Orijinalini görmek için tıklayınız : YARDIM.. LÜTFEN OKUYUN...

Kaptan-58
12.10.2005, 09:44
Arkadaşlar bir mesaj göndermekle bir şey kaybetmezsiniz. hep beraber en az bir mesaj gönderelim.

(LÜTFEN ATLAMAYIN, UNUTMAYIN, İLGİSİZ VE SEYİRCİ KALMAYIN,
HEMEN MESAJ GEÇİN..... HATTA MÜMKÜNSE 1 DEN FAZLA.........
HERKESE EMAİL GÖNDERİN.......
YARDIMA ÇOK İHTİYAÇLARI VAR....
ACI ÇOK BÜYÜK ................LÜTFEN....)

Pakistan'da Deprem Var..Biz Bu Acıyı Biliyoruz..Bu Akşam Pakistanlı Bir Aileye İftar Vermek İçin Tüm GSM'lerden Kızılay'ın 2868 Nolu Hesabına Bir Boş Mesaj Bir İftar Demek
Biz bu acıyı biliyoruz! Haydi, Mübarek Ramazan’ın hatırına bu acıya hemen şimdi ellerimizi uzatalım!

Bugün bir Pakistanlı aile sizin kardeş aileniz olsun ve onlara iftarı siz verin! Bunun için tüm cep telefonu şebekelerinin Kızılay Hesabına 2868’e boş mesaj göndermeniz halinde 5 YTL yardımda bulunmuş olacaksınız

Farklı yardımlarınız için İHH’yı arayabilirsiniz. http://www.ihh.org.tr
(0212) 631 29 65-66-67 / (0212) 631 33 68-69

1999 İzmit-Gölcük depreminin sahneleri geçiyor gözümüzün önünden... Yer farklı, ülke farklı ama acı tıpatıp aynı!

Yıkılan binalar, enkazlar, enkazdan kurtarılanlar, kurtarılamayanlar hep aynı...

30 bini çoktan aşmış can kaybı, binlerce kayıp, onbinlerce yaralı, bir o kadar evsiz kalmış aile...

Pakistan’daki acı, İzmit-Gölcük-Adapazarı’ndaki acılarla kardeş!

Pakistan’ın kentlerinde, köylerinde, dağlarında, ovalarında, Keşmir’de, Hindistan’da kardeşlerimiz iftarlarını dünden bu yana sokaklarda açıyor, yokluk içinde... Sahurlarını evlerinin enkazının dibinde yapıyor!

Kimileri iftarı top atışını değil, en yakınının enkazdan çıkarılmasını gözleyerek bekliyor! Ya çıkıyor, ya da çıkıyor annesi, babası, oğlu, kızı, yavrusu... O iftar ya kutlu bir bayrama dönüşüyor, ya da ağır bir mateme!

Biz bu acıyı biliyoruz!

Haydi, mübarek Ramazan’ın hatırına, bu acıya hemen şimdi ellerimizi uzatalım.

Kendi acımızdaki gecikmelerin bedelini yaşayarak görmüşken, bu kez gecikmeyelim, Pakistanlı kardeşlerimize elimizden gelen yardımı yapalım

BOŞ MESAJ YAZIP 2868 E YOLLAYIN SİZDE BU MÜBAREK AYDA YARDIMCI OLUN..

CÜSSKB-Aynur
12.10.2005, 10:03
Arkadaşlar bir mesaj göndermekle bir şey kaybetmezsiniz. hep beraber en az bir mesaj gönderelim.

(LÜTFEN ATLAMAYIN, UNUTMAYIN, İLGİSİZ VE SEYİRCİ KALMAYIN,
HEMEN MESAJ GEÇİN..... HATTA MÜMKÜNSE 1 DEN FAZLA.........
HERKESE EMAİL GÖNDERİN.......
YARDIMA ÇOK İHTİYAÇLARI VAR....
ACI ÇOK BÜYÜK ................LÜTFEN....)

Pakistan'da Deprem Var..Biz Bu Acıyı Biliyoruz..Bu Akşam Pakistanlı Bir Aileye İftar Vermek İçin Tüm GSM'lerden Kızılay'ın 2868 Nolu Hesabına Bir Boş Mesaj Bir İftar Demek
Biz bu acıyı biliyoruz! Haydi, Mübarek Ramazan’ın hatırına bu acıya hemen şimdi ellerimizi uzatalım!

Bugün bir Pakistanlı aile sizin kardeş aileniz olsun ve onlara iftarı siz verin! Bunun için tüm cep telefonu şebekelerinin Kızılay Hesabına 2868’e boş mesaj göndermeniz halinde 5 YTL yardımda bulunmuş olacaksınız

Farklı yardımlarınız için İHH’yı arayabilirsiniz. http://www.ihh.org.tr
(0212) 631 29 65-66-67 / (0212) 631 33 68-69

1999 İzmit-Gölcük depreminin sahneleri geçiyor gözümüzün önünden... Yer farklı, ülke farklı ama acı tıpatıp aynı!

Yıkılan binalar, enkazlar, enkazdan kurtarılanlar, kurtarılamayanlar hep aynı...

30 bini çoktan aşmış can kaybı, binlerce kayıp, onbinlerce yaralı, bir o kadar evsiz kalmış aile...

Pakistan’daki acı, İzmit-Gölcük-Adapazarı’ndaki acılarla kardeş!

Pakistan’ın kentlerinde, köylerinde, dağlarında, ovalarında, Keşmir’de, Hindistan’da kardeşlerimiz iftarlarını dünden bu yana sokaklarda açıyor, yokluk içinde... Sahurlarını evlerinin enkazının dibinde yapıyor!

Kimileri iftarı top atışını değil, en yakınının enkazdan çıkarılmasını gözleyerek bekliyor! Ya çıkıyor, ya da çıkıyor annesi, babası, oğlu, kızı, yavrusu... O iftar ya kutlu bir bayrama dönüşüyor, ya da ağır bir mateme!

Biz bu acıyı biliyoruz!

Haydi, mübarek Ramazan’ın hatırına, bu acıya hemen şimdi ellerimizi uzatalım.

Kendi acımızdaki gecikmelerin bedelini yaşayarak görmüşken, bu kez gecikmeyelim, Pakistanlı kardeşlerimize elimizden gelen yardımı yapalım

BOŞ MESAJ YAZIP 2868 E YOLLAYIN SİZDE BU MÜBAREK AYDA YARDIMCI OLUN..

Kaptan, herzamanki gibi yine çok güzel bir konuya dikkat çekmişsin.
Depremde hayatını kaybedenlere Allah tan rahmet, kalanlara sabır diliyorum
Bu mübarek ayda, yardımlaşmanın tam zamanı.

serhankaburcuk
12.10.2005, 10:06
Evet dün ben haberlerde dinledim ve hemen iki tane mesaj yolladım..

ERDOGAN-58
12.10.2005, 10:11
HAYDİ YİGİDOLAR HEP BERABER YARDIMA.
BU ACIYI BİLDİGİMİZ İÇİN DAHA DUYARLI OLMAMIZ LAZIM.
DEPREMDE ÖLENLERE ALLAH RAHMET EYLESİN YAKINLARINA SABIR VERSİN.

1967_DERNEK_10UR
12.10.2005, 10:12
HADİ MESAJLARA DAYANIN MÜBAREK AYDAYIZ ÖNÜMÜZ KIŞ NERDE KALACAK BU İNSANLAR NE YİYECEK..

Kaptan-58
12.10.2005, 10:17
HELAL OLSUN İŞTE SİVASLI DAYANIŞMASI BUDUR.. HAYDİ YİĞİDOLAR...

S.Yildiz
12.10.2005, 10:27
BU FORMU OKUDUGUMDAN BERLI MSJ YOLLAMAYA CALISIYORUM AMA OLMUYOR, SUREKLI HATALI OLDUGUNU SOYLUYOR.. BUTUN SEBEKELER ICIN AYNI 2868 GECERLI DEGILMI.??

Siir_Misali
12.10.2005, 10:36
ALLAH YÂR VE YARDIMCILARI OLSUN..KOLAY DEĞİL YAŞADIKLARI...İNŞALLAH BİRAN ÖNCE YARALARI SARILIR..

Kaptan-58
12.10.2005, 10:44
BU FORMU OKUDUGUMDAN BERLI MSJ YOLLAMAYA CALISIYORUM AMA OLMUYOR, SUREKLI HATALI OLDUGUNU SOYLUYOR.. BUTUN SEBEKELER ICIN AYNI 2868 GECERLI DEGILMI.??

EVET BÜTÜN ŞEBEKELERDEN 2868 E BOŞ MESAJ YOLLAMANIZ YETERLİ

S.Yildiz
12.10.2005, 10:49
EVET BÜTÜN ŞEBEKELERDEN 2868 E BOŞ MESAJ YOLLAMANIZ YETERLİ

INANIN COK DENEDIM AMA OLMUYOR..

Kaptan-58
12.10.2005, 10:56
INANIN COK DENEDIM AMA OLMUYOR..

BEN TURKCELL DEN GÖNDEREBİLİYORUM. BELKİ YÜKLENMEDEN DOLAYI Bİ SORUN OLABİLİR..

S.Yildiz
12.10.2005, 11:05
BENDE TURKCELL'DEN YOLLAMAYA CALISIYORUM..

IKI AYDIR NR KULLANMADIGIM ICINDIR DIYE DUSUNDUM ANCAK BASKA NUMARALARA GIDIYOR MSJLARIM SADECE 2868'E GITMIYOR..

NEYSE ILGINIZ ICIN COK TESEKKURLER, BEN EN IYISI BASKA BIR YARDIM YOLUNU DENIYEYIM..

Kaptan-58
12.10.2005, 11:10
BENDE TURKCELL'DEN YOLLAMAYA CALISIYORUM..

IKI AYDIR NR KULLANMADIGIM ICINDIR DIYE DUSUNDUM ANCAK BASKA NUMARALARA GIDIYOR MSJLARIM SADECE 2868'E GITMIYOR..

NEYSE ILGINIZ ICIN COK TESEKKURLER, BEN EN IYISI BASKA BIR YARDIM YOLUNU DENIYEYIM..

CANINIZ SAĞOLSUN DÜŞÜNMENİZDE YETERLİ..

Kaptan-58
12.10.2005, 11:11
FATURALI HATLARDA FATURAMIZA 5 YTL OLARAK YANSIYO

KONTÖRLÜ HATLATDA 50 KONTÖR OLARAK GİDİYOR..

serhankaburcuk
12.10.2005, 11:13
Arkadaşlar herhangi bir şebekeden 2868 e mesaj yollayın...Depremzedelere yardım edelim...Haydi Yiğidolar ve Yiğideler insanlıkk görevimizi yerine getirelim...

Kaptan-58
12.10.2005, 11:38
Arkadaşlar herhangi bir şebekeden 2868 e mesaj yollayın...Depremzedelere yardım edelim...Haydi Yiğidolar ve Yiğideler insanlıkk görevimizi yerine getirelim...

ŞİMDİ YARDIM ZAMANI

S.Yildiz
12.10.2005, 11:40
CANINIZ SAĞOLSUN DÜŞÜNMENİZDE YETERLİ..

BEN HATAYI BULDUM GALIBA, BENIM TEL. CEP NUMARALARINA MSJ YOLLUYOR AMA KISA OLAN NR'ALARA YOLLAMIYOR (2686, 2222 VS. GIBI).. BUNUN TEK SEBEBIDE BENIM YURT DISINDA OLMAM HERHALDE..

Kaptan-58
12.10.2005, 11:44
BEN HATAYI BULDUM GALIBA, BENIM TEL. CEP NUMARALARINA MSJ YOLLUYOR AMA KISA OLAN NR'ALARA YOLLAMIYOR (2686, 2222 VS. GIBI).. BUNUN TEK SEBEBIDE BENIM YURT DISINDA OLMAM HERHALDE..

olabilir.......

yusuf_07
12.10.2005, 12:04
HAYDİ ARKADAŞLAR BİR MESAJDAN BİR ŞEY OLMAZ.....

MÜSLÜMAN KARDEŞLERİMİZE BU MÜBAREK AYDA 24 SAAT ORUÇ TUTTURMAYALIM.......

ErdalGüler
12.10.2005, 13:46
Bu mübarek elde yardım isteyen elleri boş çevirmemek lazım. Herkes gücü yettiğince mesaj gönderir inşallah... Unutmayalım ki aynı duruma bizde düşebiliriz. Allah herkesin hayrını kabul etsin....

x_burnley
12.10.2005, 14:14
İNANIN ZORLUĞUN NE DEMEK OLDUĞUNU BİLİYORUM VE BU YÜZDEN ORDA ACI ÇEKENLERİ ANLIYABİLİYORUM ÖNÜMÜZ KIŞ NERDE YATIP KALKACAKLAR MERAK İÇİNDEYİM BURDA BU GÖREVİ BİZLERE SUNAN MUSTAFA KARDEŞİMDEN ALLAH RAZI OLSUN ORDAKİ TÜM İNSANLARA YARDIM ETMEYİ BENDE İSTERİM
SAYGILARIMLA

5841
12.10.2005, 14:42
ATEŞ DÜŞTUGU YERI YAKAR DERLERYA EVET GERCEKTENDE OYLE 17 AGUSTOS DEPREMINI KOCAELINDE YAŞANLARDAN BIRI OLARAK ORDAKI KARDEŞLERIMİZİN NE HISSETTIKLERINI COK İYİ BILIYORUM .ALLAH BÖYLE FELAKETLERİ BİR DAHA YAŞATMASIN
BOŞ MESAJIMI GÖNDERDİM .DAHADA GÖNDERECEGIM

Kaptan-58
12.10.2005, 16:28
HAYDİ YİĞİDOLAR...

twity_58
12.10.2005, 17:09
yedıgımız bogazımıza diziliyor.. onlar depremzede bır ulke ama daha da yakınız bız onlara kardesız onlarla ve sımdı kardeslıgımızı göstermenın zamanı geldı yanılmıyorsam bende mesaj gönderıcem...Allah yardım etsın dıyorum ne kadar yurekler yanıyor Allah dertlerıne devalarını buldursun.. konusmak bıle zor baska denecek bısey yokk yapabılecegımız sadece bu olmasa gerek ama en azından bunu yapabılırzz tesekkurlerr herkesee

abircan
12.10.2005, 18:45
İNSANLIĞIN ÖLMEDİĞİNİ PAKİSTANLI VE HİNDİSTANLI KARDEŞLERİMİZE GÖSTERELİM, DEPREMİ YAŞAMIŞ VE ALLAH GÖSTERMESİN AMA DAHADA YAŞAYACAK GİBİYİZ, HERKES ELİNDEN GELDİĞİNCE YARDIMCI OLMALI, DÜN BİZE BUGÜN ONLARA DÜŞTÜ BU ACI, YARIN YİNE SIRA BİZDE GİBİ,
ÜZÜCÜ OLAN 1000 HASTANENİN BİRDEN YERLE BİR OLMASI, OKULLARDA EĞİTİM GÖREN ÇOÇUKLARIN AĞIRLIKLI OLARAK ÖLMESİ ÇOK ACI VE AYNI ZAMANDA İBRETLİK BİRŞEY, YİNE HIRSIZ MÜTEAHHİTLERCE YAPILMIŞ KAMU BİNALARI EN ÇOK HASAR GÖREN YERLER VE EN FAKİR BÖLGELER EN ÇOK HASAR GÖREN VE ÖLÜMÜ OLAN YERLER, BU KADER DEĞİL BU DEĞİŞTİRLEBİLİR, JAPON AMERİKALI ÖLMÜYOR KADERDE NEDEN BİZ VE BİZİM GİBİ GERİ KALMIŞ ÜLKELER İÇİN KADER OLSUN, BİLİNÇLİ OLALIM LÜTFEN, HAZIRLIKLI OLALIM ARTIK BİZDE

Kaptan-58
27.10.2005, 12:00
8 Ekim günü yerel saatle 09.25 te Pakistan'da meydana gelen 7,6
büyüklüğündeki depremde resmi kayıtlara göre 40.000 ancak açıklanmayan
gayri resmi kayıtlara göre 70.000 civarında insan hayatını kaybetti.
Sadece Pakistan'da evsiz kalanların sayısı 2,5 milyon, yaralı sayısı
ise
120.000den fazla. Enkaz alında kalanların kurtarılması için
çalışmalar
hala devam ediyor ancak yeterli kurtarma ekipmanı bulunmadığından
çalışmalar şartlar çerçevesinde gerekli hızda değil. Beton blokların
altında kalanların kurtarılması için beton kesme makinelerine ihtiyaç
var. Birçok okul yıkılmış ve küçücük çocuklar bu makineler olmadığından
halen enkaz altındalar, seslerine ulaşılabiliyor kendilerini
duyuruyorlar fakat bedenlerine ulaşmak imkânsız. En fazla 48 saat zaman
var, bu vakit dolduktan sora ölü sayısının 100.000 e ulaşılabileceği
söyleniyor. Okuduğunuz üzere yardıma ihtiyaç var. Öncelikli olarak
beton kesme makineleri ve ilk yardım malzemeleriyle ilaçlar
gerekmektedir. Suları dezenfekte etmek için klor tabletleri gerekiyor.
Ve bunun gibi hayat kurtarıcı malzemeler ihtiyaç var. Okullarda ilaç ve
ilk yardım
malzemeleri kampanyalarının başlatılması gerekiyor. Kurtuluş savaşı
yıllarında Pakistanlı kadınlar kollarındaki bilezikleri Türkiye'ye
gönderiyorlardı. Şimdi ise onların yardıma ihtiyacı var.
Yardım etmek için tüm bankaların 2868 nolu hesaplarına para
yatırılabilir, tüm gsm operatörlerinden 2868 e sms atılabilir.
İrtibata geçmek isteyenler için -0212 233 58 00- Pakistan
Başkonsolosluğunun numarası.
Okuma duyarlılığını gösterdiğiniz gibi bu maili forwardlama
duyarlılığını da göstereceğiniz için tekrar teşekkür ederim.
biraz duyarlıysanız zaten insanlık görevi olarak bunu diğer insanlara
iletirsiniz.
Unutmayın ''ne oldum dememeli, ne olacağım demeli...''

Sımdıden ılgınıze tesekkurler

metinumar
27.10.2005, 12:06
Gardaş malumunuz mübarek ramazan ayındayız ve sona dogru geliyoruz

ben bu olaya başka türlü destek verelim diyorum mesela fitre ve zekatlarımızı vererek ayrıca evimizde kulanmadıgımız eşyalarımızı giysi v.s mizi deniz feneri dernegi aracılığıyla gönderebiliriz

ben şahsen bu hafta sonumu bu işe ayırdım

Kaptan-58
27.10.2005, 12:24
1- Deniz Feneri Derneği’ne ayrıca www.denizfeneri.org.tr adresinde kredi kartınızla sayfanın altındaki linki tıklayarak online bağış yapabilirsiniz.

2- Bağışlarınızı yine kredi kartınızla 0212 510 90 90 numaralı Tele Bağış sistemimizi arayarak da 1 dakika içinde gerçekleştirebilirsiniz.

3- Deniz Feneri Derneği Banka Hesap Numaralarını kullanarak banka yoluyla bağış yapabilirsiniz.

4- Ayni bağışlarınız için
Derneğimiz kullanılmış giysi bağışı kabul etmemektedir.

Kullanılır durumdaki 2. el ev eşyası bağışlarınız için
0212 414 60 60 ile görüşebilirsiniz.

Yurtiçi Kargo (0212 444 99 99), Deniz Feneri Derneği'ne yapacağınız gönderilerde % 70'e varan indirim uygulamaktadır.

Gönderilerinizi Deniz Feneri'ne ait 57.988 numaralı müşteri kodunu vererek Aras Kargo (0216 538 55 55) ile de yapabilirsiniz.

Kargonuzu göndermeden önce lütfen
0212 414 60 60 numaralı Çağrı Merkezi'mize bilgi veriniz.

Kaptan-58
27.10.2005, 12:26
DENİZ FENERİ DERNEĞİ HESAP NUMARLARI İÇİN:http://ramazan.denizfeneri.org.tr/?ref=http://www.google.com.tr/search?hl=tr&q=deniz+feneri&btnG=Google%27da+Ara&meta=

gercek58li
27.10.2005, 12:28
Almanyadaki arkadaslar, Deniz Feneri Almanyada programlar yapiyor.
Dün Münihtelerdi,cok güzel yardimlar oldu.Berlinde ve baska sehirlerde devam edecekler.
Firsat ayagimiza gelmis mubarek günlerde,en iyi sekilde degerlendirmek gerekir.
Ayrica Köln ve cevresinde olan arkadaslar,Neumarkt taki iftar cadirina gelebilirler.
Orada hem organize,hem de Deniz Feneri Pakistan daki kardeslerimiz icin seferber olmus durumdalar.Bende varim diyen Gardaslarimiz firsati kacirmayalim.
Fitre ve zekatlar icin acele edin...
Allah tüm müslümanlardan razi olsun!

Kaptan-58
27.10.2005, 12:29
KİMSE YOK MU ADLI YARDIM DERNEĞİ ARACILIĞIYLADA YARDIM ELİNİZİ UZATABİLİRSİNİZ..

http://www.kimseyokmu.com/resim/pakistan.jpg

gercek58li
27.10.2005, 12:34
KİMSE YOK MU ADLI YARDIM DERNEĞİ ARACILIĞIYLADA YARDIM ELİNİZİ UZATABİLİRSİNİZ

ISTE BIR FIRSAT DAHA...

abircan
27.10.2005, 14:42
ARKADAŞLAR MÜMKÜN OLDUĞU KADAR KIZILAY ARACILIĞIYLA YARDIM YAPIN BUNUNDA YOLU 2868 E MESAJ YOLLAMAK EN KOLAYI BU, BAKIN NASILDA VİCDANINIZ RAHATLAYACAK

SEMİH-58
27.10.2005, 15:44
HAYDİ YİĞİT YİGİDOLAR DİLİNİZ DEGİL ELLERİNİZ ÇALIŞSIN

hakandemirezen
27.10.2005, 15:47
BIRAKIN KARDEŞİM KIZILAYI FELAN GÖRDÜK GEÇMİŞ YILLARDAKİ KIZILAY REZALETLERİNİ DENİZ FENERİ YADA KİMSE YOKMU EVET BEN GÜCÜM NİSPETİNDE YARDIMIMI YAPTIM.NE HİKMETSE BURDAKİ YİĞİDOLARA MADDİ DESTEK DİYİNCE KİMSE ORALI OLMUYOR SADECE KONUŞUYOR

Dağcı
27.10.2005, 15:48
Deniz Feneri Derneği, 7.6 şiddetindeki depremin vurduğu Pakistan‘a yardımlarını artırarak sürdürüyor.

İlk etapta çadır, tıbbi malzeme, battaniye, muhtelif giyim eşyası, jeneratör, su arıtma cihazı gibi acil malzemelerden oluşan 50.000 parçalık bir yardım paketini afet bölgesine gönderen Deniz Feneri, bugün de 3‘ü İstanbul ‘dan, 2’si Ankara’ dan hareket edecek toplam 5 tırlık yardım malzemelerini Pakistan’a götürüyor.

İçeriğinde, çadır, duş kabini, tuvalet kabini, tıbbi malzeme, battaniye, atkı ve çocuk bezi bulunan tırlar, yüklemeleri tamamlanarak Ümraniye’de bulunan Anadolu Lojistik Merkezi ve Ankara’da bulunan Orta Anadolu Lojistik Merkezi’nden afet bölgesine doğru yola çıktı.

Kardeş ülke Pakistan’ın yaralarını sarması için desteğini sürdürecek olan Deniz Feneri Derneği bölgeye yapacağı yardım miktarını daha önce 500.000 dolar olarak deklare etmişti. Pakistan'a giderek, afet bölgesinde depremzedelerle birebir görüşen ve yardım çalışmalarını hala sürdüren ekiplerimizin verdiği bilgi ve Pakistan hükümetinin açıkladığı acil ihtiyaçlar ışığında; Derneğimiz Pakistan'a yapılacak yardım miktarını 2 Milyon dolara çıkardı.

Bölge için gereken acil ihtiyaçlar şöyle: 50 bin adet kışlık çadır, 1 milyon battaniye, Isıtma Teçhizatı, Su Arıtma Tabletleri, Tifo için ilaç ve Antibiyotik, Yüksek enerjili Bisküviler ve Diğer Enerji Yiyecekleri, Cesetler için Dezenfektan ve Helikopter.

Bağışlarınız için;

www.denizfeneri.org.tr/icerik.asp?kategori=BAGIS

MAVİ_BERE
14.11.2005, 19:23
SELAMIN ALEYKÜM!!!!
ANKARA'DA Yaşayan SİVASLI GARDAŞLAR ÖNEMLE DUYRULUR!!!!!!!

Herkesin bildiği gibi ankara'da yaşayan sivaslı bir hayli çok,ama birlik beraberlik yok.
Bu birlik beraberliği sağlıya biliriz...
Nasılmı?
İSTANBUL'DAKİ YİGİDOLAR RAMAZAN AYINDA İFTAR VEREREK TANIŞTILAR VE MAÇLAR DA BİRLİK BERABERLİK İÇİN DE BAGIRDILAR TAKIMLARINA DESTEK VERDİLER....
BİZ de birbirimizi yakından tanımış oluruz hem...

VE Sİvas'daki maçlara veya deplasman maçlarına ankaradan otobüs ve ya özel bir araçla gideriz ve çok güzel olur...

Daha sonrasında fazlalık olursa ANKARA'DA BİR DERNEGİMİZ OLUR...

BU düşünceler çok güzel şimdi ben gözümde canlandırıyorum da çok mutlu oluyorum...

BEN Sİvas'daki maçlara gitme sansım oluyor ama yanlız gidiyorum..hiç olmassa diyorum en kötü ihtimalle 5 kişi gitsek diyorum ama kimse yok...

ANKARADAKİ SİVASSPOR SEVERLERİ VE SİVASLILAR SİZDEN TEK İSTEGİM BENİ BU YOLDA YANLIZ BIRAKMAYIN!!!!! LÜTFEN...!!!!!

BEN KENDİ CEP TELEFON NUMARAMI VERİYORUM VE 3 HAFTA SONRA KAYSERİDE
KAYSERİ&SİVAS MAÇI VAR ben bu maça kayseriye gidecem benim le bu yola başkoyan varsa ÖLÜMÜNE ÖLÜM diyen varsa buyursun basımın üstünde yeri var....

LEVENT AKÇINAR
CEP TELEFON NUMARAM: 0543 296 46 98...
MSN ADRESİM:duygulum_1982@hotmail. com

BİRAZ SİZDEN SİVASSPORA DESTEK CIKMANIZI BEKLİYORUM BASKA BİRSEY İSTEMİYORUMMM...

TELEFONLARINIZI BEKLİYORUMMMM..

ÖNEMLİ NOTT::::
BU KONUYU LAF OLSUN VE SÖZDE KALSIN DİYE ACMADIM...

ANLAYAN ANLAR...