Orijinalini görmek için tıklayınız : YİĞİDO PROVA YAPTI
SivasSpor.Com 19.01.2006, 20:31 İkinci yarının ilk maçında deplasmanda Malatyaspor ile karşılaşacak olan Sivasspor hazırlıklarını aralıksız olarak sürdürüyor.
Antalya kampını tamamlayarak kendi tesislerinde Lig maçı hazırlıklarına başlayan Sivasspor takımı, taktik çalışmalarına ağırlık vermeye başladı.
Pazar günü deplasmanda Malatyaspor ile karşılaşacak olan Sivasspor takımı bu maçı için eksiklerini gözden geçirmek için dün yaptığı çalışmada Paf takımı ile hazırlık maçı yaptı.
Sivasspor sosyal tesislerinde yapılan hazırlık maçı üç devre alarak yapıldı.
Teknik direktör Werner Lorant’ın bütün futbolcularına şans verdiği maçta Malatyaspor karşısında sahaya süreceği kadronun arayışları içerisine girdiği gözlendi.
Sivasspor takımı Paf takımı ile yaptığı hazırlık maçını farklı bir skorla yenerken, Lig’e hazır bir görüntü çizdi. Sivasspor, Malatya maçı hazırlıklarını bugün yapacağı idmanla tamamlayacak
İkinci yarının ilk maçında deplasmanda Malatyaspor ile karşılaşacak olan Sivasspor hazırlıklarını aralıksız olarak sürdürüyor.
Antalya kampını tamamlayarak kendi tesislerinde Lig maçı hazırlıklarına başlayan Sivasspor takımı, taktik çalışmalarına ağırlık vermeye başladı.
Pazar günü deplasmanda Malatyaspor ile karşılaşacak olan Sivasspor takımı bu maçı için eksiklerini gözden geçirmek için dün yaptığı çalışmada Paf takımı ile hazırlık maçı yaptı.
Sivasspor sosyal tesislerinde yapılan hazırlık maçı üç devre alarak yapıldı.
Teknik direktör Werner Lorant’ın bütün futbolcularına şans verdiği maçta Malatyaspor karşısında sahaya süreceği kadronun arayışları içerisine girdiği gözlendi.
Sivasspor takımı Paf takımı ile yaptığı hazırlık maçını farklı bir skorla yenerken, Lig’e hazır bir görüntü çizdi. Sivasspor, Malatya maçı hazırlıklarını bugün yapacağı idmanla tamamlayacak
İnşallah Malatyayı da yenicez ve yolumuza dewam edicez..
capkin sivasli 19.01.2006, 20:36 yeneriz insallah su malatyasporu
fatih_5834 19.01.2006, 20:36 SON PROVALAR DA YAPILIYOR MALATYA BEKLE SIVAS GELIYOR YIGIDOLAR GELIYOOOOORRRR....!
alimuharrem58 19.01.2006, 20:37 HAYDİ HAYIRLISI
Arif Coşkun 19.01.2006, 20:38 İnşallah bu maçtan beklediğimiz sonucu alır döneriz.Başarılar takımımıza.
Etem-Murat 19.01.2006, 21:17 inşallah macta iyi bir sonuçla döneriz yoksa işimiz cok zor
1967_DERNEK_TUĞRUL 19.01.2006, 21:27 insallah dernek olarak takımımızın yanında malatyada olacağız
SİVASSPOR NERDE BİZLER ORADAYIZ
FARKIMIZ; ADIMIZ
1967 GENÇ SİVASSPORLU TARAFTARLAR DERNEGİYİZ
1967_DERNEK_10UR 19.01.2006, 22:31 HAZIRLIK MAÇLARINDA Kİ GÖRÜNTÜ İYİ OLMASA DA YİĞİDO LİGE HAZIR..MALATYA MAÇINDA GÖRÜLECEK..
NE YAĞMUR NE DOLU NE KAR BİRLİKTEN HEP KUVVET DOĞAR..SEVER GÖNÜLDEN SEVER BU ALEMDE 67 LER...
serhankaburcuk 19.01.2006, 22:35 İnşallah ilk maçımızdan galibiyetle ayrılırız...Lige nasıl başlarsak öyle devam eder...Bence muhtemel kadro şöyle olacak...
OĞUZ
HAKKI
SERGİO
HAYRETTİN
MURAT DUMAN
CEM KARACA
İBRAHİM AYDEMİR
CEM CAN
HAKAN BAYRAKTAR
ANDERSON
ATİLLA BİRLİK....
1967_DERNEK_MUSTAFA 19.01.2006, 22:42 EVET MALATYADAN PUAN ALARAK DÖNERSEK ÇOK KATMERLİ OLACAK
SahIsmail 19.01.2006, 22:45 Bu maci alacagiz baska yolu yok.Ya alacagiz ya alacagiz
erhan5834 19.01.2006, 22:50 hazırlık kampı nasıl geçti bilmiyorum ama umarım takım hazırdır yeni transferler takıma adepte olmuştur da ikinci yarı sivasspor keyif verir sivasa yakışan bi ikinci yarı olur başarılar...
serhankaburcuk 19.01.2006, 23:33 hazırlık kampı nasıl geçti bilmiyorum ama umarım takım hazırdır yeni transferler takıma adepte olmuştur da ikinci yarı sivasspor keyif verir sivasa yakışan bi ikinci yarı olur başarılar...
2.Yarı inşallah Sivasspor için hayırlı olur...
hasantuan 19.01.2006, 23:39 Ertuğrul, ''Sivasspor ile Bursaspor arasında ne gibi farklılıklar var'' yönündeki soruya, ''Bursaspor yıllarca büyük başarılara imza atmış köklü bir camia. Bu takımın formasını giymek beni çok heyecanlandırıyor'' yanıtını verdi. AA
Ertuğrul ayıp etmiş hem bi Sivaslı olarak. Adam Sivastan ve onun büyüklüğünden de bahseder.
( buraya yazdım çünkü konu çok zoruma gitti.)
serhankaburcuk 19.01.2006, 23:42 Ertuğrul, ''Sivasspor ile Bursaspor arasında ne gibi farklılıklar var'' yönündeki soruya, ''Bursaspor yıllarca büyük başarılara imza atmış köklü bir camia. Bu takımın formasını giymek beni çok heyecanlandırıyor'' yanıtını verdi. AA
Ertuğrul ayıp etmiş hem bi Sivaslı olarak. Adam Sivastan ve onun büyüklüğünden de bahseder.
Olabilir...Herkes gittiği takımı övebilir...Ama geldiği takımı kötülerse bu çok acı olur...Bunuda Ertuğrul yapmaz....
HakkıTİMUÇİN 20.01.2006, 10:48 Ertuğrul, ''Sivasspor ile Bursaspor arasında ne gibi farklılıklar var'' yönündeki soruya, ''Bursaspor yıllarca büyük başarılara imza atmış köklü bir camia. Bu takımın formasını giymek beni çok heyecanlandırıyor'' yanıtını verdi. AA
gardaş sivasspor hakkında kötü bişey dememişki ertuğrul...
serhanında dediği gibi yeni takımı hakkında olumlu konuşmuş, buda profosyonel bir futbolcu için gayet normal..
ertuğrul gerçek bir sivaslıdır..sivas hakkında olumsuz tek bir söz bile söyleyeceğini düşünmüyorum..
Etem-Murat 20.01.2006, 11:11 gardaş sivasspor hakkında kötü bişey dememişki ertuğrul...
serhanında dediği gibi yeni takımı hakkında olumlu konuşmuş, buda profosyonel bir futbolcu için gayet normal..
ertuğrul gerçek bir sivaslıdır..sivas hakkında olumsuz tek bir söz bile söyleyeceğini düşünmüyorum..
:rolleyes: kardaş haklısın ertuğrul sivaslı öp öz sivaslı yanlış bir kelime kullanmaz
kullansada zorundan kullanır
yerliturkuaz 20.01.2006, 11:30 ama yinede boyle bir soz soylememeliydi sivasin buyuklugundende bahsetmeliydi. mademki bursa koklu bir kulup niye ikinci ligde
twity_58 20.01.2006, 14:59 bu macı alıcaz baska yolu yokkk..!!!! ;)
GrP_GARDAŞLAR 20.01.2006, 15:33 MALATYA DEPLASMANI ÖLE KOLAY LOKMA GİBİ GÖRÜNMÜYO PUAN CEPTE DEİL AMA HAYIRLISI OLSUN PUANBİZİM OLSUN...........
>>>>>>>>>>>>>>>>>>ÖLÜMÜNE SİVAS<<<<<<<<<<<<<
serhankaburcuk 20.01.2006, 15:38 ama yinede boyle bir soz soylememeliydi sivasin buyuklugundende bahsetmeliydi. mademki bursa koklu bir kulup niye ikinci ligde
Gardas biz Ertuğrulun samimiyetine güveniyoruz...Eğer Ertugrulun yerinde bende olsam bende aynen gittiğim takımı överdim...Ama geldiğim takımıda kötülemezdim....Bursasporun şuanki durumu o kadar önemli değil...Önemli olan Ertuğrulun oraya transfer olmuş olması oradan ekmek yiyecek olması...
emirhan58 20.01.2006, 15:54 Ertuğrul, ''Sivasspor ile Bursaspor arasında ne gibi farklılıklar var'' yönündeki soruya, ''Bursaspor yıllarca büyük başarılara imza atmış köklü bir camia. Bu takımın formasını giymek beni çok heyecanlandırıyor'' yanıtını verdi. AA
Arkadaslar Ertugrul Sivasspor hakkinda menfi olarak her hangi bir kelime bahsetmemis ki. Kendisinin de zaten Sivassporun sampiyonlugunda cok buyuk emekleri var bunu unutmamak lazim. Yedek olarak beklemektense Bursapor gibi bir takimda oynamasi hem kendisi icin hem de Sivasspor icin hayirli olur. Kendisine basarilar diliyoruz...
serhankaburcuk 20.01.2006, 15:57 Arkadaslar Ertugrul Sivasspor hakkinda menfi olarak her hangi bir kelime bahsetmemis ki. Kendisinin de zaten Sivassporun sampiyonlugunda cok buyuk emekleri var bunu unutmamak lazim. Yedek olarak beklemektense Bursapor gibi bir takimda oynamasi hem kendisi icin hem de Sivasspor icin hayirli olur. Kendisine basarilar diliyoruz...
Kardes katılıyorum düşüncelerine....
gercek58li 21.01.2006, 03:17 insallah yigidolar ilk maclarini rahatlikla alip moral bulacaklar
baslangic iyi olursa öyle devam eder ins.
Tvde gostermedigi icin sivasin hicbir macini izleyemedim ama Sivasspor malatyayi deplasmanda yenicek!
RÜTBESİZ ASKER 22.01.2006, 09:11 Aslına bakarsan Malatya bize az gelir ilk yarı elimizden kaçmıştı şimdi yakalama zamanı haydi yiğidolar al rövanşı
Etem-Murat 22.01.2006, 10:47 Aslına bakarsan Malatya bize az gelir ilk yarı elimizden kaçmıştı şimdi yakalama zamanı haydi yiğidolar al rövanşı
bakalım şurda ne kaldı 3 saat var 3 saat sonra ağ göz kara göz belli olzcak
|