Orijinalini görmek için tıklayınız : > SİVAS SPORLU OLMAK


tolga06
03.02.2005, 09:25
Kardeşlerim;

Ben şuan Ankarada yaşıyorum Sivastan ayrılalı yaklaşık 14 yıl oldu ve sivas ta futbolun hep içindeydim.. Ama bakıyorum kii birlik ve beraberlik zamanı nelerr yapıyoruz... Biliyorum burda telekom maçında da gördüm Yeniçeriler ve Çılgınlar olmasa maç tiyatro havasında geçecekti... Hepinize bravo... Ama burda yazılanları da okuyunca gerçekten üzüldüm... Amaç Sivas ve Sivas Spor sa herkes gerekli desteği vermeli ve daha ölçülü davranmalaı .. Sivaslı adam küfretmez yalan söylemez merttir delikanlıdır her ne pahasına olursa olsun beyaz siyah demze.. Doğrumu kardeşlerim ... O yüzden SİVASLIYA yakışır gibi davranın ... Ancak düşüncelerimizle yaşantımız birbirine paralel olursa daha inandırıcı oluruz kendimizi tarif ederken... Farklı olan gruplar değil farklı olan Sivaslıdır... Bakın hiç benziyormuyuz başka memleketin adamına.... Ama bu farklılığımız iyi yönde olsun ve kaliteli olsun.... Gelin o engin hoşgörümüzü ortaya koyalımm bu tip yazışmalardan bence uzak duralım... Birileri fedakarlık gösterip taraftar grupları oluşturup Sivas Spora destek veriyorsa bizde onlara destek verelim. Ama bu destek spor boyutunda kalsın... Çünkü etrafında toplandığımız unsurun spor olduğunu unutmayalım... Belki Sivas Spor bizim için futbolun sporun ötesinde bir anlam ifade ediyor bu doğrudur... Ama bir takım tepkilerimizde yine söylüyorum Sivas a yakışır ölçülerde olması lazım... Herşey bir insanı sevmekle başlar bunu yapamazsan kendinden başkasını tanımazsın...

ASLANLARIN GERÇEK HİKAYELERİ YAZILMADIKÇA AVCILAR KENDİ AVCILIK HİKAYELERİ İLE YÜCELMEYE DEVAM EDECEKTİR....

Hepiniz birer aslansınız gelin gerçek hikayeler yazalım.....

Ankaradan sevgilerr / Metin

Ankara dada Ankaralı Yiğidolar derneği yakında hizmette olacaktır... Ankarada ilgilenmek isteyen lütfen özelime mesaj atabilir...

SİVAS herzaman SİVAS daima SİVAS ölene dek SİVAS ahirette SİVAS....

Birbirinizi üzmeyin.....

RüStü ElmaS
03.02.2005, 13:37
Tolga gardasim,

senin bu yazdiklarina katilmamak mümkün degil.

Bildigin ve gördügün gibi biz burada dostluk olsun, dayanisma olsun, arkadaslik olsun, diye cabalayip duruyoruz.
Ama maalesef bazilari bunun kiymetini bilmiyor, maalesef.

Halen bazilari siteye girip küfür etmeyi deniyor.
Neyseki bu kisiler azinlikta.
Ben hep söyledim, en nefret ettigim seylerden birisi küfürdür.

Bide bu benim bunca caba sarfettigim bir portalda yapilirsa, buna kesinlikle müsaade etmem.

Cünkü burasini dünyanin her tarafindan Sivaslilar ve Sivasliyi seven ve sevmeyen kisiler izliyor.

Onlara tüm insanlara cok güzel bir dayanisma icerisinde oldugumuzu göstermek istiyoruz vede gösteriyoruz.

Bundan kimsenin süphesi olmasin.

türkçerap_yakup
03.02.2005, 13:47
ya abi şu aslansınız ifadesini değiştir :lol: :lol: kangal olsa daha ii olur...geçmişteki rivayetleri göre kangallar aslanları çok rahat öldürebiliomuş....ama bana sakın kızmayın ne alaka şimdi die... :D aslan terimini kaldırın artık sözlüklerden... :D ama biz sahip çıkmayınca kangallara..kürtler bile kangal kürt köpeğidir diyerek sahip çıkmaya çalışıo..

ergin
03.02.2005, 14:59
Sevgili Tolga-06 (Metin) Kardeşim,

Güzel yazmakla kalmamış,ZAFER'e giden yolumuzuda aydınlatacak açıklamalarda bulunmuşsun.Aynen katılıyorum.Ne güzel bir sitemiz var.bu site ye küfür ve hakarete varan kelimeler değil,her tarafını çiçekler gibi süsleyecek,okunulduğu zaman insanın ruhunu yüceltecek kelimeler,cümleler yakışır.Rüştü kardeşime ve emek veren diğer kardeşlerimize selam ve sevgilerimi bir kez daha iletiyorum.Ne güzel,bu site bir inşaatın temeli gibi.Kimimiz;demirini bağlıyoruz,kimimiz,duvarını örüyoruz,kimimiz sıva ve boyasını yapıyoruz.böylece ortaya mimarisi olağanüstü bir ev çıkıyor.Ne adına;SİVAS ve SİVASSPOR'luluk başta olmak üzere ANADOLU KÜLTÜRÜMÜZÜ ve DAYANIŞMAYI hedefliyoruz.Bundan daha güzel,daha onur lu ne olabilir ki?
Diğer bazı kardeşlerimizinde sık sık dile getirdikleri temenniler gibi,bende sitemizi hep beraber koruyalım,kollayalım,sabote edilmesine izin vermeyelim ki,güzellikleri ve çiçeklerimizi her insaana soldurmadan verebilelim... selamlarımla..
:) :o :D

...ARSLANLARIN GERÇEK TARİHLERİ YAZILANA DEK,
AVCILIK ÖYKÜLERİ AVCILARI SÜREKLİ YÜCELTECEKTİR...

mericcas
05.02.2005, 14:42
Arkadaşımaza gerekli cevabı Rüştü abi vermiş... Herşey Sivas ve Sivasspor için....

(yakup alemsin valla :lol: )