Orijinalini görmek için tıklayınız : ANKARAYA GİDİYORUZ
erhan5834 15.11.2005, 18:41 HERZAMAN OLDUĞU GİBİ BİZ 1967 SİVAS GENÇ TARAFTARLAR DERNEĞİ OLARAK HERYERE OLDUĞU GİBİ BUMAÇ İÇİNDE ANKARAYA GİDİYORUZ SİVASSPORUMUZ DESTEKLEMEK İÇİN 21-11-2005 CUMARTESİ GÜNÜ GECE 00:00 DA ANKARA SEFERİ İÇİN YOLA ÇIKIYORUZ TÜM YİĞİDOLARI BEKLERİZ...HEP DESTEK TAM DESTEK SİVASSPOR İÇİN EL ELE...
SONSUZA DEK SÜRECEK BİZİM AŞKIMIZ 67 YİĞİDOLARIZ HERKEZ GİDER BİZ KALIRIZ 67 YİĞİDOLARIZ
1967_DERNEK_NAİL 15.11.2005, 18:43 ANGARA ANGARA YİĞİDİN HARMAN OLDUGU YERDEN GELİYORUZ...
1967_DERNEK_MUSTAFA 15.11.2005, 18:49 evet Ankaraya gidiyoruz inşallah bu maçı centilmence bir şekilde oynuyup 3 puanı hanemize yazdırırız..
1967_DERNEK_10UR 15.11.2005, 18:56 HER ZAMAN Kİ GİBİ SİVASSPOR'UMUZU BU MAÇTA DA YALNIZ BIRAKMIYORUZ...HAYDİ YİĞİDOLAR MAÇA
SONSUZA DEK SÜRECEK BİZİM AŞKIMIZ 67 YİĞİDOLARIZ
HERKES GİDER BİZ KALIRIZ 67 YİĞİDOLARIZ..
1967_Dernek_Ayhan 15.11.2005, 19:14 ANKARA BEKLE BABA GELİYORRRRRRRR................
1967DERNEK_BASKANI 15.11.2005, 19:25 EVET İŞTE BİR ANKARA DEPLASMANI DAHA ANKARA DEPLASMANLARI OLDUM OLASI EN ÇOK SEVDİĞİM DEPLASMANLAR DAN BİRİSİ GÖZÜMÜZÜ AÇTIK KARADENİZ VE ANKARA DEPLASMANLARINI GÖRDÜK.KARADENİZ TARAFINI PEK SEVMEM AMA ANKARA DEPLASMANLARININ BENDE SKOR BABINDA GÜZEL ANILARI VAR.EN SON GİTTİĞİMİZ GENÇLERBİRLİĞİ MAÇINDA DAHA BİR HÜZÜNLENDİM.ÇÜNKİ;ANKARA'DA OYNADIĞIMIZ MAÇLAR İÇERSİNDE İLK DEFA 19 MAYIS STADYUMUN DA MAÇ YAPTIK.ALLAH'IMA ŞÜKÜRLER OLSUN Kİ RABBİM YÜZÜMÜZÜ KARA ÇIKARMADI ALNIMIZIN AKIYLA BİLEĞİMİZİN ZORUYLA GENÇLERBİRLİĞİN'DEN 3 ALTIN PUAN
ALIP GELDİK.ŞİMDİ SIRA BU PAZAR YİNE 19 MAYIS STADYUMUN DA ANKARASPOR KARŞISIN DA MUHTEŞEM BİR FUTBOLLA YİNE 3 ALTIN PUAN ALIP GÜLE OYNAYA GELECEĞİZ İNŞALLAH...HAYDİ YİĞİDOLAR DURUMU MÜSAİT OLAN HERKES ANKARA YOLLARINAAAAAAAAAAAAAA...
SONSUZA DEK SÜRECEK BİZİM AŞIMIZ 67 YİĞİDOLARIZ
HERKES GİDER BİZ KALIRIZ 67 YİĞİDOLARIZ..
1967 SİVASSPOR GENÇ TARAFTAR DERNEK BAŞKANI
YALÇIN KORKMAZGİL
amigosebo 15.11.2005, 19:34 1967 SİVASSPOR GENÇ TARAFTARLAR DERNEĞİ OLARAK ANKARAYA'DA GİDECEĞİZ. YİNE HER ZMANA SİVASSPOR'UN YANINDA OLACAĞIZ.ANKARADA Kİ TÜM YİĞİDOLARI BU MAÇTA BİZİ YALNIZ BIRAKMAYACAKLARINA YÜREKTEN İNANIYOR VE KARŞILAŞMAYA BEKLİYORUZ.
ANKARA DEPLASMANINA GİDECEK OLAN
1967 GENÇ TARAFTARLAR DERNEĞİNE
İYİ YOLCULUKLAR DİLERİZ.
YOLUNUZ AÇIK OLSUN YİĞİDOLAR
ANKARADAN GELİRKEN 3 PUANI GETİRMEYİ UNUTMAYIN..
ANKARA DA YİĞİDOLARIN GÜCÜNÜ GÖSTERİN,
TÜM ANKARA SİZİN TEZAHÜRATLARINIZI DUYSUN...
KIRMIZI-BEYAZ
BU ALEMDE KRAL
SİVAS.......
gercek58li 15.11.2005, 19:50 Yigidolar,yolunuz acik olsun.
Insallah gelirken bir misket oynarsiniz!
Hepinizin ayagina, yüregine saglik!..
1967_CLUB_ÖZGÜR 15.11.2005, 20:22 INSALLAH ANKARADA SOW YAPARIZ HEM TAKIMLA HEM TARAFTARLAR>>>>ŞİMDİDEN SOYLUYORUM BEN ALINACAK GALİBİYET SEBO REİS E HEDİYEDİR<<<<<
HakkıTİMUÇİN 15.11.2005, 21:54 20.11.2005 tarihinde Allahtan bir mani keder olmazsa Salih abi ile beraber Ankaradayız...
allah yolunuzu açık etsin... puanlarla dönmeniz dileklerimizle...
yolunuz acik olsun 1967
insallah 3 puanla dönersiniz
sinan58_34 15.11.2005, 22:37 allah ızın ederse bızde orda olacagız sıvasımıza destek verecegız galıbıyet bizim olacak
GeCeVeMaVi58pRf 15.11.2005, 22:38 inşallah bende ankaraya gidebilirim elazıgdan gelip ankaraya gidecem neden sivasspor aşkı için inşallah böle aıklar cıkar
Sarkdakikisla58 15.11.2005, 22:50 insallah 3 puanla dönersiniz
Ankara bekle Yigitler geliyor
insallah 3 puanla dönersiniz
Ankara bekle Yigitler geliyor
arkadaş lar bu hafta düğünler var bede gitmek isterdiim
allah yolunuzu acık etsin hayırlı yolculuk lar 3puanla döneriz inşallah
1967_DERNEK_10UR 16.11.2005, 18:25 ANKARADA Kİ YİĞİDOLARA DUYURULUR; ÇOŞMAK İSTEYEN TAKIMINA 90 DAKİKA DESTEK OLACAK TARAFTARLARA ÇAĞRI YAPIYORUZ..KEMİK TARAFTAR BİZİ GETİRİYOZ..
HakkıTİMUÇİN 16.11.2005, 18:30 allah ızın ederse bızde orda olacagız sıvasımıza destek verecegız galıbıyet bizim olacak
sinan kimlerle geliyosunuz ve neyle beni bi ara
önder_1967 16.11.2005, 18:41 evet inşallah galib çıkarız bu galibiyette seboya gelsin
1967_Dernek_Murat 16.11.2005, 20:20 1967 SİVASSPOR GENC TARAFTARLAR DERNEGİ OLDUK'CA YANNIZ DEGİLSİN YİGİDOM
SENDEN AYRI GECEN MACLARIMIZI
SANA NASIL ANLATSAK Kİ
MEVSİMSİZ CİCEKLER GİBİ
YARIM KALDIK İNAN Kİ
SENSIZLIGIN ACISINI
SEN NERDEN BİLECEKSİN Kİ
SEN HİC YANNIZ KALMAYACAKSIN Kİ
CÜNKİ BİZ 1967 SİVASSPOR GENC TARAFTARLAR DEERNEGİ'YİZ
1967_CLUB_ÖZGÜR 16.11.2005, 22:49 ANKARAYA GIDIYORUZ!!!TAKIMA CANI GONULDEN 90 DK DESTEK VERMEK ISTEYENLER YANIMIZA GELSIN...DEPLASMANLARDA BIRLIK OLALIM!!!HERŞEY SİVASSPOR İÇİN.....
ankarada oturan sivassporlu olarak bekliyorum sizi yiğitlerim
canım kurban size
1967_CLUB_ÖZGÜR 16.11.2005, 23:04 ankarada oturan sivassporlu olarak bekliyorum sizi yiğitlerim
canım kurban size
ALLAH RAZI OLSUN ABI!!! DEPLASMANLARDA BIRLIK OLMAK SART...TEK VUCUT TEK YUREK OLMALIYIZ...
HakkıTİMUÇİN 16.11.2005, 23:04 ankarada oturan sivassporlu olarak bekliyorum sizi yiğitlerim
canım kurban size
geliyoruz gardas...erkenden bi yerlerde buluşup sohbet edlim biraz
iner inmez beni ara gardas
0505 252 04 97
Biz sizleri burda bekliyor olacagız....
BEN ARANIZA YENİ KATILDIM...İŞALLAH PAZAR GÜNÜDE MAÇTA BULUŞURUZ VE TANISIRIZ.....
HERKSE SELAM OLSUN....
ÇÜNKÜ BİZ FENERBAHÇELİYİZ!!!!1
ANKARA 1907 GBF DERNEĞİ...
ofgurleyuk78 16.11.2005, 23:40 Allah yolunuzu da, sansinizi da açik etsin. Bu maçi alalim da Moralimiz düzelsin.
HakkıTİMUÇİN 16.11.2005, 23:40 iner inmez beni ara gardas
0505 252 04 97
OK GARDAS ARARIM..
erhan5834 18.11.2005, 16:10 Biz sizleri burda bekliyor olacagız....
BEN ARANIZA YENİ KATILDIM...İŞALLAH PAZAR GÜNÜDE MAÇTA BULUŞURUZ VE TANISIRIZ.....
HERKSE SELAM OLSUN....
ÇÜNKÜ BİZ FENERBAHÇELİYİZ!!!!1
ANKARA 1907 GBF DERNEĞİ...
GARDAŞ BİZ DERNEK OLARAK GELECEZ HERZAMAN HERYERDE OLDUĞUMUZ GİBİ BU MAÇTADA SİVASSPORUMUZUN YANINDA OLACAZ VE DESTEKLEMEYE DEVAMEDECEZ SÖZDE DEĞİL ÖZDE SİVASLIYIZ İNŞALLAH MAÇTA TANIŞMA ŞANSIMIZ OLUR...
1967_CLUB_ÖZGÜR 18.11.2005, 17:30 iner inmez beni ara gardas
0505 252 04 97
TAMAM ABİ ARIYACAM SAOLASIN
SivasLady 18.11.2005, 17:44 bizde ne yapalim radyo basindan
desetek tam destek
gönül isterdi maclara gitmeyi ama mümkün degil
neyse nerde olursak olsun yüregimiz seninle sivasspor
3 puan isteriz ve alacagiz insallah
1967_DERNEK_NAİL 18.11.2005, 18:14 20.11.2005 tarihinde Allahtan bir mani keder olmazsa Salih abi ile beraber Ankaradayız...
ABİ KSURABAKMA BEN BUMAÇA GELEMİYORUM ÖZÜR OLSUN BİRDAHAKİ DEPLASMANDA GÖRÜŞMEK ÜZERE SİZİN YOLUNUZ AÇIK OLSUN
erhan5834 18.11.2005, 18:14 bizde ne yapalim radyo basindan
desetek tam destek
KALPLER SİVASSPORLA OLSUN YETER ALLAHIN İZNİYLE 3 PUANLA DÖNECEZ ANKARADAN DUALARINIZ SİVASSPORLA OLSUN...
1967_CLUB_ÖZGÜR 18.11.2005, 18:17 bizde ne yapalim radyo basindan
desetek tam destek
INSALLAH SİVASSPOR MACLARINA HEP BERABER GITMEK BI GUN NASIP OLUR....
SİZ DUALARINIZI EKSIK ETMEYIN :)
1967_Dernek_Ayhan 18.11.2005, 22:03 BABADAN İZNİ KOPARDIM ANKARADAYIM................... . :D
1967_CLUB_ÖZGÜR 18.11.2005, 22:37 BABADAN İZNİ KOPARDIM ANKARADAYIM................... . :D
GELECEĞİN VARSA GÖRECEĞİNDE VAR!!!!!!!!!!! :D
1967_Dernek_Ayhan 18.11.2005, 22:42 GELECEĞİN VARSA GÖRECEĞİNDE VAR!!!!!!!!!!! :D
İYİ KÖTÜ NEFES ALIYON ONDANDA OLACAN :D
serhankaburcuk 18.11.2005, 23:17 1967 Sivasspor Genç Taraftarlar Derneği olarak Herzaman Sivassporun ve Sivasımızın yanında olduk ...Bu maçtada inşallah Sivassporumuz bizimde desteğimiz ile 3 puana ulaşacaktır...Ankaradan ve çevre illerden gelecek Yiğidolar ile beraber Ankarada show yapacağız...
BİZİ İZLEMEYE DEVAM EDİN....
İNŞALLAH GARDAS ALLAHIN İZNİYLE BENDE ORDAYIM..GÖRÜŞÜRÜZ İNŞ.
1967_DERNEK_10UR 18.11.2005, 23:27 ALLAH NASİP EDERSE SABAH 8 GİBİ ANKARA'DA OLACAZ..ERKEN GELEN OLURSA TASNIŞIRIZ..
serhankaburcuk 18.11.2005, 23:54 İNŞALLAH GARDAS ALLAHIN İZNİYLE BENDE ORDAYIM..GÖRÜŞÜRÜZ İNŞ.
İnşallah gardaş bekleriz....
İNŞALLAH GARDAS ALLAHIN İZNİYLE BENDE ORDAYIM..GÖRÜŞÜRÜZ İNŞ.
benim yerimede bagır orhanım... bende erolun dugununde senin yerine oynarım :D
serhankaburcuk 18.11.2005, 23:58 benim yerimede bagır orhanım... bende erolun dugununde senin yerine oynarım :D
Osman yine kıvırdın gelmiyon ya helal olsun valla...
Osman yine kıvırdın gelmiyon ya helal olsun valla...
yok be abi sınav haftamdayım durumları biliyorsun nasıl geleyim?
TAMAM GARDAS...BAK BU OLUR İŞTE...ONA ÇOOOOOOOOOOOOK SELAM SÖYLE...
serhankaburcuk 19.11.2005, 00:01 yok be abi sınav haftamdayım durumları biliyorsun nasıl geleyim?
Canın sağolsun kardeşim...İnşallah ilerde daha çok beraber maçlara gideriz...
Canın sağolsun kardeşim...İnşallah ilerde daha çok beraber maçlara gideriz...
ŞU okul bitsin ins... oooo beni kim tutar daha.. :)
TAMAM GARDAS...BAK BU OLUR İŞTE...ONA ÇOOOOOOOOOOOOK SELAM SÖYLE...
a.s gardas... hadi bakalım hafta bası konusur anlatırız birbirimize :)
İNŞ.. NE DÜĞÜN OLACAK AMA
serhankaburcuk 19.11.2005, 18:24 ŞU okul bitsin ins... oooo beni kim tutar daha.. :)
Göreceğiz....Bakalım bizim kadar ateşli olabilecekmisin????:):)
Bende Geliyom Beni unutmayınnnnn
Sonsuza Dek Sürecek Bizim Aşkımız 67 Yiğidolarız...
Herkes Gider Biz Kalırız 67 Yiğidolarız...
Yine Yollardayız...Sivasspor Nerede Biz Oradayız...
serhankaburcuk 19.11.2005, 18:31 Bende Geliyom Beni unutmayınnnnn
Tamam Murat unuturmuyuz ya...Sizin gelmenize seviniyoruz...Tribünde güçlü olacağız yani...
Tamam Murat unuturmuyuz ya...Sizin gelmenize seviniyoruz...Tribünde güçlü olacağız yani...
Eyvallah reis...Alemde Tek Reis sErHan Reis
serhankaburcuk 19.11.2005, 18:38 Eyvallah reis...Alemde Tek Reis sErHan Reis
Eyvallah yeğenim...Bizlerde sizin için varız...
4eylülcehennemi 19.11.2005, 19:41 hepinizin yolu açık olsun inşallah puan ve puanlarla dönersiniz haftaya beşiktaş macında sivas yerinden oynasın
sinan58_34 19.11.2005, 20:57 BİZDE İSTANBULDAN GELIYORUZ IMPARATOR5834 BRONGWAY ( FEVZI ABI ALI ABI ) BEN
1967_DERNEK_10UR 19.11.2005, 21:08 SAYILI SAATLER KALDI..ANKARA'DA GÖRÜŞMEK DÜLKEĞİYLE..
Umarim takimimizi hakettigi bir sekilde desteklersiniz.
Bizi yurtdisindaki Sivaslilari umarim aratmassiniz
YOLUNUZ AÇIK,ŞANSINIZ BOL,PUANLAR BİZİM OLSUN..
KAZASIZ BELASIZ YOLCULUKLAR FEDEKAR YİĞİDOLAR.
serhankaburcuk 19.11.2005, 23:16 1967 Sivasspor Genç Taraftarlar Derneği olarak her deplasmana otobüs kaldırmayı ilke edinmiş ve her deplasmanda takımının yanında olmayı ilke edinmiş bir derneğiz...Ve yarın oynanacak olan Ankaraspor & SİVASSPOR maçınada araç kaldırıyoruz...Saat gece 00:30 da derneğimizin önünden aracımız hareket edecektir...Aracın kaldırılmasında bize sponsor olarak desteklerini esirgemeyen firmaların isimlerini yazmak istiyorum....
**MERAL AYAKKABICILIK TİC.SAN.LTD.ŞTİ. (ADEM VE AKİF MERAL)
**HAKAN BAKLAVA TİC.SAN.LTD.ŞTİ. (HAKAN BEY)
**FATİH OTOMOTİV (FATİH KARAMUK)
**ÖZEN OTO VE KAPORTA (MEHMET ALİ SAZAKLI)
**SEÇ OTO (MURAT HAZIRBULAN)
**SEDEF TİCARET(HALİL HARAL)
Bu firmalarımıza tekrardan teşekkürlerimizi bir borç biliyoruz....
1967 Sivasspor Genç Taraftarlar Derneği olarak her deplasmana otobüs kaldırmayı ilke edinmiş ve her deplasmanda takımının yanında olmayı ilke edinmiş bir derneğiz...Ve yarın oynanacak olan Ankaraspor & SİVASSPOR maçınada araç kaldırıyoruz...Saat gece 00:30 da derneğimizin önünden aracımız hareket edecektir...Aracın kaldırılmasında bize sponsor olarak desteklerini esirgemeyen firmaların isimlerini yazmak istiyorum....
HELAL OLSUN BU FİRMALARA...
SERHAN GARDAŞ, SPONSOR OLANLARI BÖYLE YAZMAN İSABETLİ OLMUŞ...
SİVAS'A HER GELİŞİMDE AYAKKABIMIZI, BAKLAVAMIZI BU FİRMALARDAN ALIRIZ,
OTO İŞLERİMİZİ BU FİRMALARLA HALLEDERİZ... TEBRİKLER...
serhankaburcuk 19.11.2005, 23:37 HELAL OLSUN BU FİRMALARA...
SERHAN GARDAŞ, SPONSOR OLANLARI BÖYLE YAZMAN İSABETLİ OLMUŞ...
SİVAS'A HER GELİŞİMDE AYAKKABIMIZI, BAKLAVAMIZI BU FİRMALARDAN ALIRIZ,
OTO İŞLERİMİZİ BU FİRMALARLA HALLEDERİZ... TEBRİKLER...
Evet abi haklısın...Bu insanların ne zaman yanlarına gitsek bizlere herzaman destek veriyorlar...Allah kendilerinden razı olsun....Sivas ı seven esnaf kazanmalı...
1967 Sivasspor Genç Taraftarlar Derneği olarak her deplasmana otobüs kaldırmayı ilke edinmiş ve her deplasmanda takımının yanında olmayı ilke edinmiş bir derneğiz...Ve yarın oynanacak olan Ankaraspor & SİVASSPOR maçınada araç kaldırıyoruz...Saat gece 00:30 da derneğimizin önünden aracımız hareket edecektir...Aracın kaldırılmasında bize sponsor olarak desteklerini esirgemeyen firmaların isimlerini yazmak istiyorum....
hepsine teşekkür ediyoruz... bu sene bu dayanışmayı fazlasıyla görüyoruz...
MAÇTAYDIK AMA TARAFTAR ÇOK AZDI.
serhankaburcuk 21.11.2005, 14:27 MAÇTAYDIK AMA TARAFTAR ÇOK AZDI.
Gardaş bizim yanımızdamıydın???
1967_DERNEK_10UR 21.11.2005, 15:55 1967 Sivasspor Genç Taraftarlar Derneği olarak her deplasmana otobüs kaldırmayı ilke edinmiş ve her deplasmanda takımının yanında olmayı ilke edinmiş bir derneğiz...Ve yarın oynanacak olan Ankaraspor & SİVASSPOR maçınada araç kaldırıyoruz...Saat gece 00:30 da derneğimizin önünden aracımız hareket edecektir...Aracın kaldırılmasında bize sponsor olarak desteklerini esirgemeyen firmaların isimlerini yazmak istiyorum....
DESTEKLERİNDEN DOLAYI SİVAS ESNAFINA YÜREKTEN TEŞEKKÜR EDİYORUZ..İŞLERİ RAST GİTSİN..
1967_DERNEK_10UR 21.11.2005, 16:05 CUMARTESİ GECE SAAT 24:00'TE SİVAS'TAN HAREKET ETTİK..SABAH ERKEN SAATLERDE ANKARA'YA İNDİK..BİZİ SADEDE YAĞMUR KARŞILADI HAVA İYİ DEĞİLDİ TEK KORKUM TRİBÜNLERİN BOŞ KALMASIYDI..MAÇ SAATİNE DOĞRU YAĞMUR BİR YAĞI BİR KESİLDİ HER YER ÇAMURDU..MAÇ SAATİ YAKLAŞTIĞINDA SİVASSPOR TARAFTARI TRİBÜNLERDE Kİ YERİNİ ALMAYA BAŞLADI..BİZ 1967 SİVASSPOR GENÇ TARAFTARLAR DERNEĞİ OLARAK KALE ARKASINDA Kİ YERİMİZ ALMIŞTIK..MAÇTAN ÖNCE FUTBOLCULARIMIZ TEK TEK TRİBÜNE ÇAĞIRARAK ONURA ETTİK..MAÇI YAKLAŞIK 5 BİN CİVARINDA SİVASSPOR TARAFTARI TAKİP ETTİ..KÜÇÜĞÜNDE BÜYÜĞÜNE YAŞLISINDAN GENCİNE BAYANINA VARANA KADAR HER KESİMDEN TARAFTAR TRİBÜNDE YERİNİ ALMŞTI..KOCAELİNDE HAKKI ABI SALİH ABI VE MURAT.İSTANBUL'DAN ALİ,FEVZİ ,ORHAN VE SİNANA GELMİŞLERDİ..ANKARADAN METİN ABI,GÜLER ABI,LEVENT,YALÇIN NEHİR VARDI ARAMIZDA ÇOK GÜZEL BİR TRİBÜN KURDUK..GOLÜ ATMIŞTIK MAÇ BİZİM AÇIMIZDAN ÇOK İYİ GEÇİYORDU AMA HAKEM BOL BOL KALEYE YAKIN YERLERDEN FAUL VERİYOR BİZİ SAHAMIZA HAPSEDİYORDU..GOLÜ ATTIK YAĞMUR KESİLDİ VE GÖKKUŞAĞI AÇTI STADYUMUNUN ÜSTÜNE..MAÇIN BİTMESİNW 3 DAKİKA KALA GOLÜ KALEMİZDE GÖRDÜK..YIKILDIK BI OYUNUN HAKKI BERABERLİK OLMAMALIYDI..UNUTMADAN SÖYLÜYÜM ANKARASPOR YÖNETİMİ BOŞ DURMAMIŞ BELEŞ BİLET DAĞITARAK SEYİRCİ ÇEKMEYE ÇALIŞMIŞTI YANİ ÇOLUĞU ÇOCUĞU TOPLAMIŞLAR BİZE RAKİP ÇIKARMIŞLARDI AMA BİZ YİNE ÜSTÜMÜZE DÜŞEN GÖREVİ YAPTIK VE STADYUMU ORGANİZE EDEREK BÜTÜN ANKARAYA SİVASSPOR TARAFTARININ BÜYÜKLÜĞÜNÜ GÖSTERDİK..
SEMİH-58 21.11.2005, 16:17 bu maç olmadı inşallah ankaragücü maçını alırız
erhan5834 21.11.2005, 18:17 BİR ANKARA MACERAMIZ DAHA BÖYLE BİTTİ GÖNÜL İSTERDİKİ 3 PUAN OLSUN AMA 1 PUANDA HİÇ YOKTAN İYİDİR BİR BAŞKA ANKARA MACERAMIZDA GÖRÜŞMEK ÜZERE....
ankara06 15.12.2005, 14:04 arkadaşlar hepinizi beklerizde maç cumartesi bu hem sizin hem bizim için dezavantaj olacak. saatde 14.00 oda problem. federasyon hangi mantıkla c.tesi iş zamanı bu saate maç koyuyor anlamak mümkün değil. ha maç skoru derseniz. biz yeneriz başka çaresi yok bu işin. ama anadolu dostluğu kazansın. KAHROLSUN BİZANS VE ONUN YALAKA MEDYASI.
ayrıca şu konya maçı aklıma geldide; biz 3 hafta önce 1500-2000 kişi kadar konyaya gittik. bu nalçacı şerefsizleri toplasan 100-150 kişi stadlarını başlarına yıktık. maçıda 1 milyon yapmışlardı. çıktık 25 otobüs ve onlarca arabayı yüzlerce polis her sokağı trafiğe kapatarak ve sirenlerini açarak bizi şehir dışına çıkardılar. bütün konya bizi gördü ama biz bu dallamaları göremedik. zaten hepsi 12-13 yş. bebe bunların. ama ankaraya bırak 1 otobüsü bir minibüs gelecek kadar delikanlılar mı göreceğiz.
|