Orijinalini görmek için tıklayınız : Kayserispor/SİVASPOR MAÇI TAHMİN VE YORUMLARI
http://www.sivasspor.com/images/stories/Kayserispor-Sivasspor.jpg
Komşumuzla olan maçı yenerek kendimize üst sıralarda daha rahat yer bulmak istiyoruz....
kayseri: 1
SİVASSPOR: 2
MACI LIG TV´i VERIYOR
kangalli58yasin 26.11.2005, 20:56 4 MACDA SADECE 1 PUAN ALABILDIK AMA BU SEFER BIZ SEYTANIN BACAGINI KIRMAK ISTIYORUZ
BENCE:
KAYSERISPOR:1
SIVASSPOR:2
HAYDI SIVASIM ::D ::D :)
bbptek58 26.11.2005, 20:59 şu an çıldırmak üzereyim...maçın etkisinden hala kurtulamadım ama yazalım bari...
kayseri-2
sivas-0
gerçek bu...bu anlayışla maç falan kazanamayız...
bence bugun sanssızdık top bızı sevmedı....en ıyı yonumuzden bırı olan kontra ataga cıkmamız bunu herkez bılıo...bugun belkı 20 kere cıktık ama olmadı ıste.....onlar 2 kere geldıler attılar buna bence tecrube denıo baska bısı degıl..
sinan58_34 26.11.2005, 22:17 bence
sivasımmmmmmmmmmmmmmm:2
kayserı :2
ofgurleyuk78 26.11.2005, 22:53 Sivas'in tilsimi bozuldu. Kayseri zor takim.Allah kolaylik versin. Beraberlige raziyim.
valla bjk maçındaki gibi goller kaçarırsak kayseri fark atar..
skor yazamıyorum..
10 kişilik takıma bile 1 - 0 dan maç veren takım deplesmanda ne yapar bilemiyorum..kayserinin futboluda ortada..
BESIKTAS MACI OLMADI AMA INSALLAH BU MACI KAZANACAGIZ TAHMINIM kayserispor 0-2 SIVASSPORUM
<< VIYANALI YIGIDO >>
1967_CLUB_ÖZGÜR 26.11.2005, 23:11 sivasspor-1
kayseri-0
RüStü ElmaS 26.11.2005, 23:12 Bu son BJK maglubiyetinden sonra Sivasspor`un tekrar kendine gelecegine inaniyorum.
Kayserispor`u yenerek takimimiz kendine olan güvenini tekrar kazanacaktir.
Bu son haftalardaki düsüslerden sonra, Werner Lorant`in bazi taktiklerini tekrar gözden gecirecegine inaniyorum.
Benim skorum:
Kayserispor 0:2 Sivaspor
Bln-Fatih58 26.11.2005, 23:49 Kayseri 0-0 Sivas
MORAL BOZMAYALIM.
UNUTMAYALIM BURALARA KADAR BU FUTBOLCULARLA GELDİK,TABİİKİ TECRÜBE FARKIMIZ VAR.ZAMANLA DAHA İYİ OLACAK,BİRAZ DAHA SABIR LÜTFEN.YETERKİ DDESTEĞİMİZ EKSİLMESİN BU GÜNLERDE GÇER YETERKİ BİRAZ DAHA GAYRET EDELİM.
bence bu kadar umutsuz olmayın sivas herseyi yapabilir.hele deplasmanda saldıran takımlara kontradan nasıl gol atacagını iyi bilir anderson da bozkaya da mehmet yıldız da kaptan da ama istemediğim tek kişi hakkı ayıp ama istemiyorum.Neyse sivas bence en azından beraberlik alır ama mac basladığı gibi bitmez sanırım
zor maçlardan biriside bu.
kayseri atak futbol oynuyor maç gollü geçebilir.
sivas defans futbolu oynuyor,tahmini bile zor bu maçın.
tabiki gönlümüzden geçen sivasın galibiyeti ama beraberlikte bizim için fena olmaz.
kayseri yener büyük bir ihtimalle.
kayseri 2
sivas 0
Şuan çok sinirliyim sonuçtan ziyade umutsuz futboldan dolayı sinirliyim ama yinede dilim varmıyor kötü sonuç söylemeye o yüzden;
Kayserispor=1
SİVASSPORUM=3
KA-ZAN-MA-LI-YIZZZZZZZZZZ.......!!!!!!!
ErdalGüler 27.11.2005, 02:34 artık bu maçı almamız lazım
kayseri : 1
SİVASSPOR : 3
EGER BU MAÇİDA KAYBEDERSEK. SONUMUZ KÖTU.
KAZANMAYIYIZ.
BEN BU MACTAN HIC UMITLI DEGILIM AMA GONLUM SIVASSOIRUN YENMESINDEN YANA INSAALLAH
SIVASSPOR:2
TAŞINDI.....
Yigido58_NL 27.11.2005, 17:53 TAŞINDI.....
FORUMU GOREMEDIM,ACILMADIGINI DUSUNMUSTUM,ACILMIS .TESEKKURLER
FORUMU GOREMEDIM,ACILMADIGINI DUSUNMUSTUM,ACILMIS .TESEKKURLER
Önemli değil gardaş....
kaleli sükrü 27.11.2005, 18:22 beraberlik iyi sonuc olur bizim icin
kayseri süper gidiyor
1967_DERNEK_MUSTAFA 27.11.2005, 18:28 ARKADAŞLAR İNŞALLAH GÜZEL FUTBOLUMUZLA 3 PUANI HANEMİZE YAZDIRMAK İSTİYORUZ YANLIZ KAYSERİ TAKIMIDA KOLAY BİR LOKMA DEĞİL UNUTMAMAK LAZIM
SivasLady 27.11.2005, 18:41 basligin dedigi gibi ama ben biraz abartayim
sivas : 4
belli mi olur belki tutar :D :D :D
ARKADAŞLAR İNŞALLAH GÜZEL FUTBOLUMUZLA 3 PUANI HANEMİZE YAZDIRMAK İSTİYORUZ YANLIZ KAYSERİ TAKIMIDA KOLAY BİR LOKMA DEĞİL UNUTMAMAK LAZIM
Şimdi onlar bize kolay lokma gözüyle bakıyorlardır bizde bakacak gözmü kaldı ya nasip deyip gideceğiz.İnşallah bize yakışanı herkese göstereceğiz.
BEN EN KÖTÜ İHTİMALLE BERABERLİK ALIRIZ DİYE TAHMİM EDİYORUM.AMA TABİKİ KALBİM BİZİM ALMAMIZDAN YANA.
deli_yigido 27.11.2005, 21:22 Mutlak 3 puan gardas baska yolu yok ama gercekleri diicek olursak zor biraz...
zor zor diyipte şu ..... gayseriyi gösünüzde büyütmeyin allah askına yaa!!!
SİVAS'IM ZORU SEVER...
KAYSERİ.....: 2
SİVAS'IM....: 3
1967_DERNEK_10UR 27.11.2005, 23:09 ÇOK ZOR MAÇ ÇOK ZOR..
SİVASSPOR:1
KAYSERİSPOR:1
dogukan58 27.11.2005, 23:27 MAÇ ZOR AMA TAKIMLAR YAKIN SKORD YAKIN OLUR BENCE
SİVASSPOR 2
KAYSERİSPOR 1
CÜSSKB-Aynur 28.11.2005, 09:18 Kayserispor 1
Sivasspor 2
VALLA ÇOK ZOR Bİ MAÇ OLACAK AMA BENİ ÜMİTLENDİREN OLAY,KAYSERİ SON HAFTALARDA ÜST ÜSTE PUANLAR ALDIKÇA ONLARDA REHAVETE GİREBİLİR VE BİZDE BUNDAN İSTİFADE EDEBİLİRİZ...TABİ BİZİM FUTBOLCULARIN BİRAZ AKLI BAŞINA GELDİYSE...
KAYSERİSPOR=O - SİVASSPOR=1
Bence Kayserispor Beşiktaş'tan daha zor bir rakip üstelik deplasman maçı
ama yinede Sivas Spor bu maçı alacak düşüncesindeyim. Skor önemli değil 1-0
olsun yeter ama biz bu skoru koruyamıyoruz yenersek daha farklı sonuç olacaktır diye düşünüyorum. Sivas Spor'umuza başarılar diliyorum.
Saygı ve Sevgilerimle,
özkan ertaş 28.11.2005, 09:47 merak edilecek bir şey yok arkadaşlar kayseri maçonı 2-1 alırız inşallah ondan sonrada düzlüğe çıkarız
sivas_prensi 28.11.2005, 09:57 kayseri iyi takım ama bizde çok iyiyiz bu maçı alıp moral bulmamız lazım. bence farklı skorla alıp ses getireceğiz 3-0 diyorum
Etem-Murat 28.11.2005, 10:08 arkadaşlar Allah kolaylık versin kayseri sivas macı gercekten zor bi mac sivasın şahlanma zamaı tüm yiğidolar KAYSERİ macı için maca ğiderek destek olalım. HAYDİ YİĞİDOLAR
KAYSERİ :2
SİVAS :3
HAYDİ SİVAS HAYDİ TAM ZAMAN ŞİMDİ
serrkann58 28.11.2005, 10:53 gerçekten bu hafta SİVASIM maçı rahat alıcak yazmak isterdim ama şu an itibariyle kayseri formda inşallah yeneriz ama beraberlik normal bir sonuç olur diye düşünüyorum
1967_DERNEK_HeMSo58 28.11.2005, 11:04 DİLİM SÖYLEMEYE VARMIYOR AMA;
KAYSERİSPOR:2
SİVASSPOR:0
shadow3458 28.11.2005, 11:13 Umudum yok beraberlik iyi sonuç
Champion_58 28.11.2005, 11:25 beşiktaş maçında muhammed ali bence takımın en kötüsüydü
onun daha etkili bir futbol ortaya koyabileceğini biliyoruz.
KÖTÜ= DÜŞÜK PERFORMANS
okana yaptığı bir faul sonrasında adeta kayboldu sahada ve orta alan boşlukları artınca organize atak ve dikey oyun sıkıntısı yaşadık (bence)
en çok o şaşırttı beni doğrusu!
ama yinede kollektif oyun sivasımızın iyi uyguladığı bir tarz.
golcülerimiz kaleye ŞUT atmayı bian önce denemeye başlamalı , futbolda gollerin % 60 ı dönen toptan atılıyor bunu unutmayalım.
rakibe ezberlettiğiniz bir yöntemle bütün sezon gol atamazsınız .(örneğin ;orta > kafa > goll)
kayseri maçında bunu görmek istiyoruz ancak bu anlayışla kazanırız maçları.
sevgili muhammed bu yazılarımızı okuyorsa sevgiler ve başarılar diliyorum.
GURURUMUZ ŞAMPİYONUMUZ SİVASSPORUMUZ BİZE DAHA ÇOK GALİBİYET YAŞATACAK BUNDAN EMİNİM.
NOT: BEŞİKTAŞ CHELSEA 'YE UYGULADIĞI TAKTİKLE KAZANDI
10 BEŞİKTAŞLI ÇOK AZ MAÇTA KENDİ YARI ALANINDA TOP OYNAR
TAHMİNİM: 2:0 SİVASSPOR ALIP HAFTAYI 3 PUANLA KAPATACAK.
Kayseri çok gol atan bir takım. Ligin en golcü 3. takımı. Biz defansımıza güveniyorduk, ama son maçlarda hiç iyi değiller... Bu yıl deplasmanlarda daha iyi oynuyoruz. Bu maçta kolay olmayacak. Ben 1 puan'a razıyım. Yenilirsek takımda Lorant revizyon yapabilir...
acakislalimahoni 28.11.2005, 13:01 Cayeseri :1
Sivasspor:3
karakule58 28.11.2005, 13:09 ELİM BU MAÇ SONUCUNU YAZMAK İSTEMESEDE SONUÇ HUSRAN OLACAK GİBİ PASTIRMA 2 SİVASIM 0
extrasivas 28.11.2005, 13:24 kayseri-2
sivas-2
malesef........
Disi Kartal_58 28.11.2005, 13:46 kayseri 1
sivas 2
Sarkdakikisla58 28.11.2005, 13:58 kayseri: 1
Insallah bu macla kendimize geliriz
ali agca 28.11.2005, 14:07 kayseri 1
sivassporumuz 1 unutmayalim ustumuzdeler ve cok iyi futbol oynuyorlarrrr !!!!!!! zor mac
sivaslim58 28.11.2005, 14:28 bu futbolla zor 10 kişi kalan bir takımı bile yenemedikten sonra.daha önceki bir topikte yazmıştım kazandığımız maçların çoğu tesadüf diye bazıları bana kızmıştı.ama bakın işte herşey ortada.inşallah fark yemez.beraberlik iyi sonuç olur.
Disi Kartal_58 28.11.2005, 14:58 futbol bu hiç belli olmaz bazen güzel oynarsın sonuç kötü oluyor
bazen kötü oynarsın sonuç iyi oluyor kayserinin sivasın üstünde olması
bence çok önemli değil bu maçı sivas kesin alacak içimden öyle geçiyor
futbol bu hiç belli olmaz bazen güzel oynarsın sonuç kötü oluyor
bazen kötü oynarsın sonuç iyi oluyor kayserinin sivasın üstünde olması
bence çok önemli değil bu maçı sivas kesin alacak içimden öyle geçiyor
evet haklısın ve inş bu yönde br maç olur bizim için... Savunmamızıa güvenirken artık orda da sorunlar çıkmaya başladı..
1984zalim58 28.11.2005, 16:06 kayseri1
sivasspor3
başka yolu yok abi
heryerde herzaman sivas
bu mac hic ic acici degil gaziantepspor u deplasmanda 4 gol kayseri bence bizim oynadigimiz futbola göre bi numara büyük gibi görünüyor,bence bu sene kayserispor sampiyonlar ligi ön eleme oynamaya hak kazanirsa sasmayin cünkü oynadiklari futbol bizim su andaki ligin cok üstünde,sivasspor da düsüste insallah bi felaket olmaz
thing58012 28.11.2005, 16:48 Kayseri zor bir takım yenmemizde zor olacak beraberlik güzel sonuc ama yenildigimiz zamanda taraftarlarımız rehavete kapılmamalı
NAUGHTYBOY58 28.11.2005, 16:51 biz bu macı 1-0 alacagız
1967_Dernek_Ayhan 28.11.2005, 16:53 sivasspor: 1
Allahın izni ile kazanacağız.tabii forvetlerimiz gol atarsa :(.yoksa halimiz duman.ama maçtan biraz endişeliyim.
Sivasımız:1
Kayseri:0
gercek58li 28.11.2005, 18:16 Karsidaki takima bakip pesmi edecegiz arkadaslar,bu ne hal?
Rakip Kayseriyse bizde YIGIDOyuz!
Farkli yenilecegimizi düsünüyorsak hic gitmeyelim,en azindan 3-0 sayilir!?
Fenere,Galataya böyle yorum yapmadik,simdi ne bu telas?
Yigidolar cikacak ve söke söke alacaklar maci,en kötüsü beraberlik olur. Aksini iddia edenler mactan sonra buyursun yazsinlar buraya!
SIVAS 2
KAYSI 1
ReDYiGiDo 28.11.2005, 18:38 Kayseri ınh ınh :0 SİVASSPORUMUZ: 3
FatihSoner58 28.11.2005, 18:58 Gonlumden gecen
kayseri 0 - 2 Sivasspor
Ama cok zor bir mac olacak. insallah galip gelen biz oluruz...
chivas_regal 28.11.2005, 19:36 ÇOK ZOR HAFTALAR GEÇİRİYORUZ. YALNIZ KAYSERİ MAÇLARININ HAVASI BAŞKA OLUR. ZOR VE ÇEKİŞMELİ MÜCADELE OLACAK!
SONUÇ Sivasımız 2-1 kazanacak. Yoksa Lorant kendini bir gözden geçirsin!
^ramazan^ 28.11.2005, 19:52 herkeste mana veremediğim bir ümitsizlik var arkadaşlar yenildiğimiz takım beşiktaş bu normal sonuç anormal olan 10 kişi de kalsa beşiktaşı yenmemiz olurdu sonuçta karşımızdaki yılların tecrübesi.beşiktaş için yaptığım tahmin tutmadı ama bu sefer eminim klasik maç sonuçlarımızdan kayseri:0 sivasspor 1 şimdiden hayırlı olsun
Canlarcafe 28.11.2005, 20:08 icerde yada disarda ilk golu biz buluyoruz ama macin sonunu getiremiyoruz. Kayseri zor bir deplasman beraberlik bizim icin cok iyi olur galibiyet alacagimizi sanmiyorum.
ORTAKÖYLÜ58 28.11.2005, 20:14 bize derler yigidolar hiç birşeyden korkmayız biz ne kayseri gibi takımlar gördük hemen 3 maç yenildik diye ümitsiz olmayalım
YİGİDOLAR
SİVASLI OLUNMAZ SİVASLI DOGULUR
serhankaburcuk 28.11.2005, 20:58 Arkadaşlar her maçtan önce hep umutlu idim...Ama nedense bu maçtan önce hiç umudum yok...Bence Türkiyenin en iyi futbol oynayan en ofansif takımı ile deplasmanda oynayacağız...Eğer bu haftaki hataları tekrarlarsak bu maçı kazanamayız...Eğer bu haftaki hatalarımızdan ders çıkarırsak bu hafta Kayseriden en az 1 puanla döneriz...İnşallah hocamız gereken önlemleri alır...
BENCE SİVASSPOR ALACAK BU MAÇI......
SİVASSPOR YALNIZCA 4 EYLÜLDE OYNAMIYOR...
DEPLASMANDADA BİZ WARIZ...
serhankaburcuk 28.11.2005, 21:14 BENCE SİVASSPOR ALACAK BU MAÇI......
İnşallah kazanırız....Valla biz yine takımımızın arkasında olacağız...İnşallah bizleri Kayseride üzmezler...
İnşallah kazanırız....Valla biz yine takımımızın arkasında olacağız...İnşallah bizleri Kayseride üzmezler...
İNŞALLAH BİZDE İSTDAN BİŞEYLER DÜŞÜNÜYOZ AMA BAKALIM..
ÇÜNKÜÜÜÜÜ
serhankaburcuk 28.11.2005, 21:22 İNŞALLAH BİZDE İSTDAN BİŞEYLER DÜŞÜNÜYOZ AMA BAKALIM..
ÇÜNKÜÜÜÜÜ
Hadi bakalım....
kayseriye şansımız tutuyor bu maçtan umutluyum 1-0 alırız
bir gol atar 70-80 dk yaslanırız
sivaslihakan 28.11.2005, 22:53 hayret gercekten hayret ediyorum yabu ümitsizlik
arkadaslar unutmayin son dört macin ikisi büyüklere karsiydi
bu maclari yenilmemiz kadar dogal bir sey varmi
kayseriye gelince amma büyüttünüz ya su kayseriyi utanmasaniz real madrid diyeceksiniz
görün bakin sivasimiz cikar her zamanki futbolunu oynar en az bir golünü atar yersede en fazla bir tane yer ötesi yok
icimden gecen skor
sivasim 2
kayseri 0
ofgurleyuk78 28.11.2005, 23:52 Elbette kalbimiz galibiyet diyor. Diyor da zor maç oldugunu da unutmuyoruz.
kayserimania 29.11.2005, 09:53 Skor önemli degil dostluk kazansın kayseriden selamlar...
www.kayserispor.org
shadow3458 29.11.2005, 09:59 BERABERLİK ÇOK İYİ SONUÇ OLUR.GALİBİYET İSE KAYMAKLI TATLI OLUR.......
KAYSERİ 1
SİVAS 1
Etem-Murat 29.11.2005, 10:39 Arkadaşlar Kayseri komşumuz tabiki bir cok taraftar kardeşimizde
bu maca gitmek icin hazırlık yapıyordurLÜTFEN(DİKKAT) KARDEŞLERİM
SİVAS SPOR un maclarına cok gittim .Tabiki deplasman maclarına
Deplasmandan bahsetmek istiyorum Heleki Kayseri deplasman MACANI
Biliyorumki yola cıkıncı bircok kardeşim yol boyu soğuksu başlarına oturarak
Kafalarını demliyecekler bunu adım gibi biliyorum sonra kendini bilmez bir kac
KişilerSİVASIN adına leke sürdürmek icin bilerek veye bilmiyerek bir cok taşkınlık yapıyorlar.LÜTFEN BUNU YAPANLARA MANİ OLALIM SİVASIN ADINA BİR DAHA KARA LEKE SÜRÜLMESİN
SPOR DOSLUK VE KARDEŞLİK DEMEKTİR.
KAYSERİ:1
SİVAS :1
DOSTLUK KAZANSIN
1967_DERNEK_10UR 29.11.2005, 10:55 ÖNÜMÜZDE OYNAYACAĞIMIZ 3 MAÇ VAR EN KÖTÜ İHTİMAL 5 PUAN ALIRIZ..
GÖKYÜZÜ&38 29.11.2005, 11:28 arkadaşlar kayseriden selamlar.
öncelikle son bjk maçındaki talihsiz malubiyetiniz bide çok üzdü. istanbul takımlarına dur demenin zamanı geldi de geçiyor. şehir takımları geleneğini omuz omuza yaşatacağız. kayserideki maçta hepinizi aramızda görmekten gurur duyacağız. misafirperverliğimizi göstereceğimizden hiç şüpheniz olmasın.
sonuç ne olursa olsun önce dostluk kazansın.
TURAN 58 29.11.2005, 11:34 KAYSERİSPOR.2
SİVASSPOR.3
BU MACTA PATLAMA YAPACAGIZ.YİGİDOLARA BAŞARILAR
34istanbul_58 29.11.2005, 12:04 KAYSERİ MAÇI ZOR GEÇEÇEK AMA BENİM UMUDUM VAR EN AZINDAN BERABERLİK GEÇİYOR İÇİMDEN İNŞALLAH KAZANIRIZDA KARABULUTLARI DAĞITIRIZ ÜSTÜMÜZDEN YENİDEN ÇIKIŞA GEÇERİZ.
KAYSERİSPOR :1
SİVASSPOR :1
ahmet sur 29.11.2005, 12:12 LİG BAŞLADIĞINDAN BU YANA SİVASSPORU HİÇ BÖYLE GÖRMEDİM ACİL ÖNLEM GEREKİYOR
CÜSSKB-Aynur 29.11.2005, 12:17 arkadaşlar kayseriden selamlar.
öncelikle son bjk maçındaki talihsiz malubiyetiniz bide çok üzdü. istanbul takımlarına dur demenin zamanı geldi de geçiyor. şehir takımları geleneğini omuz omuza yaşatacağız. kayserideki maçta hepinizi aramızda görmekten gurur duyacağız. misafirperverliğimizi göstereceğimizden hiç şüpheniz olmasın.
sonuç ne olursa olsun önce dostluk kazansın.
Hakkımızdaki olumlu düşünceleriniz için teşekkürler. Bu güzel dileklerinize bende katılıyorum.
CÜSSKB-Aynur 29.11.2005, 12:19 Skor önemli degil dostluk kazansın kayseriden selamlar...
www.kayserispor.org
Kesinlikle, Teşekkürler
Bizde Sivas tan sevgi ve selamlarımızı gönderiyoruz.
^ramazan^ 29.11.2005, 13:09 son üç maçı kaybettiğimizi söylürsunuz bu takım fenerbahçeyi elinden kaçırdı tamam ankarada bi talihsizlik yaşandı beşiktaşa yenildi(10 kişi kalan beşiktaşa) ama bu takıma genel olarak yani sezon başından itibaren bakıldığı zaman grafiğinin gayet olumlu olduğunu göreceksiniz.kabul ediyorum bizim oyuncularda biraz şımarıklık var ama en kısa zamanda toparlıycana eminim yani bu hafta sonundan bahsediyorum kayseri:0 SİVASSPOR:1
arkadaşlar maçı lig tv verecek deniliyor (kayserispor.com) doğruluğu var mı
karsli_yigido 29.11.2005, 15:46 bu macı almayız ve ALLAH IN İZNIYLE TABİİ AMA BU MACI ALMALIYIZ KI ÜST SIRALARDA YER ALMAMIZ MUMKUN OLSUN KAYSERİYİ YENECEZ BASKA YOLU YOK
Aturan_58 29.11.2005, 15:48 BENCEDE GERÇEKÇİ OLMAK LAZIM FUTBOL DA DUYGUSALLIĞA YER YOK SİVASSPOR BU MAÇTAN 1 PUAN ÇIKARTIRSA İYİDİR .GÖNLÜMÜZ ONLARLA
x_burnley 29.11.2005, 15:48 takımda büyük bir düşüş var bu göz ardı edilemez ben bu önemli maçtan sivassporun yine 1 puan alacağını düşünüyorum
Tahmini skor ise
KAYSERİSPOR 1 SİVASSPORUMUZ 1
SEMİH-58 29.11.2005, 15:59 o maçıda alamazsak işimiz biter inşallah
sivas:2
pastırmacılar:0
revenge58 29.11.2005, 16:06 kayseri:1
sivas:3
Aturan_58 29.11.2005, 16:15 ARKADAŞLAR MAÇ PAZAR 16:00 DA KAYSERİ ATATÜRK STADYUMUNDA MAÇ LİG TV' DE
cepdoktoru38 29.11.2005, 17:54 ÖNCELİKLE www.kayserispor.org TARAFTAR SİTESİNDEN VE KAYSERİDEN SELAMLAR:)
BU MAÇI DOSTLUK KAZANSIN:)
SİVAS DEFANS OYNUYOR KAYSERİ OFANS OYNUYOR.
www.kayserispor.org modu cepdoktoru.
ÖNCELİKLE www.kayserispor.org TARAFTAR SİTESİNDEN VE KAYSERİDEN SELAMLAR:)
Tekrar hoşgeldin... güzel bir maç olacağı kesin... derbide buluşmak üzere...:)
erhan5834 29.11.2005, 18:26 komşumuzla olan maçı yenerek kendimize üst sıralarda daha rahat yer bulmak istiyoruz....
SİVASSPOR İÇİN ZOR Bİ DEPLASMAN FORMDA Bİ KAYSERİ BERABERLİK BİLE İYİ Bİ SKOR OLUR SİVASSPOR DÜŞÜŞTE :(
CAGLAYAN 29.11.2005, 18:27 ÖNCELİKLE www.kayserispor.org TARAFTAR SİTESİNDEN VE KAYSERİDEN SELAMLAR:)
AYNEN GARDAS BIZLERDE DOSTLUK KAZANSIN DIYORUZ.
bence futbolcular rehavete kapıldılar...lorant müdahale etmeli bence maçta en çok petkovice kızdım onun gibi profesyönel bi kaleci gol atamayan besiktas santraforlarından nası basit goller yedi annamıs değilim:(
ama inşallah kayseri maçında futbolcular kendine gelir we yeneriz....
bence
SİVASSPOR:2
gayseri:1
ÖNCELİKLE www.kayserispor.org TARAFTAR SİTESİNDEN VE KAYSERİDEN SELAMLAR
BU MAÇI DOSTLUK KAZANSIN
böyle diyolar ama internet sitelerinde öyle demiolar
1967_DERNEK_10UR 29.11.2005, 19:33 ÖNCELİKLE www.kayserispor.org TARAFTAR SİTESİNDEN VE KAYSERİDEN SELAMLAR:)
www.kayserispor.org modu cepdoktoru.oo komşu hoşgeldin arayı soğutmayalım ..devamlı bekleriz..
ÖNCELİKLE www.kayserispor.org TARAFTAR SİTESİNDEN VE KAYSERİDEN SELAMLAR
BU MAÇI DOSTLUK KAZANSIN
böyle diyolar ama internet sitelerinde öyle demiolar
orada da oyle diyorlar... sanki biraz ortalıgı karıstırıyon gibi geldi bana :)
Çağlayan gardas kendi sitelerine artist artist konuşuolar
girsene
bir görürsün
sadece_svs a da sor yalan mı söyliycem sana
1967_DERNEK_10UR 29.11.2005, 19:38 orada da oyle diyorlar... sanki biraz ortalıgı karıstırıyon gibi geldi bana :)KENDİ SİTELERİNDE NE HALT YERSE YESİNLER BURAYA EFENDİ GİBİ GELEN HERKESE KAPIMIZ AÇIK..
Kendi sitelerinde kendilerinimi aşagılayacaklar!!!! mantıklı düşünün biraz yaaaa... Bizi ilgilendiren Onur'unda dediği gibi burada yazmış oldukları!!!!
Ha birde bırak birilerini şahit göstermeyi gir oku benide göreceksin orda ;)
NOT:meric yazılarını kelime kelime yazma forma cümleni dusun sonra yaz bir msjda bitsin...
cepdoktoru38 29.11.2005, 20:23 ARKADAŞLAR TEKRAR MERHABA BİZİM SİTEMİZDE TARTIŞMA YARATACAK YORUMLARI GEREK BİZİM ÜYELERİMİZ OLSUN GEREKSE SİZİN ÜYELERİNİZ OLSUN SİLİYORUZ.
GÜNAY KARDEŞTE BİZİM SİTEMİZİ ZİYARET EDENLER ARASINDA YORUMUNU YAZMIŞ TAHMİNİNİ YAPMIŞ EYVALLAH:)
AYRICA SİZİN SİTEYE GİRİPTE BİZİM SİTEDE ONLAR ŞÖYLE YAZMIŞ BUNLAR BÖYLE YAZMIŞ GİBİSİNDEN POLEMİK YARATACAK YORUMLAR YOK OLSADA SİLERİZ. BİLGİNİZE.
ARKADAŞLAR TEKRAR MERHABA BİZİM SİTEMİZDE TARTIŞMA YARATACAK YORUMLARI GEREK BİZİM ÜYELERİMİZ OLSUN GEREKSE SİZİN ÜYELERİNİZ OLSUN SİLİYORUZ.
GÜNAY KARDEŞTE BİZİM SİTEMİZİ ZİYARET EDENLER ARASINDA YORUMUNU YAZMIŞ TAHMİNİNİ YAPMIŞ EYVALLAH:)
AYRICA SİZİN SİTEYE GİRİPTE BİZİM SİTEDE ONLAR ŞÖYLE YAZMIŞ BUNLAR BÖYLE YAZMIŞ GİBİSİNDEN POLEMİK YARATACAK YORUMLAR YOK OLSADA SİLERİZ. BİLGİNİZE.
Kardeş karşılıklı şekilde düzeltmeleri yaptığımız sürede forumlarda gerginlik olmaz... ve yapıyoruzda!!! Başarılar...
GÖKYÜZÜ&38 29.11.2005, 20:37 arkadaşlar ben sitenizi bugün takip etmeye başladım kayserilsporunda bir tek amacı var elbetteki galibiyet. lakin bizim en büyük hedefimiz şehir takımları geleneğini yaşatmak bunu birlikte yapalım amacıyla sitenize giriyor ve destek veriyoruz. aramızda yaptığımız bütün maçlardada önce dostluk sonra hak eden kazansın
Yigido58_NL 29.11.2005, 20:56 INSALLAH KAYSERIYI YENIP DUSUSUMUZE SON VERIRIZ
SIVASSPOR:3
ElbeyLi58 30.11.2005, 17:17 Kayserispor, Turkcell Süper Ligi'nin 15. haftasında
kendi sahasında Sivasspor ile yapacağı maçın hazırlıklarına başladı.
Karpuzatan'daki Kadir Has Tesisleri'nde yardımcı antrenörler
nezaretinde başlayan antrenmanda futbolcuların hayli neşeli
oldukları gözlendi. Sarı-kırmızılı futbolcular, düz koşu ve ısınma
hareketlerinin ardından taktik ağırlıklı çalışma yaptı.
Kayserisporlu futbolcular, ligde bulundukları konumun
ve sağlanan başarının tesadüfi olmadığını belirterek,
bu başarıyı diğer maçlarda da sürdüreceklerini ve
Kayserispor'un ligin üst sıralarında kalıcı olacağını ifade ettiler.
meriç arkadaşımıza şunları söylemeliyiz ben yaklaşık 5-6 senedir www.kayserispor.org sitesi üyesiyim şimdiye dek ne sivasspora ne başka rakiplere kötü bişey yazılmadı herzaman için dostluk ön planda tutuldu ortamı germenin anlamı yok elbette kendimiz gönlümüzden geçeni kayserisporun bu maçı alacağını söyleriz şimdi bu sitede söyleyeceğimiz gibi.Bu derbi nieliğindeki maçı kayserispor bence rahat geçecektir
BROTHERS58 01.12.2005, 01:54 sivasımızın derbilere konsantresi farklı oldıgu için beklenmedik hatalarla kaybettik.Ama diğer takımlara karsı daha derli toplu oynuyor ve kayseri maçıda bjk maçına benzemez.Sivas en kötü ihtimalle beraberliği alacaktır.
ŞAMPİYON SİVASIMIZ:2
gayseri:2
gol yemeden alalım maçı artık son 3 maçta 7 gol yedik :(
Cilginlar_38 01.12.2005, 02:59 Selam sivas`li hemserilerim, daha once`de bu site`yi ziyaret ediyordum herzaman ama bu hafta karsilikli macimiz oldugu icin bende biseyler yazmak istedim.
Zor bir mac olacagi kesin, buralara kadar gelmisken tabi 2 takim`da yenilgiye tahammul edemez hale geldik. aslinda ne guzel bisey, bunlari sezon basinda soyleseler, biz sivas`a sizde kayseri`ye yenilmeyi kabul ederdik, yeterki buralarda olalim degilmi. ama simdi 2 takim`da kaybetmek istemiyor tabi, hedefler buyudu. bence hak eden kazansin. tabi kotu oynayip skor`a gitmek`de var ama, o`da artik iyi oyun olmus oluyor ya neyse. Insallah biz sampiyonlar ligine gideriz, sizde uefa kupasina ne diyeyim. yeterki, su istanbul ezikleri ortadan ciksin degilmi, hepimizin istedigi bu degilmi.
Cilginlar_38 01.12.2005, 03:03 bizim takima gelince, bizde bulent bolukbasi ve aydin cezali, ve resat sadigov sakat. sizde`de var galiba 1 2 sakat var ama tam bilmiyorum. insallah dostluk dolu bir mac olur.
ama size birsey soyleyim, bu balili ortami bozar, iyi bir futbolcu ama kisilik olarak iyi bir insan degil, bana inanin, o`nu arada gonderecek sivasspor insallah, kayseri`nin yaptigi gibi. ve yerine daha iyi oyuncular alacagindan eminim, bir yabanci oyuncunun yedek kulubesinde oturmasina tahammul edemiyorum. haksizsam haksizsin deyin.
BROTHERS58 01.12.2005, 03:27 bizim takima gelince, bizde bulent bolukbasi ve aydin cezali, ve resat sadigov sakat. sizde`de var galiba 1 2 sakat var ama tam bilmiyorum. insallah dostluk dolu bir mac olur.
ama size birsey soyleyim, bu balili ortami bozar, iyi bir futbolcu ama kisilik olarak iyi bir insan degil, bana inanin, o`nu arada gonderecek sivasspor insallah, kayseri`nin yaptigi gibi. ve yerine daha iyi oyuncular alacagindan eminim, bir yabanci oyuncunun yedek kulubesinde oturmasina tahammul edemiyorum. haksizsam haksizsin deyin.
DOGRU DİYORSUN YABANCI BİZDEN DAHA İYİ OLDUGU DÜŞÜNÜLEREK ALINIYOR VE ÖYLEDE OLMALI.YOKSA TRANSFERİN GEREGİ YOK.SAKATLIK HARİCİ BAHANE KABUL EDİLEMEZ!!DİLERİM FUTBOLDAKİ İSTANBUL HAKİMİYETİ BU SENE AZALTILIP SENEYE ELBİRLİĞİYLE SONA ERDİRİLECEKTİR.
yigidosti 01.12.2005, 08:54 günaydın arkadaşlar ben sivasımı eskiden beri destekliyorm ama hiç bukadar takıma kızmamıştım abi ben tam fanatigim takımıma okadar çok güveniyordumki herkesle iddaya bile girdim biz bunlarımı hak ediyoruz beşiktaş maçı rüyalarıma girdi çok üzüldüm biz bunları hak etmiyoruz nasıl yenemiyoruz abi ya alacamız bir maçı veriyoruz ben buna üzülüyorum
omerkocyigit 01.12.2005, 09:16 gerçekten çok zor bir maç olacak ama bencee dodtluk kazanmalıı.... Yani hakeden maçı alsınnn....
Sivassporuma Yürekten başarılar...
Etem-Murat 01.12.2005, 09:49 MERHABALAR SİVAS SPOR VE KAYSERİ SPOR BU YIL İYİ GİDİYOR BU MAÇ
COK ZOR OLACAK MORELSİZ BİR SİVAS SPOR MORELLİ BİR KAYSERİ SPOR
KARŞI KARŞIYA GELECEK TABİKİ HAK EDEN KAZANSIN KAYSERİNİN GOKHANA
ÖZEL ÖNLEM ALMALI LORANT SON GÜNLERDE COK FORMDE BU MAC SONUC
İTİBARİYLE ANADOLUNUN 2 KOMŞU TAKIMI CENTİLMENCE GECMESİ DİLEĞİY
LE BOL ŞAN DİLİYORUM
Arif Coşkun 01.12.2005, 11:11 Moralsiz olsakta önemli değil.Herzaman yaralı aslan çok tehlikeli olur derler.Kayseri'de nasıl olsa kazanırız diye bir gevşeme olursa,bu bizim için büyük bir avantaj oluşturur. Bu maçı alacağız,başka yolu yok.
kayserimania 02.12.2005, 09:31 Gerek bizim sitemizde oLan gerekse burada ortamı gerecek hicbir yazı görmedim zaten görebiLecegimide sanmıorum gerek bizim tarftarımız oLsun gerekse sivas tarftarı oLdukca duyarLıdır mac esnasında o anın gerginliğiyle ufak tefek oLaylar yasanabiLir gönüL isterki iki takımıda eLeLe tribunLere cagıraLım insallah gercekLesir bu OLay ve sunuda unutmayaLım herkes gider biz kaLırız komsu sehirLeriz dostuz...
^ramazan^ 02.12.2005, 14:15 iyi gün taraftarı olmayalım 3 maç kaybetti diye dünyamız yıkıldı belki kayseri maçınıda kaybedebiliriz ondan sonraki maçlarıda kaybede biliriz ama biz SİVASLI doğmuşuz her şeyden önce şu felaket tellalığını bırakıp önümüzdeki maçlarabakalım
kayseri macı bence hafatnın macı ne kadara fb ts macı deselerde haftanın macı bu mac...eğer rehaveti üstümüzden atarsak bu macı alırız...
kayseri 0
sivasspor 3 diyorum
Arif Coşkun 02.12.2005, 15:07 Gerek bizim sitemizde oLan gerekse burada ortamı gerecek hicbir yazı görmedim zaten görebiLecegimide sanmıorum gerek bizim tarftarımız oLsun gerekse sivas tarftarı oLdukca duyarLıdır mac esnasında o anın gerginliğiyle ufak tefek oLaylar yasanabiLir gönüL isterki iki takımıda eLeLe tribunLere cagıraLım insallah gercekLesir bu OLay ve sunuda unutmayaLım herkes gider biz kaLırız komsu sehirLeriz dostuz...
Böyle anlayışlı taraftarlar çoğunlukta olduğu sürece hem kulüpler hem futbolcular hemde dostluk kazanır. Futbolu bir savaş çatışma kin kavga gibi kafalarda şekillendiren istemesekte azınlıktada olsa böyle bir kesim var.Bunlara dikkat edip onların oyununa gelmemek lazım.Gönül isterki kendi takımımız yensin,fakat yenememişse onu yargısız infaz edip vatan haini diye suçlamayada kimsenin hakkı yok sanırım.
Kulüplerde dostluklarını ilerletmeli.Futbolcu alırız,futbolcu veririz.Buna benzer şeyler yaşanabilir.Sonuçta 90 dk. bir maç izleyip galip gelmek yada gelmemek,anlayışla karşılayıp iyi oynayanı alkışlamak sporun,sevgi,barış kerdeşlik olduğunu unutmadan evimize geri dönmektir medeni taraftarlık.
ARKADAŞLAR BUNLAR KAYSERİ MAÇINI ALACAKLAR ÇÜNKÜ TAKIMA HIRS BASTI GİNEDE ALLAH YARDINCILARI OLSUN TAHMİN YOK ÇÜMKÜ SABIR KALMADI HEPİNİZE SELAM
alimuharrem58 02.12.2005, 15:50 KAYSERI 1 SİVAS 3
Sweetgirl 02.12.2005, 17:16 Ben bu seferki maca biraz karamsar bakiyorum o yüzden tahminimi yazmiyorum.....
Ama yenmelerini diliyorum.......
ZOR MAÇ......
ANCAK FUTBOLCULAR İYİ KONSANTRE OLACAKLARINI DÜŞÜNÜYORUM BU MAÇA VE 1 PUANI ALIRIZ DİYE DÜŞÜNÜYORUM
aytekin21_ 02.12.2005, 18:31 spor barış ve kardeşliktir tarihteki kayseri macımızı unuttursun bu maç hedefimiz budur bence skor degil
GÖKYÜZÜ&38 02.12.2005, 19:04 arkadaşlar maç tahminim benim KAYSERİ:2-SİVAS:0 şeklinde olacak ama herşeyden önemlisi dostluk kazansın ve ileriki yıllarda iki kardeş şehirimiz şampiyonluk için çekişir inşallah bu yıl bunun sinyalleri verildi. Seneyede Kayseri veya Sivas a şampiyonluk gelir diye temenni ediyorum...
arkadaşlar maç tahminim benim KAYSERİ:2-SİVAS:0 şeklinde olacak ama herşeyden önemlisi dostluk kazansın ve ileriki yıllarda iki kardeş şehirimiz şampiyonluk için çekişir inşallah bu yıl bunun sinyalleri verildi. Seneyede Kayseri veya Sivas a şampiyonluk gelir diye temenni ediyorum...
evet gerçekten çok güzel olur bir anadolu takımının daha şampiyon olması... çekicepimiz doğru gerek ikinci lig gerekse süper ligde bunu gösterdik... kayserinin 9 eksiğinin olması ve bunların çoğunun önemli futbolcular hatta defansın komple denecek kadar olması bizim avantajımıza!!!
evet gerçekten çok güzel olur bir anadolu takımının daha şampiyon olması... çekicepimiz doğru gerek ikinci lig gerekse süper ligde bunu gösterdik... kayserinin 9 eksiğinin olması ve bunların çoğunun önemli futbolcular hatta defansın komple denecek kadar olması bizim avantajımıza!!!
....
KAYSERİ:0 YİĞİDO:1
ALTI PUAN DEĞERİNDE DÖNÜM MAÇIMIZ,,,HATTA 10 PUANA BİLE DEĞER,,AMA ÜÇ PUANA DA RAZIYIZ :) ::D 1 PUAN OLSUN HİÇ OLMAZSA :confused:
bbptek58 03.12.2005, 17:24 kardeşim bu topici kirletme...bize ne trabzondan ya...burası sivasspor.com...trabzonspor.co m değil...
^ramazan^ 03.12.2005, 18:05 bu edepsiz resimlerini kendi sitende yayınla şerefsizliğin alemi yok bu ligi kirleten takım varsa trabzonspordur
Sivasımız:2
Kayserispor:0
sivaslibozo 04.12.2005, 01:39 valla arkadaslar dikkatimi cekti....
sivasspor iyi giderken herkes mac tahmininde bulundugu zaman sivasi galib olarak tahmin ediyordu....ve simdiye bakiyorumda herkes de bi ümitsizlik....
üstad Bediüzzamanin Said Nursi nin dedgi gibi ÜMIT VAR OLUNUZ.....gerci o baska bi manaa da demisti bu lafii ama yinede güzel bir söz...bence bu günlerde sivasa eskisinden 4 kat daha fazla destek cikmamiz lazim her konuda....cünkü biz YIGIDOYUZ....cünkü Biz sadece iyi degil kötü gün taraftariyizda .....
bence macin skoru: Kayseri 0: SivaS 1
Vesselam
BROTHERS58 04.12.2005, 02:32 SİVASIMIZIN YENİLGİLERDEN DERS ALIP ,GERCEK SİVAS NEYMİŞ HERKESE GÖSTERMESİ GEREKEN BİR MAÇ.BEN BERABERLİK DEMİŞTİM AMA TAKIMIN HIRSLANDIGINI DUYMAK GALİBİYET SANSIMIZIN ARTTIGINI GÖSTERİYOR.ALLAH YARDIMCIMIZ OLSUN.
Umut olmadan başarı gelmez...
genel bir karamsarlık başgösterdi,
oda geride kalan dört haftanın getirdiği neticeler sonucu...
Derbeder 04.12.2005, 02:43 ya alacağız yada alacağız başka çaremiz yok!!!
ElbeyLi58 04.12.2005, 10:17 Kulüp Basın Sözcüsü Emre Ayan, Sivasspor maçını da kazanarak, istikrarlı başarılarını sürdürmek arzusunda olduklarını söyledi.
Antrenmanlarda futbolcuların gösterdiği performansın kendilerini rahatlattığını kaydeden Ayan, ligi üçüncü sırada bitirebilmek için bu maçı mutlaka kazanacaklarına inandığını belirtti.
Takım olarak daha üst sıraları hedeflediklerini, bundan dolayı da Fenerbahçe ve Galatasaray'ın puan kayıpları ile yakından ilgilendiklerini ifade eden Ayan, ''Ne mutlu ki, bir Anadolu takımı, üzerine düşeni yapıyor ve üstünde bulunan takımların puan kaybetmesini bekliyor. Bu saatten sonra hedef küçültmenin ya da lig üçüncülüğünü sabit görmenin bir anlamı yok. Biz, tüm maçlarımızı kazanıp, Fenerbahçe'nin ve Galatasaray'ın puan kaybetmesini bekleyeceğiz. Bu hafta, Fenerbahçe puan kaybetti. Yani, Sivasspor galibiyeti şart oldu.'' dedi.
Karpuzatan Tesisleri'nde kampa giren Kayserispor'da, takım kaptanı Bülent Bölükbaşı kart cezalısı olduğu için, Azeri oyuncu Rashad ile Aydın ve Ali Turan da sakatlıkları nedeniyle yarınki karşılaşmada forma giyemeyecek.
Umut olmadan başarı gelmez...
genel bir karamsarlık başgösterdi,
oda geride kalan dört haftanın getirdiği neticeler sonucu...
Aynen öyle Günay gardaş düşünecelerimiz karman çorman oldu ama herzaman ÜMİT VARız çünkü SİVASlıyız.
İnşallah futbolcularımız kendini gösterecek ve bu maçı alacağız.
BİZLER İNANDIK SİZDE İNANIN
ozbas_ozbas 04.12.2005, 10:31 arkadaşlar bugün kayseride çok güzel hava var maç çok iyi geçecek inşallah..
biletlerde bitmiş ..
1967_Dernek_Ayhan 04.12.2005, 10:54 allah izin verirse bu maçı alırız....
EMİNÇOLAK 04.12.2005, 14:43 kayserispor : 1
sivasspor : 1
yorumyapıyombenya 04.12.2005, 14:50 kayserispor 1 sivasspor 2 olur
golleri anderson la segio dan gelir tahmin
LiS67_Uğur 04.12.2005, 15:17 kayseri 1
sivasspor 2
olur
cemal58yiğido 04.12.2005, 15:21 KAYSERİ 2-1 ALIR GARDAŞLAR
avsarli behlül 04.12.2005, 16:01 mac basladi
ElbeyLi58 04.12.2005, 16:02 SivasSpor:3
Kayseri: 2
avsarli behlül 04.12.2005, 16:03 maca temkinli basladik.atmosfer cok güzel.insallah biz kazangolllllllllllllllllll balili gollllllllllllllllllllllllllll llllllllllllllllllllllllllllll lllllllllllllllll
avsarli behlül 04.12.2005, 16:04 dakka 3 gol balili sivasimiz önde su an.1-0
^ramazan^ 04.12.2005, 18:24 ne yazıkki 2-2 berabere kaldık ama sivastaki maç dahada önem kazandı ben dağılmaya mahkum bir kayseri gördüm 10 aslan yetti bunlara
bbptek58 04.12.2005, 18:29 türkiyenin en büyük derbisini atlattık herkese geçmiş olsun
GERÇEKÇİ OLMAK LAZIM HEDEFİMİZ İLK 10 İÇİNDE OLMALI,ARTIK UEFA DAHADA ZORLAŞTI.BEN ŞAHSIM ADINA İLK YILIMIZDA LİGDE KALMANIN YETERLİ OLACAĞINI VE ÖNÜMÜZDEKİ YIL DAHA İYİ TAKVİYELERLE UEFA HEDEFLENMELİ DİYE DÜŞÜNÜYORDUM HEP.BU DURUM BİLE BİZİM İÇİN ÇOK İYİ BİR BAŞARIDIR.SENEYE TARAFTAR,KULÜP VE TAKIMOLARAK DAHA İYİ OLACAĞIMIZ KESİN.TAKIMIMIZ HEM DAHA TECRÜBELİ OLACAK,TARAFTARIMIZ DA DAHA BİLİNÇLİ VE SAYICA ARTACAK İNŞALLAH.HEPİNİZE SEVGİLER.
^ramazan^ 04.12.2005, 19:05 GERÇEKÇİ OLMAK LAZIM HEDEFİMİZ İLK 10 İÇİNDE OLMALI,ARTIK UEFA DAHADA ZORLAŞTI.BEN ŞAHSIM ADINA İLK YILIMIZDA LİGDE KALMANIN YETERLİ OLACAĞINI VE ÖNÜMÜZDEKİ YIL DAHA İYİ TAKVİYELERLE UEFA HEDEFLENMELİ DİYE DÜŞÜNÜYORDUM HEP.BU DURUM BİLE BİZİM İÇİN ÇOK İYİ BİR BAŞARIDIR.SENEYE TARAFTAR,KULÜP VE TAKIMOLARAK DAHA İYİ OLACAĞIMIZ KESİN.TAKIMIMIZ HEM DAHA TECRÜBELİ OLACAK,TARAFTARIMIZ DA DAHA BİLİNÇLİ VE SAYICA ARTACAK İNŞALLAH.HEPİNİZE SEVGİLER.
abi güzel söylüyorsunda bence çıtayı ne kadar yukarı koyarsak o kadar iyidir biz zirveye değilde ligde kalmak gibi bir düşüncemiz olsaydı şu an malatyanın yerinde biz olurduk şampiyon olamıycamız gerçek ama UHFA neden olmasın buna yetecek kadromuzda var taraftarımızda.ha birde şuraya bi tıklayıp ta http://www.fifacmtr.com/ oy kullanın beşiktaşı geçmeye 123 oy kaldı saygılar sunuyorum
Böyle bir taraftarmi olur?
Evet maci katleden kisi hakem idi. Buraya sadece puan icin gelen ve bir anti-futbol oynayan Sivas'i kiniyorum. Bu zaman kadar boyle sert futbollarina bu kadar az sari kart veren hakemleride.
Artik bundan sonra rakibimiz hakemler belli oldu. Her pozisyona 40-50 metre uzakta idi Kuddusi Muftuoglu. Fatih'i itip yere atan oyuncuya kirmizi yerine sari kart verdi, kaleci her aut pozisyonunda inadina disari giden topu almak istedi, ona son dakikada sari kart verdi. Ve Johnson'un dusuruldugu pozisyon. Bu pozisyonu gormemek icin sadece kör olunmasi lazim herhalde ama hakem kör idi vermedi. Resmen eli ile iterek yere atti Kalla oyuncumuzu.
Maça gelince ilk golu kaleci hatali yedi, ikinci goldede Johnson topa yetisip taca atmayinca tesadufler sonucu gol yedik. Gökhan maalesef penaltiyi avuta atti, ikinci yaridada ayni Samsun macindaki gibi bir pozisyonda kaleci elinin ucu ile topa degdi ve top direkten dondu. Yoksa mukemmel gol olacakti. Ama her seye ragmen ben takimi begendim. Eksiklerimizde gelince hakemleride yenecegiz merak etmeyiniz.
Ve siz haylan Hakeme ve bize laf atiyorsunuz! Pes vallaha!
Baska hakem olsaydi, siz 8 kisinen maci birakirdiniz!
Penaltimizi vermedi son dakikada! Kirmizi karti size vermedi! Sansa gol yimediniz! Daha ney istiyorsunuz?
SivasLady 04.12.2005, 19:29 Böyle bir taraftarmi olur?
Evet maci katleden kisi hakem idi. Buraya sadece puan icin gelen ve bir anti-futbol oynayan Sivas'i kiniyorum. Bu zaman kadar boyle sert futbollarina bu kadar az sari kart veren hakemleride.
Artik bundan sonra rakibimiz hakemler belli oldu. Her pozisyona 40-50 metre uzakta idi Kuddusi Muftuoglu. Fatih'i itip yere atan oyuncuya kirmizi yerine sari kart verdi, kaleci her aut pozisyonunda inadina disari giden topu almak istedi, ona son dakikada sari kart verdi. Ve Johnson'un dusuruldugu pozisyon. Bu pozisyonu gormemek icin sadece kör olunmasi lazim herhalde ama hakem kör idi vermedi. Resmen eli ile iterek yere atti Kalla oyuncumuzu.
Maça gelince ilk golu kaleci hatali yedi, ikinci goldede Johnson topa yetisip taca atmayinca tesadufler sonucu gol yedik. Gökhan maalesef penaltiyi avuta atti, ikinci yaridada ayni Samsun macindaki gibi bir pozisyonda kaleci elinin ucu ile topa degdi ve top direkten dondu. Yoksa mukemmel gol olacakti. Ama her seye ragmen ben takimi begendim. Eksiklerimizde gelince hakemleride yenecegiz merak etmeyiniz.
Penaltimizi vermedi son dakikada! Kirmizi karti size vermedi! Sansa gol yimediniz! Daha ney istiyorsunuz?
herkes kendi tarafini savunyor
sen nasil simdi kayseriyi hakli sivasi haksiz yapiyorsan
gazeteci ve yazar yorumlarini bekle kardes
twity_58 04.12.2005, 19:29 iyide zaten taraftar olmak biraz da bunu gerektırıyor. biz sizde ne kadar sorun ve kusur buluyorsak göruldugu üzere siz de bizde bir sürü sorun ve istenmeyen seyler bulmussunuz..kımse taraftara daha ne istıyorsun dıyemez cunku taraftar olmak bir seyı cok sevıp onu savunmayı gerektırır bazen haklı bazen haksız..empati yaparsak sorun kalmaz sanıyorum
Böyle bir taraftarmi olur?
ya sen hala burdamısın milletin canı sıkkın zaten bide konusma söyle artist astist 10 kişi kaldık hakem sırtlandı oda mı yetmedi hakem maça başlar başlamaz kayseriye mi werseydi maçı
ElbeyLi58 04.12.2005, 19:39 Böyle bir taraftarmi olur?
gardas öncelikle hosgeldin
bak bu ...........
1. sen yaziyon sana hic bir küfür yazilmiyor
2. sizin siteyi takip ettim türk Milletine hele hele Anadolu insanina
yakisilmayacak küfürler ettiniz ...
cok yazik size yazik
3. biziii10 kisile yenemediniz buda Yigidonun büyüklünü gösterrir
Anadolunu en büyük SIVASSPOR..................... .............
hadi bakalim!!!
murat_kılıc 05.12.2005, 11:56 BENCE BİZ 9 KİŞİ BİLE KALSAK KAYSERİYİ YENERDİK AMA NEYSE DEMEKTEN BAŞKA BİRŞEY GELMİYOR ELDEN NE DİYELİM HAYIRLISI ALLAH TAN BİR DAHAKİ HAFTAYA İNŞALLAH BİR MAÇ ALSAK HERŞEY DAHA FARKLI OLCAK BEN BUNA İNANIYORUM DİMİ AMA KATILIYOMUSUNUZ KARDEŞLERİM ABİLERİM SÖYLEYİN BANA
1967_DERNEK_10UR 05.12.2005, 12:15 KAYSERİ'NİN 2 TAKIMI VAR VE AYRI AYRI UYGULAMA VAR ERCİYES MAÇINA GİTTİĞİMİZDE BİLETLER ŞEHİR DIŞINDA SATILDI..STADA PANKARTI SOKMAMIZA İZİN VERİLDİ..KAYSERİ MAÇINDA NE PANKART ALINDI NEDE DAVUL AMA KAYSERİ TRİBÜNLERİNDE HERŞEY SERBESTTİ...DAVUL,PANKART,KÜFÜ R HERŞEY VARDI.ÖZELLİKLE BALİLİ VE KAPTAN HAKKIYA EDİLEN KÜFÜRLER DAHA DA ÜZÜCÜYDÜ..ÇİFTE STANDART UYGULANIYOR..EMNİYETİN GÖZÜ BİZİM TRİNÜDEYDİ TEZAHURAT YAPACAZ EMNİYET MÜDAHALE EDİYOR..SANKİ BİZ NE ŞEKİLDE TEZAHURAT EDECEĞİMİZİ BAŞKALARINDAN ÖĞRENECEZ..
Etem-Murat 05.12.2005, 12:38 BENCE BİZ 9 KİŞİ BİLE KALSAK KAYSERİYİ YENERDİK AMA NEYSE DEMEKTEN BAŞKA BİRŞEY GELMİYOR ELDEN NE DİYELİM HAYIRLISI ALLAH TAN BİR DAHAKİ HAFTAYA İNŞALLAH BİR MAÇ ALSAK HERŞEY DAHA FARKLI OLCAK BEN BUNA İNANIYORUM DİMİ AMA KATILIYOMUSUNUZ KARDEŞLERİM ABİLERİM SÖYLEYİN BANA
KATIYOM CANIM SANA BUNDAN SONRA YENİLMEK YOK
AdamGibi 06.12.2005, 01:02 SELAM ARKADASLAR;
Yazilariniza bir göz attimda,maci katleden biri falan filan.
Maci gercekten biri Katletdiyse oda o Terbiyesiz Hocaniz LORANTdir.
Sen Kim oluyorsunda,Türkiyenin en güzide Teknik Tirektörüne el kol Hareketi yapiyorsun,onu birak orasi KAYSERI;sanirim Bu Gavur KAYSERININ TARIHTE NELER YAPTIGINI BILMIYOR SANIRIM;SIVASLI KARDESLERIM TANIMADILAR GALIBA.Ve Kimse Sivas Kayseri Dostulugunun arasina giremez,hele hele bu alman hic giremez.Ben Futbolu Yakindan Takib eden bir Kardesiniz olarak,Sivasin daha iyi ve oturakli bir Takim olmasini istiyorsaniz,bu Terbiyesizi bu Artisti biranevvel yollayin ve Sivas gibi Sivas´a yakisan birisini getirin,mesela HIKMET KARAMAN,bence Adam gibi Adam.
Ben Burda SIVASLI Hemserilerimle Kardeslerimle icli disliyim,kimseyle sorunum yok ama lütfen arkadaslar,biraz gercekci olmamiz lazim.Kalecinizin Hareketi Dünyanin neresinde olursa olsun direkt Kirmizi ve Penaltidir.
Birde Bu Macin Galibi olamazdi,cünkü iki Takimda Hakketmemisti,Sivas Hircinligiyla ve Kayseride Deliligiyle.
Saygilar AdamGibi
AdamGibi 06.12.2005, 01:15 Arti,bu yazida bir Spor Köse yazisindan alintidir.
Kayserispor Sivasspor maçı geçmişteki olaylı Sivas maçı’ndan sonra gelen dostluğa gölge düşürdü. Ancak bunda suç Türklerin değildi. Lorant ve Balili’nin anlamsız şekilde ortamı germesi tribünler dahil olayların çıkmasına sebep oldu. Bundan da zararlı çıkan Kayserispor oldu. Kayserispor’un iyi ve baskılı futbolunu tüm Türkiye ekranlardan seyretti. Ancak penaltıyı Gökhan’ın kullanması yanlıştı. Gökhan’ı iyi tanıyan birisi olarak onun değil Mehmet Topuz, Yordanov, Johnson’dan birinin atması doğru olurdu. Maçın son dakikasında Johnson’a yapılan hareket net penaltıydı. Hakem bu pozisyonu görmesine rağmen çalamadı. Fenerbahçe-Trabzon maçında da Fatih Tekke’ye yapılan ve görülmesine rağmen çalınamayan net bir penaltı vardı
Arti,bu yazida bir Spor Köse yazisindan alintidir.
Kayserispor Sivasspor maçı geçmişteki olaylı Sivas maçı’ndan sonra gelen dostluğa gölge düşürdü. Ancak bunda suç Türklerin değildi. Lorant ve Balili’nin anlamsız şekilde ortamı germesi tribünler dahil olayların çıkmasına sebep oldu. Bundan da zararlı çıkan Kayserispor oldu. Kayserispor’un iyi ve baskılı futbolunu tüm Türkiye ekranlardan seyretti. Ancak penaltıyı Gökhan’ın kullanması yanlıştı. Gökhan’ı iyi tanıyan birisi olarak onun değil Mehmet Topuz, Yordanov, Johnson’dan birinin atması doğru olurdu. Maçın son dakikasında Johnson’a yapılan hareket net penaltıydı. Hakem bu pozisyonu görmesine rağmen çalamadı. Fenerbahçe-Trabzon maçında da Fatih Tekke’ye yapılan ve görülmesine rağmen çalınamayan net bir penaltı vardı
Bu kayserinin yerel gazetesi heralde baksana kayseriyle sizli bizli maaşallah...
Cilginlar_38 06.12.2005, 04:30 neyse arkadaslar, bundan sonraki maclarinizda size basarilar dilerim. kayseri ve erciyes maclari haric tabiki.:)
BROTHERS58 06.12.2005, 04:41 neyse arkadaslar, bundan sonraki maclarinizda size basarilar dilerim. kayseri ve erciyes maclari haric tabiki.:)
Keske hersene sizle böyle 3.lük ve daha yukarısı için kapıssak.KAYSERİYE basarılar bizimle oynadıkları maçlar hariç.
BROTHERS58 06.12.2005, 04:44 Arti,bu yazida bir Spor Köse yazisindan alintidir.
GARDAS BİR NEFES AL BE,TEK NEFESTE YAZMISSIN BELLİ.AMA BİR SAGA SOLA BAKSAYDIN MAÇTA MESELA TRÜBÜNLERE NE DİYORLAR MESELA.YADA HAKEM ELİ HABİRE CEBİNE GİDİYORDU DÜDÜK YERİNE KART CALDI SANKİ.NEYYSE,SANA İYİİ GÜNLEER!!
|