Orijinalini görmek için tıklayınız : Fener Maçında Buluşalım

muRTix1
31.10.2005, 15:45
Arkadaşlar fener maçında bütün site üyeleri maratondan bilet alalım 1967 dernelilere destek olalım eğer taraftarın gine bağırmayacağı tutarsa işte bu sefer rezil oluruz bari hep bir yerde toplanalım veya bu haftalık herkes dernekle birlikte hakeket etsin bunu yapmamız gerekiyo önerileriniz neler?

serhankaburcuk
01.11.2005, 00:24
HAYDİ YİĞİDOLAR ŞİMDİ DESTEK ZAMANI...

serhankaburcuk
01.11.2005, 00:24
Evet arkadaşlar bu hafta Türkiyedeki en önemli medya kuruluşlarının temsilcileri hep bu maçta olacaklar...Bu maçta Sivassporumuzun vitrini olanda taraftarıdır...Bu maçta herkes maraton tribün bileti alsın ve bizimle birlikte yani 1967 Sivasspor Genç Taraftarlar Derneği mensupları ile birlikte maraton tribünde Sivassporumuza elimizden gelen en iyi desteği verelim...HAYDİ YİĞİDOLAR ŞİMDİ DESTEK ZAMANI...

DJMuRaT
01.11.2005, 00:37
Arkadaşlar fener maçında bütün site üyeleri maratondan bilet alalım 1967 dernelilere destek olalım eğer taraftarın gine bağırmayacağı tutarsa işte bu sefer rezil oluruz bari hep bir yerde toplanalım veya bu haftalık herkes dernekle birlikte hakeket etsin bunu yapmamız gerekiyo önerileriniz neler?
Gardaş biz hep maratondayız üstte orda buluşuruz

kangalli_irfan_almanya
01.11.2005, 00:47
insallah bizim yeimize bagirisiniz

serhankaburcuk
01.11.2005, 00:51
Gardaş biz hep maratondayız üstte orda buluşuruz

Evet gardaş biz maraton üsteyiz...Bizim pankartı zaten bu hafta görürsün stadyumda...

BOSS_58
01.11.2005, 01:27
SEVGİLİ YÖNETİCİLERİMİZE ÖNCELİKLE BİLETLERİ KONTROLLÜ SATMALARINI RİCA EDİYORUM.DİĞER ŞEHİRLERE 3 BÜYÜKLER GELDİĞİ ZAMAN EV SAHİBİ TAKIMDAN FAZLA SEYİRCİSİ OLUYOR UEFA KURALLARINA GÖRE %5 LİK MİSAFİR SEYİRCİ SAYISINA DİKKAT EDELİM . BİZİM EN ÖNEMLİ VİTRİN MAÇIMIZ F.BAHÇEYE ALDIRACAĞIMIZ BİR MAĞLUBİYET BİZİ HAFTALARCA VİTRİNDE TUTAR .BURDA GALİBİYETİMİZ İÇİN EN ÖNEMLİ ETKEN DE SEYİRCİMİZ OLACAK.SİVASTAKİ TARAFTAR ARKADAŞLAR LÜTFEN ARTIK TRİBÜNLERDE ŞOV YAPIN SİZİ GURURLA GURBETTE İZLEYELİM.BİZ İSTANBULDA BUNU FAZLASIYLA YAPTIK KİMİ MAÇA AZ SEYİRCİ GELDİ AMA DESTEK 90 DAKİKA SÜRDÜ VE BAŞARIYA KATKI OLDUĞUNU HERKES KABUL ETTİ.
ŞİMDİ TAM ZAMANI ;TARİH YAZMAKSA LİDERİ DEVİRMEKLE OLUR ŞİMDİDEN PAZAR GÜNÜNÜ İPLE ÇEKİYORUM HAYDİ YİĞİDOLAR PAZAR GÜNÜ TÜM KALBİZİM SİZİNLE....
ALLAH YARDIMCIMIZ FUTBOL ŞANSI BİZİMLE OLSUN...

NOT : İNŞALLAH CEM PAPİLA GİBİ BİR MAŞA TAYİN EDİLMEZ

Hüseyin_58
01.11.2005, 01:27
1967 Taraftar dernegi arkadaslara soruyorum.
Dev bayragi umarim bu macta acarsiniz. Bundan iyi bir firsat olamaz. Bence acmak icin en uygun zaman.Televizyondan devbayragimizi görmek isterim.

serhankaburcuk
01.11.2005, 02:00
1967 Taraftar dernegi arkadaslara soruyorum.
Dev bayragi umarim bu macta acarsiniz. Bundan iyi bir firsat olamaz. Bence acmak icin en uygun zaman.Televizyondan devbayragimizi görmek isterim.

Gardaş açacagız inşallah bugün dernek toplantımızda bu olayı özellikle konuştuk ve bayrağımızı açacagız....Bayragı taşımak ve açmak çok zahmetli nir iş ama bayrağımızı ne pahasına olursa olsun açacagız...

GeCeVeMaVi58pRf
01.11.2005, 03:16
kimse bagırmasa bile biz 1967 genc sivassporlular derneği olarak her birimiz 3 kişilik bagırarak takımımıza destek olacagız teş.ederım bize destek olan arkadaslara inşallah fener macıyla birlikte türbünler cosacaktır

GeCeVeMaVi58pRf
01.11.2005, 03:17
şimdi destek zamanı haydi yiğidolar fener macında 4 eylül stadında bulusalım

ANKARAGÜCÜ
01.11.2005, 12:04
GURULUYUZ GÜÇLÜYÜZ SİVASLIGÜÇLÜYÜZ....

ARKADAŞLAR KAMBERSİZ DÜĞÜN OLURMU HİÇ???

ÇOK ÜZDÜNÜZ BENİ HAAAAAA..

ONUR KARDEŞ GELİYORUM SİVASA TUTMAYIN BENİ PERSENBE GECESİ YOLA CIKIYORUM...

SABAH ÖZELLİKLE SENİ OTOGARA BEKLİYORUM KARDEŞ...
GELMESSEN MAÇ ESNASIN DA KAFANA TOKMAK FIRLATIRUM KAZA SÜSÜ VERİRİM VALLA OLAN BANA DEİL SANA OLUR...

BOUN
01.11.2005, 12:12
SEVGİLİ YÖNETİCİLERİMİZE ÖNCELİKLE BİLETLERİ KONTROLLÜ SATMALARINI RİCA EDİYORUM.DİĞER ŞEHİRLERE 3 BÜYÜKLER GELDİĞİ ZAMAN EV SAHİBİ TAKIMDAN FAZLA SEYİRCİSİ OLUYOR UEFA KURALLARINA GÖRE %5 LİK MİSAFİR SEYİRCİ SAYISINA DİKKAT EDELİM . BİZİM EN ÖNEMLİ VİTRİN MAÇIMIZ F.BAHÇEYE ALDIRACAĞIMIZ BİR MAĞLUBİYET BİZİ HAFTALARCA VİTRİNDE TUTAR .BURDA GALİBİYETİMİZ İÇİN EN ÖNEMLİ ETKEN DE SEYİRCİMİZ OLACAK.SİVASTAKİ TARAFTAR ARKADAŞLAR LÜTFEN ARTIK TRİBÜNLERDE ŞOV YAPIN SİZİ GURURLA GURBETTE İZLEYELİM.BİZ İSTANBULDA BUNU FAZLASIYLA YAPTIK KİMİ MAÇA AZ SEYİRCİ GELDİ AMA DESTEK 90 DAKİKA SÜRDÜ VE BAŞARIYA KATKI OLDUĞUNU HERKES KABUL ETTİ.
ŞİMDİ TAM ZAMANI ;TARİH YAZMAKSA LİDERİ DEVİRMEKLE OLUR ŞİMDİDEN PAZAR GÜNÜNÜ İPLE ÇEKİYORUM HAYDİ YİĞİDOLAR PAZAR GÜNÜ TÜM KALBİZİM SİZİNLE....
ALLAH YARDIMCIMIZ FUTBOL ŞANSI BİZİMLE OLSUN...

NOT : İNŞALLAH CEM PAPİLA GİBİ BİR MAŞA TAYİN EDİLMEZ

Sevgili arkadaşım maalesef bizim yönetim yüzde beş sınırını aşmış. Normalde fenerlilere 550 kişilik yer ayrılması gerekirken yönetimimiz 1945 kişilik bilet ayırmış. Bence çok büyük yanlış. Ama yine de bir bildikleri vardır diyelim. Başka söyleyecek bir söz bulamıyorum.

Benim en büyük korkum yaklaşık ikibin kişiden oluşan fener taraftarının bizim onbin kişilik taraftarımızı susturması ve stadı Sivassporumuza deplasmana çevirmesidir. İnşallah böyle bir şey olmaz...

BOUN
01.11.2005, 12:15
1967 göreve.... Gün bu gündür.... Yani Pazar günü....

serrkann58
01.11.2005, 12:22
67 YILINDA GELDİK DÜNYAYA...

NE İŞİMİZ OLUR BİZİM BUNLARLA..

HAYDİ BASTIR YİĞİDOM..

GÖRSÜN TÜM DÜNYA...

cihanakkus
01.11.2005, 13:15
EVET YİGİDOLAR... TARİHİMİZİN EN ÖNEMLİ KARSILASMALARINDAN BİRİNE CIKIYORUZ...SİVASSPORU YALNIZ BIRAKMAYALIM...

AYRICA MEŞALELER ALARAK, BU MEŞALELERİ İLK YARININ BASINDA GÖRKEMLİ BİR SEKİLDE YAKALIM VE TAKIMIMIZI ATEŞLEYELİM...

EGER VARSA BASKA STAT İÇİNDE FAALİYETİNİZ YAZALIM DEV BAYRAK UMARIM FENER MACINDA ACILIR.

HAYDİ YİGİDO HEP DESTEK TAM DESTEK
67 DERNEK GÖREV SİZE AİT HADİ GÖSTERİN KENDİNİZİ HAYDİ

cihanakkus
01.11.2005, 13:17
BU MACTA ÖZELLİKLE KIRMIZI VE BEYAZ GİYİNELİM AYRICA MEŞALELERİ KAPARAK STADA KOŞALIM VARSA PANKARTIMIZ HAYDİ ASALIM
KIRMIZI BEYAZ ŞAMPİYON SİVAS

cihanakkus
01.11.2005, 13:18
BURASI SİVAS BURDAN CIKIŞ YOK

cihanakkus
01.11.2005, 13:19
KİMLER GELİYOR BU MACA Bİ GÖRELİM SİZLERİ

kralw
01.11.2005, 13:24
fenerbahçe maçında yiğidoların kendini ibat etme zamanıdır sadece stadı doldurmak yetmiyo süperlige yakışır şakide hiç susamadan takımımıza destek vermek mecburiyetindeyiz taraftar derneklerinin bu konuda daha organizeli çalışmalar yaparak dört beş amigo eşliğinde takımımız desteklenmeli örnek ve gıpta ile bakılan taraftar olduğumuzu türkiyeye ve avrupaya gösterme zamanıdır.

Postaci
01.11.2005, 13:41
Siz ordan destekleyin biz gürbetcilerde tv da

SAVASCI
01.11.2005, 14:03
Gardaş açacagız inşallah bugün dernek toplantımızda bu olayı özellikle konuştuk ve bayrağımızı açacagız....Bayragı taşımak ve açmak çok zahmetli nir iş ama bayrağımızı ne pahasına olursa olsun açacagız...

ne kadar zor olursa olsun bayrağın açılması çok iyi olur taraftarıda ateşler..

BOSS_58
01.11.2005, 14:17
Sevgili arkadaşım maalesef bizim yönetim yüzde beş sınırını aşmış. Normalde fenerlilere 550 kişilik yer ayrılması gerekirken yönetimimiz 1945 kişilik bilet ayırmış. Bence çok büyük yanlış. Ama yine de bir bildikleri vardır diyelim. Başka söyleyecek bir söz bulamıyorum.

Benim en büyük korkum yaklaşık ikibin kişiden oluşan fener taraftarının bizim onbin kişilik taraftarımızı susturması ve stadı Sivassporumuza deplasmana çevirmesidir. İnşallah böyle bir şey olmaz...
BİLET SAYISI KONUSUNDA CİDDİMİSİN BU RAKAM % 17 'YE TEKABUL EDİYOR ACABA AZİZ YILDIRIM 2.DEVRE AYNI ORANI BİZE BİLET VERECEKMİ ;YANİ 10.000 BİLET HİÇ SANMIYORUM.
YALNIZ BİR ÖNERİM VAR GEÇEN YIL DEPLASMANDA BİZE YAPILAN YANİ SİVASSPOR'A ÖZEL FİYAT AYARLAMASINI YÖNETİMİN ÖZELLİKLE 3 BÜYÜKLERE UYGULAMASINI RİCA EDİYORUM
BİZ 3 YTL-5 YTL'LİK BİLETLERE 20 YTL ÖDEYEREK İZLEDİK !!!

serhankaburcuk
01.11.2005, 15:03
Eğer Fenerbahçeye 1945 bilet verilirse büyük haksızlık olur...Ama biz yinede elimizden geleni yapıp onları bağırttırmayacağız...Ve kanımızın son damlasına kadar sesimizin son haddine kadar Sivasımıza destek olacağız...

puar
01.11.2005, 15:06
helal oslun sizlere macı canlı canlı izleyecez....gösterin gücünüzü yiğidolar..... bu arada

bir pankart yapılsa ne olur....

şampiyonlar liginde fenerbahçeye başırılar diye...

BOSS_58
01.11.2005, 15:21
helal oslun sizlere macı canlı canlı izleyecez....gösterin gücünüzü yiğidolar..... bu arada

bir pankart yapılsa ne olur....

şampiyonlar liginde fenerbahçeye başırılar diye...
SİVASTAN ÇIKACAK HER KURUŞA KURBAN OLSUNLAR LİGİ ELLERİYLE ,PAPİLALARIYLA GÖTÜREN KULÜBE NE YAZACAKSIN BIRAKIN BU İŞLERİ
TÜRK'ÜN TÜRK'TEN ;SİVAS'LININ SİVAS'LIDAN BAŞKA DOSTU OLMAZ . HATIRLATAYIM DEDİM.

FAIR PLAY DİYEDE Y............YAPMAYA GEREKYOK NEDE OLSA GÖREN DE YOK

puar
01.11.2005, 15:32
SİVASTAN ÇIKACAK HER KURUŞA KURBAN OLSUNLAR LİGİ ELLERİYLE ,PAPİLALARIYLA GÖTÜREN KULÜBE NE YAZACAKSIN BIRAKIN BU İŞLERİ
TÜRK'ÜN TÜRK'TEN ;SİVAS'LININ SİVAS'LIDAN BAŞKA DOSTU OLMAZ . HATIRLATAYIM DEDİM.

FAIR PLAY DİYEDE Y............YAPMAYA GEREKYOK NEDE OLSA GÖREN DE YOK

gardas sana katılmıyorum ...bizim kimseye düşmanlımız yok her takım dostumuzdur...unutmaki fenerbahçenin takımımıza verdiği desteği göz edemeyiz...

1967 dernek serkan20
01.11.2005, 15:45
ben maçı tvden seyredeceğim ama burdada sivaslı arkadaşlarımla cafede tribün oluşturp sivasın her atağında bağıracağım
her zaman her şekilde sivassporumun yanındayız

Siir_Misali
01.11.2005, 17:46
ARKADAŞLAR LÜTFEN BU SEFER SESİMİZ ÇIKSIN GERÇEK TARAFTARI HERKES GÖRSÜN..

ÜÇYILDIZINLA HÜRSÜN SİVAS GÜMBÜR GÜMBÜRSÜN...

muRTix1
01.11.2005, 19:20
arkadaşlar maratonda bilet kalmamış ya nası iştir bu anlamadım bitmesi imkansız gibi daha dün çıktı saklanyomu biletler bu ne rezalettir

genclerbirligi
01.11.2005, 21:47
HER ZMAN HER YERDEYİM BEN SİZLERELE....
ALAYINA İSYAN ÖLÜMÜNE....................... ............
FENERİ YENME ZAFERİNİ SİZ YASAYIN BİZ YASAYAMADIK...

FATIMA
01.11.2005, 21:51
kimse bagırmasa bile biz 1967 genc sivassporlular derneği olarak her birimiz 3 kişilik bagırarak takımımıza destek olacagız teş.ederım bize destek olan arkadaslara inşallah fener macıyla birlikte türbünler cosacaktır

inşaallah ismail kardeş sizin sayenizde bizde sivasımızla tekrar gurur duyacağız...

GuNaY
03.11.2005, 02:05
bu maç medyaya ve türkiye'ye kendimizi gösterme açısından önemli... büyük bir grup olmak 90 dk susmamak için buluşmak gerek.... bu vesile ile tribun tadını alanlar bırakamaz zaten :)

gürünlü_58
03.11.2005, 02:12
YAŞASIN ÇEKİRDEKSİZ MAÇ,SİVASDA ÇEKİRDEKLER YASAKLANMALI ARKADAŞLAR....?

gürünlü_58
03.11.2005, 02:15
SİVAS FENER MAÇINDA ÇEKİRDEKSİZ BULUŞMAK ÜZERE ARKADAŞLAR :))))YAŞASIN ÇEKİRDEKSİZ MAÇ...

GuNaY
03.11.2005, 02:15
maç o kadar güzel olurki çekirdeğe fırsat bile bulamazlar :)