Orijinalini görmek için tıklayınız : yardımlaşmak için kurban...
Kaptan-58 28.12.2005, 09:44 arkadaşlar bildiğiniz üzere kurban bayramı yaklaşmakta. Kurban bir canlıyı kesmekten ziyade Allah a yaklaşma yolu günahlarımız affedilmesi için bir aracıdır.. bu niyetle sizinle bir şey paylaşmak istiyorum
BENİM ŞU AN ÇALIŞMKTA OLDUĞUM HOLDİNG HER SENE KURBAN BAĞIŞI ALARAK TÜRKİYENİN HER İLİNDE VE DÜNYANIN 20 DEN FAZLA ÜLKESİNDE KURBAN KESEREK FAKİRLERE VE İHTİYACI OLANLARA DAĞITMAKTADIR. BU SENEDE AYNI ŞEKİLDE KURBAN KESİLECEK VE AĞIRLIKLI OLARAK DEPREMLE SARSILAN "PAKİSTAN" DA KURBAN DAĞITIMI YAPACAKTIR. SİZLERDE BU GÖREVDE ÇORBADA BİR TUZUMUZ BULUNSUN DİYORSANIZ AZ ÇOK DEMEDEN
ASYA FİNANS MERKEZ ŞUBE 2-478245-1 NOLU HESABA YARDIMLARINIZI YAPABİLİRSİNİZ..
ALLAH YARDIMLARINIZI KABUL ETSİN...
Serkan-58 28.12.2005, 09:53 YA BIRAKALIM ,SUNA ,BUNA ,ONA YARDIM ETMEYI , ILK ÖNCE KENDI AC VE FAKIRLERIMIZE YARDIM EDELIM . REFAHA CIKARSAK ONLARADA SIRA GELIR.....
Etem-Murat 28.12.2005, 09:58 ALLAH YARDIM EDENLERDEN RAZI OLSUN KARDAŞ İYİ BİR KONU ACMIŞSIN TABİKİ YARDIM ETMEYE GÜCÜ YETEN ARKADAŞLAR YARDIM EDEBİLİR BU VASITAYLADA TÜM İSLAM DÜNYASININ VE ŞU ANDA OKUYAN TÜM ARKADAŞLARINKURBAN BAYRAMINI CANI GÖNÜLDEN KUTLUYORUM NİÇE BAYRAMLARA HEP BERABER OLMAMIZI CENABI ALLAH,TAN DİLİYORUM
Arif Coşkun 28.12.2005, 10:07 Elbetteki yardımlaşmak güzel bir davranış biçimi fakat,yukaraıdaki arkadaşında dediği gibi,kendi ülkemizde ilaç almaya para bulamıyan hastanelerde hastası rehin kalan, bu tür insanları sevindirmek,imdadına yetişmek bu davranışta bizleri Allaha yaklaştırmazmı? Sırf ekmek su yediği için ölen insanlar varken,biraz çelişki gibi geldi banada, Önce kendi insanlarımıza sahip çıksak, sonra oralara yönelsek daha iyi olmazmı?
Kaptan-58 28.12.2005, 10:12 Elbetteki yardımlaşmak güzel bir davranış biçimi fakat,yukaraıdaki arkadaşında dediği gibi,kendi ülkemizde ilaç almaya para bulamıyan hastanelerde hastası rehin kalan, bu tür insanları sevindirmek,imdadına yetişmek bu davranışta bizleri Allaha yaklaştırmazmı? Sırf ekmek su yediği için ölen insanlar varken,biraz çelişki gibi geldi banada, Önce kendi insanlarımıza sahip çıksak, sonra oralara yönelsek daha iyi olmazmı?
haklısınız ama benim elimdeki imkanlar bu ve sizlerlede paylaşmak istedim.. malasef daha fazlası gelmiyo benim elimden...
Arif Coşkun 28.12.2005, 10:19 haklısınız ama benim elimdeki imkanlar bu ve sizlerlede paylaşmak istedim.. malasef daha fazlası gelmiyo benim elimden...
Senide iyi anlıyorum kaptan kardeşim.Böyle bir örmek davranışı gündeme getirmen bile, yeterli Allah razı olsun.Benim çabam kendi ülkem kendi muhtaç insanım dururken başka yöne gitmesi endişemdi. İnşallah birşeyler yaparsınız ,kolay gelsin.
Kaptan-58 28.12.2005, 11:25 Senide iyi anlıyorum kaptan kardeşim.Böyle bir örmek davranışı gündeme getirmen bile, yeterli Allah razı olsun.Benim çabam kendi ülkem kendi muhtaç insanım dururken başka yöne gitmesi endişemdi. İnşallah birşeyler yaparsınız ,kolay gelsin.
sağol abi Allah razı olsun.. ama sadece yurt dışında kesilmiyo sadece bu sene pakistan daha ağırlıklı olacak...
serhankaburcuk 28.12.2005, 11:41 Allah yapılan yardımları kabul etsin(İnşallah)...
Mubarek kurban bayramında yardımlaşma ve bunun gıbı guzel paylaşımlar çok önemli...
CÜSSKB-Aynur 28.12.2005, 12:14 arkadaşlar bildiğiniz üzere kurban bayramı yaklaşmakta. Kurban bir canlıyı kesmekten ziyade Allah a yaklaşma yolu günahlarımız affedilmesi için bir aracıdır.. bu niyetle sizinle bir şey paylaşmak istiyorum
BENİM ŞU AN ÇALIŞMKTA OLDUĞUM HOLDİNG HER SENE KURBAN BAĞIŞI ALARAK TÜRKİYENİN HER İLİNDE VE DÜNYANIN 20 DEN FAZLA ÜLKESİNDE KURBAN KESEREK FAKİRLERE VE İHTİYACI OLANLARA DAĞITMAKTADIR. BU SENEDE AYNI ŞEKİLDE KURBAN KESİLECEK VE AĞIRLIKLI OLARAK DEPREMLE SARSILAN "PAKİSTAN" DA KURBAN DAĞITIMI YAPACAKTIR. SİZLERDE BU GÖREVDE ÇORBADA BİR TUZUMUZ BULUNSUN DİYORSANIZ AZ ÇOK DEMEDEN
Böyle güzel organizasyonlara katkıda bulunmak çok güzel.
Kaptan senide bu çabalarından dolayı kutluyorum.
Kaptan-58 28.12.2005, 12:38 BU KONUYLA İLGİLİ TEDİRGİN OLAN ARKADAŞLAR VARSA BANA ÖZELDEN ADRESLERİNİ YAZSINLAR ONLARA GEÇEN YIL YAPILAN KURBAN YARDIMIDAN OLUŞAN CD Yİ GÖNDEREBİLİRİM..
arkadaşlar bildiğiniz üzere kurban bayramı yaklaşmakta. Kurban bir canlıyı kesmekten ziyade Allah a yaklaşma yolu günahlarımız affedilmesi için bir aracıdır.. bu niyetle sizinle bir şey paylaşmak istiyorum
gardaş biz DENİZ FENERCİYİZ ..........
yüzyılın iyilik hareketine sizde katılın 02124146060
Nasılsınız iyimisiniz,o kadar çok yoksul var ki ! inşallah iyisinizdir :)
bu topic için kaptan58 e teşekkürler........
Kaptan-58 28.12.2005, 12:49 gardaş biz DENİZ FENERCİYİZ ..........
bu topic için kaptan58 e teşekkürler........
yardım olsunda deniz feneri ,kmse yokmu derneği veya böyle özel kurumların aracılığı hiç farketmez... :)
shadow3458 28.12.2005, 12:51 ŞİMDİDEN YAPAILAN VE YAPILACAK OLAN YARDIMLARI CENABI HAK KABUL ETSİN.BU YARDIMLAR İÇİN EMEK VEREN UĞRAŞ VEREN TÜM İNSANLARDAN DA CENABI HAK RAZI OLSUN.ÖNCE VATANIMIZDAKİ YOKSULLAR SONRA DIŞRDAKİ YOKSULLAR. ŞU SÖZ TÜM GERCEKLERİ SÖYLÜYOR BENCE.
EVE LAZIM OLAN CAMİYE HARAMDIR..........
x_burnley 28.12.2005, 12:59 KAPTAN ÖNCE KENDİ ÜLKEMİZE BAKALIM TÜRKİYEDE YARDIMA MUHTAÇ O KADAR ÇOK İNSAN VAR Kİ ÖNCE ONLARA YARDIM ETMEYİ TERCİH EDERİM ALLAH BİZE GÜÇ VE KUVVET VERİRSE SIRA ONLARADA GELİR AMA ÖNCELİKLE TÜRKİYE DÜŞÜNCEN İÇİN ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM KARDEŞİM SAĞOL
ÜLKEMİZDE AÇ FAKİR DAHA ÇOK ÖNCE ONLARA YARDIM EDİLMELİ DİYE DÜŞÜNÜYORUM
[QUOTE=eren1]gardaş biz DENİZ FENERCİYİZ ..........
bu topic için kaptan58 e teşekkürler........[/QUOT
DENİZ FENERİ NİN ŞUBESİ WAR MI ÖYLE?
Arkadaşlar bırakın topiğe tepki göstermeyi bir yumusak yer bulmuşsunuz bızım ülkemiz dururken baska ülkeye yardım mı olur deyip duruyorsunuz..
cidden bi yardım etme niyetiniz varsa ülke içindeki yoksul kardeşlerimize bu tür kurumlar zaten soruyorlar yardımı kabul aldıkları zaman bağışınız yurt içinemi yoksa yurt dışınada kullanıla bilirmi diye....
sizde yurt içidersiniz olur biterrrrrrrr
Kaptan-58 28.12.2005, 13:39 KURBAN YARDIMLARI İÇİN...
KİMSE YOKMU DERNEĞİ: http://www.kimseyokmu.com
DENİZ FENERİ DERNEĞİ : http://kurban.denizfeneri.org.tr/TR/index.asp
serhankaburcuk 28.12.2005, 13:41 Allah yapılan yardımları kabul etsin(İnşallah)...
Mubarek kurban bayramında yardımlaşma ve bunun gıbı guzel paylaşımlar çok önemli...
Örneğin Deniz Feneri vakfına da yardımda bulunulabilir...
Kaptan-58 28.12.2005, 13:41 Arkadaşlar bırakın topiğe tepki göstermeyi bir yumusak yer bulmuşsunuz bızım ülkemiz dururken baska ülkeye yardım mı olur deyip duruyorsunuz..
cidden bi yardım etme niyetiniz varsa ülke içindeki yoksul kardeşlerimize bu tür kurumlar zaten soruyorlar yardımı kabul aldıkları zaman bağışınız yurt içinemi yoksa yurt dışınada kullanıla bilirmi diye....
sizde yurt içidersiniz olur biterrrrrrrr
BENDE ANLAMADIM ABİ.. NEDEN OLUMSUZ YÖNÜNDEN BAKIYOLAR.. BİDE BARDAĞA DOLU TARAFINDAN BAKSALAR.. BEN ÖZELLİKLE BELİRTTİM ZATEN TÜRKİYENİN TÜM İLLERİNDE KURBAN KESİLİYO DİYE.. AMA AYRICA YURTDIŞINDADA KESİLİYO DEDİ.. AMA NEDENSE HERKES YURT DIŞINDA KESİLMESİNE TAKMIŞ DURUMDA... NE DİYEYİM ALLAH KABUL ETSİN...
YatodaSin 28.12.2005, 13:56 Senide iyi anlıyorum kaptan kardeşim.Böyle bir örmek davranışı gündeme getirmen bile, yeterli Allah razı olsun.Benim çabam kendi ülkem kendi muhtaç insanım dururken başka yöne gitmesi endişemdi. İnşallah birşeyler yaparsınız ,kolay gelsin.
Gardas tabiki önce Vatan Millet ama onlar da Din gardaslarimiz.
serhankaburcuk 28.12.2005, 14:02 Örneğin Deniz Feneri vakfına da yardımda bulunulabilir...
DENİZ FENERİ TELEFON NUMARASI :0-212-414-60-60
1967_DERNEK_10UR 28.12.2005, 14:19 türk'ün türk'ten başka müslüma'nın müslümandan başka dostu yok..pakistanda ki depremde bir nesil yok oldu..ama hristiyan dünyası veriği sözleri yerine getirmedi..yardımlar gitmedi..o kadar insan sefalet içinde yaşamını sürdürüyor..Türkiye pakistana en büyük yardımı gönderdi..
deniz feneri,kimse yokmu,bir ara seda sayanın programı vardı.
bu gibi programlara yardım yapılmasına karşıyım.
bunlar sadece fakir fukarayı kullanarak kendi reklamlarını yapıyorlar.
bu benim şahsi görüşüm.başkası nasıl düşünüyor onu bilmem.
ben bireysel yardımlardan yanayım.
kendi gözlerinle gördüğün kişiye yardım daha anlamlı.üstelik yardım ettiğin kişiyi samimi bulursan bu yardımın devamlılığı da söz konusu oluyor çoğu zaman.
kaptanın söylediği kuruluş daha mantıklı geldi.
pakistanda kurban etinin dağıtılması.işallah hakkıyla yaparlar,bu işten kendi çıkarlarına para kazanmayı düşünmezler.
öyle bir zamana geldikki insanlara güvenimiz kalmadı.
allah sonumuzu hayır etsin.
1967_DERNEK_10UR 28.12.2005, 14:33 deniz feneri,kimse yokmu,bir ara seda sayanın programı vardı.
kendi gözlerinle gördüğün kişiye yardım daha anlamlı.üstelik yardım ettiğin kişiyi samimi bulursan bu yardımın devamlılığı da söz konusu oluyor çoğu zaman.
pakistanda kurban etinin dağıtılması.işallah hakkıyla yaparlar,bu işten kendi çıkarlarına para kazanmayı düşünmezler.
KENDİNE HAYRI YOK Kİ GARİBANLARA HAYRI DOKUNSUN..EVE KALDI.:D
Kaptan-58 28.12.2005, 14:50 deniz feneri,kimse yokmu,bir ara seda sayanın programı vardı.
abi emin ol yardımlar yerine ulaşıyo ve tek amaç yardım.... adresini özelden yazarsan bununla ilgili geçen sene yapılan kurban yardımıyla ilgili cd gönderebilirim...
bir dua...bin yardımdan daha hayırlıdır..dualarda buluşalım yiğidolar...gerisi gelir inşallah.
Kaptan öncelikle paylaşımınınızdan dolayı teşekkür ediyorum...Arkadaşlar niye bu kadar tepki gösterdi anlamadım.Kaptan sadece yurt dışı demiyorki Türkiyede, yurtdışına yapılıyor diyor isterseniz Türkiyeye isterseniz Pakistan' a yaparsınız bu size kalmış bir şey...
Yaptığınız yardımlarınızı ve kurbanlarınızı Allah (c.c) kabul etsin...
borranfirtinasi 09.01.2006, 09:38 Türkiye'de her yıl 1000-1200 yeni lösemili çocuk vakası ortaya çıkıyor. Bu durum bazen dar bütçeli ailelerde ebeveyni lösemili çocuk ile diğer çocukları arasında seçim yapmaya kadar zorluyor. Bu sebeple vakfımız gerçekleştirdiği tüm faaliyetlerde, gelir elde etmenin yanısıra, lösemi hastalığını tanıtmayı, lösemili çocukların ve ailelerinin sıkıntılarını topluma aktarmayı ve bu vesileyle toplumu bilinçlendirmeyi amaçlamaktadır. LÜTFEN herkesi duyarlı olup kurban derilerimizi löseve bağışlamanızı rica ediyorumm.sizlerin yardımlarınızla onlarında hayat bulacağına inanıyorum./www.losev.org.tr
1967_Dernek_Murat 09.01.2006, 10:54 GARDAŞ HERKEŞ ÜSTÜNE DÜŞENİ YAPAR İNŞALLAH
borranfirtinasi 09.01.2006, 11:04 sağol ALLAH razı olsun tabii herkesin kararına saygı duymak gerekir isteyen istediği yere yapabilir tabiki bağışını ama ben vesile olmak istiyorum oradaki kardeşlerimize bu bayramda işte birde pakistandaki insanlarda var sonuçda ALLAH kabul etsin keseceğimiz kurbanları yapacağımız bağışları herşeyin hayırlısı olsun
1967_DERNEK_10UR 09.01.2006, 11:08 walla biz arif'e veriyoz derileri...
1967_Dernek_Murat 09.01.2006, 11:30 sağol ALLAH razı olsun tabii herkesin kararına saygı duymak gerekir isteyen istediği yere yapabilir tabiki bağışını ama ben vesile olmak istiyorum oradaki kardeşlerimize bu bayramda işte birde pakistandaki insanlarda var sonuçda ALLAH kabul etsin keseceğimiz kurbanları yapacağımız bağışları herşeyin hayırlısı olsun
TEŞEKKÜLER GARDAŞ.VESİLE OLMAKTA İYİDİR ALLAH RAZI OLSUN
twity_58 09.01.2006, 12:20 arkadaslar zaten kurbanın esası kesılırken basında olmak o anı yasamak ve bunu cevrendekı muhtaclara dagıtmaktır.. ordakı kardeslerımıze gönderdıgınız paralar sonucu kesılen sadece buyuk bır hayır .. zaten kımse kesecegınız kurban yerıne gecer demıyor imkanları ölcusunde herkes yardım etmelıdır..ulkemızdekı insanlara tabıkı yardım edıcez ama suan orda olaganustu bır hal var siddetlı soguklar bastırmıs bır vazıyette karda camurda cadırlarda kalıyor bır lokmaya hasret yasıyorlar neredeyse yani bu yondekı tepkılere anlam veremedım..
KAPTANIM SENİ DE KUTLUYORUM BU KONUYA DEGINDIGIN İÇİN..
ERDOGAN-58 09.01.2006, 13:23 arkadaslar zaten kurbanın esası kesılırken basında olmak o anı yasamak ve bunu cevrendekı muhtaclara dagıtmaktır.. ordakı kardeslerımıze gönderdıgınız paralar sonucu kesılen sadece buyuk bır hayır .. zaten kımse kesecegınız kurban yerıne gecer demıyor imkanları ölcusunde herkes yardım etmelıdır..ulkemızdekı insanlara tabıkı yardım edıcez ama suan orda olaganustu bır hal var siddetlı soguklar bastırmıs bır vazıyette karda camurda cadırlarda kalıyor bır lokmaya hasret yasıyorlar neredeyse yani bu yondekı tepkılere anlam veremedım..
KAPTANIM SENİ DE KUTLUYORUM BU KONUYA DEGINDIGIN İÇİN..
KATILIYORUM.
|