Orijinalini görmek için tıklayınız : İşte Beşiktaş'ın 11'i


ElbeyLi58
25.11.2005, 14:24
Turkcell Süper Ligi'nin 14. haftasında yarın deplasmanda Sivasspor ile karşılaşacak Beşiktaş'ta, kadro sıkıntısı yaşanıyor.

Siyah-beyazlılarda, yarınki maç öncesinde sakat ve cezalı tam 9 futbolcu kafileye alınmadı.

Beşiktaş'ın Sivasspor maçı kafilesinde, sarı kart cezalısı Çağdaş'ın yanısıra, sakatlıkları bulunan Tayfur, Gökhan, Pancu, Youla, Ahmet Dursun, Kleberson ve Ahmed Hassan ile sakatlıktan kurtulmasına karşın tam hazır olmadığı gerekçesiyle Sergen bulunmuyor. Kadroya, PAF takımından Nail Tilbaç, Hakan Albayrak ve Rıza Şen dahil edildi.

Beşiktaş'ta, Rıza Çalımbay'ın yerine göreve getirilen teknik direktör Jean Tigana, yarınki Sivasspor maçında yeni takımının başında ilk galibiyeti almayı hedefliyor. Fransız teknik adam yönetimindeki siyah-beyazlılar, ligde Malatyaspor ile 1-1 berabere kalıp Gaziantepspor'a 1-0 yenilirken, UEFA Kupası'nda da Sevilla'ya 3-0 yenildi.

Beşiktaş'ın, Sivasspor karşısına Cordoba, Ali Güneş, İbrahim Toraman, Mustafa, İbrahim Üzülmez, Ali Tandoğan, Okan, Koray, Tümer, İbrahim Akın, Ailton 11'iyle çıkması bekleniyor.

Cem-Can
25.11.2005, 14:31
VALLA KARTAL TAM AĞZIMIZA LAYIK OLMUŞ,YAHNİSİDE GÜZER OLUR HANİ KARTALIN...FARK OLACAK BEYLER HEMDE TÜM TÜRKİYENİN KONUŞACAĞI FARK OLACAK ÇOK UMUTLUYUM BU MAÇTA

Besyo_cu
25.11.2005, 14:53
Gönulden gecen tabiki sivassporumuzn kazanması ama karşımızdakı takımda beşiktaş ne kadarka formsuz olsalarda cok tehlıkeli oyuncuları var ve özelliklede yeni hocaları jean tigana ile hiç maç kazanamadılar bu maçta hırs lı olacaklardır. Her açıdan zor maç

serrkann58
25.11.2005, 14:56
HEP 3 PUAN TAM 3 PUAN ........