Orijinalini görmek için tıklayınız : AKILLARDAN SİLİNMEYEN UNUTULMAYAN SİVASSPOR MAÇLARI
serhankaburcuk 23.11.2004, 15:48 Valla Sivasımın o kadar çok :twisted: maçını izledimki hangisini söyleyeceğimi bilmiyorum ama benim aklımda kalan birinci maç konya deplasmanına 500 kişiyle gidip 20000 kişiyi susturup tribün şovu yaptığımız maç,birde içeride yıllar önce bayburtu yendiğimiz maçtır....
Evet ya o Konya maçı unutulmazdı. Ama bu seneki Bursa maçı da çok eğlenceliydi.
Benim de unutamadığım maçımız, 2 sezon önceki İnönü Stadındaki İst. B.Belediyesi maçıydı. 3-1 kazanmıştık ve hem sahada hem de trübünde muhteşem bir şölen yaşamıştık.
serhankaburcuk 23.11.2004, 17:10 istanbuldaki maça bizde otobüslerle gelmiştik 25 bin kişi vardı ama yinede konya maçı gibi değildi neden diye soracak olursan 500 kişi civarında sivastan çıkıp deplasmana gitmiştik konyanın süper lige çıktığı sezon stat ful çekmiş 20 binin üzerinde taraftar ve biz 500 kişiyle onları susturup 1 puan almıştık artı yolculukta çok eğlenceliyliydi(GECE YOLDA ÇOK ÜŞÜMÜŞTÜK::))) Eker hatırlar... :)
Hatırlamam mı Serhat. Nasıl unutabilirim ki? Biz otobuüs bekliyoruz. 403'ler yanaşıyor. Hadi binelim diyorz. Yok diyorsunuz sadece bize ait otobüs gelecek. OOO iyi o zaman diyoruz ve gele gele bi 302 geliyor. Kapılar kapanmıyor, kalorifer çalışmıyor. Dağılmıştık valla, ama herşeye rağmen süper maçtı. :lol:
serhankaburcuk 03.12.2004, 16:02 Hatırlamam mı Serhat. Nasıl unutabilirim ki? Biz otobuüs bekliyoruz. 403'ler yanaşıyor. Hadi binelim diyorz. Yok diyorsunuz sadece bize ait otobüs gelecek. OOO iyi o zaman diyoruz ve gele gele bi 302 geliyor. Kapılar kapanmıyor, kalorifer çalışmıyor. Dağılmıştık valla, ama herşeye rağmen süper maçtı. :lol:
Ama iyi bir otobüsle gitsek o kadar şenlikli ve eğlenceli bir ortam olmazdı valla...haksızsam haksızsın de...valla yıllardır deplasmana giderim o deplasmanın daha tadını hiçbir deplasmanda alamadım....
CARSIuniversite 07.12.2004, 21:19 abi ben biras eskiye gitcem ama.3.ligdeyken çarşamba bld. sporla oynadığımız maçı hiç unutmuyorum nedense tribunleri öle hiç görmemiştim sivasta.son dakikalarda muharremin attığı golle 2-1 almıştık.muharrem gol sonrası kafasını reklam panolarına wuruyodu felan işte.ne günlerdi bee...
______________________________ ________________________
KRALç@rşı
serhankaburcuk 08.12.2004, 09:28 abi ben biras eskiye gitcem ama.3.ligdeyken çarşamba bld. sporla oynadığımız maçı hiç unutmuyorum nedense tribunleri öle hiç görmemiştim sivasta.son dakikalarda muharremin attığı golle 2-1 almıştık.muharrem gol sonrası kafasını reklam panolarına wuruyodu felan işte.ne günlerdi bee...
Kardeş o Maç çarşamba maçı değildi...Muharremin kafayı reklam panolarına vurduğu maç Bayburt maçıydı ve biz o maçı Muharremin 83 dakikada attığı kafa golüyle 3-2 kazanmıştık o senede zaten şampiyon olmuştuk....O maçta ben statdaydım...Muharremin kafayı panolara vurması sivas televizyonlarında halen jenerik olarak gösterilir;ve o maçta statta muhteşemdi....
CARSIuniversite 08.12.2004, 19:55 abi ben biras eskiye gitcem ama.3.ligdeyken çarşamba bld. sporla oynadığımız maçı hiç unutmuyorum nedense tribunleri öle hiç görmemiştim sivasta.son dakikalarda muharremin attığı golle 2-1 almıştık.muharrem gol sonrası kafasını reklam panolarına wuruyodu felan işte.ne günlerdi bee...
Kardeş o Maç çarşamba maçı değildi...Muharremin kafayı reklam panolarına vurduğu maç Bayburt maçıydı ve biz o maçı Muharremin 83 dakikada attığı kafa golüyle 3-2 kazanmıştık o senede zaten şampiyon olmuştuk....O maçta ben statdaydım...Muharremin kafayı panolara vurması sivas televizyonlarında halen jenerik olarak gösterilir;ve o maçta statta muhteşemdi....
yanlış hatırlmışım demekki!!!!
______________________________ _________________
ç@rşı her yerde!
serhankaburcuk 09.12.2004, 08:38 yanlış hatırlmışım demekki!!!
kardeş olabilir canın sağolsun....hatırlayabilmen yeterli...
serhankaburcuk 18.01.2005, 09:33 Sivassporun yıllar önce Adıyamansporla Sivasta oynayıp kazanarak ligde kaldığı maçı hatırlayan varmı?Sivasspor tarihinde 4 eylül stadının o kadar dolu olduğu bence hiç olmadı...O maçta bence Sivassporun bugünlere gelmesinde önemli bir maçtı.Eğer o maçı Sivasspor kaybetseydi veya berabere kalsaydı Sivasspor şuanki durumunda olmazdı...Hatırlayanlar bilir....
yeniceri_emre 18.01.2005, 13:57 walla benım yasım onları hatırlamaz ama benım bıldıgım sivasımızın sımdıye kadar kı maclarını (birkaç maç harıç) hiç kacırmadım ama o sebat macı vardıya o mesaleler o konfetıler mukemmeldı. ben o macta top topladıgım için onları toplayana kadar canımız cıkmıstı keske kazansaydık hem o taraftara hemde 6 milyon sivaslıya buyuk bır suprız olurdu ama olmadı ama neyse onlar gecmıste kaldı. artık onumuzde tum sivaslıların ınandıgı ve cok yaklastıgımız bır super lıg var insallah bu sene bu sansı kacırmayız .Hele super lıgı garentıledıgımız mactan sonra tum sivas ınleyecek sade sivas mı? hayır İstanbul, Ankara ,hatta almanya
şampiyon olunca herkes görecek
şampiyon olunca herkes görecek
inleyecek her yer şanlı SİVAS diye
inleyecek her yer şanlı SİVAS diye [/u]
izmirliyigido 18.01.2005, 13:59 Sivassporun yıllar önce Adıyamansporla Sivasta oynayıp kazanarak ligde kaldığı maçı hatırlayan varmı?Sivasspor tarihinde 4 eylül stadının o kadar dolu olduğu bence hiç olmadı...O maçta bence Sivassporun bugünlere gelmesinde önemli bir maçtı.Eğer o maçı Sivasspor kaybetseydi veya berabere kalsaydı Sivasspor şuanki durumunda olmazdı...Hatırlayanlar bilir....
O maçı hatırlamazmıyım. O maç bugünkü durumumuzun temel taşıdır. O maçı kazanamasaydık küme düşüyorduk. Ligde kalarak bir sene sonra ilkkez Play-Off'a kalma hakkı elde etmiştik. Daha sonra ki senede A-Kategorisi olarak değişen ligde yer aldık.
O maça gelince...
Tarih 14.Mayıs.2000... Başkan Sn.Osman SEÇİLMİŞ, Teknik Direktör Bülent ALBAYRAK. Kadromuzda kimler yok ki. Kaleci Abdullah, Atilla, Turgay, Caner, Muhammet, Mehmet Ali, Mahmut, Yusuf, Sinan, Halil, Ekrem, Emin, Ufuk ve daha adını unuttuklarım.
Stad tıklım tıklım dolu. Dönüm maçımız. İlk yarıda 37. dakikaya kadar ecel terleri dökerken sahneye gol kralımız Halil çıkıyor 1-0 yapıyor arkasından 2 dakika sonra 39. dakika da Emin 2-0 yaparak herkesi rahatlatıyorlar. İkinci yarıda daha rahat oynayan SİVASSPOR 60. dakika da 3-0 yaparak bugünlere gelmemize neden oluyorlar. Ondan sonra ki son maçta Ağrıspor'a deplasmanda 3-0 yenilmemize rağmen ligde kalıyoruz ve Adıyamanspor küme düşüyordu.
Bende Sivasspor'un tüm maç sonuçları var. 1967'den beri oynanan tüm maçların çok geniş bir arşivi var, isteyene yardımcı olabilirim.
serhankaburcuk 18.01.2005, 16:05 3.Golü Ekrem atmıştı.Ne maçtı ya hatırlıyorumda taraftarın bi tanesi kalp krizi geçirmişti hastaneye kaldırılmıştı.Ama o maçada kalp dayanmazdı kardeşim...Bugün Sivasspor bu haldeyse bence A.Yaman maçını kazanmamıza bağlıyorum....
izmirliyigido 18.01.2005, 16:26 Evet Sehan kardeşim haklı. Ben aceleden yazmayı unutmuşum, 3. golü 60. dakikada Ekrem atmıştı. Dediğimiz gibi bugünlerin temeli o maçta atılmıştı sanki...
Böyle ilginç maçlar aklınıza gelirse yazın tartışalım...
SERHAT gerçektende o bayburt maçı unutulmazdı bea,ben sivasın onca maçını gittim ama o maçta ağlamıştım valla,muharremin o golü hele,inşallah bu senede şampiyonluk yaşar yine sevinç gözyaşalrı dökeriz :x
Hepsi önemli maçlardı da ama hakketen KONYA deplasmanı süperdi
acayip eylendik KONYALILARla acayip kafa bulduk adamlar kafaları
yedi hele GÖKHAN BERABERLİK GOLÜNÜ atınca olay tamamen koptu
o gol sevici hala gözümün önünde GÖKHAN ın gol sevinci görülmeye
degerdi(maçta olanlar hatırlıyodur :lol: )zaten otobüs ayrı bi alem gidene
kadar buz kestik ama o bile öyle güzeldiki
serhankaburcuk 29.01.2005, 21:01 Hepsi önemli maçlardı da ama hakketen KONYA deplasmanı süperdi
acayip eylendik KONYALILARla acayip kafa bulduk adamlar kafaları
yedi hele GÖKHAN BERABERLİK GOLÜNÜ atınca olay tamamen koptu
o gol sevici hala gözümün önünde GÖKHAN ın gol sevinci görülmeye
degerdi(maçta olanlar hatırlıyodur :lol: )zaten otobüs ayrı bi alem gidene
kadar buz kestik ama o bile öyle güzeldiki
Hatırlamammı Tanerciğim ...Zaten en büyük matrak otobüsün içindeydi.Valla yıllardır deplasmana gidiyom en tatlı deplasmanımızdı :lol: :lol:
basayev58 31.01.2005, 10:26 İnönüdeki İst.Büyükşehir Maçı harikaydı.Tribünler mükemmeldi.Tezahürat süper.MAçın önemi ve heyacanı da vardı.Ben o maç için trenlerde süründüm izmirden kütahya ordan istanbul yaptıım.Ama son on dakka işler yolunda deildi.Allah'a sükür son on dakkada maç koptu.Bide tribünlerde sebat yenildi gibi asılsız haberlerde dolasınca heyecanı varın siz hesap edin.Ayrıca izmirdeki izmirspor maçınıda unutmam.çok kötü bi fırtına vardı.Sivas son on dakkaya 1-0 mağlup girdi.biz balkonda sırılsıklam olmustuk.derken son on dakkada Emin yüzümüzü güldürmüstü.maçı 2-1 kazanmıstık.böylece bosuna ıslanmamıs olduk....
Bu gidişle asıl süper ligde unutulmaz maçlara damga vuracağız...
serhankaburcuk 31.01.2005, 11:17 Sivasspor 3 ligdeyken yıllar evvel Sivasspor ile akcaabat sebatsporla sivasta bir maçı vardı Sivasspor o sene çok iddialıydı maçın 90 dakikası 0-0 bitmişti statda ağzına kadar doluydu millet tel örgülerin önünde maçı izlemişti.Ama maç 0-0 bitmemişti dakika 96 da a.turan sahneye çıkıp 40 metreden bir gol atmıştı.Golden sonra stat yıkılmıştı o maçıda yıllar geçmesine rağmen hiç unutamam.....
|