Orijinalini görmek için tıklayınız : Olimpiyat Stadı'nda ilginç gol !..

CAGLAYAN
17.09.2005, 08:33
http://www.gencturkhaber.com/images/166565.jpg
http://www.ajansspor.com/resim/sivas_trabzon_buyuk2.jpg

Galatasaray maçında ilginç bir penaltı olayı yaşayan Sivasspor, Trabzonspor karşısında da ilginç bir gole imza attı.. Maçın hakemi Serdar tatlı önce golü iptal etti, ardından yardımcısına danışarak Sivasspor'un beraberlik sayısını ilan eden düdüğü çaldı..
Sol kanattan gelen ortala Sivassporlu Sergio ve Trabzonspor kalecisi Jefferson birlikte yükseldi..
Sergio'nun vuruşunda top ağlarla buluştu..
Hakem Serdar Tatlı, Sergio'nun topu eliyle ağlara yolladığı gerekçesiyle golü vermedi.. Ancak bu sırada yardımcısı santra çizgisine doğru hareketlenmişti.. Yani yardımcıya göre vuruş nizamiydi..
Yardımcısıyla görüşen Tatlı, ardından kararını değiştirerek golü verdi..

Serdar Tatlı mac sonrasi şunları söyledi:
"O pozisyonda Sivassporlu futbolcu Trabzonspor kalecisiyle beraber kafa topuna yükseldiğinde topa eliyle dokunduğunu algıladım. Fakat daha sonra bu futbolcunun mimiklerinden beni aldattığına dair bir tavır hissetmedim. Bu nedenle şüphelenerek yardımcı hakemime baktım. Kesinlikle temiz bir gol olduğunu söyleyince ben de gol kararını verdim"

OĞUZ
17.09.2005, 09:04
Gardaşlar bu gol çok ilginç ama santos kıl payı eline deymeden attı ama eline kesinlikle deymemiş mükemmel teknik bir goldü bravo santosa teşekkürler.

34-murat-58
17.09.2005, 09:22
dakika 26 soldan bir orta geldi ........
fransergio kafayla topu ağlara gönderdi......
tüm taraftar gol diye ayağa kalktı.....
o da ne?orta sahaya kosması gereken hakem bizim futbolculara doğru koşuyor...
sonra bekleyiş....
bana bu bekleme anı boks maçlarını hatırlattı bakalım dedik hakem kimin elini havaya kaldıracak...
sonunda hakkımızı teslim etti ve golümüzü verdi.......
gerçeğinde daha bir güzel oldu golden yaklaşık 2 dakika sonra gol diye sevindik....

ErdalGüler
17.09.2005, 09:37
Kardeşimle gol olunca ortalığı yıktık. Ama bir de baktık herkes hakeme koşuyor.
İçimden dedimki gol gitti. Sonra yan hakemle konuşup golü verince tekrar sevince boğulduk...
Balilinin golünü söylemeye gerek yok açıkça ortada zaten.
Sonuçta kazandık. Birilerine bu takımın neler yapacağını gösterdik...
Tüm takım güzel ve istekli oynadı herkese teşekkür ediyorum bu büyük taraftara böyle bir sevinç yaşattıkları için...

Kaptan-58
17.09.2005, 09:44
Kardeşimle gol olunca ortalığı yıktık. Ama bir de baktık herkes hakeme koşuyor.
İçimden dedimki gol gitti. Sonra yan hakemle konuşup golü verince tekrar sevince boğulduk...
Balilinin golünü söylemeye gerek yok açıkça ortada zaten.
Sonuçta kazandık. Birilerine bu takımın neler yapacağını gösterdik...
Tüm takım güzel ve istekli oynadı herkese teşekkür ediyorum bu büyük taraftara böyle bir sevinç yaşattıkları için...

VALLA HAKEM GOLÜ VERMEDİĞİNDE ÇOK ÜZÜLDÜK AMA SONRA SANTRAYI GÖSTERİNCE ÇOŞTUK RESMEN......

hemso58
27.09.2005, 10:28
HAKEM VERDİĞİ YANLIŞ KARARDAN YAN HAKEMİNİN YARDIMIYLA DÖNDÜ VEDE GOLÜMÜZÜ VERDİ...