FASIL-I BAHAR
15.12.2005, 20:51
M.K.E Ankaragücü - Sivasspor
17 Aralık Cumartesi 14:00
Mekan : 19 Mayıs Stadyumu (info)
Bilet Fiyatları : Bilet fiyatları aşağıdadır
Not:
1- Her yaşta çocuk bilete tabidir.
BİLET FİYATLARI :
Kapalı Tribün Sivasspor:28 YTL (28.milyon)
Kale Arkası M.K.E.Ankaragücü:2 ytl ( 2 milyon)
Kale Arkası Sivasspor: 17 ytl ( 17 milyon)
MARATON TRİBÜN'ÜN TAMAMI ankaragücü seyircisi kombine girişi olacakmış....
yani CEMAL AYDIN SAMSUN MAÇINDA UGRADIGI ZARARI SİVASSPOR MAÇINDA CIKARTACAK...
SAMSUN MAÇI BİLETLERİDE BÜTÜN TRİBÜNLER 1 YTL İDİ...
FASIL-I BAHAR
15.12.2005, 20:53
hadi hayırlısı arkadaşlar
Ankaragücüne çok görmüyorum ne de olsa karşısındaki sıradan bir takım değil koskoca SİVASSPOR...Ancak ne olursa olsun adil olmalarını beklerdim.
bu kadarda olmaz yaaa... Sivaslıları neden rant olarak görüyorlar!!!
FASIL-I BAHAR
15.12.2005, 20:56
BENDE OLSAM BEN DE BÖYLE YAPARAIM KARDEŞİMMM..
çünkü ank da sivasa lı çok her maçta zaten full doluyor stad..
ya bazıları gördü mü Ankaragücü ile dostluk naralarını.özellikle bu sitedeki Ankaragücü veya diğer klüplere ayrılan bölümlerin gereksiz ve anlamsız olduğunu söyleyip durduk, dinleyen olmadı. Adamlar böyle dost, böyle kardeş işte...daha neler olacak neler, kavga da çıkacak hiç merak etmeyin, hiç bizi dövmeden yollarmı ankaragücü denen takım taraftarı, şimdi bu siteye takılan ankaragücülü arkadaşlar da dostluklarını! bu maçta göstersin de göreyim!
ayıp ayıppp...bu kadar terbiyesizlik olmaz...
ankara belediye macında şartlar aynıydı. ankaragücü taraftarı insanda biz neyiz hem ta nerden geliyoz misafir perverlik bu..yazıklar olsun..
cemal58yiğido
15.12.2005, 21:40
BU NEEEEEEE YAAAAA BİLET FİYATLARINA BAK BÖYLE ŞEY Mİ OLUR
SEMİH-58
16.12.2005, 20:28
ABİLER BEN GİDEMEM O ZAMAN MAÇA ---------------
ya bazıları gördü mü Ankaragücü ile dostluk naralarını.özellikle bu sitedeki Ankaragücü veya diğer klüplere ayrılan bölümlerin gereksiz ve anlamsız olduğunu söyleyip durduk, dinleyen olmadı. Adamlar böyle dost, böyle kardeş işte...daha neler olacak neler, kavga da çıkacak hiç merak etmeyin, hiç bizi dövmeden yollarmı ankaragücü denen takım taraftarı, şimdi bu siteye takılan ankaragücülü arkadaşlar da dostluklarını! bu maçta göstersin de göreyim!
Sevgili dostlarim ankaraguclu biz taraftarlarin bu bilet fiyatlariyla bir ilgisi yok. Bu bilet fiyatlari nedeniyle biz yonetimle bozuguz. Burda kizacaginiz kesim ankaragucu taraftarlari degildir. Bizim ne sucumuz var?
1967_DERNEK_10UR
16.12.2005, 23:36
Sevgili dostlarim ankaraguclu biz taraftarlarin bu bilet fiyatlariyla bir ilgisi yok. Bu bilet fiyatlari nedeniyle biz yonetimle bozuguz. Burda kizacaginiz kesim ankaragucu taraftarlari degildir. Bizim ne sucumuz var?
bilet fiyatlarıyla taraftarın bir ilgisi olmaz hiç bir zaman..dostça bir maç olsun ankaragücü taraftarının samimiyetine güveniyorum...
ankara06
17.12.2005, 09:31
bilet fiyatını bizmi belirliyoz gardaş. yönetimle aramız zaten iyi değil. adamların ne yaptığı belli değil. bu hafta öyle öbür hafta şöyle C.A. ya Allah akıl versin.
Etem-Murat
17.12.2005, 09:42
bilet fiyatlarıyla taraftarın bir ilgisi olmaz hiç bir zaman..dostça bir maç olsun ankaragücü taraftarının samimiyetine güveniyorum...
MAC BİLETLERİNİ TARAFTAR BELİRLEMEZ YÖNETİMLET BELİRLER
DOSTCA BİR MAC OLSUN BİZİM OLSUN
cemal58yiğido
17.12.2005, 11:29
BU NEEEEEEE YAAAAA BİLET FİYATLARINA BAK BÖYLE ŞEY Mİ OLUR