Orijinalini görmek için tıklayınız : ATILLA BIRLIK

CAGLAYAN
18.01.2006, 21:43
http://www.sivasspor.com/images/stories//food/Atilla%20Birlik.jpg

Adi : Atilla Birlik
Dogum Tarihi : 27.11.1977
Dogum yeri : Ludwigshafen, Almanya
Mevkisi:Forvet
Uyruk: Türk
Boy : 175 cm
Kilo : 73 kg

1967 dernek serkan20
18.01.2006, 22:07
hadi gözümüz aydın

Arif Coşkun
18.01.2006, 22:09
Hayırlı olsun,başarılar

casus84
18.01.2006, 22:09
Süper bir futbolcu Atilla.Hayırlı olsun sivaslılara.

Hoşgeldin aramıza ATİLLA.....

ElbeyLi58
18.01.2006, 22:14
Almanya 2.lig - 96/97 SV Waldhof Mannheim
1 mac oynamis ordada kirmizi kart görmus.

Almanya 2.lig - 02/03 SpVgg Greuther Fürth
23 mac oynamis, 2 gol atmis, 3 Sari kart, 1´de kirmizi kart.....

MERİÇ
18.01.2006, 22:18

İnşallah Sivasspora faydası dokunur.......Daha önce adını duydum baya iyi bi futbolcu olması lazım(bildiğim kadarıyla)

CÜSSKB-Aynur
19.01.2006, 09:32
Performans grafiği standardın altına düşmeyen, azimli hırslı, kritik anlarda varlık gösteren bir futbolcu. Takımımıza faydalı olacağına inanıyorum.

erhan5834
19.01.2006, 10:25

hayırlı olsun sivasspor ve sivas için...inşallah faydalı işler yapar sivas için..

sivasligenc
19.01.2006, 10:45
şuana kadar yapılan transferler içinde en bildik tanıdık isim atilla inşallah sivasspora hayırlı olur

yerliturkuaz
19.01.2006, 11:09
iyi bir futbolcu sivasa hayirli olur insallah

1967_DERNEK_10UR
19.01.2006, 11:17
İYİ ADAM İŞ YAPAR..

SİVASLI_SONER
19.01.2006, 11:50
BANA GÖRE ATILLA BİRLİK GÜZEL BİR FUTBOLCUDUR TÜM SİVASPOR KÜLÜPÜNE HAYIRLI OLSUN .............................. .............................. .........

FORVETTE İTALYA YADA İSPANYADA ALIN.................

yusuf_07
19.01.2006, 11:57
KENDİSİNİ ANTALYASPOR DAN TANIYORUM ÇOK YERİNDE Bİ TRANSFER OLDU SİVASSPOR İÇİN.

MAVİ_BERE
19.01.2006, 20:26
ÇOK SÜPER VE HIZLI BİR OYUNCU....
HAKKINDA HAYIRLISI OLSUN...

GuNaY
19.01.2006, 20:29
Güzel bir oyuncu...
Umarım yerinde kullanılır ve takıma fayda sağlar...
Hayırlı olsun hoşgeldin...

skywriter
20.01.2006, 01:16
Dort yeni transferlerden en umitsiz oldugum futbolcu Atilla Birlik. Gecmis basarilari icin sozum yok ama istatistiklere bakilirsa Atilla gecen yarinin suskun golculerinden biri ve Sivasspor'a ciddi bir katki saglayacagina inanmiyorum. Ayrica, diger transferlerle kiyaslandiginda Cem Can, Muharrem ya da Oguz form grafigi ve basarilari yuzunden Sivasspor yonetimi tarafindan uzun sure izlenilmis ve transferi icin buyuk emekler sarfedilmis futbolcular. Oysa Atilla Birlik Mehmet Yildiz'in Istanbulspor'a kiralanmasi ve Muhammed Ali'nin Diyarbakirspor'a verilmesinden sonra aciga cikan forvet sikintisini gidermek icin transfer edilmis bir futbolcu, yani bir bakima Anderson ya da Balili'ye yedek olsun diye alinmis bir oyuncu.
Atilla Birlik ilk yari boyunca Diyarbakirspor formasi ile 16 macta yer almis ve bu 16 karsilasmanin 9'una ilk 11'de baslamis. Ancak oynadigi hic bir macta gol atma basarisi gosterememis. Ayrica, 2004-2005 senelerinde Malatyaspor ve Genclerbirligi formasi giyerken oynadigi 24 karsilasmada sadece 4 gol atabilmis bir futbolcu. Yani Atilla Birlik Malatyaspor'dan ayrildiktan sonra maalesef ciddi bir dusus icine girmis ve bu dususunu gecen yari Diyarbakirspor icin ter doktugu maclarda da gostermis. Umarim Sivasspor icin hersey farkli olur ama umitli oldugumu soyleyemem...

1967_DERNEK_TUĞRUL
20.01.2006, 01:21
Dort yeni transferlerden en umitsiz oldugum futbolcu Atilla Birlik. Gecmis basarilari icin sozum yok ama istatistiklere bakilirsa Atilla gecen yarinin suskun golculerinden biri ve Sivasspor'a ciddi bir katki saglayacagina inanmiyorum. Ayrica, diger transferlerle kiyaslandiginda Cem Can, Muharrem ya da Oguz form grafigi ve basarilari yuzunden Sivasspor yonetimi tarafindan uzun sure izlenilmis ve transferi icin buyuk emekler sarfedilmis futbolcular. Oysa Atilla Birlik Mehmet Yildiz'in Istanbulspor'a kiralanmasi ve Muhammed Ali'nin Diyarbakirspor'a verilmesinden sonra aciga cikan forvet sikintisini gidermek icin transfer edilmis bir futbolcu, yani bir bakima Anderson ya da Balili'ye yedek olsun diye alinmis bir oyuncu.
Atilla Birlik ilk yari boyunca Diyarbakirspor formasi ile 16 macta yer almis ve bu 16 karsilasmanin 9'una ilk 11'de baslamis. Ancak oynadigi hic bir macta gol atma basarisi gosterememis. Ayrica, 2004-2005 senelerinde Malatyaspor ve Genclerbirligi formasi giyerken oynadigi 24 karsilasmada sadece 4 gol atabilmis bir futbolcu. Yani Atilla Birlik Malatyaspor'dan ayrildiktan sonra maalesef ciddi bir dusus icine girmis ve bu dususunu gecen yari Diyarbakirspor icin ter doktugu maclarda da gostermis. Umarim Sivasspor icin hersey farkli olur ama umitli oldugumu soyleyemem...

OLSUN ABİ YA ÖLE DEME CAN CIKMADAN UMİT KESİLMEZ DİYE Bİ SÖZ VAR İNSALLAH YAPAR BİSEYLER BİZ HER TOPCUDAN UMUTLUYUZ ABİ BENCE TUM FUTBOLBULARIMIZ ELİNDEN GELEN GAYRETİ GÖSTERİYORLAR!!

skywriter
20.01.2006, 01:22
OLSUN ABİ YA ÖLE DEME CAN CIKMADAN UMİT KESİLMEZ DİYE Bİ SÖZ VAR İNSALLAH YAPAR BİSEYLER BİZ HER TOPCUDAN UMUTLUYUZ ABİ BENCE TUM FUTBOLBULARIMIZ ELİNDEN GELEN GAYRETİ GÖSTERİYORLAR!!
Insallah dedigin gibi olur, ama ben sadece istatistiklere bakarak yorum yaptim, gorunen koy kilavuz istemez..

1967_DERNEK_TUĞRUL
20.01.2006, 01:40
Insallah dedigin gibi olur, ama ben sadece istatistiklere bakarak yorum yaptim, gorunen koy kilavuz istemez..

oda dogru abiii ;)

mcevahir
20.01.2006, 02:16
Bence çok iyi futbolcu umarım eski formuna kavuşur.

serhankaburcuk
20.01.2006, 03:19
Sivassporumuza hayırlı uğurlu olsun...Takıma katkısı olur dıye düşünüyorum...

Etem-Murat
20.01.2006, 10:34
geçtiğimiz günlerde kente dönen Sivasspor, ligin ikinci yarısının ilk maçında karşılaşacağı Malatyaspor maçının hazırlıklarını kulüp tesislerinde yaptığı çalışmayla sürdürdü.

Hafif sakatlığı bulunan Hakan Turan dışında tüm oyuncuların yer aldığı idmana, Diyarbakırspor'dan 2.5 yıllığına transfer edildiği öğrenilen Atilla Birlik de katıldı.

Alman Teknik Direktör Werner Lorant gözetiminde yapılan idmanda bir süre ısınma hareketleri ve koşu yapan futbolcular, daha sonra yarı sahada çift kale maç yaptı.

Maç öncesi futbolcularıyla konuşarak uyarılarda bulunan Lorant, maç sırasında da oyuncularını ''tempo'', ''bravo'', ''agresif'' gibi sözlerle motive etti.

Oyuncuların oldukça mücadeleci ve hırslı olduklarının gözlendiği idmanda yeni transferler Cem Can, Muharrem, Atilla Birlik ile kaleci Oğuz'un da takıma uyum sağladığı gözlendi.

Sivasspor Genel Menajeri Bülent Uygun, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Diyarbakırspor'dan Atilla Birlik ile anlaşmaya vardıklarını belirterek, golcü oyuncunun takımla birlikte idmanlara çıkmaya başladığını kaydetti.

Son bir yabancı forvet daha transfer etmeyi planladıklarını ve bu transferi bu şekilde kapatacaklarını ifade eden Uygun, ''Gündemimizde çeşitli ülkelerden bazı futbolcular var. Kısa bir süre sonra bu transferi de gerçekleştireceğiz'' dedi.

Antalya'nın Manavgat İlçesi'ndeki hazırlık kampının takım için mükemmel geçtiğini ifade eden Uygun, ''Bütün transferlerimizin bu kampta arkadaşlarıyla uyum sağladığını gözlemledik. Takımın havası şu anda çok iyi. İlk yarı verdiğimiz mücadeleyi ikinci yarı da sürdürmeyi hedefliyoruz'' diye konuştu.

Hafta sonu karşılaşacakları Malatyaspor'un çok iyi bir takım olduğunu ve bu maçın kendileri için zor geçeceğini belirten Uygun, bu maçta sahada en iyi şekilde mücadele vererek iyi bir sonuç almak istediklerini bildirdi...milliyet...

FranzFerdinand
20.01.2006, 10:55
Arkadaşa katılıyorum.

kral5892
20.01.2006, 11:02
abi atilla birlik süper oyuncudur sadece çalışması lazım

HakkıTİMUÇİN
20.01.2006, 11:18
bende ilkerin görüşlerine katılıyorum..ancak;

sivasta bir lorant faktörü var.. Lorant inanmadığı oyuncuyu transfer ettirmez..
Atillada bir ışık gördükü okey verdi alınmasına..

Atillanın da Sivasspor bana göre son şansı..Buradada başarılı olamazsa 1.ligde forma giyemez bir daha

CÜSSKB-Aynur
20.01.2006, 11:19

Eski performansını yakalamasını, takımımıza uyum sağlamasını, dilemekten başka yapacağımız bir şey yok.

ÇANKAYA 58
20.01.2006, 14:17
Biloiğim kadarıyla Antalya,gençlerbirligi,malatya ,diyarbakırve biz epeyce takım gezmiş inşallah sorunlu bir topçu değildir

mami_LEE
21.01.2006, 14:21
walla güsel bir oyuncu ama sivasspor a yakışmaz bence anderson 2 gun antreman yapıyorsa oynamak için atilla 3,5 ya da 4 gü yapmalı. yani çok çalışması lazım ...(bence)