site yönetimi lütfen sivassporun her maçından sonra gol videolarını yapmanızı istiyorum.hem sivassporun gollerini göremeyen taraftarlarımız gollerimizi görür hem de sitemiz çok kaliteleşir.mesela bu organizasyon http://www.galatasaray.org/superlig/2004-05_super_lig_gol_arsivi.asp da var. lütfen bu organizasyonunu lütfen yapınız
Gayet güzel olur ayrıca futbolcular hakkında bilgileri bilmeyenler için öğrenebilecekleri menünün de hazırlanması gerekli bence
RüStü ElmaS
10.01.2005, 20:58
Bu fikriniz cok güzel.
Bu fikir zaten önceden vardi.
Forumda bir arkadasimiz bide Mail ile bir bu fikri bildirmisti.
Bu konu hakkinda Sipas Tv ile görüsmeleriz sürüyor.
Sipas Tv den Muharrem abi bize yardimci olacagini söyledi.
Fakat sadece telif haklari konusunda Sivassporun baskaniyla görüsecegini söyledi.
Eger bir problem olmassa bu konuyu yapmayi düsünüyoruz.
serhankaburcuk
11.01.2005, 15:14
Hadi bakalım heralanda büyümeye gittiğimiz gibi sitemizde yavaş yavaş büyümeye başladı....Haydi hayırlısı...
ahmetdmr
11.01.2005, 16:59
Ya abi golereden önce siteye yönetim, teknik heyet ve futbolcularla ilgili bilgiler koyulmalı... Daha futbolcuları tanımıyoruz...
Sayın webmaster, umarım sol menüde bu şekilde bir menü açılır...
YÖNETİM
TEKNİK HEYET
FUTBOLCULAR
vs...
bekliyoruz.....
CAGLAYAN
11.01.2005, 17:05
Arkadaslar Yorumlarinizi Forumdaki SIPAS TV adli topicé yaziniz lütfen !!
58_sivas
13.01.2005, 09:53
sivassporun attigi goller..videoları
evet Kerem gardas dilegine ictenlikle katiliyorum.Arkadaslarimiz Ugrasi icerindeler buyuk bir ihtimalle elbette olacak kanisindayim.
saygilar malik gurses
not :satrancla aran oldugunu gordum benim de ilgi alanim gorusmek istenciyle
türkçerap_yakup
19.01.2005, 19:18
sabret biraz kardeşim...babanın uşağı yok karşında..bu işler öle kolaymı..oturduğun yerden konuşuyosun öle...
türkçerap_yakup
19.01.2005, 19:42
bu siteyi bazı abilerimiz kendi ceplerinden yapıolar..yönetimin hiçbir desteği olmadan..sen buna şükret...
skywriter
07.02.2005, 19:44
Rustu Bey, baska bir basliga da yazmistim, mac goruntulerini bilgisayarinda TV karti olan bir arkadas TRT3'teki goruntulerden cekip siteye upload etse nasil olur?
yigitali
07.02.2005, 20:06
gardas bende tv kartida var kepcir kart1 da var ama kamera yok ya kamera olsaydi trt 3 ten telif hakki alinan maclarin göruntulerini yayinlayabilirdik
skywriter
08.02.2005, 00:37
Kameraya gerek oldugunu sanmiyorum arkadasim. Capture kartla goruntuleri cekip avi formatina cevirebilir misin?
sivassporsampiyon
14.03.2005, 20:20
lig bitti.hala yapacaktınız... :k11:
lig bitti.hala yapacaktınız... :k11:
kardeş bu adamlar bize bu olanakları sağlıyo ve bizleri buluşturo...hiç bi mazerete sığınmadan teşekkur edeceğiniz yere böle yorumlar yapmanız hoş deil.her halde ellerinden gelse golleride koyarlardı ve en yakın zamandada koyacaklarına da inanıyorum.teşekkur edelim lutfen sitedeki çalışanlara.............
______________________________ _______________________
BUILT FOR THE DESTROY...
S&S