SivasSpor.Com
18.01.2006, 13:35
Ligin ikinci yarısının başlamasına çok az bir süre kala Sivasspor`da sakat olan futbolcuların tamamen iyileştiği belirtildi.
Takımda sakat olan Anderson, Petkoviç ve Fransergio gibi futbolcuların tamamen düzeldiği ifade edildi.
Sivasspor Genel menajeri Bülent Uygun, lig öncesi takımda sakat futbolcunun olmadığını, bununda kendilerini sevindirdiğini söyledi.
Öte yandan Afrika kupasında oynayan defans oyuncusu Kalla Malatya maçında forma giyemeyecek
serhankaburcuk
18.01.2006, 14:11
Sakatların düzelmasine sevindim...Andersonun yokluğunda ne kadar sıkıntılar çektiğimizi ligin son haftalarında gördük...Kallanın yokluğunda stoper mevkiinde bu hafta Sergio oynar...
CÜSSKB-Aynur
18.01.2006, 14:11
Malatya maçında Kalla nın olmayışı çok kötü, Petkoviç te 2 hafta yok. Neyse başka sakat oyuncumuz yokmuş bunada şükür.
sivassporun bu maçı her şartta kazanacağını düşünüyorum
sakat futbolcuların düzelmiş olması sevindirici bir durum
erhan5834
18.01.2006, 14:24
Ligin ikinci yarısının başlamasına çok az bir süre kala Sivasspor`da sakat olan futbolcuların tamamen iyileştiği belirtildi.
Takımda sakat olan Anderson, Petkoviç ve Fransergio gibi futbolcuların tamamen düzeldiği ifade edildi.
Sivasspor Genel menajeri Bülent Uygun, lig öncesi takımda sakat futbolcunun olmadığını, bununda kendilerini sevindirdiğini söyledi.
Öte yandan Afrika kupasında oynayan defans oyuncusu Kalla Malatya maçında forma giyemeyecek
kalla sakatlığı sorun olmaz sanırım sivas sivas gibi oynarsa yeneriz defansta sorun olacağını sanmıyorum ama takım hazırmı onu bilmiyoruz işte...
Sakatlarımızın düzelmesi sevindirici...İnş. Yeni transferlerle birlikte takımımız Malatyadan 3 puanla dönecek..
dj_sado_88
18.01.2006, 16:24
sakatların düzelmesine sevindim malatya maçına bomba gibi çıkacagız
gercek58li
18.01.2006, 17:14
ALLAHTAN KI DÜZELMISLER YOKSA 11 FUTBOLCU CIKARMAKTA BILE ZORLANABILIRDIK. MALUM GIDEN COK GELEN YOK!
ii haber.....malatya yı yenmemiz için hiç bi engel yok......
1967_DERNEK_10UR
18.01.2006, 18:52
PETKOVİÇ VE KALLA'NIN YOKLUĞU BÜYÜK BİR HANDİKAP...DEFANSIMIZ S.O.S VEREBİLİR...
1967_CLUB_ÖZGÜR
18.01.2006, 18:57
iyi iyi düzelsinlerrr
1967_DERNEK_MUSTAFA
18.01.2006, 23:27
sakatlar iyoldu diye seviniyoruz bakıyoruz kalla sakat olayı çıkıyo
Maltya maçında Kallanın olmayışı umarım defansımızda sorun yaşamamıza neden olmaz o değil Petkoviçte yok,İnşaAllah herşey dilediğimiz gibi gider,sakatlıktan çıkan diğer futbolcularımıza çok sevindim Andersonu seyretmeyeli bayağı olmuştu...
rallicifurkan
19.01.2006, 10:08
çok güzel bir haber 2. yarı bu oyunhcular oynuyacak tabii
serhankaburcuk
19.01.2006, 11:27
Petkoviç bu maçta cezası sebebiyle oynamayacak...Herhalde yeni kalecimiz Oğuz kalede olacak inşallah Petkoviçi ve diğer kalecilerimizi aramayız...Kallada milli takımda oldugu için defansta zaaf yaşayabiliriz....Werner LORANT herhalde bu mevkidede Sergio ve Hakkı ikilisini görevlendirecek...İnşallah 2.yarının ilk maçı olan Malatya maçından alnımızın akı ile çıkarız...