Orijinalini görmek için tıklayınız : 1-9-6-7 GENÇ SİVASSPORLULAR
Tarkan ÇeLik 20.01.2006, 12:54 SİVAS'TA BANA HARİKA GÜNLER YAŞATAN TÜM 1967'Lİ YOLDAŞLARIMA,KARDEŞLERİME TEŞEKKÜR EDERİM... (tuğrul,uğur,sülo sizinle vedalaşamadım:mad: )... ARKADAŞLAR HEPİNİZ SİVAS'A GİDİNCE MUTLAKA 1967 GENÇ SİVASSPORLULAR DERNEĞİNE UĞRAYIN... (SELÇUK İŞHANI KAT=4) :D ÖZELLİKLE GİDER GİTMEZ <ETLEKMEK> NERDE DİYİN :D :D :D .. GERİSİNE SİZ KARIŞMAYIN... ÖZGÜR'E GİDİN BENİM GÖNDERDİĞİMİ SÖYLEYİN O ANLAR.. :D :D NEYSE TÜM DERNEKTEKİ ARKADAŞLARIMA ÇOKKKK TEŞEKKÜR EDERİM...
eeeee 1967 farkını bu bayram bende seninle yaşadım:)
Anlatmak yetmez yaşamak gerekir;) ;)
Tarkan ÇeLik 20.01.2006, 13:03 eeeee 1967 farkını bu bayram bende seninle yaşadım:)
Anlatmak yetmez yaşamak gerekir;) ;)
:D :D HAKLISIN ABİ
yerliturkuaz 20.01.2006, 13:11 gittimiz zaman mutlaka 1967 dernegine ugrayacagim cunku birliktelik cok onemli
serhankaburcuk 20.01.2006, 16:21 SİVAS'TA BANA HARİKA GÜNLER YAŞATAN TÜM 1967'Lİ YOLDAŞLARIMA,KARDEŞLERİME TEŞEKKÜR EDERİM... (tuğrul,uğur,sülo sizinle vedalaşamadım:mad: )... ARKADAŞLAR HEPİNİZ SİVAS'A GİDİNCE MUTLAKA 1967 GENÇ SİVASSPORLULAR DERNEĞİNE UĞRAYIN... (SELÇUK İŞHANI KAT=4) :D ÖZELLİKLE GİDER GİTMEZ <ETLEKMEK> NERDE DİYİN :D :D :D .. GERİSİNE SİZ KARIŞMAYIN... ÖZGÜR'E GİDİN BENİM GÖNDERDİĞİMİ SÖYLEYİN O ANLAR.. :D :D NEYSE TÜM DERNEKTEKİ ARKADAŞLARIMA ÇOKKKK TEŞEKKÜR EDERİM...
Eyvallah Tarkan sende geldin ve bizleri ziyaret ettin....Allah razı olsun...İnşallah herzaman bekleriz kapımız dost olana herzaman açık....
1967_DERNEK_10UR 26.01.2006, 13:28 TARKAN ERKEN KAÇTIN AZ DAHA KALSAYDIN SİVAS'TA BEYAZ CEHENNEMLE TANIŞACAKTIN..SENEYE ARTIK..
twity_58 26.01.2006, 13:33 HE HE GELENDE MEMNUN GELMEYEN DE MEMNUN GÖNULLERDE TAHT KURDU DERNEK VALLA :D
BİR HABER BİLE VERMEDEN ÇEKTİN GİTTİN...
1967_DERNEK_10UR 29.01.2006, 18:28 ula tarkan giderken ne var ne yok topladın dernekte...:D
ula tarkan giderken ne var ne yok topladın dernekte...:D
Boşver...Kendide bişi unuttu zaten...
geçte olsa bir teşekkur borçum var .hepınızden ALLAH razı olsun benıde aranıza kabul ettınız. 1967 sizleri sevıyorum. umarım her şey gönlunuzce olur.
1967_Dernek_Ayhan 29.01.2006, 19:00 HELAL OLSUN TARKAN Bİ VEDALAŞMADAN GİTTİN............ :D
1967_DERNEK_MUSTAFA 29.01.2006, 19:03 geçte olsa bir teşekkur borçum var .hepınızden ALLAH razı olsun benıde aranıza kabul ettınız. 1967 sizleri sevıyorum. umarım her şey gönlunuzce olur.
abi başımızın üstünde yerin var her zaman bizde seni tanıdığımıza memnun olduk gardaşlardaki pikniğimizde güzel oldu valla
1967_DERNEK_MUSTAFA 29.01.2006, 19:06 SİVAS'TA BANA HARİKA GÜNLER YAŞATAN TÜM 1967'Lİ YOLDAŞLARIMA,KARDEŞLERİME TEŞEKKÜR EDERİM... (tuğrul,uğur,sülo sizinle vedalaşamadım:mad: )... ARKADAŞLAR HEPİNİZ SİVAS'A GİDİNCE MUTLAKA 1967 GENÇ SİVASSPORLULAR DERNEĞİNE UĞRAYIN... (SELÇUK İŞHANI KAT=4) :D ÖZELLİKLE GİDER GİTMEZ <ETLEKMEK> NERDE DİYİN :D :D :D .. GERİSİNE SİZ KARIŞMAYIN... ÖZGÜR'E GİDİN BENİM GÖNDERDİĞİMİ SÖYLEYİN O ANLAR.. :D :D NEYSE TÜM DERNEKTEKİ ARKADAŞLARIMA ÇOKKKK TEŞEKKÜR EDERİM...
senide memnun ettiysek ne mutlu bize tarkanım her zaman bekleriz yanlız sözümden çıkma akıllı uslu ol seni seviyoruz
abi başımızın üstünde yerin var her zaman bizde seni tanıdığımıza memnun olduk gardaşlardaki pikniğimizde güzel oldu valla
o güzel günü unutmak mumkunmu? burda bazıları kıskanıyorda ona sebep yazmadım(gakgo58).:D:D
o güzel günü unutmak mumkunmu? burda bazıları kıskanıyorda ona sebep yazmadım(gakgo58).:D:D
aBİ SENDE BİR ZMANLAR KISKANIYODUN...:D
1967_DERNEK_NAİL 29.01.2006, 19:29 geçte olsa bir teşekkur borçum var .hepınızden ALLAH razı olsun benıde aranıza kabul ettınız. 1967 sizleri sevıyorum. umarım her şey gönlunuzce olur.
ABİ BAŞIMIZIN ÜSTÜNDE YERİNVAR HERZAMAN BEKLERİZ
ABİ BAŞIMIZIN ÜSTÜNDE YERİNVAR HERZAMAN BEKLERİZ
KOCAELİNE UGRARSANIZ BURADA BİR KARDEŞİNİZ OLDUGUNU UNUTMAYIN
aBİ SENDE BİR ZMANLAR KISKANIYODUN...:D
SİZLERİ KISKANMAMAK MUMKUNMU KEŞKE HEP ARANIZDA OLSAM.AMA HEP KALBIMDESINIZ. VAR OLUN.SAG OLUN
Bu yaz inşallah 67 lerin yanındayım....
LiS67_Uğur 06.02.2006, 18:38 SİVAS'TA BANA HARİKA GÜNLER YAŞATAN TÜM 1967'Lİ YOLDAŞLARIMA,KARDEŞLERİME TEŞEKKÜR EDERİM... (tuğrul,uğur,sülo sizinle vedalaşamadım:mad: )... ARKADAŞLAR HEPİNİZ SİVAS'A GİDİNCE MUTLAKA 1967 GENÇ SİVASSPORLULAR DERNEĞİNE UĞRAYIN... (SELÇUK İŞHANI KAT=4) :D ÖZELLİKLE GİDER GİTMEZ <ETLEKMEK> NERDE DİYİN :D :D :D .. GERİSİNE SİZ KARIŞMAYIN... ÖZGÜR'E GİDİN BENİM GÖNDERDİĞİMİ SÖYLEYİN O ANLAR.. :D :D NEYSE TÜM DERNEKTEKİ ARKADAŞLARIMA ÇOKKKK TEŞEKKÜR EDERİM...
gardas kusura bakma seni ugurlayamadım ama oılsun artık her zaman göörüşürüz izmire yazın gelecem okiş
wer ha werr :D
LiS67_Uğur 06.02.2006, 18:40 geçte olsa bir teşekkur borçum var .hepınızden ALLAH razı olsun benıde aranıza kabul ettınız. 1967 sizleri sevıyorum. umarım her şey gönlunuzce olur.
abi o gardaslar dagı aklımdan hiç gitmiyoo o köfteler falan akşam benim eve geç kalmam hersey tadı damağında kaldı bu arada arifin rap dansı unutmamak lazım :D
LiS67_Uğur 06.02.2006, 18:41 Bu yaz inşallah 67 lerin yanındayım....
gardas meric her zaman bekleriz herkese kapımız acıktır!!!
burak_baykal 06.02.2006, 18:45 tüm sivaslılar misafir perverdir.kimse sivaslılar gibi olamaz...................
|