Orijinalini görmek için tıklayınız : 03.04.2005 PAZAR ELAZIGSPOR-SIVASSPOR KARSILAMASI TRT 1 DE
Yigido58_NL 28.03.2005, 01:02 BUTUN YIGIDOLARA DUYURULUR 03.04.2005 PAZAR GUNU YAPILACAK OLAN ELAZIGSPOR-SIVASSPOR KARSILASMASI TRT 1 DEN NAKLEN YAYINLANACAKTIR.SIVASSPORA GONUL VEREN HERKESE DUYURULUR.PAZAR GUNU BUTUN YIGIDOLAR SAAT 12.55 DE TV KARSISINDA YERINI ALSIN.SIVASSPORA BU MACTA BASARILAR DILERIM.INSAALLAH BU MAC PUANLARIMIZI YUKSLTMEMIZE VESILE OLUR.SAMPIYONLUK YOLUNDA BIR BASAMAK DAHA CIKARIZ.HAYDI SIVASSPORUM KIM TUTAR SENI!!!!!!!!!!!!!!!
FatihSoner58 28.03.2005, 01:54 insallah yenecegiz. Duyduguma gore elazig cezaliymis. yani ya tarafsiz saha yada seyircisiz.
Bu da pek deplasman sayilmaz.
Yigido58_NL 28.03.2005, 02:03 INSAALLAH TARAFSIZ SAHADA SEYIRCILI OLUR BIZIM TARAFTARIMIZ HERYERDE VAR BIZIM ICIN EN AVANTAJLISI BENCE TARAFSIZ SAHA SEYIRCILI OYNANMASI.TARAFSIZ SAHA DUSUNSENIZE ARKADASLR ISTANBULDA OLUYORMUS MAC YINE DOLDURUR BIZIMKILER STADI.NERDE O GUNLEEERRR
HERKESIN TELEVIZYON BAŞINDA OLACAGINDAN EMİNİM.İNŞALLAH YENERİZ.AMA PAZAR GUNU OYNADIĞIMIZ FUTBOL İÇLER ACISIYDI.İKİ HAFTA DA 6 PUAN KAYBETTİK ARTIK BUNA DUR ZAMANI GELDİ. BU MAÇ TA EN AZINDAN 1 PUAN ALMAMIZ GEREKİYOR.
serhankaburcuk 28.03.2005, 07:59 İnşallah Elazığspora seyircisiz oynama cezası gelmezde bizde elazığa gidip takımı destekleriz...Burdan çekirdek yiyenlere tekrar sesleniyorum halen çekirdek yiyecekmisiniz...???Ve maça çekirdek tayfası gelmesin...
Yigido58_NL 28.03.2005, 12:20 ZATEN O CEKIRDEK YIYENLER DEGILMI ORDA GELIP RUH GIBI OTURUYORLAR,SES YOK SOLUK YOK,DESTEK YOK.ORADA BAGIRAN BELLI BIRKAC GRUP,ONLARDA BUTUN MAC BOYUNCA SESLERI KISILINCAYA KADAR BAGIRIYOR,O DA YETERSIZ KALIYOR.BUTUN RICAM SEYIRCININ BOL BOL TEZAHURAT YAPMASI.BURSASPORUN TARAFTARINI GORDUK 6.SIRADALAR AMA ADAMLAR BIR DAKIKA BILE SUSMADI.BIZ LIDERIZ SAMPIYONLUGA OYNUYORUZ,TAMAM STAD DOLU AMA SES YOK.TEZAHURAT YOK KI FUTBOLCULAR COSSUN.TEZAHURAT NE KADAR COK OLURSA FUTBOLCU DA O KADAR FAZLA GAZA GELIR ATAR GOLLERINI.
CEKIRDEK YIYECEK OLANLAR GITSINLER ISTASYON CADDESINDE HEM GEZSINLER HEMDE CEKIRDEKLERINI YESINLER.BU NE YAV,OYLE MACMI IZLENIR.
ALMAYIN SU CEKIRDEK YIYENLERI ICERI,SATANLARIDA ALMAYIN.
SIVAS IM BU MACI ALACAK TEKRAR YUKSELISE GECECEK INSAALLAH....
yeniceri_emre 28.03.2005, 12:34 kusura bakmayın ama hiç birinize katılmıyorum neden dersenız bu takıma tv den destek verılmez. İster elaziğ olsun ister edırne bu takıma asıl şimdi destek verme zamanı...
serhankaburcuk 28.03.2005, 12:37 kusura bakmayın ama hiç birinize katılmıyorum neden dersenız bu takıma tv den destek verılmez. İster elaziğ olsun ister edırne bu takıma asıl şimdi destek verme zamanı...
Kardeşime katılıyorum zaten Sivassporun başına bunlar geliyorsa sebebi birazda taraftardır...Herzaman ve heryerde takımımıza destek olmalıyız ve deplasmanlardada yalnız bırakmamalıyız...Ama çekirdek yiyerek değil...Ha bu hafta Elazığ maçına deplasmana Allah aşkına gençler harici kimse gelmesin yani çekirdek yiyecek olanlar gelmesin...ŞİMDİ DESTEK ZAMANI...
MAÇ İSTER SEYİRCİLİ OLSUN İSTER SEİYRCİSİZ. BU MAÇTA YENİLECEZ aman onur'umazını hayra ac gardas zaten kredi bitmek uzere birde yenilmeyi aklımızdam dahi gecirmeyelim. :roll: :roll:
tykinik58 28.03.2005, 12:55 Artık yeni bir sloganımız oldu. Bunu pankart ve marş yapabiliriz: "ÇEKİRDEKSİZ GELİN"... Gerçi bunu duyan "Çekirdekli gelin" nasıl oluyor diyebilir ama Türkiye'ye o kadar yayıldı ki, herkes biliyor, Sivas'lı maça maç izlemeye,desteğe değil çekirdek yemeye gider diyor.
Ya beyler ayıptır, lütfen maçlarda tezahürat yapın, coşun coşturun. Yoksa başarısızlığı biz taraftarın üzerine atacak bu hocada, yönetimde.
Çekirdek yiyenler için bu maç iyi bir fırsat. Alın (çiğidinizi) geçin (Tv) karşısına maç sonuna kadar çitleyin durun. Artık daha ne diyiyim size.
sivaslim58 28.03.2005, 13:04 İstanbul sporu yenemeyen bir takım nasıl olurda elazığı yenecek takımda son haftalardır ruh yok.Ayağına top gelen benden gitsinde nereye giderse gitsin diyor.Acaba takımda para problemi mi var.Bunlar seyirci ile olacak işler değil futbolcu seyirciyi ateşleyecekki seyircide bir şeyler versin.her şey taraftardan beklenmez.
Yildizelili58 28.03.2005, 13:19 INSALLAH KAZANIRIZ
EGER BU MACTA GIDERSE
NEDYM ARTIK
dragon_58 28.03.2005, 13:29 karamsar olmayın gardaşlar takımımıza motive edeceğimiz yerde
hemen karamsarlığa kapılıyoruz. olmazki böle :twisted:
serhankaburcuk 28.03.2005, 14:25 karamsar olmayın gardaşlar takımımıza motive edeceğimiz yerde
hemen karamsarlığa kapılıyoruz. olmazki böle :twisted:
Karamsarlık yok hep destek tam destek zamanı şimdi...
Yigido58_NL 28.03.2005, 16:52 kusura bakmayın ama hiç birinize katılmıyorum neden dersenız bu takıma tv den destek verılmez. İster elaziğ olsun ister edırne bu takıma asıl şimdi destek verme zamanı...
Haklisinda gardas burda yazanlarin cogu gurbetci o yuzden dedim herkes tv basina diye.Ben istiyorumki her maci yerinde izleyeyim ama ben taaa Hollanda dayim nasil geleyimde destek vereyim,bizim (gurbetcilerin) destegide ya internetten yada tv den olur,baska caremiz yok.ama ben en son maci yani sivasspor-karagumruk macini gelecem sivasta izleyecegim,mactan sonrada ellerimde bayraklar sokaklarda sampiyon sivasspor diye basbas bagiracam.
Bu kotu gidisin nedeni:Futbolcular korkuyormu acaba ,sivasspor superlige cikinca hepimizi satacaklar yerimize yenileri gelecek diye.Bu bir neden olabilirmi acaba sevgili yigidolar?
1967 dernek serkan20 28.03.2005, 17:11 İYİ GÜNDE
KÖTÜ GÜNDE
SONUNA KADAR
SİVASLIYIZ
kusura bakmayın ama hiç birinize katılmıyorum neden dersenız bu takıma tv den destek verılmez. İster elaziğ olsun ister edırne bu takıma asıl şimdi destek verme zamanı...
yapacak bişey yok oturup tv den destek vericez napalım elazığ yamı gidelim
dragon_58 28.03.2005, 17:20 kusura bakmayın ama hiç birinize katılmıyorum neden dersenız bu takıma tv den destek verılmez. İster elaziğ olsun ister edırne bu takıma asıl şimdi destek verme zamanı...
yapacak bişey yok oturup tv den destek vericez napalım elazığ yamı gidelim
hayırlısı olsun gardaş gitmesek de görmesek de o takım bizim takımımız
kırmızı
beyaz
şappiyon
sivas
kusura bakmayın ama hiç birinize katılmıyorum neden dersenız bu takıma tv den destek verılmez. İster elaziğ olsun ister edırne bu takıma asıl şimdi destek verme zamanı...
sewgili kardeşim emre çok doğrusun.bursadada beraberdik zaten...takımın durumu iyiyken herks konuşuodu.bu zor durumdada ben sivaslıyım diyen sivassporu gönulden gerçek sivaslılar iş başına....
|