ReDYiGiDo
23.08.2005, 15:42
OLimpiyat stadında daha doğrusu dışarda oynayacağımız maçlara Ücretsiz Otobüs Kalkmasını İstiyoruz. Sivasspor.Com Aracılığıyla yönetime sesleniyoruz. Yiğidoların taraftar gücünü göstermesi için Taraftara yardım edin...
|
Orijinalini görmek için tıklayınız : Olimpiyata Gidebilmeliyiz... ReDYiGiDo 23.08.2005, 15:42 OLimpiyat stadında daha doğrusu dışarda oynayacağımız maçlara Ücretsiz Otobüs Kalkmasını İstiyoruz. Sivasspor.Com Aracılığıyla yönetime sesleniyoruz. Yiğidoların taraftar gücünü göstermesi için Taraftara yardım edin... abircan 23.08.2005, 16:09 canım kardeşim kim kime yardım edecek kulüp mü taraftara, taraftarmı kulübe ama arkadaşlar kendi arasında organize olabilir bulunduğun yere göre en yakın arkadaşlarla haberleşip ulaşım desteği alabilirsin, bu tip organizasyonları dernek olmadığı için istanbulda ancak grup olarak organize davranabiliriz kangalli_irfan_almanya 23.08.2005, 16:11 canım kardeşim kim kime yardım edecek kulüp mü taraftara, taraftarmı kulübe ama arkadaşlar kendi arasında organize olabilir bulunduğun yere göre en yakın arkadaşlarla haberleşip ulaşım desteği alabilirsin, bu tip organizasyonları dernek olmadığı için istanbulda ancak grup olarak organize davranabiliriz bizim takima destek olmamiz gerekiy<or haklisin abircan abi..... red yigido sende haklisin ama bizim takima destek olmamiz lazim gurbetten saygi ve selamlarla..... ReDYiGiDo 23.08.2005, 16:11 Abi iyi diyosunda ikinci ligdeyken 3-5 otobüs kalkıyordu sivastan artık yok. Bizimde İstanbula Gidecek maddi durumumuz yok.. NAsıl destekleyeceğiz Sivassporumuzu abircan 23.08.2005, 16:18 arkadaşlar yeni spor yasası ve ceza yasasında yönetimin otobüs organizasyonu, bedava bilet vb. hizmetleri yasak suç artık, ReDYiGiDo 23.08.2005, 16:20 arkadaşlar yeni spor yasası ve ceza yasasında yönetimin otobüs organizasyonu, bedava bilet vb. hizmetleri yasak suç artık, bilgilerin için tşk abi GeCeVeMaVi58pRf 25.08.2005, 15:51 OLimpiyat stadında daha doğrusu dışarda oynayacağımız maçlara Ücretsiz Otobüs Kalkmasını İstiyoruz. Sivasspor.Com Aracılığıyla yönetime sesleniyoruz. Yiğidoların taraftar gücünü göstermesi için Taraftara yardım edin... katılıyorum kardes... ReDYiGiDo 25.08.2005, 15:53 abircan abi bedava bilet suç diyorsun peki ya aziz yıldırımın everton maçında kapıları açtırması o zaman buda suç... |