Orijinalini görmek için tıklayınız : SEKİZ GİTTİ ÜÇ GELDİ
SivasSpor.Com 18.01.2006, 19:59 Devre arasında kadrosunu güçlendirmeyi hedefleyen Sivasspor sekiz futbolcuyla yollarını ayırdı kadrosuna üç futbolcu dahil etti.
Bu durum Sivasspor’un güçlenmek yerine güç kaybettiği yorumları yapılmasına neden oldu.
Mevcut kadrosunda bulunan futbolculardan Mohammed Ali’yi Diyarbakır’a, Vedat’ı Kocaelispor’a, İlhan ve Mehmet Yıldız’ı İstanbulspor’a Ertuğrul’u Bursaspor’a, Yusuf Peken ve Sezgin’i Yozgatspor, Yusuf Akbel’i ise Sebatspor’a gönderen Sivasspor, bu futbolcuların yerine ise İstanbulspor’dan Cem Can’ı, Elazığspor’dan Muharremi ve Diyarbakır spor’dan kaleci Oğuz’u kadrosuna dahil etti.
Geniş olan kadrosunu daraltan Sivasspor, güçlendirmek istediği kadrosunda ise kan kaybına neden oldu yorumları yapıldı.
Bununla birlikte yapılan transferlerin tamamı ise Kırmızı-beyazlı taraftarları ise tatmin etmedi.
CAGLAYAN 18.01.2006, 20:01 Geniş olan kadrosunu daraltan Sivasspor, güçlendirmek istediği kadrosunda ise kan kaybına neden oldu
NO COMMENT
Aturan_58 18.01.2006, 20:10 BENCE DE İKİNCİ İŞİMİZ ÇOK ZOR .SÜPER LİGDE Kİ DİĞER TAKIMLARA BAKILIRSA BİZİM YAPTIĞIMIZ TRANSFER BİLE SAYILAMAZ. İKİNİCİ YARI BİZİM İÇİN HİÇDE AYDINLIK GÖRÜNMÜYOR.
DeLi YuReK 58 18.01.2006, 20:50 gorecegizz
LORDKRAL 18.01.2006, 20:52 walla dogru düzgün transfer yapılmadı ama allah büyük.....
Berkem 58 18.01.2006, 20:53 İnşallah biz yanılırız da 2. devre de adımızı cümle aleme duyururuz.
SivasLady 18.01.2006, 20:53 SEKIZ FUTBOLCU AZ DEGIL
BIRDE OYNUYANALAR YANI KADRODA OLANLAR
UMARIM YAPTIKLARININ FARKINDALAR
HERSEY KARSILIKLI MADEM VERDILER YERLERINE KOYACAK
ADAMLARI OLMALI
HERSEY SIVASSPOR ICIN HAYIRLI OLUR INSALLAH
KADRO DARALTMAK KÖTÜ FİKİR BENCE...........
önemli olan fazla transfer değil önemli olan iyi futbolcu almak
1967 dernek serkan20 18.01.2006, 21:04 hayırlısı olsun
Etem-Murat 18.01.2006, 21:06 NE DİYELİM BİR BİLDİKLERİ VAR GALİBA HAYIRLISI OLUR İNŞALLAH
BEKLİYELİM GÖRELİM
KULÜP KÜÇÜLME POLİTİKASI YAPTI SANKİ YANİ UEFA KUPASINA KATILMAK NEYİME ÖNCE LİGDE KALALIM MI DEMEK İSTEDİLER ACABA??
5 OYUNCU ALMIŞTIK BU 3 E Mİ DÜŞTÜ
AYRICA KALECİ VEDAT MARDİNSPOR A GİTTİ
BİLDİĞİM KADARIYLA...
MUHAMMET,VEDAT,YUSUF PEKEN BENCE GÖNDERİLECEK OYUNCULAR DEĞİLDİ
HAYIRLISI OLSUN DİYELİM
BEKLEYİP GÖRECEĞİZ...
hasantuan 18.01.2006, 21:20 olur mu ya 8 yerine 3 futbolcu eee iki gün sonra ne olacak -5 in yerini kim dolduracak paftan futbolcu sesleriz artık
yinede hayırlısı
kerem3458 18.01.2006, 21:43 işimiz çok zor vallha mohammed ali ve mehmet yıldız gibi oyuncuların gitmemesi gerekirdi ....
yusuf_07 18.01.2006, 22:00 GİDENLER ZATEN FAZLA KADROYA GİREMİYODU.SON OLARAK ATİLLA BİRLİK ALINDI TAKIMDA ÇOK FAZLA Bİ DEĞİŞİKLİK OLMADI İLK YARIDAKİ GRAFİK DEĞİŞMEZ DİYE DÜŞÜNÜYORUM.
1967_DERNEK_MUSTAFA 18.01.2006, 22:03 valla ne diyeceğimi bilmiyorum kaliteli futbolcularımız elden gitti ikinci yarı 3 puan aslanın ağzında olacak zor bir sınav bizi bekliyor nediyelim ALLAH yardımcımız olsun.her an herşey ola bilir.
1967_DERNEK_10UR 18.01.2006, 22:03 TEKNİK KADROMUZ PROFOYENELLİK OLARAK ÜST SEVİYEDE..İNŞALLAH 2.YARININ BAŞLAMASIYLA BİRLİKTE BURAYA OLUMSUZ GÖRÜŞ BİLDİRENLERİN HALİNİ MERAK EDİYORUM..
erhan5834 18.01.2006, 22:26 Devre arasında kadrosunu güçlendirmeyi hedefleyen Sivasspor sekiz futbolcuyla yollarını ayırdı kadrosuna üç futbolcu dahil etti.
Bu durum Sivasspor’un güçlenmek yerine güç kaybettiği yorumları yapılmasına neden oldu.
Mevcut kadrosunda bulunan futbolculardan Mohammed Ali’yi Diyarbakır’a, Vedat’ı Kocaelispor’a, İlhan ve Mehmet Yıldız’ı İstanbulspor’a Ertuğrul’u Bursaspor’a, Yusuf Peken ve Sezgin’i Yozgatspor, Yusuf Akbel’i ise Sebatspor’a gönderen Sivasspor, bu futbolcuların yerine ise İstanbulspor’dan Cem Can’ı, Elazığspor’dan Muharremi ve Diyarbakır spor’dan kaleci Oğuz’u kadrosuna dahil etti.
Geniş olan kadrosunu daraltan Sivasspor, güçlendirmek istediği kadrosunda ise kan kaybına neden oldu yorumları yapıldı.
Bununla birlikte yapılan transferlerin tamamı ise Kırmızı-beyazlı taraftarları ise tatmin etmedi.
çokda fark olcağını sanmıyorum ben takıma güveniyorum allah utandırmasın...
karacaören34-58 18.01.2006, 23:00 İŞALAH GELENLER İİ AYAK UYDURUR O ZAMAN BİR SORUN OLMAZ YOLUMUIZA DEVAM EDERİZ HAYIRLISI
benim anlamadigim kaleci vedati niye gonderdikleri oguzdan daha kotu bi kalecimiydi oguz iyi bi kaleci olsaydi fener onu hayatta birakmazdi
Son olarak Atilla Birliğin alınmasıyla güvenim biraz daha arttı biz fazla transfer değil doğru transfer istiyoruz,bahsi geçen yabancılardan birini daha alırsak bu iş tamamdır İnşaAllah!
mağrur58 19.01.2006, 03:52 Son olarak Atilla Birliğin alınmasıyla güvenim biraz daha arttı biz fazla transfer değil doğru transfer istiyoruz,bahsi geçen yabancılardan birini daha alırsak bu iş tamamdır İnşaAllah!
Genel yapı itibariyle takıma güven artarak devam edecektir,yeterki kalitesi kabul görmüş bir yabancı daha alalım.
capkin sivasli 19.01.2006, 06:07 is basina sivasspor
hayırlısı olsun
Hayirlisi olsun!
sivasspor az ama öz transfer yaparak kadrosunu güçlendirdi.
herkes muhammet ali diyor ilk yarıda kaç maçta oynadı bir bakın.mehmet yıldız iyi bir golcü olabilir ama sisteme uymuyor.ilhan bir maç oynadı.yusufları hiç gördünüzmü yada sezgini.vedatın kayseride yediği hatalı golü bunları bir düşünün bence.
CÜSSKB-Aynur 19.01.2006, 08:07 Hayırlı olsun.
Bence önemli olan nicelik değil nitelik.
hunter5858 19.01.2006, 08:23 kardeşim sen elindeki futbolcuları gönder yerine doğru dürüst transfer MUHAMMET ALİ KURTULUŞ neden gitti anlamadım ATİLLA BİRLİK ondan dahamı kaliteli bir futbolcuki aldılar istanbul spor ligden düştü biz onların eski ayakkabılarını topluyoruz hiç gerek acilen kaliteli transfer şart...
hunter5858 19.01.2006, 08:24 kardeşim sen elindeki futbolcuları gönder yerine doğru dürüst transfer yapma MUHAMMET ALİ KURTULUŞ neden gitti anlamadım ATİLLA BİRLİK ondan dahamı kaliteli bir futbolcuki aldılar istanbul spor ligden düştü biz onların eski ayakkabılarını topluyoruz hiç gerek acilen kaliteli transfer şart...
Etem-Murat 19.01.2006, 09:34 hadi bakalım 8 göndereceksin yerini doldurmayacaksın nasıl olurda 2 ci yarı
yedek kuluben zayıf bir şekilde liği bitirmeye karar verirsin bundan sonra hava şartları da zor hastalık ,saha şartlaı, cezalı oyuncular derken oynatacak adam bulamıya biliriz
garibo58 19.01.2006, 09:55 Son olarak Atilla Birliğin alınmasıyla güvenim biraz daha arttı biz fazla transfer değil doğru transfer istiyoruz,bahsi geçen yabancılardan birini daha alırsak bu iş tamamdır İnşaAllah!
3 futbolcu 8 futbolcunun yerinii tutarmı,sattığımız oyuncuların hepsi kaliteli. Aldıklarımızında biri kalite oda atilla birlik.1 yabancı daha gerek.Onuda alırsak tamam sayılır.
rallicifurkan 19.01.2006, 10:13 çok güzel oyucularımız gitti ama bu
oyuncularda
fena
değil
hayırlı uğurlu
olur inşallah...
twity_58 19.01.2006, 11:04 Bununla birlikte yapılan transferlerin tamamı ise Kırmızı-beyazlı taraftarları ise tatmin etmedi.
evet benı de memnun etmedı malesef ama baskanımıza güvenımız tamm..insallah hayırlı olurrrrrrrrr...!!!
ErdalGüler 19.01.2006, 11:30 BAKALIM PERŞEMBENİN GELİŞİ ÇARŞAMBADAN BELLİ OLUR... İLK MAÇLARDAKİ PERFORMANSIMIZ BİZE DURUMUMUZU GÖSTERECEKTİR....
Bülent Uygun olmasa transfer politikası yanlış demek cok kolay görünüyor dışardan bakılınca, ama nların bir bildikleri var bence.... Sabırlı olmak ve takımı sonuna kadar desteklemek gerekiyor diye düşünüyorum. olimpiyat stadına gideceğiz ve kim oynarsa oynasın sivassporlu olmanın gururuyla takımımızı destekleyeceğiz...
HEP DESTEK, HER ZAMAN DESTEK, KARŞILIKSIZ SEVMEK.........
serhankaburcuk 19.01.2006, 11:37 YÖNETİMİN VE TEKNİK HEYETİNDE VARDIR BİR BİLDİĞİ HERKES KENDİ İŞİNİ YAPMALI...BİZ TARAFTAR OLARAK SADECE DESTEKLEMELİYİZ...
ÇANKAYA 58 19.01.2006, 11:53 Lig başlıyor yabancı transferden hala ses yok
İKİNCİ YARI BİZİM İÇİN ÇOK ZOR OLACAK. BÜTÜN RAKİPLER KADROYU GÜÇLENDİRİRKEN BİZ ELİMİZDEKİLERİ VERDİK. YERLERİNE KİMİ ALDIK PEKİ?. ŞÖYLE DOĞRU DÜZGÜN TARAFTARI SAHAYA ÇEKECEK VE HEYECAN VERECEK EN AZ 2-3 İSİM LAZIM BENCE. SİVASSPOR'UN HEM PARASI VAR HEM DE BUNU HAKEDECEK YİĞİDOLARI VAR.........
SEMİH-58 19.01.2006, 14:06 HAYIRLISI ........
35gürün58 19.01.2006, 14:20 8 futbolcudan gitmelerine üzüldüğüm Mohammed - Mehmet Yıldız- İlhan, diğerlerinin fazla bir yararı zaten yoktu.. Gelen 3 futbolcu inşallah gidenleri aratmaz , forvet için ise durmadan rota tesbit ediyoruz ama sonuç yok..
diğer takımlar başta manisa olmak üzere çok iyi transferler yaptılar ,bu şartlarda gerilerden gelip önümüze geçmezler inşallah...
LORDKRAL 19.01.2006, 14:29 İKİNCİ YARI İNŞALLAH TUTUNURUZ SÜPER LİGDE ÇÜNKÜ DİĞER RAKİPLERİMİZ ÇOK ÇOK İYİ TRANSFER YAPTI
yerliturkuaz 19.01.2006, 14:30 besiktasin o kadar genis bi kadrosu varda ne oluyo durumlari ortada onemli olan kadroda kaliteli oyuncularin bulunmasi ve buda sivassporda var. ama yinede forvet hattina soyle guclu defansi yipratan bir oyuncu olursa sivasimizin onunde kise duramaz
arkadaşlar bir buradan ne yazzak boş futbolcularla yakından ilgilenen teknik heyet var onların bir bildiği vardır bekleyip görmek lazım
insallah perfornansımızı yükselmiş görürüz
Etem-Murat 19.01.2006, 15:11 YÖNETİMİN VE TEKNİK HEYETİNDE VARDIR BİR BİLDİĞİ HERKES KENDİ İŞİNİ YAPMALI...BİZ TARAFTAR OLARAK SADECE DESTEKLEMELİYİZ...
öylede acılmasın o zamanlar böyle bir topiç acıldıysa yorumda olacaktır
revenge58 19.01.2006, 15:17 önemli olan fazla transfer değil önemli olan iyi futbolcu almak
iyi diyorsun kardes de hangisi iyi futbolcu bu 3 luden?
ErdalGüler 19.01.2006, 15:57 YÖNETİMİN VE TEKNİK HEYETİNDE VARDIR BİR BİLDİĞİ HERKES KENDİ İŞİNİ YAPMALI...BİZ TARAFTAR OLARAK SADECE DESTEKLEMELİYİZ...
MUTLAKA TARAFTAR OLARAK DESTEKLEMELİYİZ AMA YANLIŞ BİRŞEYLER VARSA ONUDA TARAFTAR OLARAK BELİRTMELİYİZ... BU BİZİM EN DOĞAL HAKKIMIZ
berlinlisivasli 19.01.2006, 16:05 aldigimiz oyuncular kötü degill ama muhammed ali gibi süper oyuncularisatmak iyi degil yani:
En çok İlhanın gitmesine bi anlam veremedim.....
cagri_deniz 19.01.2006, 21:40 GÖNDERİLEN 8 OYUNCU ÖNEMLİ DEĞİL..YERİNE GELEN OYUNCULAR ÖNEMLİ...
BU GELEN OYUNCULARIN DOĞRU DÜZGÜN 1.LİG TECRÜBESİ BİLE YOK...
KALECİ HARİÇ.... BU TAKIMI GÜÇLENDİRMEKSE
SİVASSPOR SEN ÇOK YAŞA..... (gazimahallesinden zara BÜYÜKKÖYLÜ)
ÇAĞRI TOPRAK
cagri_deniz 19.01.2006, 21:43 NE OLURSA OLSUN..BU TAKIMI SENELERDİR DESTEKLİYORUZ...
MADDİ OLANAKLARIDA GÖZ ÖNÜNDE BULUNDURARAK,,BİRAZ HAK VERMELİYİZ
FAKAT ÇOK KAN KAYBETTİK...HIZIR YARDIMCIMIZ OLA...ALLAH BÜYÜKTÜR...
bendece iyi bir transfer olmadi arkadaslar geldimiz gibi gidecez burdan bence sizce?
serhankaburcuk 19.01.2006, 22:29 öylede acılmasın o zamanlar böyle bir topiç acıldıysa yorumda olacaktır
Abi ben yorum yapmayın demiyorum ki....Yönetimin ve teknik heyetin bir bildiği vardır diyorum....Bizim görevimiz bu takımı sonuna kadar desteklemek...Çünkü biz bu takımı karşılıksız seviyoruz....
takimimizda m.ali nin gidisiyle artik lider vasfinda bi futbolcu kalmamistir. her takima bi tecrübeli futbolcu sarttir, topcu degil, futbolcu ariyoruz futbolcu
cemal58yiğido 19.01.2006, 22:49 BEN MEHMEDİ SEVERDİM KEŞKE GİTMESEYDİ
cemal58yiğido 19.01.2006, 22:50 BAZILARI İYİ OYUNCULAR AMA GELENLERDE KALİTELİ
NE AKLA HİZMETTİR ANLAYAMIYORUM ÖZELLİKLE KALECİ OĞUZUN ALINMASI..BİRİNCİSİ AKIN VAR 2.Sİ VEDAT GELECEK VADEDEN BİR KALECİYDİ..ŞAŞIRMAMK ELDE DEĞİL.
ademgoze 20.01.2006, 10:53 kaptana ve ilhana üzüldüm mehmette iyi oyuncuydu biraz yannış buldum ama görücaz bakalım...
|