Orijinalini görmek için tıklayınız : SİVASSPOR'U DESTEKLEMELİYİZ
SivasSpor.Com 17.01.2006, 21:43 Sivasspor Başkanı Mecnun Otyakmaz " Sivasspor'a herkes destekci olmalı " dedi.
İkinci yarıya Malatyaspor deplasmanı ile başlayacaklarını ve ilk yarıda olduğu gibi ikinci yarıda da başarılı olmak istediklerini dile getiren Sivasspor Yönetim Kurulu Başkanı Mecnun Otyakmaz "Kurulduğu günden itibaren ilk kez Türkcell Süper Ligine çıkan ve başarılı performansı ile zirve yarışına ortak olan,takımların korkulu rüyası haline gelen Sivasspor'umuzun ikinci yarıda da aynı başarıyı elde etmesi için Sivaslıyım diyen herkesin takıma destekci olmasını bekliyoruz.
Sivasspor sadece yönetim kurulunun değil, Sivaslıyım diyen herkesindir" dedi. Sivasspor'un başarısına ortak olmak amacıyla taraftarları stadyuma beklediğini de sözlerine ekleyen Otyakmaz " Sivasspor,Sivas'ın sembolü olan bir takım.
Bu sembolün zirveye ulaşması için herkes elinden gelen gayreti göstermeli.Taraftarlarımızı stadyuma bekliyoruz
1967_DERNEK_10UR 17.01.2006, 21:45 BAŞKANIM BİZİ BİLİYORSUN DESTEK OLUYORUZ HER ZAMAN..KÖSTEK OLMUYORUZ..
1967_CLUB_ÖZGÜR 17.01.2006, 21:52 BAŞKANIM BİZİ BİLİYORSUN DESTEK OLUYORUZ HER ZAMAN..KÖSTEK OLMUYORUZ..
HER ORTAMDA HER KOŞULDA SONSUZ DESTEĞİMİZ YİNE DEVAM EDECEK
BİZZZ 67 LİLERİZZZZ
hep destek sonuna kadar destek
alimuharrem58 17.01.2006, 21:55 GÖNÜL İSTERDİ MALATYA MACINDA YANINIZDA OLMAK
1967_CLUB_ÖZGÜR 17.01.2006, 22:19 GÖNÜL İSTERDİ MALATYA MACINDA YANINIZDA OLMAK
İNŞALLAH DİĞER MAÇLARDA OLUR GARDAŞ !!
Hiçbir eleştrimiz,canımız SİVASSPORumuzdan desteği kestik anlamında değildir.SİVASSPORumuzu dünde destekledik,bugünde destekliyoruz,yarında Allah ömür verirse desteklemeye devam edeceğiz.
SİVASSPOR SEN BİZİM HERŞEYİMİZSİN!
Etem-Murat 18.01.2006, 10:33 eleştirilerimiz sivas sporu sevmediğimiz manaya gelmemeli biz sivası üçüncü liğde bile desdekledik bırakki birinci hayli hayli desdek olmak zorundayız
twity_58 18.01.2006, 11:38 sivaslı olmanın gereklerınden bırı suanda ..birinci ligde bir takımımız var ve biz ona sahıp cıkmalıyızz..
rallicifurkan 18.01.2006, 12:21 desteğimiz sonsuza kadar tabii ama bazı sivaslı yiğidolarımız maçlara gelmiyor.
onlarada sölemeliyiz
alimuharrem58 18.01.2006, 13:53 İNŞALLAH DİĞER MAÇLARDA OLUR GARDAŞ !!
antep macı istanbulda olusa yanınızdayım
DESTEĞİMİZ HER ZAMAN SONUNA KADARRR
Arif Coşkun 18.01.2006, 14:10 antep macı istanbulda olusa yanınızdayım
Maç İstanbul Olimpiyat stadyumuna alındığını duydum.Doğru değilmiymiş muharrem
alimuharrem58 18.01.2006, 14:12 Maç İstanbul Olimpiyat stadyumuna alındığını duydum.Doğru değilmiymiş muharrem
abi bilmiyorum tff sitesine giriyorum böyle bir sey yamıyor halen cezalı yazıyor stadı
serhankaburcuk 18.01.2006, 15:19 Başkanım 1967 Sivasspor Genç Taraftarlar Derneği olarak iyi ve kötü günde daima yanınızdayız....İnşallah 2.yarıda takımımız hiçbir deplasmana yalnız gitmeyecek....
HERYERDEYİZ....1967 SİVASSPOR GENÇ TARAFTARLAR DERNEĞİ...
erhan5834 18.01.2006, 15:41 BAŞKANIM BİZİ BİLİYORSUN DESTEK OLUYORUZ HER ZAMAN..KÖSTEK OLMUYORUZ..
onurun dediği gibi her zaman destek olduk bundan sonrada olmaya devam edeceğiz ...parolamız hep destek tam destekk...
SONSUZA DEK SÜRECEK BİZİM AŞKIMIZ 67 YİĞİDOLARIZ HERKEZ GİDER BİZ KALIRIZ 67 YİĞİDOLARIZ....
serhankaburcuk 18.01.2006, 16:07 SONSUZA DEK SÜRECEK BİZİM AŞKIMIZ 67 YİĞİDOLARIZ HERKEZ GİDER BİZ KALIRIZ 67 YİĞİDOLARIZ....
RÜTBESİZ ASKER 18.01.2006, 16:09 sayın başkanım şimdiye kadar yaptıklarınızı takdirle karşılıyoruz.Ama ilk yarının sonundaki takımın düşüşünü sende biliyorsun takımdan giden gidene ama gelenler 2.liğden 3 futbolcu bu ligi nasıl bitiririz acaba diye bizi kara kara düşündürmez değil,takım tabana vurursa tabiki bir taraftar olarak saygı çerçevesinde eleştirilerimizide yapacağız.Buda tüm taraftarın hakkıdır.
Biz Her zman Sivassporumuzun arkasındayız.....
BENDE ÇOK İSTERDİM MALATYA MAÇINDA ARANIZDA OLMAYI...
BENDE ÇOK İSTERDİM MALATYA MAÇINDA ARANIZDA OLMAYI...
İnş. İstdaki Antep maçında birlikte oluruz Meriç...
dj_sado_88 18.01.2006, 17:30 elimizden gelen her türlü destegi yaparız ist. her maçta taraftarlık görevimizi laikiyla yerine getiririz
1967_DERNEK_MUSTAFA 18.01.2006, 17:46 HER ZAMAN SİVASSPORU İÇSAHA DIŞ SAHA OLSUN YANLIZ BIRAKMAYIZ SİVASSPOR NERDE 67 ORDA
BAŞKANIMIZ DOĞRU SÖYLÜYOR
BU TAKIM DÜNYADAKİ TÜM SİVASLILARIN TAKIMI
TAKIMIZI MADDİ VE MANEVİ OLARAK DESTEKLEYELİM
TRİBÜNLERİ DOLDURUP MADDİYAT OLARAK KATKIMIZ OLUR
KORSAN ÜRÜNLER ALMAYALIM
ORJİNAL ÜRÜNLER ALALIM...
HEP DESTEK TAM DESTEK
BEYAZ-KIRMIZI ANADOLU YILDIZI
SİVASSPOR......
ANADOLUNUN GÖZBEBEĞİ SİVAS..
fatih_5834 18.01.2006, 20:22 SİVASSPORA HEP DESTEK TAM DESTEK..[/SENI BIZDEN BASKA KIMSE SEVEMEZ 67 LI OLMAYAN BUNU ASLA BILEMEZ...!1967 SİVASSPOR GENC TARAFTAR DERNEGI ..
|