Orijinalini görmek için tıklayınız : akşam gazetesini boykot ediyorum

gurun_mardin
17.03.2005, 08:50
dün gazete almak için bayiye gittim.Baktım akşam gazetesi sivassporumuzun posterini veriyor.Fakat o bayide bulamadım.Bunun üzerine akşam gazetesinin dağıtımını yapan baş bayi olmak üzere mardinde ne kadar gazete bayisi varsa hepsine baktım.Fakat 70.000 nüfuslu mardinde bir sivasspor posteri bulamadım.Sonra anladımki akşam gazetesi posteri mardine göndermedi.Bunun için akşam gazetesini boykot ediyorum.

1967_DERNEK_10UR
17.03.2005, 11:48
POSTER NE ZAMAN VERLİDİ HABERİM YOK.BİRDE MARDİN BİZİM GRUPTA YA BELKİ xxxxx BİLEREK İSTEMEDİ.AMA BİZ SİVASSPORUMUZUN RESMİNİ CUDİ,GABAR DAĞLARINA BİLE KAZIRIZ...

BROTHERS58
17.03.2005, 13:16
GARDAS BENDE ANTALYADA ARADIM AMA YANILDIM HERALDE DEYİP POSTER YOK DİYE GAZETEYİ ALMADIM.DEMEK Kİ İŞİN İÇİNDE xxxxx VARMIŞ.xxxxxxxxx GÖRÜŞÜRÜZ ŞAMPİYON OLUNCA BİZ SECECEGİZ HANGİ GAZETENİN POSTERİNİ ALSAK DİYE.

gurun_mardin
18.03.2005, 18:48
yani bu durumda akşam gazetesi bu posteri sivasın grubunda olan takımların bulunduğu şehirlere göndermedi.Lanet olsun böyle gazetecilik anlayışına...

kral58
21.03.2005, 22:40
bence sivasın grubunda olan takımlarla ilgisi yok

GuNaY
21.03.2005, 23:04
sadece gazete yonetimiyle ilgili bence gardaslar... insanları safmı sanıyorlar bunlar :twisted: :twisted:

volcano58
22.03.2005, 07:21
GARDAS BENDE ANTALYADA ARADIM AMA YANILDIM HERALDE DEYİP POSTER YOK DİYE GAZETEYİ ALMADIM.DEMEK Kİ İŞİN İÇİNDE xxxx VARMIŞ.xxxxxxxxGÖRÜŞÜRÜZ ŞAMPİYON OLUNCA BİZ SECECEGİZ HANGİ GAZETENİN POSTERİNİ ALSAK DİYE.

hay ağzına sağlık be gardaş lafı azımdan aldın hele bi şampiyon olalım o zaman bize yüz vermeyen bu yaratıklar peşimizden koşturacaklar ve senin dedğin gibi seçme sırası bize gelecek.

LütfiÜnal
22.03.2005, 08:25
Yigido kardeslerim Türk futboluna emegi gecen herkesi saygiyla aniyorum.Futbolumuzun adini duyuran kulüplerimizin hepisinide seviyorum.Amaclari satis rekorlari ve reyting olan basin ve yayin kuruluslarinin tutumunuda anliyorum.Anlayamadigim bu kadar fedakar ve seviyeli bir taraftar olarak bu sitenin ziyaretcilerinin haricindeki Sivas lilarin olayin farkinda olmayisi.Zira bu kardeslerimizde kendi potansiyellerini farkedip 3 büyüklere verdigi destek ve harcadigi enerjinin yarisini Sivasspor a harcasalar basinda sivasspor hakkinda hergün birkac haber cikar.Taraftar olarak Anadolu kulüplerininden yarim sayfa haber yapan gazeteleri ve 15 dakika önce canli gösterilen maci bastan sona kadar gösteren TV kanallarini kibarca dinlenmeye cekelim(Okumayalim.seyretmeyel im).Birlikten güc dogar.Selamlar.