ugr8487
14.12.2005, 11:12
2 ligde fırtınalar yaratan ertuğrulun gonderılmesı yanlış sans verılmesı gerekıyo yasırden daha iyidir 2 ligde san s bulamayan yasır oynuyosa ertuğrulda oynar bu takımda ertuğrul sivaslı ve sahıp cıkalım
|
Orijinalini görmek için tıklayınız : ertuğrula sahıp cıkalım ugr8487 14.12.2005, 11:12 2 ligde fırtınalar yaratan ertuğrulun gonderılmesı yanlış sans verılmesı gerekıyo yasırden daha iyidir 2 ligde san s bulamayan yasır oynuyosa ertuğrulda oynar bu takımda ertuğrul sivaslı ve sahıp cıkalım CÜSSKB-Aynur 14.12.2005, 11:21 2 ligde fırtınalar yaratan ertuğrulun gonderılmesı yanlış sans verılmesı gerekıyo yasırden daha iyidir 2 ligde san s bulamayan yasır oynuyosa ertuğrulda oynar bu takımda ertuğrul sivaslı ve sahıp cıkalım Ertuğrul un gönderileceği kesinleşmedi bildiğim kadarıyla. Bencede Ertuğrul a şans verilmesi çok iyi olacak. Etem-Murat 14.12.2005, 11:30 2 ligde fırtınalar yaratan ertuğrulun gonderılmesı yanlış sans verılmesı gerekıyo yasırden daha iyidir 2 ligde san s bulamayan yasır oynuyosa ertuğrulda oynar bu takımda ertuğrul sivaslı ve sahıp cıkalım doğrus DOGRUSUN UGUR ERTURUL SİVAS SPORA COK EMEĞİ GECTİ BİR CIRPIDA SİLİNİP ATILACAK BİRİ DEĞİL LiS67_Uğur 14.12.2005, 11:30 fikret ünsalın yaptıgı bir acıklamada ertugrul bir yere gitmiyor sivassporda kalıyor dedi... Ama gecen sene takımın süper lige cıkmasında büyük bir payı olan ertugrul neden ilk 11de oynamıyor bu kafaları karıstırıyor... revenge58 14.12.2005, 11:56 SIVASSPOR SIVASLILARINDIR.KENDI OYUNCULARIMIZA DAHA SANS VERMELIYIZ... casus84 14.12.2005, 11:58 gerçektende yasirden daha iyi oynuyor.Ertuğrul yasirin yerin oynamalı maçlarda. se&en 14.12.2005, 12:15 sivassporun en iyi orta sahası kenarda oturuyor ve hoca orta sahada sıkıntımız var diyor elindeki adamı değerlendirme ondan sonra sıkıntı var de. ismail kartal hergün arıyor ve onu almak için çok çaba sarf ediyor bilginiz olsun ugr8487 14.12.2005, 19:40 2 LİGDE TAKIMI SIRTLAYAN OYUNCUYA SANS VERILMEDI ŞİMDİ GONDERILMEK İSTENIYOR ORTA SAHADA OYNAYACAK TOPCU BENCE YASIRDEN DAHA KALITELI OYUNCU 2 LİGDE YASIR KADROYA GIREMEZDİ TEPKIMIZI BELİRTELİM YIGIDOLAR ERTĞRULDAN DAHA İYİ YİĞİDO OLAMAZ KIMSE ofgurleyuk78 14.12.2005, 19:44 Ben gideceklerin içinde Ertugrulu görünce sasirdim. 2. ligde takimin yükünü çekenlerin basinda geliyordu. Hoca ile arasini düzeltmesi lazim. Giderse yazik olur. MERİÇ 14.12.2005, 19:50 ertuğrul da iyi yasir de ikiside gönderilmesin diycem ama birilerinin gitmesi sart.... BOSS_58 15.12.2005, 10:08 MAALESEF ERTUĞRUL YUVADAN UÇUYOR.İSTANBUL B.ŞEHİR'LE GÖRÜŞÜYOR BÜYÜK BİR İHTİMALLEDE GİDECEK. HAYRETTİN İÇİNDE İSTANBUL KULÜPLERİ PEŞİNDE ONU DA VERİN SİVASSPOR'DA SİVASLI FUTBOLCU KALMASIN. YÖNETİM DOĞRU İŞLER YAPTIĞINDA HEP ALKIŞLADIK AMA MAALESEF BEŞ HAFTADIR GALİP GELEMEYEN TAKIMDA HALA ERTUĞRUL'UN ŞANS BULAMAMASINI HAYRETLE KARŞILIYORUM.YÖNETİMİN BİRAN EVVEL LORANT'A UYARILARINI YAPMALARI GEREKTİĞİNİ DÜŞÜNÜYORUM.GEÇEN YIL ŞAMPİYONLUKTA KATKISI EN FAZLA OLAN FUTBOLCULARIN BAŞINDA GELEN ERTUĞRUL 1 MAÇ 30 DAKİKA OYNAYARAK HER NEDENSE BAŞARISIZ GÖRÜLÜP KADROYA ALINMIYOR. BANA BİRİLERİNİN HAKAN'IN ,YASİR'İN BAŞARILI OLDUĞUNU SÖYLESİN ,TAKIMA ÇOK KATKI SAĞLADIĞINI SÖYLESİN, SÖYLERLERSE EĞER SADECE DÜŞTÜKLERİ KOMİK DURUM İÇİN GÜLERİM. ERTUĞRUL'UN İDDİA EDİYORUM BU İKİ FUTBOLCUMUZDANDA DAHA FAZLA TAKIMA FAYDA SAĞLAYACAĞIDIR.FAZLASINI BIRAKIN ERTUĞRUL'UN OYNATILMASI İÇİN EN BÜYÜK ARTI SİVASLI OLMASI , FUTBOLCU OYNAYA OYNAYA FORM TUTAR ,SAYIN LORANT AGRASİF TAVIRLARINIZI BIRAKINDA BİRAZ BU TAKIMA NASIL ÖZKAYNAK YARATIRIM DİYİN.BİZ ŞEHİR TAKIMIYIZ 3 BÜYÜKLER GİBİ KOZMOPOLİT DEĞİLİZ.BİZ NE KADAR KENDİ EVLADIMIZI YETİŞTİRİP BU TAKIMDA OYNATIRSAK ,BAŞARI FAZLASIYLA GELİR. TRABZON ÖRNEĞİNDE OLDUĞU GİBİ ONLAR DIŞARIDAN DAHA FAZLA FUTBOLCU GETİRDİKLERİNDEN BERİ BAŞARILI OLAMIYORLAR. GÖNLÜMDEN GEÇEN HAYRETTİN GİBİ ,ERTUĞRUL GİBİ ENAZ 5-6 SİVASLI KARDEŞİMİZİN BU TAKIMDA OYNAMASI İNŞALLAH KULAK VEREN BİRİLERİ ÇIKAR....................... yagci58 15.12.2005, 10:15 nedir ya bu öz sivassporlu gidecek yerine baska takimlarda yedek bekleyen kurtarici diye transfer yapilacak en iyi transfer ertugrulu oynatmak sayin lorant mami_LEE 18.12.2005, 11:10 ertuğrul kaybedilcek bi oyuncu değil ama ilk 11 için daha çok çalışması lazm Dağcı 22.12.2005, 08:32 Sivasspor’lu Ertuğrul Arslan resmi olmasada artık Bursaspor’lu. Dün Bursa Haber gazetesinden arayıp Ertuğrul’un bilgilerini ve fotoğraflarını istedikleri zaman içim “cızz’ etti. Sanki ev halkından birisi ayrılıyormuş gibi içime burukluk çöktü. Ertuğrul’un Sivasspor’a katkısını, az çok maçlara gelen herkes bilir. Onun içinde Ertuğrul’un Sivasspor için neler yaptığını uzun uzun yazmaya gerek yok. Yeni takımı Bursaspor’dada aynı başarıyı gösterecğine inanıyorum. Ertuğrul, dışarıda oynamaya alışkın bir futbolcu. Nitekim Sivasspor’a da Kayseri’den gelmişti. Zaman zaman Ertuğrul’la kısada olsa Sivasspor’da neden oynatılmadığı konusunda konuşmalarımız oldu. Ama şunu samimiyetle ifade etmeliyimki hiç bir zamanda “Lorant hakkımı yiyor, beni oynatmıyor,oysa antremanlarda elimden geleni yapıyorum” demedi. Sorduğumuzda hep “Hoca böyle uygun görüyor” dedi. Ertuğrul’un yerinde başka birisi olsaydı,çok daha değişik yollara baş vururdu. Bende dahil, Ertuğrul Sivas’daki spor basınındaki hemen hemen herkesle diyaloğu iyi olan birisi. Oynatılmadığı zaman gidip derdini anlatabilir, haber yaptırabilirdi. O bunu yapmadı ve yapması gerektiği gibi davrandı. Takımın menfaatlerini ön planda tutup “Kol kırılır yen içinde kalır” mantığıyla hareket etti. Futbolu gibi kişiliğiylede örnek hareket sergiledi. Onun içinde böyle bir futbolcunun başka takıma gitmesi benim burukluk yaşamama neden oldu. Ertuğrul’a bir ağabeyi olarak şunu söylemek istiyorum. Bir futbolcu iyi veya kötü oynadıktan sonra başka takıma gidebilir, ama asıl önemli olan bir şeyler bırakıp gitmektir. Sen Sivasspor’a çok şeyler vererek gittin ve Süper lige çıkan Sivasspor’un kadrosunda yer alarakta tarihe geçtin! Birde madalyonun diğer yüzü var. Sen 2.lig B kategorisinde her hangi bir takıma gitmiyorsun, sen özellikle taraftarıyla isim yapan futbol şehri Bursa’ya gidiyorsun.. Sana şimdiden başarılar diler, Sivasspor’a verdiğin inanılmaz katkılar nedeniylede teşekkür ederim. Gazetemizi internet sitesinden takip edip, email yoluyla mesaj gönderen okuycularımızdan Turan Topgül, taraftar konsunda yazdıklarıma katıldığını, ancak haftanın 5 gününde bu konuyu okumaktan sıkıldığını belirtmiş. Bu mesajı göndermekle Turan Topgül bey bugünkü yazımın konusunu değiştirdi. Çünkü, dün Bursa’daki gazeteci arkadaşlarla görüştüm ve taraftarlarının maçlarda neler yaptığını anlattı. Ben cevap veremedim, çünkü bizim taraftarımız yok, seyircimiz var. Abdullah YİĞİT Hürdoğan Senin Bursa'da başarılı olacağını biliyoruz Ertuğrul... Bundan sonraki futbol hayatında başarılar... 5841 22.12.2005, 08:37 GÜLE GÜLE GİTSIN UMARIM BAŞARILI OLUR... yerliturkuaz 22.12.2005, 09:07 her zaman demisimdir. ertugrul gibi futbolcular kolay yetismiyor. ertugrul yasirden kat kat iyi futbolcu. yasie kotu demiyom ama ertugrula sans verilip oynatilmasi gerekir, ertugrulu kazanmaliyiz. serhankaburcuk 23.12.2005, 20:14 Ertuğrul Artık Bursasporla anlaştı...İnşallah bir Sivaslı olarak orada başarılı olur...YOLUN VE BAHTIN AÇIK OLSUN ERTUĞRUL... tugcin 08.01.2006, 15:58 yazık ya, burda bas bas bağırıyoruz..yönetim hatalı davranıyor diye ama bizi dinleyen kim....yazıklar olsun...bakın serkan rençbere...tanırsınız..geçen sene orta sahanın dinamosuydu..şimdi bursada oynuyor ve neler yapıyor neler, bursanın başrılı olmasında en büyük pay sahiplerinden...şimdi ertuğrulun yıldızı nasıl parlayacak biliyormusunuz, çünkü değer kıymet bilen bir hocanın yanına gitti, raşit hoca ne yapar eder ertuğrul'u kazanır, biz de arkasından bakarız...bu Alman hocalar zaten 13,14 adamla çalışan hocalar...başka futbolculara, hele paftan gelen çocuklara değre vermezler...bakınız Daum örneği.... Bir diğer futbolcu Serdar.Şimdi nerde? uşaksporda..izleyen oldumu ilmiyorum ama ben izledim...çok iyi oynuyor...bizde kim kaldı peki geçen seneden? ilhan, yasir...ya bu futbolcuları bırakın birinci ligde, ikinci ligde bile göremezsiniz ama ne yzaık ki sivasda şans buluyorlar...olmaz böyle transfer politikası..ertuğrul2u harcadık,m. aliyi harcadık, serkanı harcadık...vs. ama andersonu harcamaya kıyamıyoruz..çünkü o yabancı, brezilyalı...bu böyle gitmez! kadir20 08.01.2006, 16:09 aslinda bursaya gitmesine sevindim sivasta yedek kalacagina orda oynar diger taraftanda sivas böyle bi oyuncuyu kaybettigi icin üzgünüm bence ertugrul oynatilsaydi simdi hayrettin gibi istanbul takimlarinin listesindeydi ne yazikki oyuncularimiz iste böyle harcaniyorr yazik Etem-Murat 08.01.2006, 16:39 ERTUĞRUL COK İYİYDİ AMA BİR TÜRLÜ İMKAN VERİLMEDİ ASLINDA BİR İMKAN BULSAYDI SİVAS SPORA YARARI COK OLURDU DJMuRaT 08.01.2006, 16:46 2 ligde fırtınalar yaratan ertuğrulun gonderılmesı yanlış sans verılmesı gerekıyo yasırden daha iyidir 2 ligde san s bulamayan yasır oynuyosa ertuğrulda oynar bu takımda ertuğrul sivaslı ve sahıp cıkalım ÇOK HAKLISIN AMA ELİMİZDEN BİŞİ GELMİYO... tugcin 08.01.2006, 17:04 bak bizim haklı olduğumu artık apaçık ortada.herkes kabul ediyor yönetimin yanlış yaptığını ama elimizden bi şey gelmez demek olmaz. yönetime bunu anlatmalıyız, işte buralarda anlatarak, dışarda söyleyerek anlatmalıyız doğruları..taraftarın istediği olmalı..mesela maçlarda yasir, ilhan, mehmet yıldız gibi ikinci sınıf futbolcular ıslıklanmalı, protesto edilmeli, yoksa bu yönetim daha da kötü şeyler yapacaklardır.... 1967_Dernek_Ayhan 08.01.2006, 17:39 ARKADAŞLAR KARARLAR ALINMIŞ BUNDAN SONRA SANIRIM BOŞ KONUŞUYORUZ...... Arif Coşkun 08.01.2006, 18:05 Bencede alınan kararlara saygı duymaktan başka ne yapabiliriz. alimuharrem58 08.01.2006, 18:21 KARARLAR ALINMIŞSA NE YAPSAK BOŞUNA dj_sado_88 08.01.2006, 18:24 alınan kararlara saygı göstermemiz gerekiyo gercek58li 08.01.2006, 18:38 Alinan karar hayirli olsun diyorum ama diger taraftan da niye Ertugrula Sivasspor da sans taninmadigini düsünüyorum!? Bence gayet iyi isler yapardi... muRTix1 08.01.2006, 19:11 Gitti ertuğrul iyi bi yetenekti umarım evine geri döner hasantuan 08.01.2006, 19:38 ertuğrul bu takımın birinci lige çıkmasında hırsıyla mücadelesiyle ön plana çıkmış bir oyuncudur. onun bitmek bilmeyen enerjisi sivası buralara getirmiştir. ama arkadaşların da söylediği gibi bu oyuncu maalesefki takıma giremiyor. bence bu bi haksızlık. adama hiç şans tanınmadı ki kendini kanıtlasın. biz bir anadolu takımı olarak kendi futbolcularımızı oynatmaz ve yetiştiremezsek bu takım ligde fazla kalamaz çünkü sivas için yanlızca sivaslılar oynar yetkililere duyrulur agca58 08.01.2006, 20:25 2 ligde fırtınalar yaratan ertuğrulun gonderılmesı yanlış sans verılmesı gerekıyo yasırden daha iyidir 2 ligde san s bulamayan yasır oynuyosa ertuğrulda oynar bu takımda ertuğrul sivaslı ve sahıp cıkalım ERTUĞRULDA İYİ YASİRDE..ERTUĞRUL KİRALIK OLARAK GİTTİ BURSAYA SENEYE TEKRAR BİZDEDİR MERAK ETMEYİN... ulaşlı yiğido58 08.01.2006, 21:15 arkadaşlar zaten ertuğrula bir şey olmadı kadro zaten alternatifi çok bursasa spora gitmesi bence iyi çünkü bursaspor 1.lig futbolu oynuyor ayrıca yasir de iyi futbolcu yabana atılacak adam değil AYDIN1985 08.01.2006, 21:18 Ben Ertugrul´u sadece sivassporun televsiyondaki maclardan taniyorum, cok hosuma giden bir futbolcu. Sivasspor da emegi cok olan biri. Niye oynatilmadigina hayret ediyorum. Yazik oldu valla gitmesi. ulaşlı yiğido58 08.01.2006, 21:19 yahu adam 6 aylık kiraya verildi mami_LEE 09.01.2006, 21:42 ertuğrul aslan gibi bir orta alan oyuncusu kesinlikle takımda tutulmalı ... |