Orijinalini görmek için tıklayınız : Süper Ligdeyken

mericcas
29.11.2004, 16:36
Gelecek sene inşallah Süperligde Mücadele edeceğiz. Çoğumuz bugüne kadar Süper ligde yer alan takımları tutuyorduk. Peki gelecek sene ne olacak. Tuttuğunuz takım Sivas'a gelince hangi Tribünde yer alacaksınız.

RüStü ElmaS
29.11.2004, 16:41
Yani Gardas sordugun soruya bak.
Bunun cevabini herhalde söylemeye gerek yok.
Tabiiki bu bizim Sivassporumuz olacak.
Ben Trabzonspor taraftariyim ama Sivas ile oynadimi hic düsünmeden Sivasspor olacaktir :wink:

mericcas
29.11.2004, 16:44
doğru söylüyorsun rüştü yalnız herkes dürüst olursa bak ne sonuçlar çıkacak anketi takip et bence

RüStü ElmaS
29.11.2004, 16:48
Bakalim gardas,
tabiiki arkadaslar burada dürüst olmak zorunda.
Zaten kimin ne oy verdigide belli olmuyor. :k2:

Anonymous
01.12.2004, 14:50
tabii bir cogunun nick isminden de belli oldugu gibi karsi tirbunde olurlar adamlar bjkli,fbli,cimbomlu SIVASSPORlu degil yani oylesine uye olmuslar vakit gecirmek icin.

ergin
30.12.2004, 14:49
Sivaslı olan,SİVASSPOR tribününde oturur benim bildiğim,ancak neyin ne olduğu süper lige çıkınca daha da netleşecek sanıyorum.Benim hedefim net.

Sevgi ve Saygılarımla... :wink: :wink: :wink:

...ARSLANLARIN GERÇEK TARİHLERİ YAZILANA DEK,
AVCILIK ÖYKÜLERİ AVCILARI SÜREKLİ YÜCELTECEKTİR...

ForzaSivas
30.12.2004, 15:18
ölümüne YENİÇERİ............
BU HERŞEYİ AÇIKLIYOR HERALDE KİM GELİRSE GELSİN

serhankaburcuk
30.12.2004, 15:40
Ya yıllarca başka takımları tuttuk ama kardesim sivassporda süper ligde hiç oynamadıki.. Herhalde sivasspor daha önceleri süper ligde olsa Sivassporu tabiki tek takım olarak tutardık...İnşallah artık bütün sivaslılar sivassporu tutacak ve yükseltecektir....

abcde
08.01.2005, 14:35
valla ben istanbuldaki beşiktaş maçında ne yalan söliym beşiktaş tribününde olurum.aksi halde burda beni fena yaparlar:)ama kadıköy deki fener sivas maçında tabiki sivas tribünün deolcam.
KARAKÖY OUT,
KADIKÖY İN :)

CAGLAYAN
08.01.2005, 15:40
Tabiiki SIVASSPOR !!!!
haaaaaaa burada besiktasa olan sempatimi gizleyemem .
SIVASSPORun Besiktasi yendigi anda SIVAS Halayi Cekerim :P

türkçerap_yakup
08.01.2005, 17:43
yaw abcde senin ne işin var burda ... sen bjk liysen yürü git bjk nin taraftar sitesine...burda herkes sivassporlu...ben eskiden fenerliydim...ama sivas süper lige bukadar yaklaşınca bıraktım..sivasspor inşallah uefaya katılıp denizlispor kadar yükselir...
----------------------------
kartal,boğa,aslan,horoz hepsi traş....
aman dikkat!karşınızda kangal var...yavaş!!! <abcde bu sana

abcde
09.01.2005, 10:33
KANGAL BEY HER YERE HAVLAYIP DURMA ADAMIN CANINI SIKMA..

CAGLAYAN
09.01.2005, 10:53
abcde burasi Taraftar sitesi kozunuzu Chatte paylasin!!

Terbiyeli olalim lütfen :idea:

abcde
09.01.2005, 16:20
abcde burasi Taraftar sitesi kozunuzu Chatte paylasin!!

Terbiyeli olalim lütfen :idea:ÇAĞLAYAN KARDEŞ HAKLISIN DA ADAMIN BENLE ÖZEL Bİ MESELESİMİ NE VAR ANLAYAMADIM.HANGİ FORUMA YAZSAM Bİ LAF ATIYO MECBUREN CEVAP YAZMAK ZORUNDA KALIYORUM.bana bak kangal ben de istanbuldayım nerdeysen söle defterini dürüyüm,burda milletin ortasında laf atma özele gel orda hırla ok?

RüStü ElmaS
09.01.2005, 16:35
Arkadaslar lütfen burada seviyeli bir sekilde yazisalim.
Burasinin bir dostluk ve dayanisma agirlikli taraftar sitesi oldugunu unutmayalim.
Burada böyle yazismalar lütfen yapmayin.
Aksi takdirde üyeliginiz gecici bir süre icin kilitlenecektir.
Böyle özel seyler oldugu zaman fazla yazismadan chatte konusup halledebilirsiniz.

ergin
09.01.2005, 18:18
Arkadaslar lütfen burada seviyeli bir sekilde yazisalim.
Burasinin bir dostluk ve dayanisma agirlikli taraftar sitesi oldugunu unutmayalim.
Burada böyle yazismalar lütfen yapmayin.
Aksi takdirde üyeliginiz gecici bir süre icin kilitlenecektir.
Böyle özel seyler oldugu zaman fazla yazismadan chatte konusup halledebilirsiniz.

Rüştü gardaşıma kesinlikle ve sonuna kadar katılıyorum.İyiniyet,mütevazi ve hoşgörülü olmak insana bir şey kaybettirmez.Sitemizde bu tür atışmalar birliğimizi,dirliğimizi bozabilir.Böylesi şeyler ANADOLU insanına,SİVAS'lılara ve taraftarlarına yakışmaz.Üstelik takımımızın şahlanacağı bu evrede,birbirimize çok ihtiyacımız ,takımımızında bizlere daha çok ihtiyacı olduğunu unutmamalıyız.Sağlıcakla kalın... :!: :!: :!:

...ARSLANLARIN GERÇEK TARİHLERİ YAZILANA DEK,
AVCILIK ÖYKÜLERİ AVCILARI SÜREKLİ YÜCELTECEKTİR...

abcde
10.01.2005, 16:14
biz nerde ve ne zaman konuşulacağını iyi biliriz,kimse yanlış anlamasın,kimseye bi sözüm yok,böyle fevri şeyler yazmamın nedeni kangal denen arkadaşın her yazdığım yazının peşine bi sataşma yazısı yazmasıdır,bunu site sahibi adminlerin görmesini rica ediyorum,burası bağımsız bi forumsa herkes fikirlerini demokratik bi şekilde belirtir bu çok doğaldır,eğer hazmedemeyen varsa özelden derdini anlatır,TÜM FORUM SAKİNLERİNDEN Bİ KAÇ YAZIMDAKİ KÜFÜR MAHİYETİNDEKİ SÖZLERDEN DOLAYI ÖZÜR DİLERİM;ama admin lütfen bu ricamı dikkate alın...

-------------------------------------------
nasıl uzattın o mübarek sakalı;
nasıl vurdun amerikayı;
usame ladin bize kıyak yapsana;
kadıköyü bombalasana....

www.forzabesiktas.com

puar
06.05.2005, 19:10
nasıl uzattın o mübarek sakalı;
nasıl vurdun amerikayı;
usame ladin bize kıyak yapsana
samiyeni bombalasana...

sivasli_tufan
06.05.2005, 19:14
ben fanatik trabzonspor taraftariyimdir sivassporda superligde olunca gözum trabzonda görmez sonuna kadar sivassporluyumdur.
saygilar