca bu nasıl Türklük yok bizim ülke puanına ihtiyacımız yok ne bilim bunun gibi yanlış fikirler benim fikir anlayışıma uymuyor. Biz Türksek oda bizim için avrupadaysa gidipte elin rumunu,almanını,ingilizinimi destekleyelim burası bizim ülkemiz. Galatasaray uefa kupasını aldığında meydanlara kim olursa olsun inmedimi. Ayrıca avrupada türk takımlarını desteklemeyenler türk değil bence. Herkes şunu bilksinki avrupada alınan her puanın bize faydası var. Avrupadaki tüm takımlarımız başarılı olur inşallah... Saygılar. LÜTFEN OKUYUN... şener58 30.10.2005, 12:07 en büyük sivas 1 milan 2fenerbahçe 3 schalke 04 4 psv tugcin 30.10.2005, 12:13 Avrupa maçlarında bütün Türk takımlarını destekliyoruz, desteklemye de devam edeceğiz. Fenerbahçe'ye de gelince bu gruptan ancak üçüncü çıkar diye düşünüyorum. Bu futbolla, Daumla Fener'e çok rahat gol atılır, ben Fener'in başında olsam, bana da üçüncü olarak seni bu gruptan çıkartıyoruz deseler maç falan yapmadan kabul ederim. Ne yzaık ki Türk takımlarında iş yok. Biz bile şu futbolla, savunmayla Avrupa'da öyle bir boy gösteririzki gol falan yemeyiz, onu söyleyim yeter. Şimdi çok erken konuşuyorsun diyeceksiniz ama, günümüz futbolu, gerçek bu... Yunanistan nasıl Avrupa şampiyonu oldu unutulmasın. Adamlar sadece savunma yaptılar. Maçları hep 1-0 bitti. Sivas da zaten Türkiye'nin Yunanistanı.... heryerdeyiz61 01.11.2005, 11:35 tugcin in dediği gibi AVRUPA MAÇLARINDA BÜTÜN TÜRKK TAKIMLARINI DESTEKLİYORUZ VE DESTEKLEMEYEDE DEVAM EDECEĞİZ. AMA SADECE TÜRK TAKIMLARINI. stadına dev fenerbahçe cumhuriyeti pankartı asıp kendilerini başka memleket gibi gösteren bi takıma destek vermemizi hiç kimse beklemesin. !! hemso58 01.11.2005, 11:40 FENERBAHÇE O GRUPTAN ELİNİ KOLUNU SALLAYA SALLAYA ÇIKAR... shadow3458 01.11.2005, 11:42 tugcin in dediği gibi AVRUPA MAÇLARINDA BÜTÜN TÜRKK TAKIMLARINI DESTEKLİYORUZ VE DESTEKLEMEYEDE DEVAM EDECEĞİZ. AMA SADECE TÜRK TAKIMLARINI. stadına dev fenerbahçe cumhuriyeti pankartı asıp kendilerini başka memleket gibi gösteren bi takıma destek vermemizi hiç kimse beklemesin. !! MİLİ MAÇIMIZDA TRABZONDA TRABZON SEYİRCİSİNİN GÜRCİSTAN DİYE BAĞIRIP GÜRCÜ BAYRAKLARINI SALLADIKLARINI BU TÜRK MİLLETİ UNUTMADI UNUTMAYACAKKKKKKKKKKKKKKKKKK BOUN 01.11.2005, 11:43 Hamit Altıntop'a bol şanslar. Ülke tanıtımıysa bunu Sevgili Hamit attığı gollerle yeteri kadar yapacaktır. Kimsenin şüphesi olmasın. Hamit'in fenere atacağı goller hem Hamit'in hem de Türkiye'nin reklamını yapacaktır.:o serrkann58 01.11.2005, 11:45 Hamitin atıcagı gollere karşılık ANELKA DA golleri atarsa ne olucak ozaman 2 yer 3 atar guruptan çıkar:)) Arif Coşkun 01.11.2005, 11:53 Hamitin atıcagı gollere karşılık ANELKA DA golleri atarsa ne olucak ozaman 2 yer 3 atar guruptan çıkar:)) Serkann efendi bu ne çelişki.Hem diyorsun Sivasspor dışında burada konuşmayalım.Hem yorumlarda bulunuyorsun.Benim Sivasspor için açtığım topici birşey varmış gibi yaygara yaparak, moderatör lere sildiriyorsun. "YA GÖRÜNDÜĞÜN GİBİ OL,YADA OLDUĞUN GİBİ GÖRÜN" serrkann58 01.11.2005, 11:58 Çelişki dediğin sen kendinde bir sorgula ondan sonra başkalarına konuş sen istemiyormusun fb puan kazanmasını fb puan alamazsa seneye ne olucagını biliyormusun cl türk takımı göremeyecegiz BOUN 01.11.2005, 11:58 Sevgili Yiğidolar aklımızı başımıza alalım lütfen!... Eğri oturup doğru konuşalım. Sizlerin feneri düşünüp, başarı dilek ve temennilerinizi ilettiğinizin binde biri kadar fenerliler ve özellikle fener yönetimi Sivasımızı veya diğer kardeş Anadolu takımlarını düşünüyorlar mı? Sevgili kardeşler şuna emin olalım. Bizim onların başarısına sevindiğimizin milyonda biri kadar eğer biz başarılı olursak onlar bizim için sevinmezler. Ya hu biz onların umurunda bile değiliz. Her ortamda her koşulda onlar sadece ve sadece kendi menfaatlerini düşünürler. Kendi kazanacakları paraya bakarlar. Onlar kendi reklamlarının yapma peşindeler. Onlar bizi sadece sömürecekleri zaman hatırlarına getirirler. Neymiş efendim yok Türk takımıymış yok ülke puanıymış.... Geçelim bu ayakları. Bu ülkeye kazandırdıklarından daha çok kaybettirmediler mi? ( Kesinlikle GS'li değilim ama GS'nin hakkını yemeyelim. Bu ülkeye uluslararası arenada bir tek GS'nin katkısı olmuştur. ) Her seferinde çıkıp defalarca yüzümüzü frenklerin karşısında kızartmadılar mı? Niçin destek verelim? Niçin fener için kendimizi yoralım? Sonuç olarak ben derim ki akıllı olalım. Kimse yanlış anlamasın. fenere veya diğer üç büyüklere düşman olalım demiyorum ama destek verirken seçimimizi lütfen doğru ve akıllıca yapalım.... heryerdeyiz61 01.11.2005, 12:16 MİLİ MAÇIMIZDA TRABZONDA TRABZON SEYİRCİSİNİN GÜRCİSTAN DİYE BAĞIRIP GÜRCÜ BAYRAKLARINI SALLADIKLARINI BU TÜRK MİLLETİ UNUTMADI UNUTMAYACAKKKKKKKKKKKKKKKKKK okuyanda bunları gerçek sanacak. omaçta sadece unutulmaz oyuncumuz şotayı tribünlere çağırtdık. bugün olsun yne çağırırız. gelmiş geçmiş en iyi yabancı futbolcumuzdu o . unutulmazımız. şimdi güzel bi konuya değindin. soruyorum sana. fenerbahçeve diğer stadlarda milli maç olduğu zaman organizasyonu yapan futbol federasyonu o stada tam tamına 40 bin bayrak dağıttıda trabzonda neden en küçük bişey dağıtılmadı.? Trabzonspor klübü başkanının sayın bıçakcı bırakın bu organizasyonu biz yapalım demesine rağmen klübe hiç bi sorumluluk vermeden bütün bu kirli oyunların hazırlayıcısı olmuşlardır. ii bak. ve türkiyedeki basınında yapmak istediklerini anla. sizi iyi gaza getiriyorlar.!! http://www.ts-67.com/html/modules/coppermine/albums/userpics/taraftarlar/normal_ta1.jpg http://www.trabzonspor.org.tr/images/resimler/t3.jpg Arif Coşkun 01.11.2005, 12:24 Çelişki dediğin sen kendinde bir sorgula ondan sonra başkalarına konuş sen istemiyormusun fb puan kazanmasını fb puan alamazsa seneye ne olucagını biliyormusun cl türk takımı göremeyecegiz Serkann ya sen beni anlamıyon yada yazdıklarımı okumadan birşeyler yazayımda olsun gibi düşünüyon sanıyorum.Bak bu topicin ilk sayfalarını iyi takip et ben bu konu hakkında ne yazmışım. Ben o yazıyı sana yine kopya yaparak buraya ilave ediyorum.Sen sonra topice iyi bak ben ne yazmışım. -------------------------------------------------------------------------- ülkemize puanlar lazım Geçmiş yıllardaki Galatasarayın yaptığını Şimdi Fenerbahçe yapmalı.O dönemlerdeki başarılarıyla Galatasaray ülkeye kazandırdığı puanlarla avrupada 4 takımlarla mücadele etme hakkı kazandırmıştı. Fenerbahçeninde şimdi aynısını yapıp alacağı her puan takımlarımız lehinedir.Umarım gruptan çıkar ve gideceği yere kadar gitme başarısı gösterir. Saygılar serrkann58 01.11.2005, 12:31 Arif abi böyle konuştukça hep karşılıklı diyolaga gidiyor böyle olmasını istemem. yazını okudum ben o yazınla ilgili söylemedim HEPİMİZ isteriz türk takımlarımız başarılı olsun perşembe günü bjk maçı var oda başarılı olur inşallah seneye SİVASIM avrupada olsa fena olmaz herhalde HEPİNİZİ SEVİYORUM SAYGILAR Postaci 01.11.2005, 13:37 Yurt disinda oynuyan bütün takimlarimizi destekliyorum. Insallah Fenerde cikacak grupdan. heryerdeyiz61 02.11.2005, 14:52 fener gruptan çıkar . ama türkiye kupasındaki gruptan çıkar. çünkü türkiye kupasındaki maçlarda kendi fenerasyonları ve cem papilaları var. gel gelelim avrupaya. fenerin şuanda almış olduğu puanlar bile mucize. fenerkim gruptan çıkmak kim. onlarhakemlerle pis işlerle maç kazanmaya alışmışlar. avrupada beleşten maç kazanma yok. GRUPTAN ÇIKAMAZLAR. drummer 02.11.2005, 15:07 okuyanda bunları gerçek sanacak. omaçta sadece unutulmaz oyuncumuz şotayı tribünlere çağırtdık. bugün olsun yne çağırırız. gelmiş geçmiş en iyi yabancı futbolcumuzdu o . unutulmazımız. şimdi güzel bi konuya değindin. soruyorum sana. fenerbahçeve diğer stadlarda milli maç olduğu zaman organizasyonu yapan futbol federasyonu o stada tam tamına 40 bin bayrak dağıttıda trabzonda neden en küçük bişey dağıtılmadı.? Trabzonspor klübü başkanının sayın bıçakcı bırakın bu organizasyonu biz yapalım demesine rağmen klübe hiç bi sorumluluk vermeden bütün bu kirli oyunların hazırlayıcısı olmuşlardır. ii bak. ve türkiyedeki basınında yapmak istediklerini anla. sizi iyi gaza getiriyorlar.!! http://www.ts-67.com/html/modules/coppermine/albums/userpics/taraftarlar/normal_ta1.jpg http://www.trabzonspor.org.tr/images/resimler/t3.jpg sen tahriklere vede bilir bilmez insanların bilmeden söylediklerini umursama trabzon seyircisi hiç öyle şey yaparmı. trabzon seyircisi vatanseverdir. pkk ya atıığı tokadı şu ülkde hiç kimse unutmadı unutamaz. rumlarla olan maçta kıbrısa verilen desteği kim unutalabilir. trabzon halkının vatanseverliğinden kimsesin şüphesi olamaz . kendini bilmez üç beş kişi çıkıp nifak tohumları serpecektir,ya tutarsa diye. drummer 02.11.2005, 15:16 fener gruptan çıkarmı çıkmazmı artık beni hiç ilgilendirmiyor. benim için sivas spor var. bir de ara sıra beşiktaşı takip ederim,nede olsa eski takımım. fenerin avrupa kupalarındaki hangi başarısını söyleyeceksiniz. adamlar şampiyon liginden 1 puan alırlar kahpe medya fener hakkında destanlar ve methiyeler düzmeye başlar. ya ne oldu alt tarafı bir puan aldı. bu hep böyle gitmiştir.,böylede gidecek. bu sene gene sonuncu olur,ama kaç puan aldıysa o onlara teseelli olur. ve uzun süre bununla idare ederler. tugcin 02.11.2005, 15:45 1. PSV Eindhoven 11 2. AC Milan 9 3. Shalke 04 6 4. Fenerbahce 5 Bu grup bitse bitse böyle biter...Grubun en kötü iki takımı da sondan ikinci olurlar...Fenerbahçe yine Türkiye'nin puanlarını da düşürmeye devam eder..Yazık harcanan paralara, yapılan yatırımlara...Şu Fenerin yaptığını Türk futboluna hiçbir takım yapmadı ve biz hala Feneri övüyor göklere çıkartıyoruz....Zaten Fenerin ne olduğun da pazar günü göreceğiz.....NASIL EZİLECEK NASIL YERLE BİR OLACAK GÖRECEĞİZ...BÖYLE BİR SAVUNMASI OLAN TAKININ AVRUPADA NE İŞİ VAR? tugcin 02.11.2005, 15:51 fener gruptan çıkar . ama türkiye kupasındaki gruptan çıkar. çünkü türkiye kupasındaki maçlarda kendi fenerasyonları ve cem papilaları var. gel gelelim avrupaya. fenerin şuanda almış olduğu puanlar bile mucize. fenerkim gruptan çıkmak kim. onlarhakemlerle pis işlerle maç kazanmaya alışmışlar. avrupada beleşten maç kazanma yok. GRUPTAN ÇIKAMAZLAR. burası sivasspora gönül verenlerin sitesi mi, forumu mu yoksa yol geçen hanı mı? her telden çalan adamlar bu forumda, sitede..gslisi var, fenerlisi var, şimdi bi de trabzonlu görüyorum..kardeşim sizin işniz gücünüz yok mu? haydi başka kapıya...trabzonun sitesi mi yok yoksa? hayret bi şey ya...Sakın bana Anadolu takımıyız ayağı yapmayın, gidin kendi sitenize....burda sivasspor haricinde başka taraftar görmek istemiyorum... Arif Coşkun 02.11.2005, 16:34 Fenerbahçe'yi geçiniz artık.Bitsin artık diğer takım tartışmaları.Bizbize bakalım.Pazar' ne yaparız onu düşünelim. 1967_CLUB_ÖZGÜR 02.11.2005, 17:09 fener İN GRUPTAN CIKACAĞINI SANMIYORUM!!! O GRUPTAN PUAN ALMASI BİLE BÜYÜK BAŞARIYDI... BU KADAR I YETER DE ARTAR BİLE!!! fener SADECE TÜRKİYEDE BASARILI OLABİLİR... ODA HAKEM VE FEDERASYONUN KATKILARIYLA..... ZATEN 2 YILDIRDA BÖYLE OLUYOR!!! ercan_dpinar 02.11.2005, 17:19 bende kendi adıma çıkmasını istemiyorum daha beter olurlar inşallah gitsinler bayan voleybol liginde oynasınlar filenin sultanları 1967_DERNEK_10UR 02.11.2005, 17:23 burası sivasspora gönül verenlerin sitesi mi, forumu mu yoksa yol geçen hanı mı? her telden çalan adamlar bu forumda, sitede..gslisi var, fenerlisi var, şimdi bi de trabzonlu görüyorum..kardeşim sizin işniz gücünüz yok mu? haydi başka kapıya...trabzonun sitesi mi yok yoksa? hayret bi şey ya...Sakın bana Anadolu takımıyız ayağı yapmayın, gidin kendi sitenize....burda sivasspor haricinde başka taraftar görmek istemiyorum... KARDEŞ SENİN DERDİN NE BURAYA GELEN BAŞKA TAKIM TARAFTARLARINA LAF YETİŞTİRMEKTEN BAŞKA BİR ŞEY BİLMEZMİSİN SEN..TRABZONSPOR'DA BİR ANADOLU KLÜBÜ HER ZAMANDA GELSİNLER..BU YAZILARINI ŞİDDETLE KINIYORUM.. SONSUZA DEK SÜRECEK BİZİM AŞKIMIZ 67 YİĞİDOLARIZ HERKES GİDER BİZ KALIRIZ 67 YİĞİDOLARIZ... muRTix1 02.11.2005, 17:46 4 puan aldılar büyük başarı daha ne istiyolarki anlamıyorum hadlerini bilmeleri gerekiyo daum da açıkladı zaten bizden bi .. olmaz diye tugcin 02.11.2005, 17:55 KARDEŞ SENİN DERDİN NE BURAYA GELEN BAŞKA TAKIM TARAFTARLARINA LAF YETİŞTİRMEKTEN BAŞKA BİR ŞEY BİLMEZMİSİN SEN..TRABZONSPOR'DA BİR ANADOLU KLÜBÜ HER ZAMANDA GELSİNLER..BU YAZILARINI ŞİDDETLE KINIYORUM.. SONSUZA DEK SÜRECEK BİZİM AŞKIMIZ 67 YİĞİDOLARIZ HERKES GİDER BİZ KALIRIZ 67 YİĞİDOLARIZ... Ah gardaşım ah...hala anlamıyormusunuz gerçekleri..bize kimseden dost olmaz...ligdeki rakiplerden biri trabzon veya başka bir takım..tutup da anadolu takmı deyip niye bunları hoş görelim, aramıza alalım...sanki bilmiyorsun bu adamlar trabzon-sivas maçlarında sana nasıl küfredecek, futbolcularımıza, sivaslılara nasıl küfredecek...şimdi de gelip burda hiçbir şey olmamış gibi davranıyorlar...sonra aramızda maç olunca aslan kesilip neler söylerler... 1967_DERNEK_10UR 02.11.2005, 17:59 Ah gardaşım ah...hala anlamıyormusunuz gerçekleri..bize kimseden dost olmaz...ligdeki rakiplerden biri trabzon veya başka bir takım..tutup da anadolu takmı deyip niye bunları hoş görelim, aramıza alalım...sanki bilmiyorsun bu adamlar trabzon-sivas maçlarında sana nasıl küfredecek, futbolcularımıza, sivaslılara nasıl küfredecek...şimdi de gelip burda hiçbir şey olmamış gibi davranıyorlar...sonra aramızda maç olunca aslan kesilip neler söylerler... BİZ HERŞEYİN ÇOK AÇIK FARKINDAYIZ..DEPLASMANLARA GİDEN BİZİZ..KİMİN NE DERECE BİZE YAKIN OLDUĞUNU İYİ BİLİYORUZ..BURDAN RAKİP TAKIM TARAFTARLARINI YARGILAYAMAYIZ...ASIL BU SİTEDE BİZANS TAKIMLARININ TARAFTARLARININ İŞİ YOK.. SONSUZA DEK SÜRECEK BİZİM AŞIKMIZ 67 YİĞİDOLARIZ HERKES GİDER BİZ KALIRIZ 67 YİĞİDOLARIZ.. UMTçarşı 02.11.2005, 18:08 fenerasyonun hiç şansı yok sonuncu olarak bitirirler ancak görünen köy klavuz istemez.Avrupada cempapik -azize ve fenerasyon işlemez sVs 03.11.2005, 01:37 biz türk takımı ülke puanları için çıksınlar diye dua ediyoz sahada ki dangalaklar(ANELKA hariç) tam tersini yapıyorlar onlar takmıyorlarsa BİZİM İÇİN TINNNNN kendileri bilir. GuNaY 03.11.2005, 01:55 biz türk takımı ülke puanları için çıksınlar diye dua ediyoz sahada ki dangalaklar(ANELKA hariç) tam tersini yapıyorlar onlar takmıyorlarsa BİZİM İÇİN TINNNNN kendileri bilir. güzel yorum... biz onlardan cok istiyoruz çıkmalarını... Blackkite 05.11.2005, 17:57 en fazla uefa !! o da en fazla !! gönül isterdi ki 2. gruba çıksın ama fenerin daha çok ekmek yemesi lazım anlaşılan !! bbptek58 05.11.2005, 18:04 gönül ister ki kupayı alsın ama olmuyo bence gruptan çıkamaz daha kötüsü uefaya da gidemeyecek WİLLİAM_WALLACE 05.11.2005, 18:35 Gönül ister ama, bence hiç bi sey olmaz fenerden avrupada!! cerrah yiğido 05.11.2005, 18:54 Arkadaşlar dikatimi çekti fb,gs gibi kulüplerle ilgili forumlara katılım gayet iyi! Fenerbahçe maçı öncesi böyle bir forumun ne gereği var? Yarın bizim için önemli bir gün iken fb nin avrupadaki şansını tartışıyorsunuz! Her zaman her yerde en büyük SİVAS tanju_58 05.11.2005, 19:40 ac milan ı yenerse çıkar yenemezse uefa ya bile gidemez. serhankaburcuk 05.11.2005, 19:55 Gruptan inşallah çıkamaz.... 1967_DERNEK_10UR 05.11.2005, 19:57 Gruptan inşallah çıkamaz.... İNŞALLAH ÇIKAMAZ..+1967+KAŞE+MÜHÜR+İMZA .. DJMuRaT 05.11.2005, 19:58 FENER BU GRUPTAN NAH ÇIKAR ŞAMPİYONLAR LİGİ ORASI VOLEYBOL LİGİ DEĞİL....FENERASYON AVRUPADA İŞLEMEZ AZİZE ABLAAAAAAA!!! SONSUZA DEK SÜRECEK BİZİM AŞKIMIZ 67 YİĞİDOLARIZ.. HERKES GİDER BİZ KALIRIZ 67 YİĞİDOLARIZ.. serhankaburcuk 05.11.2005, 20:01 FENER BU GRUPTAN NAH ÇIKAR ŞAMPİYONLAR LİGİ ORASI VOLEYBOL LİGİ DEĞİL....FENERASYON AVRUPADA İŞLEMEZ AZİZE ABLAAAAAAA!!! SONSUZA DEK SÜRECEK BİZİM AŞKIMIZ 67 YİĞİDOLARIZ.. HERKES GİDER BİZ KALIRIZ 67 YİĞİDOLARIZ.. Evet orası avrupa adamlarda hiç taviz yok...İki kırmızı iş tamam..türkiyede olsa kesinlikle vermezler... DJMuRaT 05.11.2005, 20:04 Evet orası avrupa adamlarda hiç taviz yok...İki kırmızı iş tamam..türkiyede olsa kesinlikle vermezler... KEŞKE BİZİM MAÇIDA SCHALKE ARENADA OYNASAYDIK FENER DOLDURAMAZ ALMANYADAKİ SİVASLILAR DOLDURUR WALLA!ZATEN LORANTTA ALMAN ADAMIN BABASI ALMANYADA AŞİRET REİSİYMİŞ SÜLALERİ ÇOK KALABALIKMIŞ.ONUN SÜLALEDENDE GELEN OLUR.DAUMU ZATEN KİMSE SEVMİYOR KOKAİNCİ DİE.YANİ LORANT DAHA GÜÇLÜ ALMANYADA....... SONSUZA DEK SÜRECEK BİZİM AŞKIMIZ 67 YİĞİDOLARIZ.. HERKES GİDER BİZ KALIRIZ 67 YİĞİDOLARIZ.. serhankaburcuk 05.11.2005, 20:06 KEŞKE BİZİM MAÇIDA SCHALKE ARENADA OYNASAYDIK FENER DOLDURAMAZ ALMANYADAKİ SİVASLILAR DOLDURUR WALLA!ZATEN LORANTTA ALMAN ADAMIN BABASI ALMANYADA AŞİRET REİSİYMİŞ SÜLALERİ ÇOK KALABALIKMIŞ.ONUN SÜLALEDENDE GELEN OLUR.DAUMU ZATEN KİMSE SEVMİYOR KOKAİNCİ DİE.YANİ LORANT DAHA GÜÇLÜ ALMANYADA....... SONSUZA DEK SÜRECEK BİZİM AŞKIMIZ 67 YİĞİDOLARIZ.. HERKES GİDER BİZ KALIRIZ 67 YİĞİDOLARIZ.. Werner LORANT Almanyada en iyi 5 hocadan biri ve Daumdan daha önce geliyor...Ve yarında inşallah daumu üzecek...BURASI 4 EYLÜL BURDAN ÇIKIŞ YOK... GeCeVeMaVi58pRf 05.11.2005, 20:10 bence fenerbahcenin gruptan cıkma sansı kalmadı eger mılandan puan alırsa belkı uefaya gıdebılır ama gercekten işi çok zor avrupaya gittin bizi rezil ettin kötü kanarya DJMuRaT 05.11.2005, 20:17 bence fenerbahcenin gruptan cıkma sansı kalmadı eger mılandan puan alırsa belkı uefaya gıdebılır ama gercekten işi çok zor avrupaya gittin bizi rezil ettin kötü kanarya WALLA BENCEDE ÇOK KÖTÜ KANARYA serhankaburcuk 05.11.2005, 21:19 WALLA BENCEDE ÇOK KÖTÜ KANARYA Evet bencede.... Chymera58 05.11.2005, 21:24 kusura bakmayin kardesler ama fenerbahce sonuncu olacak avrupa´da hakem destegi olmadigini anladilar belki türkiye de o destek olmasaydi, dürüst kazanmayi ögrenseydiler, belki birseyler olabilirdi... mc58 05.11.2005, 22:11 Arkadaslar lütfen fanatik olmayalim fenerin bu guptan cikmasi lazim aksi takdirde gelecek yil sampiyonumuz ön eleme oynamasi gerekecek ya bizim Sivasimiz sampiyon olursa ............... tunga 05.11.2005, 22:57 Allah aşkına sen ne yapmağa çalışıyosun hakan.komik olma lütfen bizene ya fenerin ne yapacağı sizleride kınıyorum site yöneticileri.nedenmi böle bir şeye izin verdiğiniz için .gitsin fenerbahçe com da yapsın anketini neye kalırsa kalsın .rezillik bu ya ,bu günki yaptıkları rezillik yetmiyomu arkadaşlar lütfen diyorum avsarli behlül 05.11.2005, 23:08 öncelikle herkesin bayrami mübarek olsun.ben sivasliyim ve ayni zamanda fenerliyim,bu gruptan cikmak bana göre düsük bir ihtimal.insallah cikarlarda seviniriz.saygilar...... AYDIN1985 05.11.2005, 23:22 bence Fenerbahcenin sampiyonlar ligindeki rakipleri sunlar olsaydi grubu gecerdi: AC Pendik Real Mardin Dinamo Bitlis Borussia Bolu FC Aydin arkadaslar kizmayin, Fenere sinir oluyorum cünkü adamlar yari voleyball yari futbol oynayarak maci aliyorlar. Voleyball oynayamadiklari maclarda 12. adamlari yardim ediyor. BEN SIVASLIYIM, SIVASIN HAKKININI YENMESINE GÖZ YUMAM. Arkadaslar desteginizi bekliyorum. Fatih-58 05.11.2005, 23:24 yerde göge kadar haklisin aydin.muahahaha AYDIN1985 05.11.2005, 23:26 bence Fenerbahcenin sampiyonlar ligindeki rakipleri sunlar olsaydi grubu gecerdi: AC Pendik Real Mardin Dinamo Bitlis Borussia Bolu FC Aydin arkadaslar kizmayin, Fenere sinir oluyorum cünkü adamlar yari voleyball yari futbol oynayarak maci aliyorlar. Voleyball oynayamadiklari maclarda 12. adamlari yardim ediyor. BEN SIVASLIYIM, SIVASIN HAKKININI YENMESINE GÖZ YUMAM. Arkadaslar desteginizi bekliyorum. kadir20 05.11.2005, 23:46 arkadaslar kisa öz ve net yaziyorum fenerbahce bu gruptan 4. olarak cikacak göründe bakin GuNaY 05.11.2005, 23:51 sitede bundan sonra sivasspor haricinde hiçbir takımın topiğine izin vermeyelim... kendi üyelerimiz arasında husumet cıkıyor.. kendi kendimizi zedeliyor ve diğer takımlara güldürüyoruz!!! ( benim fikrim) |