Bilmiyorum
23.08.2005, 10:52
Haftayı Samsun deplasmanından alınan üç puanla kapayan Sivasspor bugün Manisa hazırlıklarına başlayacak. Samsunspor deplasmanın ardından önceki gün ilimize dönen Sivasspor, iki günlik iznin ardından bugün Manisaspor maçı hazırlıklarına baþlayacak.
Kendi tesislerinde yapacağı çift idmanla Manisasspor maçının startını verecek olan Sivasspor çalıþmalarını günlük yapacağı çift idmanla sürdürecek. Cuma gününe kadar ilimizde çalıþmaları sürdürecek olan takımımız, Manisa maçını İstanbul Olimpiyat Stadyumunda oynayacağı için uçakla İstanbua hareket edecek.
Bilmiyorum
23.08.2005, 11:20
VALLA İSTANBUL SİVASSPORUN EVİ GİBİ İNŞALLAH 50.000 dolucak
Seyirci rekoru kıracağımızı düşünüyorum.
bu maçta rekor kıramazsak zaten diğer maçlarda imkansız olur... fırsatı iyi kullanalım :)
mehmet34
23.08.2005, 12:27
Yiğido Olan Maça Gelir
Iinşallah 50 Bini Toplayacağiz
Bilmiyorum
24.08.2005, 11:13
Haftayı Samsun deplasmanından alınan üç puanla kapayan Sivasspor bugün Manisa hazırlıklarına başlayacak. Samsunspor deplasmanın ardından önceki gün ilimize dönen Sivasspor, iki günlik iznin ardından bugün Manisaspor maçı hazırlıklarına baþlayacak.
Kendi tesislerinde yapacağı çift idmanla Manisasspor maçının startını verecek olan Sivasspor çalıþmalarını günlük yapacağı çift idmanla sürdürecek. Cuma gününe kadar ilimizde çalıþmaları sürdürecek olan takımımız, Manisa maçını İstanbul Olimpiyat Stadyumunda oynayacağı için uçakla İstanbua hareket edecek.
Manisaspor Hazırlıkları...
Sivasspor, Manisaspor maçı hazırlıklarına başladı. Lorant'ın katılmadığı idmanda futbolcuların neşesi göze çarpti. İstanbul Olimpiyat Stadı'nda yapılacak maçın hazırlıklarına kulübün sosyal tesislerinde günde çift idmanla başlayan idmana, özel bir işi nedeniyle Almanya'da olduğu öğrenilen Werner Lorant katılmadı. Lorant'ın verdiği program doğrultusunda yardımcı antrenörler gözetiminde çalışan futbolcuların oldukça neşeli oldukları gözlendi.
Omzundaki sakatlığı devam eden Gökhan Bozkaya ile hafif sakatlığı bulunan Cem Karaca'nın takımdan ayrı çalıştığı antrenmanda, diğer futbolcular ısınma hareketleri, koşu ve çift kale maç yaptı.
GeCeVeMaVi58pRf
25.08.2005, 15:38
bence istanbulda hava guzel olursa 50 bini geceriz tüm türkiye taraftar görmeli...