Orijinalini görmek için tıklayınız : SEDAT SİVASSPOR YOLUNDA
SivasSpor.Com 16.01.2006, 21:36 Sivasspor Yönetimi yollarını ayırdığı Ümit Aydın’ın yerine İstanbulsporlu Sedat’ı takibe aldı.
Sivasspor Transfer Komitesi bu futbolcu ile görüşmelere başlarken Sedat ile prensipte anlaştığını açıkladı.
Konu ile ilgili olarak bir açıklama yapan Sivasspor İdari Menajeri Bülent Uygun, “ Daha önce anlaştığımız Ümit Aydın’ın transferinde pürüz çıktı.
Bu nedenle bu futbolcunun alternatifi olarak listemizde bulunan İstanbulsporlu Sedat ile görüşmelere başladık. Sedat ile yaptığımız görüşmeler sonrası her konuda anlaşmaya vardık.
Önümüzdeki günlerde bu futbolcunun kulübü ile de görüşmelere başlayacağız.”dedi.
Yabancı futbolcu transferi hakkında da bilgiler veren Uygun, Nijerya ve Kamerun milli takımlarında forma bazı futbolcuları yakın takipte olduklarını bir iki gün içinde bu transferi de gerçekleştireceklerini belirtti.
Hakikat Gazetesi
CAGLAYAN 16.01.2006, 21:38 ARTIK ASPARAGAS HABERLERE DOYDUK IMZA ATILMADAN HIC BIR SEYE INANMAM .
İstanbulspor bizim pilot takımmı anlamadım başka takımmı yok yaaaa:confused: :confused:
1967_DERNEK_10UR 16.01.2006, 21:41 WALLA BENDE İNANMIYOMMMMMMMMMMMMMMMMM
karacaören34-58 16.01.2006, 21:51 YA BEN BAŞTAN BEİ SÖYLÜYORUM BİZE TERCÜBELİ AYAKLAR LAZIM BİZ YENİ BİR TAKIMIZ SÜPERLİGDE BİZ BÖYE Bİ YERE VARAMAYIZ???
alti tane oyuncumuz gitmis adi sani duyulmamis futbolcular aliyoruz allah sonumuzu hayretsin gidisat pek ic acici degil
Etem-Murat 16.01.2006, 22:37 bendeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee einanamıyommmmmmmmmmmmmmmmmmmm mmmmmmmmWALLA BENDE İNANMIYOMMMMMMMMMMMMMMMMM
gercek58li 16.01.2006, 22:42 KESKE ILK YARIDAKI GIBI KALSAYDIK DÜSE KALKA GIDIYORDUK
ISTANBULSPORA ABNEMIYIZ YA?
KESKE ILK YARIDAKI GIBI KALSAYDIK DÜSE KALKA GIDIYORDUK
ISTANBULSPORA ABNEMIYIZ YA?
istanbulsporla konum veyer değiştiriyoruz sanki
istanbul spor bizim altyapimiz gibi oldu bizden onlara onlardan bize baska takim yok sanki
Ya anlamadığım ikinci lig futbolcusu alacaksak bizimkilerin neyi vardıda sattık ki?
ALLAH SONUMUZU HAYR ETSİN!
rallicifurkan 17.01.2006, 11:33 bırak ya bu oyuncumu bu futbolcumu.
neden bu oyuncuyu alıyorlar.
cen canıda aldık faydası yok.
imza atılmadan inanmam alınsa bile tanımıyorum sedatı inşallah iyi futbolcudur.....
Arif Coşkun 17.01.2006, 11:47 Çok yalnış bir transfer politikası izliyoruz. piyango çeker gibi ya tutarsa misali,daha tecrübeli ve isim yapmış bir iki futbolcu almamız gerekirdi.İşimiz şansa bırakılmış gibi.Hayırlısı.
garibo58 17.01.2006, 13:24 [QUOTE=Ser58dar][COLOR="black"][B]Ya anlamadığım ikinci lig futbolcusu alacaksak bizimkilerin neyi vardıda sattık ki?
ALLAH SONUMUZU HAYR ETSİN.
ortasaha topçusu alıyorlar en iyisini yapıyorlar.korkmayın bu kadar bence 2 tane daha almalılar.ikinci yarı sivasspor fırtınasına hazır olun.neler olacak neler çok can yakacak sivasım
alimuharrem58 17.01.2006, 13:31 imza atılmadan hıc bır seye inanmıyorum
Etem-Murat 17.01.2006, 13:47 ALLAH AŞKINA SEDATTA KİM TANIYAN VARSA YAZSINDA BİLELİM NASIL BİRİ NE MEMKİDE OYNUYOR HANGİ TAKIMDA OYNAMIŞ
NASIL OYNUYOR BİLEN VARSA YAZSIN KARDAŞ BİZDE BİLELİM
bari bu adamı alalım yaaa
alimuharrem58 17.01.2006, 14:18 İNŞALLAH BUNU ALACAGIZ
iyi bir forvete ihtiyacımız var
twity_58 17.01.2006, 14:44 ARTIK ASPARAGAS HABERLERE DOYDUK IMZA ATILMADAN HIC BIR SEYE INANMAM .
bende yaw tam bunu yazacaktım ..tesekkurler caglayan abıcım :)
1967_Dernek_Murat 17.01.2006, 14:55 istanbul spor bizim altyapimiz gibi oldu bizden onlara onlardan bize baska takim yok sanki
GARDAŞ HERKEŞ İŞİNE BAKSIN SİZENE NERDEN KIMI ALŞDIKLARI SİZİ İLGİLENDİRMEZ DEMEKKI BEGENDILER SANKI SİZMİ CIKARDINIZ BU TAKIMI SUPER LİGE.ARKADAŞLAR BIRAKIN YÖNETIMİ ELEŞTİRMEYİ HERKEŞ İŞİNE BAKSIN SEN TARAFTARSAN TAKIMINI DESTEKLE .KIM GELMİŞ KİM GİTMİŞ BİZİ ALAKADAR ETMEZ. BU TAKIMI BU SEVIYEYE GETIRENDE YÖNETIM DI BUNDAN SONRADA YÖNETECEK YÖNETİMDİR.
abi laf olsun diye de transfer yapılmaz ki!
1967_Dernek_Murat 17.01.2006, 15:16 abi laf olsun diye de transfer yapılmaz ki!
CANIM KIMSE LAF OLSUN DIYE TRANSFER YAPMAZ.
NOLACAK ABİ PARA YOK PUL YOK İSTANBULSPORDAN ALIYORUZ..MİLLET AVRUPADAN GOLCU GETİRİYOR BİZ 2. LİGDEN TOPLUYORUZ..İŞİMİZ ZOR 2. YARI BAYA Bİ DÜŞECEZ BÖYLE GİDERSE..HİÇ BİR HAZIRLIK MAÇINI KAZANAMADIK..
YİĞİDO EKOLÜ HERHALDE İSTANBULSPORDAN FUTBOLCU ALMAK OLDU..
GARDAŞ HERKEŞ İŞİNE BAKSIN SİZENE NERDEN KIMI ALŞDIKLARI SİZİ İLGİLENDİRMEZ DEMEKKI BEGENDILER SANKI SİZMİ CIKARDINIZ BU TAKIMI SUPER LİGE.ARKADAŞLAR BIRAKIN YÖNETIMİ ELEŞTİRMEYİ HERKEŞ İŞİNE BAKSIN SEN TARAFTARSAN TAKIMINI DESTEKLE .KIM GELMİŞ KİM GİTMİŞ BİZİ ALAKADAR ETMEZ. BU TAKIMI BU SEVIYEYE GETIRENDE YÖNETIM DI BUNDAN SONRADA YÖNETECEK YÖNETİMDİR.
HACI SEN NİDİYON ÖYLE.KİM GELMİŞ GİT GİTMİŞ BİZİ İLGİLENDİRMEZ OLUR MU HİÇ..OZMAN KÖTÜ Bİ TAKIM KURULDU BİZİ İLGİLENDİRMEZ OLURMU..TARAFTAR HERŞEYE DESTEĞİNİ GERKİRSE KÖSTEĞİNİ KOYMAK ZORUNDA..BAKIN BJK TARAFTARI YOULAYI NE HALE GETİRDİ..DENİLEBİLİR Mİ Kİ SİZENE SİZ NE KARIŞIYORSUNUZ BUNU YÖNETİM ALDI DİYE..OLMAZ HACI.KATILMIYORUM SANA..
serhankaburcuk 17.01.2006, 15:38 Valla ben bu transfer haberlerine inanmıyorum artık...İmza atılmadan topçu Sivasa gelmeden inanmam ben...Birde bizim bu İstanbulspor ile yakınlığımızda amma fazla imiş...Ya oradan futbolcu alıyoruz yada onlara satıyoruz...Bize 11 zorlayacak adam lazım...Yedek değil...
1967_Dernek_Murat 17.01.2006, 15:46 HACI SEN NİDİYON ÖYLE.KİM GELMİŞ GİT GİTMİŞ BİZİ İLGİLENDİRMEZ OLUR MU HİÇ..OZMAN KÖTÜ Bİ TAKIM KURULDU BİZİ İLGİLENDİRMEZ OLURMU..TARAFTAR HERŞEYE DESTEĞİNİ GERKİRSE KÖSTEĞİNİ KOYMAK ZORUNDA..BAKIN BJK TARAFTARI YOULAYI NE HALE GETİRDİ..DENİLEBİLİR Mİ Kİ SİZENE SİZ NE KARIŞIYORSUNUZ BUNU YÖNETİM ALDI DİYE..OLMAZ HACI.KATILMIYORUM SANA..
ABİÇİM KLAVYE BAŞIN DA FUTBOLCU ALIP SATAN ARKADAŞLAR VAR BIZIM MADDİ GÜCÜMÜZ MÜ VAR. OTURUYORUZ KLAVYE BAŞINA YOK ŞU TOPCU YOK BU TOPCU HANİ PARA KOLAYMI FUTBOLCU ALMA NEDEN KIMCIKARDI BU TAKIMI SİZ KORKMAYIN BU TAKIM BU RAYA GELMİŞSE BURDA KALIR. BİZİM BİLDİGİMİZİN EN GÜZELİNİ SİVASSPOR YÖNETIMI BİLİYOR. BENİ BJK İLGİLENDİRMEZ BANANE BJK NIN TARAFTARINDAN BEN SİVASLIYIM VE SİVASSPOR LUYUM. BİZİM SİVASSPOR YÖNETİMİNE SAYGI VE GÜVENCİMİZ SONSUZ.İYİKİ VARSINIZ BAŞKANIM
extrasivas 17.01.2006, 16:04 istanbul spor bizim altyapimiz gibi oldu bizden onlara onlardan bize baska takim yok sanki
bence art niyet aranmamasi lazim sonucta kimden alindigi degil bizdeki icraatlari onemli
halil_58_yigido 17.01.2006, 16:08 selam millet panik yapmayın bizim yönetim en iyisini yapar iyi bir golcü alırız ve ligi ilk 5 içinde bitiririz malatya maçınıda 2 0 alırız yigidoya güvenin şarkışlalı halil
arkadaslar! bence sivasspor maddi bir kriz icerisinde! anladigim kadariyla yaptigi trandferlerden ziyade sattigi oyunculardan cok zarar görecektir! insallah düsündügüm gibi olmaz.....
capkin sivasli 17.01.2006, 17:16 hani prensiple anlastigimiz kenndy nerde hani nerde boyle haberlere ben inanmiyorum bize yalanlar soyleniyor yakisirmi sivasligimiza bu soruyu yonetime veriyorum!!!!!!
Umariz bu transfer basariyla gerceklesir
özsivasli1903 17.01.2006, 21:29 ikinci yarida sivasimiza kimler geldi kimler gitti hic bilmiyoruz...
su oyuncu alindi diyorlar bide bakiyom baska oyuncu almislar...
slmlar özsivasli Bugra...
Etem-Murat 17.01.2006, 21:32 alalım da bu sedat kim ğönderdiklerimizde bari iyi biri olsa bari
biliyorumki adam alamadığımızdan bulduğumuz adam bize altın gibi gelmeye başladı deüilmi
Bu İstanbulsporla ilişkimiz ne boyutta anlayamadım gitti???SedaT ismini daha önce duyanınız war mı ???Hangi mevkide oynar ?yaşı kaçtır??
dj_sado_88 18.01.2006, 16:33 yeter artık balon haberlere karnımız tok şiştik be
alimuharrem58 18.01.2006, 16:39 İMZA ATTI DEMEDEN ARTIK HIC BIR OYUNCUNUN GELECEGINE INANMAMAYA BASLADIM
1967_DERNEK_MUSTAFA 18.01.2006, 16:40 ARTIK ASPARAGAS HABERLERE DOYDUK IMZA ATILMADAN HIC BIR SEYE INANMAM .
BENDE ARTIK BIKTIM BÖYLE HABERLERDEN HERKES KİMİ ALDIK DİYE SORUYO YALAN SÖYLEYE SÖYLEYE BIKTIM İMZAYI ATMADAN FORMAYI GİYMEDEN İLK 11 E GİRMEDEN BENDE DAHA İNANMAM
|