Orijinalini görmek için tıklayınız : ......... cüneyt çakır ............. manisalı futbolcular


Hasim
22.11.2004, 08:39
Bir maçta berabere kalabirlirsin yenilebilirsin buna çok üzülmem ancak dünkü gibi resmen puanların çalınırsa buna hem çok üzülürüm hem de çok kızarım. Bir işi yapıyorsan şerefinle ve namusunla yapacaksın ister futbolcu ol ister hakem ol. Şerefşizlik ve namussuzluğu her dürüst insan gibi bende sevmem sivaslılır da sevmez. İnşanllah bundan sonra maçlarımızı yönetecek hakemler ve oynayacağımız rakip takım futbolcuları şerefleriyle ve namuslarıyla maç yönetirler ve oyun oynarlar. Not :Vestelli taraftarlar gibi kendi anasına küfreden taraftarlarıda hiç sevmem ve sevmemiz gerekir.

DJMuRaT
22.11.2004, 14:36
evet futbolun siyasi işlere alet edildiğinide birkez daha görmüş olduk zaten bu olay hep oluyor geçen senede meclis başkanı bizim maçtaydı. birkaç sözümde vedata SiVasA GeLmEsiN!!!! :twisted:

serhankaburcuk
22.11.2004, 17:03
Arkadaslar moralinizi bozmayın sivasın ve sivassporun üzerine ne kadar oyun oynanırsa oynansın sivaslılar bunun üzerinden el birliğiyle kalkacaktır hiç kimsenin şüphesi olmasın yeterki biz birlik ve beraberliğimizi bırakmayalım...ARTIK YİĞİDOM UYAN ŞİMDİ BİRLİK VE BERABERLİK ZAMANI KAVGA DÖĞÜŞ ZAMANI DEĞİL...RAKİPLERİ YENME ZAMANI...

HERZAMAN HERYERE GİDER
NE YAĞMUR NE ÇAMUR DİNLER
ADAMI......
BU ALEMDE YENİÇERİLER..... :) :)