Orijinalini görmek için tıklayınız : ÜMİT AYDIN ANTALYASPOR'DA
SivasSpor.Com 16.01.2006, 21:33 Sivasspor’la önceki gün yollarını ayıran Ümit Aydın Antalyasporla anlaştı.
Sivasspor Yönetimine ailevi sorunları olduğunu bu nedenle de Sivas’a gelmek istemediğini belirten Ümit’in sözleşmesi karşılıklı olarak fes edilirken, yıldız futbolcu dün Antalyasporla anlaştı.
Antalyasporla resmen anlaşan Ümit Aydın dün takımıyla birlikte ilk idmanına da çıktı. Ümit, Antalyaspor için elinden geleni yapacağını belirtirken Antalyaspor Yönetim Kurulu Ümit Aydın’la güçlerine güç kattıklarını açıkladı.
1967_DERNEK_10UR 16.01.2006, 21:36 HEMENDE TAKIM BULMUŞ KENDİNE..GİTTİĞİ YER SANKI ÇOK İYİ BİR YER..2 .LİG DE SÜRÜNSÜN DURSUN..
CAGLAYAN 16.01.2006, 21:36 KENDISI BILIR ZORLA GÜZELLIK OLMAZ ALLAH BELA..INI VERSIN
İkinci ligde başarılar(!)...
karacaören34-58 16.01.2006, 21:47 ZATEN SİVASSPORA LAYIK DEĞİLDİ ONUN KAPASİTESİ YETMEZ Dİ ONUN LAYIK OLDUĞU YERLER DAHADA AŞAĞILAR AMATÖRRR ANTALYA ONUN İÇİN BİLE BÜYÜK KAREK....SİZ LERİN SİVASTA YERİ YOK....
DeLi YuReK 58 16.01.2006, 22:35 boyle s..........sizler le isimiz olmazzzz
gercek58li 16.01.2006, 22:40 BIRAKIN BASI KARNINA YA NE HALI VARSA GÖRSÜN
BAKTIKI SIVASSPORDA OYNAYACAK KAPASITESI YOKTUR BAHANE GÖSTERDI!
AC TAVUK KENDINI DARI AMBARINDA GÖRÜRMÜS!..
deli_yigido 16.01.2006, 23:05 Spora da bu konuyu karıstıyorya ben bişi diyemiyorum zaten Sivas'ım çok çekti allah.... yaa amannn ...... olsun gitsin sanki bi faydası olacaktı
:mad:
Kendi bilir zaten YİĞİDO olmak herkese nasip olmaz onada olmadı,SİVASSPOR büyüklüğü onun ezikliğini ortaya çıkardı kendine yakışanı yapıp ikinci lig takımına vitrin olan Süper ligi değişti...Ne demiş Mustafa Kemal Atatürk "Ben sporcunun ZEKİ,çevik ve aynı zamanda ahlaklısını severim"belki çevik,belki ahlaklı ama ZEKİ olmadığı kesin olsaydı ikinci ligi değil SÜPER LİGİ seçerdi.
BROTHERS58 17.01.2006, 00:53 HEMENDE TAKIM BULMUŞ KENDİNE..GİTTİĞİ YER SANKI ÇOK İYİ BİR YER..2 .LİG DE SÜRÜNSÜN DURSUN..
ONUR GARDAS BEN BURDA YAZMADIM ANLASTIK DİYE AMA HABERİNİZ OLSUN ÜMİT BURDAKİ GAZETELERE DAHA ÖNCEDEN ANTALYA İLE ANLASTIGINI SÖYLEMİŞTİ.AMA BİZLE ANLASINCA SÖYLEMEK İZTEMEDİM YANİ BİZ ANTALYANIN ELİNDEN ALDIK AMA ONUN AKLI ANTALYADA KALMIS. GERİ DÖNDÜ HAYIRLISI UMARIM BİZ DAHA İYİSİNİ ALIRIZ.
HakkıTİMUÇİN 17.01.2006, 07:21 Ailevi sorunları antalyaya gidince bitecek sanki ???
Lorantın disiplininden korktu herhalde...
Onlar yılmaz vuralla iyi anlaşırlar...
çok iyi bir futbolcuydu keşke kalsaydı...
BU ŞAHIS İÇİN YAZACAKLARIMIZI DAHA ÖNCE YAZMIŞTIK ZATEN
BUNUN İÇİN TOPİC AÇMAYA BİLE DEĞMEZ
BİR DAHA DA ÜMİT AYDIN İÇİN TOPİC AÇILMASINI İSTEMEM...
ONA ANTALYASPORDA BAŞARISIZLIKLAR DİLERİM...:D :D
BİZDEN AYRILMAK İSTEDİ ADAM GİBİ Bİ KULUBE GİTSE Bİ ŞEY DEMİYCEM SÜRÜNSÜN 2. LİGDE...
ümitin olayı bana şeyi BÜLENT UYGUN un olayını hatırlattı şuan menajerimiz olan asker bilo nun da bundan önce takımımızda futbol oynarken ailevi nedenlerden dolayı sivasta kalamayacağını açıklamış ve gitmişti ama şimdi bizim tabiri caizse takımımızın yarısından fazlası iyi varsın ASKER BİLO....
alimuharrem58 17.01.2006, 13:26 nedıyelım ıkıncı lıg de basarılar
Etem-Murat 17.01.2006, 13:50 GELENLERDE KACIYOR NEDEN ANLAMADIM KİMİ AİLESİNİ MAHANA EDİYOR KİMİ SİVASTAN BİR UZAKLAŞIRCASINA YENİ TAKIM BULUP KACIYORLAR HAYIRDIR BESLE KARGAYI OYSUN HESABI OLUYOR BİRAZDA
uzaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.bne
twity_58 17.01.2006, 14:48 İkinci ligde başarılar(!)...
:rolleyes: evet basarılarr..
Sivasspora bişey olmaz kendi kaybetti.2. lig takımında eşine ve Ümite başarılar...
dj_sado_88 18.01.2006, 16:27 demekki kendini ikinci lige laik görüyomuş ne diyelim kendi bilir
|