Orijinalini görmek için tıklayınız : > DİŞİKANARYA BURDAAAA

disikanarya
04.12.2005, 19:06
DİŞİKANARYADAN SELAM OLSUN SİZLEREEEEEEEEE

BEN HEP BURDAYIM SİZ NERDESİNİZ ???
TAKLITLERIMDEN SAKININ :)

serseri_5834
04.12.2005, 19:09
hoş geldin bacım aramıza

nicolasdasouza58
04.12.2005, 19:09
hosgeldin renkdasim !!!

cemal58yiğido
04.12.2005, 19:12
MRB
BİZ ZATEN TANIŞIYORUZ

GuNaY
04.12.2005, 19:12
Evet hep burdasın :) Hatta sitenin enlerine girecek kadar aktif oldun tebrik ederim...
Farklı bir tarz farklı bir görüşşş...
Ve sitemizin güzelliğide bu!!!
Senin güzel rakip taraftarlarla güzel duygular içerisinde beraber olmak... Dahada uzun yıllar burada kalman dileğimle....

GUNAY :)

MERİÇ
04.12.2005, 19:13

çiğdem abla sen misin?benzettim de bayağı

disikanarya
04.12.2005, 19:16
Evet hep burdasın :) Hatta sitenin enlerine girecek kadar aktif oldun tebrik ederim...
Farklı bir tarz farklı bir görüşşş...
Ve sitemizin güzelliğide bu!!!
Senin güzel rakip taraftarlarla güzel duygular içerisinde beraber olmak... Dahada uzun yıllar burada kalman dileğimle....

GUNAY :)

teşekkürler günaycımmmmm arkadaşlar ben yaklşaık 2,5 aydır burdayım sayfadan çıkmıorum :) Tuğba bu arada canım no çiğdem :)

ElbeyLi58
04.12.2005, 19:18
bakiyorumda keyfiniz yerinde
allah keyfinizi hic bozmasin...................... .............................. ..............

Burda Fb lafi olmas burasi SivasSpor !!!!!
--------------------------------------------------------------------------

mucahitbaba58
04.12.2005, 19:22
ne yagcisiniz yaw bu kadar olmaz bakin size yigido degil yagci derler :))

disikanarya
04.12.2005, 19:23
allah keyfinizi hic bozmasin...................... .............................. ..............

--------------------------------------------------------------------------

aaaaaaaaa lütfen elbeyli şimsi boşuna spekülasyon yaratmayalım herkes beni tanıyor artık sölediğin şeyin bilincindeyin bunu unutma olmasam burda olmam

MERİÇ

--------------------------------------------------------------------------abi bu misafirimiz ayrıca bu siteye kayserililer bile üye oldu buna adminler karar werir ama kayserililer bile üye oluyosa fenerbahceliler kendi siteleri gibi takılabilirler...bu arada pardon coook benzettim seni birinr dişikartal

GuNaY
Laf olsun diye birseyler yazıp kimseye hakaret etme!!!!

disikanarya
04.12.2005, 19:25

sölediğin şeyin farkında deilsin herhalde tartarak cevap yaz yağ mış

ElbeyLi58
04.12.2005, 19:26
aaaaaaaaa lütfen elbeyli şimsi boşuna spekülasyon yaratmayalım herkes beni tanıyor artık sölediğin şeyin bilincindeyin bunu unutma olmasam burda olmam
inanki yanis anasilma var kimsenin kalbini kirmak istemem
SivasSpor gine yenemedi stress oldum ::P

MERİÇ
04.12.2005, 19:27
kibar olmak ve yagcılığı birbirinden ayıramıyo arkadas heralde......

disikanarya
04.12.2005, 19:30
inanki yanis anasilma var kimsenin kalbini kirmak istemem
SivasSpor gine yenemedi stress oldum ::P

inşallah hepberaber herşeyın ustesinden geleceğiz yeterki destekleyelim

ElbeyLi58
04.12.2005, 19:33
inşallah hepberaber herşeyın ustesinden geleceğiz yeterki destekleyelim
ins. .............................. ..... :rolleyes:

Arif Coşkun
04.12.2005, 19:35
Medeni ve saygı kuralları içerisinde her kim olursa olsun değişik görüşlerini biizmle paylaşmalarının ne sakıncası olabilir?Misafir arkadaşlara daha iyi davranmalyız diye düşünüyorum.
Herkese saygılar

sinan58_34
04.12.2005, 19:36
hosgeldın aramıza dısıkanarya sıtemıze renk kattın umarım hepberaber hada nıce seneler gecırırız www.sivasspor.com da

cemal58yiğido
04.12.2005, 19:39
doğru elbeyli kardeşim burda sivaslı taraftarı var

______________________________ ________________

havası sert insanı mert sivasım

twity_58
04.12.2005, 19:44
HOSGELDİN BACIM..SİTE HERKESE ACIKTIR..BU ARADA BENDE FENERLIYDIM YANİ :D

sinan58_34
04.12.2005, 19:47
doğru elbeyli kardeşim burda sivaslı taraftarı var

______________________________ ________________

havası sert insanı mert sivasım

ben bu fıkıre katılmıyorum bızım sıtemız herkese acık sadece sıvaslı olan gırecek dıye bı kaıde yok sıtemıze herkes gırır zıyaret edebılırler bu fıkırın bıze bı getırısı olmaz sadece goturusu olur devamlı bı catısma ıcıne surukler

ErdalGüler
04.12.2005, 19:54
Öncelikle sitemize hoşgeldin... Burası sivassporumuzun tek adresi tabiki sivasspor olacak ancak rakipler ve diğer konularda bizim ilgilenmemiz gereken önemli şeyler... Dostluk ve beraberlik adına Sivasspor taraftarlarıda herzaman diğer rakip taraftarlarına ve takımlarına örnek davranış içerisindedir zaten... Burada Sivasspor da konuşulacak diğer bütün takımlarda ve hatta bütün güncel konularda... Yoksa sitemiz yavanlaşır ve bir anlam ifade etmez... Bir takımın rakibi yoksa ve rekabet yoksa o takım takım olamaz zaten... Sadece kendi görüşlerimizle kendimizi avuturuz... Rakiplerimizin görüşleride bizim için önmeli olmalıdır ve öylede zaten.... Saygılar...

Etem-Murat
04.12.2005, 19:56
MERHABA BURDAYIZ SEN NERDESİN

hancer58
04.12.2005, 20:04
HERKES GELSİN ONA LAFIMIZ YOKTA SU KAYSERİLİLER GELMESİN İNSAN OLAN GELSİN YANİ
AMA BUNUN SİVASI VAR SADECE O MAC İÇİN İSKENDERUNDAN GELECEM KAYSERİLİ VARSA İİİİİİİ OKUSUN HEPSİNİ BEKLERİZ SİVASA
HA BİDE HER HOROZ KENDİ COPLUGUNDE OTERMİŞ YA BU LAF SİVASLILAR İÇİN GECERLİ DEGİL BİZ HERYERDE OTERİZ
BU KAYSERİSPORUN SİTESİ VARMIYA VARSA VE BİLEN VARSA BANA GONDERSİN Bİ ZAHMET ARKADASLARLA BİRAZ MUHABBET EDEYİM ONLARIN ANLAYABİLECEGİ DİLDEN BURDA SAYGISIZLIK YAPMAK İSTEMİYORUM

58 memo
04.12.2005, 20:11
Selam yiğidolar...
Ben Dişi Kanarya Tuğba ya hoşgeldin demiştim
ve tekrar hoşgeldin diyorum..
Sitemizde birçok takımın taraftarı var..
önemli olan centilmence muhabbetler olması...
Selam ve saygılar tüm Sivaslılara....

adilakbulut
04.12.2005, 20:23
basligi görünce eyvah dedim, bu kizi coktan asmis kesmislerdir dedim kendi kendime. hele sivas fener macin´dan sonraki yorumlari okuduktan sonra. neyseki birsey olmamis hala hayatta :))

ErdalGüler
04.12.2005, 20:26
HERKES GELSİN ONA LAFIMIZ YOKTA SU KAYSERİLİLER GELMESİN İNSAN OLAN GELSİN YANİ
AMA BUNUN SİVASI VAR SADECE O MAC İÇİN İSKENDERUNDAN GELECEM KAYSERİLİ VARSA İİİİİİİ OKUSUN HEPSİNİ BEKLERİZ SİVASA
HA BİDE HER HOROZ KENDİ COPLUGUNDE OTERMİŞ YA BU LAF SİVASLILAR İÇİN GECERLİ DEGİL BİZ HERYERDE OTERİZ
BU KAYSERİSPORUN SİTESİ VARMIYA VARSA VE BİLEN VARSA BANA GONDERSİN Bİ ZAHMET ARKADASLARLA BİRAZ MUHABBET EDEYİM ONLARIN ANLAYABİLECEGİ DİLDEN BURDA SAYGISIZLIK YAPMAK İSTEMİYORUM

Doğru söylüyorsun ama biz Sivasspor olarak onlara ne kadar centilmen olduğumuzu kanıtlamalıyız... Bakın siz öyle yaptınız ama biz buyuz diyebilmeliyiz...
Birde hani FB-GS derbisi yokmu buda öyle birşey bence SİVAS-KAYSERİ içanadolunun derbisi... Ama kayserililer çok ayıp ediyor... Biz onların düştüğü duruma düşmeyelim dostluğu elden bırakmayalım... Saygılar.

Arif Coşkun
04.12.2005, 20:28
basligi görünce eyvah dedim, bu kizi coktan asmis kesmislerdir dedim kendi kendime. hele sivas fener macin´dan sonraki yorumlari okuduktan sonra. neyseki birsey olmamis hala hayatta :))
Sitemizde bayanlara karşı güzel bir hoşgörü var. Bu arkadaşımız yalnışlıkla "erkekkanarya" yazsaydı bilemiyorum ama başına ne gelirdi acaba:))

hancer58
04.12.2005, 20:33
Doğru söylüyorsun ama biz Sivasspor olarak onlara ne kadar centilmen olduğumuzu kanıtlamalıyız... Bakın siz öyle yaptınız ama biz buyuz diyebilmeliyiz...
Birde hani FB-GS derbisi yokmu buda öyle birşey bence SİVAS-KAYSERİ içanadolunun derbisi... Ama kayserililer çok ayıp ediyor... Biz onların düştüğü duruma düşmeyelim dostluğu elden bırakmayalım... Saygılar.
tamam biz centilmen olalım olalımda nereye kadar bugun yapılanlar gecmişte yapılanlar onuda gec bizim sitemizde bize hakaret etmeler; bi yere kadar insanlara hakettigi sekilde davranmazsan sen zaralı cıkarsın bunların hakkı insan gibi agırlanmak degil bunlar kendileri gibi hayvanca davranmak

ich_liebe_dich
04.12.2005, 20:49
ARAMIZA HOŞGELDİN BENDE NAZIM GÜLTÜRK(İCH_LİEBE_DİCH) AMA SADECE SİVASLI OLSAN DAHA İYİYİDİ BE

1967_Dernek_Ayhan
04.12.2005, 20:53
abi bu misafirimiz ayrıca bu siteye kayserililer bile üye oldu buna adminler karar werir ama kayserililer bile üye oluyosa fenerbahceliler kendi siteleri gibi takılabilirler...bu arada pardon coook benzettim seni birinr dişikartal

ÖNCELİKLE HOŞ GELDİN TUĞBA

MERİÇ AYRICA ELBEYLİNİN ADMİN OLDUĞUNU UNUTMAAAAA.....

DJMuRaT
04.12.2005, 20:57
Hoşgeldinde İmzan Briaz abes!!!Çünkü Heryerde ve Her şartta Sivasspor!!!

ErdalGüler
05.12.2005, 01:03
tamam biz centilmen olalım olalımda nereye kadar bugun yapılanlar gecmişte yapılanlar onuda gec bizim sitemizde bize hakaret etmeler; bi yere kadar insanlara hakettigi sekilde davranmazsan sen zaralı cıkarsın bunların hakkı insan gibi agırlanmak degil bunlar kendileri gibi hayvanca davranmak

O Zaman onlardan farkımız kalır mı sence?

Serd@r
05.12.2005, 01:24
Öncelikle aramıza hoş geldin,burda ismin,cismin tuttuğun takımın bir önemi yok insan olman kafi ancak bu site sonuçta www.sivasspor.com bunun bilincinde hareket ettiğin ve bu slogan çerçevesinde yazılarına yön verdiğin sürece baş tacısın.

GuNaY
05.12.2005, 01:27
Sivaslı olmamana rağmen birçok sivaslının dahi yapamadığını yapıyorsun...
Özellikte chatteki EN BÜYÜK SİVAS demen gerçekten güzel oluyor :)

Koniciva
05.12.2005, 01:31
Artık FB miş GS mış Beşiktaşmış bunları sadece rakibimiz olarak ansak arkadaşlar nede olsa üç büyük devri bitti artık tek büyük devri açıldı oda SİVASSPORRRRRRRRRR devri sanırım çoğunluk bana katılıyordur.Yasin

GuNaY
05.12.2005, 01:41
Artık FB miş GS mış Beşiktaşmış bunları sadece rakibimiz olarak ansak arkadaşlar nede olsa üç büyük devri bitti artık tek büyük devri açıldı oda SİVASSPORRRRRRRRRR devri sanırım çoğunluk bana katılıyordur.Yasin
katılmamak elde değil... ve sitemizde şunuda görüyoruz sivaslı olmamına rağman bircok sivasspor sempatizanı var :)

drummer
05.12.2005, 02:14
Sitemizde bayanlara karşı güzel bir hoşgörü var. Bu arkadaşımız yalnışlıkla "erkekkanarya" yazsaydı bilemiyorum ama başına ne gelirdi acaba:))
çok haklısın arif coşkun.
çok centilmeniz bayanlara karşı.
erkek egemen sitede bayan olmanın avantajını iyi kullanıyor kanaryacı arkadaşımız.

bu topiği erkek kanaryacı açsaydı aynı yazılar yazılırmıydı acaba.

!

BROTHERS58
05.12.2005, 04:34
YA KEŞKE HEP SENİN GİBİ BİZLERE DEĞER VERENLER GELSE HER GELEN BİZİ KENDİ TARAFINA CEKMEYE DİĞERLERİNE DÜSMAN ETMEYE CALISIYOR,OYSA BİZ BİR TAKIMIZ VE AYRIYIZ KİMSENİNDE KOLTUGUNUN ALTINA GİRMEKTE İSTEMİYORUZ!

azad_58
05.12.2005, 05:23
burda neler oluyorda haberimiz yok disi kanarya hosgeldin bende erkek kanarya fenere saygilar aslan yigidom

eren1
05.12.2005, 08:47
BUNDAN SONRA SİTEYE HER YENİ GİREN KENDİNE BEN GELDİM DİYETOPİC AÇSIN LÜTFEN.........

DİĞER ÜYELERİN BU ZATTAN NEYİ EKSİK.......

Cem-Can
05.12.2005, 09:06
BUNDAN SONRA SİTEYE HER YENİ GİREN KENDİNE BEN GELDİM DİYETOPİC AÇSIN LÜTFEN.........

ah eren vah eren herzamanki galatasaraylığın üzerinde yine,allah ıslah etsin başka ne diyeyim....

disikanarya
05.12.2005, 09:08
Sivaslı olmamana rağmen birçok sivaslının dahi yapamadığını yapıyorsun...
Özellikte chatteki EN BÜYÜK SİVAS demen gerçekten güzel oluyor :)

günaycım senın ve bu sitedeki diğer arkadaşların yaklaşımı gerçekten güsel eğer öyle olmasaydı dediğim gibi burda olmazdım burda herşey doğal ve delikanlı ve ben burdayım sizlerleyim... chattan nerdeyse hiç çıkmıyorum zaten :) sizlerle olmak güsel ... hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum sizleri çok seviyorum

disikanarya
05.12.2005, 09:13

ERENCİM BEN YENI GELMEDİM BEN ZATEN BURDAYDIM AMA SADECE NEDENLE Bİ TOPİC AÇTIM NEDENSİZ İŞ YAPMAM VE BEN TOPİCİ AÇARKEN DAHİ DANIŞTM KİMSEYE HESAP VERMEK YADA AÇIKLAMA YAPMAK ZORUNDA DEĞİLİM SÖZ SAHİBİ OLMAKTA ÖZGÜRSÜN BUNA BENDE KARIŞAMAM AMA BAŞINDAN BERİ BENİM AK DEDİĞİME SEN KARA DEMEK ZORUNDAMISIN SORUN YAŞAMAYAYIM DİYE KONUSTUGUMUZDA SENINLE UZLAŞTIĞIMIZI DÜŞÜNÜYORDUM FAKAT ANLIORUMKI HİÇ BİŞEY ALMAMISSIN

serrkann58
05.12.2005, 09:32
Medeni ve saygı kuralları içerisinde her kim olursa olsun değişik görüşlerini biizmle paylaşmalarının ne sakıncası olabilir?Misafir arkadaşlara daha iyi davranmalyız diye düşünüyorum.
Herkese saygılar

disikanarya
05.12.2005, 09:38
burda neler oluyorda haberimiz yok disi kanarya hosgeldin bende erkek kanarya fenere saygilar aslan yigidom

hoşbuldum erkek kanarya aman deyim aslan deme be tüylere zarar :)

Etem-Murat
05.12.2005, 09:46
KANARYAMISIN KUŞ MUSUN BU BİZİ İLGİLENDİRMEZ BİZ SENİ İNSAN OLARAK ARAMIZDA GÖRMEKTEN MENMUNUZ ADABINLA OLDUKTAN SONRA NİYE OLMASIN KANARYA

disikanarya
05.12.2005, 09:59
KANARYAMISIN KUŞ MUSUN BU BİZİ İLGİLENDİRMEZ BİZ SENİ İNSAN OLARAK ARAMIZDA GÖRMEKTEN MENMUNUZ ADABINLA OLDUKTAN SONRA NİYE OLMASIN KANARYA

merhaba etem saol hitab güsel :) ben zaten adabımla edebımle dostlugumla burdayım

hemso58
05.12.2005, 10:04
TUGBA SITEDEN CIKTIGIN YOK VALLAHA BU GIDISLE ENLER ARASINA DA GIRERSIN...

disikanarya
05.12.2005, 10:31
TUGBA SITEDEN CIKTIGIN YOK VALLAHA BU GIDISLE ENLER ARASINA DA GIRERSIN...

sen ne diosun inatçı seçmişler bile :)

Siir_Misali
05.12.2005, 10:32
EVET BENDE SİTEDE DEVAMLI GÖRÜYORUM TUĞBA ARKADAŞIMIZI...DÜŞÜNCELERİNİ BİZİMLE PAYLAŞTIGIN İÇİN TEŞEKKÜRLER TUĞBA NAM-I DİĞER DİŞİKANARYA :)

hemso58
05.12.2005, 10:32
sen ne diosun inatçı seçmişler bile :)

SEÇEBİLECEKLERİNİN EN İYİSİNİ SEÇMİŞLER...

disikanarya
05.12.2005, 10:45
SEÇEBİLECEKLERİNİN EN İYİSİNİ SEÇMİŞLER...

aaa neden öle düşündün
şiiir misali görüşün için teşekkürler arkadaşım ...

sivasli_tufan
05.12.2005, 11:33
bisey söylemek istiyorum eren arkadasimin dedigi gibi her giren bir topic acsinb onlarada herkez bi hosgeldin desin bir bayan suraya topic acti diye herkez yaziyor eger o disikanarya degilde erkek kanarya olsaydi millet simdi tartisiyordu fb nin burada isi olmaz diye. kimsede alinmasin bu benim görusum.

hemso58
05.12.2005, 11:50
aaa neden öle düşündün
şiiir misali görüşün için teşekkürler arkadaşım ...

NE BİLİYİM Bİ ANDA ÖYLE DÜŞÜNDÜM :D
ŞAKA YAW ŞAKAA...

hemso58
05.12.2005, 11:53
bisey söylemek istiyorum eren arkadasimin dedigi gibi her giren bir topic acsinb onlarada herkez bi hosgeldin desin bir bayan suraya topic acti diye herkez yaziyor eger o disikanarya degilde erkek kanarya olsaydi millet simdi tartisiyordu fb nin burada isi olmaz diye. kimsede alinmasin bu benim görusum.

GÖRÜŞÜNE SAYGI DUYARIM AMA ŞUNU UNUTMA BU SITENIN KAPISI HERKESE ACIKTIR.BUNDAN ONCE DEDIGIN GIBI ERKEK FB TARAFTARLARIYLA BIRAZ SORUN YASANDI AMA ONALRIN SEBEBI BASKAYDI.BURDA HERKESE TAVRIMIZ AYNI YALNIZ SAYGILI OLMALARI KOSULUYLA.
TUGBA ARKADASIMIZIN SAYGILI OLDUGUNA INANIYORUM...

1967_DERNEK_10UR
05.12.2005, 12:17

SENİ TAKLİT ETMEK NE MÜMKÜN..SİTEMİZE RENK KATTIN..

Kaptan-58
05.12.2005, 12:26

SEVİYELİ OLDUĞU SÜRECE BAYAN VEYA ERKEK HİÇ FARKETMEZ.. HER TÜRLÜ TAKIMIN TARAFATARINA KAPIMIZ AÇIK.. .

Etem-Murat
05.12.2005, 12:32
MERHABA DİŞİ KANARYA NE HABER BAKIYONDA SENDE COK ÇILGINSIN CHETE ADAMI DÜĞECEKSİN ELİNE GECİRSEN BİRA SAKİN O SAKİN OL DA MOLLA DESİNLER

1967_DERNEK_MUSTAFA
05.12.2005, 12:36
hoş geldin tuğba şeref verdin inşallah memnun kalırsın burdan

etfal el hicara
05.12.2005, 12:42
Bu sene şampiyon görelim sizi
Ölmeden mezara koymayın bizi

korkutamaz bizleri musalla taşı
ölümüne seviyoruz biz beşiktaşı

puar
05.12.2005, 12:43
evet dişikanarya tekrar hoşgeldin...

etfal el hicara
05.12.2005, 12:43
sivaslıyız ama beşiktaş dışında

BOUN
05.12.2005, 12:52

Kardeşim sitemize hoşgeldin.

Zenit maçında Çarşı yine mükemmeldi.

Tabii Pascal faktörü de işin içinde vardı.....

Ben artık Sivassporluyum ama Beşiktaş taraftarının hakkını yememek lazım. Ateşli taraftar....

İnşallah birgün bizim Sivas taraftarıda öyle olur....

disikanarya
05.12.2005, 13:08
SENİ TAKLİT ETMEK NE MÜMKÜN..SİTEMİZE RENK KATTIN..

aa teşekkür ederim onurcum o senın güzelliğin ...

disikanarya
05.12.2005, 13:10
Bu sene şampiyon görelim sizi
Ölmeden mezara koymayın bizi

korkutamaz bizleri musalla taşı
ölümüne seviyoruz biz beşiktaşı

güldürme beni allah aşkına ya sev sanda bişey diyen yok al sonuna kadar senın olsun :)

disikanarya
05.12.2005, 13:13

bizler annelerimizide işin içne alıp annelerimize küfür eden insanlara asla saygı duymayız ateşinize bişey diyemem

disikanarya
05.12.2005, 19:04
hoş geldin tuğba şeref verdin inşallah memnun kalırsın burdan

teşekkür ederim abicim sizleri tanımak güsel ve burda olmaktan gayet memnunum

Arif Coşkun
05.12.2005, 19:11
çok haklısın arif coşkun.
çok centilmeniz bayanlara karşı.
erkek egemen sitede bayan olmanın avantajını iyi kullanıyor kanaryacı arkadaşımız.

bu topiği erkek kanaryacı açsaydı aynı yazılar yazılırmıydı acaba.

!

Bende onu belirtmeye çalıştım Reşat Bey.
Bakıyorum açılan sürede rekor kıracak topic :))

x_burnley
05.12.2005, 19:53
HER ZAMAN HER YERDE EN BÜYÜK SİVAS

BIRAKIN ARTIK ŞU FENERBAHÇEYİ YAZIK ETMEYİN KENDİNİZE
TUĞBA SANA YAKIŞTIRAMADIM VALLA

dogukan58
05.12.2005, 19:58
valla ne yalan söyleyim bu kadar anlamsız bi konuya bu kadar msj atılmış gerçi şuan benimkide burda yazılıyor ama mecburen .............bakın ben size bişey öylemek istiyorum:
ben doğuanadoluda sehit olan vatan aslanları için topic açtığımda bu kadar yazı gelmemmişti buda beni üzdü ziyadesiyle ,,,,
yani bi bayan arkadaşımız fenerbahce lehine bi topic açıyor bizim millet dolup taşıyor !!...PES VALLAHA

SivasLady
05.12.2005, 20:15
valla ne yalan söyleyim bu kadar anlamsız bi konuya bu kadar msj atılmış gerçi şuan benimkide burda yazılıyor ama mecburen .............bakın ben size bişey öylemek istiyorum:
ben doğuanadoluda sehit olan vatan aslanları için topic açtığımda bu kadar yazı gelmemmişti buda beni üzdü ziyadesiyle ,,,,
yani bi bayan arkadaşımız fenerbahce lehine bi topic açıyor bizim millet dolup taşıyor !!...PES VALLAHA

al bendende o kadar - kesinlikle 100% hak veriyorum
arkadaslar o kadar topic var
bundanda önemli olanlara bunun kadar
ilgi gösterseniz ne mutlu bize olacak

1967_DERNEK_10UR
05.12.2005, 20:16

ALLAH AŞKINA TUĞBA BU BAŞLIĞI ÇOK ARADIN MI? GÖRDÜKÇE GÜLÜYOM :D...BAŞKA BİR ŞEYLERİ ÇAĞRIŞTIRIYOR..

disikanarya
05.12.2005, 21:59

merhaba arkadaşım topicin bi anlamı yok ama bnm için bu insanların yazdıkları her kelımenın bir anlamı var bunu açarkende söledim aksını ıddıa etmıorum zaten nedenım vardı açtım ama sonucta burda bı topic var ve bişeyler yazılıo iyi veya kötü düşünceler bırakında buna okuyanlar karar versin ona göre cvp atılsın yanı bende buna anlam veremıorum iyi ok sitemını ettin daha çok ilgi gösterılır ama keşke yazmasaydın forumlardada açtığın topicleride gördüm yani daha dikkat ederis görüşünü dikkate alıcam saol arkadaşım

dogukan58
05.12.2005, 22:07
sende saol bence daha tutarlı topic olursa seve seve yazarız yorumlarımızı

fantastick
06.12.2005, 13:59
tuğba sen elindeki polopart ın kıymetini bilmiyosun gibi geldi bana :D

Sweetgirl
06.12.2005, 14:10
Hosgelmissin aramiza bacim...
Senden tek ricam var dünkü yaptigin hatayi birdaha tekrarlama... burasi tribün degil bir spor sitesi... inan sana hic yakistirmadim tugba.

fantastick
07.12.2005, 11:50
Hosgelmissin aramiza bacim...
Senden tek ricam var dünkü yaptigin hatayi birdaha tekrarlama... burasi tribün degil bir spor sitesi... inan sana hic yakistirmadim tugba.

tuşiba bu uyarı sana gelmiş hayırdır ne yaptın...

acakislalimahoni
07.12.2005, 12:15
HER YERDE HER ZAMAN
HASTALIK TA VE SAĞLIKTA
İYİ GÜNDE KÖTÜ GÜNDE

İLERİDE VE GERİDE

EN BÜYÜK SİVASSPORRRRRRRRR KISKANANLAR ÇATLASINNNNNNNNN,

etfal el hicara
07.12.2005, 12:27
kanaryanın kanadını PSV kırdı ÇARŞI 58

CÜSSKB-Aynur
07.12.2005, 12:34
kanaryanın kanadını PSV kırdı ÇARŞI 58

Bu işi kendi sitelerinizde yapsanız nasıl olur??

ErdalGüler
07.12.2005, 16:22

haklısın doğukan ama bu sitemi bence site yönetiminin değerlendirmesi lazım.. o kadar gereksiz topik varken gerçekten ilgiyi hakeden topikler bazen kapatılıyor.. Nedenini anlamak mümkün değil... Umarım moderatör arkadaşlar bu uyarıyı dikkate alırlar... Saygılar.

SEMİH-58
07.12.2005, 16:33
HOŞ ĞELDİN ARAMIZA

yusuf_07
07.12.2005, 16:34
BU ALEMDE ÇARŞI MARKS SPENCER E KARŞI..........

SEMİH-58
07.12.2005, 16:35
yaw bu konyalılara ne oluyor burası sivassporun sitesi

sakın58
07.12.2005, 16:50

Bize birşey olduğu yok kardeş, bi sorun yok, sence varmı? Zorla gelmedik heralde, istemiyen varsa gideriz, kimsenin forumunda gözümüz yok, sizde buyurun gelin isterseniz... www.nalcaci.com

http://img203.imageshack.us/img203/7205/kknalacl9yy.th.jpg (http://img203.imageshack.us/my.php?image=kknalacl9yy.jpg) Küçük Nalçacılı :D

nalcaci4ever
07.12.2005, 16:52
kardeş ayıp oluyo ama burada kufur etmiyoruz bişe yapmıyoruz.www.nalcaci.com buyur gel!

CÜSSKB-Aynur
07.12.2005, 16:54
Bize birşey olduğu yok kardeş, bi sorun yok, sence varmı? Zorla gelmedik heralde, istemiyen varsa gideriz, kimsenin forumunda gözümüz yok, sizde buyurun gelin isterseniz... www.nalcaci.com

http://img203.imageshack.us/img203/7205/kknalacl9yy.th.jpg (http://img203.imageshack.us/my.php?image=kknalacl9yy.jpg) Küçük Nalçacılı :D

Herhangi bir taşkınlık, suistimal olmadığı sürece sizleri sitemizde görmekten mutlu oluruz.

nalcaci4ever
07.12.2005, 16:56
teşekkür ederiz.siz de sitemize herzaman davetlisiniz

sakın58
07.12.2005, 17:03
Bir kaç anlaşmazlığın dışında zaten ne taşkınlık yapan var nede saygısızlık, zaten burası sanal bir ortam, ben yüzyüze geldiğimizde herkesin birbirini daha iyi anlayacağı kanaatindeyim, umarım böyle olur, Türk'ün Türk'ten başka dostu yok zaten :D,

http://img203.imageshack.us/img203/3373/dsci00210gp.th.jpg (http://img203.imageshack.us/my.php?image=dsci00210gp.jpg) Odamdan:D

abircan
07.12.2005, 17:34
KONYALI GARDAŞ RAHAT DURUN SİTEMİZDE :)
KONYASPOR İDARİ İŞLER MÜDÜRÜNÜZ GAZİ KAMUDAN SINIF ARKADAŞIM KENDİSİNE SEVGİLERİMİ İLETİYORUM ARACILIĞINIZLA, MALASEF BU HAFTA SİZİ YİĞİDOLAR ELİ BOŞ YOLLAYACAK

Dağcı
07.12.2005, 17:38
KONYALI GARDAŞ RAHAT DURUN SİTEMİZDE :)
KONYASPOR İDARİ İŞLER MÜDÜRÜNÜZ GAZİ KAMUDAN SINIF ARKADAŞIM KENDİSİNE SEVGİLERİMİ İLETİYORUM ARACILIĞINIZLA, MALASEF BU HAFTA SİZİ YİĞİDOLAR ELİ BOŞ YOLLAYACAK

Merak etme abi sen, Konya deplasmanlarda bu yıl çok başarısız. İnşaallah gol bile atamadan gidecekler... :D

sakın58
07.12.2005, 17:47
Gol atamazsak golde yemeyiz söyliyeyim dedim:D

1967_DERNEK_10UR
07.12.2005, 18:07
ARKADAŞLAR NEREYE NE YAZACAĞINIZI DAHA ÖĞREMEMİŞSİNİZ BU TOPİÇTE BU KADAR TARTIŞMA NİYE..DAHA KİMSE ÖĞRENEMEMİŞ FORM KULLANMAYI...

serhankaburcuk
07.12.2005, 18:08
Gol atamazsak golde yemeyiz söyliyeyim dedim:D

Hele bir gelinde o zaman konusuruz...Gol nasıl yenilirmiş göreceksiniz...

sadece_sVs
07.12.2005, 18:33
HERYERDE yiz..

fantastick
08.12.2005, 14:05
kısaca LACİVERT VE SARI....

Etem-Murat
08.12.2005, 14:11
MERHABA KANARYA SEN VARYA SEN KANARYA SESİN COK ĞÜZEL GALİBA CÜNKÜ ADINA YANSIMIŞ KANARYA SESİ COK GÜZELDİR

Serd@r
08.12.2005, 14:16
Topic : DİŞİKANARYA BURDAAAA (FB) yazılanlara bakıyorsunuz Allah ne verdiyse doldurulmuş,ee olacağı buydu buraya kanarya,kartal,arslan diye topic açarsan bu başlık buralara dayanır.Burası www.sivasspor.comsitesi ne işi var burda kanaryanın,arslanın,kartalın,p sv boltonun hiç alakası olmayan yazılar burada toplandı.Arkadaşlar daha önemli SİVASSPORu ilgilendiren forum konularımız var unutmayalım.

eren1
08.12.2005, 14:19
Topic : DİŞİKANARYA BURDAAAA (FB) yazılanlara bakıyorsunuz Allah ne verdiyse doldurulmuş,ee olacağı buydu buraya kanarya,kartal,arslan diye topic açarsan bu başlık buralara dayanır.Burası www.sivasspor.comsitesi ne işi var burda kanaryanın,arslanın,kartalın,p sv boltonun hiç alakası olmayan yazılar burada toplandı.Arkadaşlar daha önemli SİVASSPORu ilgilendiren forum konularımız var unutmayalım.

HELAL OLSUN SANA KARDEŞ..

sivaslı_boy
08.12.2005, 14:23
kardeşlerim burası spor barış ve kardeşliğin hep birarada olduğu bir yer burada böyle şeylerin lafı olmaz SİVASLIYIZ ÇOK ŞÜKÜR

sivaslı_boy
08.12.2005, 14:26
HOŞGELDİN KARDEŞ NE ZAMAN ARAMIZA KATILDIN SEN BEN FARK EDEMEMİŞİM DE ÇÜNKÜ GÜN GEÇTİKÇE ÇOĞALIYORUZ

Disi Kartal_58
09.12.2005, 09:31
güldürme beni allah aşkına ya sev sanda bişey diyen yok al sonuna kadar senın olsun :)

bu topiği ne zamandır okuyorum ama yorum yapmadım çünkü beni ilgilendirmeyen bir topik ama bakıyorumki bize sataşmalar var eğer çok gülmek istiyorsan önce kendine gülün eğer biz burda fb yle ilgili gurur kırıcı birşey yazmıyorsak lütfen sizde yazmayın biz burda Sivasspor için varız neden diğer takımları karıştırma gereği duyuluyor anlamışta değilim lütfen biraz daha dikkat edelim

disikartaL_mrv
09.12.2005, 09:32

Kaçgündür bu topici okuyorum.Ne zaman Beşiktaş'a bulaşıcaksın diye bekledim başlarda sesin çıkmamış ama sonradan baktım ki çirkefliğinizi göstermeye başlamışsın.

Sadece sevinmek için sevdiğiniz bir topluluk olduğunuzu her zaman heryerde gösteriyorsunuz,buna şüphe yok zaten.Sivasspor'un sitesinde herşeyin seviyeli olduğunu düşünüyorum.Amacım burda kavga etmek deil zaten sizin gibilerle işim olmaz.Buranın saygısını bozmaya hakkın yok.Özgür bir platform burası isteyen istediği gibi konuşur.Onlara karışmak ise senin haddin değil.

İlk önce sen oturda kendi halinize gülün.

Etem-Murat
09.12.2005, 09:37
[QUOTE=disikartaL_mrv]Kaçgündür bu topici okuyorum.Ne zaman Beşiktaş'a bulaşıcaksın diye bekledim başlarda sesin çıkmamış ama sonradan baktım ki çirkefliğinizi göstermeye başlamışsın.

Sadece sevinmek için sevdiğiniz bir topluluk olduğunuzu her zaman heryerde gösteriyorsunuz,buna şüphe yok zaten.Sivasspor'un sitesinde herşeyin seviyeli olduğunu düşünüyorum.Amacım burda kavga etmek deil zaten sizin gibilerle işim olmaz.Buranın saygısını bozmaya hakkın yok.Özgür bir platform burası isteyen istediği gibi konuşur.Onlara karışmak ise senin haddin değil.

İlk önce sen oturda kendi halinize gülün.[/QU

KARDAŞ YİNEDE KİŞİYİ ADINDAN DOLAYI YARĞİLAMANA VE AŞALAMANA GEREK YOKTUR HERKEZ HÜR İRADESİYLE BU SİTEDE TOPİC ACABİLİR SENDE KARTAL OLARAK AC SANADA YAZARIZ AMA YAZANADA SAYILI OL NE OLURSA OLSUN ÖNEMLİ OLAN O KİŞİNİN İNSAN OLMASI

Disi Kartal_58
09.12.2005, 09:41
[QUOTE=disikartaL_mrv]Kaçgündür bu topici okuyorum.Ne zaman Beşiktaş'a bulaşıcaksın diye bekledim başlarda sesin çıkmamış ama sonradan baktım ki çirkefliğinizi göstermeye başlamışsın.

İlk önce sen oturda kendi halinize gülün.[/QU

KARDAŞ YİNEDE KİŞİYİ ADINDAN DOLAYI YARĞİLAMANA VE AŞALAMANA GEREK YOKTUR HERKEZ HÜR İRADESİYLE BU SİTEDE TOPİC ACABİLİR SENDE KARTAL OLARAK AC SANADA YAZARIZ AMA YAZANADA SAYILI OL NE OLURSA OLSUN ÖNEMLİ OLAN O KİŞİNİN İNSAN OLMASI

biz birşey demiyoruz tabiki isteyen istediği topiği açabilir ama dikkatli konuşursak birbirimizi kırmadan çok daha iyi olur

disikartaL_mrv
09.12.2005, 09:42
Ben kimseyi aşağılamıyorum.Görünen köy kılavuz istemez.Bu konu için kavga etmicem.Kendimi tanıtmam için topic açmama gerek yok.Bu işlerin konuşulduğu mevcut bir topic var zaten.Gereken neyse oraya yazılır

Cem-Can
09.12.2005, 09:49
Ben kimseyi aşağılamıyorum.Görünen köy kılavuz istemez.Bu konu için kavga etmicem.Kendimi tanıtmam için topic açmama gerek yok.Bu işlerin konuşulduğu mevcut bir topic var zaten.Gereken neyse oraya yazılır
ah bu kızlar...kanaryanın topiğine ilgi çok olunca kıskandınız tabi:)ama devir kanarya devri buna alıştırın artık kendinizi:)

Etem-Murat
09.12.2005, 09:53

BENDE KAVKADAN BAHSETMEDİM DİŞİ KARTAL SADECE İSİME BAKARAK KARAR VERME DEDİM DİŞİ KANARYA ACIP YAZMAMIZI SAĞLADI SENDE AC BAKALIM O KADAR YAZI YAZILACAKMI O ZAMAN ANLARSIN KİM KİME DAHA COK YAZILARAK O ZAMAN GÖRÜNEN KÖYÜ N KILAVUZ İSTEYİP İSTEYİP İSTEMEDİĞİNİ

BOUN
09.12.2005, 09:54
Kaçgündür bu topici okuyorum.Ne zaman Beşiktaş'a bulaşıcaksın diye bekledim başlarda sesin çıkmamış ama sonradan baktım ki çirkefliğinizi göstermeye başlamışsın.

İMZA++++++++

BOUN
09.12.2005, 09:55
ah bu kızlar...kanaryanın topiğine ilgi çok olunca kıskandınız tabi:)ama devir kanarya devri buna alıştırın artık kendinizi:)

Aramızda hala kanarya sevdalıları var. Kanarya aşıkları lütfen Antu.com'a..... İkileyin......

Cem-Can
09.12.2005, 09:57
Aramızda hala kanarya sevdalıları var. Kanarya aşıkları lütfen Antu.com'a..... İkileyin......
HERKES YERİNİ YURDUNU BİLİYOR SEN MERAK ETME CANIM İŞİNE BAK SEN

BOUN
09.12.2005, 09:59
HERKES YERİNİ YURDUNU BİLİYOR SEN MERAK ETME CANIM İŞİNE BAK SEN

Dostum ben işinde gücünde birisiyim. İşimi gücümü biliyorum. Aramızda şaşıranlar varsa onlara rehberlik etmeyi insani vazife bilirim....

Ben görevimi yaptım....

Disi Kartal_58
09.12.2005, 09:59

eğer kıskanmış olsaydık fenerli olurduk dimi kardeş
ortada kıskanılacak birşey yok sadece herkes haddini bilsin okadar

Cem-Can
09.12.2005, 10:00
Dostum ben işinde gücünde birisiyim. İşimi gücümü biliyorum. Aramızda şaşıranlar varsa onlara rehberlik etmeyi insani vazife bilirim....

Ben görevimi yaptım....
OLAYI BİR ATASÖZÜYLE BİTİREYİM O ZAMAN..KILAVUZU KARGA OLANIN BURNU .......... ÇIKMAZ

BOUN
09.12.2005, 10:05

Kardeşim dişikanarya değil erkek kanarya olsa yine bizim millet bunları kucaklardı. Aramızda bir fener muhabbeti bir fener muhabbeti..... sorma gitsin. Allah sonumuzu hayır getire...

Beşiktaş veya GS söz konusu olduğunda canavar kesilen bir çok arkadaşımız fener sempatizanlığı hastalığından muzdarip... Allah acil şifalar versin. Ne diyelim....

BOUN
09.12.2005, 10:08
OLAYI BİR ATASÖZÜYLE BİTİREYİM O ZAMAN..KILAVUZU KARGA OLANIN BURNU .......... ÇIKMAZ

Kimseye hakaret etmem, karakterinde problem olanlara da muhabbetim olmaz.

Senin seviyene inmeyeceğim.

disikartaL_mrv
09.12.2005, 10:16
Etem Temizkan bizim reklama ihtiyacımız yokki.Neyse ya uzatmanın anlamı yok.Kimin sevdasının nasıl olduğu bellidir.Bilemeyenler için ise yapıcak bişi yok.

UMTçarşı
09.12.2005, 10:19

devir yiğido ve kartal devri.

Cem-Can
09.12.2005, 10:21
devir yiğido ve kartal devri.
BAK BU SİTEDE SATAŞMA OLMADIĞI SÜRECE SİVASSPOR DIŞINDA BİŞEY KONUŞMAK İSTEMİYORUM O YÜZDEN SİZ KENDİ KÜÇÜK DÜNYANIZDA YAŞAMAYA DEVAM EDİN,AMA GERÇEKLERİ KİMSE DEĞİŞTİREMEZ ÇARŞI PAZARCI KARDEŞİM...

Etem-Murat
09.12.2005, 10:23
Etem Temizkan bizim reklama ihtiyacımız yokki.Neyse ya uzatmanın anlamı yok.Kimin sevdasının nasıl olduğu bellidir.Bilemeyenler için ise yapıcak bişi yok.

BAK KIZIM BEN ONU TANIRIN NE SENİ TANIRIM BİR İKİ DAKKACEHTTE KONUŞTUK SENLEDE KONUŞMUŞ OLSAYDIK SANADA AYNI MUAMELE YAPILSA BEN SENİN YANINDADA OLURDUM BEN KÖTÜ KELİME KULLANMADIM BİZ İNSAN OLDUĞU İÇİN KONUŞUYOR YAZIYORUZ ADINA DEĞİL ŞANINA DEĞİL BİZ İNSANLIĞINA SAYGI ĞÖSTERİYORUZ KARŞIMIZDAKİ KİŞİLERE

disikartaL_mrv
09.12.2005, 10:33
Sen benimle kızım diye konuşamazsın.

Bende seni tanımam etmem aylardır bu siteye üyeyim az yazım vardır ama çok okurum.Kimseye saygısızlığım olmadı olmazda! helede tanımadığım birine.Sana karşı bir saygısızlığımmı oldu? HAYIR. Lütfen diyologu devam ettirip tartışma ortamı yaratmayalım.

KAN_REVAN_58
09.12.2005, 10:38
YA ARKADAŞALR NEDEN BÖLE İKİLEMLERE GİRME GEREKSİNİMİ DUYUYYOSUNUZ. BURASI SİVAS. BURASI SİVASSPOR.COM. BURASI YİĞİDO YUVASI.HER ZAMAN HER YERDE EN BÜYÜK SİVAS.....!

BOUN
09.12.2005, 10:40
Yaklaşık bir buçuk yıldır bu siteye üyeyim. Giderek dozajını artıran bir problem olduğu için bir çift laf söyleyeceğim.

Bunu yazmak istemezdim ama maalesef değinmek zorundayım. Son zamanlarda bu sitede ''seviyesizlik'' problemi baş gösterdi. Herkese çağrıda bulunuyorum: Ya bu sitenin seviyesine kendinizi çıkartmaya çalışın ya da seviyeyi düşürmemek için yorum filan yazmayın.....

disikanarya
09.12.2005, 10:43
MERHABA KANARYA SEN VARYA SEN KANARYA SESİN COK ĞÜZEL GALİBA CÜNKÜ ADINA YANSIMIŞ KANARYA SESİ COK GÜZELDİR

ukalalık yapim sesimde güsel kendımde :)

KAN_REVAN_58
09.12.2005, 10:45
ALLH AKIL FİKİR İHSAN ETSİN NE DİYEYİMMMM....!!!

disikanarya
09.12.2005, 10:45

serdarcım merhaba ben ilk bu siteye geldiğimde bana söylenen tek şey vardı sitemızın kapısı her türk takımının taraftarına açıktır fairplay dan bahsediliodu madem bu kadar düşünüosun kişisel olarak bunu paylaşırsın ve siteyi sadece sivasspor olarak ve sadece taraftlarına dayalı bi konuma getiriler burda olduğıum sürece bi taşkınlık yapmadım yapmamda ön yargılı olma hiç bir zaman...

disikanarya
09.12.2005, 10:47
[QUOTE=sivaslı_boy]HOŞGELDİN KARDEŞ NE ZAMAN ARAMIZA KATILDIN SEN BEN FARK EDEMEMİŞİM DE ÇÜNKÜ GÜN GEÇTİKÇE ÇOĞALIYORUZ[/QUOTE

teşekkür ederim kardeşim bayağı oldu senınlede sohbet etmiştik unutmussun :)

hemso58
09.12.2005, 10:52
BU TOPIGI NERDEYSE BAŞTAN SONA OKUDUM VE ŞUNU GÖRDÜMKİ OLAY YİNE FB GS FB BJK KAVGASINA DONMUS.
YOK GERCEKLERI KABUL EDIN YOK CARSI PAZARCI KARDESIM
ARKADASLAR KENDINIZE GELIN SOYLE BIR SILKININ NERDE OLDUGUNUZUN FARKINA VARIN VE ONA GORE DAVRANIN...

disikanarya
09.12.2005, 10:52

bak güselim ben hakaret etmedim herkesin görüşüdür sende hakaret edemezsin ben burdayım ve buranın sevıyeli bi toplum olduunu emin olsendne daha iyi biliyorum ve sivasspor için toplanıorus değilmi burda sende burda olduğuna göre ewet öyle... gülerim ve sana saygı duymam futbolun içine annelerimizi katıp terbıyesizce tezahürtta bulunan bı takımın taraftarına saygı duymam çirkeflikse bunu en başta sen yapıosun dikkatini çekerim senınle daha fazla muhatap olmıcam çünkü topic maksatını aşıyor kendı yoluna bak güselim

disikanarya
09.12.2005, 10:54

buna sen karar veremezsin herkes istediğini yapmakta özgürdür ...

disikanarya
09.12.2005, 10:57
BENDE KAVKADAN BAHSETMEDİM DİŞİ KARTAL SADECE İSİME BAKARAK KARAR VERME DEDİM DİŞİ KANARYA ACIP YAZMAMIZI SAĞLADI SENDE AC BAKALIM O KADAR YAZI YAZILACAKMI O ZAMAN ANLARSIN KİM KİME DAHA COK YAZILARAK O ZAMAN GÖRÜNEN KÖYÜ N KILAVUZ İSTEYİP İSTEYİP İSTEMEDİĞİNİ

işte bir sivassporlu teşekkür ediyorum ethem abicim bitanesin :)

eren1
09.12.2005, 11:00

DOGUKAN VE SERDAR58 GARDASLAR IKINIDE CANI GÖNÜLDEN KUTLARIM ..

YORUMLARINIZ BENCE HER KONUDA OLDUGU GİBİ BU KONUDADA ÇOK YERINDE.....

Disi Kartal_58
09.12.2005, 11:00
bak güselim ben hakaret etmedim herkesin görüşüdür sende hakaret edemezsin ben burdayım ve buranın sevıyeli bi toplum olduunu emin olsendne daha iyi biliyorum ve sivasspor için toplanıorus değilmi burda sende burda olduğuna göre ewet öyle... gülerim ve sana saygı duymam futbolun içine annelerimizi katıp terbıyesizce tezahürtta bulunan bı takımın taraftarına saygı duymam çirkeflikse bunu en başta sen yapıosun dikkatini çekerim senınle daha fazla muhatap olmıcam çünkü topic maksatını aşıyor kendı yoluna bak güselim

konuşurken güzelimli konuşmassan iyi olur herkes tabiki burda görüşünü yazacak ama alay eder gibi değil eğer öyle yapacaksan bizde sana karşılık vermesini biliriz yok herkes kendi yoluna yok muhattap olmayacağım gbmi kelimer kullanıyorsun bizim seninle hiç muhattap olmaya niyetimiz yok merak etme sadece konuşmalarımıza biraz daha dikkat edelim diyoruz kimseyi kırmadan sen halen takmışsın analarımıza küfür edildi sen peki bizim çektiklerimizi biliyormusun burdan yazması kolay biz fenerlilerden bizim sahamıza geldiklerinde kaç kere küfür yedik haberin varmı bizde ileride anne olacağız bilmem anlatabildimmi sen bize saygı duysan ne olur duymasan ne olur konu lütfen kapansın bizim seninle hiç muhattap olmayada niyetimiz yok

disikanarya
09.12.2005, 11:01
BAK BU SİTEDE SATAŞMA OLMADIĞI SÜRECE SİVASSPOR DIŞINDA BİŞEY KONUŞMAK İSTEMİYORUM O YÜZDEN SİZ KENDİ KÜÇÜK DÜNYANIZDA YAŞAMAYA DEVAM EDİN,AMA GERÇEKLERİ KİMSE DEĞİŞTİREMEZ ÇARŞI PAZARCI KARDEŞİM...

ya yeter bu tpicte bu tip şeyler istemıyorum yoksa dahada uzayacak aç kardeşim bi topic orda dile getir yazma buraya tarttışma çıkıyor ceme katılıorum kendı küçük övgü dolu :) dunyanıza geri dönün gerçekler ortada ve burda sivasspor var siivası konus ona buna laf atmayın son bulsun ....

disikanarya
09.12.2005, 11:04
konuşurken güzelimli konuşmassan iyi olur herkes tabiki burda görüşünü yazacak ama alay eder gibi değil eğer öyle yapacaksan bizde sana karşılık vermesini biliriz yok herkes kendi yoluna yok muhattap olmayacağım kimi kelimelr kullanıyorsun bizim seninle hiç muhattap olmaya niyetimiz yok merak etme sadece konuşmalarımıza biraz daha dikkat edelim diyoruz kimseyi kırmadan sen halen takmışsın analarımıza küfür edildi sen peki bizim çektiklerimizi biliyormusun burdan yazması kolay biz fenerlilerden bizim sahamıza geldiklerinde kaç kere küfür yedik haberin varmı bizde ileride anne olacağız bilmem anlatabildimmi konu lütfen kapansın bizim seninle hiç muhattap olmayada niyetimiz yok

bnm konusma tarzım bu kusra bakma sen istiosun diye dğeiştiremicem biz herzaman trıbunlerdeki yerimizi alan kiişileriz ve trıbunleri ve taraftarları ii biliorus sanırım sende bnm gibi her maça gidiosun neyse kapatalım bu konuyu daha fazla uzamasın dişi kartal ama unutma ilk karşılık veren sensın yoksa benim sneın varlıgından haberim bile yoktu .... başarılar

eren1
09.12.2005, 11:05
ya yeter bu tpicte bu tip şeyler istemıyorum yoksa dahada uzayacak aç kardeşim bi topic orda dile getir yazma buraya tarttışma çıkıyor ceme katılıorum kendı küçük övgü dolu :) dunyanıza geri dönün gerçekler ortada ve burda sivasspor var siivası konus ona buna laf atmayın son bulsun ....

YİNE AYNI ŞEYİ YAPIYOR BU ARKADAŞ ÖNCE İNSANLARI ÇİLEDEN ÇOKARTIYOR SONRA SADECE SİVAS VAR BURDA DİYOR....

ÇOK İLGİNÇ TOPİĞİ BASTAN OKURSA KİMİN İNSANLARA SATASTIGI ORTAYA ÇIKAR....

Disi Kartal_58
09.12.2005, 11:07
bnm konusma tarzım bu kusra bakma sen istiosun diye dğeiştiremicem biz herzaman trıbunlerdeki yerimizi alan kiişileriz ve trıbunleri ve taraftarları ii biliorus sanırım sende bnm gibi her maça gidiosun neyse kapatalım bu konuyu daha fazla uzamasın dişi kartal ama unutma ilk karşılık veren sensın yoksa benim sneın varlıgından haberim bile yoktu .... başarılar

anlaşıldı bundan sonra senin tarzınla sana cvp veririz
ya benim varlığımdan haberin olsa ne olur olmasa ne olur benim senin gibi reklam yapmaya ihtiyacım yokki sana ilk karşılığı evet ben verdim çünkü hak ettin bunca zaman yorum yapmadım çünkü beni ilgilendiren bir konu yoktu

disikanarya
09.12.2005, 11:11
YİNE AYNI ŞEYİ YAPIYOR BU ARKADAŞ ÖNCE İNSANLARI ÇİLEDEN ÇOKARTIYOR SONRA SADECE SİVAS VAR BURDA DİYOR....

ÇOK İLGİNÇ TOPİĞİ BASTAN OKURSA KİMİN İNSANLARA SATASTIGI ORTAYA ÇIKAR....

erencım zaten bu siteye geldiğim ilk günden beri senınle yıldızımız barışmadı benimle anlaşmak zorunda değilsin ben senın hakkında konusmıcam daha dogrusu forumlarda konusmıcam hepinize saygı duyuyorum ben her konusmamda gerekse chatteki tezahüratlarımda bunu hep dile getiriorum ama sen bakmak istediğin yerden bakıyorsun o da senın görüşün

disikartaL_mrv
09.12.2005, 11:12

Kime nasıl davranmamız gerektiğini gayet iyi biliriz.Tarza tarz eywallah.

Madem tribundeki yerini herzaman alan insanlardansın.Senin arkadaşlarından çoğunuda tanırız,(gerçi pek farkınız yokya) Sanalda yazmak kolay taraftarlığı.
iyiki varlığımızdan haberin yoktu,nasıl üzüldüm anlatamam.Neyse ikinci devre kadıköye geldiğimizde seninlede tanışırız.NAsıl olsa hersene ordayız.

disikanarya
09.12.2005, 11:13
ya benim varlığımdan haberin olsa ne olur olmasa ne olur benim senin gibi reklam yapmaya ihtiyacım yokki sana ilk karşılığı evet ben verdim çünkü hak ettin bunca zaman yorum yapmadım çünkü beni ilgilendiren bir konu yoktu

arkadaşım konuyu kapat diorum yoksa çok olay çıkacak burda sevıyesizlik olmasın vereceğim cevabı çok iyi bilirim ama yerimizi bilelim kapat ok sivasspor

disikanarya
09.12.2005, 11:14
Kime nasıl davranmamız gerektiğini gayet iyi biliriz.Tarza tarz eywallah.

Madem tribundeki yerini herzaman alan insanlardansın.Senin arkadaşlarından çoğunuda tanırız,(gerçi pek farkınız yokya) Sanalda yazmak kolay taraftarlığı.
iyiki varlığımızdan haberin yoktu,nasıl üzüldüm anlatamam.Neyse ikinci devre kadıköye geldiğimizde seninlede tanışırız.NAsıl olsa hersene ordayız.

gel beklerim ben hep kadıköydeyim tanışırız

UMTçarşı
09.12.2005, 11:14

Bu ne güzel iş arkadaşlar böyle gitmez.Yalnız değilsin DİŞİKARTAL.

KARTALLAR YÜKSEK UÇAR

disikartaL_mrv
09.12.2005, 11:16
gel beklerim ben hep kadıköydeyim tanışırız

Seni hiç görmedik ama tanışırız çok istiosan...

Disi Kartal_58
09.12.2005, 11:16
arkadaşım konuyu kapat diorum yoksa çok olay çıkacak burda sevıyesizlik olmasın vereceğim cevabı çok iyi bilirim ama yerimizi bilelim kapat ok sivasspor

benimle arkadaşımlı konuşma akıllı ol ne o öyle konuyu kapat falan kime emrediyosun kimsin sen ne olayı çıkacak burda gel seninle yüzyüze görüşelim işstersen burdan böyle yazmak kolay bana cvp yazma gel benimle buluş ozaman

disikanarya
09.12.2005, 11:19
Seni hiç görmedik ama tanışırız çok istiosan...

uzatmayalım diyorum devam ediyorsun dişi gelirsin tanısırıs ii bi karşılama yaparıs arkadaşlarınıda al gel istersen beklerim
bu konu burda kapansın artık topice devam etme

Cem-Can
09.12.2005, 11:19
GEÇEN SENE FENER-BJK BAYAN BASKETBOL FİNAL MAÇLARINDA GÖRDÜK BJK TARAFTARININ GERÇEK YÜZÜNÜ.ORDA BAYAN BASKETBOLCULARIMIZA EDİLMEDİK KÜFÜR KALMADI ÜSTÜNE BİKAÇ KİŞİNİN KAFASOINADA PET ŞİŞE ATILDI,SİZİN KENDİ KAPTANINIZ BİLE İSYAN ETTİ.BU SENE FUTBOL TAKIMINIZIN OYUNCULARI BİLE SİZDEN ŞİKAYETÇİ HERKESİ BEZDİRDİNİZ BİDE BURDA AHKAM KESMEYE ÇALIŞIYORSUNUZ HADİ ORDAN SİZİ GİDİ TİNERCİLER

Disi Kartal_58
09.12.2005, 11:21
GEÇEN SENE FENER-BJK BAYAN BASKETBOL FİNAL MAÇLARINDA GÖRDÜK BJK TARAFTARININ GERÇEK YÜZÜNÜ.ORDA BAYAN BASKETBOLCULARIMIZA EDİLMEDİK KÜFÜR KALMADI ÜSTÜNE BİKAÇ KİŞİNİN KAFASOINADA PET ŞİŞE ATILDI,SİZİN KENDİ KAPTANINIZ BİLE İSYAN ETTİ.BU SENE FUTBOL TAKIMINIZIN OYUNCULARI BİLE SİZDEN ŞİKAYETÇİ HERKESİ BEZDİRDİNİZ BİDE BURDA AHKAM KESMEYE ÇALIŞIYORSUNUZ HADİ ORDAN SİZİ GİDİ TİNERCİLER

bayan basketçiniz akıllı olsaydıda dönüp bjk taraftarına el hareketi yapmasaydı
o kafasıda yarılmazdı tinerci senin gibi terbiyesizlere denir doğru konuş haddini bil
bizim futbolcularımız bizden şikayetçi değil sizin gibi basın yalakaları çıkarıyo işte bunları

disikartaL_mrv
09.12.2005, 11:23
uzatmayalım diyorum devam ediyorsun dişi gelirsin tanısırıs ii bi karşılama yaparıs arkadaşlarınıda al gel istersen beklerim
bu konu burda kapansın artık topice devam etme

sizin karşılamaları iyi biliyoruz,sizin ekibe sor iyi bilirler.

disikartaL_mrv
09.12.2005, 11:24

Aslan terbiyecisi nobremi :) Hani bildiğimiz oğlan nobremi

disikanarya
09.12.2005, 11:25
benimle arkadaşımlı konuşma akıllı ol ne o öyle konuyu kapat falan kime emrediyosun kimsin sen ne olayı çıkacak burda gel seninle yüzyüze görüşelim işstersen burdan böyle yazmak kolay bana cvp yazma gel benimle buluş ozaman

bak kızın uzattın iiice be yeter be neye güvenıosun sen be burda senınle kavga etmıcem ben sivaslı omadıım hald ebu siteyi düşünüorum burda seviyesizlik olmasın dioru devam ediosun güselce kapat dedim anlamadın yeter artık be susucaksın sus çirkeflik diosun sen devam ediosun ya saygın varsa sus

Cem-Can
09.12.2005, 11:26
bayan basketçiniz akıllı olsaydıda dönüp bjk taraftarına el hareketi yapmasaydı
o kafasıda yarılmazdı tinerci senin gibi terbiyesizlere denir doğru konuş haddini bil
bizim futbolcularımız bizden şikayetçi değil sizin gibi basın yalakaları çıkarıyo işte bunları
AL İŞTE HEPİNİZ AYNISINIZ,HERŞEYDEN ÖNCE KADIN OLDUĞUNUZ İÇİN BU HAREKETLERE TAVIR KOYMANIZ GEREKİR AMA TİNERCİLİK RUHUNUZA İŞLEMİŞ..SİZİN FUTBOLCULARIN İNÖNÜDE OYNAMAK İSTEMEDİĞİNİDE HERKES BİLİYOR KENDİNİZE YEDİREMİYORSUNUZ AMA BUNU KÜFÜRDEN BAŞKA HİÇBİŞEY BİLMEYEN VE BU YÜZDEN KENDİ BAŞKANINIZI BİLE İSTİFA ETTİREN İLGİNÇ BİR TOPLULUKSUNUZ İŞTE

disikanarya
09.12.2005, 11:27
sizin karşılamaları iyi biliyoruz,sizin ekibe sor iyi bilirler.

taşkınlık terbiyesizlik ve holiganlıkta üstünüze yok bunu ii bilir herkes oğlan demendende senın sevıyenı zaten çıkartabiliorum en azından bunu topice yazmamalıydın uzatmayın artık sonkez

Disi Kartal_58
09.12.2005, 11:27
bak kızın uzattın iiice be yeter be neye güvenıosun sen be burda senınle kavga etmıcem ben sivaslı omadıım hald ebu siteyi düşünüorum burda seviyesizlik olmasın dioru devam ediosun güselce kapat dedim anlamadın yeter artık be susucaksın sus çirkeflik diosun sen devam ediosun ya saygın varsa sus

hem konuyu kapat diyosun hem bana kızımlı konuşuyosun akıllı ol diyorum sana insan gibi konuşursan konu zaten kapatılacak ama sen insanların damarına basıyorsun çirkef senin bana öyle susacaksan sus falan deyip delirtme beni kimsin sen kendini ne zannediyorsun sana saygım hayatta olamaz

Cem-Can
09.12.2005, 11:28
SINIRLARI ZORLAMA....YOKSA SÖYLEDİĞİN LAFIN ALTINDAN KALKAMAZSIN VERDİĞİM CEVAPLA...

UMTçarşı
09.12.2005, 11:28

sizin delikanlılarıda gördük inönde bjk forması giyen delikanlıları 3-5 çapulcu
sözde delikanlılık yapıp ailelerin-çoluk çocuğun olduğu tribünlere yaparsınız delikanlılığı üstelik bjk forması giyerek.Sonrada BJKçarşıyı dağıttık diyerek artislik yapan .Maç saati çarşıda hiç kimsenin olmadığı zaman gariban esnafın camlarını kırarak.Anlaşılan hala KADIKÖY HATIRASINI unutmamışsınız.
KADIKÖY PANTERİ PANKU 3+4 KADIKÖY HATIRASI

disikanarya
09.12.2005, 11:30

düşmanlık siznki
dakika 80 gaziantep 1-0 önde çarşı grubunda bir ses yükseliyor ve tüm stad eşlik edior kendi takımına yöneticilerine söven kendileriyle dalga geçenlerki siz sezonun başında biz sölemiştik bu takımdan hiç bi ... olmaz demiştik futbolcular .... hoca ne yapsın bari kumede kalın sayın başkanım bunuda ii bilirsin daha yeni ...

UMTçarşı
DİŞİKARTAL_MRV diŞİKARTAL 58 YALNIZ DEĞİLSİNİZ

KARTALLAR YÜKSEK UÇAR

Disi Kartal_58
AL İŞTE HEPİNİZ AYNISINIZ,HERŞEYDEN ÖNCE KADIN OLDUĞUNUZ İÇİN BU HAREKETLERE TAVIR KOYMANIZ GEREKİR AMA TİNERCİLİK RUHUNUZA İŞLEMİŞ..SİZİN FUTBOLCULARIN İNÖNÜDE OYNAMAK İSTEMEDİĞİNİDE HERKES BİLİYOR KENDİNİZE YEDİREMİYORSUNUZ AMA BUNU KÜFÜRDEN BAŞKA HİÇBİŞEY BİLMEYEN VE BU YÜZDEN KENDİ BAŞKANINIZI BİLE İSTİFA ETTİREN İLGİNÇ BİR TOPLULUKSUNUZ İŞTE

bize ne yapacağımızı öğretmeye çalışma hadi işine bak
topluluk sizin gibilere denir hepiniz aynısın

disikartaL_mrv
dişi kartal 58 bırak uğrşam bunlarla...İllaki görüşücez.sıkıldım bunlara cvp vermekten

UMTçarşı
09.12.2005, 11:32
düşmanlık siznki
dakika 80 gaziantep 1-0 önde çarşı grubunda bir ses yükseliyor ve tüm stad eşlik edior kendi takımına yöneticilerine söven kendileriyle dalga geçenlerki siz sezonun başında biz sölemiştik bu takımdan hiç bi ... olmaz demiştik futbolcular .... hoca ne yapsın bari kumede kalın sayın başkanım bunuda ii bilirsin daha yeni ...

BİZDE SENE BAŞI DEMİŞTİK DÜNYA KLÜBÜ OLACAZ,2006 ŞAMPİYONLAR LİGİ ŞAMPİYONU YAPACAZ DEMEYİN DİYE AMA KİMSE DİNLEMEDİ

disikartaL_mrv
09.12.2005, 11:32
düşmanlık siznki

Sen daha iyi biliorum merak etme kanarya

UMTçarşı
09.12.2005, 11:34
BİR GÜN HERKES FENERLİ OLACAK AMA 364 GÜN HERKES BEŞİKTAŞLI OLACAK

TÜRKİYE CUMHURİYETİ NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

Cem-Can
09.12.2005, 11:34
ASLINDA EZİKLER İÇİN FAZLA BİLE CEVAP VERDİM ÇÜNKÜ SİZİN ÇAPINIZ BELLİ NORMAL KONUŞULMAZ SİZİNLE DAHA FAZLA REKLAMINIZI YAPMAMAK İÇİN VE DAHA FAZLA TERBİYE SINIRLARININI ZORLAMAMAMAK İÇİN CEVAP VERMEYECEM,ÇÜNKÜ BUGÜN MUBAREK CUMA GÜNÜ VE CUMAYA GİDİYORUM SİZLER İÇİNDE ALLAH ISLAH ETSİN DİYE DUA EDECEM MERAK ETMEYİN

hemso58
09.12.2005, 11:35
YAA YETER AMA DAYANAMIYOM ARTIK .
VERIN BIRBIRINIZE MSN ADRESLERINIZ TELEFON NUMARALARINIZI.YADA GIDIN BULUSUN BIR YERDE.
NE YAPACAKSANIZ YAPIN
BIRBIRINIZE MI GIRERSINIZ YOKSA OTURUP KONUSURMUSUNUZ ONU BILMEM.
AMA BURDA BU KAVGAYA DEVAM ETMEYIN.HEPINIZ AKLI SELIM INSANLARSINIZ.
INSANI KENDI SITESINDEN BEZDIRDINIZ VALLAHA YA...

disikartaL_mrv
09.12.2005, 11:36
Rabbimde sana fenerden başka zeval vermesin die dua et.Bende dua ederken sanada edicem.

1967_Dernek_Murat
09.12.2005, 11:38
ARKADAŞLAR NE OLUYOR YAV BIRAZ DAHA SAKIN OLUN KARSINIZ DAKI BAYAN YAKIS MIYOR SIZ LERE KONUYU KAPATIN. UZATMAYIN BU KADAR.

UMTçarşı
09.12.2005, 11:38
Rabbimde sana fenerden başka zeval vermesin die dua et.Bende dua ederken sanada edicem.

BOŞVER YETERE BÜYÜKLÜK BİZDE KALSIN UZATMA BENCE

Etem-Murat
09.12.2005, 11:41
YAA YETER AMA DAYANAMIYOM ARTIK .
VERIN BIRBIRINIZE MSN ADRESLERINIZ TELEFON NUMARALARINIZI.YADA GIDIN BULUSUN BIR YERDE.
NE YAPACAKSANIZ YAPIN
BIRBIRINIZE MI GIRERSINIZ YOKSA OTURUP KONUSURMUSUNUZ ONU BILMEM.
AMA BURDA BU KAVGAYA DEVAM ETMEYIN.HEPINIZ AKLI SELIM INSANLARSINIZ.
INSANI KENDI SITESINDEN BEZDIRDINIZ VALLAHA YA...
KATILIYOM HEMSO ARKADAŞLAR BİLİYORUMKİ SİZLER İKİ YAKİP TAKIM TARAFTARISINIZ NE DERSENİZ DEYİN İKİNİZDE YANLIŞ ALAŞILACAKSINIZ BİRİNİZ A DİYO BİRİNİZ AYA B DİYO YAPMAYIN BİRAZ BİRBİRİMİZE SAYGILI OLALIM KARTALLAR KANARYALAR LÜTFEN BİZE KATILDINIZ SİVASTAN BAHSEDİN BURDA SİVAS SPORDAN BÜYÜK YOK TUR

1967_Dernek_Murat
09.12.2005, 11:56
BJK LILAR BURASI SİVASSPOR SITESI YA DUZGUN YAZIN YADA CEKIN GİDİN NE YA KIZ BI TOPİK ACMIS SIZDE GUZEL SEYLER YAZACANIZA KIZIN RENCIDE ETMEYE CALISIYORSUNUZ.YAKIŞMIYOR SIZE.DİŞİKANARYA SENDE BUNLARLA MUHATTAP OLMAAAA CUNKI SEN ASIL BIRISIN.

UMTçarşı
09.12.2005, 12:15
BJK LILAR BURASI SİVASSPOR SITESI YA DUZGUN YAZIN YADA CEKIN GİDİN NE YA KIZ BI TOPİK ACMIS SIZDE GUZEL SEYLER YAZACANIZA KIZIN RENCIDE ETMEYE CALISIYORSUNUZ.YAKIŞMIYOR SIZE.DİŞİKANARYA SENDE BUNLARLA MUHATTAP OLMAAAA CUNKI SEN ASIL BIRISIN.

sende sivası kullanarak fenerasyon sempatizanlığını belli ediyorsun objektif bir öneri değil bu

casus84
09.12.2005, 12:29
bu sitenin çivisini çıkarmayalım ne o yok fener,yok beşiktaş.burası has ve has sivasspor sitesi.sanki fenerbahçenin sitesi yok.o sitelere girseler yaa. ne bizim sitemize giriyorlar.

drummer
09.12.2005, 12:38
sadece ibretle okuyorum bu formu.
nereye varacağını az çok tahmin etmiştim ama bu kadarını beklemiyordum.
mod arkadaşlar bu form açık kalsın sonu nereye gidecek görelim.

ne formlar açıldı bu sitede bu kadar ilgi görmedi ama maaşallah aldı başını gidiyor form.rekor kıracak.

birde kanaryacı kartalcı kavgası başladı,belki aslancılarda eklenir.
hala içlerinden istanbul takımlarını atamamış taraftarımız var.
hemen renklerini belli ediyorlar bu çatışmalarda.

ben bu formu ibretle izlemeye devam ediyorum ve edeceğim.
bakalım sonu ne olacak.

casus84
09.12.2005, 12:40
sadece ibretle okuyorum bu formu.
nereye varacağını az çok tahmin etmiştim ama bu kadarını beklemiyordum.
mod arkadaşlar bu form açık kalsın sonu nereye gidecek görelim.

ne formlar açıldı bu sitede bu kadar ilgi görmedi ama maaşallah aldı başını gidiyor form.rekor kıracak.

birde kanaryacı kartalcı kavgası başladı,belki aslancılarda eklenir.
hala içlerinden istanbul takımlarını atamamış taraftarımız var.
hemen renklerini belli ediyorlar bu çatışmalarda.

ben bu formu ibretle izlemeye devam ediyorum ve edeceğim.
bakalım sonu ne olacak.

+1
doğru söylüyon gardaş.gerçekten çok sinir bozucu bir şey oldu.yok beşiktaşı yok kanaryası.bu üyelerin hepsinin silinmesi lazım

DJMuRaT
09.12.2005, 12:43
YORUMSUZ!!!!!!.......

DJMuRaT
09.12.2005, 12:55
sende sivası kullanarak fenerasyon sempatizanlığını belli ediyorsun objektif bir öneri değil bu

mURAT ABİ Mİ FENERLİ??YOK BÖYLE BİŞEY !!!YAZIKLAR OLSUN SANA!!!O ADAMIDA FENERLİ YAPTINYA!!!!ADAM KAÇ YILDIR TRİBÜN KOWALIYOR!!SEN BURDAN ARTİSLİK YAPIYON O ADAMA BİDE FENERLİ DİYON WALLA AYIP DENE BİŞEY WAR YA!!!!

1967_DERNEK_10UR
09.12.2005, 12:58
KİME FENERLİ DİYON SEN ADAM GİBİ YAZ MURAT HARBİ SİVASSPORLU ...BİR DAHA BÖLE ÇAMUR ATMA KİMSEYE..

UMTçarşı
09.12.2005, 13:00
mURAT ABİ Mİ FENERLİ??YOK BÖYLE BİŞEY !!!YAZIKLAR OLSUN SANA!!!O ADAMIDA FENERLİ YAPTINYA!!!!ADAM KAÇ YILDIR TRİBÜN KOWALIYOR!!SEN BURDAN ARTİSLİK YAPIYON O ADAMA BİDE FENERLİ DİYON WALLA AYIP DENE BİŞEY WAR YA!!!!

fener li demedim sempatizanı dedim çünkü iyi kötü bir tartışm a yaşandı sanki tartışmayı bjk li ler başlatmış gibi konuşuyor.Eğer dediğin gibi olsaydı 2 tarafada bir öneride bulunurdu ben bunu anlatmak istedim

ayrıca bu formun RAKİP TARAFTARLAR köşesi olduğunuda hatırlatmak isterim

senin ne işin var burda yorumlara katılıyorsun yoksa sendemi rakip taraftarsın

hayatta 2 AŞK VAR BEŞİKTAŞK VE SİVAS

Serd@r
09.12.2005, 13:08
serdarcım merhaba ben ilk bu siteye geldiğimde bana söylenen tek şey vardı sitemızın kapısı her türk takımının taraftarına açıktır fairplay dan bahsediliodu madem bu kadar düşünüosun kişisel olarak bunu paylaşırsın ve siteyi sadece sivasspor olarak ve sadece taraftlarına dayalı bi konuma getiriler burda olduğıum sürece bi taşkınlık yapmadım yapmamda ön yargılı olma hiç bir zaman...

Yazımı dikkatli okumanı tavsiye ediyorum ben "başka bir takımın taraftarlarının burda işi ne" demedim onuda deme hakkımda kesinlikle yok ben sadece sonuçta burası www.sivasspor.com yani SİVASSPOR sitesi dedim buda şunu anlatıyor ki bu sitenin en BABA topiği SİVASSPOR dur,hangi takımı tuttuğun tekrar söylüyorum hiç ama hiç önemli değil yalnız biz başka takımların propagandasını burda görmek istemiyoruz bir SİVASlı bir SİVASSPOR taraftarı ve bu sitenin daimi müdavimi olarak bunu istemekte en doğal hakkım diye düşünüyorum.
Taşkınlık yapmadığını biliyorum ama senin fenerbahçe alehine yaptığın açıklamalar diğer bjk lı ve gs lı arkadaşların kendilerinde cevap hakkı bulmasına neden oluyor buda kırıcı sözlerin söylenmesine neden olabilir.Seni rencide etmek gibi bir düşüncem asla olmadı,centılgirllük yapmış sitemize gelmişsin baştacısın ama olayın diğer boyutlara taşmasına izin vermeyelim, o açıdan...

1967_Dernek_Murat
09.12.2005, 13:09

GARDAŞ KAFANCA BI FIKIR CIKARMISSIN AMMA YANILIYORSUN BEN SİVASSPOR DAN BAŞKA HİÇ BİR TAKIM TUTMADIM VE TUTMAM DA BENIM FENERBAHCEYE HERHANGI BI SEMPATIM FELAN YOK. SANA TEK KELIMEM VAR HELAL OLSUN SANA BENIDE FENERLI YAPTIN YA NEDIYELIM. BENIM SEMPATI DUYDUGUM TAKIMLAR. PSV VE SAMSUN GIBI KIRMIZI BEYAZLI TAKIMLARDIR O DAKIRMIZI BEYAZ RENKLERE AŞIK OLDUGUMDANDIR.

Etem-Murat
09.12.2005, 13:10
hadi bi daha varmı artıran yeter kırmayın birbirinizi arkadaşlar bizim icin önce can sonra batlıca can olmadan cananı neyleyim burnumuz da buram buram tüten sivasımın kokusunu hiç bir takıma değişemem sivas sporumu hele hele hiç bir şeyle kıyaslayamam

doğru söyleyin sivas fb. macı sivas .bjk. macı sivas gs. macı izlerken içinizdeki duygular hangi yondeydi doğru söyleyin

ben sivas maclardan o kadar zevk aldımki hic bir takım bu kadar zevk vermedi

YA SİZİ

UMTçarşı
09.12.2005, 13:11
Yazımı dikkatli okumanı tavsiye ediyorum ben "başka bir takımın taraftarlarının burda işi ne" demedim onuda deme hakkımda kesinlikle yok ben sadece sonuçta burası www.sivasspor.com yani SİVASSPOR sitesi dedim buda şunu anlatıyor ki bu sitenin en BABA topiği SİVASSPOR dur,hangi takımı tuttuğun tekrar söylüyorum hiç ama hiç önemli değil yalnız biz başka takımların propagandasını burda görmek istemiyoruz bir SİVASlı bir SİVASSPOR taraftarı ve bu sitenin daimi müdavimi olarak bunu istemekte en doğal hakkım diye düşünüyorum.
Taşkınlık yapmadığını biliyorum ama senin fenerbahçe alehine yaptığın açıklamalar diğer bjk lı ve gs lı arkadaşların kendilerinde cevap hakkı bulmasına neden oluyor buda kırıcı sözlerin söylenmesine neden olabilir.Seni rencide etmek gibi bir düşüncem asla olmadı,centılgirllük yapmış sitemize gelmişsin baştacısın ama olayın diğer boyutlara taşmasına izin vermeyelim, o açıdan...

HELEL OLSUN ARKADAŞ OBJEKTİFLİĞİN İÇİN KEŞKE HERKES SENİN GİBİ OLSAN .BAZILARI ÖRNEK ALIR İNŞALLAH SAYGILAR

UMTçarşı
09.12.2005, 13:14
hadi bi daha varmı artıran yeter kırmayın birbirinizi arkadaşlar bizim icin önce can sonra batlıca can olmadan cananı neyleyim burnumuz da buram buram tüten sivasımın kokusunu hiç bir takıma değişemem sivas sporumu hele hele hiç bir şeyle kıyaslayamam

doğru söyleyin sivas fb. macı sivas .bjk. macı sivas gs. macı izlerken içinizdeki duygular hangi yondeydi doğru söyleyin

ben sivas maclardan o kadar zevk aldımki hic bir takım bu kadar zevk vermedi

YA SİZİ

SÖYLEYEYİM YEMİN EDERİM Kİ SİVAS BJK DE SİVASTAN YANAYDI GÖNLÜM BJK HERZAMAN BURDA ÖNEMLİ OLAN SİVASIMIZIN KALMASI

Bebeto_
09.12.2005, 13:30
sampıyon fenerbahce
sampıyonlar lıgıne sivasspor bu kadar

serhankaburcuk
09.12.2005, 13:32

Senin Fenerbahçeli diye itham ettiğin adam Sivassporun bütün deplasmanlarında Sivassporu canı gönülden destekleyen bir Yiğidodur...Senin itham ettiğin adam eskidende Beşiktaşı severdi...Hiçbir zaman Fenerbahçe sempatizanlığı yapan bir insan değildir...Hatta eski niki de KARTAL_58 di bunlardan haberin varmı....Bilip bilmeden konuşma ve itham ettğin insanları iyi tanı....

bbptek58
09.12.2005, 13:33
beyler kesin bu muhabbaeti nartık...ya sivassporu tutun...ya da hiç tutmayın...sivasın yanında takım tutan sivassporü sevmiyor demektir...

UMTçarşı
09.12.2005, 14:24
Senin Fenerbahçeli diye itham ettiğin adam Sivassporun bütün deplasmanlarında Sivassporu canı gönülden destekleyen bir Yiğidodur...Senin itham ettiğin adam eskidende Beşiktaşı severdi...Hiçbir zaman Fenerbahçe sempatizanlığı yapan bir insan değildir...Hatta eski niki de KARTAL_58 di bunlardan haberin varmı....Bilip bilmeden konuşma ve itham ettğin insanları iyi tanı....

beşiktaşı sevip sevmemesi benim için hiç önemli değil benim için bu konuda taraf değilim deyip üstü kapalı dişikanaryaya hak evrip dişikartalları olayı başlatanmış gibi konuşması
ayrıca sadece deplasmana gitmekle sivaslı olunuyorsa ben o zaman sivaslı değilim insanlara bunu demekle sivastan mı soğutmak yada sivassporu sahiplenmek mi istiyorsunuz .

sivaslıyım kimse engelleyemez olimpiyatta stadıda bir deplasman sayılır her zaman ordaydık istbulda biz bunun mücadelesini verdik trafik soğuk ne zorluk herşey reklamla olmaz.

biz burda belki1 milyondan fazla sivaslı olarak her zaman sivasımızın yanında olduk dualarımız hep sivasla oldu kimsedende sivaslı sivassporlu nasıl olunurmuş öğrenmeyiz.biz sivaslı doğduk.

disikartaL_mrv
09.12.2005, 14:37
Arkadaşlar yaşanan gerginlik ve ikili diyaloglar için kendi adıma özürdilerim.Ancak kendi takımım adına yazılanlar hiç hoş değildi kimsede kusura bakmasın ama cevabımıda verdim.

Siteden gerekirse üyeliğim silinebilir.Fazla bişi yazmicam.

Ama kimse haddini aşarak konuşmasın...

UMTçarşı
09.12.2005, 14:38
Arkadaşlar yaşanan gerginlik ve ikili diyaloglar için kendi adıma özürdilerim.Ancak kendi takımım adına yazılanlar hiç hoş değildi kimsede kusura bakmasın ama cevabımıda verdim.

Siteden gerekirse üyeliğim silinebilir.Fazla bişi yazmicam.

Ama kimse haddini aşarak konuşmasın...

aynen sana katılıyorum bende bir hata ettiysem özür dilerim ama bu konular hassas konular herkes dikkat etsin birbirimizi kırmayalım

puar
09.12.2005, 14:46
bence bu konu kapanmalı....konu nerden nereye geldi....
burda sivastan başka şeyler konuşuldumu kesin bir sataşma çıkıyor...

hemso58
09.12.2005, 15:00
EVET KONU SİVASSPORUN DISINA CIKTIMI KESIN BIR KAVGA CIKIYOR.
O YUZDEN SIZDEN NACIZANE ISTEGIM BURDA SIVASSPOR'DAN BASKA BIR SEY KONUSMAYALIM.BU SAYEDE KAVGADA CIKMAMIS OLUR...

BOUN
09.12.2005, 15:42
beşiktaşı sevip sevmemesi benim için hiç önemli değil benim için bu konuda taraf değilim deyip üstü kapalı dişikanaryaya hak evrip dişikartalları olayı başlatanmış gibi konuşması
ayrıca sadece deplasmana gitmekle sivaslı olunuyorsa ben o zaman sivaslı değilim insanlara bunu demekle sivastan mı soğutmak yada sivassporu sahiplenmek mi istiyorsunuz .

sivaslıyım kimse engelleyemez olimpiyatta stadıda bir deplasman sayılır her zaman ordaydık istbulda biz bunun mücadelesini verdik trafik soğuk ne zorluk herşey reklamla olmaz.

biz burda belki1 milyondan fazla sivaslı olarak her zaman sivasımızın yanında olduk dualarımız hep sivasla oldu kimsedende sivaslı sivassporlu nasıl olunurmuş öğrenmeyiz.biz sivaslı doğduk.

Arkadaşım doğru söylüyorsun. Fazla söze ne hacet. Eğer Sivas'ın maçına gidenler Sivaslı olsaydı Türkiye'de ki Sivaslı sayısı sadece 10-15 bin kişi olurdu. lütfen insanımızı itham ederek Sivastan ve Sivassporumuzdan soğutmayalım....

ofgurleyuk78
09.12.2005, 15:47
FB. nin üst ve alt kimliklerini gösteren yaziyi okudunuz mu?