Orijinalini görmek için tıklayınız : KAMP YARAMADI

SivasSpor.Com
16.01.2006, 22:47
Antalya Manavgat’ta ikinci yarı hazırlıklarını sürdüren Sivasspor, burada yaptığı maçlarda da galibiyete hasret kaldı.

Antalya’da toplam üç hazırlık maçı yapan Kırmızı-beyazlı ekip bu maçların ikisinde berabere kalırken birinde ise sahadan mağlubiyet ile ayrıldı
Sivasspor Antalya’da yaptığı son hazırlık maçında Rusya`nın güçlü ekiplerinden Rubin Kazan`a 2-0 mağlup oldu.

Sivasspor ilk yarıda rakibine oranla daha çok topa sahip olmasına rağmen gol pozisyonlarına girmekte zorlandı. Oyunu daha çok kendi sahasında kabul eden Rus ekibi, yakaladığı kontrataklarla etkili olmaya çalıştı.

Maçın ilk yarısı oldukça sert geçti. 2 takım oyuncuları birbirlerine oldukça sert müdahalelerde bulunurken, Rus takımından bir oyuncunun Sivassporlu bir futbolcuya attığı tekme sonucunda saha bir anda karıştı. 2 takım oyuncuları birbirlerinin üzerine yürürken hakem ve 2 ekibin teknik yönetiminin araya girmesiyle gerginlik büyümeden önlendi.
Tekmeyi atan Rus futbolcu kırmızı kart görürken, iki takım arasında yapılan anlaşma gereği Rus takımı, oyuna başka bir oyuncuyu sokarak maça 11 kişi ile devam etti. Karşılaşmanın ikinci yarısında Sivasspor`da genç oyuncular da forma şansı buldu.
Rubin Kazan bu yarıda bulduğu 2 golle sahadan 2-0 galip ayrıldı. Sivasspor böylece Antalya kampında yaptığı maçların tamamında da galibiyet yüzü göremezken Lig’de devam eden galibiyet hasretini hazırlık maçlarında da devam ettirmiş oldu.
Hakikat Gazetesi

1967_DERNEK_10UR
16.01.2006, 22:48
MAĞLUBİYETLERDEN ZİYADE ANTALYASPOR VE RUBİN KAZAN MAÇLARINDA Kİ SERTLİKLER DAHA DA ÖNEMLİYDİ..İNŞALLAH TAKIM LİG MAÇLARINDA BÖLE AGRESİF OLMALIYIZ...

CAGLAYAN
16.01.2006, 22:48
BU TRANSFERLERLE ANCAK BU KADAR OLUR NE DIYEYIM ... IKINCI YARIDAN FAZLA ÜMIDIM YOK ! ALLAH HAKKIMIZDAN HAYIRLISINI VERSIN. INSALLAH KURTLARA YEM OLMAYIZ.
ARKADASLAR KUSURA BAKMAYIN COK DOLUYUM

GuNaY
16.01.2006, 22:57
BU TRANSFERLERLE ANCAK BU KADAR OLUR NE DIYEYIM ... IKINCI YARIDAN FAZLA ÜMIDIM YOK ! ALLAH HAKKIMIZDAN HAYIRLISINI VERSIN. INSALLAH KURTLARA YEM OLMAYIZ.
caglayan abi sonuna kadar haklısın...

drummer
16.01.2006, 23:33
bu kasıtlı yapılan bir şeymiş gibi sanki.
takımı düşürmek için uğraşanlar var sanki.
yanlış düşünen ben olurum işallah.
ama durum onu gösteriyor gibi

gercek58li
16.01.2006, 23:36
SIZLERIN KARAMSARLIGINI ANLIYORUM AMA GÜN DOGMADAN NELER DOGAR BI BAKARSIN BIRINCI YARIDAN DAHA IYI OLURLAR INSALLAH
HAZIRLIK MACLARI ZATEN ÖLCÜ OLAMAZ!..

GuNaY
16.01.2006, 23:56
SIZLERIN KARAMSARLIGINI ANLIYORUM AMA GÜN DOGMADAN NELER DOGAR BI BAKARSIN BIRINCI YARIDAN DAHA IYI OLURLAR INSALLAH
HAZIRLIK MACLARI ZATEN ÖLCÜ OLAMAZ!..
elbetteki ölçü olamaz abi ama futbolcu almadan eldekileri göndermenin mantığını anlayamadık:confused: :confused:

Serd@r
17.01.2006, 02:04
Kampta ortaya koyduğumuz oyun ortada tekwando-karetevari bir oyun bunun en önemli sebeplerinin başında yetersizlik gelir ne zamanki bir insan karşısındaki rakibini kendinden kuvvetli ve diri görürse hemen bu yola başvurur,işte bizim takımda bunu görmeye başlıyoruz,yani bizlerdeki sıkıntıyı onlarda yaşıyor.İnşallah ilk yarıdan iyi oluruz ama görünen köyde klavuz istemiyorki.

BROTHERS58
17.01.2006, 02:10
HAZIRLIK MACLARI ZATEN ÖLCÜ OLAMAZ!..0

ABİCİM KESKE SENİN GİBİ GÖREBİLSEK DURUMU AMA ANLASILMAZ BİR GAFLETTE TAKIM,DEVRE ARASI İDMAN YAPMAK YETMİYOR SEN AYNI YERİNDE DURURSAN VE ARKADAN GELENLER TAKVİYE YAPARSA SEN YİNE AYNI OYNU OYNARSIN AMA ONLAR YENİ OYUNCULARIYLA VE REKABETLE SENİN GÖZÜNÜN YASINA BAKMAZ.ALLAHTAN TEK DİLEĞİM TAKIMDA SAKATLIK OLMASIN YOKSA 0 0 BİTSİN DİYE HERMAÇ YÜREGİMİZ AGZIMIZDA COK MAÇ BEKLİYOR BİZİ.MEHMET YILDIZ MOHAMMED ALİ GİTTİ GOLCÜ NERDE?BALİLİNİN KEYFİNE KALDIYSAK VAY HALİMİZE!!!

RÜTBESİZ ASKER
17.01.2006, 10:44
Eski günler gerimi geliyor yoksa zevkle maç izleyeceğimize galipken yada berabere iken bir an önce maç bitsede kurtulsakmı diye yine düşüneceğiz.
Beyler taraftarı strese sokmayın herkesi gönderdiniz bir flaş transfer yapmadınız.böyle giderse 4 eylül stadınıda boşaltacaksınız.Taraftarları evlere hapis edeceksiniz.Yazık olur.Yapmayın ne olur.

1967_DERNEK_10UR
17.01.2006, 10:46
ŞU LİG BİR BAŞLASA HAYIRLISIYLA..MİLLET ŞİMDİDEN SİVASSPOR'U KÜME DÜŞÜRDÜ.NE BİÇİM TARAFTARSINIZ SİZ ..

MERİÇ
17.01.2006, 10:49
Kamp güzel gecmesede inşallah ligde iyi oluruz........

1967_DERNEK_10UR
17.01.2006, 10:53
KAMPTA Kİ TEK AKSİLİK BANA GÖRE 2 MAÇTA ÇIKAN OLAYLAR FUTBOLCULARIMIZ ÇOK STRESLİ...LİGE YANSIMASIN..

Kaptan-58
17.01.2006, 11:13
inşallah ikinci yarı daha iyi olur herşey..

rallicifurkan
17.01.2006, 12:28
transver yapamadık anca bizim oyuncuları gönderdik. bunun için takım bu hale düştü inşallah ligin 2. yarısında böyle olmaz.

CÜSSKB-Aynur
17.01.2006, 13:29
Hazırlık maçları takımlar için bir ölçü olamaz.
İlk yarı hiç şans verilmemesine rağmen adından en çok söz ettiren takım oldu. Bu nedenle iskeleti bozulmamış olan, Lorant ın disipliniyle yeterli kondisyona ulaşmış takımımızın, bu sezonda çok can yakacağına inanıyorum.

Şimdiden moralimizi bozmaya hiç gerek yok.

eren1
17.01.2006, 13:58
rus kazan takımı çok iyi bir ekipti skordan çok mücadele önemliydi maçı izleyemediğimiz için yorum yapmak dogru olmaz

inanıyorum ki sivasspor malatyayı yenecek

alimuharrem58
17.01.2006, 14:33
ikinci yarı daha ıyı olacak hazırlık maclarına bakmayalım LÜTFEN

Etem-Murat
17.01.2006, 14:38
bekliyelim de görelim yarayıpda yaramadığını
bakarakhemen kötü düşenmeyelim bu sivas spor
değilmi bizi bu raya kadar getirdi bundan sonrada
devam ettirir sevinmemizi

twity_58
17.01.2006, 15:46
birinci yarıdakı gibi fırtınalar estıren sivassporu istıyoruz.. artık nasıl olacaksa olsun ama bu kadar gelmısken gerılemeyı kabul etmek cok kötüü.. :confused:

berlinlisivasli
17.01.2006, 19:22
YUUUUUHHH yani git ya sikt töbe töbe gitmis elalemin arbaci takimina yenilmis peh git ya bunlardan adam olmaz belliydi!!!!! lig maclarinin sonunda zaten beraberlik ve maglubiyetlerden bvelliydi bu oyuncu lazim hemde cabuk:mad: :mad: :mad:

dj_sado_88
17.01.2006, 19:39
insan korkmuyo degil elle tutulacak bi adam akıllı transferimiz yok inş.2. başarılı oluruz

DeLi YuReK 58
17.01.2006, 19:48
tabi kamp kotu gecer
DAHA TRANSFERRR GORMEDIK
MILLET BUGUN DE 5 KISI ALIYOR
BIZIM TAKIM NE YAPIYORRR
ALLAH YARDIMCIMIZ OLSUN

fatih_5834
17.01.2006, 20:08
elbetteki ölçü olamaz abi ama futbolcu almadan eldekileri göndermenin mantığını anlayamadık:confused: :confused:
KAFASINA GORE TAKILIYORLAR GUNAY ABI..ONDAN SONRADA UST USTE MALUP OLDUMU DIRENMEYE CALISIYORLAR...

DJMuRaT
18.01.2006, 17:06
Ligde Telafi edeceğimize inanıyorum....

dj_sado_88
18.01.2006, 17:22
Ligde Telafi edeceğimize inanıyorum....
inş. dedigin gibi olur