Sivasspor.com Olarak Sivasta Bir Sivasspor.com Gecesi Düzenlenemezmi Bu Geceye Sivastaki Sivasspor.com Gönüllüleri Büyük Ilgi Gösterecektir Hemde Sitenin Olumlu Yönde Sivas Halki üzerinde Bir Etkisi Olacaktir Bu Gece Siradan Bir Gece Olarak Düşünülmemeli Ve Iyi Organize Olunmali çağrila Bilinecek Siyasetten Sanata Bir çok Sivasli çağrilmali Bu Güzel Günlerde Bir Kir şenliği Havsinda Geçmelidir .emin Olunki Bu Sitenin Gelişmesinde Siteyi Kuranlar Kadar Onlari Yaşatan Büyük Sivasli Gençlerinde Payi çoktur Onlar Bu Geceye Misafir Olarak Değil Elbette Evsahibi Olarak Katilmalidir Ben Istanbuldaki Bir Sivasli Genç Olarak Gardaşlarimin Bunu Hakettiğini Düşünüyorum Bu Geceye Yurtdişindaki Abilerimizin Vasitasiyla Sivasli Olupta Daha önce Hiç Sivasa Gelmemiş Olan Ve Bunu çoğu Ortamda Dile Getiren Yurtseven Kardeşler çağrilmalidir Hem Böylecede Bir Ilke öncülük Eder Bizim Gecemizde Sivastaki Ilk Konserlerini Vermiş Olurlar Ismail Yk Kim Nederse Desin Geleceği Parlak Ve Başarili Bir Isim Onun Bu Halinden Faydalanmali . Sivasspor.com Yöneticileri Daha Iyisini Bilir Ama Bizimkide Bir Fikir . Her şey Sivasspor Için
ya eren1 sonuna kadar haklısın ama çok şey istemişsin gibi geldi biraz havada kaldı, albi yk ismail kasedi giy formanı evde eğer istanbuldaysan gel bir türkü bara beraber demlenip memeleketimin çocuklarından memleket türküleri dinleyelim yaparız sivasspor muhabbetini karşılıklı samimiyim valla :)
Eğer Ultra58 De Gelecekse Gelirim Abi
1967_DERNEK_10UR
19.08.2005, 20:43
Eğer Ultra58 De Gelecekse Gelirim Abi
DERNEK OLARAK GELECEM EREN 1
Buyrun Gelin
EĞER O DERNEK OLARAK GELECEĞİZİ KORKUTMAK İÇİN YAZDIYSAN
ONU BİLMEM
ONUN İÇİN VERECEĞİM CEVAP HER ZAMAN HER YERDE
CAGLAYAN
19.08.2005, 21:00
Eren Yeter Artik Provakatörlük Yapma !!!
CAGLAYAN
19.08.2005, 21:03
Konu Iyi güzel
ama... Sonraki yazdiklarin Hos degil !!
Abi Chat Bana şu An Yasak Bence Böylesi Daha Iyi Chatteyken Insanlarin Kalbini Kirabiliyorum Burda Böyle Akşamdan Akşama Fikirlerimi Yazarim Olur Biter Senden Sönmez Abiden Ve Mustafa Abiden özür Diliyorum Cevap Yazda özrü Kabul Edip Etmediğini Bilek çağlayan Abi
Onuda çok Seviyorum Bunu Bilsin Hasretle Yollarini Bekliyorum
beyler sakin olun ...boyle bir gece guzel olur ve butun sivasspor birlikde eglenilmesi guzel olacakdir
Sivaslı_Kanarya
03.09.2005, 22:47
İstanbulda Sivassporla kim karşılasırsa karşılassın bacakları titriyorrrr!! Neden İst da Sivaslı çok diye... ama 2 maçtada gördükki sivasspor yeterli desteği görmedi... neden.. herşey lafta kalmamalı..