Orijinalini görmek için tıklayınız : Mohamed Ali Kurtuluş
CARSIuniversite 07.12.2004, 19:41 senelerdir onun tarzında bi futbolcu gelmiyodu takıma
______________________________ _______________________
ç@rşı üniversite/eskişehir
arkadaslar!!
ben bu sezon sivassporla baya bi ilgeílenmeye basladim.
gecen sene pek oyunculari tanimiyordum ama 3 oyuncu cok hosuma gidiyordu.SERKAN TURAN;HAKAN ACAR VE bu sene hala oynayan ve cok sevdigim oyuncu YAVUZ ERAYDIN.
hadi herkese selam
serhankaburcuk 10.12.2004, 12:56 muhammed hakkında fazla söze gerek yok...zaten bu zamana kadar forum yer açılmamasının sebebide bu herhalde....
Harika futbolcu tam bir profesyonel...herşeyiyle futbolculuk efendilik(gerektiğnde hırçınlık)Kaptanlık ta ona yakısıyor hani....
cem_yesilova 12.12.2004, 13:11 çok kaliteli bu oyuncu..
dragon_58 12.12.2004, 13:21 çok kaliteli bu oyuncu..
ewet çok kaliteli bir oyuncu ama keşke hep penaltıdan gol atmasa
ama önemli olan burda 3 puan olduğu için penaltıda olur
tabi biraqzda jenerik goooolll atsın
------------------------------------------------------
dragon_58 8)
son 2 hafta da 4 golu var ancak 4 ude penalti..ciplak gozle izledigim 3 net pozisyonu harcadi..en azindan 1 ini atmaliydi..biraz formsuzluk var ama sorun degil..kendine gelecektir.
tahakalebasi 28.12.2004, 14:29 Arkadaşlar Muhammed Ali çok iyi bir golcü.bazenleri net pozizyonlarda kaçırabilir.bu bir futbolcunun en doğal hakkıdır.hiç kimse bütün pozizyonlarda gol atamaz.asıl golcü,güzel golcü,mükemmel golcü:kaleciyile karşı karşıyadada atar,frikiktende atar,uzaktanda atar,kafaylada atar.Muhammed Ali kaleciyle karşı karşıya pozisyonlarda atıyor.frikiktende atıyor.kafaylada atıyor(azda olsa) sadece uzaktan atamıyor.uzaktan gol atması için çok çalışması lazım.uzaktanda gol atmaya başladınmı 4/4'lük bir futbolcu olacaktır.kalecilerin korkulu rüyası olacaktır.senden tek istediğim:performansını düşürme,hırslı ol,çok çalış,uzaktan,kaleciyle karşı karşıya,kafayla ve uzaktan gol atmaya çalış.gol atamıyorum diye strese kapılma rahat ol,özelliklede kafa toplarına ve uzaktan şutlara çok çalış. [/url]
serhankaburcuk 29.12.2004, 09:20 Otoriteler şuan da 2.lig a kategorisinin en iyi futbolcusu olarak onu gösteriyorlar...ADAM BU İŞİ BİLİYOR....
onun ismi yeter zaten o oynamasa ismi oynar artık türkiye ismini şimdiden öğrendi herkes MOHAMED ALİ diyebiliyo... başarılar kaptanım a...
Bir gazetede kaptanımız hakkında yapılan yorumda bir çıktın mı pir çıkan futbolcu tipinden demişlerdi son derece haklılar saha da durur durur sonra bir ortaya çıkar ve bizi sırtlar hastayım bu adama ben ve ayrıca frikik gollerini de bekliyoruz artık
omerkocyigit 29.01.2005, 11:36 MUHAMMED ALİ TAM BİR KAPTAN TAM BİR PROFOSYENEL FUTBOLCU İNŞALLAH BUGÜNKÜ MAÇTA (TELEKOM) GEMİSİNİ KURTARAN KAPTAN OLUR.
serhankaburcuk 29.01.2005, 20:04 MUHAMMED ALİ TAM BİR KAPTAN TAM BİR PROFOSYENEL FUTBOLCU İNŞALLAH BUGÜNKÜ MAÇTA (TELEKOM) GEMİSİNİ KURTARAN KAPTAN OLUR.
Valla dediğin gibide oldu yani gemiyi yine kaptan kurtardı...
Her şeyden önemlisi ''istikrarlı'' bir oyuncumuz M.ALİ.
Birazda frikik ve serbest vuruşlardan gol kazandırırsa daha süper olacak.bu arada defansta genç CAN'ı unutmayalım. :wink:
...ARSLANLARIN GERÇEK TARİHLERİ YAZILANA DEK,
AVCILIK ÖYKÜLERİ AVCILARI SÜREKLİ YÜCELTECEKTİR...
seni bu sene bide gol kralı olarak görürsek çifte mutluluk olacak walla bizim için...gollere dewammmmmmmm
______________________________ ______
victory
salı gününün ilk saatlerinde tv ye bakıyorum zapping yapıyorum bjk tv de sakarya bjk macı var sene 1998 tam değiştirecem topa vuran futbolcunun ismi muhammed dedi spiker, pozisyon gereği kameraya arkası dönük ama acaip bi şekilde benziyo diyorum emin olmak için yarım saat muhammedi göstermelerini bekledim ve muradıma erdim gördüğüm 7 numaralı sakarya lı futbolcu bizim büyük kaptanımız MUHAMMED ALİ idi çok mutlu olmuştum o günden bu güne değişen 3 şey vardı;
1- O zaman orta saha da oynuyormuş
2- O zaman 7 numarayı giyiyormuş
3- O zaman saçları daha sıkmış
BÜYÜK KAPTAN , BÜYÜK KAPTAN
bi şey daha deişti oda muhammed buyuk kaptan oldu
______________________________ ______________
victory
mesut1160 03.03.2005, 22:27 muhammet simdi nerde oynur ve nummara 10 simdi kim
bir önceki trt 3 teki 2.lig dosyasında spiker muhammet ali'nin ismini mehmet li dedi...mac bitimene kadar hayret ettimn...
YİĞİT YATTIĞI YERDE BELLİDİR...
BROTHERS58 04.03.2005, 13:01 KAPTAN SİVASA GEÇ GELDİ KEŞKE DAHA ÖNCE GELSEYMİŞ.YARIN KOCAELİNE KARŞI KAPTAN DÜMENE GEÇİP GEMİSİNİ KURTARACAK İNŞALLAH.
SANA KRALLIK ÇOK YAKIŞIYOR...[/u][/i]
izmirliyigido 04.03.2005, 15:58 Bir kaptana KRAL'lık ancak bu kadar yakışır. Helal olsun sana Mohammed Ali...
Bir kaptana KRAL'lık ancak bu kadar yakışır. Helal olsun sana Mohammed Ali...
+1967
______________________________ _____________
BUILT FOR THE DESTROY...victory
3yildizli 11.03.2005, 15:00 Haydi Mohammed Ali, sen karşıayak'yı seversin. Geçen sene İzmir'de 1 - 0 yendiğimiz maçta penaltıdan, bu sene yine İzmir'de 3 - 1 yendiğimiz maçta ilk golü sen atmıştın. Her iki maçıda izledim. Yine sana çok güveniyoruz. Bu seferde affetme. Ne olur şu maçı bizim için, Sivas için kazanın.
Kazanında burada ki Karşıyaka'lıları susturun. İzmir'de herkesin çenesi düştü. Kapat şunları Kaptan...
karşıyaka karşsıında atcağımız gollerin birini atarsa mohamme atar
hem kaptan hem kral hemde sivasslı var mı daha ötesiiiii
1967_DERNEK_10UR 11.03.2005, 15:10 ALİ ALİ ALİ MOHAMMED ALİ ALLAH AFFEDER O AFFETMEZ ...
3yildizli 11.03.2005, 15:16 İnşallahh...Ne olur yüzümüzü kara çıkartmayın kaptan. Alın şu maçı, at golünü, havalara uçur bizi...
gollere deam buyuk kaptan hem maçları alalım hemde sen gol kralı ol...
______________________________ ______________________
BUILT FOR THE DESTROY...
S&S
1967_DERNEK_10UR 11.03.2005, 18:06 HEM ŞAMPİYON OLALIM HEMDE MOHAMMED ALİ GOL KRALI OLSUN
RüStü ElmaS 12.03.2005, 05:14 ARKADASLAR,
BURDAN SIZE SUNUDA SÖYLEYEYIM.
SITE ARACILIGIYLA BIR ALMAN BENIMLE IRTIBATA GECTI.
SIVASSPORUMUZU ANTALYADA KAMPTA SEYRETMIS, ÜSTELIK RESIMLERINIDE CEKMISLER, BANA RESIMI GÖNDERDILER.
EN KALDIKLARI OYUNCUDA BIZIM MUHAMMED ALI´YMIS.
BENDE MUHAMMED´IN DAHA FAZLA RESIMLERINI ISTEDILER.
HATTA SIVAS´A DAHI GITMEYI DÜSÜNÜYORLAR. TAKIMI VE MUHAMMED ALI´YI SEYRETMEK ICIN.
YANI ALMAN BIR AILEDE SIVASSPORU TARAFTARI OLDU. :wink:
abi gecekten süper bir haber :) :) ee herkes anlıyacak zaten sivaspor askını zamanla :) darısı diger ülkelerin basına :) :)
tahakerem 12.03.2005, 07:08 bencede mohamed ali çok kaliteli,tecrübeli ve profosyenel bir oyuncu.almanlar bile hayran kalmış.ama mohamed artık yaşlanıyor(futbola göre)bence maalesef süper ligde oynuyacağını düşünmüyorum.süper ligde dinamik futbolcu almamız gerek.
kaptan görevini laiki ile yerine getiriyor..ama biz taraftarlar olarak aynısını diyemeceeğim
taraftarın genel anlamıyla hepsini silme istersen bu SİVAS yolunda işini gucunu bırakıp gecesini gunduzune katan çok kişi tanıyorumm...
______________________________ _____________________________
BUILT FOR THE DESTROY...
S&S
3yildizli 30.03.2005, 10:50 Yıllardır yere bakan yüzümüz ilk defa sizinle bu sene yukarılara kalkmıştı. Yıllardır gereksiz suçlanan bu halk sizin sayenizde biraz neşelenmişti. Ne işsizlik, ne parasızlık, ne geçim derdi nede sosyal dışlanma artık umurumuzda değildi. Sizin sayenizde tüm Türkiye sıcak kanlı, mert, iyiliksever ve yüreği sevgi dolu Sivas'lıları tekrar konuşmaya başlamıştı. Her ne kadar başarımızı çekemeyen çevreler bizi kıskanıp çamur atsalarda diyorduk ki "başarılı olan her zaman kıskanılır"...
Ama, ama şimdi onlar haklı konuma geçmeye başladılar. Son 1 aydır yüzümüzü yere eğmeye başladık. Söylediklerine bizde inanmamak için mücadele vermeye başladık. Hiç penaltı olmazsa kazanamaycakmışız gibi, şans golü olmazsa gol atamaycakmışız gibi hissetmeye başladık......
Kaptan....Ne olur, Allah aşkına bu hafta bizim için oynayın. 5 haftalık gol orucuna bir son ver. Mehmet Yıldız'la beraber atın gollerinizi dosta düşmana karşı bizi tekrar onurlandırın, susturalım şunları ne olur, ne olur KAPTAN....
1967_DERNEK_10UR 30.03.2005, 10:52 YA ALLAHAŞKINA MOHAMMED SEN Kİ TOPUN KARŞISINA GEÇİNCE TOP BİLE SENDEN KORKUYOR DU.ŞİMDİ N'OLDU SANA BÖYLE ŞU GOL ORUCUNU ARTIK BOZSANA BU TAKIMIN İHTİYACI VAR....
izmirliyigido 30.03.2005, 11:32 Ne Sivas'ın elleri buz kesen soğugu, ne işsiz ve aylak gezmenin verdiği acı nede parasızlığın, yokluğun verdiği eziklik. Hiç biri bu kadar acıtmadı içini Sivas'lının. Herkesin tek neşe kaynağı, tek umudu ve tek gururu SİVASSPOR olmuştu. Taki şu son 4 haftaya kadar. arka arkaya gelen mağlubiyetler inanın hepsinden daha çok acıtıyor içini SİVASLI'nın.
Yüzümüzü yine güldürün, başımızı yine dikleştirin. Bizim buna ihtiyacımız var. 38 senelik özlemimizi artık bitirin. Bu hafta senden gol bekliyoruz kaptan, sizden galibiyet istiyoruz.
Sen biliyormusun ki, gittiğim doktorlar hastalığımın çaresini bulamadılar. Çünkü bu hastalık SİVASSPOR ve çaresi de ŞAMPİYON'LUK
yeniceri_emre 30.03.2005, 11:36 TARAFTARIZ BİZ CEKERİZ SEFA MUHAMMET ALİ BİZİ BIRAKMA
SchumacheR_58 30.03.2005, 11:48 BU SEZONU GOL KRALI MOHAMMED ALİ OLSUN... 8) 8) 8)
NASIL DOĞDUYSAK BİRGÜN ÖLECEĞİZ
SİVASSPORLU DOĞDUK SİVASSPORLU
ÖLECEĞİZ...........
muhammet aliyle tanışmak istiyorummmmm ilgili makamların dikkatine :oops:
muhammet aliyle tanışmak istiyorummmmm ilgili makamların dikkatine :oops: BEN ABLSIYLA TANISIYORUM İSTERSEN BİR GÜZELLİK YAPARIM :lol: :lol: :lol: :oops:
ilgili makamlar neresi yawss...
tykinik58 30.03.2005, 13:33 Mohammed Ali, bu hafta hem kendi şanssızlığına hemde Sivasspor'un şanssızlığına dur diyecek. Takımın galibiyet golü kaptanımızdan gelecek.
serhankaburcuk 30.03.2005, 13:53 muhammet aliyle tanışmak istiyorummmmm ilgili makamların dikkatine :oops:
Yeni bir aşkmı başlıyor ne anlamadım?Sana bir güzellik yaparız ayıp ediyon...
serkankustarci 30.03.2005, 13:54 Bu hafta Mohamed Ali'nin çıkarılıp Mahmut'un oyuna alınmasına bir anlam veremedim(tabiiki sakatlanmadıysa).Mohamed Ali heran maçın skorunu değiştirebilecek bir futbolcu ve 90 dakika sahada kalmalıydı.
BROTHERS58 30.03.2005, 14:19 KAPTAN BU HAFTA DÜMENE GEÇ VE SANA YAKIŞANI YAP BU TARAFTAR SANA İNANIYOR VE HER ZAMAN ARKANDA!!
ELAZIĞ MAÇINI ALDIĞIMIZ DA BİZE 2 HAFTADIR YAPILAN ELEŞTİRİLER VE BUNLARI YAPANLARIN SESİ BİR AN DA KESİLECEK....
BELKİ BİRAZCIK YORULDUN
BELKİ BİRAZDA ÜZÜLDÜN
AMA ŞUNU BİL KAPTAN
SANA KRALLIK ÇOOK YAKIŞIYO :!:
kaptan gereğini yapacak inşallah...
Yeni bir aşkmı başlıyor ne anlamadım?Sana bir güzellik yaparız ayıp ediyon... sitede gönül işleride dönüyo :lol: :lol: :lol:
yeniceri_emre 31.03.2005, 17:55 KAPTANIN HANGİ TAKIMDAN GELDIGINI BILEN VARMI
EMRE ÇAYKUR RİZEDEN GELDİ KAPTAN :)
tykinik58 01.04.2005, 15:42 Haydi Kaptan, haydi kaptan, haydii
Gol zamanı, galibiyet zamanı şimdiii...
Kır artık şanssızlık zincirini be kaptan,sana güveniyoruz...
BUYUK KAPTAN GEMİYİ KURTAR
izmirliyigido 05.04.2005, 01:34 Sağol büyük kaptan. Oyundan çıkıncaya kadar çok iyiydin. Emeklerin için teşekkürler. Kartlarda biraz daha dikkatli olsaydın iyi olrdu, zira biz seni hep takımın başında ve de gol krallığı için gol atarken görmek istiyoruz...
Yine de canın sağolsun...
biraz gollerde durgunlastı takım ama biliyorumki bu hafta kaptan yine cosacak :lol: :lol: :lol: dümeni eline alsın yeter :lol: :lol: :lol:
GUNAY BU HAFTA KAPTAN CEZALI BEAAAA :lol: :lol: :lol:
BROTHERS58 18.04.2005, 12:30 KAPTAN DURDU DURDU VURDU GENE .KAPTANA KRALLIK YAKISIYOR DEMİŞTİK VE DESTEGİMİZDE DEVAM EDİYOR KRALLIK YOLUNDA.YILDIZLAR BU GÜNLERDE BELLİ OLUYOR ARTIK SAMPİYONLUK MOHAMED KAPTANLA DAHA YAKIN :!:
sivaslim58 18.04.2005, 12:35 HELAL OLSUN BÜYÜK KAPTAN.
1967_DERNEK_NAİL 18.04.2005, 12:37 TEK KELİMEYLE MÜKEMMEL....
last_ottoman 02.05.2005, 06:21 MUHAMMED ALİ KESİNLİKLE KALMALI!
CÜSSKB-Aynur 04.05.2005, 12:13 SON DERECE BAŞARILI, PERFORMANSIYLA KİŞİLİĞİYLE KALİTELİ YANİ TAM SÜPERLİG LİK.
kaptan dan memnunuz ama yasi bence biraz ilerledi insallah bu sene gol krali olur
kaptan dan memnunuz ama yasi bence biraz ilerledi insallah bu sene gol krali olur
Artık futbolda böyle şeyler önemli değil ya yeterki futbolcuda oynama isteği olsun.Sana Dünyadan örneklerde verebilirim.Valenciadan Carboni 40 yaşında,Maldiniyi herkes biliyor,Tugay kerimoğlu,Costacurta,Nadal (ispanyol)Desailly(katarda)yan i yaşın bence fazla önemi yok!!
3yildizli 14.05.2005, 10:18 Bu maç Mohammed Ali'nin maçı olsun inşallah... Bu maçta 2-3 gol atsın inşallah. Şampiyonlukla beraber GOL KRALLIĞI da bizim olursa ne kadar güzel olur... HAYDİ KAPTAN, HAYDİ KAPTAN, HAYDİİİİİ...
3yildizli 14.05.2005, 10:22 Sarıyer Maçında 2-3 Gol, Son Hafta Karagümrük Maçında 2 Gol Atarsa Toplam 5 Gol İle Gol Krallığında 25 Golü Bulur ki, Bu da Gol Krallığı için Yeter.
CÜSSKB-Aynur 26.05.2005, 12:48 MUHAMMED SEVGİMİZ SÜRÜP GİDECEK.....
Derbeder 26.05.2005, 12:58 kaptan bizimle herzaman olacaktır!!!!!! onunla kupoa alacagız daha süper ligde 8) 8)
KAPTAN BU HIRSLA JÜBİLEYE KADAR BİZİMLE OLUR...
CÜSSKB-Aynur 27.09.2005, 08:36 ASİST KRALLIĞI
* 7 ASİST: Hasan Şaş (G.Saray)
* 3 ASİST: Ümit (G.Saray), Gökhan (Kayseri), Timuçin (K.Erciyes), Ceyhun, Murat (Konya)
* 2 ASİST: Jean (A.Gücü), Jaba (Ankara), Tümer (BJK), İlyas (D.Bakır), Aurelio, Appiah (FB), Uğur (GS), Lazarov (G.Antep), Ragıp (Kayseri), Agali (K.Erciyes), Musa, Celil (Samsun), Muhammed Ali (Sivas), Yattara (Trabzon), Uğur, Zafer (V.Manisa)
* 1 ASİST: Birol, Ayhan (A.Gücü), Savaş, Tita, Wederson (Ankara), A.Hassan, Koray, Youla, Veysel (BJK), Okan, Fahri, Şener (Ç.Rize), Abraham,M.Keçeli (Denizli), Cumhur (D.Bakır), Ümit, Mehmet, Nobre, Alex, Anelka (FB), Sabri, Cihan, Orhan (GS), Kirita, Erman, El Taib, Erdal (G.Antep), İsmail, Hasan, Erhan (G.Birliği), M.Topuz, Kamber, Ergün, B.Bölükbaşı (Kayseri), Devran, Mutlu (K.Erciyes), Erhan (Konya), Katatau, Effa, Toth (Malatya), Petkov, Serkan, Kenan, Kais (Samsun), Cem, Musa (Sivas), Szymkowiak, Gökdeniz, Jun, Emrah (Trabzon), Sinan, H.Balta, Böör, Mendez (V.Manisa)
27.09.2005 Sabah tan
ÇOK KOMİKSİN
erhan5834 30.09.2005, 16:06 O Bİ EKOL YA KAPTAN BAŞKA İYİKİ VARSIN KAPTAN SENİ SEVİYORUZ SİVAS SENLE GURUR DUYUYOR..
sedakomsoken 30.09.2005, 21:15 hakkı abi şu an kaptan ama gecen sene muhammet abinin performansı cok iiiiiiii di.....özelliklede duran toplarda..başarılıydı..kişilig ide efendi bi insan....allah ocagına bagışlasın
extrasivas 01.10.2005, 18:39 sivasporun kaliteli futbolcularindan biri ona basarilar dilerim
yakisiklisin karizmatiksin cagla sikel tostunbu yesin
alemde teksin degisilmazsin Mohamed nsen bizim her seyimizsin
uveydamar 01.10.2005, 20:27 Selam SiVaSlI gardaşlarım geçen yıl T.Telekoma attığı frikik golu bir kere herşeye bedel bir goldu gardaşlarım.Gerçi SiVaS bu gidişle UEFA'ya kalacak biz onlardan ligde kalmaları zor diye bahsediyorduk takım budur şimdi sıra bizler de onlara destek çıkarsak onlarda her zaman maçları alırlar.Takımımız çok iyi kadro kurdu yakın da inşallah Fener'i yenerek kebdini ispatlar.Haydi biz bir tek muhammed'i değil bütün futbolcularımızla övünelim çünkü bizim bütün kadromuz çok ama çok iyi futbolcularla dolu.
Blackkite 02.10.2005, 10:51 muhammed hakkında fazla söze gerek yok...zaten bu zamana kadar forum yer açılmamasının sebebide bu herhalde....
Harika futbolcu tam bir profesyonel...herşeyiyle futbolculuk efendilik(gerektiğnde hırçınlık)Kaptanlık ta ona yakısıyor hani....
kesinlikle katılmaktayım !!
sinan-58 02.10.2005, 11:01 Selam SiVaSlI gardaşlarım geçen yıl T.Telekoma attığı frikik golu bir kere herşeye bedel bir goldu gardaşlarım.Gerçi SiVaS bu gidişle UEFA'ya kalacak biz onlardan ligde kalmaları zor diye bahsediyorduk takım budur şimdi sıra bizler de onlara destek çıkarsak onlarda her zaman maçları alırlar.Takımımız çok iyi kadro kurdu yakın da inşallah Fener'i yenerek kebdini ispatlar.Haydi biz bir tek muhammed'i değil bütün futbolcularımızla övünelim çünkü bizim bütün kadromuz çok ama çok iyi futbolcularla dolu.
aradaşıma katılıyorum
bugrakova 02.10.2005, 14:11 böyle bir oyuncu her takıma lazım fenerli oğuz çetin gibi yürüşü ve oyun sitili
KAPTANI BU MAÇTA İZLEMEK NASİP OLMADI SAKATLIĞI DEVAM ETTİĞİNDEN DOLAYI :( EN KISA SÜREDE İYİLEŞİP TAKIMDAKİ YERİNİ ALMASINI BEKLİYORUZ... KAPTAN SANA İHTİYACIMIZ VAR !!!
BU FUTBOLCU TÜRKMÜDÜR,ARAPMIDIR.
İSMİ MOHAMMED DİYE YAZILIYOR.
ali agca 04.10.2005, 04:49 kaptan senı v attıgın guzel gollerı v asıstler cok özledık bı an önce
aramıza katıl
extrasivas 04.10.2005, 15:11 29.08.1974 Belcika dogumlu olan muhammed ilk 5 macta 318 dk oynamis 2 tanede sari kart gormustur ayrica gecen sezonda 14 gole imza atmistir
SEMİH-58 04.10.2005, 15:27 ONON GİBİ BİR FUTBOLCUYU ANALAR BİRAZ ZOR DOGURUR....
CÜSSKB-Aynur 04.10.2005, 15:33 29.08.1974 Belcika dogumlu olan muhammed ilk 5 macta 318 dk oynamis 2 tanede sari kart gormustur ayrica gecen sezonda 14 gole imza atmistir
Muhammedin 14 değil 24 golü var benim bildiğim.
bence iyi bir futbolcu vede cok kaliteli
ali agca 06.10.2005, 04:47 bıraz daha koşması v cekılınce hemen bırakmaması gerekıo
kalıtelii kumaşı iyyiiiii iş yaparrr
BU FUTBOLCU TÜRKMÜDÜR,ARAPMIDIR.
İSMİ MOHAMMED DİYE YAZILIYOR.
Arap olduğunu nerden çıkardın abi yav. Nufüs memurunun harf hatası. :)
erhan58erhan 06.10.2005, 13:46 fazla abrtmayın bılıyoruz guzel oyunculardan bırı
1967_DERNEK_10UR 06.10.2005, 14:17 artık mohammed ali'nin duran topları kaleye gönderme zamanı geldi geçiyor..gol sıkıntısı çekiyoz..
etobur_58 07.10.2005, 13:10 ewet yiğidoların gol sıkıntısından kurtulması için sayın KURTULUŞA ihtiyacı war we bu da bir iki hafta içinde gerçekleşecek inşallah
KAPTAN DÖNÜŞÜN MÜKEMMEL OLDU AYAĞINA SAĞLIK :) DEVAMINI BEKLERİZ TABİ BİZİ ALISTIRDIN GÜZELİM GOLLERİNE :)
GeCeVeMaVi58pRf 24.10.2005, 03:12 evet kaptan uzun zaman sonra öyle bir sahalara döndüki sivassporun diyarbakır önünde galıp gelmesinde büyük rol oynadı 2 gol birden atarak ligde bende varım dedi
volcano58 24.10.2005, 07:01 inşallah devamı gelir gerçekten güzel bir dönüş yaptı kaptanımız bu 2 gol büyük moral kaynağı olmuştur kendisine 11.haftadaki rize maçında devamını bekliyoruz...
Muhammed'in gollerle dönmesi iyi oldu. Takım için büyük kazanç. Bundan sonra da kendisinden gollerine devam etmesini diliyoruz.
Başarılar. . .
CÜSSKB-Aynur 24.10.2005, 09:30 Muhammed, dünkü maçın yıldızıydı.
2 gol, 1 asist le mükemmel bir başlangıç yaptı.
Tecrübesiyle, uzun yıllar süperligde oynamış bir futbolcu görüntüsü verdi.
Diğer maçlardada aynı performansı bekliyoruz.Herhaliyle takımda olması gereken birisi.
ONUR ŞAHİN 24.10.2005, 23:33 kaptan görevini yapıyor
gercek58li 25.10.2005, 00:24 Mohammed takima yakisiyor.Gecen sezon oldugu gibi simdide büyük fayda saglayacagina inaniyorum.
Ayagina kuvvet Yigido...
CÜSSKB-Aynur 25.10.2005, 08:25 Haftanın karması
Fadhel
(K. Erciyesspor)
Kerem
(G. Birliði)
Kratochvil
(Denizlispor)
Hakan Kutlu
(Ankaragücü)
Ýsmail Güldüren
(G. Birliði)
Mehmet Yozgatlý
(Fenerbahçe)
Mohammed
(Sivasspor)
Gökhan
(Kayserispor)
Bülent
(Kayserispor)
Ahmed Hassan
(Beþiktaþ)
Umut
(Ankaragücü)
25.10.2005 Fanatik ten
kemal_58 06.11.2005, 10:18 haki,katen cok kaliteli bir futbolcu bubun ki fener macında ondan gol bekliyorum
WİLLİAM_WALLACE 06.11.2005, 10:21 MOHAMMAED ALİ TECRUBELİ BİR FOTBOLCU ONUN MACTA OLMASI YETIYOR GERCEKTEN GENCEN SENEYİ HATIRLARYIN....
Piro_Can58 06.11.2005, 11:12 Benim En Begendim Futbolcular
Mehmet Yildiz ( Akrabam ) Hakki Ve Anderson
|
|