Orijinalini görmek için tıklayınız : HALUK ULUSOY KAZANDI

CAGLAYAN
19.01.2006, 14:28
http://www.gencturkhaber.com/images/174206.jpg

Türkiye Futbol Federasyonu'nun yeni başkanı Haluk Ulusoy oldu.

Ulusoy, Ankara'da toplanan TFF Olağanüstü Genel Kurulu'nda 223 delegeden 109'unun oyunu alırken, Ayhan Bermek 102 oy aldı.

İkinci kez Türkiye Futbol Federasyonu'nun başkanı olan Ulusoy'un yönetim kurulu asil üyeleri şu isimlerden oluşuyor: Affan Keçeci, N.Kemal Ünsal, Kemal Kapulluoğlu, Galip Asal, Metehan Bektaş, Mustafa Urhan, İbrahim Usta, Rafet Kırgız, Süheyl Önen, Turan Özen, Cihangir Önger, Tahir Kıran, Erdal Batmaz, Ender Alkoçlar.

Yönetim kurulu yedek üyeleri ise şöyle: Eyüphan Eyüpoğlu, Şenol Ayvaz, Yılmaz Gökdel, Emrah Hattat, Mustafa Yazıcı, Celal Kolatoğlu, Bülent Nuri Yazıcıoğlu, Salim Türker, Halil Ünal, Kadir Seyrek, Serhan Ademhan, Ayhan Barışıcı, Hamza Tozkoparan, Ercüment Aydın

Kaptan-58
19.01.2006, 14:32
İNŞALLAH TÜRK FUTBOLU İÇİN HAYIRLISI OLUR...

eren1
19.01.2006, 14:32
çok ama çok kötü oldu yakın gelecekte tekrar bir federasyon seçimi olması kaçınılmaz gibime geliyor

bugrakova
19.01.2006, 14:34
herkese hayırlı olsun öncelikle sivasspor a

serrkann58
19.01.2006, 14:38
HAYIRLI OLSUN BAŞTA SİVASSPORA SONRA TÜRK SPORUNA.....

casus84
19.01.2006, 14:44
hadi hayırlısı.zaten benim adayım ulusoydu kazanması iyi oldu

alimuharrem58
19.01.2006, 14:52
ADIL YONETSINDE AMA BAKANIN BIR ACIKLAMASI VARDI BAKALIM NE OLACAK DURUMLAR

GuNaY
19.01.2006, 15:04
Hayırlısı olsun....
Umarım aynı başarıları Türk futbolu yine yaşar....

SEMİH-58
19.01.2006, 15:11
TÜH KÖTÜ OLDU İŞTE BU

eren1
19.01.2006, 15:52
MEHMET ALİ YILMAZ fun club

alimuharrem58
19.01.2006, 16:06
BAKANIN ACIKLAMASINA GORE YETKISINI KULLANRAK OLAGANÜSTÜ GENEL KURUL ALACAGINI BILDIRDI.

Etem-Murat
19.01.2006, 16:08
hayırlısı olsun ne diyelim bekliyelim görelim

ReDYiGiDo
19.01.2006, 16:32
SİVASIMIZI İLK VE TEK ZİYARET EDEN FEDERASYON BAŞKANI SAYIN ULUSOY İNŞALLAH SİVASSPORUMUZUN ŞAMPİYONLUĞUNA VE BÜYÜK BAŞARILARINA DA ŞAHİT OLUR.. TÜRK FUTBOLUNA HAYIRLI UĞURLU OLSUN... İNŞALLAH HEM TÜRK FUTBOLU HEMDE SİVASSPORUMUZ İÇİN HAYIRLI OLUR...

SivasSpor.Com
19.01.2006, 16:38
Türkiye Futbol Federasyonu Olağanüstü Genel Kurulu'nda Başkanlık için yapılan seçimi Haluk Ulusoy kazandı. Ayhan Bermek 102 oy alırken, Haluk Ulusoy 109 oy alarak başkanlık yarışında ipi göğüsledi.
Son sandığın açılmasına kadar salonda sessizlik hakimken, bu sandığın açılmasıyla durumun netleşmesi, Ulusoy taraftarlarını sevince boğdu. Haluk Ulusoy, omuzlara alındı.

TABAN BİRLİKLERİ KAZANDIRDI

Genel kurulda başkanlık için yarışan iki adaydan Haluk Ulusoy, 211 geçerli oydan 109'unu, Ayhan Bermek ise 102'sini alırken, seçim sonucu taban birliklerinin oy kullandığı 6. sandığın açılmasından sonra Ulusoy lehine döndü.
Aralarında Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş ve Trabzonspor'un bulunduğu Birinci Süper Lig kulüplerinin oy kullandığı 1. sandıkta 48 delege oy kullanırken, Ayhan Bermek'e 28, Haluk Ulusoy'a 20 oy çıktı. Diğer süper lig kulüplerinin yer aldığı ve 40 delegenin oy kullandığı 2. sandıkta da Bermek 23, Ulusoy 16 oy aldı. Eski federasyon başkanlarının oy kullandığı 3. sandıktaki 36 oydan, 13'ünü Bermek, 22'sini Ulusoy kazandı. İkinci ve Üçüncü Lig kulüp delegelerinin oy kullandığı 4. sandıkta Bermek'e 17, Ulusoy'a 11 oy çıktı. Yine İkinci ve Üçüncü Lig delegelerinin yer aldığı 5. sandıkta bu kez Ulusoy 19-14 üstünlük sağladı. Son sandık açılmadan önce Ayhan Bermek, sayılan oylardan 95'ini alırken, Ulusoy'a 88 oy çıkmıştı. Fakat taban birliklerinin belirlediği 28 delegenin oy kullandığı 6. ve son sandıkta Haluk Ulusoy, Ayhan Bermek'e 21-7 gibi büyük bir fark atınca, seçimden 109-102'lik üstünlükle federasyon başkanı olarak çıkmayı başardı.

HÜKÜMET MÜDAHALESİ İŞE YARAMADI

Spordan Sorumlu Devlet Bakanı Mehmet Ali Şahin'in Ulusoy ile ilgili açıklamalarının ardından, Bermek'in kazanması beklenirken, bu sürpriz sayılabilecek sonuç 'siyasi baskıya karşı, demokrasi kazandı' yorumlarına neden oldu.
Kulislerde Bakan Şahin'in kongredeki konuşmasının seçimlerin kaderi üzerinde etkili olacağı konuşuluyordu. Şahin'in Ulusoy aleyhine sert mesajlar vereceği ve tepki oyları ile Ulusoy'un yararlı çıkacağı iddia ediliyordu. Ancak Bakan Şahin beklenilenin aksine sakin bir konuşma yapmayı seçti.

ULUSOY'UN LİSTESİ

Haluk Ulusoy’un yönetim kurulu asil üyeleri şu isimlerden oluşuyor:
Affan Keçeci, N.Kemal Ünsal, Kemal Kapulluoğlu, Galip Asal, Metehan Bektaş, Mustafa Urhan, İbrahim Usta, Rafet Kırgız, Süheyl Önen, Turan Özen, Cihangir Önger, Tahir Kıran, Erdal Batmaz, Ender Alkoçlar.

Yönetim kurulu yedek üyeleri ise şöyle:
Eyüphan Eyüpoğlu, Şenol Ayvaz, Yılmaz Gökdel, Emrah Hattat, Mustafa Yazıcı, Celal Kolatoğlu, Bülent Nuri Yazıcıoğlu, Salim Türker, Halil Ünal, Kadir Seyrek, Serhan Ademhan, Ayhan Barışıcı, Hamza Tozkoparan, Ercüment Aydın.

BERMEK: FİKİRLERİM YENİLMEDİ

Futbol Federasyonu Olağanüstü Genel Kurulu’nda, başkanlık seçiminden 7 oy farkla yenik ayrılan Ayhan Bermek, "Sandıktan çıkan sonuç, fikirlerimin yenildiği anlamı taşımaz" dedi.
Seçim sonuçlarının Divan Başkanı Celal Doğan tarafından açıklanmasının ardından, kendisini destekleyenlere sarılarak teşekkür eden Bermek, "Fikirlerimi bu kadar anlatıp, bu kadar müdafaa edebildim. Genel kurul delegelerinin sandıktan çıkan kararları sonrasında fikirlerimin yenildiği anlamı taşımadığı düşüncesindeyim" şeklinde konuştu.
Genel Kurul’daki konuşmasında, Türk futbolu adına kaos olmadığını tüm içtenliğiyle söylediğini ifade eden Ayhan Bermek, "Görüldüğü gibi seçimin sonunda yine kaos ortamı yaşanmadı. Bunun daha önce de şimdi de olmayacağını söylemiştim. Sonuç olarak sandıktan Haluk Ulusoy bey çıktı" diyerek sözlerini tamamladı.

ÇAKAR OY KULLANMADI

Eski hakemlerden Ahmet Çakar, Futbol Federasyonu Olağanüstü Genel Kurulu'nu protesto ederek oy kullanmayacağını açıkladı.
Ahmet Çakar, 5 senedir eleştirdiği Haluk Ulusoy'a oy veremeyeceğini ve bunu kendisinin yüzüne karşı da söylediğini belirterek, "Ayhan Bermek'in listesinde Levent Bıçakcı'nın listesinde yer alan 7 isim bulunuyor. O zaman değişiklik nerede? Levent Bıçakcı'nın günahı şişman olması mıydı?" diye konuştu.

MALATYASPOR 2. BAŞKANI: ÖNEMLİ OLAN FUTBOLUN KAZANMASI

Başkan adayı Ayhan Bermek'in yönetim kurulu listesinde yer alan Malatyaspor Kulübü İkinci Başkanı İlhan Kavuk, "Başkanlığı kimin kazandığı önemli değil, önemli olan Türk futbolunun kazanmasıdır" dedi.
İlhan Kavuk, Türk futboluna en iyi şekilde hizmet vermek istediğini, bunun için Ayhan Bermek'in listesinde yer aldığını dile getirerek, "Olağanüstü Genel Kurul'da başkanlığı kimin kazandığı önemli değil, önemli olan Türk futbolunun kazanmasıdır" diye konuştu.
Öte yandan Ayhan Bermek'in listesinde yer alacağı belirtilen Kulüp Başkanı Hikmet Tanrıverdi'nin son anda çekilerek yerine İlhan Kavuk'u gösterdiği ifade edildi.

revenge58
19.01.2006, 16:45
ayvayi yedik ULUSOY karadeniz lobisi yapiyor!!sivas daha basarili olmasi cok zor.zaten ulusoy un ilk isi trabzonspor u toparlamak olur gorursunuz trabzon ya 3 yad a 4. olur bu sene

yusuf_07
19.01.2006, 16:54
VALLA İYİ OLDU DİYEMİCEM KEŞKE AYHAN BERMEK KAZANSAYDI....

GrP_GARDAŞLAR
19.01.2006, 17:20
NE DİYELİM HAYIRLI OLUR İNŞALLAH.. TÜRK FUTBOLUNU DAHA İYİ YERLERDE GÖRMEK NASİP OLUR İNŞALLAH.....>>><<<

58svs58
19.01.2006, 17:27
bakalım sayın bakan istifa edecekmi. sivasspor içinde gs içinde hayırlı oldu türk futbolu kazandı. ben ayrıca başka bir konuya değinecem. sayın sivaslılar 4 büyüklerle sivasspor maçlarında yine sivassporu destekleyin. başka sivas sivasında sivastan başka dostu yok. sivasspor forması giyip trübünde fenere, galatasaraya, beşktaşa. ve diğerlerine destek veren sivaslıları allah kahretsin.
EN BÜYÜK SİVAS SONRADA DİĞERLERİ.

58svs58
19.01.2006, 17:32
YOZGATTA KAZA YAPAN BBP MENSUPLARINA GEÇMİŞ OLSUN RAHMETLİ OLAN SAYIN İL BAŞKAN YARDIMCIMIZA ALLAHTAN RAHMET VE AYNI KAZADA YARALANAN DEĞERLİ GENEL BAŞKANIMIZ SAYI MUHSİN YAZICIOĞLU NUN AGABEYİNE ALLAHTAN ŞİFA DİLİYORUM. BAŞIMIZ SAOLSUN

SaRiKaN58
19.01.2006, 17:54
bak bu cok iyi olmus

karacaören34-58
19.01.2006, 18:20
TAMİN ETTİĞİM GİBİ HALUK ULUSOY SEÇİLDİ ONA GÜVENİMİZ SONSUZDUR ÇÜNKÜ ONUN BAŞKANLIK DÖNEMİNDE ÇOK BAŞARILARA İMZA ATTIK. :)

İNŞALLAH SİVASPOR İÇİNDE HAYIRLI OLUR VE ONUN DÖNEMİNDE DE BAŞARILARA İMZA ATARIZ.
HAYIRLI UĞURLU OLSUN TÜM KALBİMLE BAŞARILAR DİLERİM...

58svs58
19.01.2006, 18:26
burada takip etmek istedim ama olmadı bizim kiler hangisini destekledi acaba. bir arkadaşımız haluk ulusoy kazandı karadeniz lobisi yapar diyor. sanki ayhan bermek sivaslımı oda rizeli.

sinan58_34
19.01.2006, 18:33
HAYIRLISI OLSUN INSALLAH YERINDE VE DOGRU KARARLAR ALINIR

abircan
19.01.2006, 18:45
bu secim falan degil sezon bitmeden kazan kaldırılır tekrar, karadeniz lobisi bal gibide calıstı, hükümetin yaptığıda akıl alacak is değil herseye burnunu sokmak doğru değil, hani nerde kaldı futbolun özerkliği, bu secim bos secim baslamadan ne zaman sonlanacağı tartısılmaya baslandı, hayırlı olsun diyemeyeceğim

1967_DERNEK_10UR
19.01.2006, 19:00
DEDİKLERİMİZ ÇIKTI HALUK ULUSOY 7 OY FAKLA KAZANDI..DENENMİŞLERİ DENEDİK DE N'OLDU

DJMuRaT
19.01.2006, 19:01
Hayırlı olsun...Sİvassporun hakkını yemeyecek bi yönetim olur inş....

1967_DERNEK_MUSTAFA
19.01.2006, 19:09
hayırlı uğurlu olsun inşallah bizim takımla öbür yönetim gibi uğraşmazlar

ALMA SİVASLININ AHINI ÇIKAR AHESTE AHESTE

1967_CLUB_ÖZGÜR
19.01.2006, 19:09
HAYIRLI OLSUN...

MERİÇ
19.01.2006, 19:39
kötü oldu bu zaten bakan yeniden kurul toplucak gibi....

hagi
19.01.2006, 19:55
Bazilari kötü oldu diyorlar ama nedenini anliyamiyorum???
Simdiye kadar nerdeyse her maçda Hakem hatalari Ceza lar falan vardi, bazi cezalar kaldirildi bazi cezalar kaldi (Sivasspor-Konyaspor maçi)...
Haluk Ulusoyla türk futbolu yine uyanacak bence...ve yavas yavas yine büyük islere imza atmayi basaracak...
Sonuçta TÜRK futbolu kazanacak INSALLAH...

DJMuRaT
19.01.2006, 19:57
Bence asıl film şimdi kopacak...Bakan resmen Ulusoyu istemediğini açıkladı....N'olcak şimdi ?Bakan niye karıştı ki onuda anlamaık...özerklikten felan bahsediliyodu bi de...

CAGLAYAN
19.01.2006, 20:08
AKP: 0
ULUSOY: 1

http://www.maraton.com.tr/qHUsMbuK28cYW/images/news_images/5160_1_060119165358.jpg

ŞAHİN: GENEL KURULU YENİDEN TOPLAYACAĞIM!..

Ulusoy’un Federasyon Başkanlığı’na karşı olan Mehmet Ali Şahin, oylamadan yarım saat sonra şok bir çıkış yaptı: ”Teftiş kurulundan rapor alıp olağanüstü kongreyi tekrar toplayacağım”

Futbol Federasyonu seçimleri öncesinde Ulusoy’un başkan adaylığına karşı çıkan ve seçilmemesi için mücadele eden Spordan Sorumlu Devlet Bakan Mehmet Ali Şahin, oylamadan sonra şok bir çıkış yaptı ve, "Başbakanlık Teftiş Kurulu’ndan mütalaa isteyeceğim, görevden alamaya yetkim yok ama federasyon seçimi için genel kurulu yeniden toplayacağım" dedi.
Başbakan Yardımcısı Şahin federasyon başkanlığı seçimlerinde sonra TBMM’de yaptığı konuşmada şunları söyledi: "Cumhuriyet savcılıkları federasyonu uygulamaları ile zarara uğrattığı bir kişinin aklanmadan aday olmamasını istedim. Bu hususun eleştiri değil takdir edilecek bir davranış olduğu kanaatindeyim. İstifa edecek misin diyorlar. Elimde bulunan imkanları kendi şirketlerime aktarmadım ki istifa edeyim. Elimdeki imkanları yönetim kuruluna yönlendirmedim ki istifa edeyim. Ben temiz spor adına davranışta bulundum asla da pişman değilim. Ben müfettiş raporuna dayanarak aday olma dediğim için eleştiriliyorum.
Yasanın bana yetkiye verdiği dayanarak başbakanlık teftiş kurulundan mütalaa isteyeceğim, görevde kalmasında sakınca vardır diye mütalaa geldiğinde görevden alma yetkim yok ancak genel kurulu olağanüstü kongreye davet edeceğim. Bunu temiz toplum adına yapmak zorundayım. O nedenle asla pişman değilim. Yapılmsı gerekenleri yaptığıma inanıyorum. "
Aklanmadan aday olma demesini eleştiren CHP’li Berhan Şimşek’e ateş püskürdü. Şimşek’in istifa edecek misiniz sözleri Şahin’i kızdırdı. Şahin, olağanüstü genel kurulu toplama kararı alacağını bir kez daha yineledi.
CHP’li Berhan Şimşek’in Meclis Genel Kurulu’da yaptığı açıklamalar üzerine kürsüye gelen Mehmet Ali Şahin, çok sert açıklamalar yaptı.
Şahin özetle, “Ben elimde buluna imkanları kendi şirketlerime aktırmadım ki istifa edeyim
Ben elimdeki imkanları kendi çıkarlarım için kullanmadım ki istifa edeyim
Ben federasyonun imkanlarını kulüplerin kasasına aktaramadım ki istifa edeyim
Bunu CHP’li arkadaşların böyle yorumlamasını çok yanlış buluyorum
.Bugünkü genel kurulda Haluk Ulusoy seçimi kazandı. Ancak ben Türkiye Futbol Federasyonu Kanunun 39’uncu maddeye göre bana verilen yetkiyi kullanarak olağanüstü genel kurulu toplama kararı alacağım. Gereği neyse sonuçlarına herkes katlanır.
Yapmam gerekeni yaptığımı düşünüyorum. Sayın Şimşek’in hakkımda yönelttiği suçlamaları kabul etmiyorum. Ben Sayın Şimşek’i yakından tanıyorum. Kendisi de benim söylediğim ve yaptığım şeylere yakın şeyler yapardı. Ancak şuan muhalefette olduğu için böyle konuşuyor.”

ŞAHİN’İN TELEFONU ÇALDI

Meclis Genel Kurulu’na hitap etmek için kürsüye gelen Bakan Şahin’in cep telefonunu kapatmayı unutunca bir kaza yaşadı. Bakan Şahin’in telefonu Genel Kurul’a konuştuğu sırada çaldı. Şahin, telefonunu kapatmayı unuttuğu için milletvekillerinden özür diledi.

CHP’DEN TEPKİ

Şahin’in Meclis’teki konuşmasına bazı CHP’li milletvekilleri tepki gösterdi. CHP’li Ali Topuz, sataşma olduğu gerekçesiyle söz istedi. Ancak Meclis Başkanvekili Sadık Yakut sataşma olmadığını savunarak bu isteği reddetti. Yakut, Topuz’un tepkileri devam edince Meclis tutanaklarını istemek zorunda kaldı.

CAGLAYAN
19.01.2006, 20:12
http://www.maraton.com.tr/qHUsMbuK28cYW/images/news_images/5172_1_060119170121.bmp

BERMEK SİTEM ETTİ!..

Ben müdafaa ettiğim fikirlerin bugüne kadar arkasında durdum. Bugün de müdafaa ettiğim, yarın da müdafaa edeceğim fikirlerin kaybedeceği inancında değilim. Bu mesajı vermek de bi görevdir. Adalet ve hukuk buram buram tribünlere gidecek. Şeffaf yönetimi getireceğim, kulüpçülüğü ve hemşehriciliği kaldırcağım dedi. Bu fikirler ölmez. Kampanyam boyunca en çok üniversite ve gençlerden destek buldum. Hiç kırıklığım yok. Bayrağı gençlere teslim ediyorum. Onlar bu işi götürecek. Bu bayrak kolay kolay yere düşmez..

"Dün burada kulislerde konuşulan sizin 20-30 oy farkla bu seçimi kazanacağınız yönündeydi" sorusuna Bermek’in yanıtı ise ilginç oldu:

Ben seçim kulisi veya manipilasyonları beceremiyorum. Ama fikirlerimi kaybettiğim inancında değilim... Görüyorsunuz arkamda kimse yok.. Ben Ayhan Bermek olarak buraya geldim, Ayhan Bermek olarak çıkıyorum..

Arif Coşkun
19.01.2006, 20:25
Bence siyasi iktidar anlaşılmaz bir müdahaleyle,işleri tersine çevirdi.Biz karışmayız dedi ama el altın dan Ayhan Bermek için çalışmalar yaptı,bu çok yalnıştı.Belki bu müdahale olmasaydı kazanma şansı olabilirdi.Bu kuruma kim olursa olsun asla müdahale etmemeli.Bağımsız kalmalı.Umarım bakan görevden alma gibi bir şeye girişmez,bu dahada çıkmaz bir duruma neden olur.O zaman seçime gitmeye ne gerek var hükümet istediği birini getirsin TFF nin başkanlığına oturtsun.Eğer görevde kalırsa Haluk Ulusoy'a başarılar.

asx
19.01.2006, 20:47
ULUSOY BASKANIMIZLA DÜNYA ÜCÜNCÜLÜĞÜ YASADIK ARTIK ŞİKE OLMAZ FENERDE FAZLADAN PUANLAR ALAMAZ SİVASSPORUMUZA HAYIRLI OLSUN

Etem-Murat
19.01.2006, 21:11
Bazilari kötü oldu diyorlar ama nedenini anliyamiyorum???
Simdiye kadar nerdeyse her maçda Hakem hatalari Ceza lar falan vardi, bazi cezalar kaldirildi bazi cezalar kaldi (Sivasspor-Konyaspor maçi)...
Haluk Ulusoyla türk futbolu yine uyanacak bence...ve yavas yavas yine büyük islere imza atmayi basaracak...
Sonuçta TÜRK futbolu kazanacak INSALLAH...
haklısın kardeş ne diyelim

catli_58
19.01.2006, 21:17
Ben de ULUSOY un kazanmasını istiyordum. Fakat göreceksiniz o adamı orada bırakmayacaklar. İndirecekler aşağı.

1967_DERNEK_TUĞRUL
19.01.2006, 22:02
İNSALLAH TURK FUTBOLUNA POZİTİF(+) OLARAK COK SEY KAZANDIRIR VE SİKENİNDE ÖNÜNE GECER İNSALLAH!!!!!!

rguler
19.01.2006, 22:17
sivasspor yönetimi de haluk ulusoyu destekliyordu istediğimiz biri geldi
inşallah başarılı olur.

SahIsmail
19.01.2006, 22:41
Anadolu takimlarinin faydasi icin olumlu bir baskan secildi derim.Simdiye kadar gelenler hep üc büyükleri desteklemedimi?

serhankaburcuk
19.01.2006, 23:02
Valla hayırlı oldu bilmiyorum ama Haluk ULUSOY döneminde Türk futbolu en parlak dönemlerini yaşadı....İnşallah yine o güzel günleri tekrar yaşatır...

erhan5834
19.01.2006, 23:08
türk futbolu adına hayırlı olur inşallah ...umarım çifte standart büyük kayırma küçük ezme ortadan kalkar pek sanmıyorum ama hayırlısı....

DJMuRaT
19.01.2006, 23:23
sİVASSPORUMZU KİMİ DESTEKLEDİ ACABA!!!!1

serhankaburcuk
19.01.2006, 23:26
sİVASSPORUMZU KİMİ DESTEKLEDİ ACABA!!!!1

Basına yansıyan 5 oyun 3 ü Haluk ULUSOY a 2 si ise Ayhan BERMEK E İDİ...Herhalde öyle olmuştur...

erhan5834
19.01.2006, 23:46
Basına yansıyan 5 oyun 3 ü Haluk ULUSOY a 2 si ise Ayhan BERMEK E İDİ...Herhalde öyle olmuştur...
heralde reis ama futbol için hayırlısı .... türk futbolu kazansın...

serhankaburcuk
19.01.2006, 23:48
heralde reis ama futbol için hayırlısı .... türk futbolu kazansın...

Haluk ULUSOY un Türk futbolu için yaptığı çok başarılı işler var....Türk futbolu onun başkanlığı döneminde altın çagını yaşadı...İnşallah o günleri tekrar yaşarız....

1967_DERNEK_TUĞRUL
20.01.2006, 00:27
Haluk ULUSOY un Türk futbolu için yaptığı çok başarılı işler var....Türk futbolu onun başkanlığı döneminde altın çagını yaşadı...İnşallah o günleri tekrar yaşarız....

insallah en cok da hakemlerin takımına göre mumameleyi kaldırır USTA!!!!!

Serd@r
20.01.2006, 02:16
Mecnun Başkanının bu konuyla ilgili dünki yazısında belirttiği gibi SİVASSPORu ziyaret eden tek federasyon başkanı Haluk Ulusoymuş,birdefa Levent Bıçakçı federasyonundan ve onun yönetim kurulundan daha kötü olamaz zaten Mecnun Başkanda eski federasyondan birtek kişiyi listesinde gördüğüme oy vermem diyordu Haluk Beyin listesindede eski federasyondan kimse yoktu.
Öncelikle SİVASSPORuma ve Türk futbol camiasına hayırlı olsun diyorum.

gercek58li
20.01.2006, 02:23

INSALLAH GARDAS
BENCEDE EN IYISI YINE ULUSOYDU!

ademgoze
20.01.2006, 11:50
ikinciligdeyken iyi hatırlamıyorum ulusoyu ama olsun karadeniz takımlarını tutmuşlardı ama şimdi süperliğdeyiz hakkımızı yiyemezler...

burak_baykal
20.01.2006, 13:12
TÜRKİYE FUTBOL FEDERASYONU BAŞKANLIĞI SEÇİMİNİ SAYIN HALUK ULUSOY KAZANMIŞTIR.TFF ESKİ BAŞKANI LEVENT BIÇAKCININ BU ZAMAN KADAR BANA GÖRE TAKIMLARA KARŞI İYİ BİR ÇALIŞMA YAPMADIĞI VE TÜM TAKIMLARINDA TEPKİSİNİ ALDIĞI İÇİN BU YÜZDENDE GÖREVDEN ÇIKMASI BANA GÖRE İYİ OLMUŞTUR.İNŞALLAH LEVENT BIÇAKCININ DÖNEMİNDE YAŞADIĞIMIZ ŞİKELERİ,KARŞI TAVIRLARI,CEZALARI İNŞALLAH SAYIN HALUK ULUSOY ZAMANINDA ALMAYIZ VE SAYIN HALUK ULUSOY,A TÜRKİYE FUTBOL FEDERASYON BAŞKANLIĞINDA BAŞARILAR DİLERİM.........

yerliturkuaz
20.01.2006, 13:17
hayirlisi olur turk futbolu icin yeniden futbolun zirvesine cikmamiz sart

casus84
20.01.2006, 14:18
ulusoy'a şimdiden kolay gelsin.mehmet ali şahin önünü kesecek gibi

twity_58
20.01.2006, 14:55
bence pek iyi olmadı ama neyse insallah gecmıste olanlar bır daha olmaz da turk futbolu bu hallere düsmezz:rolleyes: :rolleyes:

DeLi YuReK 58
20.01.2006, 15:14
helal olsun
vatana millete hayirli ugurlu olsun

alimuharrem58
20.01.2006, 15:15
BAKANIN ACIKLAMASI VAR DAHA KESIN DEGIL AMA BAKAN BENCE BIR SEY YAPAMAZ

serhankaburcuk
20.01.2006, 15:44
Şuanda Türk Futbolunu en iyi bilen kişilerden birisi Haluk ULUSOY dur...Ben En çok Kayseri kökenli olan Levent BIÇAKCI nın görevi bırakmasına seviniyorum...Başkanımızında daha önce açıkladıgı gibi Haluk ULUSOY Sivasspor ile ilişkileri iyi olan bir başkan...Ve öylede devam edeceğini düşünüyorum....Ama buna hükümet müsade edecek mi oda ayrı bir soru işareti...Çünkü Haluk ULUSOY un göreve gelmesini hükümet istemiyordu...Şuanda Haluk ULUSOY Hükümete karşı 1-0 öne geçti...Bundan sonra hükümetin Ulusoy yönetimine karşı neler yapar bekleyip görmek lazım....

SivasLady
20.01.2006, 16:33
zarali görsün diye :D

burak_baykal
20.01.2006, 17:01
TFF BAŞKANLIĞI SEÇİMİNDE ADAY OLARAK BAŞKANLIĞA SEÇİLEN HALUK ULUSOY DÖNEMİNDE SİVASSPORU DÜŞÜNÜYORUM.ACABA SİVASSPOR ESKİ TFF BAŞKANI LEVENT BIÇAKCI ZAMANINDA GÖRDÜĞÜ KÖTÜ ZAMANLARI,ŞİKELERİ VE CEZALARI YENİ YÖNETİMDE GÖRECEK Mİ? BENCE İKİNCİ YARI HALUK ULUSOYLA BERABER YENİ DÖNEM YAŞAYACAK İNŞALLAH BU DÖNEM HİÇ BİR ZAMAN NE MAÇ CEZALARI NEDE DEĞİŞİK YAŞADIĞIMIZI TEKRAR YAŞAMAYIZ.YİĞİDOLAR SİVASSPORA MALATYA KARŞISINDA BAŞARILAR DİLERİM...............

CK58
20.01.2006, 17:44
Benim kanaatim Haluk ULUSOY, Levent BIÇAKCI Döneminden daha iyi olacaktır biçakçı döneminde her türle dümenler döndü sadece bir kaç takim kollandı.
Haluk ULUSOY kendi hakkiyla kazanda Ayhan BERMEK kazansaydı tarafsız alacağına pek itamat etmezdim Levent BIÇAKCI gibi bazi takimlarin güdümünde olacaktı..

serrkann58
20.01.2006, 18:25
Genelde gelen gideni aratır diye söylerler umarım bu sefer öyle olmaz çünkü türk futbolu aradı nedenmi çok açık

Milli takımımız HALUK ULUSOY döneminde dünya 3 oldu LEVENT BIÇAKÇI döneminde kupaya bile katılamadık

GELENİN GİDENİ ARATMAMASI DİLEGİMLE HEPİNİZE SEVGİLER SAYGILAR..