Orijinalini görmek için tıklayınız : SIVASSPOR DERGISI

Can_Üstünel
29.03.2005, 13:04
bi dergimiz olsa çokmu olur acaba?hani her semtin dergisi varya istanbulda hemen hemen tarihini ve geçmişini konu alan geleceginden ve hedeflerinden söz eden geniş çaplı kıytırık olmacak ama hem sivasın tarihine biraz ışık tutacak çoğunlukla sivasspordan bahsedecek ve ayda bir çıkıcak hadi olmadımı iki ayda bir çıksın her sivaslıya lazım olucağından eminim.sivasstore ve bu dergi bence kulube iyi kazanç sağlar benim düşüncem budur

sivaslim58
29.03.2005, 13:11
şimdi canımızın derdine düşmüşüz.koyun can derdinde kasap et derdinde.hele bir süper lige çıkalım.sonra düşünürler heralde.şimdi milletin canı burnunda gazeteymiş dergiymiş kim uğraşacak.bazı arkadaşlar hala anlamıyor sivas çıkamazsa burda yazılanların hepsi boş.geçen yıl elazığın sitesi vardı.küme düştüler sitede kapandı.dua edelimde çıksın.

CAGLAYAN
29.03.2005, 14:49
illaki her yoruma destek beklemek haksızlık olur ama eleştirininde bi dozu vardır.insan içinden geçenleri paylaşmicaksa niye burda bunları yazıcazki?
arkadaşımın biri dergi fikrine iyi cevap vermiş koyun can derdinde kasap et derdinde ben kasapmıyım hepimiz isteriz sivas birinci lige çıksın ama eminimki buna bi tek sen inanmıyosun hem yazılanların hiçbiri boşuna değil olduda sivas çıkamadı ozaman sırtımızı çeviricekmiyiz bize sivaslıyım dedirten takımı yerleremi vurucaz?destek biticekmi?ben bu siteye üye olalı 1 hafta oldu zannedersem ve bu 4 msjım ama 1 haftada aramızda sadece pazara kadar sivaslı olanları gördüm seni bilmem gardaşım ben MEZARA KADAR SİVASLIYIM istenmiyosakta çeker gideriz sizin canınız saolsun yeter sevgilerimle

kakikli
29.03.2005, 15:48
ALLAH ın izni ile herşeyin sırası gelecek,sabredelim fikirler güzel yetkililer sessiz kalmazlar heralde.inşallah herşey bizim olacak.2005 SİVASSPOR yılı olacak,ALLAH a emanet olun...
***TEK GERÇEK ŞAMPİYON SİVASSPOR***

türkçerap_yakup
29.03.2005, 16:52
bunlar daha çok sonra olur..hele bi süper ligde kalıcı olmayı başaralım..sonra olur..samsunspor gibi ankaragücü gibi süper ligde kalıcı olalım..malatya gibi...o da olur inşallah

ofozturk
29.03.2005, 17:24
Çok güzel düşünmüşsün can gardaşım...
İnş seneye tam bir süper lig takımı olarak dergimizide, magazamızıda açarız...Sabııır...
hayırlı günler herkese...

kral58
29.03.2005, 17:40
seneye bize dergiden önemli bir store lazım

V1CT0RY
29.03.2005, 21:35
HER SEYIN BI SIRASI WAR ÖNCE STORE LASIM