Orijinalini görmek için tıklayınız : HAYRETTIN VOLKANLA TAKAS EDILSINMI ?
CAGLAYAN 15.12.2005, 22:34 http://www.sivasspor.com/images/stories/food/Hayrettin.jpg
Hayrettin’i başka takımlara kaptırmamak isteyen Galatasaray, bu kez Sivasspor Yönetimine yeni bir teklifte bulundu.
Galatasaray Yönetim Kurulu, Hayrettin’i kendilerine vermeleri üzerine Volkan’ı Sivasspor’a vereceğini açıkladı.
ne diyorsunuz arkadaslar .....
HAYRETTIN VOLKANLA TAKAS EDILSINMI ?
yusuf_07 15.12.2005, 22:39 BU TAKAS VOLKAN IN YANINDA TOMAS LA CİHAN I DA VERİRLERSE OLABİLİR....
Arif Coşkun 15.12.2005, 22:39 Nasrettin hocanın bir misali vardır.Sanırım herkes bunu bilir."Parayı veren,düdüğü çalar"
Büyük takım dediğimiz takımlar,kim çok para verirse sanırım öyle olacak.
Gönül isterki gitmesin ama,kulubünde paraya ihtiyacı varsa ne yapacak böyle birşeye karar verebilir.
Yönetim satmaya kararlıysa ne diyebiliriz. Bir bildikleri vardır elbet.
tanju_58 15.12.2005, 22:45 HAYRETTİNİN YANINDA VOLKAN'IN LAFI DAHİ EDİLEMEZ
dogukan58 15.12.2005, 22:53 yaw galatasaryda hem oyun olarak hemde kişilik olarak sevmediğim bir kişi var oda volkan umarım sivasporumuza gelmez ..sevileceğini ve iyi bir oyun çıkaracağına inanmıyorum
sinan58_34 15.12.2005, 23:09 volkanın ustune bı volkandaha verseler hayrettının yerını tutmaz
INSALLAH YÖNETIM BÖYLE BIR HATA YAPMAZ !!!
ofgurleyuk78 15.12.2005, 23:16 Hayrettin kisiligiyle Volkan'a 10 basar. 0nsallah olmaz.. Varsa para versin biz istedigimizi aliriz.
sivaslıavukat 15.12.2005, 23:36 Sivasspor çöplük değil ve olmayacak.Kimsenin artığının hele üzerinde bir de para verip almamız gerekiyor. Taliplisi varsa versin değerini o zaman düşünelim.
YatodaSin 15.12.2005, 23:51 yaw galatasaryda hem oyun olarak hemde kişilik olarak sevmediğim bir kişi var oda volkan umarım sivasporumuza gelmez ..sevileceğini ve iyi bir oyun çıkaracağına inanmıyorum
Aynen bendede öyle gardas.Ne gicik bi insan bu volkan ya.
Gs kimi verirse versin,Volkani vermesin.Allah bize o günleri göstermesin......
Bunun zikredilmesi dahi abes geldi bana... neden takas!!!! alacaklarsa versinler bonservisini alsınlar bu şekilde biraz saçma geldi bana....
Arif Coşkun 16.12.2005, 08:37 Neden takas olsunki ? Bunda bir gariplik var. Parayla transfer ederlerse neyse,belki Volkan bizim istediğimiz tarzda bi royuncu veya değil, o seçimi biz yapalım. Bence takas olmaması gerek.
Eğer Galatasaray'a satılması düşünülüyorsa takas edilecek başka futbolcu mu yok? Volkan'ın kendine hayrı yokki bize de faydası olsun...
Onlar parada veremez çünki mali durumları kısıtlı. Onun için takas öneriyorlar. Yönetimin böyle bir düşüncesi varsa işi ağırdan alıp iyi pazarlık yapmalı.
Kaptan-58 16.12.2005, 08:43 GALATASARAY BİZİ SALAK SANIYO GALİBA... HAYRETTİN VOLKAN GİBİ 3 - 4 TANE FUTBOLCU ALIR BE... BU FİKRİN DÜŞÜNÜLMESİ BİLE ÇOK SAÇMADIR....
CÜSSKB-Aynur 16.12.2005, 08:47 Edilmesin.
HAYRETTİN'in volkanla takas edilmesi kadar saçma birşey olamaz kargalar kahkaha atmayi öğrendi sayelerinde.
yaw galatasaryda hem oyun olarak hemde kişilik olarak sevmediğim bir kişi var oda volkan umarım sivasporumuza gelmez ..sevileceğini ve iyi bir oyun çıkaracağına inanmıyorum
sana katılıyorum volkanın sivasta sevileceğini pek zannetmiyorum bende..
BekirBayrak 16.12.2005, 09:05 YA BU NASIL OLACAK VOLKAN denen adam sumuklu kendı takımında degıl 11 e 16 ya bıle gıremeyen zavallının bırı yaa SİVASSPOR a top toplayıcısı olarak gelecekse onlardan zaten var bızde gereklı degıl hemde hıc gereklı degıl
HAYRETTİN volkandan deıl 10 kat daha fazla ustun beee
Hayrettin volkan takası Sivasspora faydalı olmayacağı kanaatindeyim illada takas olacaksa bu isim HASAN KABZE olmalı.
Volkan bir baltaya sap olsaydı GS Sivas'a zaten vermezdi. Canları cehenneme.....
Ayrıca herşey parayla olmuyor. Süper ligin en az para harcayan takımıyız. Parayla saadet olsaydı Vestel şampiyon olurdu. Beşiktaş altlarda sürünmezdi. Ne demek ''çok para verirlerse Hayrettini satalım''.
Elimizdeki en verimli oyuncuyu satıp Mehmet Yıldız'la mı UEFA'ya gideceğiz? Güldürmeyin insanı..... Hedefleri olan bir takımın zenginlikten önce kaliteli bir kadroya ihtiyacı vardır. Yine de yönetim bilir. Biz ne söylesek havada kalır.....
volkan artı para ve bir tanede iyi futbolcu vermeleri lazım.
onursahin 16.12.2005, 11:14 ne işi var volkanın sivassporda gs seyircisi denizli maçında volkan dışarı diye tezehurat yaptı
LiS67_Uğur 16.12.2005, 11:16 tezahuratı falan bilmem ama hayrettinin gidişi sivasspora maddi olarak bişeylere kazancılaracaksa bence gitmeli...
Üste Saidou+Karan belki verebiliriz!
Serkan-58 16.12.2005, 14:35 HAYIR KABUL EDEMEYIZ
ReDYiGiDo 16.12.2005, 14:48 hayrettin kesinlikle gitmemelidir.. Hele ki Volkan gibi bi angut la takas asla yapılmamalıdır Bizim hayrettin nireee angut volkan nireee
cemal58yiğido 16.12.2005, 14:51 GARDAŞ SEN BENLE DALGAMI GEÇİYON HAYRETTİN KİM VOLKAN ARSLAN KİM O ADAM FENERİN KALECİSİ VOLKAN BİLE OLSA KATİYEN OLMAZ...
ULAŞIM İÇİN
cemal58yalcin@hotmail.com
ReDYiGiDo 16.12.2005, 14:56 Volkan Arslan gibi bir futbolcuyu BEn tuttğum takımda asla istemem.. İnsan onun suratına bakınca futboldan uzaklaşır. Futbol kalitesi desen zaten adam yokları oynuyor Sonradan girdiği maçlarda oyunun içine ediyor.. Ben Böyle Bir Futbolcuyu ASLA ve ASLA takımımda istemiyorum...
BENCE BU SORUNUN CEVABI DUNDEN HAZIR.
HAYIRRRRRRRRRRR...
AYRIYATEN SIZE SORUYORUM KIM ISTER BOYLE BIR TRANSFERI.HAYRETTIN NEREEE VOLKAN NEREE...
ich_liebe_dich 16.12.2005, 19:58 BENCE İMKANSIZ BİRŞEY HAYRETTİNİN YERİNİ TUTMAZ VOLKAN HAYRETTİNİN KAPASİTESİ ORTADA..........
NAZIM GÜLTÜRK
sinan-58 16.12.2005, 20:12 BU TAKAS VOLKAN IN YANINDA TOMAS LA CİHAN I DA VERİRLERSE OLABİLİR....
hayır yıne olmaz 3 unun uzerine bir 10 000 € verirlerse belki olur
sinan-58 16.12.2005, 20:17 bir tv kanalında şampiyonlar ligi programı izlıyordum orda bir konu açıldı spiker bana sivassporlu hayrettin ile there henry i karşılaştırın deseler hayrettin daha guzel derim dedi
1967_Dernek_Ayhan 16.12.2005, 20:23 SİVASSPOR A ROBERTO CARLOS U GETİRSELER YİNE HAYRETTİN GİBİ OYNAYAMAZ... ADAM BU TAKIMA CANINI KOYMUŞ GİTMESİN.............
gercek58li 16.12.2005, 20:25 Bunun zikredilmesi dahi abes geldi bana... neden takas!!!! alacaklarsa versinler bonservisini alsınlar bu şekilde biraz saçma geldi bana....
Cok dogru,hemde ne diye oyna(ya)mayan oyuncu?
Volkan,Hayrettinin yanindan gecerken besmele cekmesi lazim!
FARKI KALITESI.....
ulaşlı yiğido58 16.12.2005, 20:58 kesinlikle olmaz sivasspor da öyle karaktersiz oyuncuların yeri olamaz
1967_Dernek_Ayhan 16.12.2005, 21:29 ULAŞLI GARDAŞ YİNEDE ÖYLE KONUŞMA OLUR YA GELİR MELİR EN AZINDAN SAYGIDA KUSUR ETMEYELİM....
uçmuş bu Galatasaray yaaa...Volkan futbolcumu ya onu kabul etmezsek üste bide malzemecilerini teklif eder bunlar....galatasarın yaptığı ayıp...
taraftar olarak karsiyiz yönetim duy sesimizi
ankette bile ezici üstünlükle hayır görülüyor!!!!
LiS67_Uğur 18.12.2005, 12:43 abi hayır diyorlar ama galatasaray hayrettine karşılık olarak genç uguru, volkanı ve 1 milyon dolar verdiği gazatelerde yazıyor!!!
cengaver 18.12.2005, 12:44 ankette görüldügü gibi volkani kimse istemiyor.
VOLKANI ISTEMIYORUZ
YÖNETIM DUY SESIMIZI
Walla gazetede okudum...Volkan+Uğur 1 milyon dolar!!!!
LiS67_Uğur 18.12.2005, 12:56 Walla gazetede okudum...Volkan+Uğur 1 milyon dolar!!!!
bence bu teklife hiç beklemesinler!!!
bence bu teklife hiç beklemesinler!!!
Benim teklifim daha güzel
Saidou+Karan....
LiS67_Uğur 18.12.2005, 13:14 Benim teklifim daha güzel
Saidou+Karan....
benim ki daha daha güzel
İLİÇ+10 3milyon dolar para !!!
ankette bile ezici üstünlükle hayır görülüyor!!!!
KİMSENIN İSTEMEDIGI VOLKANI SİVASSPOR NE YAPSIN.
BEN GELEYIM ONDAN DAHA İYİ OYNARIM
KİMSENIN İSTEMEDIGI VOLKANI SİVASSPOR NE YAPSIN.
BEN GELEYIM ONDAN DAHA İYİ OYNARIM
wALLA ABİ SEN GEL HEM MAÇLARADA BERABER GİDERİZ :D
ercan_dpinar 18.12.2005, 14:18 takas değil ama kiralık olarak gelebilir
sivasli_mert 19.12.2005, 02:19 gs yedek bekleyen bir futbolcuya ihtiyacimiz yok saten tipinde meymenet yok
YatodaSin 19.12.2005, 02:35 Volkan hayatinda sadece bir macini iyi oynadi,oda fenerin Gs yi 6:0 yendigi macdaydi.Ozamanda fenerin antrönörü Lorantti.Belki adamda gabiliyet oldugunu biliyor ama dünyada en gicik kaptigim oyunculardan biri.Adamda birah topu Sifat bilene yoh.Allah bizi böyle bi oyuncudan uzak tutsun
Görünen o ki kimse Volkana sıcak bakmıyor hatta bazılarımız ağır laflarda bile bulunmuş,farzedelim Volkan transferi gerçekleşti ve Volkana SİVASSPOR forması giydirildi ya sonra,şimdi hepimizin eleştri hakkı tabiki var ama hakaret hakkı yok neyse sonra bu hakaretvari yazı yazanlar şu zamana kadar "HEP DESTEK,TAM DESTEK"diyerek yönetime destek olanlar bu sefer yönetimimi topamı tutacak?yani eğri oturup doğru konuşmak lazım bende sizler gibi Hayrettinle-Volkan takasına kesinlikle karşıyım ama yönetim "bu doğru" diyorsa bizi buralara taşıyan yönetiminde kararına saygılıyım.İstemememe rağmen bu transfer gerçekleşirde Volkan SİVASSPOR futbolcusu olursa diğer futbolcular gibi onuda bağrımıza basmamız gerektiği kanaatindeyim.
bizler görüşlerimizi belirtelim elbetteki karar yönetimin....
emsetaha 19.12.2005, 04:25 Arkadaslar böyle bir transfer söz konusu olurmu volkan zaten iyi olsa galatasarayda oynar ama hayrettin'in transferinden iyi bir ücret temin edersek neden olmasın
maksat iyi bir takım kurmaksa hayrettinde iyi bir futbolcu eger verilmesi gerekiyorsa değerini verene verilsin bizde kendi istedigimiz futbolcuyu alalım eger liğ de üst sıralarda devam etmeyi istiyorsak
BAŞKA SİVAS YOKKK
serrkann58 19.12.2005, 09:18 Aynen bendede öyle gardas.Ne gicik bi insan bu volkan ya.
Gs kimi verirse versin,Volkani vermesin.Allah bize o günleri göstermesin......
sivas sporu mali açıdan kurtaracaksa ve kendisini ispatlaması ile daha iyi yerlere geleceği umuduyla olabilir diyorum ama volkana hayır.
Görünen o ki kimse Volkana sıcak bakmıyor hatta bazılarımız ağır laflarda bile bulunmuş,farzedelim Volkan transferi gerçekleşti ve Volkana SİVASSPOR forması giydirildi ya sonra,şimdi hepimizin eleştri hakkı tabiki var ama hakaret hakkı yok neyse sonra bu hakaretvari yazı yazanlar şu zamana kadar "HEP DESTEK,TAM DESTEK"diyerek yönetime destek olanlar bu sefer yönetimimi topamı tutacak?yani eğri oturup doğru konuşmak lazım bende sizler gibi Hayrettinle-Volkan takasına kesinlikle karşıyım ama yönetim "bu doğru" diyorsa bizi buralara taşıyan yönetiminde kararına saygılıyım.İstemememe rağmen bu transfer gerçekleşirde Volkan SİVASSPOR futbolcusu olursa diğer futbolcular gibi onuda bağrımıza basmamız gerektiği kanaatindeyim.
SÖYLEDİKLERİNE AYNEN KATILIYORUM..
Etem-Murat 19.12.2005, 10:07 DEĞMEZ VOLKANA HAYRETİNİ VERMEK VERİYORLARSA KİRALİK VERSİNLER
gs nin verecek parasımı varki arkadaşlar sivassporun mali durumunu düzeltsin böyle bir takasa karşıyım, büyükşehirden gelen şımarık züppe futbolcuları kadroya sokmamak lazım, gs gibi bir takımda bile agresif futbol oynayan bir adam sivasspordamı çalışıp çok büyük işler yapacak, valla lorant heralde hesabını kitabını yapmıştır hocaya güvenim sonsuz
LiS67_Uğur 19.12.2005, 11:08 gs nin verecek parasımı varki arkadaşlar sivassporun mali durumunu düzeltsin böyle bir takasa karşıyım, büyükşehirden gelen şımarık züppe futbolcuları kadroya sokmamak lazım, gs gibi bir takımda bile agresif futbol oynayan bir adam sivasspordamı çalışıp çok büyük işler yapacak, valla lorant heralde hesabını kitabını yapmıştır hocaya güvenim sonsuz
abi öğrendiğim kadarıyla galatasarayın 150 milyon dolar borcu varmıŞ
serhankaburcuk 21.12.2005, 20:32 Valla daha öncede söylediğim gibi Hayrettin bu sezon sonuna kadar bir yere gitmemeli...Sezon sonunda yönetim kurulu ve transfer komitesi ile görüştükten sonra kararını vermeli...Valla görünen o ki Galatasarayın Hayrettini alacak parası yok alamazda herhalde...Fenerbahçeyede bence gitmemeli orada futbol hayatı tehlikeye girer...Mahmut Hanefinin durumu belli...Bana kalırsa Avrupaya direkt transfer olmalı....HAYRETTİN İÇİN VE KULÜBÜMÜZ İÇİN HAYIRLISI OLSUN...
SEMİH-58 24.12.2005, 15:33 sorulur mu bu gardaş ne demek o bizim canımız
Champion_58 24.12.2005, 16:04 bence hayrettin daha değerli
Etem-Murat 24.12.2005, 17:07 o ne la hayrettinmi volkanmı deseler kim ne der ben hayri derim ya siz
serhankaburcuk 24.12.2005, 17:41 Valla daha öncede söylediğim gibi Hayrettin bu sezon sonuna kadar bir yere gitmemeli...Sezon sonunda yönetim kurulu ve transfer komitesi ile görüştükten sonra kararını vermeli...Valla görünen o ki Galatasarayın Hayrettini alacak parası yok alamazda herhalde...Fenerbahçeyede bence gitmemeli orada futbol hayatı tehlikeye girer...Mahmut Hanefinin durumu belli...Bana kalırsa Avrupaya direkt transfer olmalı....HAYRETTİN İÇİN VE KULÜBÜMÜZ İÇİN HAYIRLISI OLSUN...
Valla daha öncede söylediğim gibi Hayrettin bu sezon sonuna kadar bir yere gitmemeli...Sezon sonunda yönetim kurulu ve transfer komitesi ile görüştükten sonra kararını vermeli...Valla görünen o ki Galatasarayın Hayrettini alacak parası yok alamazda herhalde...Fenerbahçeyede bence gitmemeli orada futbol hayatı tehlikeye girer...Mahmut Hanefinin durumu belli...Bana kalırsa Avrupaya direkt transfer olmalı....HAYRETTİN İÇİN VE KULÜBÜMÜZ İÇİN HAYIRLISI OLSUN...
ama sonuçta Sivasspor 'un bütçesi Belli tarnsferden iyi para kazanmalıyız ki daha iyilerini veya genç yetenekleri alabileleim..Ama Sivasspor için hayırlısı ne ise o olsun!!!
ErdalGüler 24.12.2005, 18:29 kesinlikle hayırrr
serhankaburcuk 24.12.2005, 18:32 ama sonuçta Sivasspor 'un bütçesi Belli tarnsferden iyi para kazanmalıyız ki daha iyilerini veya genç yetenekleri alabileleim..Ama Sivasspor için hayırlısı ne ise o olsun!!!
Süper ligde herşeyin başı para...Bizde eğer satacaksak bile iyi bir paraya vermeliyizki gelecek para ile Yeni Hayrettinleri yetiştirelim...
volkanın ustune bı volkandaha verseler hayrettının yerını tutmaz
..........
11 tane volkanı verseler yetmez....o bir SİVAS SEVDALISI
ceyhun58 28.12.2005, 16:50 umarım sivasspor yönetimi böyle bir hataya düşmez
bu iş parayla çözülür
eğer hayrettin satılacaksa devre sonu verilmesi daha iyi olur hel sivasspor yönetimi önünü görmüş olur.
volkan kalsın vereceklerse hasan kabzeyi ve bir miktarda para verirlerse olabilir
1967_DERNEK_10UR 28.12.2005, 19:23 TAKAS DÜŞÜNÜLECEK EN SON TRANSFER OLMALI...
VOLKANIN KENDİNE FAYDASI YOKKİ BİZE OLSUN
Berkovic 28.12.2005, 19:29 Galatasaraylı Volkanın Kişisel Bir Becerisi Yok, Çok Agrasif Onlarda Volkandan Kurtulmak İçin Size Teklif Sunuyor KANMAYIN BUNU HERKES BİLİYOR.
serhankaburcuk 28.12.2005, 19:34 Arkadaşlar Hayrettin sezon sonuna kadar Sivasspor forması giymeye devam edecek...İnşallah güzel futboluna devam edecek....
serhat3358 28.12.2005, 21:11 Görünen o ki kimse Volkana sıcak bakmıyor hatta bazılarımız ağır laflarda bile bulunmuş,farzedelim Volkan transferi gerçekleşti ve Volkana SİVASSPOR forması giydirildi ya sonra,şimdi hepimizin eleştri hakkı tabiki var ama hakaret hakkı yok neyse sonra bu hakaretvari yazı yazanlar şu zamana kadar "HEP DESTEK,TAM DESTEK"diyerek yönetime destek olanlar bu sefer yönetimimi topamı tutacak?yani eğri oturup doğru konuşmak lazım bende sizler gibi Hayrettinle-Volkan takasına kesinlikle karşıyım ama yönetim "bu doğru" diyorsa bizi buralara taşıyan yönetiminde kararına saygılıyım.İstemememe rağmen bu transfer gerçekleşirde Volkan SİVASSPOR futbolcusu olursa diğer futbolcular gibi onuda bağrımıza basmamız gerektiği kanaatindeyim.
DÜŞÜNCELERİNE AYNEN KATILIYORUM...
simyacı58 28.12.2005, 21:27 volkan g.saray kafilesi ile sivasa bile gelemez kaldıki hayrettin ile takas edilsin
serhankaburcuk 08.01.2006, 15:09 Volkan? hangi volkan?
Galatasaraylı Volkan...Başka sorun varmı<???
YÖNETİME DESTEĞİMİZ TAMDIR.
serhankaburcuk 08.01.2006, 15:17 Arkadaşlar bence bu transfer dedikodularının artık son bulması gerekir...Çünkü sezonun başlamasına az kaldı ve futbolcularımız kafalarının bu tür polemiklerle bulanması futbolcularımıza zarar verir...Artık alacağımız ve yapacağımız son yabancı transferin kim olacağı üzerine yoğunlaşmalıyız...
Bu topiği kilitliyorum....
|