Orijinalini görmek için tıklayınız : SİVASSPOR SEÇİMLERDE KARARSIZ
SivasSpor.Com 18.01.2006, 13:48 Sivasspor kulüp Başkanı Mecnun Otyakmaz CNN Türk`te yaptığı konuşmada,Sivasspor olarak henüz hangi adayı destekleyeceklerini belirlemediklerini söyledi.
Samsunspor,Gaziantepspor,Malat yaspor ve Diyarbakırspor kulüp başkanlarınında katıldığı açık oturumda konşan Başkan Mecnun Otyakmaz, Tahkim ve Ceza Kurulu`nun çifte standart uyglandığını ve Sivasspor olarak madur olduklarını söyledi.
Ceza ve tahmik kurlunda yer alan insanların bulunduğu listeye kesinlikle oy vermeyeceklerininde altını çizen Başkan Otyakmaz "Bizim kimseye karşı ön yargımız yok.
Ancak ceza kurulu ve tahkim kurulu açık şekilde çifte standart uyguladı. Bundan en çok madur olan kulüplerden birisiyiz. Eğer bu kurullarda görev yapan bir kişinin bile adı listede varsa o listeye kesinlikle oy vermeyeceğiz. Biz çifte standartın olmadığı ve bütün kulüplere eşit mesafede olan ve yönetim istiyoruz" dedi.
Haluk Ulusoy`un ilk defa Sivas`a ziyaret eden bir Federasyon başkanı olduğunu ve bundanda mutluluk duyduklarını ifade eden Otyakmaz, "Haluk bey Türk futboluna 7,5 yıl önemli hizmetlerde bulundu.
Sivas`ı ziyaret eden ilk Başkan oldu, onun için kendisine ayrı sevgimiz var,ama yönetim kurulu üyelerini tanımıyoruz, onun içinde oy kullanacak 5 arkadaşımızla birlikte otrup karar vereceğiz. Özellikle Spordan sorumlu Bakınımızın açıklamasından sonra ibrenin Ayhan Bermek`ten yana olduğunu görüyorum" şeklinde konuştu.
Arif Coşkun 18.01.2006, 13:57 CNN türk teki oturumu bende izledim.Net bir şekilde bir isim vermedi sadece bakaının açıklamasından sonra ibrenin Ayhan Bermek den yana kaydığını söyledi.Bence en iyisi anadolu kuluplerininde menfati için Haluk Ulusoy'dur.
alimuharrem58 18.01.2006, 13:59 BEN DE İZLEDİM O PROGRAMI AMA BAKALIM BASKANIMIZ EN İYİSİNİ BİLİR
serhankaburcuk 18.01.2006, 14:01 Bugün sabah gazetesinde okudum..Sivasspor kulübü silme Ulusoycu gibi gözüksede seçimlerde Abdüllatif Şenerin baskısı ile Ayhan Bermek i destekleyeceği yönünde haber vardı...5 oydan 3 ü Ayhan Bermek e 2 oy da Haluk Ulusoya gideceği yönünde...Ama sadece Sabah gazatesinin haberi bu....
Başkanımızın kararına saygımız sonsuz....Türk futbolu için kim iysini yapacaksa o gelsin...Sadece temennide bulunacaz...yarın herşey belli olacak..
dj_sado_88 18.01.2006, 16:28 başkan işini bilir............
bu iş arkadaşlar sadece her iki ucu bxklu değil her tarafı bxka batmış değnek durumunda, seçimi değilde seçime katılıp katılmamayı düşünmek lazım
ayhan bermek yeni federasyon baskanı gibi görünüyor
levent bıçakçı fenerbahçenin adamıydı ayhan bermek galatasarayın değişen hiç bir sey yok bence sadece hızmet edılen klup adı değişecek anadolu kluplerı yıne haksızlıklara ugrayıp yıne ezılecek......
ben mehmet ali yılmazı çok istedim ama olmadı
bütün klüpler için en hayırlısı neyse o olur umarım.....
gercek58li 18.01.2006, 17:21 HANGISI GELIRSE GELSIN FAZLA BIRSEY DEGISECEGINI VE BIZE FAYDALARI DOKUNACAGINI SANMIYORUM.
HALUK ULUSOY EN AZINDAN TÜRK FUTBOLUNA FAYDA SAGLAMIS BIRISI AMA YÖNETIM IYI BIR KARAR VERECEKTIR!
Sivasspor kulüp Başkanı Mecnun Otyakmaz CNN Türk`te yaptığı konuşmada,Sivasspor olarak henüz hangi adayı destekleyeceklerini belirlemediklerini söyledi.
Samsunspor,Gaziantepspor,Malat yaspor ve Diyarbakırspor kulüp başkanlarınında katıldığı açık oturumda konşan Başkan Mecnun Otyakmaz, Tahkim ve Ceza Kurulu`nun çifte standart uyglandığını ve Sivasspor olarak madur olduklarını söyledi.
Ceza ve tahmik kurlunda yer alan insanların bulunduğu listeye kesinlikle oy vermeyeceklerininde altını çizen Başkan Otyakmaz "Bizim kimseye karşı ön yargımız yok.
Ancak ceza kurulu ve tahkim kurulu açık şekilde çifte standart uyguladı. Bundan en çok madur olan kulüplerden birisiyiz. Eğer bu kurullarda görev yapan bir kişinin bile adı listede varsa o listeye kesinlikle oy vermeyeceğiz. Biz çifte standartın olmadığı ve bütün kulüplere eşit mesafede olan ve yönetim istiyoruz" dedi.
Haluk Ulusoy`un ilk defa Sivas`a ziyaret eden bir Federasyon başkanı olduğunu ve bundanda mutluluk duyduklarını ifade eden Otyakmaz, "Haluk bey Türk futboluna 7,5 yıl önemli hizmetlerde bulundu.
Sivas`ı ziyaret eden ilk Başkan oldu, onun için kendisine ayrı sevgimiz var,ama yönetim kurulu üyelerini tanımıyoruz, onun içinde oy kullanacak 5 arkadaşımızla birlikte otrup karar vereceğiz. Özellikle Spordan sorumlu Bakınımızın açıklamasından sonra ibrenin Ayhan Bermek`ten yana olduğunu görüyorum" şeklinde konuştu.
Başkanım haklı kararsızlıkta çünkü bu adaylardan bizi destekleyebilecek yok bence....
başkanımız ve delegelerimiz oy konusunda kararsızlar
ama ulusoy a vermesinlerde kime verirlerse versinler
hakkında 23 dava olan bir kişi davalarıyla uğraşmaktan federasyon olarak nasıl hizmet edecek???
1967_DERNEK_MUSTAFA 18.01.2006, 23:21 BAŞKANIN BİR BİLDİĞİ VARDIR
karacaören34-58 19.01.2006, 00:25 BAŞKAN KİMİ SEÇECEĞİNİ İİ BİLİR.
Anladığım kadarıyla spordan sorumlu Devlet Bakanı tavsiyesini daha doğrusu baskısını iletene kadar Başkanın gönlü Haluk Ulusoydaymış şimdi ise ortada bir politika izliyor gibi gözüksede yinede Haluk Uluşoydan yana bir tavır sergileyecek gibi geliyor bana...
İnşaAllah gelen yönetim fazla değil biraz daha ADİL olur.
twity_58 19.01.2006, 11:10 evet bencede kararsızlıkta haklı ama bermek suan en cok göze batan adayy ..haluk ulusoyun aklanmasını ıstıyorlar mehmet ali yılmaz da cekıldı ve bermek ı destekleyecegını acıkladı bence sivasspor da bermek i tercıh edecek..
ayhan bermek yeni federasyon baskanı gibi görünüyor
levent bıçakçı fenerbahçenin adamıydı ayhan bermek galatasarayın değişen hiç bir sey yok bence sadece hızmet edılen klup adı değişecek anadolu kluplerı yıne haksızlıklara ugrayıp yıne ezılecek......
ben mehmet ali yılmazı çok istedim ama olmadı
bütün klüpler için en hayırlısı neyse o olur umarım.....
BANA DA ÖYLE GELDİ KESİN AYHAN BERMEK OLACAK ABİ...
alimuharrem58 19.01.2006, 11:28 AYHAN BERMEK OLACAK GIBI BUGUN BASLIYOR SECIM
cok sey değişmeyecek kim secilirse secilsin.... bu kadar siyasetin karıştığı bir ortamda siyasetin gabiliyeti yine ortaya cıkacak.. sessiz ve derinden hareket etmek lazım özhan canaydın gibi 5 gün sonra isim değiştirmeden suyun akışını önce izlemek en doğrusu....
siyaset ulusoya görevi vermeyecek belli oldu. ayhan bermek de bu işi yapacak kapasitede değil bu iş telefon satmaya benzemez. şenes erzik olsa en iyisi olurdu ama olmadı.. mecnun başkan en iyisini yapacaktır ona güveniyoruz..........
serhankaburcuk 19.01.2006, 11:47 FUTBOLUMUZUN İÇİNDE BİR SİYASET EKSİKTİ O DA TAMAM OLDU...BU ŞEKİLDE YAPILAN BİR SEÇİMLE HİÇBİR YERE VARAMAYIZ YANİ TÜRK FUTBOLUNU BİRAZ DAHA GERİYE GÖTÜRÜRÜZ...EĞER HALUK ULUSOY SEÇİLİRSE HÜKÜMET İLE DEVAMLI PROBLEM YAŞAYACAK...EĞER AYHAN BERMERK SEÇİLİRSE HÜKÜMET DEVAMLI FUTBOLA MÜDAHALE ETME HAKKINA SAHİP OLACAK...YANİ DEĞNEĞİN İKİ UCUDA.....
VAY BE DEMEK 5 OYUMUZ VAR HAA..KONYASPORUN 2 OYU VARDI..BİZİM 5 OY VAR HELAL BE SİVASIM..
|