Orijinalini görmek için tıklayınız : BERABERLİĞE ABONEYİZ
SivasSpor.Com 22.01.2006, 15:59 Karşılaşma oldukça soğuk bir havada oynandi.
İnönü Stadı'nın zemini yapılan çalışmalar kardan arındırılıp maç oynanır hale getirildi.
23. dakikada Emrah, sağ taraftan getirdiği topu ceza alanına ortaladı. Malatyaspor'un yeni transferi Zdenek uygun pozisyonda topa gelişine vurdu, ancak meşin yuvarlak üst direğe çarparak auta çıktı
40. dakikada Zdenek, soldan geliştirdiği atakta Johansson ile verkaça girdi. Johansson ceza alanının içinde buluştuğu topa vurmakta gecikince, Sivassporlu savunma oyuncuları meşin yuvarlağı uzaklaştırdı. Karşılaşmanın ilk yarısı golsüz berabere tamamlandı.
Maçın ikinci yarısı
54. dakikada sağdan ortalanan topu önünde bulan Musa Kuş, kötü vurunca meşin yuvarlak auta gitti.
56. dakikada Michalek, orta sahadan Balash'dan aldığı topu ceza alanına kadar rakiplerini bir bir çalımlayarak sürdü. Ancak ceza alanında topu ayağından fazla açınca mutlak gol fırsatından yararlanamadı.
67. dakikada Michalek, ceza alanına ortalanan topu iyi kontrol ederek önüne aldı. Kötü vurunca meşin yuvarlak auta çıktı.
90. dakikada Michalek ceza alanı çizgisinin hemen önünde düşürüldü. Sarı-kırmızılı oyuncular penaltı beklerken hakem serbest vuruşu gösterdi. Kullanılan serbest vuruşta sonuç alınamayınca karşılaşma golsüz sona erdi.
MALATYASPOR: 0 - SİVASSPOR: 0
Stat: İnönü
Hakemler: Bülent Yıldırım XX, Cem Satman XX, Ufuk Şepik XX
Malatyaspor: Fevzi XX, Ömer XXX, Emrah Eren XXX, Mert XXX, Evren
Turhan XX (Dk. 67 Volkan x), Johansson xx (Dk. 64 Sertan Eser x), Balash xx, Michalek xxx, Serkan Bensol xxx, Mustafa Özkan xx (Dk. 64 Bilal x), Senkerik xxx
Sivasspor: Oğuz xx, Murat xx, Fransergio xx, Hakkı xx, Hayrettin xxx, Cem Can xx, Cem Karaca xx (Dk. 71 Hakan Turan x), Hakan Bayraktar xx, Musa Kuş xx, Atilla Birlik x, Anderson x (Dk. 77 İbrahim Aydemir x)
Sarı kartlar: Dk. 37 Balash, Dk. 46 Mustafa Özkan, Dk. 59
Johansson (Malatyaspor), Dk. 13 Hayrettin, Dk. 18 Cem Karaca, Dk. 23
Atilla Birlik, Dk. 25 Hakkı, Dk. 78 Musa Kuş (Sivasspor)
Turkcell Süper Ligi'nde Malatyaspor- Sivasspor karşılaşması 0-0 sona erdi.
Malatyaspor Teknik Direktörü Ziya Doğan, Sivasspor'u yenerek Turkcell Süper Ligi'nin ikinci yarısına 3 puanla başlamak istediklerini, ancak sahanın buna izin vermediğini bildirdi.
Ziya Doğan, Sivasspor ile 0-0 berabere kaldıkları maçtan sonra düzenlediği basın toplantısında, ligin ikini yarısına 3 puanla başlamak istediklerini belirterek, ''Ancak saha ve seyirci avantajını kullanamadık. Buna saha izin vermedi'' dedi.
Oyunun genelinde baskılı görünmelerine rağmen sahanın da, etkisiyle istedikleri pozisyonları bulamadıklarını dile getiren Doğan, şöyle konuştu:
''Aslında bu maçla ilgili fazla yorum yapmaya gerek yok. Saha gerçekten çok kötüydü. Golü bulan taraf, kazanacaktı. Maçın genelinde baskılı oynamamıza rağmen, sahanın da etkisiyle istediğimiz pozisyonları bulamadık.''
SİVASSPOR CEPHESİ-
Sivasspor Teknik Direktörü Werner Lorant da, saha şartlarının futbol oynamayı zorlaştırdığını, maçın bir fiziki savaş halinde geçtiğini söyledi.
Ligin ikinci yarısının ilk maçı olmasına rağmen oyuncularının hava ve saha şartlarında iyi mücadele ettiğini belirten Lorant, şöyle dedi:
''Takımımdan memnunum. İki takım da maçı kazanabilirdi. İki takımın futbolcuları yüksek performans gösterdi. Sahada çok iyi ikili mücadele vardı. Bu şartlarda daha fazla oyun olmazdı.''
mac cok zordu valla ikinci yariya golsüz berabeklikle basladik insallah ilerde bol gollü galibiyetler aliriz
Sivasli_Celal 22.01.2006, 16:19 yahu ballili oynasaydi andersonun yerine
adam sakalini yeni bitirmis oynuyor hemen yavas yavas baslasaydi
gitti 2 puancik
Sivasli_Celal 22.01.2006, 16:21 süs diyemi aldik balliliyi sivasa
ben hep sivasimizi destekledim ama olmadi gaziantepi yenecegiz allahin izniyle haydi yigidom önceki maclar olmadi ama bunu kazanacagiz
Deplasmanda, baştan asagıya yenilenen bir takımdan 1 puanda almakta önemli!!!
Deplasmanda, baştan asagıya yenilenen bir takımdan 1 puanda almakta önemli!!!
dogru söylüyorsun abi 1 puan almakta iyidir
junior_69 22.01.2006, 16:34 ben yenilirz diyordum ama beraberlikte çok iyi bir sonuç.
.....:::::TAM DESTEK HEP DESTEK:::::.....
aslansivasli 22.01.2006, 16:38 SONUÇTA MALATYA GÜZEL OYNAYAN BIR TAKIM BU HAVA SARTLARINDA ANCAK BU KADAR YAPABILDILER DEPLASMANDAN 1 PUANLA AYRILMAKDA GÜZEL
ElbeyLi58 22.01.2006, 16:39 1 puan iyi
hemde disarda oynadık
http://www.malatyaspor.org.tr/yeni/img/sivas_manset.jpg
http://www.internetspor.com/v3/resim/haber/4624malatyasivas.jpg
Sampiyom 22.01.2006, 17:27 guzel guzel en azindan deplasmanda bir puan
ARTIK BU BEREABERLIKTEN KURTULMALIYIZ.ŞEYTANIN BAÇAGINI KIRMAK GEREKIYOR. UMARIM BUNDAN BÖYLE 3 PUANLAR ARKA ARKAYA GELECEK
ElbeyLi58 22.01.2006, 18:12 Ne dediler?
Werner Lorant
Sivasspor Teknik Direktörü Werner Lorant da, saha şartlarının
futbol oynamayı zorlaştırdığını, maçın bir fiziki savaş halinde
geçtiğini söyledi. Ligin ikinci yarısının ilk maçı olmasına rağmen
oyuncularının havave saha şartlarında iyi mücadele ettiğini
belirten Lorant, şöyle dedi: ´´Takımımdan memnunum.
İki takım da maçı kazanabilirdi. İki takımın futbolcuları
yüksek performans gösterdi. Sahada çok iyi ikili mücadele vardı.
Bu şartlarda daha fazla oyun olmazdı.´´
Ziya Doğan
Malatyaspor Teknik Direktörü Ziya Doğan, Sivasspor´u yenerek
Turkcell Süper Ligi´nin ikinci yarısına 3 puanla başlamak istediklerini,
ancak sahanın buna izin vermediğini bildirdi. Ziya Doğan,
Sivasspor ile 0-0 berabere kaldıkları maçtan sonra düzenlediği basın toplantısında, ligin ikini yarısına 3 puanla başlamak istediklerini
belirterek, ´´Ancak saha ve seyirci avantajını kullanamadık.
Buna saha izin vermedi´´ dedi. Oyunun genelinde baskılı
görünmelerine rağmen sahanın da, etkisiyle istedikleri pozisyonları bulamadıklarını dile getiren Doğan,şöyle konuştu:
´´Aslında bu maçla ilgili fazla yorum yapmaya gerek yok.
Saha gerçekten çok kötüydü. Golü bulan taraf, kazanacaktı.
Maçın genelinde baskılı oynamamıza rağmen, sahanın da
etkisiyle istediğimiz pozisyonları bulamadık.´´
sivaslıavukat 22.01.2006, 18:15 İlk yarım saatte tam 4 futbolcumuzun sarı kart görmüş olması bana fevkalade manidar geldi , bu durumda ya bizim futbolcularımız bu oyunu bilmiyorlar , ya bizim taktiğimiz sertlik ancak hakem cezasını veriyor yahut birileri bizi durdurmaya çalışıyor.
Her durumda bana çok düşündürücü geliyor bu kart görme özgürlüğü kartı gör otur ne güzel .
Başarıya ve üst sıralara alıştık o açıdan deplasmandaki bir puanı beğenmiyoruz galiba :)
walla maçın gidişatını okudum...malatya bizi bayağı bi zorlamış galiba beraberlikte ii......
Sivasli_Celal 22.01.2006, 18:24 olmasin öyle abonelik istemez tek puan
isteriz her hafta 3 puan
DeLi YuReK 58 22.01.2006, 18:24 coook guzel bu skor
1 puan guzel ama forvet yinede sart takima
neyse onumuzdeki maclara bakiyoruz artik
ISTANBULLULAR HADIN GOSTERIN KENDINIZI ANTEP MACINDA
TARAFTAR COOK OLMALI ORDAA HERKEZ DIYO ISTANBULDA SIVASLI KAYNIYO
GORELIM AMA EN AZ 20 BIN OLMALISINIZ
Etem-Murat 22.01.2006, 18:36 HAKLISINIZ ABONE OLDUK BERABERLİKLERE NE BU GOLÜ ÖZLEYENLER NERDE HANİ ALALIM GARİ BİR GOLCU
bunu şükür ya..kendi evimizde bile 1 puan alıyoruz deplesmanda almışız bunu fsıtk gibi valla...ama malatya anlatılanlara göre daha iyi oynamış..bizde golcu yok abi golcüü...
sinan58_34 22.01.2006, 18:43 ARTIK SU SEYTANIN BACAGINI KIRMAMIZIN ZAMANI GELDI BU MACI ALMICAZ DIGERINI ALMICAZ HANGISINI ALACAZ BE KARDESIM BENCE SKOR IYI DEGIL AMA SAGLIK OLSUN YAPACAK BISEY YOK
bu takıma balili şart bari adam gol atıyor.
bence anderson tam bir fiyasko.
Ama inşallah gaziantep'i yeneriz
karacaören34-58 22.01.2006, 18:50 BU HAVA ŞARTLARINA RAĞMEN KÖTÜZEMİNE RAĞMEN İİ BİR SONUÇ ÜSTEL,K DEPLASMAN İŞALAH GAZİANTEP MAÇINDA ÜÇ PUAN ALIRIZ:)
TEBRİKLER YİĞİDOOO
ElbeyLi58 22.01.2006, 18:50 ISTE SIVASSPOR
http://www.sivasspor.com/albums/album13/Malatya_Sivasspor_6.sized.jpg: rolleyes:
alix_özdemir 22.01.2006, 19:05 Malatyaspor gibi yeniden güçlenen bir takımın karşısında ilk deplasmanda 1 puanda iyi.Tabi ki keşke yenseydik..
Arif Coşkun 22.01.2006, 19:12 Bu maçı pek çoğumuz berabere biter diye tahmin etmiştik.Beraberlik ağır basıyordu.Nitekimde öyle bitti.Deplasmanda 3 puan almak çok önemli birşey tabiki ama,beraberlikte fena sonuç değil.İnşallah ilerleyen haftalarda daha iyi olacağız ve Antep maçını alarak çıkışa geçeriz.
bunu şükür ya..kendi evimizde bile 1 puan alıyoruz deplesmanda almışız bunu fsıtk gibi valla...ama malatya anlatılanlara göre daha iyi oynamış..bizde golcu yok abi golcüü...
Evet Ağabey haklısın Malatya deplasmanından bir puan çıkarmak da büyük başarı zaten maçın geneline bakarsak bunun doğruluğunu görmek mümkün,İnşaAllah İstanbuldaki YİĞİDO gardaşlarımızın desteğiyle bu maçta zafer bizim olacaktır.
Bu arada Ağabey imzan içerik olarak bir harika seni taktir ve tebrik ediyorum.Bana gelen mailler doğrultusunda bende uzun zamandır bu ürünleri kullanmıyorum ve bununla ilgili maillerle arkadaşlarımı bilgilendiriyorum.Bununla beraber nestle ve ARİEL şaronun adını taşıyan deterjanı almamak içinde özen gösteriyorum.
sinan-58 22.01.2006, 19:19 bu lorant ne yapıyor anderson 60 ta yoruldu koşamıyor ayakları birbirine dolasıyor hala baliliyi almıyor bir pozisyonda anderson yavaş olduğundan %100 luk golu kaçırdı baliliyi alsaydı maç bizimdi
alimuharrem58 22.01.2006, 19:21 insallah istanbulda antepı yenecegız
garibo58 22.01.2006, 19:25 bu lorant ne yapıyor anderson 60 ta yoruldu koşamıyor ayakları birbirine dolasıyor hala baliliyi almıyor bir pozisyonda anderson yavaş olduğundan %100 luk golu kaçırdı baliliyi alsaydı maç bizimdi
LORANT ın ne yapmaya çalıştığını kimse anlamış değil. Adamın kafası çalışıyor dedik; boş çıktı.Alacağımız maçtan 1 puan aldık.BAliliyi alacaktı 2. yarı görecektiler nasıl oyun oynanırmış.Abi sonuna kadar sana katılıyorum
Arif Coşkun 22.01.2006, 19:25 insallah istanbulda antepı yenecegız
İnşallah muharrem seyirci desteği şart bu maçta.maçın nerede oynanacağından haberin varmı muharrem.
alimuharrem58 22.01.2006, 19:27 İnşallah muharrem seyirci desteği şart bu maçta.maçın nerede oynanacağından haberin varmı muharrem.
olimpiyat denılıyor ama ınsallah bu macta seyırcı destegı cok olacak
Arif Coşkun 22.01.2006, 19:35 Yönetim ağırlığını koyup,bu maçı inönü stadına aldırmaya çalışmalı.Bu hafta Beşiktaşın maçı yok sahasında. Malum önümüzdeki hafta havaların çok kötü ve karyağışı olacağı söyleniyor,o zaman olimpiyata çok zor olur gitmek.Bakalım yönetim bu şekilde bir başvuru yaparmı federasyona.
LORDKRAL 22.01.2006, 20:15 ARKADAŞLAR YALNIS ANLAMAYIN AMA GERÇEKLER ACIDIR.YA SONUÇTA BU Bİ DEPLASMAN MAÇI VE RAKİP ÇOK GÜÇLÜ BİZ DEVAMLI GALİBİYET İSTİYORUZ HER MAÇ ÖNCESİ ''YENERİZ'' FALAN FİLAN DİYORUZ AMA BEN ŞAHSEN BU MAÇA DA BERABERLİK DEDİM BU HAFTA EN AZ 5 DOGRU VAR HEP AYNI MANTIKLA HAREKET EDİYORUZ HEP YENEMEYİZ DİMİ HATTA BÖYLE DAHA İYİ DAHA DA HIRSLANIYOR FUTBOLCULAR.
İNSALLAH İLERİ Kİ HAFTALAR DA SİVASSPORUM HAKETTİĞİ YERİ ALACAKTIR.:):):)
ertan_58 22.01.2006, 20:26 arkadaşlar biraz mantıklı bakarsak gerçekten mantıklı bir yönetimimiz var az para başarıya aç siteme uyan insanlardan kurulu bir takım için bulundumuz durum mühteşem.. benim düşüncem gelecek sene daha iyi olacak bu takım
borç batağınadüşmek kolay
borçla istediğin topcuyu alırsın ama
erzurum van
ne durumda ortada
lütfen tam destek hep destek......
Arif Coşkun 22.01.2006, 20:28 Beraberliğe yatan takım görüntüsünden bian evvel kurtulmamız lazım.
alimuharrem58 22.01.2006, 20:29 Beraberliğe yatan takım görüntüsünden bian evvel kurtulmamız lazım.
abi antepı yenıp buna bır son verecegız
SempaticH 22.01.2006, 22:00 sivasspor bu maçı alsaydı çok güzel olacaktı ama biz güveniyoruz takımımıza fakat bir parantez açmak gerekirse biz bildiğim kadarı ile uefa kupasına oynayan bir takım rolünü üstleniyoruz. Ama bunu ben sadece seyirci de görüyorum.Werner Lorant'ın Balili oynatmama ısrarını bir türlü anlamış değilim. Önemli olan SİVASSPOR un Başarısı Umarım Bundan Sonra Galip Geliriz Her maçta...
serhat3358 22.01.2006, 22:05 TABİKİ DEPLESMANDA ALINAN 1 PUAN İYİ FAKAT KÖTÜ OLAN ALIŞKANLIK.GOL YOLLARINDA ETKİSİSİZ.HAFTALARDIR MAÇ ALAMIYORUZ ATTIĞIMIZ GOL SAYISI BELLİ ...ŞİMDİ SORUYORUM O GÜÇLÜ BU GÜÇLÜ YAA BİZ KİMİ YENECEĞİZ?????
SaRiKaN58 22.01.2006, 22:07 malesef öyle
TABİKİ DEPLESMANDA ALINAN 1 PUAN İYİ FAKAT KÖTÜ OLAN ALIŞKANLIK.GOL YOLLARINDA ETKİSİSİZ.HAFTALARDIR MAÇ ALAMIYORUZ ATTIĞIMIZ GOL SAYISI BELLİ ...ŞİMDİ SORUYORUM O GÜÇLÜ BU GÜÇLÜ YAA BİZ KİMİ YENECEĞİZ?????
Evet Ağabey çok doğru ve yerinde bir yaklaşım tamam Malatya deplasmanı zordu ama ilk yarı kötü olan takımlar şimdi çok farklı bir o kadarda güçlü bu gidişle beraberlik takımlığına devam edeceğiz sanırım.
DeLi YuReK 58 22.01.2006, 23:30 ANTEP MACI DA BERABERE YADA
YENILIRSEK
LORANTI ISTIFAYA DAVET EDIYORUMMMM
gercek58li 22.01.2006, 23:41 arkadaşlar biraz mantıklı bakarsak gerçekten mantıklı bir yönetimimiz var az para başarıya aç siteme uyan insanlardan kurulu bir takım için bulundumuz durum mühteşem.. benim düşüncem gelecek sene daha iyi olacak bu takım
borç batağınadüşmek kolay
borçla istediğin topcuyu alırsın ama
erzurum van
ne durumda ortada
lütfen tam destek hep destek......
Gardas sana hak vermemek mümkün degil,yalniz oyunda birazda riziko almak gerekir.
Her mac 2 puan birakiyoruz!
DEPLASMANDA 1 PUAN İYİDİR, İNŞALLAH ANTEP İN ACILI EZMESİNİ ÇIKARIR MEZE YAPAR İÇERİZ RAKIYLA :), HAYDİ YİĞİDO BU HAFTA İNÖNÜYE AKIN EDELİM
bence sivas cok kozu oynamis teleligde seyretigim ozet goruntulere gore konusuyorum biran once toparlanmamiz lazim
RÜTBESİZ ASKER 23.01.2006, 08:27 Ben Malatyadan korkmuştum ama Çünkü ilk yarı malatya oyununu oturtmuş biz ise düşüşte idik ama yiğidolar çok güzel mücadele ettiler.keşke son 30 dakikada Balili oyuna alınsaydı galipte gelebilirdik.Canın sağ olsun Sivas Sporum yinede eyiydin.süper liğin gıpta ile bakılacak takımı olma yolundasın.
serrkann58 23.01.2006, 09:35 Herşeye ragmen deplasmanda alınan 1 puan iyidir
Arif Coşkun 23.01.2006, 09:52 Bu maçta seyirciye çok ihtiyaç var,inşallah istanbul yiğidoları bu maça gereken önem ve desteği verip, maçta çok iş düşecek seyirciyede,haydin bakalım hep beraber maça.
Etem-Murat 23.01.2006, 10:04 Bu maçta seyirciye çok ihtiyaç var,inşallah istanbul yiğidoları bu maça gereken önem ve desteği verip, maçta çok iş düşecek seyirciyede,haydin bakalım hep beraber maça.
aboneyim abone arkadaşlar şeytanın bacağını kıralım artık istanbul lu taraftarlar size güveniyoruz haydi doldurun inönüyü
borranfirtinasi 23.01.2006, 11:03 herşeyde bir hayır varıdr buda iyi 1 puan
yerliturkuaz 23.01.2006, 11:32 hava sartlarina ve deplasmanda oynamamiza ragmen bir puan iyidir
cagri_deniz 23.01.2006, 14:13 malatyayı devirebilseydik harika olurdu...rakipler puan kaybettii..
keşke yenebilseydik..
biz eminiz sivas UEFADA
cagri_deniz 23.01.2006, 14:14 ERKEK ADAMIN TUTTUĞU TAKIM NÜFUS KAĞIDINDA YAZAR
cagri_deniz 23.01.2006, 14:16 NEDEN İYİ HÜCUM OYUNCULARIMIZ OLDUĞU HALDE ÇOK AZ GOL ATIYORUZ.
OLİMPİYATTA STADDAYIZ SİVASSPOR.....
cagri_deniz 23.01.2006, 14:17 ARTIK İSTANBULDAKİ MAÇTA GOLLÜ OLUR....
ANTEBE YAĞDIRALIM YİĞİDOLAR...
BİZİM UMUDUMUZ SONSUZ KESİNLİKLE UEFADAYIZ
cagri_deniz 23.01.2006, 14:17 MAÇ İNÖNÜDE DEĞİL İSTANBULDAKİLER....YANLIŞLIK OLMASIN..
OLİMPİYATTA.... DOLDURALIM ŞU STADI..
cagri_deniz 23.01.2006, 14:18 sivassporlu olunmaz sivassporlu doğulur...
ercan_dpinar 23.01.2006, 15:17 deplasmanda 1 puan iyidir malatya zor deplasman
rallicifurkan 23.01.2006, 16:01 çok güzel oynadık ama saha bizi batırdı
BüYüK_Reİs 24.01.2006, 17:31 Takımımız beraberliğe abone oldu ama Malatya gibi bir deplasmanda alınan puan bence çok önemli idi.İnşallah diğer maçlarda 3 puanları alırız.Bu hafta G.Antep maçından 3 puan alacağımızı düşünüyorum...
twity_58 26.01.2006, 13:47 olsun olsun bişey olmaz bunuda asmasını bılırızz ..
Önümüzdeki maçlarda 3 puan almamız gerek...3 puan şart...
1967_DERNEK_10UR 26.01.2006, 14:03 aslında fransa ligi tam bize göre biz orda olsak beraberliklerin takımı oluruz..
FRANSA LİGİ:İN
SÜPER LİG :OUT
|