Orijinalini görmek için tıklayınız : Hakkıya Başka bir saygısızlıkta CNN 'den
Dün akşam maçtan sonra Cnn deki futbol mania programını izliyodum.Hakkının Yaşadığı o şansız pozisyonun yorumlarında Kendilerini futboldan anlayan kişiler olarak tanıtan ve tanıtılmaya çalışılan Ömer Çavuşoğlu isimli insanlıktan nasibini almamış Bir YAZAR Sivassporumuzun kaptanlarından Hakkıya 70 milyon insana baka baka Gerizekalı tabirini kullanmıştır.İnsanlanlıktan nasibini almamış bu Ömer'e şunu sormak isterim:
eğer bu hareketi bi Gsli futbolcu yapsa aynı tabiri kullanırmıydı?
ikincisi sen kim oluyorsunda böyle kelimeleri kullanma Cür'etini kendinde buluyorsun.Sivassporumzun bazı çevreleri rahatsız ettiği çok açık.Bak Ömer Sivaslılın Ve sivassporlunun kafasını bozma !!Bunu bir zamanlar Emin Çölaşanda yaptı fakat Sivaslı bir abimizin çektiği faks üzerine ertesi gün özür diledi.Yeter Artık Sabrımız Kalmadı.Futbol bu herşey yaşanabilir Yalnız Sen 13 yıllık profesyonel futbolcu ve Sivassporumuzun Takım kaptanlarından Hakkıya Bu hakareti yapamazsın!!Hakkının arkasında duralım gerekirse bu olayı Mahkamelere taşıyalım.Eğer CNN'e veya Ömer çavuşoğluna ulşabileceğimiz Bi tel no veya e-mail adresi warsa tepkimizi dile getireleim.Yeter Artık !!!Sivasspora Sahip Çıkma Zamanı!!
athleticman 12.09.2005, 11:44 bence dunku macta yan hakemin israrla bayragini kaldirmasi Kaptani yaniltti ve orta hakem baktiki kaptan topu ceza sahasi icinde eline aldi dönüp yan hakemin vermek istedigi faulu verse kimse birsey demezdi
ömer cavusogluna gelince o zaten gerizekalinin ta kendisi onu normal insan sinifina koyup dinlemek dahi abes olur ben sahsen o vatandasi kaale almam ama haklisin kaptanimiza gerizekali demesini kinayalim ve sivasspordan ve kaptan dan özur dilesin
HERSEY SIVAS ICIN
HakkıTİMUÇİN 12.09.2005, 11:46 bu adi herifi oldum olası hiç sevmem zaten...Bunu adam yerine koyup televizyona yorumcu olarak cıkarıyolarya....helal olsun onlara !!
söyleyecek cok sözüm var ama terbiyem müsade etmiyo.....
Disi Kartal_58 12.09.2005, 11:48 insanın bir açığını yakaladınmı bunlar daha suzmaz
her futbolcunun bgaşına gelebilecek talihsiz bir olay bu
neden abartıyorlar anlamıyorum ömer çavuşoğlunu hayatta izlemem şaklabanın teki ya
GeCeVeMaVi58pRf 12.09.2005, 11:50 Dün akşam maçtan sonra Cnn deki futbol mania programını izliyodum.Hakkının Yaşadığı o şansız pozisyonun yorumlarında Kendilerini futboldan anlayan kişiler olarak tanıtan ve tanıtılmaya çalışılan Ömer Çavuşoğlu isimli insanlıktan nasibini almamış Bir YAZAR Sivassporumuzun kaptanlarından Hakkıya 70 milyon insana baka baka Gerizekalı tabirini kullanmıştır.İnsanlanlıktan nasibini almamış bu Ömer'e şunu sormak isterim:
ikincisi sen kim oluyorsunda böyle kelimeleri kullanma Cür'etini kendinde buluyorsun.Sivassporumzun bazı çevreleri rahatsız ettiği çok açık.Bak Ömer Sivaslılın Ve sivassporlunun kafasını bozma !!Bunu bir zamanlar Emin Çölaşanda yaptı fakat Sivaslı bir abimizin çektiği faks üzerine ertesi gün özür diledi.Yeter Artık Sabrımız Kalmadı.Futbol bu herşey yaşanabilir Yalnız Sen 13 yıllık profesyonel futbolcu ve Sivassporumuzun Takım kaptanlarından Hakkıya Bu hakareti yapamazsın!!Hakkının arkasında duralım gerekirse bu olayı Mahkamelere taşıyalım.Eğer CNN'e veya Ömer çavuşoğluna ulşabileceğimiz Bi tel no veya e-mail adresi warsa tepkimizi dile getireleim.Yeter Artık !!!Sivasspora Sahip Çıkma Zamanı!!
sivassporu ve futbolcularını galıba sahıpsız sanıyor bu esseoglu essekler onlara gereken ders mutlaka verılmelı asla susmamalıyız geri zekalı kimmiş onlara görecekler çok yakında yönetim ve ya bizler hakkıya yapılan bu terbiyesizliği mahkemeye tasıyalım bakın o zaman bır daha sivassporku futbolcular hakkında konusabıleceklermı şiddetle kınıyorummm... ALLAH o ömer denen terbiyesiz eşşege cezasını verecektır...
Konu zaten izleyip izlememe Değil ki...Bizim peder futbolu takip etmez fakat dün televizyon karşısında o bile çok sinirlendi.Walla bence sivası ve Sivassporu çekemeyen Şerefsizler
omerkocyigit 12.09.2005, 11:54 senin birkere insan olarak yada bir fenerbahçeli olarak onu söylemen senin ne karakterde insan olduğunu ortaya çıkarıyor dj muratın yazdığı gibi acaba onu herhangi bir beşiktaşlı yada galatasarylı bir futbolcu yapsaydı sen öyle konuşabilirmiydin.. elbette konuşamazdın sen sivaslıyı ve o kaptanı yalnız sanma... edebini bilde konuş....
FENER SİVASA GELİNCE ÇAVUŞOĞLU ÖMER HAKKI SİZE GÖMER
kursad58 12.09.2005, 12:06 BUNLARIN ALAYI ŞEREFSİZ
serkankustarci 12.09.2005, 12:31 Arkadaşlar it ürür kervan yürür.Başkalarının ne dediği önemli değil Hakkının yaşadığı olay dünyanın en büyük oyuncularının bile başına gelebilcek bir şanssızlık.Hakkı ve arkadaşları biz Sivasspor taraftarına öyle büyük mutluluklar yaşattılarki bu hatanın lafı bile olmaz .Senin canın sağolsun büyük kaptan...
böyle adi şerefsiz kominist adamları tv programlarına çıkaranda suç.hem sen kimsin be hakkıya laf atıyorsun..çık sen oyna ozman olum..büyük takımlara gelince altına yatmasını biliyorsunuz..kancık adamlar
Dün gece yayınlanan futbolmania programında 2 tane zeka yoksunu adam sivassporu ve kaptan Hakkıyı ezmeye çalıştılar CNN gibi bir kanalda bu vasıfsız insanların yorum yapmasını istemiyoruz. Özellikle çavuşoğlu denen haddini bilmez insan ve onun akrabası olan aziz üstel defolun gidin artık bu ekranlardan.................
ben de samiyen de maçı izledikten sonra eve gidip tv ye baktım telegolde tutarsız hakemlerin kurbanı olan kaptana saygısızlık yapıldı
ayrıca gs li yorumcu sivassporun ilk defa bu kadar çok seyirci önünde oynadığını iddia etti
fakat hemen program sunucusu ertem şener ve ziya şengül sivassporun dolu seyircilere ortalama 25000 kişi ye oynadığını dile getirdiler
burdan ertem şenere teşekkür ediyorum tarafsız yorumcu ve programcılara ihtiyacımız var
bu arada trabzon maçına 25000 değil cuma günüde olma 50 000 barajını aşarak gitmeliyiz
arkadaşlar bu link cnn tv görüş ve öneriler için buradan tepkimizi dile getirelim
http://www.cnnturk.com/interactive/bizeyazin.asp?konu=CNN%20Türk% 20Tv
arkadaşlar size verdiğim adrese şunları yazdım sizdende tepkilerinizi bekliyorum
pazar akşamı futbolmania isimli programda iki adet karaktersiz ve futbol ekranlarının yüz karası yorumcunuz sivassporumuzun kaptanı hakkı ya hakaret etmişlerdir sivassporlular olarak bir açıklama bekliyoruz
Maçın 0-0 bitmemesinin en büyük nedenlerinden birisi, Cem Karaca'nın sakatlanıp çıkmasından sonra yerine Lorant'ın İlhan'ı değil de Musa Kuş'u alıp,
Balili'yi orta beşlinin soluna çekmesi oldu. Balili Hayrettin'e destek olamadığı için tüm akınlar ve goller bu kanattan geldi. Kalla ise olağanüstüydü.
Diger yandan Penaltı pozisyonunda asıl konuşulması gereken Hakkı değil de dünyada hiçbir hakemin faul demeyeceği bir pozisyona Bayrak kaldıran Yan hakemdir !
Saygılar.
bilgekagan58 12.09.2005, 13:23 degerli site sahiplerine sesleniyorum acele bu tvlerin vve bu yorumcularin telofon numaralarini bulsunlar ve sitede yayinlasinlar tüm sivaslilar telofon etsinlerki görsünler nasil yorum yapiliyormus lütfen ama lütfen telofon numaralarini buun star tvnin o serefsiz serhattin ve cavusoglunun telofonun bulun onlara iki kelime diyecegim var yardimlarinizdan dolayi tesekür ederim
Mustafa Pala 12.09.2005, 13:27 Hadi herkes cnn'e mail yazıp tepkisini belirtsinki takımımızın sahipsiz olmadığını herkes anlasın. Hadi ne duruyorsunuz..Lafta herkes sahip çıkar..İcraat icraat...mail yağmuruna tutalım ki bi daha konuşurken salyalarını akıtmasınlar!!!!!
Benim attığım mesaj aşağıda:
Sivassporun kaptanı Hakkı'ya yapılan saygısızlığın hesabını kim verecek. Özür dilenmesini ve bir daha böyle seviyesiz yaratıkların takımımız hakkında yorum yapmamasını istiyorum. Eğer seviyeli, ciddi programlar yapmayı bilmiyorsanız veya hata yaptığınızda özür dileyip hatlarınızdan ders almayı bilmiyorsanız bırakın televizyonculuğu gidin pazarda limon satın. Hakkıya yapılan çok çirkin bir hareketti mutlaka bir yanıt istiyorum. Medeniliğin gereği budur. Saygılarımla diye bitirmeyi isterdim ancak saygıyı hakedip etmediğinizi bekleyip göreceğiz.
CNN TÜRK, 7 gün, 24 saat boyunca size haber ulaştırmak için çalışıyor. Sizin bizimle ilgili düşüncelerinizse büyük önem taşıyor. CNN TÜRK'le ilgili bir yorumunuz, öneriniz varsa ya da bir hata fark ettiyseniz, aşağıdaki link'leri kullanarak görüşlerinizi bize ulaştırabilirsiniz.
yukarıdaki yazınıza güvenerek size yazıyorum.
dün akşam futbolmania adlı programda ömer çavuşoğlu denen (adam diyemiyorum)bir varlık sivasspor kaptanı hakkı için gerizekalı diyerek haddini aşmıştır.CNNTÜRK gibi bir televizyon kanalında böyle ahlaksızca konuşan bir varlığın ne işi var anlamış değilim.programın yapımcısı,sunucusu ve ömer çavuşoğlundan bir sivaslı olarak özür beklemek sanırım en doğal hakkımız.gereğinin yapılacağından ve şikayetimin değerlendirileceğinden en ufak bir şüphem yoktur.
SAYGILARIMLA
RIFAT GÜLER
ŞİKAYETİMİ DİLE GETİRDİM SİZLERLE PAYLAŞMAK İSTEDİM[/COLOR[COLOR=DarkRed]]www.cnnturk.com/interactive/bizeyazin.asp?konu=Spor YAZACAĞINIZ BAĞLANTI LİNKİ
serhankaburcuk 12.09.2005, 14:19 Arkadaşlar it ürür kervan yinede yürür...Hakkı için çok talihsiz bir olaydı..Ama ben Hakkının bütün samimiyetine güveniyorum...Bu olayı çok abartmışlar...Bu olayı abartanların hepsi şerefsiz...Bunların sözlerine kulak tıkamayalım ve özür dilemeleri gerektiğini e-maillerle hatırlatalım...
Türkiye de sadece 4 büyük takım var mantığıyla hareket eden Çavuşoğlu,Serhat Ulueren ve onun gibi düşünen seviyesiz insanlar, artık SİVASSPOR gerçeğini göreceklerdir..Tüm Sivaslıları Sivassporumuza desteğe çağırıyorum.
ElbeyLi58 12.09.2005, 14:32 arkadaslar bence bunlari kendi
haline birak mak gerek .........
gelecek macimisa bakalim
derim
dun geceki programınızda omer cavusoglu denen sahsiyetsiz sahsiyet kendi haddini asarak sivasspor kaptanı hakkıya hakaret etmistir... bu gibi seviyesiz kelimelerin sizin gibi ciddi bir yayın kurulusunun programında sarfetmis olması üzücü!!! umarım bununla ilgili olarak btüm sivas ve sivasspor camiasından özür diler.. aksi takdirde gerekli yerlere gerekli sekilde tepkiler verilecektir...
msjım bu cvp bekliyorum...
Hakkı'nın yaptığı olay çok abartıldı. Görüntülerde dikkat edilirse Hakkı, yan hakem, orta hakem, Hasas sas ve Hayrettin hepsi aynı karede gözüküyorlar. Hakkı topa hamle yaparken orta hakeme sırtı dönüktü. Halbuki orta hakemin devam işareti göremedi. Yan hakemin ısrarlı bayrağı onu yanılttı. Ama maalesef maçı orta hakem yönetiyor.
Bence Sivas'ın 77 dakika dayanması bile büyük başarı.
Tüm futbolcularımızı canı gönülden tebrik ediyorum.
Malum şahsiyet için konuşmaya değmez, o kendine yakışan şekilde konuşmaya devam ediyor.
serhankaburcuk 12.09.2005, 15:37 Bunların topu şerefsiz...Ben diyorum aslında ama bana kızıyorlar...Ama buraya tekrar yazıyorum..''Sivasın sivastan başka dostu yok''..
kursad58 12.09.2005, 15:40 Bunların topu şerefsiz...Ben diyorum aslında ama bana kızıyorlar...Ama buraya tekrar yazıyorum..''Sivasın sivastan başka dostu yok''..
EVET SONUNA KADAR KATILIYORUM SİVASIN SİVASTAN BAŞKA DOSTU YOOKK
bbptek58 12.09.2005, 15:45 HİÇ KİMSE SİVASI VE SİVASLIYI KARALAYAMAZ DÜN AKŞAMKİ OLAY GERÇEKTEN ÇOK BÜYÜK BİR TALİHSİZLİKTİ AMA OLAYI ABARTAN ŞEREFSİZLERE DE CEVAPLARINI VERMEK GEREK
Haydi Gerekli tepkileri verelim
GeCeVeMaVi58pRf 12.09.2005, 20:28 mutlaka mahkemeye verılmelı ve alınan tazmınatıda hayvan severler dernegıne bagıslamalı o eşşek adamın parası anca oraya yarar bence...
sinan58_34 12.09.2005, 20:48 Bunların topu şerefsiz...Ben diyorum aslında ama bana kızıyorlar...Ama buraya tekrar yazıyorum..''Sivasın sivastan başka dostu yok''..
İMZA MUHUR
ErdalGüler 12.09.2005, 20:51 Eminimki Hakkı bu kendini bilmez insanlara Güzel Futboluyla en iyi cevabı verecektir.
Bu hakaretleri yapanlar önce dönüp aynada kendilerine baksınlar... ::(
1967_DERNEK_10UR 12.09.2005, 20:51 ÖMER ÇAVUŞOĞLU GÜNDEME OTURMAK İÇİN BÖLE AÇIKLAMA YAPTI..ÖMER EFENDİ SİVASSPOR'U VE FUTBOLCUSUNU AĞZINA ALIRKEN BESMELE ÇEK YOKSA SANA SİVAS'TA KELİME-İ ŞAHADET OKUTURUZ..YAPARIZ...
1967_DERNEK_MUSTAFA 12.09.2005, 20:52 Dün akşam maçtan sonra Cnn deki futbol mania programını izliyodum.Hakkının Yaşadığı o şansız pozisyonun yorumlarında Kendilerini futboldan anlayan kişiler olarak tanıtan ve tanıtılmaya çalışılan Ömer Çavuşoğlu isimli insanlıktan nasibini almamış Bir YAZAR Sivassporumuzun kaptanlarından Hakkıya 70 milyon insana baka baka Gerizekalı tabirini kullanmıştır.İnsanlanlıktan nasibini almamış bu Ömer'e şunu sormak isterim:
Kısaca bişey anlatmak istiyorum Biz 3.ligden 2.Lige çıkarken Fotomaç gazetesinin yazarı HAKKI YALÇIN şunları yazmıştı:
Sivaslı yobaz belediye başkanı ve sivaslı yobazlar 2.lige çıktı o aldığım yazıları başkana götürdüm ve gerekenin yapılmasını istiyorum dedim.Bizde gerekeni yapacağız dedim.Hakkı yalçına fax üstüne fax çektik ve birgün sonra gazetesindeki köşesinde şunları dile getirdi:
Sivaslılar beni yalnış anladı sürç'ü lisan ettiysem affola dedi.
GeCeVeMaVi58pRf 12.09.2005, 20:57 ÖMER ÇAVUŞOĞLU GÜNDEME OTURMAK İÇİN BÖLE AÇIKLAMA YAPTI..ÖMER EFENDİ SİVASSPOR'U VE FUTBOLCUSUNU AĞZINA ALIRKEN BESMELE ÇEK YOKSA SANA SİVAS'TA KELİME-İ ŞAHADET OKUTURUZ..YAPARIZ...
agzına saglık kocum benım o ömer dene adama aslında istiklal marsını tersten okutturacan :)
BİLİNEN BÜTÜN MARŞ VB OKUTMAK LAZIM O SEREF YOKSUNUNA... SEN KİMSİNDE 7 MİLYONLUK CAMİANIN İNSANINA LAF ATIYORSUN!!!
GeCeVeMaVi58pRf 12.09.2005, 21:19 BİLİNEN BÜTÜN MARŞ VB OKUTMAK LAZIM O SEREF YOKSUNUNA... SEN KİMSİNDE 7 MİLYONLUK CAMİANIN İNSANINA LAF ATIYORSUN!!!
ben soyluyeyım onun kim oldugunu insanlıktan nasıbını almamıs seref yoksunu kendını bır halt zanneden adi p........ bırı bu kadar yere heralde kusura bakmayın canımı çok sıktı
1967_DERNEK_MUSTAFA 12.09.2005, 21:20 Biz 2.ligde oynarken Hürriyet gazetesi yazarı Enim Çölaşanın Yazılarına verdiğim cevabı aktarıyorum.
SAyın Emin Çölaşanın Dikkatine:
Ben Sivas'tan Sivası seven ve Sivasspor aşığı olan bir taraftarım Sizin köşenizi hemen hemen hergün takip eden biriyim.
Haklı isen haklı haksız isen haksız diyorum.Yalnız geçen köşe yazınızda Sivasspor hakkında yazı yazdınız.Bu yazı beni Çok rencide etti .Sayın hocam bu yazıyı yazarken ve ben bu yazıyı okurken aklıma şu soru geldi.Acaba Siz her konuda bu kadar dürüstmüsünüz.Sizi rencide etmek amacıyla söylemiyorum.Size 2 veya 3 örnek veriyorum.İMKB sosyal amaçlı olarak trilyonlar harcıyor sesiniz çıkmıyor da niçin Sivasspor gibi milyonlara hitap eden Sivaslının herşeyi olan Sivasspora Reklam karşılığı verilince hemen köşenize yazıyorsunuz Şimdi size şu soruları soruyorum :Sivasspor değilde aynı şartlarda Diyarbakırspora verilse yine bunalrı yazarmıydınız?Adım gibi eminim ki yazmazdınız.Niye diyelim bunun çok örnekleri war bir zamanların başbakanı Mesut Yılmaz Rizespora 8-10 katı aktarıyordu .Hiçbirini köşenize yazmadınızherkesin gayet iyi bildiği gibi ve artık açıkça ifade edildiği gibi Emniyet müdür Gaffar okanın şehit edilmesinden sonra Diyarbakırspor külübüne hem sahada hem de saha dışı aleni biçimde yardımlar yapıldı hemde haddinden fazlası o zaman niçin bu kadar yetim hakkı edebiyatına soyunmadınızda Sivasspor verilecek paranın 3-4 katı başka bir külübe yine kimsenin çıtı çıkmazdı ve siz köşenize yazarmıydınız?İşte böyle düşüncelerin var olduğundan dolayı Sivassporun başarılı olmasını çok istiyor ve peşinden çok istiyorum yalnız şunu belirteyim Sivaslılar ve Sivasspor külübü kimseden ne para ne pul istedi zaten istemezde .Siz Sivasa gelseniz ve davet ediyorum sizi omuzumuzda karşılarız .O zaman Sürç'i lisan eder özür dilermisiniz?Sizi sivasa ben davet ediyorum ve Sivassporun maçına davet ediyorum.Sivas ve Sivasspordan Sevgiler.
1967_DERNEK_MUSTAFA 12.09.2005, 21:26 Şimdi süper lige çıktık densizin biri programa çıkıp Sivassporun Kaptanı Hakkı Hocaoğluna Gerizekalı kelimesini kullanmasını şuna bağlıyorum.Bazı insanların yaşı ilerledikçe bunama devri başlar ve buda Ömer Çavuşoğlunda Hissedildi Sayın Ömer Çavuşoğlu Bu burda kalmaz Ben kimlere Fax çekip Özür diletmedim ki sıra geldi sana vakit Sivasspordan ve Kaptan hakkıdan Özür dileme vaktidir.
fatih_5834 12.09.2005, 21:28 onlar serefsız gardas sen canını sıkma.. onların hepsı cekemezlıgınden..bugun aynı sekılde bırını bozdum..bırı bana o topu karpuzmu sandı dedı bende agzımdan gelenı verdım ...bu cekemez cakalların hepsının kokunu kazıycaz kardesım..ama bu konuda butun yıgıdoların duyarlı olması lazım.ıst butun maclara gelırsek futbol nasıl oynanır taraftar nasıl olur gosterırız... onlarda oynadıklarından degılya hakemı arkalarına aldılar ıste..hersey ortada..sız canınızı sıkmayın...BUTUN CAKALLAR KUDURSADA BIR YIGIDOYLA BASA CIKAMAZZZZZZZ....!
GeCeVeMaVi58pRf 12.09.2005, 21:29 Şimdi süper lige çıktık densizin biri programa çıkıp Sivassporun Kaptanı Hakkı Hocaoğluna Gerizekalı kelimesini kullanmasını şuna bağlıyorum.Bazı insanların yaşı ilerledikçe bunama devri başlar ve buda Ömer Çavuşoğlunda Hissedildi Sayın Ömer Çavuşoğlu Bu burda kalmaz Ben kimlere Fax çekip Özür diletmedim ki sıra geldi sana vakit Sivasspordan ve Kaptan hakkıdan Özür dileme vaktidir.
helal olsun sana mustafa abi sen dedıgını yaparsın o ömer denen kendını bılmez afedresınız ama eşşek gibi özür dileyecek bende serhat ulueren denen adama fax cekecegım...
fatih_5834 12.09.2005, 21:31 İMZA MUHUR
EVET SERHAN ABI.. ASLINDA ONLARIN BIZI ELESTIRMESINE IZIN BILE VERILMEYECEK..O KIMKI SIVAS LAFINI AGZINA ALIYOR O SERREFSIZZZ..!
serhankaburcuk 12.09.2005, 21:32 Şimdi süper lige çıktık densizin biri programa çıkıp Sivassporun Kaptanı Hakkı Hocaoğluna Gerizekalı kelimesini kullanmasını şuna bağlıyorum.Bazı insanların yaşı ilerledikçe bunama devri başlar ve buda Ömer Çavuşoğlunda Hissedildi Sayın Ömer Çavuşoğlu Bu burda kalmaz Ben kimlere Fax çekip Özür diletmedim ki sıra geldi sana vakit Sivasspordan ve Kaptan hakkıdan Özür dileme vaktidir.
iNŞALLAH ABİ SİVASLILARIN GÜÇLÜ OLDUĞUNU BİR KEZ DAHA İSPATLAYACAĞIZ..SİVASLILAR OLARAK ÖMER ÇAVUŞOĞLUNA YA ÖZÜR DİLETTİRECEĞİZ YADA İSTİFA ETTİRECEĞİZ...HERKES HADDİNİ BİLSİN...KAPTANIMIZ HAKKI BU ELEŞTİRİLERİN HİÇBİRİNİ HAKETMİYOR...
serhankaburcuk 12.09.2005, 21:33 SİVAS KELİMESİNİ SÖYLERKEN BİLE BESMELE ÇEKMESİ LAZIM BU ŞEREFSİZLERİN...GERÇİ BUNLAR BESMELEYİ BİLE BİLMEZLER AMA...ŞEREFSİZLER.......
1967_DERNEK_10UR 12.09.2005, 22:06 Kısaca bişey anlatmak istiyorum Biz 3.ligden 2.Lige çıkarken Fotomaç gazetesinin yazarı HAKKI YALÇIN şunları yazmıştı:
Sivaslı yobaz belediye başkanı ve sivaslı yobazlar 2.lige çıktı o aldığım yazıları başkana götürdüm ve gerekenin yapılmasını istiyorum dedim.Bizde gerekeni yapacağız dedim.Hakkı yalçına fax üstüne fax çektik ve birgün sonra gazetesindeki köşesinde şunları dile getirdi:
Sivaslılar beni yalnış anladı sürç'ü lisan ettiysem affola dedi.
MUSTAFA BABA O YAZIYI YAZARKEN BİZ DAHA BEBEYİZ...BİZE YOBAZ DİYENLERE EN GÜZEL CEVABI SİVAS SEVDALISI MUSTAFA ABI VERDİ..
alpingen 12.09.2005, 22:33 her insan hata yapabilir...kimler ne hatalar yapıyor..başbakanından..bürokr atına kadar..kaptanın bir an dalgınlığına ve hakem triosunun işgüzarlığından yapılmış bir istem dışı hareket..bu hareketi bu kadar büyütmek ve hakarete vardıran söylemlerde bulunmak kişiliği oturmamış ve enbesil şahsiyetler tarafından böyle iğrenç bir şekilde kullanılıyor..kişi kendinden bilirmiş işi..böyle şahısları ciddiye alıp adam yerine bile koymamak gerekir..büyük kaptan yanındayız..seni çok seviyoruz..
böyle adamlara(!) adam olmadıklarını göstermek gerek... biz tepki vermezsek bunlar butun maclardaki hatalara baslarlar hakerete.... sen kimsin yahu bunu soyleyecek yetiyi kendinde buluyorsun???
Yigido58_NL 12.09.2005, 22:59 http://www.cnnturk.com.tr/interactive/bizeyazin.asp?konu=Spor
Arkadaslar bu adrese sikayetlerinizi yazabilirsiniz.Ben yazdim hemde nasil yazdim.
Yigido58_NL 12.09.2005, 23:00 http://www.cnnturk.com.tr/interactive/bizeyazin.asp?konu=Spor
Arkadaslar bu adrese sikayetlerinizi yazabilirsiniz.Ben yazdim hemde nasil yazdim.
Yazin arkadaslar yazin ki gorsunler Sivaslinin birbirine nekadar bagli oldugunu.
ahmet_hangisi 12.09.2005, 23:05 sivasin kaptanina bu sekilde bir hitapta bulunmasi hepimizi derinden yaraladi sunuda unutmayalim hic bir insan allahin yaratmis oldugu bir baska kula boyle bir hitamda bulunamaz bu sekilde hitap etmeninde tek cikar yolu:cikarsin pasalar gibi hakkidan ve tum sivas halkindan ozur diliyorum dersi o KADAR
Yigido58_NL 12.09.2005, 23:14 http://www.cnnturk.com.tr/interactive/bizeyazin.asp?konu=Spor
Omer Cavusoglu nun adini belirterek mesajlarinizi yazarsaniz daha iyi olur.
Bosaltin icinizi Yigidolar ezdirmeyelim kendimizi.Gosterelim Sivaslinin dayanismasini.
sivasli_tufan 12.09.2005, 23:15 arkadaslar ben görevimi yaptim aynen bunlari gönderdim.
sayin cnn turk ailesi severek begendigim bir kanalsiniz geneldede hepsizi seyrediyorum ama uzuldugum nokta dunku adini anmak istemedigim ömer neyogluysa varya sivassporlu futbolcumuz hakkiya gerizekali lafini aynen ona iade ediyorum zaten gerizekali olmasa böyle lafi kullanmaz.bunuda adam yerine koyuyorlar.yazik
Imparator5834 13.09.2005, 02:10 BİZİM TOPCUMUZU KIMSE ELESTİREMEZ HELEKİ O SPOR YAZARI OLCAK CAVUS OGLU .....EDİTLENMİŞTİR..... VEDE DIGER SPOR YAZARLARI.BENİM TEK BİR DİCEK KELİMEM VAR ELESTİREN KİSİLERE. EGERKİ FUTBOLU İYİ BİLİYORSANIZ ELESTİRCENİZE ELESTİREN KİSİLER OLARAK TOPLANIN SİVASA GİDİP ................... EDİTLENMİŞTİR.....
ömer çavuşoğlu nazlı ılıcakla kardeştirler.
ve bu kardeşler sabetaycıdır,sabetay seviye inamışlardır.islamcı görüntüleri sadece vatandaşı aldatmaktır.
ömer çavuşoğlu sivri dilli bir adamdır ağzına geleni söyleyecek kadar patavatsızdır.
bunlar bu ülkede reyting yapan ve ülkenin kaymağını yiyen sosyetenin islamcı şarapçılarıdır.
BROTHERS58 13.09.2005, 03:28 ULAN CAVUS OGLU ÖMER
YİĞİDO SAN BİR ....ER
O ZAMAN GÖRÜRSÜN!
DENGESİZ BU ADAMLAR ORDA KARI GİBİ LAF YAPIYORLAR BOLCA.
BROTHERS58 13.09.2005, 03:32 http://www.cnnturk.com.tr/interactive/bizeyazin.asp?konu=Spor
Omer Cavusoglu nun adini belirterek mesajlarinizi yazarsaniz daha iyi olur.
Bosaltin icinizi Yigidolar ezdirmeyelim kendimizi.Gosterelim Sivaslinin dayanismasini.
bir kınama msj da ben attım hepimiz tepkimizi yazalım ARKADASLAR!
skywriter 13.09.2005, 05:34 Biraz once Lig TV'deki Futbol Gundemi programini izledim. Atilla Gokce futbolun ve elestirmenligin gercek bir duayeni oldugunu bir kez daha gosterdi ve diger televizyon programlarinda Hakki'ya yapilan hakaretlerin buyuk birer talihsizlik ve cehalet oldugunu soyledi. Kendisine bu yorumlarindan dolayi tesekkurler..
serrkann58 13.09.2005, 09:04 Çavuşoğlu ömer HAKKI BABA SENİ ÖPER....
Çok seviyesizce ve terbiyesizlik yapılmıştır HAKKI BABA son dk gol atsaydı ve yenseydik o şahsiyet böylemi diyecekti acaba
serhankaburcuk 13.09.2005, 13:25 Hakkıya yapılanlar tabiki çok talihsiz...Hakkıyı eleştiren insan bari adam gibi bir adam olsa gam yemeyceğim ....Ama şerefsizin en önde gideni..
ARKADAŞLAR BUGÜN SAAT 16:00 DA SİVASSPOR TESİSLERİNE GİDİYORUZ VE HAKKIYA DESTEK VERECEĞİZ...HAKKI BİZİM DEĞERLİ FUTBOLCULARIMIZDAN BİRİSİDİR.SÜPER OYNADIĞI MAÇTA YAPTIĞI TALİHSİZ BİR HAREKET YÜZÜNDEN KARALANIYOR..ACABA BU HAREKETİ BÜYÜK TAKIMLARDA OYNAYAN FUTBOLCULARADN BİRİ YAPSA TEPKİLER NASIL OLURDU???HAKKIYI DESTEKLİYORUZ...
GeCeVeMaVi58pRf 13.09.2005, 13:30 Hakkıya yapılanlar tabiki çok talihsiz...Hakkıyı eleştiren insan bari adam gibi bir adam olsa gam yemeyceğim ....Ama şerefsizin en önde gideni..
ARKADAŞLAR BUGÜN SAAT 16:00 DA SİVASSPOR TESİSLERİNE GİDİYORUZ VE HAKKIYA DESTEK VERECEĞİZ...HAKKI BİZİM DEĞERLİ FUTBOLCULARIMIZDAN BİRİSİDİR.SÜPER OYNADIĞI MAÇTA YAPTIĞI TALİHSİZ BİR HAREKET YÜZÜNDEN KARALANIYOR..ACABA BU HAREKETİ BÜYÜK TAKIMLARDA OYNAYAN FUTBOLCULARADN BİRİ YAPSA TEPKİLER NASIL OLURDU???HAKKIYI DESTEKLİYORUZ...
1967 genc taraftarlar dernegi olarak hakkı babanın yanındayız ...
şimdi destek zamanı ...
serhankaburcuk 13.09.2005, 13:57 Bugün saat 16:00 da Sivasspor Lütfullah Bilgin tesislerine gidiyoruz...BÜYÜK KAPTANIMIZ Hakkı HOCAOĞLUNA destek olmaya...Haydi Yiğidolar tesislere...
HER YERDEYİZ....
BROTHERS58 14.09.2005, 16:50 Bugün saat 16:00 da Sivasspor Lütfullah Bilgin tesislerine gidiyoruz...BÜYÜK KAPTANIMIZ Hakkı HOCAOĞLUNA destek olmaya...Haydi Yiğidolar tesislere...
HER YERDEYİZ....
REİS BİZDEN SLM HAKKI ABİYE!SEVGİLERİMİZİ YOLLUYORUZ ANTALYADAN!
antalyali_yigido 14.09.2005, 17:27 Dün akşam maçtan sonra Cnn deki futbol mania programını izliyodum.Hakkının Yaşadığı o şansız pozisyonun yorumlarında Kendilerini futboldan anlayan kişiler olarak tanıtan ve tanıtılmaya çalışılan Ömer Çavuşoğlu isimli insanlıktan nasibini almamış Bir YAZAR Sivassporumuzun kaptanlarından Hakkıya 70 milyon insana baka baka Gerizekalı tabirini kullanmıştır.İnsanlanlıktan nasibini almamış bu Ömer'e şunu sormak isterim:
unutulmaz bunlar....
antalyali_yigido 14.09.2005, 17:30 böyle spor adamı olmaz.... kimse Hakkı babaya hakaret edemez
(Ömer Çavuşoğlu : Ben inanıyorum ki Ömer Çavuşoğlu içten içe Galatasaray’ı seviyor. Hani 80’lerde bir şarkı vardı ya « I love to hate you » (senden nefret etmeyi seviyorum) işte Ömer Çavuşoğlu da bu hesapta bir yazar. Yazar demeye dilim varmıyor, sanki Fenerbahçe Cumhuriyeti ordularını yöneten eden bir taarruz kumandanı. Elinde ordusu olsa ilk olarak Beyoğlu’nda GS Lisesine baskın yapar, sonra Ali Sami Yen’i havaya uçurur ve Galatasaray Adasında yakaladığı esirlerine işkence yapar (başta Tanburacı olmak üzere).
Hatırda kalan iki olayı GS’nin yıllar evvel şampiyon olduktan sonra taraftarların sahaya bir tabut indirmesi ve üzerinde « Çavuşoğlu Ömer, Cim Bom seni böyle gÖmer. » yazması ve daha sonraları « Bebeğim » yazılı GS bayrağına yumruk geçirmesi. Kim ne derse desin, o bir fenomen ve reyting canavarı. Fakat son yıllarda eski formundan uzakta bir çizgi çiziyor.)
mehmet34 14.09.2005, 17:31 BİR İNSANI LAYIK OLMADIĞI YERE KOYMAK ZULÜMDÜR
BUNLARDAN BİRİ DE ÇAVUŞOĞLU
SEN ŞİMDİ ÇATLA SEN ŞİMDİ PATLA SİVASSPOR VE HAKKI BİR NUMARA
SENİ SEVİYORUZ HAKKI
Gardaslar bir sivasspor.com uyesi olarak CNN Turk u protosto eden bir mail gonderdim, tum uyelerin de yapmasini rica ederim.
Birlik olmak boyle gerekli zamanlarda olur, lutfen. Eger kendi oyuncumuza biz sahip cikmazsak, diger pusuda yatan adi insanlarda cesaret alir.
Ne kadar cok protosto edersek, o kadar ciddiye aliniriz.
HER BIR SIVAS'LI BENIM OZ AKRABAMDIR
ÖMER ÇAVUŞOĞLU GÜNDEME OTURMAK İÇİN BÖLE AÇIKLAMA YAPTI..ÖMER EFENDİ SİVASSPOR'U VE FUTBOLCUSUNU AĞZINA ALIRKEN BESMELE ÇEK YOKSA SANA SİVAS'TA KELİME-İ ŞAHADET OKUTURUZ..YAPARIZ...
gelmeye ..ötü varsa
mutlaka mahkemeye verılmelı ve alınan tazmınatıda hayvan severler dernegıne bagıslamalı o eşşek adamın parası anca oraya yarar bence...
Gardas niye hayvan severler dernegine veriyorsun. O zaten esek, para yine ona gider. Sen ona bir dansoz elbisesi gonder cavusogluna daha yakisir.
serserilerin_prensi 14.09.2005, 17:59 ÇEKEMİYORLARRRRRRRRRRRRRRRRRRR RRRRRRRRRRRR
Bu çanak yalayıcı Fenerli (camiasında da sevilmeyen adam) geri zekalı (Hakkının ithamını iade ediyorum) gitsin kendi takımını eleştirsin. Bakalım Hakkı Fener maçında kafayla ....... zaman onun IQ' su bunu idrak edebilecekmi... Hakkı baba umarım sesimi duyarsın. Allah aşkına Şu Fener maçında bir gol at ve çıkar şu formanı birde Çavuşoğlu için salla. Haa unutmadan Çavuşoğlu inşallah Sivas a gelirde gece vakti şööle bir ÇAVUŞBAŞInda gezer. Bakalım o zaman Hakkının gazabı nasıl çıkıyormuş bir görür. Hadi Hakkı oyna bizleri utandırma
champions58 24.09.2005, 16:27 O kadar futbol programı var. Ama adam gibi futboldan anlayan yok. O adama futbol yorumcusu diyenler utansın.. HAKKI konusunu bırakın adam her konuda eksik. Öylelerini tv ye çıkartıyolarda benim gibi muhteşem yorumlar yapan bi insanı çıkarmıyolar. HAKKI BABA salla sen onları....
erhan5834 24.09.2005, 16:29 Dün akşam maçtan sonra Cnn deki futbol mania programını izliyodum.Hakkının Yaşadığı o şansız pozisyonun yorumlarında Kendilerini futboldan anlayan kişiler olarak tanıtan ve tanıtılmaya çalışılan Ömer Çavuşoğlu isimli insanlıktan nasibini almamış Bir YAZAR Sivassporumuzun kaptanlarından Hakkıya 70 milyon insana baka baka Gerizekalı tabirini kullanmıştır.İnsanlanlıktan nasibini almamış bu Ömer'e şunu sormak isterim:
SİVASSPORUN VE KAPTANIN BAŞARISI HAZMEDİLEMİYO ÇEKEMEYENLER UTANSIN
Blackkite 24.09.2005, 17:49 kaale almaya gelmez !! hakkı futboluyla cevabını veriyor zaten bizden önce !!
|