Orijinalini görmek için tıklayınız : SİVAS EMNİYETE YENİLDİ!

1967_DERNEK_MUSTAFA
11.12.2005, 18:13
SİVASSPOR-konyaspor karşılaşmasından sonra Konya taraftarının yaptığı çirkefliği ve kırdıkları koltukların hesabı belirsiz Ve bu olayları yatıştırmak isteyen emniyet mensublarının işi çığrından çıkartmaları ortalığı karıştırdı.
Emniyetin gösterdiği bu tutumu şiddetle kınıyoruz.Konya taraftarlarının engellenmesini beklerken Coplar Sivas halkının Başında patladı.Artı yetmedi protokolde de emniyet mensupları Sivasspor yöneticileriyle birbirine girdi.Bu Sivasspor taraftarının ve Sivas halkının Sivas emniyeti yönünden ne zaman yüzü gülecek?Bu memleketin ekmeğini yiyen bu memleketin kılıcını kuşanması gerek...;Konya taraftarı bir tanede Emniyet mensubunu bıçaklayarak yaraladı...Sivasspor Stadının güvenliğini sağlayan Özel güvenliktende bir kaç kişi Konya taraftarları tarafından tartaklanarak hastaneye kaldırıldı....

Bu konuda Sayın Bakanımızın ve diğer Sivaslı büyüklerimizin artık Sivas'a ve Sivassporumuza sahip çıkmalarını bekliyoruz!!!!

SAYGILARIMLA...

1967_DERNEK_NAİL
11.12.2005, 18:16
SİVAS EMNİYETİNİ KINI YORUM

1967_DERNEK_10UR
11.12.2005, 18:28
40 TANE ADAMA SAHİP ÇIKAMADI SİVAS EMNİYETİ..OLAYLARDA YETERSİZ KALDI SİVAS TARAFTARINI ÇİLEDEN ÇIKARDI..BU KADAR DA REZALAET OLMAZ..

DJMuRaT
11.12.2005, 18:31
eVET ABİ KENDİ ÖZ VATANIMIZDA GARİBANIZ YA ....BU KADAR OLUR PES ARTIK..ACİLEN Bİ ŞEYLER YAPILMASI LAZIM...HATTA POLİSİ ALMASINLAR STADA BİZ KENDİMİZİ KORURUZ...KONYALI BIÇAKLA GİRİYOR POLİSİ BIÇAKLIYOR...AFEDERSİNİZ BİZİDE DONUMUZA KADAR ARIYOLAR..YOK BÖYLE Bİ ŞEY...SAHİPSİZ SİVASSIN SAHİPLERİYİZ

Etem-Murat
11.12.2005, 18:44
KENDİ ÖZ VATANIMIZDA GARİBANIZ YA ....BU KADAR OLUR PES ARTIK..ACİLEN Bİ ŞEYLER YAPILMASI LAZIM...HATTA POLİSİ ALMASINLAR STADA BİZ KENDİMİZİ KORURUZ...KONYALI BIÇAKLA GİRİYOR POLİSİ BIÇAKLIYOR...AFEDERSİNİZ BİZİDE DONUMUZA KADAR ARIYOLAR..YOK BÖYLE Bİ ŞEY...SAHİPSİZ SİVASSIN SAHİPLERİYİZ
ÖNÜMÜZE BAKALIM BUNDAN SONRA NELER YAPILIR NELER YAPILACAK ONLARI BAŞKAN ACIKLASIN HER YERDE BU OLAYLARA SEYİRCİ KALMAYIN

hancer58
11.12.2005, 19:34
sadece bravoooooo

Arif Coşkun
11.12.2005, 19:40
Emniyetin böyle taraflı bir tutum segilemesini anlamak güç. Orada 40-50 kişiyle başedemedimi, mavi bayrak almış bir kulup taraftarına nasıl böyle davranabilirler. Lafı sözü geçen,Sivas'lı büyüklerimiz umarım üzerinde durur bunun nedenini sorarlar. Kınıyoruz Sivas emniyetini bu tutumuından dolayı.

1967_DERNEK_10UR
11.12.2005, 19:41
işte sorun burda 50 kişiye söz geçiremiyen bir emniyet ne iş yapar???

SivasLady
11.12.2005, 20:16
bu kadar kisiyle bas gelemeyen emniyetimiz
ileride bunlarin fazlasiyla nasil bas gelecek
gerekli yerler duyar göstersin
sivasspor artik süperligde geregi yapilmali

hemso58
11.12.2005, 20:58
KENDİ MEMLEKETİMİZDE GARİBAN DURUMA DÜŞTÜK.DEPLASMAN TARAFTARI MUAMELESI GORDUK.50 TANE CAPULCUYA SAHIP CIKAMAYAN EMNIYET GOREVLILERI GELIP SIVASLILARA ARTISTLENDI.
GUVENLIK KAMERAMANINI DA ETMIS OLDUGU KUFURDEN DOLAYI KINIYORUM.
EMNIYET REZALET...

DELİ_ORKUN
11.12.2005, 21:07
BAZI ARKADASLAR BUYURMUSKI STADA POLİSİ ALMAYALIM BİZ KENDİMİZ KORURUZ.KARDES,M POLİSLER STADA SİVAS TARAFTARINI KORUMAK İÇİN ORADA GÖREV ALMIYO STADDA MEYDANA GELMESİ MUHTEMEL OLAYLAR İÇİN ORDA GÖREV YAPIYORLAR.

POLİSLER KONYA TARAFTARININ KAFASINI KOLUNU KIRSA İYİMİ OLACAKTI.ARKADASLAR POLİSLER TAMAM SUAN SİVASTA GÖREV YAPMAKTA AMA POLİSLERİN BU KONULARDA TARAFLI OLMASINI BEKLEYEMEYİZ.

1967_DERNEK_10UR
11.12.2005, 21:11
BAZI ARKADASLAR BUYURMUSKI STADA POLİSİ ALMAYALIM BİZ KENDİMİZ KORURUZ.KARDES,M POLİSLER STADA SİVAS TARAFTARINI KORUMAK İÇİN ORADA GÖREV ALMIYO STADDA MEYDANA GELMESİ MUHTEMEL OLAYLAR İÇİN ORDA GÖREV YAPIYORLAR.

POLİSLER KONYA TARAFTARININ KAFASINI KOLUNU KIRSA İYİMİ OLACAKTI.ARKADASLAR POLİSLER TAMAM SUAN SİVASTA GÖREV YAPMAKTA AMA POLİSLERİN BU KONULARDA TARAFLI OLMASINI BEKLEYEMEYİZ.
beni çileden çıkarma görmediğin olay hakkında yorum yapma...polisin nasıl müdahale ettiğini gördük 40 tane adama sahip çıkamadılar..

1967_Dernek_Ayhan
11.12.2005, 21:12
40 TANE ADAMA SAHİP ÇIKAMADI SİVAS EMNİYETİ..OLAYLARDA YETERSİZ KALDI SİVAS TARAFTARINI ÇİLEDEN ÇIKARDI..BU KADAR DA REZALAET OLMAZ..

YAZIKLAR OLSUN YA BÖYLE EMNİYETE

CERRAH BABA NERDESİNNNNNNNNNNNNNNN

GELEMİYOSUN BARİ ŞUNLARA BİR İKİ DERS VER ....

DJMuRaT
11.12.2005, 21:14

waLLA GİTTİĞİMİZ HER DEPLASMANDA ÖYLE Bİ KÜLÜBÜN DEDİĞİNİ YAPIYORKİ POLİSLER MESELA KAYSERİDE KULUP DEMİŞ Kİ MİSAFİR TAKIM SEYİRCİSİNİN DAWULLARI İÇERİ ALINMAYACAK ALMADILAR WALLA DAWULLARI!!!AMA BURAYA GELEN KONUK TAKIMLAR DEPLSMAN SEYİRCİSİ GİBİ DEĞİLDE EV SAHİBİ GİBİ DAVRANILIYOR ONLARA ..ZATEN BİZDE BUNA KIZIYOZ!!!

emrullah_58_
11.12.2005, 22:38

kardes tutupta emniyet bize destek versin demiyoruz ama bukadarda olmaz ya bu yapılan tamamen konyalıları guldurdu baska bişeye yaramadı milletin emniyetine bak almıyo davulları biz niye yapmıyoz

yusuf_07
11.12.2005, 22:40
OLAYLARI GÖRMEDİM SADECE YAZILANLAR VE RADYODAN DUYDUKLARIMIZ VAR.EĞER GERÇEKTEN SİVAS EMNİYETİ BUNU YAPTIYSA AYIP ETMİŞ.

RİCAM OLAYI GÖRMEYEN STADDA OLMAYAN ARKADAŞLARIN OLAYI GÖRMÜŞ GİBİ YORUM YAPMAMASI??????

1967_DERNEK_10UR
11.12.2005, 23:40
her gittiğimiz deplasmanda paket yapıyorlar bizi..stadları dar ediyorlar bize ama sivas'a gelenler oh çekiyor...

RüStü ElmaS
11.12.2005, 23:55
Bu olayları duyduğumda ve yazılanları gördüğümde gerçekten çok üzüldüm.

Emniyetin böyle taraflı bır tutum sergilemesinı anlamak çok güç doğrusu.

Bu kadar centılmen bir taraftara bunların yapılmasından dolayı emniyetimizi kınıyorum.
Umarım bu tür olaylar bidaha yaşanmaz.

Acaba emniyetin bu tutumunun sebebi nedir?

1967_DERNEK_10UR
12.12.2005, 00:03

Bu kadar centılmen bir taraftara bunların yapılmasından dolayı emniyetimizi kınıyorum.

ah bir bilsek rüştü abı türkiye cumhuriyetinde polisine sivas'tan çok sahip çıkan yer var mı acaba bunuda ben sormak istiyorum..

CEVIK
12.12.2005, 00:14

GÖRÜŞLERİNE AYNEN KATILIYORUM GARDAŞ

BENDE BU CİRKİN SALDIRIYI NEFRETLE KINIYORUM

Serd@r
12.12.2005, 02:32
Olayı bende görmedim üstelik işim gereği maçın sonunuda dinleyemedim sadece haberlerde olay çıktığını duydum inanamadım oysaki bir haftadır dostluktan kardeşlikten başka bir muhabbet yoktu hem bizim sitede hemde konyalıların sitesinde ama olan olmuş yalnız polis arkadaşlardan ziyade bu emri veren amirleri neye istinaden 40 ları durdurmak yerine 1000 leri joplatmayı emrettiğini hiç ama hiç anlayabilmiş değilim,şubir gerçektirki polis herzaman evsahibi takımı biraz daha korur ve kollar nihayetinde o yörenin insanıyla beraberdir ben bunun örneğini bizzat Adanadaki üstelik Adananın takımı olmadığı halde Gaziantepi kollayıp bize zorluk ve sertlik göstermesinden anladım.
Herşeye rağmen olaylarda sağduyusunu yitirmeyen CENTİLMEN(emniyet yetkilileri hala anlayamamış ama)YİĞİDOları kutluyor yaralanan arkadaşlarada acil şifalar diliyorum.
SİVAS taraftarı hiçbir zaman joplanmayı haketmedi.

Emniyet yetkililerini ortaya koydukları tavırdan dolayı kınıyorum.

Kaptan-58
12.12.2005, 08:54
YA BİZ LİGİN BÜYÜK TAKIMLARINDANIZ ARTIK EMNİYETİN ÇOK DİKKATLİ OLMASI LAZIM

Etem-Murat
12.12.2005, 09:45
BİLEMEYİZ EMNİYETİN DÜŞÜNDÜĞÜNÜ AMA BUNU HER DEPLASMAN TARAFTARLARI KORUMA ANLAMINDA EV SAHİPLERİ HER ZAMAN HIRPALANIYOR BENCE YAPILMAS İYİYDİ AMA OLMUŞ ELDEN NE ĞELİR

UNUTALIM BU OLAYLARI

1967_DERNEK_10UR
12.12.2005, 15:20
2.YARIDA ÖZEL GÜVENLİK İSTİYORUZ..ÇÜNKÜ EMNİYETİN TUTUMU HEP AYNI ÖRNEK ÇOK...

1967 dernek serkan20
12.12.2005, 15:31
aynen emniyete yuhhhhhhhhh

hercaii_58
12.12.2005, 16:37
bu emniyetim tutumu anlanacak gibi degil bu kadar taskınlık yapan konya taraftarına hicbir müdahalede bulunulmaması sasırtıcı baska illerde emniyet mensuplarının bize karsı davranııslarını gorunce sivas emniyeti ne yapıyor demekten kendimi alamıyorum

cemal58yiğido
12.12.2005, 16:39
ADAMLAR GÜNÜN 24 SAATİ ÇALIŞIYOR MAÇTADA AYAKTA UYUYOR NE YAPSINLAR

abircan
12.12.2005, 17:00
sağduyulu olalım herşeye rağmen, emniyette çok tecrübesiz henüz yeni tanışıyorlar budurumlarla biraz eğitilmeleri gerekecek, bugüne kadar sivasta görev yapmak kolaydı artık zorlaşacak biraz dikkatli olacaklar

1967_DERNEK_MUSTAFA
12.12.2005, 17:33
sağduyulu olalım herşeye rağmen, emniyette çok tecrübesiz henüz yeni tanışıyorlar budurumlarla biraz eğitilmeleri gerekecek, bugüne kadar sivasta görev yapmak kolaydı artık zorlaşacak biraz dikkatli olacaklar

bu olaylar yeni değil ki abircan ikinci ligden beri böyle yani bu emniyet müdürü geldikten sonra pasifleşti herşey geçen sene mersin idmanyurdu maçında da bu emniyet sorunuyla başladı ve devam edecek gibi

1967_DERNEK_10UR
12.12.2005, 17:35
BİRİLERİNİN BU İŞE BİR ÇÖZÜM GETİRMESİ LAZIM..ARTIK MAÇLARDA POLİSİN TUTUMU DEĞİŞMELİ..SUSMAYACAĞIZ...

LiS67_Uğur
12.12.2005, 17:50
bir kaç tane capulcuya sahip cıkamadılar...

serhankaburcuk
12.12.2005, 20:35
Konyadan gelen kendini grup olarak niteleyen esrarkeş insanlara sahip olamayan ve stadyumdaki sahipsiz Sivaslılara saldıran Emniyet güçlerini kınıyorum....Ben şunu bir kez daha anladımki SİVASIN SİVASTAN BAŞKA DOSTU YOK...EMNİYET BİLE BİZE DOST DEĞİL.....

1967_DERNEK_10UR
12.12.2005, 20:38
arkadaşlar mustafa abı konyaspor amigosu cemil ile telde görüştü az önce yazılara dikkat daha ortam gerilmesin

serhankaburcuk
12.12.2005, 20:39
arkadaşlar mustafa abı konyaspor amigosu cemil ile telde görüştü az önce yazılara dikkat daha ortam gerilmesin

NE DİYOR CEMİL?????

sinan58_34
12.12.2005, 20:42
yazıklar olsun baska dınecek bısey yok bı kactane kendını bılmez konya taraftar yuuzunden bızım taraftarımız emlıyet guclerı tarafından tartaklandı

FASIL-I BAHAR
13.12.2005, 19:06
sadece helal olsuın

BROTHERS58
13.12.2005, 19:11
beni çileden çıkarma görmediğin olay hakkında yorum yapma...polisin nasıl müdahale ettiğini gördük 40 tane adama sahip çıkamadılar..

ONUR GARDAS SEN DEPLASMANLARDA NEYE MARUZ KALIYORSUN BİR ANLATTA ONDAN SONRA EMNİYET TARAFTAR İLİŞKİSİ NASIL ÖĞRENSİNLER.ÖRNEK KAYSERİDE POLİS TARAFTAR NASILDI BİR SÖYLEDE BİLMEYENDE ÖĞRENSİN.ORKUN GARDASIMDA SONRA YORUM YAPSIN!!

BROTHERS58
13.12.2005, 19:26
BU KADAR İYİ NİYETLİ SEYİRCİYE SAHİPKEN KIYMETİNİ BİLEMİYOR BUNLAR.DEMEKKİ DİĞER ŞEHİRLERDEKİ GİBİ PİSİKOPATA BAĞLANIP YARANILIYOR.
DİĞER TARAFTANDA SİVAS GİBİ ASKERİNİ POLİSİNİ SEVEN BİR MEMLEKETTE GÖREV YAPMANIN DEĞERİNİ BİLMELERİ LAZIM.UNUTMASINLARKİ BU MEMLEKETTE NE HAİNLER VAR.

karayel42
14.12.2005, 11:25
SİZ GELİN KONYA YA GEELİN DE HESAP GÖRÜLSİN BAKALIM KAÇ OTOBÜS ADAM GELECEK BİZ 4 OTOBÜS GELDİK SİZ GELİN ERKEKSENİZ ÇEKERİZ EMANETİ DIŞARDA HESAP GÖRÜRÜZ BAKALIM ERKEKLİĞİNİZİ KONYADA GÖRELİM SİZ GELİN BEDAVA BİLETTE BİZDEN HADİ BAKALIM

karayel42
14.12.2005, 11:27
BİZ ÇİRKEF DEĞİL AMA BAŞLATAN SİZZİNİZ ASLANIM ÇERİLERMİDİR NEDİR UFAK BİR GRUP GELİP BİZE LAF SÖYLEYECEK BİZ DURACAĞIZ YOK ÇYLE YAĞMA AKILLI OLUN KOÇUM ÇİRKEF SİZZİNİZ UNUTMAYIN BUNU

karayel42
14.12.2005, 11:29
yazıklar olsun baska dınecek bısey yok bı kactane kendını bılmez konya taraftar yuuzunden bızım taraftarımız emlıyet guclerı tarafından tartaklandı

LAN OĞLUM AKKIILLI OLUN BİZE İLK SALDIRAN ÇERİLERMİDİR NEDİR ONLAR OLDU UFACIK GRUPLARINIZ VAR TEKRAR DİYORUM AKIILLI OLUN İLK SALDIRAN SİZSİNİZ

Sinan Yıldırım
14.12.2005, 11:34
Konya,'lı arkadaşlar maç bitti olaylar da geride kaldı, uzatmayalım.

karayel42
14.12.2005, 11:36
ARKADAŞ BİZE KİMSE ÇİRKEF DİYEMEZ BEN BİR TANE KOLTUK BİLE KIRMADIM AMA ÇİRKEFLİK GÖRMEYEN VARSA GELSİN KONYADA ÖĞRENSİN BJK ÇARŞI GELDİ GÖRDÜ

eren1
14.12.2005, 11:40
SİZ GELİN KONYA YA GEELİN DE HESAP GÖRÜLSİN BAKALIM KAÇ OTOBÜS ADAM GELECEK BİZ 4 OTOBÜS GELDİK SİZ GELİN ERKEKSENİZ ÇEKERİZ EMANETİ DIŞARDA HESAP GÖRÜRÜZ BAKALIM ERKEKLİĞİNİZİ KONYADA GÖRELİM SİZ GELİN BEDAVA BİLETTE BİZDEN HADİ BAKALIM

SEN ÇOK FAZLA MACERA FİLMİ İZLEMİŞSİN...

OLAYLARI DAHA FAZLA UZATMANIN BİR ANLAMI YOK.....

karayel42
14.12.2005, 11:44
SEN ÇOK FAZLA MACERA FİLMİ İZLEMİŞSİN...

OLAYLARI DAHA FAZLA UZATMANIN BİR ANLAMI YOK.....

BİZ 3200 KİŞİYLE KONYADA BAŞ ETTİK SENDE GEL GÖR BAKALIM MACERA FİLMİMİ GERÇEKMİ SİZ HOLİGAN GÖRMEMİŞSİNİZ DAHA

^ramazan^
14.12.2005, 11:44
ARKADAŞ BİZE KİMSE ÇİRKEF DİYEMEZ BEN BİR TANE KOLTUK BİLE KIRMADIM AMA ÇİRKEFLİK GÖRMEYEN VARSA GELSİN KONYADA ÖĞRENSİN BJK ÇARŞI GELDİ GÖRDÜ

çirkefliğinizi bu sitede olduğu gibi her yerdede yapıyorsunuz gelin görürsünüz fala ayağı yapıp korkutacağını mı sanıyorsun insan geldiği gibi defolup gitmeyide bilmeli holiganlar dünyanın en şerefsiz insanlarıdır

karayel42
14.12.2005, 11:46
çirkefliğinizi bu sitede olduğu gibi her yerdede yapıyorsunuz gelin görürsünüz fala ayağı yapıp korkutacağını mı sanıyorsun insan geldiği gibi defolup gitmeyide bilmeli holiganlar dünyanın en şerefsiz insanlarıdır

SİZSİZİN O ÇİRKEF OLAYLAR SİZDEN ÇIKTI KOÇUM TOPUNUZU ......................

^ramazan^
14.12.2005, 11:48
bizden çıktıda kuduz köpek gibi sağa sola ne saldırıyorsun

Sinan Yıldırım
14.12.2005, 11:50
sivaslı arkadaslar siz lutfen tartismaya girmeyin. yoneticiler mesajlari silsinler. Üniversiteli böyle olunmaz kardesim. Mevlana sehri konya yı temsil etmiyor bunlar mesajlari da silinecektir biz cevap yazmayalım.

serhankaburcuk
14.12.2005, 21:49
Bütün Konyalı fanatiklere sesleniyorum...Konyaya geleceğiz...Taraftarlık nasıl olurmuş öğreneceksiniz...

AMCA58
14.12.2005, 22:02
BUNLARIN İNGİLTEREDEKİ HOOLİGANLARDAN FARKI YOK BENCE..
NASILDA BİRBİRLERİNİ BULMUŞLAR,SİTEMİZE GİRİP AĞIZLARINDAN SALYA AKARAK,BURUNLARINDAN AKSIRA AKSIRA YARIM YARIM YAMALAK TÜRKÇELERİYLE BİRDE TEHDİT EDİYORLAR.
ELALEME REZİL OLDULAR FARKINDA DEĞİLLER.
ONLARIN SEVİYESİNE İNMEYE GEREK YOK.ZATEN SEVİYELERİNİ BELLİ ETTİLER.BUNLAR KONYALI OLAMAZ OLSA OLSA NALTOPLAYICI OLURLAR BU KAFAYLA.HERKES GİBİ BENDE GÜLÜP GEÇİYORUM BUNLARA.

MERİÇ
14.12.2005, 22:07
ayıp yaa sivas polisi böyle yaparsa diğerleri öldürsün yane

serhankaburcuk
14.12.2005, 22:17
Bu sezon 1967 Sivasspor Genç Taraftarlar Derneği olarak içerde ve dışarıda oynanan her maç gittik...Ve gittiğimiz yerlerde gördükki O şehrin emniyeti ile o ilin takımı çok uyumlu çalışıyorlar...Örneğin Kayseride Kayserisporlu taraftarlara Davul serbest iken bize yasaktı...Ve polis hep Kayserililer ile birlikte oldu...Ama Sivasta ne hikmetse emniyet Sivassporun ve taraftarının en büyük düşmanı...Tribünde bizlere potansiyel suçlu muamalesi yapılıyorum...Tekrardan Sivas emniyetini kınıyorum...Olayların büyümesinin esas sebebi Sivas Emniyetidir....

AMCA58
14.12.2005, 22:22
SERHAN GARDAŞ SANA KATILMAMAK MÜMÜKÜN DEĞİL,
EMNİYET HER ZAMAN BAŞKA ŞEHİRLERİN TARAFTARLARIYLA,HALKIYLA İÇİÇE OLMUŞ AMA SİVASDA BIRAK DESTEĞİ ÖNCE BİZİM TARAFTARIMIZA BASKI YAPIYORLAR DIŞARDAN GÖRÜLDÜĞÜ KADARIYLA.

serhankaburcuk
14.12.2005, 22:34
SERHAN GARDAŞ SANA KATILMAMAK MÜMÜKÜN DEĞİL,
EMNİYET HER ZAMAN BAŞKA ŞEHİRLERİN TARAFTARLARIYLA,HALKIYLA İÇİÇE OLMUŞ AMA SİVASDA BIRAK DESTEĞİ ÖNCE BİZİM TARAFTARIMIZA BASKI YAPIYORLAR DIŞARDAN GÖRÜLDÜĞÜ KADARIYLA.

Her maçta polisin baskısını üzerimizde hissediyoruz...Kendi evimizde bile yabancıyız yani...

1967_DERNEK_10UR
14.12.2005, 23:16
CERRAH BABA VARKEN BÖYLEMİYDİ..STADYUMDA MAÇ İZLEMEK BÜYÜK BİR ZEVKTİ EMNİYET İLE TARAFTAR UYUMLU ÇALIŞIYORDU...