Orijinalini görmek için tıklayınız : Ertuğrul Bursa ile anlaştı

Gokay58
16.12.2005, 12:08
İkinci Lig A Kategorisi’nde açık ara liderliğini sürdüren Bursaspor, geçtiğimiz yıl Süper Lig’e çıkan Sivasspor’da başarıyla görev yapan ancak bu sezon takımda fazla forma şansı bulamayan Ertuğrul Aslan ile prensip anlaşmasına vardı.
Başarılı orta alan oyuncusunun transfer döneminin başlangıcında Yeşil-Beyazlı kulüple resmi mukavele imzalayacağı öğrenildi.
16.12.2005
Fanatik

CÜSSKB-Aynur
16.12.2005, 12:47
Ertuğrul için hayırlı olsun diyelim.

DJMuRaT
16.12.2005, 12:49
Walla Dün tesislerdeydik...İdmanın en hırslı isimlerinden biriydi Ertuğrul..İnşallah ayrılmaz!!!

1967_DERNEK_MUSTAFA
16.12.2005, 12:56
BİZ ERTUĞRULLA BİZZAT KONUŞTUK VE BİZE ŞU ANDA BELLİ OLAN BİR ŞEY YOK DEDİ

Arif Coşkun
16.12.2005, 13:20
Ara transfer döneminde gel görki,basın kimleri kime transfer edecek,böyle söylentiler çok olur ama,çok azı gerçekleşir.Bakalım artık hayırlısı.

serhankaburcuk
16.12.2005, 13:23
Ben Ertuğrul ile yıllara dayanan bir dostluğum var...Ben Ertuğrul ile görüştüğümde Henüz böyle bir transferin söz konusu olmadığını ama teklif olduğunu söyledi...Zamanla belli olacak dedi...Bence İnşallah gitmez...

HakkıTİMUÇİN
16.12.2005, 13:26
ertuğrul geçen senenin en iyi oyuncularından birisiydi bence...Lorant neden hiç bir maçta oynatmadı..anlamak zor..

inşallah gitmez..orta sahada sıkıntılarımızın olduğu şu dönemde bana göre Ertuğrula ihtiyacımız var..

DJMuRaT
16.12.2005, 13:32
ertuğrul geçen senenin en iyi oyuncularından birisiydi bence...Lorant neden hiç bir maçta oynatmadı..anlamak zor..

inşallah gitmez..orta sahada sıkıntılarımızın olduğu şu dönemde bana göre Ertuğrula ihtiyacımız var..

Evet abi ya...Lorant Yasirden vazgeçmiyor...oynat Ertuğrulu!!!Dün Yasire de deim Konya maçında takımın en kötüsü sendin dedim ...Bakalım Ankaragücü maçında oynayacak mı?

serhankaburcuk
16.12.2005, 13:35
Ertuğrul eğer ikinci yarı gitmezse ona bence bu takımda yer var....Eğer Lorant ona biraz şans verirse o bu şansı iyi değerlendirecektir..Nede olsa Sivaslı...Konyalıdan daha iyi oynar...

puar
16.12.2005, 13:53
eğer böyle bir transfer oldu ise şahsen üzülşdüm ya...takımın en mutavazi futbolcularından sadece şans bulamadı ama gitmek istersede çok haklı...inş gittiği yerdede başarılı olur.

serhankaburcuk
16.12.2005, 14:14
Ertuğrul eğer ikinci yarı gitmezse ona bence bu takımda yer var....Eğer Lorant ona biraz şans verirse o bu şansı iyi değerlendirecektir..Nede olsa Sivaslı...Konyalıdan daha iyi oynar...

DJMuRaT
16.12.2005, 14:18

Aynen Reis ÇOk hakjlısın!!!!

eren1
16.12.2005, 14:58
ERTUĞRULUN BU TAKIMDA KALMASI LAZIM BENCE........

cemal58yiğido
16.12.2005, 15:00
ERTUĞRUL ÇOK İYİ Bİ OYUNCU GİTMESİ KÖTÜ OLUR

hemso58
16.12.2005, 15:28
LORANT ERTUĞRULA PEK FAZLA ŞANS VERMIYOR.BU GİDİŞLE DE VERECEĞE BENZEMIYOR.BENCE ILK 11 DE OYNAYACAGI BIR TAKIMA GITMESI ONUN ACISINDANDA IYI OLUR.
HERSEYIN HAYIRLISI...

CÜSSKB-Aynur
19.12.2005, 11:43
Geçen yılki takımımızın en iyilerinden olan Ertuğrul u bu yıl hiç sahada göremedik.
Süperligde hiçbir futbolcunun vazgeçilmez olmadığını görüyoruz. Taraftar olarak zaman zaman duygusal davranıyoruz. Ancak bazı futbolcularımızı, Hocamız idmanlarda yetersiz görüyor sanırım.

Etem-Murat
19.12.2005, 11:52
HAYIRLISI OLSUN ERTUĞRUL İYİ BİR FUTBOCU İDİ HAYIRLISI
GİTSİN BURSADA KENDİNİ GÖSTERSİN

BekirBayrak
19.12.2005, 12:03
haklısın vallahi konyalıdan daha ıyı oynar zaten ben yasırın neden hala SİVASSPOR gıbı bırr takımda yerı oldugunu anlayabılmıs degılım
ERTUĞRUL ıns bu takımda kalır vee kesınlıkle bu takımın ona ıhtıyacı var LORANT bır kere sans versın yeter

CÜSSKB-Aynur
20.12.2005, 15:53
Ertuğrul ARSLAN dün akşam Bursa Olay tv.ye Telefonla canlı yayına katılarak, transferinin büyük bir oranda tamamlandığını salı veya çarşamba günü Bursa da olacağını söyledi. İnşallah kendisi içinde Sivasspor içinde hayırlısı olur.

yerliturkuaz
20.12.2005, 15:55
ertugrul gitmesin arkadaslar onun gibi bir oyuncu kolay kolay yetismiyor. Lorantin ona sans verme zamani geldi bence. unutmamali ertugrulu zamaninda az kulup istememisti. ertugrulun degerini bilelim.

1967_Dernek_Serkan
20.12.2005, 16:41
Evet abi ya...Lorant Yasirden vazgeçmiyor...oynat Ertuğrulu!!!Dün Yasire de deim Konya maçında takımın en kötüsü sendin dedim ...Bakalım Ankaragücü maçında oynayacak mı?
eğer gerçekten gidecekse inşallah oynar ve kendini gösrerir

ElbeyLi58
22.12.2005, 19:59
Bursaspor, başarılı orta saha
oyuncusu Ertuğrul Arslan ile prensipte anlasti.

eren1
22.12.2005, 20:03
İNŞALLAH ARAMAYIZ ERTUGRULU.............

cemal58yiğido
22.12.2005, 20:06
İNŞALLAH ARAMAYIZ ERTUGRULU.............
inşallah gardaş geçen sene en iyi oyuncularımızdandı benim favori oyuncularımdan biriydi
ERTUĞRULLLLLLL

BOUN
22.12.2005, 20:10
Dostum haber yüzde yüz doğru mu?

1967_DERNEK_10UR
22.12.2005, 20:15
İYİ HAYIRLI OLSUN...

puar
22.12.2005, 20:16
hayırlı uğurlu olsun...ertuğrulu sevdik vede seveceğiz. inşallah başarılı olur.

ElbeyLi58
22.12.2005, 20:18
Transfer Gündemi...
Forvete takviyesi gündeme gelen Sivasspor'un golcü oyuncusu Mehmet Yıldız, Bursaspor formasını seve seve giyebileceğini söyledi. Mehmet, "Şu an izne çıktık. 2 Ocak'ta Sivas'ta toplanacağız. Benim için hocamız Werner Lorant karar verecek. İzin verirseler seve seve Bursa'ya gelir oynarım. Bursaspor'da oynamak bana gurur verir. Zaten Lig A tecrübesine de sahibim" dedi.Başkan Kızıl, Sivasspor'dan kiralanan orta saha oyuncusu Arslan ile bugün İstanbul'da işi bitirecek.Bursaspor'un Sivasspor'dan sezon sonuna kadar kiraladığı orta saha oyuncusu Ertuğrul Arslan'ın imzası ise bugüne kaldı. Kötü hava koşulları nedeniyle Kayseri'den uçağının kalkmadığı belirten 25 yaşındaki Ertuğrul, "Yarın (bugün) menajerim Bülent Uygun ile birlikte İstanbul'da buluşup Başkan Levent Kızıl ile görüşeceğim. İmzayı da Bursa'da atacağım" diye konuştu.Çaykur Rizesporlu forvet Gökhan Kaba'nın transferinin zora girdiği büyük bir ihtimalle Sivassporlu Mehmet Yıldız veya Mohammed Ali ikilisinden birinin transfer edileceği öğrenildi...

puar
22.12.2005, 20:29
off yaa gitmemeliydi...ama elden bişey gelmez. inşallah başarılı olur

Arif Coşkun
22.12.2005, 20:31
Bu sanal alemde çok transferler oluyor.Valla imzayı atarken görmeden inanmam abi:))

antalyali_yigido
22.12.2005, 21:16
ertuğrul 2. lig oyuncusu bursaspor süper lige çıkınca satar tekrar

emirhan58
22.12.2005, 21:36
Arkadaslar Ertugrul sadece sezon sonuna kadar kiralik gitti. Ertugrul icin hayirli olsun...

Arif Coşkun
22.12.2005, 21:56
Bu kesin bir habermi yoksa duyummu sadece.
Kaynak nereden?

veysel
22.12.2005, 22:17
hayirli ugurlu olsun basarili olur insallah

PRIMERA_58
22.12.2005, 23:59
EVET ERTUĞRUL'UDA GÖNDERDİK ,SIRADA HAYRETTİN VAR ONUDA GÖNDERELİM NE GEREĞİ VAR SİVASSPORDA SİVAS'LI ÇOCUKLARIN OYNAMASI . BİZ KENDİ ÇOCUKLARIMIZA BU ŞANSI TANIMAZSAK ŞUNU HERKES BİLSİN Kİ GELEN SADECE PARA İÇİN GELECEK ,MANEVİ BAĞLILIĞI OLAN İNSAN PARA İÇİN GELENDEN ÇOK DAHA FAZLA FAYDA SAĞLAR.HAKAN'A YASİR'E GÖSTERİLEN SABIR KENDİ EVLADIMIZA GÖSTERİLMEDİ.FUTBOLCU OYNAYA OYNAYA FORMA GİRER SEN 15-20 DAKİKA OYNAT SONRA İŞİME YARAMIYOR DE ;HADİ CANIM RONALDO'YUDA 15 " OYNAT NE YAPIYORMUŞ GÖRELİM.ŞANSIMIZIN DA YAVER GİTMESİYLE İLK YARI 25 PUAN TOPLADIK UNUTMAYALIM Kİ DÜŞME HATTI 19 PUANDA YANİ 6 PUAN FARK VAR !! İNŞALLAH BAZI YANLIŞLARDAN DÖNÜLÜRDE LOKOMOTİF RAYINA GİRER.
SİTEDEKİ BÜTÜN KARDEŞLERİME SESLENİYORUM LÜTFEN AT GÖZLÜKLERİNİ ATALIM . YÖNETİM ELİNDEN GELDİĞİNCE TEKNİK KADROYU MUTLU ETMEYE ÇALIŞIYOR İŞİNE KARIŞMIYOR AMA BAŞTA SN. LORANT MEMLEKETİMİZ İNSANINA YAKIŞMIYACAK AGRESİF TAVIRLAR İÇİNDE ,BÜTÜN DEMEÇLERİNDE FUTBOLCUSUNU KÜÇÜMSER TAKIMI KÜÇÜMSER LAFLAR ETMEKTE RAKİP TAKIMLARA GAYRI AHLAKİ DAVRANIŞLAR YAPMAKTADIR.BU KİŞİ BU MELEKETİN EKMEĞİNİ YİYOR ,TAKIMIN BAŞINDA BİZİ TEMSİL EDİYOR AMA BEN BİR SİVASLI OLARAK ÜZÜLEREK İZLEDİĞİM GÖRÜNTÜLER SERGİLEMEKTE . 2.YARI İNŞALLAH BAŞARI GELİRDE DAHA VAHİM OLAYLARINI İZLEMEYİZ.

YAZACAK ÇOK ŞEY OLDUĞU İÇİN KONU DA BİRAZ SAPTI. SONUÇTA SİZ YİĞİDOLAR KENDİ FUTBOLCUNUZA SAHİP ÇIKMAZSANIZ ELOĞLU HİÇ ÇIKMAZ ÇÜNKÜ ONLARDA BİZDEKİ GİBİ MANEVİYAT YOK.BELKİ BU YAZIM BAZILARINI KIZDIRACAK AMA GERÇEK BU .ERTUĞRUL BİR ÖRNEK BU TAKIMA HAYRETTİNDE GİTTİĞİNDE BU TAKIMA NE ZAMAN SİVAS'LI BİR ÇOCUĞUMUZ GELECEK..

HAYRETTİN'İNDE GİTTİĞİ GÜN BAZILARI İÇİN KINAYI HAZIRLADIM. İNŞALLAH ONU GÖNDERME GÜNÜ GELMEZ.

gercek58li
23.12.2005, 01:47
Kiralik olarak verilebilir fakat Sivasli oyuncularin satilmasini dogru bulmuyorum!

GuNaY
23.12.2005, 01:53
Gittiği yerde başarılar dilerim....

drummer
23.12.2005, 02:07
BELKİ GİTTİKLERİ YERDE DAHA ÇOK BAŞARILI OLURLAR.
O ZAMAN DAHADA GURURLANIRIZ.
HAYIRLI OLSUN

BROTHERS58
23.12.2005, 03:41
JAY JAY İÇİN VE BİZLER İÇİN ZOR BİR DURUM.EGERKİ GİDERSE BURSADA BASARILAR DİLERİZ.

SEMİH-58
24.12.2005, 16:17
GİDENE GÜLE GÜLE

yasin_58
24.12.2005, 16:32
ertugrul için hayırlısı ama çok iyi bir ortasaha oyuncusu...

Etem-Murat
24.12.2005, 17:02
hayırlısı olsun bursada oynar

Besyo_cu
24.12.2005, 17:07
Ertugrul nasıl olurda gonderilir bir türlü aklım almıyor. Yasir gibi bir oyuncuya sürekli şans verirken ertugrula ona gosterdigi ilginin ne kadarını gosterdi cok merak edıyorum , ben ertugrula boyle bır sans verdıni görmedım sadece sezon başında tokatsporun sezon acılısında 60 70 dk oynadı.

Champion_58
24.12.2005, 17:24
GİTMESİN ARKADAŞ HEMŞEHRİMİZ BAŞARILI BENCE
SONRADAN KEŞKE DEMEMEK LAZIM
DEĞERİ OLAN Bİ OYUNCU
NELER YAPABİLDİĞİNİ BİLİYORUZ
İSTEYENDE ONUN İÇİN İSTİYOR ZATEN
EMİNİM LORANT HOCAMIZ YASİRİN PERFORMANSININ DÜŞÜK OLDUĞUNU
GÖRECEKTİR.
YASİR TOP KAYBINI ÇOK YAPAN BİR OYUNCU
OYSA ERTUĞRUL DURUP DURURKEN TOP KAPIP ATAK YARATABİLEN Bİ YAPIDA
HERŞEY ANTRENMAN PERFORMANSI DEMEK DEĞİL İSTEKLİ OYUN OYNAMAK ÖNEMLİ BENCE
SİVASSPORUN BU MANTIĞA SAHİP OYUNCULARIYLA BAŞARILI OLDUĞUNUDA BİLMEYEN YOK SANIRIM.

serhankaburcuk
24.12.2005, 17:34
Ertuğrulun gönderilmesine üzülenlerin en başında ben varım...Ama inşallah gittiği yerde Allah onu utandırmaz ve başarılara imza atar...Allah yolunu ve bahtını açık etsin....

casus84
24.12.2005, 17:43
ERTUĞRUL İNŞALLAH GİTMEZ.AMA GİDERSE ONU SEVEN SİVASLILARI UNUTMASIN.O KİŞİLİĞİ OLSUN,FUTBOLU OLSUN ÖRNEK BİR KİŞİDİR.GELECEK ONUN İÇİN HAYIRLI OLSUN

DJMuRaT
24.12.2005, 18:58
Jay Jay ertuğrul kalsaydı iyi olurdu..Lorant Yasir'e gösterdiği toleransı Ertuğrul'a Vermedi...Bursa'da yıldız olursa hiç şaşmam..Çünkü süper oyun kuruyo ve ara topları mükemmel..Ertuğrul başarılar Bursa'da ama kesinleşmiş bişey yok heralde.......

serhankaburcuk
24.12.2005, 19:00
Jay Jay ertuğrul kalsaydı iyi olurdu..Lorant Yasir'e gösterdiği toleransı Ertuğrul'a Vermedi...Bursa'da yıldız olursa hiç şaşmam..Çünkü süper oyun kuruyo ve ara topları mükemmel..Ertuğrul başarılar Bursa'da ama kesinleşmiş bişey yok heralde.......

Ertuğrula bundan sonraki Futbol hayatında başarılar dilerim...İnşallah bir Sivaslı olarak başarılı olur...

1967_DERNEK_10UR
24.12.2005, 19:01
BURSA SİVASSPOR SAYESİNDE İYİ FUTBOL OYNUYOR ERTUĞRUL İLE DAHA DA İYİ OLACAKLAR...JAY JAY JAY ERTUĞRUL ERTUĞRUL ERTUĞRUL JAY ERTUĞRUL

1967_DERNEK_MUSTAFA
24.12.2005, 19:10
olmadı sivasspor yönetimi süper lige çıktık çıkalı ertuğrula bir kez olsun şans vermediniz biz bu sene hayrettinden beklediğimiz performansı ertuğruldanda bekliyorduk ama olmuyor olmuyor sivasspor yönetimi ve sivaslılar değerlerine hiç sahip çıkmıyorlar iş işten geçtikten sonra eyvah diyorlar zaten iş işten geçmiş zaten eyvahlar ayvahlar bir işe yaramaz bundan sonra çünkü bir değer denenmeden gidiyor

DJMuRaT
24.12.2005, 19:11
olmadı sivasspor yönetimi süper lige çıktık çıkalı ertuğrula bir kez olsun şans vermediniz biz bu sene hayrettinden beklediğimiz performansı ertuğruldanda bekliyorduk ama olmuyor olmuyor sivasspor yönetimi ve sivaslılar değerlerine hiç sahip çıkmıyorlar iş işten geçtikten sonra eyvah diyorlar zaten iş işten geçmiş zaten eyvahlar ayvahlar bir işe yaramaz bundan sonra çünkü bir değer denenmeden gidiyor

aBİ GÜZEL YAZMIŞSINDA....ERTUĞRUL'U LORANT OYNATMADI YÖNETİM DEĞİL...LORANT İŞİME YARAMAZ DEDİYSE YÖNETİMİZ SUÇU NE...

serhankaburcuk
24.12.2005, 19:12
BURSA SİVASSPOR SAYESİNDE İYİ FUTBOL OYNUYOR ERTUĞRUL İLE DAHA DA İYİ OLACAKLAR...JAY JAY JAY ERTUĞRUL ERTUĞRUL ERTUĞRUL JAY ERTUĞRUL

Bursa Atatürk stadı JAY JAY JAY ERTUĞRUL DİYE İNLEYECEK ARTIK...HAYIRLI OLSUN...

DJMuRaT
24.12.2005, 19:19
Bursa Atatürk stadı JAY JAY JAY ERTUĞRUL DİYE İNLEYECEK ARTIK...HAYIRLI OLSUN...

İyi güzelde Kesin bişey war mı ..İmza attı mı yani..???

Walla Sivasspor'da başarılı olmuş birini başka forma altında görmek çok zoruma gidiyor...Serkan Ençetinde de çok üzülmüştüm...Bi de Biz 2.Lige yeni çıktığımızda Bizde Rafet Wardı 4 numara onu Elazığ!a wermiştik...o zmanda çok üzülmüştüm....

alimuharrem58
24.12.2005, 20:36
ERTUĞRUL HOCAYA BAŞSRILAR YENİ TAKIMINDA

extrasivas
24.12.2005, 20:57
daha biz onla cok is yapacaz bir yere gidemez

GuNaY
24.12.2005, 20:59
İyi güzelde Kesin bişey war mı ..İmza attı mı yani..???

Walla Sivasspor'da başarılı olmuş birini başka forma altında görmek çok zoruma gidiyor...Serkan Ençetinde de çok üzülmüştüm...Bi de Biz 2.Lige yeni çıktığımızda Bizde Rafet Wardı 4 numara onu Elazığ!a wermiştik...o zmanda çok üzülmüştüm....
bütün spor haber ve sitelerinde çıktı... el sıkışmışlar imzaya kalmış olay... hayırlı uğurlu olsun... bizde oynayamadıktan sonra kendini yıpratmaması için iyi olur....

Etem-Murat
24.12.2005, 21:02
bütün spor haber ve sitelerinde çıktı... el sıkışmışlar imzaya kalmış olay... hayırlı uğurlu olsun... bizde oynayamadıktan sonra kendini yıpratmaması için iyi olur....
HAYIRLISI OLSUN GARDAŞ OYNAYACAĞI YERE GİTMESİ ONUN İCİNDE GÜZEL OLUR KENDİSİNİ İSPATLASIN

MAVİ_BERE
24.12.2005, 22:59
ÇOK GÜZRL BİR OYUNCU AMA NE YAZIKKİ GİTTİİİİ..

serdareyce
12.01.2006, 20:49
iyişallah gitmez ben ertuğrulun küçüklüğünden beri tanırım hayırlısı

MERİÇ
12.01.2006, 21:14
Ertuğrul Bursaya gitmese iiydi ama neyse

ofgurleyuk78
12.01.2006, 22:18
Gül bahçesinden bir gül koptu. Hadi hayirlisi.

karacaören34-58
12.01.2006, 22:30
BİZİMLE ÇOK BAŞARILARA İMZA ATTI ERTUĞRULA BUNDAN SONRAKİ HAYATINDA BAŞARILAR DİLERİM. YENİ TAKIMI HAYIRLI OLSUN

Etem-Murat
13.01.2006, 11:39
ERTUĞRULDA GİTTİ BURSADA İYİ BİR SEZON GECİRMESİ DİLEĞİYLE
HAYIRLI UĞURLU OLSUN BAŞARILAR ERTUĞRUL

serdareyce
13.01.2006, 13:37
ÇOK ÜZÜLDÜM AMA İMZALAMADAN İNANMIYORUM ERTUĞRULLA BERABER ÇOK TOP OYNADIK ONUN GİBİ BİR YETENEĞİ HARCIYORLAR UNUTMASINLAR SİVAS SPORUN ŞUANKİ YERİNDE OLMASINDA ERTUĞRULUN ÇOK BÜYÜK PAYI VAR

erhan5834
13.01.2006, 13:49
İkinci Lig A Kategorisi’nde açık ara liderliğini sürdüren Bursaspor, geçtiğimiz yıl Süper Lig’e çıkan Sivasspor’da başarıyla görev yapan ancak bu sezon takımda fazla forma şansı bulamayan Ertuğrul Aslan ile prensip anlaşmasına vardı.
Başarılı orta alan oyuncusunun transfer döneminin başlangıcında Yeşil-Beyazlı kulüple resmi mukavele imzalayacağı öğrenildi.
16.12.2005
Fanatik
ERTUĞRUL TARAFTAR ARASINDAKİ ADIYLA CEY CEY YOLU VE BAHTI AÇIK OLSUN SİVAS HALKI VE YİĞİDO SİVASSPORA HİZMETLERİ GEÇENLERİ ASLA UNUTMAZ....

SivaslıMurat
13.01.2006, 14:24
Benim bildigim Sivas Ertugrul´u Bursaya Kiraladi...

SONMEZ
13.01.2006, 15:04
SÜPER LİGE ÇIKIŞIMIZDA BÜYÜK
KATKISI OLAN ERTUĞRUL'UN
GİDİŞİNE GERÇEKTEN ÜZÜLDÜM.
OYUN STİLİNİ VE KİŞİLİĞİNİ
BEĞENDİĞİM BİR FUTBOLCUYDU.

TAKIMA GİREMEMESİNİ HAYRETLE
KARŞILIYORUM. ORTA SAHANIN,
TOP TUTAN, DERİNLEMESİNE İYİ
PASLAR ÇIKARAN, KIVRAK ZEKASI
VE ÇALIMLARI OLAN BU FUTBOLCUNUN
SÜPER LİGİN HER TAKIMINDA FORMA
GİYEBİLECEK KAPASİTESİ VARDI.

NEDEN GÖNDERİLMEK İSTENDİ...???

SivaslıMurat
13.01.2006, 15:11
Bursaspor, Ertuğrul’u kiraladı

İkinci Lig A Kategorisi'nin lideri Bursa, Sivasspor'un orta saha oyuncusu Ertuğrul Arslan'ı sezon sonuna kadar kiraladı.

Dün kendisini Yeşil-Beyazlı renklere bağlayan imzayı atan Ertuğrul Arslan, Bursaspor'a geldiği için çok mutlu olduğunu söyledi

(ZAMAN)

DJMuRaT
13.01.2006, 15:31
Bursa'ya kiralandı...İnş. Önümüzdeki yıl takımın banko isimlerinden biri olur...

SivaslıMurat
14.01.2006, 13:49
Bursa'ya kiralandı...İnş. Önümüzdeki yıl takımın banko isimlerinden biri olur...
Insallah...Böyle degeri kaybedersek kötü olur.

dj_sado_88
14.01.2006, 13:54
hayırlısı diyelim inş. başarılı olur

serhankaburcuk
14.01.2006, 13:57
Insallah...Böyle degeri kaybedersek kötü olur.

Evet Ertuğrul Sivasın yetiştirdiği yıldızlardan sadece 1 tanesi...İnşallah bu yılıdızı kaybetmeyiz...