Orijinalini görmek için tıklayınız : ÖĞRETMENLER GÜNÜ KUTU OLSUN

shadow3458
24.11.2005, 11:43
TÜM ÖĞRETMENLERİMİZİN ÖĞRETMENLER GÜNÜ KUTLU OLSUN.........

1967_CLUB_ÖZGÜR
24.11.2005, 11:49
ÖĞRETMENIM CANIM BENIM CANIM BENIM
SENI BEN PEK COK PEK COK SEVERIM
SEN BIR ANA SEN BIR BABA
HERSEY OLDUN ARTIK BANAAAAAAAAA

ÖĞRETMENLER GÜNÜ KUTLU OLSUN

Dağcı
24.11.2005, 11:52
24 Kasım Öğretmenler Günü ilimizde bugün törenlerle kutlanacak.
Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Millet Mektepleri Baş Öğretmenliğini kabul buyurdukları 24 Kasım Öğretmenler Günü ‘nü bugün törenle kutlayacağız.
Büyük Önder Atatürk’ün Millet Mektepleri Başöğretmenliğini kabul buyurdukları 24 Kasım Öğretmenler Günü, öğretmenler arasındaki sevgi ve saygı bağlarını kuvetlendirmek, Atatürk İlke ve inkilaplarına bağlı Türk Öğretmenlerinin bu yoldaki çalışmalarının devamını sağlamak,mesleğe uzun yıllar gönül ve ömür vererek emekli olmuş öğretmenlerimizin hizmetlerin unutulmayacağı duygusunu canlı tutmak Başöğretmen Büyük Önder Atatürk’ün ve ebediyete göçmüş bulunan öğretmenleri anmak,mesleğe yeni giren öğretmenlere mesleklerinin yüceliği şuurunu vermek böylece meslek dayanışması ve öğretmenliğin saygınlığını güçlendirmek amacıyla bugün 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle Atatürk Anıtı önünde çelenk sunulacak ve Atatürk Kültür Merkezinde törenler devam edecek...

Yeni Ülke

CÜSSKB-Aynur
24.11.2005, 11:55
Bende, tüm öğretmenlerimizin Öğretmenler Günü nü kutluyorum.

eren1
24.11.2005, 12:03
BENİM HİÇ İYİ ÖGRETMENİM OLMADI
YADA BEN IYI ÖGRENCİ OLAMADIM

LİSE BIRDE ILK YILIMDA TAKILINCA IKINCI YILA DEVAM ETMEMEM GEREKTIGINI OKULA DEVAM ETMEMIN BOSA ZAMAN KAYBI OLACAGINI SOYLEYEN BIR ÖGRETMEN TIPINI HATIRLADIKCA ONLARDAN SOGUYORUM

YINEDE KESKE OKUSAYDIM

Arif Coşkun
24.11.2005, 12:06
Öğretmenler günü ile ilgili dün akşam saat 22 de bir topic açmıştım. Kim kaldırdıysa onu KINIYORUM bu tutumundan dolayı.

drummer
24.11.2005, 12:12
sitede öğretmen varmı.

bütün öğretmenlerin gününü kutlarım.

geçmişteki ve şuandaki öğretmenlerimi şükranla anıyorum eğer aramızdan ayrılan varsa isede allahtan rahmet diliyorum.

onlar ana ve babadan sonra gelen en önemli insanlar hayatımızdaki.
anne ve babadan dahada etkileyiciydiler.
çoğu zaman onların fikirlerine hayran olduk,onlar gibi olmak istedik,onları lider seçtik kendimize,hepimizin hayatına yön veren fedakar öğretmenlerimiz.

hepinizin öğretmenler günü kutlu olsun......

Cem-Can
24.11.2005, 12:14
TÜM ÖĞRETMENLİRİMİZİN ÖĞRETMENLER GÜNÜNÜ CANI YÜREKTEN KUTLUYORUM,ÜZERİMİZDEKİ HAKLARININ FAZLASIYLA FARKINDAYIM HEPSİNE SAYGI VE SEVGİLERİMİ GÖNDERİYORUM

extrasivas
24.11.2005, 12:55
gecim derdi ile ek isler yapan,hic bir zaman haklarini odeyemiyecegimiz kisiler onlar hepsine bu kutsal gorevde vermis oduklari savasdan dolai binlerce kez tesekkurler

SEMİH-58
25.11.2005, 15:48
amcamda SİVASDA öğretmen onunda gününü kutlarım CANIM AMCAM

1984zalim58
25.11.2005, 15:57
Bütün öğretmenlerimizin öğretmenler günü kutlu olsun.