Orijinalini görmek için tıklayınız : SIVASSPOR/Konyaspor MAÇI TAHMİN VE YORUMLARI
AyhanBayrak 04.12.2005, 12:32 http://www.sivasspor.com/images/stories/Sivaspor-Konya.jpg
Benim bu konudaki tahnimin SIVASSPORUM insallah konyadan 3 puan alarak üst siralardaki yerini koruyacagina inaniyoruz
SIVASSPOR :2
konyaspor :0
ElbeyLi58 04.12.2005, 12:34 3 puani evimisde almamiz gerek
SIVASSPOR :3
konyaspor :1
bbptek58 04.12.2005, 14:10 sivas 1-0 alır
extrasivas 04.12.2005, 14:12 Konyaya son yillarin en iyi futbolu ile 3-1 aliriz gibime geliyor
Adnan Bayrak 04.12.2005, 14:31 insallah Konya macini alacagiz vede yolumuza devam edeceyiz benin tahminim sivasspor.2 Konyaspor.1
Sivassporumuz:1
Konyaspor:0
fazla gol atarsak ne mutlu ama konya sivas'a gol atamaz.
dogukan58 04.12.2005, 14:32 sivasspor 2 konya 1bence böyle skorla biter
gercek58li 04.12.2005, 14:36 Insallah Kayseri macini alirsak;
SIVASSPOR: 3
KONYALI: 1
iki sene önce ikinci ligdeyken 4 eylülde 3-1 yenmistik bence insallah tarih tekerrür eder
sivas-23
konya-2 biter bence
EMİNÇOLAK 04.12.2005, 14:44 sivasspor : 2
konyaspor : 1
maçı alırız inşallah
1967_DERNEK_MUSTAFA 04.12.2005, 14:55 HELE BİR KAYSERİ MAÇINI ATLATALIM GÜZEL BİR SKORLA KONYA MAÇINA ALLAH KERİM YAZARIZ BİR ŞEYLER
biter yenelimde yeterki mac 5-4 bitsin
alimuharrem58 04.12.2005, 19:06 SKOR BENCE ONEMLI DEGIL BIR MACI KAZANAK YETER
Arif Coşkun 04.12.2005, 19:10 Konya formunu yakaladı,ama biz maçı alacağımızı tahmin ediyorum.
SİVAS: 2
KONYA: 1
SEMİH-58 04.12.2005, 19:19 bence sivas 2
konya 0
sivasli_kocak 04.12.2005, 19:24 SİVAS 2
KONYA 0
twity_58 04.12.2005, 19:42 ARTIK 2-0 OLSUN YANİİİ GALIBIYETI ÖZLEDIK VALLA :D
Yigido58_NL 04.12.2005, 19:52 BU SEFER SEYTANIN BACAGINI KIRACAZ
SIVASSPOR:4
kONYASPOR:1
Etem-Murat 04.12.2005, 19:55 KONYA MACINI ALMAK ZORUNDAYIZ
SİVAS :3
KONYA :0
sarkislali 04.12.2005, 21:08 Maclarin artik Türkiye´de de son dakikalarda kazanildigini ögrendik. Futbolcularimiz bunu iyi kavramislarsa cok gollü bir sonucla yeneriz. Petkovic yok, unutmayalim. Bence
Sivasspor´umuz 5
Konyaspor 2.
Çok zevkli bir maç Olacağı Kesin
Yönetimimiz 3 Maç İçin Süper Prim sözü wermişti
İlki Gaziantep Maçı tamam Sırada Sivas Maçı war
Galibiyet bekliyoruz Konyasporumuzdan
Nalçacı Grubu Olarak 5 otobüs dolusu Taraftarımızla 9 Eylül stadında olacağız 90 DK Takımımızı destekliceğiz..
www.nalcaci.com
CAGLAYAN 04.12.2005, 21:16 Kayserispor 2 - 2 Sivasspor
Sivasspor bugün Kayseri deplasmanında 10 kişi kalmasına rağmen 1 puan almasını bildi kayseri'den.
Sivas Maçı bizim İçin Çok zor gibi geçecek görünsede Bizim sivasspor'dan daha üstün kadromuz war..
Sivas Deplasmanından galiple döneceğimize iNanıyorum..
2.Lig'de İken Sivas deplasmanına bende gitmiştim 1-0 galip gelmiştik.
Sivas şehir olarak pek gelişmemiş 2-3 caddesi var stad ise İlçe takımlarının stadından farkı yok..
Haftaya Önemli İşi olmayan arkadaşlar ücretsiz otobüslerden faydanalarak herkes atkısını formasını alan gitmesini tavsiye ediyorum..
Ayrıca sivas'ın stadın tribünleri sahaya Çok yakın 5 otobüs tamamı dolarsa Taraftar desteğiyle kazanırız maçı..
Sivastada çekirdekçi taraftar Çok bizim ki qibi..
bu arkadasimiz sivasa ne zaman gelmis acaba?
KONYA SITESINDEN ALINTIDIR
http://www.nalcaci.com/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=791
BROTHERS58 05.12.2005, 02:08 KLAY OLMAZ AMA SİVASIMIZ ALACAK ALMAK ZORUNDA,İLK DEVRE BİTMEDEN 27 DEMİŞTİM ONUN İÇİN KONYAYI YENİP HEDEFE ULASMAK LAZIM!
SİVASIMIZ:2
konya:1
bugün takım olarak inanmış bir görüntü çizdiler.. konya maçı için rahat yeneriz diyorum...
bu arada konyalı arkadaşlar en azından oynacağınız takım hakkında biraz araştırın sonra forma birseyler yazın!!! stadımız 4 EYLÜL STADI!!! buna dikkat ederseniz seviniriz... iki ayrı formda da hata yapılmıs :)
CÜSSKB-Aynur 05.12.2005, 09:28 Sivasspor 1
Konyaspor 0
serrkann58 05.12.2005, 09:42 Evet 1..0 olsun bizim olsun mantıgı takımı öne geçince defans yapmaya zorluyor ama şu durumda rakip KONYA o yüzden bende diyorumki 1..0 olsun BİZİM OLSUN
sivasspor:2
konyaspor:1 diyorum
KONYA ÇOK HIZLI FUTBOL OYNUYOR ............
SİVASSPOR 1
KONYASPOR 2
( PETKOVICIN OLMIYIŞI BÜYÜK KAYIP )
serhankaburcuk 05.12.2005, 11:04 Bu sefer Galip geleceğiz..Bence bu 3-1 kazanırız...
Etem-Murat 05.12.2005, 11:17 ARKADAŞLAR SON ÜC MAC ZOR OLACAK DEMİŞTİM BİRİ GİTTİ İKİSİ KALDI BUNLARDAN KONYA MACIDA ZOR BİR MAC ANADOLUNUN İKİNCİ DERBİ MACI BENCE KAYSERİ MACINDAKİ MÜCADELE COK HOŞTU BUNA BENZER BİR MÜCADELE CIKARSA MACTAN O ZAMAN KANYAMACINI RAHAT OLMASADA ALIRIZ
SİVAS SPOR :2
KONYA SPOR :1
VALLA BU DEFANS VE BU KALECİYLE EN AZ 2 GOL YERİZ ZATENDE,ÖNEMLİ OLAN BİZİM FORVETLER BUNDAN DAHA FAZLASINI ATABİLECEKLERMİ...
SİVASSPOR =????
KONYASPOR=2
CÜSSKB-Aynur 05.12.2005, 11:32 VALLA BU DEFANS VE BU KALECİYLE EN AZ 2 GOL YERİZ ZATENDE,ÖNEMLİ OLAN BİZİM FORVETLER BUNDAN DAHA FAZLASINI ATABİLECEKLERMİ...
SİVASSPOR =????
KONYASPOR=2
Yorumunu şaşkınlıkla okudum. Konyaspor un da zor bir maç olacağını yazsan anlardım ama;
Nerdeyse süperligin en iyi Defansına sahibiz, ayrıca kalecimizde çok başarılı.
sivasli_tufan 05.12.2005, 11:36 2-0 alir bence
BekirBayrak 05.12.2005, 11:42 Grdaslar mac sonucu hakkında yorum yapmayacam ama suna kesınlıkle ınanıyorum bız bu macı A-LA-CA-ĞİZ
baska yolu yok
BekirBayrak 05.12.2005, 11:46 VALLA BU DEFANS VE BU KALECİYLE EN AZ 2 GOL YERİZ ZATENDE,ÖNEMLİ OLAN BİZİM FORVETLER BUNDAN DAHA FAZLASINI ATABİLECEKLERMİ...
SİVASSPOR =????
KONYASPOR=2
ya gardas eger ınancın yoksa taraftarlıkta olmazz
bızler ınandık SİVASSPOR umuza seNDE
ınankı daha guzel gunlere el ele gıdelım
ve bu macı A-LA-CA-ĞİZ
sivas-23
konya-2 biter bence
HAY MAŞALLAH ....
2-1 YENERİZ BENCE.ANDERSON VE MEHMET YILDIZ ATACAK GOLLERİ
1967_DERNEK_10UR 05.12.2005, 12:25 SİVASSPOR:2
KONYASPOR:0
Yorumunu şaşkınlıkla okudum. Konyaspor un da zor bir maç olacağını yazsan anlardım ama;
Nerdeyse süperligin en iyi Defansına sahibiz, ayrıca kalecimizde çok başarılı.
BENİM SİZİNLE FUTBOL YORUMLARIM KESİNLİKLE FARKLI,EĞER BU VEDAT VE DEFANS BAŞARILIYSA BENDE MARADONAYIM...BURDA DUYGULARIMIZA GÖREMİ YOKSA MANTIĞIMIZA GÖREMİ YORUM YAPACAZ BİLELİMDE ONA GÖRE DAVRANALIM
1967_DERNEK_MUSTAFA 05.12.2005, 12:42 İNŞALLAH güzel bir futbol sergileyerek 3 puan allmamızı temenni ederim hadi hayırlısı
bu 5 haftanın acısını artık konyadan çıkarırız...
3 0 alırız macı
1 gol yeriz ancak daha fazlası için fazla olur derim ve defans buna izin vermez... ama en 3 tane atarız :)
^ramazan^ 05.12.2005, 13:46 bu sezon ligde kolay takım yok sivas hangi maçını kolaylıkla ter dökmeden almışki konya maçınıda kolaylıkla alsın biz gerçek anadolu takımıyız bu maçıda anlımızın teriyle alcağımızdan hiç şüphem yok ama lig bitimi hak ettiğimiz yerde olmıycaz baksanıza deplasmana bile 8.000 taraftar götürüyoruz 3 büyükler bizi hazmedemiyceklerdir benim tek korkum bu onlara karşı aldığımız malubiyetlerin hiçbirini haketmedik
AyhanBayrak 06.12.2005, 01:40 Terlemeden mac alinmaz allahin izniylede konyayi sahamiza dar edecegiz güvenimizde sonsuzdur takimimizdaki eksiklerimiz bizi yildirmamali diye düsünüyorum eksiklerin yerine oynayacak arkadaslarimizda onlarin yerini elbetteki dolduracak kapasitedeler Lorantada güvenimiz sonsuzdur
Simdi tam zamani takimimiza sahip cikmanin haydi yigidolar
BROTHERS58 06.12.2005, 05:10 BENİM SİZİNLE FUTBOL YORUMLARIM KESİNLİKLE FARKLI,EĞER BU VEDAT VE DEFANS BAŞARILIYSA BENDE MARADONAYIM...BURDA DUYGULARIMIZA GÖREMİ YOKSA MANTIĞIMIZA GÖREMİ YORUM YAPACAZ BİLELİMDE ONA GÖRE DAVRANALIM
MANTIKLA YAPTA,SİVASI KÜÇÜMSEME 15. HAFTA VE 5.YİZ 23 PUANDA ALINMIS HEPSİDE BU DEFANSLA OLDU.AYRICA SENİN İMZANDAKİ TAKIMINDA DEFANSI MUHTESEM YANİ.??
murat_kılıc 06.12.2005, 12:57 3-1 bumaçı alacaz başka yolu yok diyelim
inşallah bu maçı alırız gönlümden geçen 3-1
konyayı yenemeyiz en iyi sonuç beraberlik olur diye düşünüyorum
konyalı seyircileri sivasa bekliyoruz.sivasspor konyasporu dağıtacak.
sivasspor:3
konyaspor:0
halil_58_yigido 06.12.2005, 14:00 sivas- 5
konya - 1
YENELİMDE SONUÇ NE OLURSA OLSUN
SİVASSPOR 3
KONYA 1
BİR TAHMINDE BEN YAPAYIM..:D
^ramazan^ 06.12.2005, 21:36 dk.3 sivas 1 konya 0 sonrasını bilmem
sivaslim 06.12.2005, 21:38 sivasspor 1
konya spor 0
yusuf_07 06.12.2005, 22:39 bence açık futbol oynayan konyayı dağıtırız..
skor
sivasspor :5
konyaspor:1
olurrrrr
RüStü ElmaS 06.12.2005, 22:41 Bu maci 1-0 alacagimiza inaniyorum.
sivas-23
konya-2 biter bence
merhaba arkadaslar siz benim demek istediyimi yanlis anladiniz bakin biz her zaman dosluktan yanayiz hic kimseyle yani ozellikle anadolu takimiyla bir proplemimiz olmaz ankara guclu kolpalar haric sizinle hic bir sorunumuz olmaz ha sunuda biln bizim ALLAHTAN baskada kimseden korkumuz yok konyalini bir lafi vardir pilavdan doneni kassigi kirilsin diye neyse pazar gun u geliyoruz iyi oynayan kazansin ha suda var herkez icin gecerli ne ekersen onu bicersin derler simdiden size basarilar .
ayrica su yukardaki arkadasin yaptigi skor tahminine cok guldum ya kardes hayellerde yasama derim ::P ::P neyse saygilar herkeze .
www.nalcaci.com ............bekleriz sitemize .
sinan58_34 06.12.2005, 23:06 merhaba arkadaslar siz benim demek istediyimi yanlis anladiniz bakin biz her zaman dosluktan yanayiz hic kimseyle yani ozellikle anadolu takimiyla bir proplemimiz olmaz ankara guclu kolpalar haric sizinle hic bir sorunumuz olmaz ha sunuda biln bizim ALLAHTAN baskada kimseden korkumuz yok konyalini bir lafi vardir pilavdan doneni kassigi kirilsin diye neyse pazar gun u geliyoruz iyi oynayan kazansin ha suda var herkez icin gecerli ne ekersen onu bicersin derler simdiden size basarilar .
ayrica su yukardaki arkadasin yaptigi skor tahminine cok guldum ya kardes hayellerde yasama derim ::P ::P neyse saygilar herkeze .
www.nalcaci.com ............bekleriz sitemize .
simdiden herıkı takımada basarılar dılerız ınsallah kardeslık dostluk cercevesınde bı mac olacak bı sorun yasanacagını sanmıyorum cunku anadolu takımı
ama mac 3-2 olsun bızım olsun :-)
sivas 1 - 0 alır maçı
olagan üstü bir durum olmazsa tabii.
sivas 1 - 0 alır maçı
olagan üstü bir durum olmazsa tabii.
EYVALLAH IYI OLAN KAZANSIN ONEMLI OLAN DOSLUK KAZANSIN .
ofgurleyuk78 07.12.2005, 00:44 EYVALLAH IYI OLAN KAZANSIN ONEMLI OLAN DOSLUK KAZANSIN .
Elbette dostluk kazanacak. Biz dostuz. Sizleri üzmek pahasina da olsa 2 - 0 alacagiz. Çünkü biz sizden daha iyiyiz.
yine güzel bir anadolu derbisi olacak bir maç....
kazanmamız gereken br maç inş yenende biz oluruz... konyadan gelen arkadaşlarla stad dahada şenlenir ins :)
Evet, iki güçlü Anadolu takımının zevkli ve zorlu mücadelesine sahne olacak bu maç, İki takımında kendine has özellikleri var, Sivasspor hücümda inanılmaz etkili, ligin ilk başlarında pek gol atamıyordu ama gittikçe açıldı, kanatlarıda çok iyi kullanıyor, Konyasporumuz ise hücümda pek etkili olamamasına rağmen takım oalrak çıkışlarında rakip takıma hayli zor anlar yaşatıyor, ayrıca defansımız çok az hata ile maçlarını tamamlıyor (son antep maçı hariç) Skor tahmini yapmak zor böyle maçlar için ama 1-1 diyorum ama gelenek bozulmasın HAKEDEN KAZANSIN :)
http://img235.imageshack.us/img235/893/avatar2969355sa.gif (http://imageshack.us) Voleybol MAÇI DEĞİL!
NalçacıLıLar 07.12.2005, 10:25 Selam tüm Sivaslılara..Umarım gerek sahada gerek tirbünlerde dostluk ve centilmenlik içinde bir maç olur.İyi olan kazansın :)
Konya dan Selamlar...
_ticaretlee_ 07.12.2005, 10:30 kardeşler bakın bazıları tribünde bizi sıfır görür sakin sizde o gaflete düşmeyin bizim bilafımız var Bİ YÜZÜMÜZ İPEK Bİ YÜZÜMÜZ KÖPEK ..... bize sivasta nasıl muamele ederseniz bizde konya da aynı şekilde karşılığını veririz ...+ 5 otobüs geliyoruz ki ayakta gelenlerde olur yani en az 250- 300 kişi ile geliyoruz ... geliyoruz çünkü bizde konyasporumuza güveniyoruz inşallah size acı bi süpriz yaşatıp konyaya ilk deplasman galibiyetini almış ve 3 puanı hanemize yazdırmış olarak döneceğiz skor tahminim 2-4 ..... kafanızı yorrmayın herhalükarda en az 1puan cepte ....
Selam tüm Sivaslılara..Umarım gerek sahada gerek tirbünlerde dostluk ve centilmenlik içinde bir maç olur.İyi olan kazansın :)
Konya dan Selamlar...
TEŞEKKÜRLER BU SICAK İÇTEN İYİ NİYETLİ DİLEKLERİN İÇİN.........
Kaptan-58 07.12.2005, 11:48 SİVASSPORUMUZ : 2
KONYASPOR : 1
acakislalimahoni 07.12.2005, 12:11 4x4 balili yani
sivasspor- 4
konya -0
sivas konya maç biletlerinin fiyatları hakkında bilgisi olan varmı
konya_42 07.12.2005, 15:54 selam arkadaslar herkez bi tahminde bulunmus bende bi yorumda bulunayim dedim ilk basta dosluk kazansin sonra konyaspor
KONYASPOR2-1sivas:D
nalcaci4ever 07.12.2005, 16:38 biz de erhan albayrak oyayamayacak o yuzden bir go lyeriz diye duşunuyorum ama sivasspor:1 konyaspor :3 bence balili atar sivasta.bizde de ceyhun 2,belal
Arkadaşlar sırf inat olsun diye bazı şeyleri söylemeye gerek yok, ortamı germekten başka bir işe yaramıyo. (KONYASPORLU kardeşlerim biz burada misafiriz, unutmayın, gereken saygıyı gösterin!)
Sivaslı arkadaşlarım, sizde ciddiyetten uzak yorumlar yapmayın lütfen, 5-0 demek tahrikten başka bişey değildir, konyaspor bir maçta en fazla 4 gol yedi bu sezon, onuda fener maçında (malum olaylı maç) onun için bu tür sözlere gerek yok, hakeden kazansın diyelim, hayırlısı olsun..İki takımada başarılar!
http://img203.imageshack.us/img203/3786/dsci00189gd.th.jpg (http://img203.imageshack.us/my.php?image=dsci00189gd.jpg)K onyasporumuz - Ankaragüçsüzleri
bende bu ceyhuna uyuz oluyorum...inşallah bizim macta seyirciyi tahrik etmez...
macın sonucu belli... en kötü 2 farkla alırız macı
nalcaci4ever 07.12.2005, 16:50 bende bu ceyhuna uyuz oluyorum...inşallah bizim macta seyirciyi tahrik etmez...
macın sonucu belli... en kötü 2 farkla alırız macı
adama tekme atılamdıgı surece tyribunden kufur edilmedigi surecde hiç bir tahrikde bulunmaz meral etmeyin arkadaşlar bi adamın uzerine uzerine gidilirse tabi istemeden bazı hareketker de bulunur tabi...
ElbeyLi58 07.12.2005, 16:53 Arkadaşlar sırf inat olsun diye bazı şeyleri söylemeye gerek yok, ortamı germekten başka bir işe yaramıyo. (KONYASPORLU kardeşlerim biz burada misafiriz, unutmayın, gereken saygıyı gösterin!)
Sivaslı arkadaşlarım, sizde ciddiyetten uzak yorumlar yapmayın lütfen, 5-0 demek tahrikten başka bişey değildir, konyaspor bir maçta en fazla 4 gol yedi bu sezon, onuda fener maçında (malum olaylı maç) onun için bu tür sözlere gerek yok, hakeden kazansın diyelim, hayırlısı olsun..İki takımada başarılar!
iyi gardas siz kazanin puanlar sizin olsun!.....
Kardeş tabi herkes kendi takımının kazanmasını ister ama biz dostluk kazansın, hakeden kazansın diyoruz, yanlış anlaşılmasın söylediklerim..
ElbeyLi58 07.12.2005, 17:09 Kardeş tabi herkes kendi takımının kazanmasını ister ama biz dostluk kazansın, hakeden kazansın diyoruz, yanlış anlaşılmasın söylediklerim..
yok gardas yanlis anasilma yok
burda gardas gardas yazisiyoruz.
selam arkadaslar herkez bi tahminde bulunmus bende bi yorumda bulunayim dedim ilk basta dosluk kazansin sonra konyaspor
KONYASPOR2-1sivas:D
serhankaburcuk 07.12.2005, 18:12 1-0 olsun bizim olsun ama...Bence bu maçı 3-1 kazanırız...
green_white_ark 07.12.2005, 19:30 Sivasspor-1
Konyaspor-3 bilemedin 4 :D
her iki takımada başarılar
TAHMINIM
SIVASSPORUM 2
konyaspor 0 bu maci alacagiz
Sivasspor-1
burasi sivasspor sitesi sen niye böyle konusuyorsun ??
^ramazan^ 07.12.2005, 20:10 green_white_ark arkadaş KONYALISIN galiba ama
ciddi olalım mesela sivas:8 konya:0 gibi
alimuharrem58 07.12.2005, 20:15 SKOR SIVAS 2 KONYA 0
burasi sivasspor sitesi sen niye böyle konusuyorsun ??
gardas oda konyalı normaldir.
green_white_ark arkadaş KONYALISIN galiba ama
ciddi olalım mesela sivas:8 konya:0 gibi
YA HARBIDEN BUDA OLMAMIS COK OLMUS YAW NEYSE IYI OYNAYAN KAZANSIN AMA BU KADARDA DEYIL YANI HARBIDEN . (BASKANmurat)
Sivasspor-1
senikide olmamis ark olum 2 olsun bahrime abartma yani neyse iyi oynayan kazansin once dosluk AMA (BASKAN murat)
ofgurleyuk78 07.12.2005, 21:06 senikide olmamis ark olum 2 olsun bahrime abartma yani neyse iyi oynayan kazansin once dosluk AMA (BASKAN murat)
Arkadasim sakin alinma bu Atasözü. " Aç tavuk rüyasinda kendini dari ambarinda görürmüs." Selam ve sevgiler.
serhat3358 07.12.2005, 21:13 Sayın Konyalı gardaşlarım Sivas halkı misafir perverdir misafirini herzaman en iyi şekilde ağırlamasını bilmiştir.Ve yine bilecektir.Bu konuda müsterih olun tabikibiz anadolu takımları biribirileriyle dost olmak zorundadır.Ama bazı konyalı arkadaşlar ligin ikinci yarısını kasdeterek bazışeyler ima etmeye çalışmış lar BİZ Kayseride 8 000 taraftarla oynadık oradada 10 000 taraftarla gelir oynarız.Bizim için iç dış pek farketmiyor yani ...Bizde de şöyle bir söz vardır:DOSTLUĞUMUZA GÜVENİN AMA DÜŞMANLIĞIMIZDANDA KORKUN... Maçda ve maç sonrasında bir problem olacağını sanmıyorum.Maçı iyi oynayanın kazanacağını vede 2-1 alacağımızı düşünüyorum. ÖNCE DOSTLUK
Selam millete Hemşerilerime (Nede olsa Konyalıların mekanı olmuş bura) Öncelikle Sivassporu performansından dolayı tebrik edeyim ama bu maç o kadar kolay olmıycak ona göre
Sayın Konyalı gardaşlarım Sivas halkı misafir perverdir misafirini herzaman en iyi şekilde ağırlamasını bilmiştir.Ve yine bilecektir.Bu konuda müsterih olun tabikibiz anadolu takımları biribirileriyle dost olmak zorundadır.Ama bazı konyalı arkadaşlar ligin ikinci yarısını kasdeterek bazışeyler ima etmeye çalışmış lar BİZ Kayseride 8 000 taraftarla oynadık oradada 10 000 taraftarla gelir oynarız.Bizim için iç dış pek farketmiyor yani ...Bizde de şöyle bir söz vardır:DOSTLUĞUMUZA GÜVENİN AMA DÜŞMANLIĞIMIZDANDA KORKUN... Maçda ve maç sonrasında bir problem olacağını sanmıyorum.Maçı iyi oynayanın kazanacağını vede 2-1 alacağımızı düşünüyorum. ÖNCE DOSTLUK
Hay aklınla bin yaşa bizde Konyaya gelenlere bunları söyleriz ama bazıları dinlemez bizden sopayı polistende jobları yer giderler. Anadolu birliği içinde bir maç olur umarım ama deplasmanda olduğumz içinde size kolay lokma değiliz bunuda bilin hele
^ramazan^ 07.12.2005, 22:14 YA HARBIDEN BUDA OLMAMIS COK OLMUS YAW NEYSE IYI OYNAYAN KAZANSIN AMA BU KADARDA DEYIL YANI HARBIDEN . (BASKANmurat)
ya bende biliyorum olmadığını ama konyalı arkadaşın nahoş tahminine
bir tepkiydi. bence bu maçı 2-1 alırız
nalcaci4ever 07.12.2005, 23:34 1-3 bizim :) ilk defa bir deplasmandan bu sene konyaspor için bu kadar ümitliyim cünkü bu bir dönüm maçı ama erhan albayrak yok bu konyasporumuz için en buyuk eksik..ama yine de mac bizim....bu maç aslında sonuc ne olursa olsun yine de bizim cunku NALÇACI olarak her deplasmanda takımımıızı destekledigimiz gibi sivasa da geliyoruz.bizim için sonuç farkemez,bu sevda bitmez...
green_white_ark 08.12.2005, 14:12 burasi sivasspor sitesi sen niye böyle konusuyorsun ??
senikide olmamis ark olum 2 olsun bahrime abartma yani neyse iyi oynayan kazansin once dosluk AMA (BASKAN murat)
ya benimki sadece espiriydi.niye böyle kızdınız anlayamadım.sivaslı arkadaşlardan özür dilerim.murat abi kusura bakma sende haklısın.
Sayın Konyalı gardaşlarım Sivas halkı misafir perverdir misafirini herzaman en iyi şekilde ağırlamasını bilmiştir.Ve yine bilecektir.Bu konuda müsterih olun tabikibiz anadolu takımları biribirileriyle dost olmak zorundadır.Ama bazı konyalı arkadaşlar ligin ikinci yarısını kasdeterek bazışeyler ima etmeye çalışmış lar BİZ Kayseride 8 000 taraftarla oynadık oradada 10 000 taraftarla gelir oynarız.Bizim için iç dış pek farketmiyor yani ...Bizde de şöyle bir söz vardırOSTLUĞUMUZA GÜVENİN AMA DÜŞMANLIĞIMIZDANDA KORKUN... Maçda ve maç sonrasında bir problem olacağını sanmıyorum.Maçı iyi oynayanın kazanacağını vede 2-1 alacağımızı düşünüyorum. ÖNCE DOSTLUK
kardeş senin içinde bişey söylemek istiyorum.inşallah anadolu takımları arasındaki her maçı dostluk kazansın.ama konyanın deplasman tribünü 10.000 kişiyi almaz.kayseriyle sivas arası çok yakın.ama konyayla sivas arası 500 kilometre.yanlış anlama ama böyle
BekirBayrak 08.12.2005, 14:16 ALACAGIZ ALACAGIZ A-LA-CA-GIZ Bız bu macı baska yolu yoktur
SİVASSPOR=3 KONYASPOR=1
Sivasspor-1
Güzel hayaller kurmuşun ama diyarbakırsporda bu hayalin içindeydi 4 tane yedi gitti.
Sayın Konyalı gardaşlarım Sivas halkı misafir perverdir misafirini herzaman en iyi şekilde ağırlamasını bilmiştir.Ve yine bilecektir.Bu konuda müsterih olun tabikibiz anadolu takımları biribirileriyle dost olmak zorundadır.Ama bazı konyalı arkadaşlar ligin ikinci yarısını kasdeterek bazışeyler ima etmeye çalışmış lar BİZ Kayseride 8 000 taraftarla oynadık oradada 10 000 taraftarla gelir oynarız.Bizim için iç dış pek farketmiyor yani ...Bizde de şöyle bir söz vardır:DOSTLUĞUMUZA GÜVENİN AMA DÜŞMANLIĞIMIZDANDA KORKUN... Maçda ve maç sonrasında bir problem olacağını sanmıyorum.Maçı iyi oynayanın kazanacağını vede 2-1 alacağımızı düşünüyorum. ÖNCE DOSTLUK
Ne güzel özetlemişsin Sayın Ağabeyim önce dostluk kazansın ama kimse dostunada kazık atmaya kalkmasın!
FUTBOL SAHADA OYNANIR.
nalcaci4ever 08.12.2005, 14:42 Güzel hayaller kurmuşun ama diyarbakırsporda bu hayalin içindeydi 4 tane yedi gitti.
aman kardeş bize diyarbakır deme :)
junior_69 08.12.2005, 14:44 1-0 olsun bizim olsun
nalcaci4ever 08.12.2005, 14:50 su anda aldıgımız haberlere gore 4 otobusumuz dolmuş durumdaymış.yonetim otobus sayısını 10 a kadar cıkartablirimş ama sivassporun bilet vermesine baglı deniliyormus.iyi ki bizim biletler alındı yoksa acıkda kalcaktık walla :)
^ramazan^ 08.12.2005, 16:20 10 otobüs deil 100 otobüs getirsen nafile
sivasın en kötü halinden 1 puan bile çıkaramazsınız
nalcaci4ever 08.12.2005, 16:38 10 otobüs deil 100 otobüs getirsen nafile
sivasın en kötü halinden 1 puan bile çıkaramazsınız
cok buyuk konusuyorsun ki konyasporu izledigini bile zannetmiyorum...
cok buyuk konusuyorsun ki konyasporu izledigini bile zannetmiyorum...
O ZAMAN KONYASPORU İZLEYEN BİRİ OLARAK BEN SANA CEVAP VEREYİM CANIM,KONYASPORUN DEPLASMANDA HİÇ GALİBİYETİ VARMI???EFENDİM DUYAMADIM CANIM CEVABINI???ÖYLE OTOBÜSLE FALAN OLMUYO BU İŞLER KONYA YİNE BİR DEPLASMANDAN ELİ BIOŞ OLARAK DÖNECEK BURALARA KADAR ZAHMET ETMENİZE GEREK YOK YANİ,AMA TABİ GELİRSENİZDE EN GÜZEL ŞEKİLDE AĞIRLARIZ MERAK ETME
nalcaci4ever 08.12.2005, 16:48 konusmalarına dikkat et de gorursun bakalım deplasman galibiyeti nasıl oluyormuş pazar gunu.ben de sana soruorum kimin kadro yapısı daha iyi bir bak bakalım sivasspor mu konyaspor mu.sen konyasporun sezon basından beri kaç puanı gasp edildi izlediysen obnları soylesene.deplasamnda kaç macı yenildi onları söylsesene yoksa deplasmanda 4 beraberlik mi vardı 4 galibiyet mi gorurdun.bugun kayseri mi 3.yoksa konya gorurdun.eger pazar gunu sizi hakem koolamassa iddaa ediyorum konyaspor oalrak oradan galibiyetle donecegiz.canımlı cicimli konusma bir de cevap veremiyormusum ne cevabı veremeyecez.senin gibiler yuzunden bu sitedekilerden sogutmaz bizi.sana da laf soran olamdı ....
konusmalarına dikkat et de gorursun bakalım deplasman galibiyeti nasıl oluyormuş pazar gunu.ben de sana soruorum kimin kadro yapısı daha iyi bir bak bakalım sivasspor mu konyaspor mu.sen konyasporun sezon basından beri kaç puanı gasp edildi izlediysen obnları soylesene.deplasamnda kaç macı yenildi onları söylsesene yoksa deplasmanda 4 beraberlik mi vardı 4 galibiyet mi gorurdun.bugun kayseri mi 3.yoksa konya gorurdun.eger pazar gunu sizi hakem koolamassa iddaa ediyorum konyaspor oalrak oradan galibiyetle donecegiz.canımlı cicimli konusma bir de cevap veremiyormusum ne cevabı veremeyecez.senin gibiler yuzunden bu sitedekilerden sogutmaz bizi.sana da laf soran olamdı ....
KOÇUM ÖYLE ŞU OLSAYDI BU OLSAYDIYLA OLMUYO BU İŞLER,SEN OLACAĞI BOŞVER VE OLMUŞA BAK.SEN HAYAL DÜNYASINDA YAŞARKEN BİZ GERÇEKLERİ YAŞIYORUZ,LİG SIRALAMASINA BAK GÖR GERÇEKLERİ.BU SİTEYEDE ZORLA SENİ ALAN YOK SOĞUDUYSAN KAPIYI BİLİYOSUN ÇEKİP GİDERSİN,ANLADINMI CANIMMMMMMMMM!
konusmalarına dikkat et de gorursun bakalım deplasman galibiyeti nasıl oluyormuş pazar gunu.ben de sana soruorum kimin kadro yapısı daha iyi bir bak bakalım sivasspor mu konyaspor mu.sen konyasporun sezon basından beri kaç puanı gasp edildi izlediysen obnları soylesene.deplasamnda kaç macı yenildi onları söylsesene yoksa deplasmanda 4 beraberlik mi vardı 4 galibiyet mi gorurdun.bugun kayseri mi 3.yoksa konya gorurdun.eger pazar gunu sizi hakem koolamassa iddaa ediyorum konyaspor oalrak oradan galibiyetle donecegiz.canımlı cicimli konusma bir de cevap veremiyormusum ne cevabı veremeyecez.senin gibiler yuzunden bu sitedekilerden sogutmaz bizi.sana da laf soran olamdı ....
bu tür gereksiz tartışmalara girmeyin gardaş .....
küçük tahrikler olabilir onları cevap vererek büyütmeyin...
GÜZEL MAÇ OLUR İNŞALLAH.....
nalcaci4ever 08.12.2005, 16:55 KOÇUM ÖYLE ŞU OLSAYDI BU OLSAYDIYLA OLMUYO BU İŞLER,SEN OLACAĞI BOŞVER VE OLMUŞA BAK.SEN HAYAL DÜNYASINDA YAŞARKEN BİZ GERÇEKLERİ YAŞIYORUZ,LİG SIRALAMASINA BAK GÖR GERÇEKLERİ.BU SİTEYEDE ZORLA SENİ ALAN YOK SOĞUDUYSAN KAPIYI BİLİYOSUN ÇEKİP GİDERSİN,ANLADINMI CANIMMMMMMMMM!
alın bunu ya kafayı yemiş bu.sen gerçekleri yaşamaya devam et....
^ramazan^ 08.12.2005, 17:01 cok buyuk konusuyorsun ki konyasporu izledigini bile zannetmiyorum...
iyi oynayanın kazanacağı muhakkak ama sivasın durumu ortada
1puan deil 1golün bile imkanı yok desem abartmış olurmuyum
nalcaci4ever 08.12.2005, 17:04 zannedersem :) çünkü benim izledigim sivassporun bir kayserispor gibi oyun anlayışı ve estetigi yok gorunuyor.sadece sunu söyleyebilirm balili eski haline gore asırı bir performans sergiliyor....
shadow3458 08.12.2005, 17:27 sivas 2
konya 1
1 -0 KONYA YI KONYA UNU GİGİ ELEYECEĞİZ 4 EYLÜLDE :)
SEVGİLİ KONYA SPOR İDARİ MÜDÜRÜ GAZİ KAMUDAN SINIF ARKADAŞIM ÖNDER SAMİ GÜVEN KARDEŞİM HİÇ KUSURA BAKMASIN
:) :) :)
Ya kimse hakeden kazansın diyemiyo, bence bu tür tahminlere gerek yok, futbol böyle kazanılmıyo, çıkar oynar elinden geleni yaparsın, hayırlısı olsun, madem herkes bu kadar emin skorlardan gidin iddia oynayın boşa gitmesin:D, tekrar söylüyorum İYİ OLAN KAZANSIN!
ElbeyLi58 08.12.2005, 18:03 Ya kimse hakeden kazansın diyemiyo, bence bu tür tahminlere gerek yok, futbol böyle kazanılmıyo, çıkar oynar elinden geleni yaparsın, hayırlısı olsun, madem herkes bu kadar emin skorlardan gidin iddia oynayın boşa gitmesin:D, tekrar söylüyorum İYİ OLAN KAZANSIN!
SivasSpor kasansin...!!!
Eyvallah kardeş, Allah gönlüne göre versin ama önce dostluk kazansın, bence bu hepsinden daha önemli..
ElbeyLi58 08.12.2005, 18:19 Eyvallah kardeş, Allah gönlüne göre versin ama önce dostluk kazansın, bence bu hepsinden daha önemli..
gardas her zaman Dostluk kasansin ama
3 puan SivasSporun ne olursa olsun 3 puan bizim
yensekte yenilsekte En bÜYük SivasSpor
nalcaci4ever 08.12.2005, 18:24 alan alsın 3 puanı ikisinin de dusme tehlikesi yok alem maç gorsun bu onemli.tribun gorsun :)
ElbeyLi58 08.12.2005, 18:32 alan alsın 3 puanı ikisinin de dusme tehlikesi yok alem maç gorsun bu onemli.tribun gorsun :)
konyali gardas seninle protokol anasmasi yapalim
tribün sizin olsun
3puan bizim.........
nalcaci4ever 08.12.2005, 18:35 oldu :) biz gelmeseydik...
NAUGHTYBOY58 08.12.2005, 18:36 inanıyorumki biz yiğidolar bu maçı 2_1 veya 2_0 alacağız.
ve konya macı ile çıkış yakalayacağız.
saygılarımla .
ElbeyLi58 08.12.2005, 18:50 oldu :) biz gelmeseydik...
gardas hmm....
gardas, Sivasda olsam basim üstünde yerim var diyecem ama
Sivasda degilim ins. yolun düserse Gurbet ele Almanya gibi
yere buyur gel derim ama sen Sivasa git etli ekmek
yig bak gör Sivas neymis .............
xemirhanx 08.12.2005, 19:04 evet ayhan abi sana katiliyorum! eger sahada performansi üst düzeyde gerceklestirirsek konya macini farkli bile alma ihtimalimiz görünür...önemli olan bu iki mactan 6 puan alip üst siraya demir atmak.....
Kaliteli bir maç olacağı kesin, çekişmeli ve heyecanlı olacak, izlecek olanlar çok şanslı bence, DİGİTÜRK bu maçı naklen yayınlamalı:D
http://img512.imageshack.us/img512/3066/211to.th.jpg (http://img512.imageshack.us/my.php?image=211to.jpg)
tanju_58 08.12.2005, 19:24 SİVASSPOR:2 KONYASPOR:0
KONYA ÇOK HIZLI FUTBOL OYNUYOR ............
SİVASSPOR 1
KONYASPOR 2
( PETKOVICIN OLMIYIŞI BÜYÜK KAYIP )
BU TAHMİNİMDEN VAZGEÇTİM .SADECE BIR TAHMIN BILE OLSA EKRANA SIVASIN YENILECEGINI YAZMAK ZORUMA GITTI ..HER ŞARTTA SİVASSPOR KAZANACAK PETKOVİÇ OLSADA OLMASADA
SİVASSPOR 2
KONYASPOR 1
1967_DERNEK_10UR 09.12.2005, 00:04 ŞU MAÇI TV VERSE İYİ OLURDU...
dogukan58 09.12.2005, 00:39 vermyeceği kesinmi gardaş saat kaçtaki maç ?
MOS-BY-58 09.12.2005, 01:19 Sivasspor:2
Konyaspor:1
Arkadaşım herşeyi bir kenara bırak ligdeki sıralamaya bak
SİVASSPOR 5.
Konyaspor 8.
Bir diğer konuda;pazar günkü yenilginize şimdiden kılıf aramayın lütfen,hakem kollamassa falan diye hakem bizim babamızın oğlu değil ya bizde güzide bir Anadolu takımıyız ne olursa olsun pazar günü önce dostluk(çünkü baki olan odur)sonra SİVASPOR um kazansın!
Benim skorum
Sivas 2:1 Konyaspor
green_white_ark 09.12.2005, 12:34 Polemiğe girmeyelim.bırakın son sözü futbolcular söylesin.
Sivaslılar tribünde kendi takımlarını bizde Konyayı destekleyelim.
ne sonuç olursa olsun dostluk kazansın.
Sivasımız:2
Konya:0
çok güzel maç olacağa benziyor.kazanmamız lazım bu maçı,kötü gidişi durdurmalıyız.
inşallah konya 5 atar
sivasta 100 :) :)
KAN_REVAN_58 09.12.2005, 12:49 1 0 OLSUN BİZİM OLSUN....!!!
SchumacheR_58 09.12.2005, 13:22 Sivasspor: 3
Konyaspor: 1 alır...
sivasspor 2
konyaspor 1
goller : cem karaca , musa kuş ,
el saka
KAN_REVAN_58 09.12.2005, 13:50 ARKADAŞALAR SİYASET VARRR İSTİSMAR VAR HALEN KONUŞTURUYOSUNUZ SİZE BIRAVO.VATANDAŞLAR BURDA İSTEDİKLERİ GİBİ KONUŞUYOLARR BİDE SEYREDİYOZZ:::...!!!
SİVASSPORUM;3 KONYASPOR;2
ARKADAŞALAR SİYASET VARRR İSTİSMAR VAR HALEN KONUŞTURUYOSUNUZ SİZE BIRAVO.VATANDAŞLAR BURDA İSTEDİKLERİ GİBİ KONUŞUYOLARR BİDE SEYREDİYOZZ:::...!!!
Ne istismarı kardeşim, nerde gördün, varsa öyle bişey söyle bize önce biz uyaralım! Ayrıca siyasetle ne alakası var, herkes düşüncelerini saygı ve ahlak çercevesinde istediği gibi söylüyor, burda garip olan bi durum yok, ayrıca seyrediyoruz ne demek, napcaksın sopa alıp saldırcakmısın? Zorla durmuyoruz zaten, istemiyen varsa gelmeyiz bidaha..
cemal58yiğido 09.12.2005, 16:09 SİVAS 1
KONYA 0
ofgurleyuk78 09.12.2005, 16:14 Gerçekten su nalçacilar Sivasspor'u ve Sivas' liyi daha taniyamamislar. insallah iyice tanitiriz kendimizi.
Gönlümden daha farkli geçiyor ama 2 - 0 olsun bizim olsun.
KoraySancar 09.12.2005, 16:42 Bu güne kadar Sivas dışında oluşum nedeniyle,tribünden bu sezon ilk maçımı seyredeceğim.Elimden geldiği kadar Sivassporumuzu destekleyeceğim ve inanıyorum ki bizim de tribün desteğimizle bu maçı alacağız.
Tahminim Sivas:3,Konya:1
BU MACI ALICAZ BASKA YOLU YOK KONYASPOR2-SiVAS1
twity_58 09.12.2005, 17:40 fairplay ruhuna yakısır bır mac olsun..konyamız içinde sivasımız için en ıyısı olsun!!
nalcaci4ever 09.12.2005, 17:51 Arkadaşım herşeyi bir kenara bırak ligdeki sıralamaya bak
SİVASSPOR 5.
Konyaspor 8.
Bir diğer konuda;pazar günkü yenilginize şimdiden kılıf aramayın lütfen,hakem kollamassa falan diye hakem bizim babamızın oğlu değil ya bizde güzide bir Anadolu takımıyız ne olursa olsun pazar günü önce dostluk(çünkü baki olan odur)sonra SİVASPOR um kazansın!
ben sivasspor u hakemler kolluyor demedim.konyapsorun puanları gasp edildi dedim anelkanın eliyle attıgı golu butun turkiye gordu daha neyi söledigimi anlayamadınız mı.ayrıca burada eger sıralamaya bakarız demişssin o zaman sezon sonunda bak sıralamaya.biz yenilgimize kılıf falan hazırlıyoruz gibi sacma sapan seyler sölüyosunuz bakalım pazar gunu kılıf mı arıyomusuz yoksa baska bişey mi gorusruz...
HakkıTİMUÇİN 09.12.2005, 18:00 Arkadaslar tabiki herkes kendi memleketinin takımını tutacak.. burada küfür hakaret ve tahrik edici olmamak şartıyla dileyen dilediğini yazabilir. Konyalı arkadaslarımızda misafirimizdir. Yukardaki kurallara uydukları sürece başımızın üstünde yerleri var..bizlerde onların sitelerine giriyoruz ve bize yakışan şekilde mesajlarımızı iletiyoruz.
Lütfen iki tarafta birbirlerini incitecek şeyler yazmasın..futbol sahada oynansın ve sahada bitsin.. dostluğumuz baki kalsın...
Maç tahminime gelince; Sivasımız evinde oynamanın avantajı ve haftalardır 3 puan alamadığından hırslı ve atak oynayacaktır. Konyasporda kaliteli kadrosu olan bir takım. Defans yapacaklarını sanmıyorum..böyle oluncada göze hoş gelen ve bol gollü bir maç olacağını tahmin ediyorum..
skor tahminim : Sivasspor 3 Konyaspor 2
KAN_REVAN_58´isimli üyeden Alıntı...:
ARKADAŞALAR SİYASET VARRR İSTİSMAR VAR HALEN KONUŞTURUYOSUNUZ SİZE BIRAVO.VATANDAŞLAR BURDA İSTEDİKLERİ GİBİ KONUŞUYOLARR BİDE SEYREDİYOZZ:::...!!!
Ne istismarı kardeşim, nerde gördün, varsa öyle bişey söyle bize önce biz uyaralım! Ayrıca siyasetle ne alakası var, herkes düşüncelerini saygı ve ahlak çercevesinde istediği gibi söylüyor, burda garip olan bi durum yok, ayrıca seyrediyoruz ne demek, napcaksın sopa alıp saldırcakmısın? Zorla durmuyoruz zaten, istemiyen varsa gelmeyiz bidaha..
KAN_REVAN KARDEŞİM;
SİSYASETİ KİM, KİME, NERDE, NE ZAMAN, NİYE, NASIL,.... YAPMIŞ...?????
BİZ NEDEN GÖREMİYORUZ...???
KONYALI ARKADAŞLAR, SİTEMİZE GELMİŞ VE BİZ DE ONLARI BİZE
YAKIŞIR BİR ŞEKİLDE KARŞILAMAMIZ LAZIM. ZÜLFİYARE DOKUNULMADIĞI
SÜRECE HOŞ GELMİŞLER SAFA GELMİŞLER...
KONYALI KARDEŞ, SEN DE RAHAT OL VE KİMSE SİZE SOPAYLA SALDIRMAZ.
YETERKİ, KÜFÜR, POLEMİK VE GERGİNLİK OLMASIN...
BAŞIMIZ ÜZERİNDE YERİNİZ VAR...
''BİZLER BİZE....... SİZLER DE SİZE YAKIŞAN''
ÜSLUBU MUHAFAZA EDELİM LÜTFENNN...
SELAMLAR...
KALBİMİZ SİVAS SPORUZLA ATIYOR KENDİ SAHAMIZDA KONYAYI KESİNLİKLE YENMEMİZ GEREK BAŞARILAR 3 0 OLSUN BİZİM OLSUN
SİVASTAKİ EMŞERİLERİMİZE İÇERDEKİ MAÇLARDA ÇOK İŞ DÜŞÜYOR SEYİRCİ DESTEGİ ÇOK ÖNEMLİ TRÜBÜNLERİ DOLDURUP İYİ TEZAHURAT YAPILIRSA HİÇ BİR TAKIM PUANLA ÇIKAMAZ BU MAÇI ALACAZ BAŞKA YOLU YOK.
Blackkite 09.12.2005, 18:21 Sivasspor: 2
Konyaspor: 0
KAN_REVAN_58´isimli üyeden Alıntı...:
KAN_REVAN KARDEŞİM;
SİSYASETİ KİM, KİME, NERDE, NE ZAMAN, NİYE, NASIL,.... YAPMIŞ...?????
BİZ NEDEN GÖREMİYORUZ...???
KONYALI ARKADAŞLAR, SİTEMİZE GELMİŞ VE BİZ DE ONLARI BİZE
YAKIŞIR BİR ŞEKİLDE KARŞILAMAMIZ LAZIM. ZÜLFİYARE DOKUNULMADIĞI
SÜRECE HOŞ GELMİŞLER SAFA GELMİŞLER...
KONYALI KARDEŞ, SEN DE RAHAT OL VE KİMSE SİZE SOPAYLA SALDIRMAZ.
YETERKİ, KÜFÜR, POLEMİK VE GERGİNLİK OLMASIN...
BAŞIMIZ ÜZERİNDE YERİNİZ VAR...
''BİZLER BİZE....... SİZLER DE SİZE YAKIŞAN''
ÜSLUBU MUHAFAZA EDELİM LÜTFENNN...
SELAMLAR...
Eyvallah abi, sağoalsın. Bizde sizlerle aynı düşüncedeyiz, sanki başka derdimiz kalmamışta gelip burda yalanmı söyliyeceğiz, küfürmü edeceğiz, niyetimiz böyle adice olsaydı zaten bunu şimdiye kadar yapardık ama sizde bizi bir nebze olsun tanımışsınızdır..Her zaman diyoruz HERŞEY GEÇİCİ, DOSTLUK BAKİ KALSIN YETER!
http://img522.imageshack.us/img522/1066/picture1369gv.png (http://imageshack.us)
"Benim hayattaki yegane övünç kaynağım Türklüğümden başka birşey değildir" M.Kemal Atatürk
serhankaburcuk 09.12.2005, 19:49 Eyvallah abi, sağoalsın. Bizde sizlerle aynı düşüncedeyiz, sanki başka derdimiz kalmamışta gelip burda yalanmı söyliyeceğiz, küfürmü edeceğiz, niyetimiz böyle adice olsaydı zaten bunu şimdiye kadar yapardık ama sizde bizi bir nebze olsun tanımışsınızdır..Her zaman diyoruz HERŞEY GEÇİCİ, DOSTLUK BAKİ KALSIN YETER!
http://img522.imageshack.us/img522/1066/picture1369gv.png (http://imageshack.us)
"Benim hayattaki yegane övünç kaynağım Türklüğümden başka birşey değildir" M.Kemal Atatürk
Eyvallah tabiki dostluklar baki kalsın...Maçın 3 sonucu var yenmek de var yenilmekte var..Önemli olan dostluk ve beraberlik ama yinede inşallah kazanırız...
Biz kazanacağız!!1...misafirlerimi zide boynu eğik yolluycaz ama üzgünüz!!!
serhankaburcuk 09.12.2005, 20:02 Biz kazanacağız!!1...misafirlerimi zide boynu eğik yolluycaz ama üzgünüz!!!
Tabiki misafirperverliğimizi yapacağız ama ellerini boş göndereceğiz....
Tabiki misafirperverliğimizi yapacağız ama ellerini boş göndereceğiz....
TEMENNİMİZ O YÖNDE!!!!
serhankaburcuk 09.12.2005, 20:07 TEMENNİMİZ O YÖNDE!!!!
İnşallah muhteşem taraftarımız ile birlikte Rakibimizi eli boş göndereceğiz....
İnşallah muhteşem taraftarımız ile birlikte Rakibimizi eli boş göndereceğiz....
ZATEN BU HAFTA SIKI TRİBÜN!!!
nalcaci4ever 09.12.2005, 20:45 700 kişlik taraftar destegini arkasaına alan bi deplasman takımı oradan basarıyla ayrılamıyorsa ya sanssızlık olur ya da futbolcualrı kabiliyetsizdir.muhtesem bi 90 dk yasatacagız.ama dilegimiz de takımımızın bize muhtesem bi oyun ve skor hediye etmesi.6 adet davulmuz varmış herkesde kaskol ve formal oalcak daa ne yapalım ya biz haydi artık KONYASPORUM....
serhankaburcuk 09.12.2005, 20:49 700 kişlik taraftar destegini arkasaına alan bi deplasman takımı oradan basarıyla ayrılamıyorsa ya sanssızlık olur ya da futbolcualrı kabiliyetsizdir.muhtesem bi 90 dk yasatacagız.ama dilegimiz de takımımızın bize muhtesem bi oyun ve skor hediye etmesi.6 adet davulmuz varmış herkesde kaskol ve formal oalcak daa ne yapalım ya biz haydi artık KONYASPORUM....
Gardaş her 700 kiş gelen galip gelecek diye bir kaide yok...Biz Ankaraya 6000 kişi gittik ama galip gelemedik...Olabilir yani...Galip geleceksin diye bir kaide yok...Sizi ağırlayacağız ama elinizi boş yollayacağız...
nalcaci4ever 09.12.2005, 20:52 ya heralde olabilir biz basket macına kombassan konyaspor korac kupasında oynarken kızılyıldızla 20 otobus gittik salonu inlettik ama yenildik.yenilinmez diye bir şey yok ama takımımızın galip gelmesi için her turlu yolu denyeecegiz demeye calışmıştım ben...
serhankaburcuk 09.12.2005, 20:58 ya heralde olabilir biz basket macına kombassan konyaspor korac kupasında oynarken kızılyıldızla 20 otobus gittik salonu inlettik ama yenildik.yenilinmez diye bir şey yok ama takımımızın galip gelmesi için her turlu yolu denyeecegiz demeye calışmıştım ben...
Tabiki hakkınız takımınızın galip gelmesi için...Ama lütfen 4 Eylülde küfürlü tezahüratlar olmasın...Ben Sivasspor tribün lideri olarak bu temennilerimin olması için elimden geleni yapacağız...Sizlerde bir Anadolu takımına yakışan hareketlere bulunun Sivasta....
58hayati 09.12.2005, 21:00 sivasspor 3
konya 0 olacak biraz zor olacak ama bizim olacak gardaş konyaya 3 kırmızı gelecek
Tabiki hakkınız takımınızın galip gelmesi için...Ama lütfen 4 Eylülde küfürlü tezahüratlar olmasın...Ben Sivasspor tribün lideri olarak bu temennilerimin olması için elimden geleni yapacağız...Sizlerde bir Anadolu takımına yakışan hareketlere bulunun Sivasta....
İNŞALLAH KÜFÜR OLMAZ!!!!
nalcaci4ever 09.12.2005, 21:03 tabiki oraya kufur etmeye gelmiyoruz biz takımımızı destekelremye geliyoruz.zaten ilk once hiç bir zaman deplasman seyircisi sovmez once evsahibi soverse deplasmanb seyircisi olay cıkartır bu genelde hep böyle olur.bizim işimiz konyasporu desteklemek sivasspora sataşmak degil biz konyasporluyuz ve konyasporu destekleyecegiz.sadece konyaspor desteklenecek.butun otobusler de uyarıalr yapılır zaten...
serhankaburcuk 09.12.2005, 21:09 tabiki oraya kufur etmeye gelmiyoruz biz takımımızı destekelremye geliyoruz.zaten ilk once hiç bir zaman deplasman seyircisi sovmez once evsahibi soverse deplasmanb seyircisi olay cıkartır bu genelde hep böyle olur.bizim işimiz konyasporu desteklemek sivasspora sataşmak degil biz konyasporluyuz ve konyasporu destekleyecegiz.sadece konyaspor desteklenecek.butun otobusler de uyarıalr yapılır zaten...
Gardaş ben Sivasspor maraton tribün lideri Serhan...İlk önce centilmence bir maç olsun...Bizde sizin gibi doğal olarak takımımızın kazanmasını istiyoruz...Tribünlerimizde bu sezon küfürü kaldırmak için elimizden geleni yaptık ve olumlu gelişmler var...Rakip takım seyircisi ile sataşmamız söz konusu değil tabiki rakip takım taraftarı sataşmaz ise..Sizlerde anadolu insanısınız ve küfür etmezsiniz zaten...İnşallah centilmence bir maç olur ve sizi güzel ağırlarız ama inşallah 3 puanı biz alırız...
Merhaba saygıdeğer hemşolar...
İnşallah pazar günü Konyayı yeneceğiz ve 5 hafta galip geleceğiz.
1-0 olsun bizim olsun..
Konyalılar fazla üzülmeyin çünkü YİĞİDOLARAyenileceksiniz..::P :rolleyes: ::D
ElbeyLi58 09.12.2005, 21:25 konyali gardaslar yolunuz acik olsun güle güle gelin güle güle gidin
ama puan size 4EYLÜL yok
CAGLAYAN 09.12.2005, 23:42 bu hafta cok kritik bir hafta
konyayi yenersek Tabeladaki siramizi koruyabiliriz. Allah muhafaza kaybedersek.taaaa 10 ncu siraya kadar gerileyebiliriz. insallah ümidimiz bu maci alip yerimizi dahada percinlestirmek.
Tahminim:
Sivassporumuz: 2
Konyaspor: 1
_ticaretlee_ 09.12.2005, 23:45 oooooooooooooooooooooooooo orda burda şurdalar şurda burda ordalar konyaspor nerdeyse nalçaclar ordalar ....
abiler saolsun celalettin bnaşkanımız otobüste sınırı kaldırdı istediğimiz kadar elamanla geleceğiz ( zaten çekirdekçleride sivasa kadar götürmeyiz) şimdilik 600-750 arası taraftarımız geliyor( bakın tarfatar diyorum seyirci değil) maçın favorisi sivas olabilir ama sonucu skorbord tayin eder bizim takımımızıda küçümsemeyin evelaalah sağlam kadromuz var yalnız bazı arkadaşalr boynu ekik filan yollucaz demişte biz pazar günü orda faark bile yesek sahadan alnımız ak ve dik başlı bi şekilde çıkcaz çünkü neticede bi oyun bu yeneceksinde yenilceksinde .... doğru takımımızın deplasmanda galibiyeti yok ama bakın bakalım o maçlara bazılarında hakem hataları var ama kötü oynadıkalrı maçlardada seyicisi ve oyuncuları gönülleri fetheden bi takımız biz skora gelince ya bol gollü olacak yada 2 tarafta suskunluğu bozamayacak ama tribünde gelen 750 kişi sivası inim inim inletecek şüphenz olmasın ha bide bişey sorcam ya 4 eylül stadı kaç kişilik benim bildiğim 5000 kişi alıyor ama sonradan büyüdüyse bilemem biri yazabilirmi sivas stadı nasıl veya resim varsa yayınlasa iyi olur tribünde nerde olacağız onuda bilelim..............
alimuharrem58 09.12.2005, 23:48 HERKES GUZEL YENERIZ DIYORDA BIZIM KALECI SORUNUMUZ VAR KONYA GUCLU TAKIM AMA YINE DE BIZ YENERIZ ZORLANIRIZ
SON YENİLEME İLE 16,500 KİŞİLİK
AYRICA KALE ARKASIDA BU YIL İÇİNDE BÜYÜYÜCEK İNŞ...
UMTçarşı 10.12.2005, 22:25 galatasaray-3 bjk-2
v.manisa-1 kayseri-0
artık sivasımızın önü açık üst sıradakiler puan kaybetti.Sizce ilk üçte bitirebilirmiyiz.
toraman coştu ama sonunu getiremediler bizim için iyi oldu konya maçını alırsak süper olacak
bu maci alicaz 4. cülüge oturacagiz
hüseyin karaca 10.12.2005, 23:45 konya maçını kazanmak için konya sporun oyun kurucusu ceyhunu çok
iyi tutmamız gerekir aynı zamanda o çok çabuk sinirleniyor kart görebilir onu tutan oyuncumuzun çok sakin olması onunla dalaşmaması gerekir.zaten o agır bi oyuncu tutuldugu zaman oyun kuramaz maçı kazanmamız daha kolay olur İzmir den kucak dolusu sevgiler sivassporumuza ve başarılar............
alimuharrem58 10.12.2005, 23:50 konya maçını kazanmak için konya sporun oyun kurucusu ceyhunu çok
iyi tutmamız gerekir aynı zamanda o çok çabuk sinirleniyor kart görebilir onu tutan oyuncumuzun çok sakin olması onunla dalaşmaması gerekir.zaten o agır bi oyuncu tutuldugu zaman oyun kuramaz maçı kazanmamız daha kolay olur İzmir den kucak dolusu sevgiler sivassporumuza ve başarılar............
BİZDE ÇOK SINIRLIYIZ SEN SON KAYSERİ MACINDA GORDUK. FUTBOLCILARIMIZ COK SİNİRLİ
HÜSEYİN KARDEŞ;
BU KONUYU, KONYA MAÇIYLA İLGİLİ
AÇILMIŞ TOPİC'E YAZABİLİRSİN.
1967_DERNEK_10UR 11.12.2005, 00:49 KAYSERİ KAYBETTİ KARTAL KAYBETTİ BİZİM KAZANMAMAMIZ İÇİN BİR SEBEP YOK..6 PUANLIK MAÇA ÇIKIYORUZ..
kayseri ve bjk'nin yenilmesi bizim için büyük avantaj... bu hafta kesin 3 puan almalıyız....
süper sivas 11.12.2005, 11:59 KAYSERİ KAYBETTİ KARTAL KAYBETTİ BİZİM KAZANMAMAMIZ İÇİN BİR SEBEP YOK..6 PUANLIK MAÇA ÇIKIYORUZ..
İNŞALLAH BU MAÇI KAZANIP TEKRAR ÇIKIŞ YAPMALIYIZ SON İKİ MAÇIMIZIDA ALIP YERİMİZE ÜÇÜNCÜLÜĞE ÇIKACAĞIZ
^ramazan^ 11.12.2005, 12:07 gün dördüncü olma günüdür konyayıda yenip yolumuza devam edeceyiz
kayseri dağıldı ve bunu sivasspor yaptı konyayıda dağıtıcaz
ElbeyLi58 11.12.2005, 13:16 bügün ins. 3 puan bizim olur...
Daha önce dediğimiz gibi Konyasporu anlaşılan çok yabana attınız. Konyasporda hakem hataları ve son dakika şansızlığı olmasa şu anda Sivassporun üstünde olacaktı. Deplasmnada bizim için 1 puan iyidir. Bundan sonraki maçlarınızda başarılar. 1 er puan her iki takımada hayırlı olsun...
^ramazan^ 11.12.2005, 23:06 sağlık olsun
geçmiş olsun
her iki takımada hayırlı olsun
1967_DERNEK_10UR 11.12.2005, 23:37 büyük kayıp bizim için ..yazık oldu ..ama yinede iyi yoldayız..
1967_DERNEK_10UR 13.12.2005, 19:05 MAÇTAN ÖNCE ÜNLÜ SHOW MAN ŞAFAK SEZER TRİBÜNLERİ ÇOŞTURDU..SEYİRCİYE MORAL OLDU..
|