Orijinalini görmek için tıklayınız : SIVASSTORE
Can_Üstünel 28.03.2005, 16:57 varmı arkadaşlar sivasstore?madem kulübe destek olucaz ozaman başkan açsın sivasstore ilk sivasta zamanla türkiyenin talep gören yerlerine açılır.malumunuz storeler para amaçlı olmuyo çığu zaman reklam amaçlı oluyo ve reklamın iyisi kötüsü olmaz kulübün resmi arması altında belli bi adreste satılır bizde sahte ve taklit mal almaktan kurtuluruz haksızsam haksızsın diyin.yada ben bu konularda çok hayalciyim sevgilerimle.
Yigido58_NL 28.03.2005, 17:05 Basindan sonuna kadar haklisin gardas.Acilsin hemen 100 euroluk alisveris yapmazsam SIVAS li degilim.
Bu konuda herturlu destegi vermeye haziriz.
rainmanx 28.03.2005, 17:07 aslımda açmaları lazım bir store ama nerdeeeeeeeeeee
keşke açsalar çok iyi olur
dragon_58 28.03.2005, 17:15 bunu canı gönülden istiyoruz
korsan ürünlere para wermektense kendi takımımıza paramızı werelim
bunu canı gönülden istiyoruz
korsan ürünlere para wermektense kendi takımımıza paramızı werelim
çok haklısın kardeşim korsana verceğimize böyle bir şey açsınlar hem istediğimizi alsak hemde takımıza yardım yapsak iyi olmazmı
FatihSoner58 28.03.2005, 17:26 Gardas cok haklisin. Keske bir an once acsalar. Insallah bunlarda olacak...
cok büyük bir maddi kaynak aslinda
yönetim en kisa zamanda el atar buna !!!
Valla çok iyi olurdu, aynen Fenerium yada GS Store gibi.Hem çok gelir kaynagi olurdu ve korsan formaya son verilmis olurdu...
Yurtdisindada olsa çok iyi olurdu, belki de en çok kaynak yurtdisindan olurdu, çünkü gördügümüz gibi çok Sivasli kardesler var Avrupa ayni benim gibi ama Sivassporu sadece Internetten ve tabii ki TRT 1 den biliyoruz...
Ama arkadaslar bu isler konusarak olmuyor, yönetimde gelir kaynagini düsünmeli.
Sezon 2005/06, Sivas 99% 1Ligde ama taraftarin dogru düzgün bi formasi olmassa ne olacak?
VİCTORY BİZ BU İŞEDEMİ EL ATSAK... :lol: :lol: DİSTİRİBUTÖR FALAN OLALIM???
ATALIM ABİ.Bİ BU İŞ KALDI YAPMADIĞIMIZ BİZİM TİKANIN YANINA BUNUDA AÇALIM :lol: :lol:
ATALIM ABİ.Bİ BU İŞ KALDI YAPMADIĞIMIZ BİZİ TİKANIN YANINA BUNUDA AÇALIM :lol: :lol: biz baya yapacaz bisiler... waybe nerden nereye.. cekirdekçi krallıgından distribütorluge :lol:
EEEEEEEEEEEEEEEEEEE BU İŞLER BÖLE :lol:
İSTE SABRETTİK VE SONUNDA :lol: :lol: :lol:
KONUYA DÖNSEK İYİ OLACAK.HARBİDEN SİVASTA İLK ÖNCE SONRADA İSTANBUL VE ANKARA GİBİ BUYUK ŞEHİRLERDE YAWAS YAWAS AÇILMALI BENCE...
yaw saka maka bu iş için sartlar ne acaba??? bizde zamanda var ilgi alakada... biraz madden zorluk cekeriz ama onuda asarız zamanla???
KREDİ ALIRIZ.AMA GERİ ÖDEYEBİLİRMİYİZ BİLEMEM :lol: :lol:
MecnunOtyakmaz 05.04.2005, 12:56 arkadaşlar bildiğiniz gibi eski tüzüğümüz bu tip organizasyonlar için yeterli bir tüzük değildi yenilenen tüzüğümüzle önümüzdeki dönemde kulübümüze gelir sağlama amaçlı ürün satış alanları açacagız[resmi logolu] yönetim kurulumuz bütün ayrıntıları düşünüyor bu konuda müsterih olun
arkadaşlar bildiğiniz gibi eski tüzüğümüz bu tip organizasyonlar için yeterli bir tüzük değildi yenilenen tüzüğümüzle önümüzdeki dönemde kulübümüze gelir sağlama amaçlı ürün satış alanları açacagız[resmi logolu] yönetim kurulumuz bütün ayrıntıları düşünüyor bu konuda müsterih olun BAŞKANIM COK SAGOLUN... BİZE BU KONUDA SARTLARIDA BİLDİRİRSENİZ DAHA İYİ OLUR... MESELA GERCEKTEN YAPMAK İSTEYEN VE İMKANI OLAN ARKADASLARIMIZ OLABİLİRR... İLGİNİZ İÇİN TEKRAR TEŞEKKÜRLER :) :)
serrkann58 05.04.2005, 14:31 Başkanım çok güzel olur inşallah bu sene çıkıcaz 1 lige sonrasında istanbula 2 tane magaza avrupa ve anadolu yakasına süper olur.. Engüzel haberlerinizi bekliyoruz HERŞEY SİVASSPORUMUZ İÇİN....
İNADINA HEP DESTEK TAM DESTEK....
EMİNÇOLAK 05.04.2005, 15:37 BAŞKANIM İNŞALLAH BİRANÖNCE OLUR ŞUAN İSTANBULDA BÜYÜK BİR TALEP VAR BU TALEBİ KARŞILAMAK LAZIM KORSANLAR EL ETMADAN KULÜBÜMÜZ EL ETMASI LAZIM GERÇİ BİZ SİVASLI OLARAK KORSAN KULLANMAYIZ AMA YİNEDE BİRANÖNCE OLMASI LAZIM
türkçerap_yakup 05.04.2005, 16:28 süper olur ama ne kadar ilgi görürki bilmem...çünkü kampanyalar yapılıo sivasspora yardım için..ama gözlemlediğim kadarıyla çok az katılım oluo..
dragon_58 05.04.2005, 16:43 BAŞKANIM İNŞALLAH BİRANÖNCE OLUR ŞUAN İSTANBULDA BÜYÜK BİR TALEP VAR BU TALEBİ KARŞILAMAK LAZIM KORSANLAR EL ETMADAN KULÜBÜMÜZ EL ETMASI LAZIM GERÇİ BİZ SİVASLI OLARAK KORSAN KULLANMAYIZ AMA YİNEDE BİRANÖNCE OLMASI LAZIM
+1967
EMİNÇOLAK 05.04.2005, 17:35 KORSANA HAYIR
süper olur ama ne kadar ilgi görürki bilmem...çünkü kampanyalar yapılıo sivasspora yardım için..ama gözlemlediğim kadarıyla çok az katılım oluo..
walla gardaş ilgi yoğun olur bence
http://img146.exs.cx/img146/9756/imza.gif
SivasliErhan 05.04.2005, 18:40 Acilirsa gercekten cok iyi olur ama isim SIVASSTORE olmasin
Daha degisik ve ilginv bir isim olmali , taklit yapilmasin bence eger acilirsa.
WALLA AÇILACAĞI ZAMAN İSİM BULUNUR.YAZIN ABİ GÖRÜŞLERİNİZİ BELKİ Bİ TANESİ BEĞENİLİR WE KULLANILIR.NEDEN OLMASIN BURASI FİKİRLERİN SUNULACAĞI Bİ PLATFORMMM
BROTHERS58 06.04.2005, 03:02 arkadaşlar bildiğiniz gibi eski tüzüğümüz bu tip organizasyonlar için yeterli bir tüzük değildi yenilenen tüzüğümüzle önümüzdeki dönemde kulübümüze gelir sağlama amaçlı ürün satış alanları açacagız[resmi logolu] yönetim kurulumuz bütün ayrıntıları düşünüyor bu konuda müsterih olun
SAYIN BASKANIM BELKİ STORE SADECE SİVASTA ACILSADA OLUR,BİZDE TÜM TAKIMLARIN YAPTIGI GİBİ SİVASLININ OLDUGU SEHİRLERE MOBIL SERVİS LERLE ULASIRIZ!GERCEKTENDE GEREKLİ TANITIMLA BÜYÜK KAZANÇ SAGLANACAKTIR!
walla sivaslı olan herkes biseler alır eğer acılırsa
BROTHERS58 19.04.2005, 22:01 YÖNETİMDEN BİR RİCAMIZ VAR BU YILI KACIRMASINLAR HER EVE BİR SİVASSPOR ÜRÜNÜ GİRMELİ BU YIL.38 YIL SONRA SÜPER LİGE CIKARKEN BİR ANI OLMASI İÇİN FUTBOLLA İLGİLENMEYEN BİLE ALIR ÜRÜNLERDEN.BU YAZ BASLAMADAN EN AZINDAN HATIRA FORMASI FELAN SÜRSELER YETER(PANCU 1 NUMARA BENZERİ).
SAYIN BASKANIM UMARIM DUYARSIN İSTEKLERİMİZİ :!:
|